Találatok a következő kifejezésre: Tényleg valami és nem (62 db)

Tényleg igaz, hogy ha nem számítasz rá és nem várod, akkor alakul majd valami a nőkkel?

Kíváncsi vagyok rá, mert mindenki azt mondja nekem, hogy ne keressem a párom, majd ? megtalál, ha nem számítok rá. Ez mennyire igaz? Veletek hogy történt?

Legjobb válasz: Igen, de nem feltétlen úgy, ahogyan gondolod. Ha a párkeresés tölti ki a mindennapjaid, akkor görcsös leszel, hibázol, majd minden kudarccal csökken az önbizalmad. Ha össze is jön valami, akkor az többnyire azért van, mert igyekszel a szebbik arcodat mutatni, így nem magadért talál meg az illetõ. Ezzel szemben ha teszel az egészre, akkor természetesen viselkedsz és azt az embert fogod meg, aki valóban téged akar. Ráadásul, mivel nincs megmérettetés, nincs kudarcélmény sem, ami az önbecsülésed tépázná, ezért összességében felszabadultabban és õszintébben tudsz ismerkedni, így meg naná, hogy jobban megy, ezt tapasztalatból mondom.

Igen, de nem feltétlen úgy, ahogyan gondolod. Ha a párkeresés tölti ki a mindennapjaid, akkor görcsös leszel, hibázol, majd minden kudarccal csökken az önbizalmad. Ha össze is jön valami, akkor az többnyire azért van, mert igyekszel a szebbik arcodat mutatni, így nem magadért talál meg az illetõ. Ezzel szemben ha teszel az egészre, akkor természetesen viselkedsz és azt az embert fogod meg, aki valóban téged akar. Ráadásul, mivel nincs megmérettetés, nincs kudarcélmény sem, ami az önbecsülésed tépázná, ezért összességében felszabadultabban és õszintébben tudsz ismerkedni, így meg naná, hogy jobban megy, ezt tapasztalatból mondom.
Félig, a nemtörödés mellett nem árt ha felmutatsz valamit, például ha probálkoztál sokat de meguntad és inkább otthon büvölöd a gyikot akk tuti nem lesz nöd, de elmész dolgozni pl és arra koncentrálsz akk igen lehet betoppan, csak ne fizess neki tul sok piát..
Amig rágörcsölsz és folyamatossan erölködsz addig elég nehezen fog menni, ez inkább a csajokra igaz hogy jönfog tünni magától szerintem neked csak nem kellene annyira eröltetni és elöbb utobb fel fog tönni valaki akinél érdemes lesz probálkoznod .:)
Ez alatt nem azt kell érteni, h akkor beleszarsz és azt várod, h majd rádmászik egy nõ egyszer tök spontán. Hanem azt, h lehet holnap lemész a boltba és ott lesz egy lány, akihez ha odamennél akkor szóba állna veled.
Van benne valami, én egy rossz kapcsolat után nagyon akartam egy új kapcsolato, társkeresöztem , de nem találtam olyat aki érdekelne, közben egyik közzöségi oldalon ismerkedni akart velem egy srác , de nem érdekelt nem volt az esetem, a haverjával kezdtem beszélgetni msn-en , nem is talákoztunk személyessen de jó volt néha dumálni, 1 honap után találkozott beszéltünk meg, miután elmeséltem hogy megint egy félresikerült randin voltam, most Õ már a férjem:) pedig csak egy kis beszélgetésnek indult.Lehet , hogy most akit észre sem veszel, nem is gondolsz rá, õ lesz a párod.
én beleolvastam a titok címû könyvbe és ott volt egy olyan tipp, hogy a ruhásszekrényben szoríts helyet a jövendõbelinek és ne foglalkozz utána a témával. én megtettem és betoppant az életembe a szerelem. azt nem tudom, hogy ennek köszönhetõ, vagy amúgy is jött volna. mindig a legváratlanabb pillanatban jön a szerelem.
A ¨titok¨ már fenn va youtube-n is, végül is minden téren bevált, kivéve a csajozás. Az elsö válaszoló mindenesetre megilyesztett, mert én tényleg sokat probálkoztam, sikertelenül. És mostanra már teljesen feladtam. Ha csak a nõ nem udvarol nekem, akkor sose lessz barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen (meg mindenkinek még)! Ment a zöld pacsi :D

Az Elevit gyógyszer tényleg jó, még az elött is, hogy teherbe esnék? Vagy valaki használta már? Esetleg van valami ilyan ami segit? Tea vagy ilyesmi! Vagy a páromnak valami? ö is tehetne valamit vagy nem? :-)

Legjobb válasz: Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.

Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.
Jó ha szeded a terhesvitamint már mielõtt teherbe esnél. Ami még jó cickafark tea a menstruáció elsõ napjától peteérésig és azután palástfû tea.Az elõbbi a peteérést a másik a beágyazódást és a terhesség megtartását segíti.
A párod szedhetne e-vitamint, vagy ginzeng-et.
nekem nem vált be, sem a gravida, hasmenésem volt állandóan töle, nekem a hipp natalt ajánlották és bevált, finom is és sok vitamin van benne.
Nyugodtan elkezdheted szedni "terv készültekor", mert nembiztos hogy rögtön másnap sikerül, terveztek, probálkoztok, s addigra meg már a szervezeted raktároz el vitamin egyebet az Elevit-böl4A párod is tehet, kevesebb cigi-s kevesebb sör :-))) Üdv.: 13hetes
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!igy most egy icsit elöbre vagyok!köszönöm

Ismertek valami jó videó szerkesztőt? DE valami tényleg nagyon jót, amit egyszerű letölteni és nem kell hozzá se NCore, se Pirate Bay.

Hasonló legyen a Sony Vegas-hoz, avagy legyen jó. Nekem a Windows Media ...nem tom mit nem akarja letölteni, szval az nem jó. köszi

Legjobb válasz: A Camtasia Studio 8 at ajánlom. Nézd meg a vidit, és ha tetszik, írj privátban a letöltõ linkért ! http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

A Camtasia Studio 8 at ajánlom. Nézd meg a vidit, és ha tetszik, írj privátban a letöltõ linkért ! http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

Van egy kollégám és olyan mintha bejönnék neki de mindketten nyuszik vagyunk és nem merünk rákérdezni. De olyan figyelmes létezik hogy ö csak egy figyelmes ember vagy tényleg érez valamit? Honnan vehetem észre ha tetszek valakinek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :), aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.

Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :) , aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.
A kollégádnak van vkije? Mert ha hosszú ideje nincs, akkor tuti rád van kattanva, de korrekt és nem akarna belerondítani a kapcsolatodba. De ha van/voltak nõi akkor õ egy ilyen közvetlen kedves ember, aki téged különösen kedvel. Ha az elsõ verzió igaz, akkor nem ártana tisztázni a dolgot, h keressen vki mást, ha te foglalt vagy és nincs nálad esélye, vagy hogy lehet esetleg több is. Biztos nem közömbös irántad, ha csak utánad érdeklõdik...de így csak kerülgetitek egymást...lehet, h neked kellene lépned, ha õ nem meri.Mert így csak kínlódtok valószínûleg mind a ketten.
Sztem is tuti hogy bejössz a pasinak csak tudja hogy neked is van valakid és neki is, de attól még a vonzalom meg van! És ha esetleg egyszer úgy alakul hogy mindketten szakítotok(amit nem kívánok, csak hát, ki tudja), akkor már tudjátok hogy bejöttök egymásnak legalább!!:D
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik õ de nem merek nyíltan rákérdezni mert önbizalom az 0-a. Felhív ha rég nem találkoztunk vagy ír nem megy úgy el mellettem hogy ne váltsunk két szót.
A kérdező hozzászólása: Hát rendesnek mindenkivel rendes de nem hívogatja õket meg nem msn-ezik velük. Meg olyan mintha zavarba lenne mikor beszélgetünk mindig csinál valamit a kezével tekerget egy papírt meg ilyesmi. Nem merem elhívni mert van párom és õt is szeretem de a kollégám egészen más ember egy csepp hasonlóság sincs közöttük a párom kicsit önzõ és kicsit durva(nem ver vagy ilyesmi csak szavakkal bánt) és a kolléga meg elõzékeny udvarias próbálom már 4 éve hessegetni a gondolatot de mikor durva a párom akkor õ az én mentsváram. Köszi a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat van egyébként valakije és lehet hogy õt sem szeretné megbántani de az tuti hogy én nagyon kínlódok!!!
Nem tetszel neki. Nekem mondta. Csak figyelmes.

Hol lehet olyan lányokat találni, akik szeretnének is fiúval ismerkedni és nem koptatnak le valami béna okkal? Vagy már tényleg minden lány foglalt?

Legjobb válasz: Szerintem elég sokan szeretnének ismerkedni, nézd csak meg itt is hány ismerkedõs kérdés van. Itt valami más lesz a probléma, amiért veled nem akarnak ismerkedni...

Szerintem elég sokan szeretnének ismerkedni, nézd csak meg itt is hány ismerkedõs kérdés van. Itt valami más lesz a probléma, amiért veled nem akarnak ismerkedni...

Milyen Diane 35 fogamzasgatlo? En mellnovelesre kertem a dokitol valamit es ezt irta fel. Minden rendben velem es a havim is rendszeres mindig. Nem fog artani? Soha nem szedtem eddig fogamzasgatlot. Es tenyleg no tole a mell?

Legjobb válasz: szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!

szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!
Hát nem semmi, ha a doki ezt írta fel mellnövelésre! :D Hihetetlen mik vannak. Egyáltalán nem biztos, hogy nõni fog tõle! Mindenkire máshogy hat a gyógyszer.
07:14 nem lett tõle semmi bajom!:)
Azért nem vagytok normálisak, kicsi csillag, mert a fogamzásgátló tabletta nem mellnövesztésre való, hanem arra, ami a nevében is benne van: FOGAMZÁSGÁTLÁSRA!!! itt a fõbaromállat a dokid, aki képes volt ilyen indok alapján kiírni. épeszû doki elküldött volna téged a sunyiba. a gyógyszer mellékhatása valóban lehet mellnövekedés, de ez csak átmeneti. ha abbahagyod a gyógyszert, vissza fog csökkenni az eredeti méretére, úgyhogy ezt többszörösen is megszívtad: fölöslegesen bombázod magad hormonnal.. neked komoly önértékelési zavaraid vannak, kérdezõ. nem mellnövesztésre van szükséged, hanem egy pszichoterapeutára.
szintén 4 évig szedtem, semmi bajom nem volt tõle. most cypromixezek, és nõ a cicim, pedig 22 éves vagyok:) hízni nem hízok.
A kérdező hozzászólása: 21:49nek. Mi az, hogy en sem es a doki sem vagyunk normalisak.Nem mindenkinek van penze arra h szilikont tetessen.Amugy meg engem zavar , h olyan kicsik mint1 pasinak, nem tom teged nem zavarna, egyaltalan nem noiesek.
tegnap 22:50 Ki volt az a nõdoki, aki 4 évig folyamatosan felírt neked diane 35-öt? Maximum 1 évig szabad szedni és már akkor is durva, általában ebbõl a max fél évet javasolják. Nem lett semmi bajod tõle?
Diane35-öt szedtem majdnem 4évig!a mellem nem nõtt tõle, szerintm és ez jó nagy hülyeség...de mind1! hizni sem hiztam!a hatása viszont jó!
Se te, se a dokid nem vagytok normálisak. ez egy gyógyszer b.zd, lórúgás hormontartalommal!!!
Én a helyedbe eldobnám jó messzire. Én szedtem a diane-t, de azért mert az arcom nagyon pattanásos volt, orvosi felügyelet mellett szedtem egy évig, ez a maximuma ennek a készítménynek, mert ez nem fogamzásgátló hanem ez csak a mellékhatása. Aki meg felírta neked csak azért hogy növeld a melledet, annak bevonatnám az engedélyét, hogy lehet vki ennyire felelõtlen orvos létére. Ja és a mellnövelést max szilikonnal tudod elérni, nem hormonokkal!!
Valószínûleg hízni fogsz tõle mert nagyon sokan híztak már tõle. Én is sajnos de én egy betegség miatt voltam kénytelen szedni szóval ha nem muszáj ne szedd.
Hosszú de értelmes komment! :) Akinek a szervezetének TÉNYLEG hormonbombára van szüksége, ahhoz hogy a helyére billenjen, annak HATÁSOS! Akinek meg nem a magas C-n kellett volna kezdenie a problémái kezelését, az csúnya véget ér, sajna. Minden értelmes orvos alulról kezdi a "kezelést", megpróbál minél alacsonyabb hormontartalmú készítményt felírni mert ha az is hatásos, akkor felesleges Ms. Lórúgás Diane-t beszedni, mi akár több bajt is okozhat ilyenkor, mint ami eleve volt. Simán problémás bõrre tucatnyi olyan tabi van, amiben jóval kevesebb kártékony mûhormon van. Ha az orvosod jó, akkor ezt õ is tudja. Ha nem, akkor barom módjára egybõl felírja a lórúgást pattanásos bõrre. Én már kb. kopaszodtam és borostásodott az állam, amikor elkezdtem szedni a Dianet. Tehát durván hormonproblémáim voltak, szükség volt lórúgásra. Az arcom nem volt vészes, bár voltak olyan hetek, hogy ki sem látszódtam a ragyák alól, mégsem ez volt a fõ szempont, amiért szedni kezdtem a Diane-t, hanem a kopaszodásom és az arc szõrösödés miatt. És hatott. Kilenc hónapig szedtem, nagyon óvatos levezetést csináltunk a dokimmal. (A 6. hónap diane után már csak minden másnap szedtem, a köztes napokban meg elkezdtem az alacsonyabb hormontartalmú de szintén antiandrogén készítmény szedését. Ez ment 4 hétig, utána csak minden harmadnap volt Diane három hétig, és így tovább. Végül szép lassan áttértem a mostani fogamzásgátlómra, ami veszélytelen hormonmennyiséget tartalmaz. Mellékhatás? Nulla. Hajhullásom, arcszõrösödésem nem jött vissza. Szóval maga a gyógyszer nem rossz, de tényleg gubancnak kell lenni a szervezetedben, hogy jót tegyen "benned" és ne csesszen el mindent. Tehát ha a tabit hibáztassátok, hanem a dokit, aki felírta. :)

Honnan tudom, hogy azért sír-e a kicsit, mert enni kér, és nem valami más gondja akadt? (pl. fáj a pocija, vagy tudom is én. ) Tényleg miket nem lehet enni, hogy elkerüljük a pici poci fájásokat majd?

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom,hogy nekem már beállt a 3 órás evésre,és ha a mutató ujjam begörbítem,és a szájához tartom,és ha éhes,akkor rákap!!!

szia! én úgy tudom, hogy nekem már beállt a 3 órás evésre, és ha a mutató ujjam begörbítem, és a szájához tartom, és ha éhes, akkor rákap!!!
Nyugalom, ki fogod tapasztalni. :)
Én az elején mindig elõször a cicit adtam, ha éhes/szomjas volt, evett. Megnéztem a pelusát, babusgattam és lassan rájöttem, hogy mi miért van. Persze az elején én is estem kétségbe, hogy miért nem nyugszik meg nálam, csak anyukámnál, vagy az apukájánál. Õk érzik, ha a szülõk nyugtalanok, így gondolom, azt is érezte, hogy én kezdek kétségbe esni, ezért õ is. :) A kaját megint neked kell kitapasztalni, mert ez egyénenként változó. Ha hajlamos a baba hasfájásra, fog neki fájni, sajna igazán elkerülni nem lehet. Nekem szerencsém van ilyen szempontból, mert a kisfiam nem hasfájós, én bármit ehetek. Figyeld a tested jelzéseit, mit kívánsz meg. Én mióta szoptatok, borzalmasan sokat iszok, kívánom a levest (régen hetekig megvoltam leves nélkül), és ölni tudnék a sütikért (szénhidrát energiát ad). Tehát nyugalom, bele fogsz jönni! Boldog babavárást!
A pocifájást baba válogatja, hogy hogy lehet elkerülni, ha mindent kihagynál, amitõl van baba akinek fájna a hasa semmit sem ehetnél, így hát nem marad más mint kitapasztalni. Az én lányom, ha kaka jön, vagy fáj a poci, akkor nagyon rugkapál a lábaival. Kellett pár hét mire kialakult a közös nyelv. Az elején meg azt hallottam, hogy õk sem igazán tudják megkülönböztetni az éhséget a gyomor csikarástól, nekik is meg kell tanulni. Mindkettõ hasi kellemetlenség, ami a pocidban nem volt. Összegezve: az elején nem tudjuk:) próbálkozunk ezzel azzal, valami csak segít, ha más nem elalszik. Kell pár hét, de kitanuljátok egymást (meg õ magát:) ).
rájössz, hidd el, meg tudod majd különböztetni a sírását is. Hülye a hasonlat, mert gyermekem még nincs, de volt egy kutyánk, aki sajna decemberben elpusztult, de állandóan együtt voltunk, és már abból, ahogy ugatott, tudtam, hogy mikor éhes, mikor szomjas, és mikor jön valaki. Ha folyton vele vagy, meglátod, meg tudod majd különböztetni a sírását

REVOLUTION. Charlie-nak és Sebastian Monroe-nak tényleg volt csókjelenete? Youtube-on van fent valami, de nem emlékszem, hogy lett volna csókjelenet.

Arra meg végképp nem emlékszem, hogy le is feküdtek volna, pedig Youtube-on olyan is van, hogy jön ki az ágyból Charlie. De az szerintem össze van szerkesztve. De csókjelenet? Az volt? Ha igen melyik rész? KÖSZI elõre;)

Legjobb válasz: Nem nem volt.. legalábbis én nem emlékszem. :)

Nem nem volt.. legalábbis én nem emlékszem. :)
A fiával volt valami, de ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ahha, ma megnéztem és össze van kötve az alaplappal(ha jól láttam azzal).És aztse tudom hogy vegyem ki, azzal a kis dobozával együtt...Talán majd leviszem azt berakják.
Vagy ha jobban szereted az Nvidia kártyákat akkor 650 bár ebben az esetben a fent említett kártyák egyike jobb vétel...
Alaplapod típusa, Processzor , Memória mennyisége és típusa ezeket fontos lenne tudni, de legalább azt , hogy PCIe x16 slot van az alaplapon?? Ezek ismerete nélkül nincs értelme semmit sem linkelni sztem.
Ezzel jól járnál jó kis kártya:http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=394237

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!