Találatok a következő kifejezésre: Tényleg valami és nem (64 db)

Tényleg igaz, hogy ha nem számítasz rá és nem várod, akkor alakul majd valami a nőkkel?

Kíváncsi vagyok rá, mert mindenki azt mondja nekem, hogy ne keressem a párom, majd ? megtalál, ha nem számítok rá. Ez mennyire igaz? Veletek hogy történt?

Legjobb válasz: Igen, de nem feltétlen úgy, ahogyan gondolod. Ha a párkeresés tölti ki a mindennapjaid, akkor görcsös leszel, hibázol, majd minden kudarccal csökken az önbizalmad. Ha össze is jön valami, akkor az többnyire azért van, mert igyekszel a szebbik arcodat mutatni, így nem magadért talál meg az illetõ. Ezzel szemben ha teszel az egészre, akkor természetesen viselkedsz és azt az embert fogod meg, aki valóban téged akar. Ráadásul, mivel nincs megmérettetés, nincs kudarcélmény sem, ami az önbecsülésed tépázná, ezért összességében felszabadultabban és õszintébben tudsz ismerkedni, így meg naná, hogy jobban megy, ezt tapasztalatból mondom.

Igen, de nem feltétlen úgy, ahogyan gondolod. Ha a párkeresés tölti ki a mindennapjaid, akkor görcsös leszel, hibázol, majd minden kudarccal csökken az önbizalmad. Ha össze is jön valami, akkor az többnyire azért van, mert igyekszel a szebbik arcodat mutatni, így nem magadért talál meg az illetõ. Ezzel szemben ha teszel az egészre, akkor természetesen viselkedsz és azt az embert fogod meg, aki valóban téged akar. Ráadásul, mivel nincs megmérettetés, nincs kudarcélmény sem, ami az önbecsülésed tépázná, ezért összességében felszabadultabban és õszintébben tudsz ismerkedni, így meg naná, hogy jobban megy, ezt tapasztalatból mondom.
Félig, a nemtörödés mellett nem árt ha felmutatsz valamit, például ha probálkoztál sokat de meguntad és inkább otthon büvölöd a gyikot akk tuti nem lesz nöd, de elmész dolgozni pl és arra koncentrálsz akk igen lehet betoppan, csak ne fizess neki tul sok piát..
Amig rágörcsölsz és folyamatossan erölködsz addig elég nehezen fog menni, ez inkább a csajokra igaz hogy jönfog tünni magától szerintem neked csak nem kellene annyira eröltetni és elöbb utobb fel fog tönni valaki akinél érdemes lesz probálkoznod .:)
Ez alatt nem azt kell érteni, h akkor beleszarsz és azt várod, h majd rádmászik egy nõ egyszer tök spontán. Hanem azt, h lehet holnap lemész a boltba és ott lesz egy lány, akihez ha odamennél akkor szóba állna veled.
Van benne valami, én egy rossz kapcsolat után nagyon akartam egy új kapcsolato, társkeresöztem , de nem találtam olyat aki érdekelne, közben egyik közzöségi oldalon ismerkedni akart velem egy srác , de nem érdekelt nem volt az esetem, a haverjával kezdtem beszélgetni msn-en , nem is talákoztunk személyessen de jó volt néha dumálni, 1 honap után találkozott beszéltünk meg, miután elmeséltem hogy megint egy félresikerült randin voltam, most Õ már a férjem:) pedig csak egy kis beszélgetésnek indult.Lehet , hogy most akit észre sem veszel, nem is gondolsz rá, õ lesz a párod.
én beleolvastam a titok címû könyvbe és ott volt egy olyan tipp, hogy a ruhásszekrényben szoríts helyet a jövendõbelinek és ne foglalkozz utána a témával. én megtettem és betoppant az életembe a szerelem. azt nem tudom, hogy ennek köszönhetõ, vagy amúgy is jött volna. mindig a legváratlanabb pillanatban jön a szerelem.
A ¨titok¨ már fenn va youtube-n is, végül is minden téren bevált, kivéve a csajozás. Az elsö válaszoló mindenesetre megilyesztett, mert én tényleg sokat probálkoztam, sikertelenül. És mostanra már teljesen feladtam. Ha csak a nõ nem udvarol nekem, akkor sose lessz barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen (meg mindenkinek még)! Ment a zöld pacsi :D

Az Elevit gyógyszer tényleg jó, még az elött is, hogy teherbe esnék? Vagy valaki használta már? Esetleg van valami ilyan ami segit? Tea vagy ilyesmi! Vagy a páromnak valami? ö is tehetne valamit vagy nem? :-)

Legjobb válasz: Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.

Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.
Jó ha szeded a terhesvitamint már mielõtt teherbe esnél. Ami még jó cickafark tea a menstruáció elsõ napjától peteérésig és azután palástfû tea.Az elõbbi a peteérést a másik a beágyazódást és a terhesség megtartását segíti.
A párod szedhetne e-vitamint, vagy ginzeng-et.
nekem nem vált be, sem a gravida, hasmenésem volt állandóan töle, nekem a hipp natalt ajánlották és bevált, finom is és sok vitamin van benne.
Nyugodtan elkezdheted szedni "terv készültekor", mert nembiztos hogy rögtön másnap sikerül, terveztek, probálkoztok, s addigra meg már a szervezeted raktároz el vitamin egyebet az Elevit-böl4A párod is tehet, kevesebb cigi-s kevesebb sör :-))) Üdv.: 13hetes
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!igy most egy icsit elöbre vagyok!köszönöm

Ismertek valami jó videó szerkesztőt? DE valami tényleg nagyon jót, amit egyszerű letölteni és nem kell hozzá se NCore, se Pirate Bay.

Hasonló legyen a Sony Vegas-hoz, avagy legyen jó. Nekem a Windows Media ...nem tom mit nem akarja letölteni, szval az nem jó. köszi

Legjobb válasz: A Camtasia Studio 8 at ajánlom. Nézd meg a vidit, és ha tetszik, írj privátban a letöltõ linkért ! http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

A Camtasia Studio 8 at ajánlom. Nézd meg a vidit, és ha tetszik, írj privátban a letöltõ linkért ! http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

Van egy kollégám és olyan mintha bejönnék neki de mindketten nyuszik vagyunk és nem merünk rákérdezni. De olyan figyelmes létezik hogy ö csak egy figyelmes ember vagy tényleg érez valamit? Honnan vehetem észre ha tetszek valakinek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :), aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.

Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :) , aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.
A kollégádnak van vkije? Mert ha hosszú ideje nincs, akkor tuti rád van kattanva, de korrekt és nem akarna belerondítani a kapcsolatodba. De ha van/voltak nõi akkor õ egy ilyen közvetlen kedves ember, aki téged különösen kedvel. Ha az elsõ verzió igaz, akkor nem ártana tisztázni a dolgot, h keressen vki mást, ha te foglalt vagy és nincs nálad esélye, vagy hogy lehet esetleg több is. Biztos nem közömbös irántad, ha csak utánad érdeklõdik...de így csak kerülgetitek egymást...lehet, h neked kellene lépned, ha õ nem meri.Mert így csak kínlódtok valószínûleg mind a ketten.
Sztem is tuti hogy bejössz a pasinak csak tudja hogy neked is van valakid és neki is, de attól még a vonzalom meg van! És ha esetleg egyszer úgy alakul hogy mindketten szakítotok(amit nem kívánok, csak hát, ki tudja), akkor már tudjátok hogy bejöttök egymásnak legalább!!:D
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik õ de nem merek nyíltan rákérdezni mert önbizalom az 0-a. Felhív ha rég nem találkoztunk vagy ír nem megy úgy el mellettem hogy ne váltsunk két szót.
A kérdező hozzászólása: Hát rendesnek mindenkivel rendes de nem hívogatja õket meg nem msn-ezik velük. Meg olyan mintha zavarba lenne mikor beszélgetünk mindig csinál valamit a kezével tekerget egy papírt meg ilyesmi. Nem merem elhívni mert van párom és õt is szeretem de a kollégám egészen más ember egy csepp hasonlóság sincs közöttük a párom kicsit önzõ és kicsit durva(nem ver vagy ilyesmi csak szavakkal bánt) és a kolléga meg elõzékeny udvarias próbálom már 4 éve hessegetni a gondolatot de mikor durva a párom akkor õ az én mentsváram. Köszi a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat van egyébként valakije és lehet hogy õt sem szeretné megbántani de az tuti hogy én nagyon kínlódok!!!
Nem tetszel neki. Nekem mondta. Csak figyelmes.

Hol lehet olyan lányokat találni, akik szeretnének is fiúval ismerkedni és nem koptatnak le valami béna okkal? Vagy már tényleg minden lány foglalt?

Legjobb válasz: Szerintem elég sokan szeretnének ismerkedni, nézd csak meg itt is hány ismerkedõs kérdés van. Itt valami más lesz a probléma, amiért veled nem akarnak ismerkedni...

Szerintem elég sokan szeretnének ismerkedni, nézd csak meg itt is hány ismerkedõs kérdés van. Itt valami más lesz a probléma, amiért veled nem akarnak ismerkedni...

Már rengeteg tinifilmet láttam, és nem találok jókat. Van valami tényleg jó?

Ha lenne egy kedves tinilány, akinek van ideje, és válaszolna, akkor nagyon örülnék... :)

Legjobb válasz: nem olvastam el az összes filmet amit felsoroltál, de írok párat ami szerinte elég jó, bár nme nagyon szeretem ezt a mûfajt: -Bûbáj http://www.filmkatalogus.hu/Bubaj--f18014 - Én és a hercegem http://www.filmkatalogus.hu/En-es-a-hercegem--f13252 - Két hét múlva örökké http://www.filmkatalogus.hu/Ket-het-mulva-orokke--f12667 - Sakáltanya http://www.filmkatalogus.hu/Sakaltanya--f8800 - Szuper felsõtagozat http://www.filmkatalogus.hu/Szuper-felsotagozat--f13903 - Szeress, ha mersz http://www.filmkatalogus.hu/Szeress-ha-mersz--f13577 ( Ez egy kicsit mûvészibb film, de nagyon jó) - Vak-randi http://www.filmkatalogus.hu/Vak-randi--f18643 17/L

nem olvastam el az összes filmet amit felsoroltál, de írok párat ami szerinte elég jó, bár nme nagyon szeretem ezt a mûfajt: -Bûbáj http://www.filmkatalogus.hu/Bubaj--f18014 - Én és a hercegem http://www.filmkatalogus.hu/En-es-a-hercegem--f13252 - Két hét múlva örökké http://www.filmkatalogus.hu/Ket-het-mulva-orokke--f12667 - Sakáltanya http://www.filmkatalogus.hu/Sakaltanya--f8800 - Szuper felsõtagozat http://www.filmkatalogus.hu/Szuper-felsotagozat--f13903 - Szeress, ha mersz http://www.filmkatalogus.hu/Szeress-ha-mersz--f13577 ( Ez egy kicsit mûvészibb film, de nagyon jó) - Vak-randi http://www.filmkatalogus.hu/Vak-randi--f18643 17/L
A kérdező hozzászólása: Oh, amúgy egyestés doramát nem láttam sokat, csak a 'Kimi ni todoke'-t, de az jó volt. :) +Még valamit, de abban meghalt a fiú a végén, s ezért nem tetszett.
Az Olsen ikrek filmjeihez nem tudom mit szólsz, bár írtad, hogy láttad a párosban párisbant. De amik fent vannak a neten (és elindulnak): Ne szólj szánk! (Egy szót se) A kihívás Bújj, bújj szõke! (New York-i bújócska) + más filmek: Hillary Duffal a Beauty and the Briefcase (bár abba van egy kis kavarás) Kelllékfeleség ( nem tinifilm, de nekem nagyon tetszett!) Most ennyi jut eszembe, gondoltam ezek tetszenének, mert hasonló az ízlésünk! :)
A kérdező hozzászólása: 19:57 Köszi, de egyik sem tetszik. :) Talán jobb lett volna elolvasni, amit írtam. :D Tudtommal ezek közül egyik sem tinikrõl szól. A 'Szuper felsõtagozat'-on kívül pedig már mindet láttam. 21:15 Köszi szépen! :) Sajnos ismerem/láttam õket, kivéve a 'Kihívást'. Azt majd megnézem, köszi :) A másik kettõt már láttam, ismerek én egyszerû romantikus filmeket is, amik nem tinikrõl szólnak, de most direkt ilyeneket kerestem!
Véletlenül nem a Koizorára gondolsz (a film, amelyikre mondtad, hogy nem tetszett, mert meghalt a végén a fiú)?
A kérdező hozzászólása: Haha, nem, arra nem is gondoltam, pedig már láttam... :) Most a 'Keith'-re céloztam (nem dorama).

Milyen Diane 35 fogamzasgatlo? En mellnovelesre kertem a dokitol valamit es ezt irta fel. Minden rendben velem es a havim is rendszeres mindig. Nem fog artani? Soha nem szedtem eddig fogamzasgatlot. Es tenyleg no tole a mell?

Legjobb válasz: szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!

szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!
Hát nem semmi, ha a doki ezt írta fel mellnövelésre! :D Hihetetlen mik vannak. Egyáltalán nem biztos, hogy nõni fog tõle! Mindenkire máshogy hat a gyógyszer.
07:14 nem lett tõle semmi bajom!:)
Azért nem vagytok normálisak, kicsi csillag, mert a fogamzásgátló tabletta nem mellnövesztésre való, hanem arra, ami a nevében is benne van: FOGAMZÁSGÁTLÁSRA!!! itt a fõbaromállat a dokid, aki képes volt ilyen indok alapján kiírni. épeszû doki elküldött volna téged a sunyiba. a gyógyszer mellékhatása valóban lehet mellnövekedés, de ez csak átmeneti. ha abbahagyod a gyógyszert, vissza fog csökkenni az eredeti méretére, úgyhogy ezt többszörösen is megszívtad: fölöslegesen bombázod magad hormonnal.. neked komoly önértékelési zavaraid vannak, kérdezõ. nem mellnövesztésre van szükséged, hanem egy pszichoterapeutára.
szintén 4 évig szedtem, semmi bajom nem volt tõle. most cypromixezek, és nõ a cicim, pedig 22 éves vagyok:) hízni nem hízok.
A kérdező hozzászólása: 21:49nek. Mi az, hogy en sem es a doki sem vagyunk normalisak.Nem mindenkinek van penze arra h szilikont tetessen.Amugy meg engem zavar , h olyan kicsik mint1 pasinak, nem tom teged nem zavarna, egyaltalan nem noiesek.
tegnap 22:50 Ki volt az a nõdoki, aki 4 évig folyamatosan felírt neked diane 35-öt? Maximum 1 évig szabad szedni és már akkor is durva, általában ebbõl a max fél évet javasolják. Nem lett semmi bajod tõle?
Diane35-öt szedtem majdnem 4évig!a mellem nem nõtt tõle, szerintm és ez jó nagy hülyeség...de mind1! hizni sem hiztam!a hatása viszont jó!
Se te, se a dokid nem vagytok normálisak. ez egy gyógyszer b.zd, lórúgás hormontartalommal!!!
Én a helyedbe eldobnám jó messzire. Én szedtem a diane-t, de azért mert az arcom nagyon pattanásos volt, orvosi felügyelet mellett szedtem egy évig, ez a maximuma ennek a készítménynek, mert ez nem fogamzásgátló hanem ez csak a mellékhatása. Aki meg felírta neked csak azért hogy növeld a melledet, annak bevonatnám az engedélyét, hogy lehet vki ennyire felelõtlen orvos létére. Ja és a mellnövelést max szilikonnal tudod elérni, nem hormonokkal!!
Valószínûleg hízni fogsz tõle mert nagyon sokan híztak már tõle. Én is sajnos de én egy betegség miatt voltam kénytelen szedni szóval ha nem muszáj ne szedd.
Hosszú de értelmes komment! :) Akinek a szervezetének TÉNYLEG hormonbombára van szüksége, ahhoz hogy a helyére billenjen, annak HATÁSOS! Akinek meg nem a magas C-n kellett volna kezdenie a problémái kezelését, az csúnya véget ér, sajna. Minden értelmes orvos alulról kezdi a "kezelést", megpróbál minél alacsonyabb hormontartalmú készítményt felírni mert ha az is hatásos, akkor felesleges Ms. Lórúgás Diane-t beszedni, mi akár több bajt is okozhat ilyenkor, mint ami eleve volt. Simán problémás bõrre tucatnyi olyan tabi van, amiben jóval kevesebb kártékony mûhormon van. Ha az orvosod jó, akkor ezt õ is tudja. Ha nem, akkor barom módjára egybõl felírja a lórúgást pattanásos bõrre. Én már kb. kopaszodtam és borostásodott az állam, amikor elkezdtem szedni a Dianet. Tehát durván hormonproblémáim voltak, szükség volt lórúgásra. Az arcom nem volt vészes, bár voltak olyan hetek, hogy ki sem látszódtam a ragyák alól, mégsem ez volt a fõ szempont, amiért szedni kezdtem a Diane-t, hanem a kopaszodásom és az arc szõrösödés miatt. És hatott. Kilenc hónapig szedtem, nagyon óvatos levezetést csináltunk a dokimmal. (A 6. hónap diane után már csak minden másnap szedtem, a köztes napokban meg elkezdtem az alacsonyabb hormontartalmú de szintén antiandrogén készítmény szedését. Ez ment 4 hétig, utána csak minden harmadnap volt Diane három hétig, és így tovább. Végül szép lassan áttértem a mostani fogamzásgátlómra, ami veszélytelen hormonmennyiséget tartalmaz. Mellékhatás? Nulla. Hajhullásom, arcszõrösödésem nem jött vissza. Szóval maga a gyógyszer nem rossz, de tényleg gubancnak kell lenni a szervezetedben, hogy jót tegyen "benned" és ne csesszen el mindent. Tehát ha a tabit hibáztassátok, hanem a dokit, aki felírta. :)

Honnan tudom, hogy azért sír-e a kicsit, mert enni kér, és nem valami más gondja akadt? (pl. fáj a pocija, vagy tudom is én. ) Tényleg miket nem lehet enni, hogy elkerüljük a pici poci fájásokat majd?

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom,hogy nekem már beállt a 3 órás evésre,és ha a mutató ujjam begörbítem,és a szájához tartom,és ha éhes,akkor rákap!!!

szia! én úgy tudom, hogy nekem már beállt a 3 órás evésre, és ha a mutató ujjam begörbítem, és a szájához tartom, és ha éhes, akkor rákap!!!
Nyugalom, ki fogod tapasztalni. :)
Én az elején mindig elõször a cicit adtam, ha éhes/szomjas volt, evett. Megnéztem a pelusát, babusgattam és lassan rájöttem, hogy mi miért van. Persze az elején én is estem kétségbe, hogy miért nem nyugszik meg nálam, csak anyukámnál, vagy az apukájánál. Õk érzik, ha a szülõk nyugtalanok, így gondolom, azt is érezte, hogy én kezdek kétségbe esni, ezért õ is. :) A kaját megint neked kell kitapasztalni, mert ez egyénenként változó. Ha hajlamos a baba hasfájásra, fog neki fájni, sajna igazán elkerülni nem lehet. Nekem szerencsém van ilyen szempontból, mert a kisfiam nem hasfájós, én bármit ehetek. Figyeld a tested jelzéseit, mit kívánsz meg. Én mióta szoptatok, borzalmasan sokat iszok, kívánom a levest (régen hetekig megvoltam leves nélkül), és ölni tudnék a sütikért (szénhidrát energiát ad). Tehát nyugalom, bele fogsz jönni! Boldog babavárást!
A pocifájást baba válogatja, hogy hogy lehet elkerülni, ha mindent kihagynál, amitõl van baba akinek fájna a hasa semmit sem ehetnél, így hát nem marad más mint kitapasztalni. Az én lányom, ha kaka jön, vagy fáj a poci, akkor nagyon rugkapál a lábaival. Kellett pár hét mire kialakult a közös nyelv. Az elején meg azt hallottam, hogy õk sem igazán tudják megkülönböztetni az éhséget a gyomor csikarástól, nekik is meg kell tanulni. Mindkettõ hasi kellemetlenség, ami a pocidban nem volt. Összegezve: az elején nem tudjuk:) próbálkozunk ezzel azzal, valami csak segít, ha más nem elalszik. Kell pár hét, de kitanuljátok egymást (meg õ magát:) ).
rájössz, hidd el, meg tudod majd különböztetni a sírását is. Hülye a hasonlat, mert gyermekem még nincs, de volt egy kutyánk, aki sajna decemberben elpusztult, de állandóan együtt voltunk, és már abból, ahogy ugatott, tudtam, hogy mikor éhes, mikor szomjas, és mikor jön valaki. Ha folyton vele vagy, meglátod, meg tudod majd különböztetni a sírását

Tényleg valami papíron és nem törülközőn szülnek a kutyák?

Legjobb válasz: A lényegen nem változtat, hogy mire fekteted. Az a fontos, hogy puha legyen és meleg. Erre a törülközõ is jó, de azt nehezebb cserélni (mert azt az átázás miatt a szülés után kell). A papír összetépkedve szintén puha, jó nedvszívó és még talán melegebb is, mint a ruhaanyag.

A lényegen nem változtat, hogy mire fekteted. Az a fontos, hogy puha legyen és meleg. Erre a törülközõ is jó, de azt nehezebb cserélni (mert azt az átázás miatt a szülés után kell). A papír összetépkedve szintén puha, jó nedvszívó és még talán melegebb is, mint a ruhaanyag.
Nem feltétlenül....nem csak ott szülnek....
A legjobb, ha papírt teszel alá, mondjuk olyat amit már elõtte az iratmegsemisítõn átnyomtál! Az a legjobb! Szerintem! Én úgy csinálom! :)

Apám után örököltem a sûrû hajat, és még a kezemet is gyantázni kell. És nem rég olvastam hogy valami jó ez ellen, szerintetek tényleg beválna vagy csak rontana a helyzeten? /Lent/

Nõi SZÕRÖSÖDÉS :

Legjobb válasz: De ez nem abnormális, kérdezõ. Nem a hátadon nõ sötétbarna, vastag szõr. Az lenne hormonprobléma.:) Fehérbõrû, barna hajú, barna szemû lány vagyok, a karomon nõ szõr, a hasamon, a combjaimon is. Azért, mert barna eleve a szõröd, pigmentesebb a hajad is. Nyugi.:) 27N

De ez nem abnormális, kérdezõ. Nem a hátadon nõ sötétbarna, vastag szõr. Az lenne hormonprobléma.:) Fehérbõrû, barna hajú, barna szemû lány vagyok, a karomon nõ szõr, a hasamon, a combjaimon is. Azért, mert barna eleve a szõröd, pigmentesebb a hajad is. Nyugi.:) 27N
A kérdező hozzászólása: igen de nekem annyira erõs hogy a bátyámmal versenyezhetnék, hogy ki a szõrösebb...:s
Ha ez nem hiszti (mert szerintem az), akkor menj el bõrgyógyászhoz, aki majd segít. Lehet persze hormonprobléma is, de kizártnak tartom, mert akkor hülye helyeken lenne, pl. a melleden, hasadon.
A kérdező hozzászólása: Ott is van.. Csak eléggé szégyellem, valakinek még a hónalján sincs nekem meg a köldököm alatt is van fölött egy kicsi az nem számít, lábfejemen/ujjamon, kézujjamon, mellemen...
De vastag, sötét szõr? vagy csak túlreagálod? Értem, hogy lehet sötétebb szõr, de pl. a melled olyan van, mint a tesód karján? most tedd félre, hogy tini vagy, objektívan is úgy látod? mert akkor tényleg orvos kellene!
A kérdező hozzászólása: A gyengébbek világos barna színûek, az erõsebb szálak sötétebbek /Mint a hajam--> az a rendes erõs közép barna haj szín/. Nem olyan sûrû mint pl. a tesóm karján, de sûrûségét így nem tudnám mihez hasonlítani.. A bimbóudvaron és akörül van. Hosszúságuk: Általánosan ilye 0, 5-1cm között vannak de akadnak 1, 5 cm-esek is.. És ezért kérdeztem a fenti dolgot, leírni szégyellem nem hogy elmondjam a szüleimnek..
A kérdező hozzászólása: Általánosan ilyen 0, 5-1cm között vannak, de akadnak 1, 5 cm-esek is.*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!