Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van autó Hogy (5 db)

Tényleg van vízhajtású autó? Hogy működik ez a "technológia"?

Legjobb válasz: Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..

Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..
Van valami kísérlet - de ahhoz is alumínium kell a víz mellett. Hidrogénhajtású autóval is kísérleteznek - értelemszerûen elõbb el is kell készíteni azt a hidrogént. És elég veszélyes.
Csak úgy, hogy vizet töltesz egy kocsiba és megy nem is lehet csinálni (esetleg hidegfózióval lehetne, de az jelenlegi ismeretink szerint nem lehetséges), de a vizet, mint segédanyagot különbözõ formákban fel lehet használni, pl gõzként, hidrogén forrásként stb, de mindíg az a lényeg, hogy elõször energiát kell befektetni. Aztán, hogy most kitaláltak valami újat, azt nem tudom, még nem hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ütõs a cikk! Köszi! (amúgy most akarom létrehozni a fûenergia alapítványt, mert rájöttem, hogy ez a technológia a víznél is hatékonyabb, de nem akarom a rabló multiknak adni, szóval várom a felajánlásokat :) )
Hihetetlenül jól esik, hogy a kérdezõ nem dõlt be az elõzõ kommentelõ ember badarságainak. Tisztán vízüzemû hajtóegység, ami vizet használ üzemanyagként és plusz energiát termel, jelenleg nincs. A plazmásított víz (azaz H és O plazmakeveréke) tényleg "elég", de a plazma fejlesztéséhez jóval több energia kell, mint ami keletkezik.
Van vízhajtású autó. Nagyon egyszerû módon mûködik: A vízbõl kinyerik a hidrogént, elektrolízis segítségével, majd azt használják üzemanyagként. Gyakorlatilag bárki átalakíthatja az autóját egy kis tudással. A lényeg, hogy olyan intézkedéseket is kell tenni, ami rozsdamentesíti azokat az alkatrészeket amik berozsdásodhatnak.

Autósok! Drága a benzin? Tényleg? Azta! Mégis tele van a főváros /is/ dugókkal hogy sokszor mozdulni se lehet az autóktól! Szerintem meg ha drága lenne nem menne mindenki autóval szarni.

Kivétel az a sok munkába járó meg aki máshogy nem tudná megoldani! De rengetegen vannak akik megtehetnék tömegközlekedéssel is ugyanezt csak ahhoz nehéz a seggük!

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy a sok autós lusta disznó? Mi van ha mindenkinek muszáj a kocsit használni? Te magad is kocsival jársz,akkor te is lusta vagy ezek szerint..Miért gondolod,hogy bárkit megszólhatsz ezért?? Nekem nincs autóm,nincs jogsim,így minden nap tömegközlekedési jármûvel járok.Mégsem fikázom egyik autóst sem,mert nem tudhatom miért így közlekedik.. Amíg végleg félre nem teszed az autódat,amíg nem kezdesz te is a BKV-val járni addig inkább fogd be a szád...

Mibõl gondolod hogy a sok autós lusta disznó? Mi van ha mindenkinek muszáj a kocsit használni? Te magad is kocsival jársz, akkor te is lusta vagy ezek szerint..Miért gondolod, hogy bárkit megszólhatsz ezért?? Nekem nincs autóm, nincs jogsim, így minden nap tömegközlekedési jármûvel járok.Mégsem fikázom egyik autóst sem, mert nem tudhatom miért így közlekedik.. Amíg végleg félre nem teszed az autódat, amíg nem kezdesz te is a BKV-val járni addig inkább fogd be a szád...
Elõre leszögezem, hogy vidéken lakom és Pestre járok dolgozni, így ennek tudatában válaszolok! Igen, marha drága, de egyszerûen a magyar tömegközlekedés egyenlõ a nullával. A BKV jármûvei koszosak, késnek, sokszor fûtés sincs, fertõ az egész, ráadásúl még drága is. A MÁV a másik, épp néztem a múlt héten a menetrendet, ha minden nap egy fél órás átlag késést mondok, akkor nem túlzom el a dolgot, elég kellemetlen a -10 C ban várni, ráadású ennyi pénzért. Végezetül azt mondom, hogy nekem megéri azt a pár ezer forint pluszt, hogy autóval menjek, kényelemben, melegben és tisztaságban háztól házig.
LoL kérdezõ! :D Te kész vagy. Menyi az intellingenciád, hogy nem fogtad fel mit írtam neked? :) 70 felett van azért? Egyél csak zsemlét, igazad van, az nem drágul a benzinnel... Szerencsétlen...
És arra nem gondolsz, hogy az a sok munkába járó stb., aki a kivétel, õk is vannak annyian, hogy az ezernyolcszázas években, lovaskocsi forgalomra tervezett utak átbocsátóképességét jelentõsen meghaladják?
Kedves kérdezõ, kívánom neked, hogy észrevedd majd a kenyéren, a benzin árát!
Leszarom a benzint. Dieseles kocsim van, nagyobb motorral, s ráadásul kevesebbet is eszik. Ez a véleményem a benzinesekrõl...
A kérdező hozzászólása: Na úgy látom nem csak én gondolkodom így! Örülök neki... A 19:50-es jól gondolja a dugódíjjal kapcsolatban sõt szó is volt már errõl hogy lesz valami ilyesmi... De mint kiderült az olajkályhák miatt van tele minden út vagyis velük van tele...
igazat adok a kérdezõnek. maximálisan. Sírnak, hogy ilyen drága a benzin.De basszus mindenki azt látja hogy tömve vannak az utak .Akkor miért ne emelnék? Emeljék csak nyugodtan. Én is autós vagyok. Magam ellen beszélek, sõt 10 litert eszik 100-on a kocsim és nem sírok, bõven fenn tudom tartani átlag fizetésbõl. Csak mert meggondolom hova érdemes beindítani a kocsit, nem úgy mint azok akik tényleg sz.rni is kocsival mennek
Szerintem a kérdezõt az zavarja, hogy (nagyon) sokan vesznek a kelleténél nagyobb autót hitelbõl, még a wc-re is azzal mennek és ezek után pampognak, hogy drága az üzemanyag. Én is sokat járok kocsival (kb. havi 1500 km = 75.000 ft), de pont az utóbbi két napban sokat BKV-ztam, mert sokkal gyorsabb. De erre van egy nagyon egyszerû megoldás. Holnaptól bevezetném a dugódíjat és az így keletkezett extra bevétel 100%-át visszaforgatnám a tömegközlekedésbe.
"Ez ugyanolyan, hogy nyomorgunk, de ugyanakkor minden Pláza tele van vásárlókkal" És még az internetet se kapcsolták ki :)
Drága a benzin de mit lehet tenni? Én kocsival járok dolgozni amióta itt a hideg. Este melóból nagyon jó hogy a 97E-169E egymás után elmegy és akkor marad a 161 ami körbe megy a kõbányai gyártelepen persze elötte 10 percig 4 nyitott ajtóval állunk Keresztúr központban. Ez nyáron nem érdekelt sokszor mentem kocsi helyett busszal de hidegben azért szívesen érek haza elöbb. Nem mindenhova járok kocsival. Belvárosba van dolgom akkor egyértelmû hogy BKV-val megyek be (és nem blicelek rajta).
Most a kérdezõ mellé kell álljak.Ne mondjátok már, hogy ez az autós tömeg mind a munkából jön.Ez ugyanolyan, hogy nyomorgunk, de ugyanakkor minden Pláza tele van vásárlókkal, és nem csak ünnepek elött.
Elárulom hogy a tömegközlekedés se olcsóbb mint autóval járni. Minek járjanak azok busszal akiknek van autójuk ha max 1-2ezer forinttal fizetnek többet havi szinten a benzinre mint amennyit fizetnének buszra.
Rengetegen megtehetnék, hogy tömegközlekednek, csak amikor egy 20 perces autózás helyett 1, 5 óráig kell buszozni, az már túlzás (anno így jártam fõiskolára). Most meg nem azért megyek havi 5000km-t, mert olyan rohadt kényelmes vagyok, hanem mert (mint sok más embernek) nekem az autó munkaeszköz. Mi lenne, ha a napi 6-7 tárgyalás helyett csak 2-re jutnék el? Ez lenne a realitás tömegközlekedve. Szóval hiába drága a benzin, le kell nyelni. Fater dízellel járt, amennyit a szervízben elköltött, talán még drágábban is jött ki vele...
21:46-os. Te olyan primitív vagy. Sokan csak a benzinnel számolnak közben pedig ott a biztosítás súlyadó, sok esetben casco, idõszakos szervíz, téligumi nyárigumi csere plussz ha elkopnak új gumi. Benzinszûrõ csere gyertyacsere, vezérmûszíj csere, fékcsere. Ezek amit minden normális autós max. 2 évente megcsináltat. Az olajcserét ki is hagytam. Erre jönnek még a kopóalkatrészek, egyéb dolgok amik meghibásodhatnak. Én nem vagyok autó ellenes autóval járok én is. De azrt maradjunk a realitások talaján.Ja meg új autónál ott a törlesztõ részlet is. Mire kitörleszted kevesebbet fog érni az autódmint amit csak az utolsó 2 évben fizettél. Tapasztalat. 5 éve fizet anyósom egy új kocsit még van rá 3 év. Kb. másfél millió Ft. Most ér az autója kb. egy milliót. Errõl ennyit
A kérdező hozzászólása: Utolsónak nagyon igaza van! De azt senki ne mondja hogy autóval mindig gyorsabb és nem drágább mikor sokszor araszolgatni kell amíg a busz a buszsávban vagy a villamosvágányon elhúz melletted, a kötöttpályás jármûvekrõl meg nem is beszélve! Egy 5-6l átlagfogyasztású autó vajon mennyit fogyaszt 1-es 2-esben araszolva? Legalább 10et 100km-re vonatkoztatva!
Akkor járjál busszal. Fõleg mi a fenét zavar a sok autós, ha a busz/villamos/metró úgyis elhúz és gyorsabb és olcsóbb. Ha meg beülsz és dugó van, akkor te is egy vagy a sok f.asz közül, aki kocsikázik, szóval minek is háborognál akkor?
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ha elolvastad volna visszább is vagy felfogtad volna amit írtam rájössz hogy csak akkor megyek mikor muszáj, de akkor se lehet mert lehetetlen közlekedni és felhúztam magam rajta, így született a kérdés! Elõbb tájékozódj mielõtt nekiállsz IGAZI MAGYAR-módjára mocskolódni!!!
Én fõiskolás vagyok és busszal járok suliba és kb 1 óra az út mivel át kell szállnom. Kocsival fele ennyi sem lenne de mivel diák vagyok így olcsóbb a bérlet. Haverral számolgattuk, hogy ha minden nap kocsival járnék akkor sokkal többre jönne ki mint a bérlet. Egyébként tényleg nagyon drága a benzin és tényleg csak a gazdagabbak engedhetik meg maguknak, hogy sokat kocsikázzanak.
Ma már alig van olyan család ahol nincs autó. Ha busszal kellene nagybevásárlásra menni akkor cipekedhetnénk a szatyrokkal, várhatnánk a buszra. A rokonokhoz se tudnánk akármikor elmenni mert hétvégén ráérünk de akkor nem jók a járatok. Ha mennék dolgozni akkor a szerszámokat nem tudnám elvinni a buszon mert sok és nehéz. Igaz hogy még tanulok de tegyük fel hogy nem vagyok diák hanem bent a városban dolgozok napi 8 órában, egy hónapban kb 20 napot. A bérlet, mivel 10km-re van a város 9300tf a volánnál. Ha kocsival 20szor bemegyek a városba megy hazamegyek akkor körülbelül ugyan ott tartok mint ha buszoznék. Igaz hogy kell fizetni az autóra kötelezõt, kell rá téligumi, néha javítani kell, de ahogy fent említettem nem mindent lehet megoldani busszal. Állatot például tudomásom szerint nem lehet felvinni a buszra. Sokszor látom hogy az anyukák szenvednek mire a tömött buszra feljutnak a babakocsival.
Lehet állatot vinni a buszra de neki is venni kell jegyet és szájkosár kötelezõ.
ost a kérdezõ mellé kell, hogy álljak.Ne mondjátok már nekem, hogy ez a hatalmas autós tömeg mind a munkából jön meg megy!!!Ez a kérdés másik változata:Nyomorgunk?mégis minden Pláza tömve van vásárlókkal, a pénztárnál 30 percig kell sorba állni.Pl:Müszaki osztályok, sport osztályok, játék osztályok...
Istenem... Ilyenkor jut eszembe az a szégyen, hogy ha esetleg egy másik bolygón élõ valakik figyelnek minket, engem is azonos fajba sorolnak ezzel a puffogó, irigy, felfuvalkodott, élhetetlen hólyaggal. Kérdezõ! Pukkadj meg :)
hogy neked* feltétlenül fontos
A kérdező hozzászólása: Lehet meghaladják de ha már ilyen olcsó /állítólag/ a benzin akkor miért kell mégjobban ellehetetleníteni a közlekedést a sok lusta miatt akik miatt ti is többet szívtok! Feltételezem ti is azért mentek autóval mert muszáj, ezért nem is rólatok szól a kérdés... Én is autós vagyok sõt ímádok menni taposni hozzáteszem eddig balesetmentesen, viszont csak akkor megyek ha muszáj de persze nem lehet mert mindenhol dugó van! Ja és nem eszek kenyeret mert meguntam... Zsemle kifli...
A kérdező hozzászólása: A dieselt nem is jegyzem mintha nem is lenne mert oké hogy olcsóbban karikázol de majd ha adagolót vagy hengerfejet kell cserélni és 0fok alatt segítséget kérsz hogy elindítsd, na akkor reklámozzad az olajkályhádat! És feltételezem hogy tõled meg is kaptam a választ mivel az OLCSÓ dízelautók miatt nem lehet megmozdulni... Köszönöm a kielégítõ választ!
A kérdező hozzászólása: A te intelligenciád nem akarja meghaladni azt a szintet hogy ráébredj, azt a zsemlés mondatot csak gúnynak szántam! Ha valaki gúnyolódik veled észre sem veszed? Gratulálok IQ fighter!
A kérdező hozzászólása: Többet járok tömegközlekedéssel mint autóval utolsó! Te is bírálsz anélkül hogy tudnád mikor miért megyek autóval! /Hozzáteszem azért a BKV-n bliccelek a vonat meg ingyen vanHAHAHA!/
1 éve etanolal járok 250l-je nem zavar annyira a benzin drágulása olyan 20% fogyaszt többet az autóm
A kérdező hozzászólása: Át is van alakítva?
Igen, sokaknak át van alakítva az autója... Nézd csak, létezik ám etanol-átalakító... Be is lehet kötni, az egyszerûbbeket egy majom is be tudja kötni. Képzeld, én még nem vettem meg az átalakítót a jelenlegi autómba, mert az elõzõvel eladtam azt is. Mily csodálatos dolog, nem?! És nem "[email protected] tönkre" a motort, ahogy sokan írják... Mik vannak?!
persze hogy átvan alakítva
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy létezik átalakító ezért is kérdeztem a válaszolótól de úgy tûnik neked ez nem jött át...
Szívesen megkérdezném a kedves kérdezõt, hogy vajon mi szorult a seggébe, amiért ennyire zaklatott, de ugysem lenne õszinte. Az a helyzet, hogy ilyen benzinár mellett ráadásul ilyen szar idõben senki sem autózik kedvtelésbõl.
Mindig azon emelnek, ami létfontosságú, nem vetted már észre?
A tömegközlekedés is drága és ezerszer inkább ülök a 25 fokos kocsimban kényelmesen a dugó közepén, minthogy kizsebeljenek a bkv-n a tömegben, befagyjon a p.icsám a megállóban, leüljek egy hugyos ülésre, átszállogassak, meg össze-visszagyalogoljak. Nem, én beülök, aztán majd a a célnél kiszállok. Csak nem nincs pénzed fenntartani az autódat és ba.ssza a csõröd, hogy másnak van?
Járjá' akkó' szekérrül vázze bátya!
A kérdező hozzászólása: Van pénzem egy autót fenntartani ráadásul nagyköbcentis. Lehet szorult valami a seggembe például az hogy néha mikor mennék autóval, nem lehet mert mindenhol a dugó! És berágtam. Lehet csak ez hozta ki belõlem ezt a kérdést!
Miért nem tömegközlekedsz? Miért vagy te másabb mint más? Itt háborogsz, hogy miért mennek autóval, közben meg te is beleteszed a s3gged. És nem hiszem el, hogy nekem feltétlenül fontos és máshogy nem tudod megoldani, mert másnak egyáltalán nincs autója és mégis mindent megold. Szóval te sem vagy jobb semmivel, mint akikre fújsz.
Drága, de mit tudunk csinálni? Ha drágulnak az élelmiszerek, leszoksz az evésrõl? Ha drágul a gáz (vagy távfûtés, vagy tûzifa, vagy ami van nálad) akkor nem fogsz többet fûteni? Egy héten kétszer használom az autót. Szerintem nem sok. Ezt is csak azért hogy bejussak a munkahelyemre hétfõn reggel és hazajussak péntek délután Budapestrõl Pécsre. Nem ez a hobbim, hogy ekkora távolságot tegyek meg, de közelebb nem kaptam munkát. Elõtte évekig voltam munka nélkül. A tömegközlekedés nem olcsóbb lényegesen, a körülményekrõl ne is beszéljünk, ráadásul akkor már elõzõ nap el kellene indulnom.

Az tényleg igaz, hogy ha autókereskedésnél veszek autót, akkor fél éves "garancia" van a használt autókra?

Úgy hallottam, hogy ha veszek egy használt autót kereskedőnél, és előjön olyan probléma ami nincs feltüntetve sehol, és nem is mondták, akkor fél év múlva is kötelesek visszavenni, vagy javíttatni?

Legjobb válasz: Igen, ezért kell kereskedésbe venni.

Igen, ezért kell kereskedésbe venni.
Igen, ezért írja oda egyre több kereskedõ (akár apróbetûvel az adás-vételi szerzõdésbe) hogy a tévedés joga fenntartva...
Hát igen, léteznek olyan nagyobb márkakereskedések, ahol a beszámított autókat átvizsgálva, némi garanciával lehet megvásárolni, de a legtöbb nem ilyen! A nepperek többsége bizományos értékesítést folytat, semmi köze az ott álló autókhoz, csak közvetít ezért felelõsséget se vállal semmiért!
Ezt a kereskedõ maga dönti el. Maxmum ha annyira új az autó hogy gari még van rajta akkor él tovább ez nyilvánvaló
Mármint a gyári garancia!! A kereskedõnek ehhez nincs köze. És ól írja az egyik. A kereskedõkhöz felvásárlás vagy bizományba adással kerülnek autók
Az elõzõ linkbõl kiollóztam a lényeget: "A szavatossági gondok itt kezdõdnek, a kereskedõk jó része ugyanis csak bizományosi értékesítést vállal, azaz a használt autót nem mint tulajdonos, hanem mint közvetítõ árulja, az adásvételi szerzõdésen a korábbi tulajdonos neve fog szerepelni. Ilyen esetben megegyezés kérdése, hogy mennyi szavatosságot kötnek ki a felek, ezt nem árt az adásvételi szerzõdésben is rögzíteni."

Ha vennék egy autót, de nincs törzskönyve, a forgalmiban pedig üzembentartó van csak, akkor honnan tudom, hogy a tulaj tényleg a tulaj-e?

Legjobb válasz: Nemo plus iuris elv, senki sem dhat tovább több jogot mint amivel rendelkezik. Neked a tulajdonossal kell boltolni, az üzembentartóval semmi dolgod.

Nemo plus iuris elv, senki sem dhat tovább több jogot mint amivel rendelkezik. Neked a tulajdonossal kell boltolni, az üzembentartóval semmi dolgod.
Ne vegyél ilyen autót!
Ha az okmányirodában átírják a nevedre, és megkapod a törzskönyvet, akkor te vagy a kizárólagos tulajdonos! Az elveszett törzskönyvet a körözési idõ után passziválják, és másikat állítanak ki. Az adásvételhez elég az újragyártási engedély is, nem kell a régi tulajnak kiváltania. Az elõzõ autómnál pont ez volt a gond: a tulaj lejelentette, hogy elvesztette a törzskönyvet, aztán mire beértem átiratni az autót, kiderült, hogy mégis csak megtalálta, és leadta a helyi okmányirodában. Íg y várnom kellett még egy hetet, mire beért a központba a törzskönyv, és rávezették az adatbázisra. Jobb lett volna, ha meg se találja, vagy elégeti... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó tanácsot, átgondolom a dolgot. Ritka autó ez, pont olyan amilyent kinéztem, régóta keresem ezért nem szeretném elszalasztani. Azt viszont továbbra sem tudom, hogyha az új törzskönyvet kiadják, akkor az bizonyító erejû lehet számomra nem? (Vagyis az én nevemre az új törzskönyvet odaadják, akkor már biztos lehetek benne, hogy nincsen gixer nem?)
Ha hiteles az autó, akkor az opciós jogot bejegyzik a forgalmiba is, tehát rögtön kiderül. Az lehetséges, hogy a drága emberke a mostanában divatos "üzembentartóira" vette meg az autót, hogy spóroljon az átírással majd 30 ezret. Az üzembentartó bizonyára tudja kitõl "vette", szépen kézen fogva sétáljatok el az igazi tulajhoz, hiszen csak õ adhatja el az autót, és bizonyára a törzskönyv is ott lesz. Ezek hiányában ne vedd meg az autót!
Hát... Szép dolog, hogy elmegy veled mindenhova, de ez nem garancia semmire. Mi van ha kifizeted, aztán kiderül hogy a kétmilliót érõ autó törzskönyve a banknál van, akinek 6 misi követelése van vagy valami ilyesmi? Ha elvesztette, ellopták vagy megsemmisült (pl. befûtött vele mert nem volt gyújtós odahaza) a törzskönyv, akkor már be kellett volna jelentenie. Újat csináltatni 6000 forint és olyan 10-14 nap, gondolom ha el akarja adni az autóját nem olyan nagy dolog. Mégis, miért pont ez az autó? Hihetetlenül (gyanúsan) olcsón adják? Vagy annyira különleges, hogy le se tudod róla venni a szemedet?
A kérdező hozzászólása: Ha elmegyek az okmányirodába, és eredetiségvizsgát is csinálok, és oda eljön velem a tulaj (vagy az annak nevezett ember) akkor ott kiderülne a turpisság nem, hiszen ha minden oké kiadják az én nevemre az új törzskönyvet ha minden igaz.
Pontosan ahogy írják, ez így ingoványos terület. Aki eladná a kocsit azaz üzembentartó? Gondolom igen... Ugye a forgalmi a törzskönyves rendszer bevezetése óta csak egy "fecni", az autó tulajdonjogát a törzskönyvvel igazolod. Tehát akié a törzskönyv, azé az autó. Mivel tulajdont úgy szerezhetsz, hogy a tulajdonosától megvásárolod adásvételivel, így egy ilyen csak forgalmi-üzembentartótól megvásárlós mutatvány után esetleg elõkerülhet a tulaj és visszakövetelheti tõled a jármûvét. És a szabályok szerint vissza is kapná bizony - te meg feljelenthetnéd azt aki eladta neked a kocsit, mert átvert. Nagyjából ennyi - szóval legyen törzskönyv és azzal írj szerzõdést akinek a neve azon van.
lehet a tulaj nem is tudja, hogy eladják a kocsit, csak épp kölcsön adta valakinek, vagy a törzskönyv a banknál van, én ilyen bizonytalanul nem vennék kocsit
Csináltass az eladóval ujj törzskönyvet.Kis sorbanállás az okmányirodában de ha minden rendben van akkor 6000-ft ért megcsinálják amiben már benne lessz a tulaj neve is.
A kérdező hozzászólása: Ennek a megvétele nem veszélyes általában, csak nem tudom mivel tudnám beazonosítani, hogy tényleg az eladó-e az eladó. Minden gyári kulcsa, papírja megvan, egyezik minden szám, nem lopott, háznál néztük meg csak érdekel hogy megy ennek a menete.
Szerintem bemész az okmányirodába, és lekérdezed az autót a rendszám alapján. Így az is kiderülhet, hogy van e foglalás az autón esetleg, és ki a tulaj. De törzskönyv nélkül SEMMIKÉPP SE vedd meg!!!Fõleg, hogy üzembentartó van a forgalmiban!

Van a mostani Nolan-féle Batman filmekben, ez a Tumbler autó, meg a BatPod, és láttam, hogy ezeket tényleg megcsinállták élőben és, hogy azt akarom tudni lehet-e ilyet venni és mennyiért?

Csak azért mert nem találtam a neten, próbálltam keresni...

Legjobb válasz: http://jalopnik.com/400114/everything-you-ever-wanted-to-kno.. itt 250 ezer dollárt írnak bár ez csak az építés költsége volt. Mivel régi batmobilokat lehet venni gondolom ha elég rendesen megfizetik megépítik bárkinek. http://www.huffingtonpost.com/2011/09/01/batmobile-on-sale-o.. ezt pl. 620 ezer dollárért árulják.

http://jalopnik.com/400114/everything-you-ever-wanted-to-kno.. itt 250 ezer dollárt írnak bár ez csak az építés költsége volt. Mivel régi batmobilokat lehet venni gondolom ha elég rendesen megfizetik megépítik bárkinek. http://www.huffingtonpost.com/2011/09/01/batmobile-on-sale-o.. ezt pl. 620 ezer dollárért árulják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!