Találatok a következő kifejezésre: Tényleg valami és (199 db)

Ha az ember hullócsillagot lát, és kíván valamit, az tényleg teljesül? és kb. mennyi idő múlva?

Legjobb válasz: Szerinted miért teljesülne valami, amit kimondasz egy lángoló szikladarabot látva?? Ennyi erõvel olvassz vasat, és dobd le a tizedikrõl, majd kívánj valamit, a körülmények hasonlóak volnának :)

Szerinted miért teljesülne valami, amit kimondasz egy lángoló szikladarabot látva?? Ennyi erõvel olvassz vasat, és dobd le a tizedikrõl, majd kívánj valamit, a körülmények hasonlóak volnának :)
Egy ilyen kérdés mit keres a tudományok között ?
Hány éves vagy, 10?
A Baktay-féle határozatlansági elv alapján (ez nem tévesztendõ össze a Heisenberg-féle határozatlansági elvvel) a kívánság rendkívüléségének mértéke és a kívánság beteljesüléséhez szükséges idõ szorzata állandó. Az állandó egy adott érték körül ingadozik, teljesen pontos érték nem adható meg, mert a rendkívüliség mértéke nem határozható meg matematikailag egzakt módon. (Forrás: Dr. Baktay Ervin: Astrológiai prognózis)
Ha most kívánsz valamit, a télapó, de legkésõbb a husvéti nyuszi elhozza! Becsszó!
Vagy hiszel benne, hogy teljesül, vagy nem. Mindenesetre a realisták, mint akik itt a "tudományok" kategóriában írkálnak, mindig adnak valami szép választ, úgy mint az elsõ válaszoló tette. Ettõl függetlenül, mint én, hiszek abban, hogyha látom a csillagot, teljesül a kívánságom, mégha nincs is tudományos alapja.
Bocs, rosszul írtam. Az idõ reciprokát kell venni.
Igen, teljesül. Kb. 1 hét és 4 óra a teljesülési idõ.
Az EU országokban 30 napon belül jelez vissza a hivatal, hogy elbírálták-e a kívánságod. De szerintem egy aranyhal vagy akár egy varangyosbéka is hasonló arányban teljesíti a kívánságokat, viszont nem kell hetekig az eget bámulni, mindig kéznél van.
Teljesül pontosan két nappal azután, hogy a Mikulás, mint minden évben legyõzi a rézfaszúbaglyot Középföldén, de még azelõtt, hogy a húsvéti nyuszi tojást rakna a káposztaföldekre.-.-" Összegezve:NEM
Nekem teljesült.augusztus 22. fele kívántam , és azt követõleg 3 hetet kellet várnom(kb).

Ajánlanátok nekem valami nagyon, de nagyon jó térdmelegítőt? Ami tényleg jó és használ is. Vagy ilyen nincs is?

Legjobb válasz: Szia, nekem a vesem fazott mindig, es vettem gyapju ovet ra. Vesemelegito. Nagyon jo, ez igazi gyapju, uzletben vettem, es nem volt draga. Ezt a gyapjut tudom neked is ajanlani, biztos, hogy van nekik terdre is. Ha megsincs, akkor pedig keszitenek is sok uzletben. Jard korbe a varost nalatok, es mindenhol nezd meg, hogy mit kinalnak, milyen termekeik vannak, mennyiert...stb. Nagyon jo ez a gyapju, de csak ha tenyleg igazi. Par eve vettem, ugy emlekszem, hogy 3500 Ft volt, ugyhogy egyaltalan nem veszes. Amugy nem tudom, de lehet, hogy a haziorvosodnak van jobb otlete is.

Szia, nekem a vesem fazott mindig, es vettem gyapju ovet ra. Vesemelegito. Nagyon jo, ez igazi gyapju, uzletben vettem, es nem volt draga. Ezt a gyapjut tudom neked is ajanlani, biztos, hogy van nekik terdre is. Ha megsincs, akkor pedig keszitenek is sok uzletben. Jard korbe a varost nalatok, es mindenhol nezd meg, hogy mit kinalnak, milyen termekeik vannak, mennyiert...stb. Nagyon jo ez a gyapju, de csak ha tenyleg igazi. Par eve vettem, ugy emlekszem, hogy 3500 Ft volt, ugyhogy egyaltalan nem veszes. Amugy nem tudom, de lehet, hogy a haziorvosodnak van jobb otlete is.

Erről az eszközről mi a véleményetek? Tényleg valami új, és jó dolgok, vagy egy újabb átverés?

http://www.powerspin.hu/ Olvasd el légyszi a leírását!

Legjobb válasz: Szórakozásra tényleg jó, izmos nem leszel tõle.

Szórakozásra tényleg jó, izmos nem leszel tõle.
arra amire kitalálják az ilyeneket, hogy a 0 mozgást végzõ tv bámuló szemétzabálókat minimális mozgásra bírja, arra 100% tökéletes.
nyugdíjasoknak esetleg. bár nekik legtöbbször a törzsük gyenge, arra meg ez nem jó.
és a végén spriccel is ???? errõl most tudod mi jutott szembe... http://southparkreszek.hu/south-park/14-evad-south-park-ingy.. ha nem akarod végig nézni, akkor "tekerj"6:30-ra ebben a részben kiparodizálják az ilyen szarokat... :)

A sztároknak, énekeseknek, színészeknek tényleg igazi és tökéletes a foguk, vagy valami roppant modern műfoguk van?

Legjobb válasz: Egy részüknek tényleg szép igazi foga van, másoknak szépen kivitelezett mûfogsora.

Egy részüknek tényleg szép igazi foga van, másoknak szépen kivitelezett mûfogsora.
A kérdező hozzászólása: Mondj kérlek olyanokat akiknek mûfoguk van. Elég rossz fogaim vannak és emiatt elég sok jó dolgot halasztok el, vagy húzom addig az idõt ameddig már késõ lesz. Megnézném, hogy milyen is. Lehet, hogy beruháznék... :)
pl madonnának az éppen aktuális divat szerint változik, hogy van-e rés a fogai között vagy nincs. Christina Aguilerának pedig héj van a felsõ metszõfogain
ha sok pénzük van, akkor könnyedén tudnak maguknak tökéletes fogakat varázsolni. nézd meg pl. az f1-es pilótákat. én olyan pilótát nem láttam még, akinek csúnyák a fogaik....
Létezik valami olyan egészségügyi biztosítási rendszer, ami azon az alapon fizeti a fogorvosi ellátást, hogy valakinek bizonyítottan a munkájához szükséges, hogy ápolt fogai legyenek. Ezen az alapon TB fizethet a szakszerû magán fogorvosi ellátásért is, úgy tudom, hogy például színházi színészeknek, nyilvános közszereplõknek, politikusoknak. Nekem ezt egyszer a fogorvosnõm mondta, mert egy (az én zsebemnek) igen drága koronát kellett az elsõ fogaimra tennie. Úgy gondolta, hogy én pedig tanár lévén igényt tarthatok erre. Nekem nem sikerült utánajárnom, és kijárni hogy a TB fizesse a fogorvosomat, de elég hihetõnek tûnt magától a fogorvostól, hogy van, akinek megadják.

Érdekelne hogy van e olyan táplálék kiegészítő/gyógyszer/bogyó ami tényleg hatásos és étvágycsökkentő? Sokat kellene fogynom de állandóan éhes vagyok emiatt gondoltam hogy valamivel hozzásegíteném magam a fogyásban.

Legalább az elején amíg rá nem állok a kevesebb és normálisabb ételekre

Legjobb válasz: Szerintem ilyen szer nem létezik (az egy dolog, hogy mit mond a reklám.) Egyél többször keveset, de normális kaját és igyál sok vizet. Zöldség, gyümölcs, fõtt csirke mehet az ilyen 'hú kezdek éhes lenni' percekben. Apropó csirke, fõzz egy nagy adag húslevest sok sárgarépával. Ha megéhezel két nagyobb étkezés között, dobj be egy tányér húslevest (minél kevesebb tésztával). Ja és a fõtt csirkehúst is egyed nyugodtan. Kitartást!

Szerintem ilyen szer nem létezik (az egy dolog, hogy mit mond a reklám.) Egyél többször keveset, de normális kaját és igyál sok vizet. Zöldség, gyümölcs, fõtt csirke mehet az ilyen 'hú kezdek éhes lenni' percekben. Apropó csirke, fõzz egy nagy adag húslevest sok sárgarépával. Ha megéhezel két nagyobb étkezés között, dobj be egy tányér húslevest (minél kevesebb tésztával). Ja és a fõtt csirkehúst is egyed nyugodtan. Kitartást!
Nem tudom, hogyan táplálkozol, az is lehet, hogy valami hiányzik a szervezetednek, amit nem kap meg, de tényleg nem kezdek vak távdiagnosztizálásba :D Én sem ajánlom a szervezeted mûködésébe avatkozást bogyókkal (sose tetszik, ha felül akarnak írni jeleket, amiket a test ad), inkább próbálj számodra laktató, ugyanakkor nem nagy kalóriatartalmú ételt enni s a gyorsan bedobott, de nem jóllakató kalóriabombákat kerülni. Az, hogy mivel lakunk jól, emberfüggõ, ezért nem írok konkrétumokat. Cukormókus ajánlotta a levest, no az nekem is jó, mondjuk csak valamicske tésztával, zabpehellyel, búzadarával, bármivel, mert különben megehetem a lábast :D Igaz, nálam nem hús-, hanem zöldségleves lenne :)
VAN ilyen szer, növényi kivonat és gyógyszer (drog) is! Csak semmire nem fogsz menni vele. Nem azért híztál el mert sokat ettél, érdemben az sem fog segíteni, ha nem leszel éhes. Persze, látszólag és rövid távon igen, a mérleg majd csökkenést mutat.. amíg ki nem fáradsz teljesen.. Fogyassz sok zöldséget, húsokat, minden nap lehet mértékkel gyümölcsöt is enni. Ha Isteni adományként kaptad az éhség érzést, mint jelzést a testedtõl, használd ki, és igazi táplálékokat fogyassz jóllakásig! Azért meghallgatnám miket eszel, hogy eddig nem sikerült fogyni, ámbár elég jól meg szoktam tudni tippelni, nem kevés ember van hozzád hasonló helyzetben!

Milyen Diane 35 fogamzasgatlo? En mellnovelesre kertem a dokitol valamit es ezt irta fel. Minden rendben velem es a havim is rendszeres mindig. Nem fog artani? Soha nem szedtem eddig fogamzasgatlot. Es tenyleg no tole a mell?

Legjobb válasz: szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!

szerintem csak a mellnövelés miatt NE kezdd el hormonokkal bombázni a szervezeted...teljesen felesleges, ugyanis egyénfüggõek a mellékhatások, tehát abszolút nem biztos, hogy nõni fog tõle a melled!
Hát nem semmi, ha a doki ezt írta fel mellnövelésre! :D Hihetetlen mik vannak. Egyáltalán nem biztos, hogy nõni fog tõle! Mindenkire máshogy hat a gyógyszer.
07:14 nem lett tõle semmi bajom!:)
Azért nem vagytok normálisak, kicsi csillag, mert a fogamzásgátló tabletta nem mellnövesztésre való, hanem arra, ami a nevében is benne van: FOGAMZÁSGÁTLÁSRA!!! itt a fõbaromállat a dokid, aki képes volt ilyen indok alapján kiírni. épeszû doki elküldött volna téged a sunyiba. a gyógyszer mellékhatása valóban lehet mellnövekedés, de ez csak átmeneti. ha abbahagyod a gyógyszert, vissza fog csökkenni az eredeti méretére, úgyhogy ezt többszörösen is megszívtad: fölöslegesen bombázod magad hormonnal.. neked komoly önértékelési zavaraid vannak, kérdezõ. nem mellnövesztésre van szükséged, hanem egy pszichoterapeutára.
szintén 4 évig szedtem, semmi bajom nem volt tõle. most cypromixezek, és nõ a cicim, pedig 22 éves vagyok:) hízni nem hízok.
A kérdező hozzászólása: 21:49nek. Mi az, hogy en sem es a doki sem vagyunk normalisak.Nem mindenkinek van penze arra h szilikont tetessen.Amugy meg engem zavar , h olyan kicsik mint1 pasinak, nem tom teged nem zavarna, egyaltalan nem noiesek.
tegnap 22:50 Ki volt az a nõdoki, aki 4 évig folyamatosan felírt neked diane 35-öt? Maximum 1 évig szabad szedni és már akkor is durva, általában ebbõl a max fél évet javasolják. Nem lett semmi bajod tõle?
Diane35-öt szedtem majdnem 4évig!a mellem nem nõtt tõle, szerintm és ez jó nagy hülyeség...de mind1! hizni sem hiztam!a hatása viszont jó!
Se te, se a dokid nem vagytok normálisak. ez egy gyógyszer b.zd, lórúgás hormontartalommal!!!
Én a helyedbe eldobnám jó messzire. Én szedtem a diane-t, de azért mert az arcom nagyon pattanásos volt, orvosi felügyelet mellett szedtem egy évig, ez a maximuma ennek a készítménynek, mert ez nem fogamzásgátló hanem ez csak a mellékhatása. Aki meg felírta neked csak azért hogy növeld a melledet, annak bevonatnám az engedélyét, hogy lehet vki ennyire felelõtlen orvos létére. Ja és a mellnövelést max szilikonnal tudod elérni, nem hormonokkal!!
Valószínûleg hízni fogsz tõle mert nagyon sokan híztak már tõle. Én is sajnos de én egy betegség miatt voltam kénytelen szedni szóval ha nem muszáj ne szedd.
Hosszú de értelmes komment! :) Akinek a szervezetének TÉNYLEG hormonbombára van szüksége, ahhoz hogy a helyére billenjen, annak HATÁSOS! Akinek meg nem a magas C-n kellett volna kezdenie a problémái kezelését, az csúnya véget ér, sajna. Minden értelmes orvos alulról kezdi a "kezelést", megpróbál minél alacsonyabb hormontartalmú készítményt felírni mert ha az is hatásos, akkor felesleges Ms. Lórúgás Diane-t beszedni, mi akár több bajt is okozhat ilyenkor, mint ami eleve volt. Simán problémás bõrre tucatnyi olyan tabi van, amiben jóval kevesebb kártékony mûhormon van. Ha az orvosod jó, akkor ezt õ is tudja. Ha nem, akkor barom módjára egybõl felírja a lórúgást pattanásos bõrre. Én már kb. kopaszodtam és borostásodott az állam, amikor elkezdtem szedni a Dianet. Tehát durván hormonproblémáim voltak, szükség volt lórúgásra. Az arcom nem volt vészes, bár voltak olyan hetek, hogy ki sem látszódtam a ragyák alól, mégsem ez volt a fõ szempont, amiért szedni kezdtem a Diane-t, hanem a kopaszodásom és az arc szõrösödés miatt. És hatott. Kilenc hónapig szedtem, nagyon óvatos levezetést csináltunk a dokimmal. (A 6. hónap diane után már csak minden másnap szedtem, a köztes napokban meg elkezdtem az alacsonyabb hormontartalmú de szintén antiandrogén készítmény szedését. Ez ment 4 hétig, utána csak minden harmadnap volt Diane három hétig, és így tovább. Végül szép lassan áttértem a mostani fogamzásgátlómra, ami veszélytelen hormonmennyiséget tartalmaz. Mellékhatás? Nulla. Hajhullásom, arcszõrösödésem nem jött vissza. Szóval maga a gyógyszer nem rossz, de tényleg gubancnak kell lenni a szervezetedben, hogy jót tegyen "benned" és ne csesszen el mindent. Tehát ha a tabit hibáztassátok, hanem a dokit, aki felírta. :)

Valami tényleg hatásos és viszonylag olcsó fogyókúra, amivel pár kilót lehetne fogyni áprilisig?

14/F vagyok. 180 centiméter és 83 kiló, szóval szeretnék fogyni pár kilót.

Legjobb válasz: Ne egyél édességet, csokit, cukros üdítõt, csipszet és hasonló szemetet és mozogj sokat (tesióra, futás, úszás). Ennél olcsóbb és hatásosabb nincs.

Ne egyél édességet, csokit, cukros üdítõt, csipszet és hasonló szemetet és mozogj sokat (tesióra, futás, úszás). Ennél olcsóbb és hatásosabb nincs.
Tornázz, ingyen van!
Amúgy neked nincs szükséged fogyásra, max. izmosításra, egy fiúnak ilyen magassághoz ez a súly tökéletes, izmosíts, sportolj, de ne diétázz.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. de nagyon hájas vagyok szóval egy pár kilót tényleg kéne fogynom.:/

Tényleg valami papíron és nem törülközőn szülnek a kutyák?

Legjobb válasz: A lényegen nem változtat, hogy mire fekteted. Az a fontos, hogy puha legyen és meleg. Erre a törülközõ is jó, de azt nehezebb cserélni (mert azt az átázás miatt a szülés után kell). A papír összetépkedve szintén puha, jó nedvszívó és még talán melegebb is, mint a ruhaanyag.

A lényegen nem változtat, hogy mire fekteted. Az a fontos, hogy puha legyen és meleg. Erre a törülközõ is jó, de azt nehezebb cserélni (mert azt az átázás miatt a szülés után kell). A papír összetépkedve szintén puha, jó nedvszívó és még talán melegebb is, mint a ruhaanyag.
Nem feltétlenül....nem csak ott szülnek....
A legjobb, ha papírt teszel alá, mondjuk olyat amit már elõtte az iratmegsemisítõn átnyomtál! Az a legjobb! Szerintem! Én úgy csinálom! :)

Megszeretném viccelni apukámat, nincs sok időnk rá ezért egyszerű de vicces csínyeket szeretnénk : D Ne olyat, hogy öntsük le vízzel hanem valami tényleg vicceset és hogy ne legyen kár belőle?

Legjobb válasz: Szia! Fogj egy szappant, áttetszõ körömlakkal fesd be, várd meg míg megszárad és lehetõleg legyél ott amikor kezet akar mosni. :)

Szia! Fogj egy szappant, áttetszõ körömlakkal fesd be, várd meg míg megszárad és lehetõleg legyél ott amikor kezet akar mosni. :)

Tényleg valami baj van? A kislányom 2 és fél éves, és rendkívül akaratos néha hisztis. Pl. Ha megyünk az utcán elszaladgál tőlem, hiába szólok rá hogy álljon meg. Van mikor rájön a hiszti, olyankor földözvágja magát, vagy csapkod.

Amiért mindezt leírom:az anyósom.Kiakaszt azzal, hogy vigyem idegorvoshoz a gyereket,mert valami nem stimmel nála.Merthogy az ő gyerekei nem csináltak ilyet,mindig szót fogadtak.Hiába mondom neki, hogy minden gyerek más, az ő unokája egy talpraesett,okos ámde akaratos lány, nem lehet őt meggyőzni.Szerintetek is valami baj van vele?

Legjobb válasz: dehogyis, inkább anyósoddal van baj, de elég nagy!

dehogyis, inkább anyósoddal van baj, de elég nagy!
Minden második ennyi idõs gyerek így viselkedik az utcán, játszótéren, boltban, otthon. Sõt, még sok idõsebb is. Anyósod meg utálatos.
Az enyém 3 éves éppen, pár hónapja csinálja ugyanezt. Egyszerûen a dackorszakban van, túl kell vészelni. Az anyóssal ne foglalkozz! Én sem törõdök senki véleményével. Igyekszem türelemmel lenni, nevelni, irányítani a gyerekemet. De tudom, hogy nagyon nehéz, naponta átélem.
szerintem ovis korig ez elég jellemzõ viselkedés, néha még utána is....
Én már megállapítottam, akinek nagyobb gyereke van, mint a dackorszak, azé sose csinált ilyet. Minél idõsebb az illetõ, annál inkább úgy emlékszik, hogy az övé mindig szót fogadott, sose akart semmit a boltból, maximum szépen kérte, hogy anyuka vegyen már ugyan egy szem almát, nem ám Túró Rudit; pláne el nem mozdult anya szoknyája mellõl, sose semmit meg nem akart szemlélni a járda repedésein kívül. Ja, a másik, akinek nem volt ilyen, a névtelenül beszólogató anyukák. Majd túl lesztek(leszünk) ezen is, kell az egészséges önkép kialakításához, hogy feszegesse a határokat. Én is elgondolkodom néha, hogy vajon mikor leszünk túl rajta (bár hónapokig nyugi volt), de a bölcsiben megnyugtattak, hogy látszik a gyerkõcön, hogy próbálgathatja a szárnyait, DE csak bizonyos határokon belül.
A fiam is csinálja. Mivel a belvárosban lakok, mindennap látok ugyanilyen hisztizõs gyereket. Amúgy meg szegény anyós hazudik, ha van a párodnak testvére inkább õt kéne megkérdezni, valószínû jobban emlékszik. Anyukám is a tesómról mit össze szokott kamuzni, hogy ilyen meg olyan volt. Tiszta vicc.
1 hónap múlva 3 éves lesz a fiam. Néha õ is földhözvágós hisztiket rendez, nagyon akaratos. Õ szereti nyitni az ajtót, a fürdõvizet engedni, az ágyát megcsinálni, levetkõzni/felöltözni.... akkor is ha nem megy neki. Húsvétkor apósoméknál irdatlan hisztit rendezett, mert apósom elkapta, de a fiam nem akart az ölében lenni és rúgkapált. Apósom kioktatott, hogy azonnal vigyem pszichológushoz! :-o A másik tegnap történt, apósoméknál volt a fiam, míg én elmentem a bababörzére, délután mentem át érte, a fiam az udvaron játszott és folyton sikított, ha bogarat látott (fél tõlük). Meglátott egy legyet és õrült visításba kezdett, hogy "úristen dongóóóó". Én megnyugtattam, apósom meg megint jött a pszichológus dumával. Hát nemtom.
Az én anyósom is magával példálózik állandóan ha gyerkenevelésrõl van szó!Azt szeretné ha mindent úgy csinálnék ahogy õ, meg azt gondolja h õ minta anya volt!Ilyenek ezek az anyósok!
En naponta elkiserem a kis unokaimat az oviba- bolcsibe.Mindketten szaladnak ..ja! es sikitoznak .. persze amikor mondjuk , hogy csendesebben ...ha rajuk szolunk osszenevetnek es meg jobban sikitoznak.Vannak oregebb nagyik akik csak amulnak bamulnak.. na de ezert megbuntessuk? NEM! Amint latom minden kisgyerek "szaladgal". Egy pillanat es mar alig erjuk utol..figyelni kell rajuk ! ennyi.A nagyobbik kislany unokam 4.5 eves a kisfiu 2.5. Ez a dac es hisztikor naluk , remeljuk hamar veget er:) En 58 eves vagyok, de emlekszem a lanyom is ezt csinalta. Tul eltuk:) Persze az idosebb nagyiknak mas mentalitasuk van./tisztelet a kivetelnek/. En ugy imadom oket amilyenek.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!