Találatok a következő kifejezésre: Tényleg vége hogy legyen (7 db)

Tényleg végig kell járni azt az utat, hogy ordas ribizlikkel szexeljek, hogy legyen tapasztalatom a nagy ő-nél?

Mint a 40 éves sz?z cím? filmben.

Legjobb válasz: Hogy ne lenne nagy õ ? Shift+õ=Õ

Hogy ne lenne nagy õ ? Shift+õ=Õ
Nagy Õ nem létezik. És nem kell primitív lényekkel szexelned, hogy majd bizonyítani tudj...
Nagy Õ? Élj már a valóságban. Lehet hogy egy ordas ribizlibe szeretnél bele. Ha meg nem azok jönnek be akkor ne azokra menjél. Csak tapasztalatszerzés miatt nem érdemes olyan csajokra hajtani, akik nem érdekelnek.
Dehogy kell ordas ribizlikkel. Tizenévesen elkezdesz járni az elsõ csajoddal, utána a többivel, és lesz vagy egy tucat csajjal mindenféle tapasztalatod(nõi lélek, szex) mire megtalálod 25-30 évesen a nagy Õt, akit a korábbi tapasztalataid alapján a tenyereden fogsz tudni hordozni, és tudni fogod, hogyan kapjál meg te is tõle mindent. Ilyen egyszerû. Bár ezen az oldalon sokan 22-25 évesen is szüzek még, aztán ha belebotlanak életük nõjébe fingjuk sem lesz, hogyan tarthatnák meg. Vágod?
ordas ribizli csajok csak a medveafonya meg a vadkanvadkorte pasikkal szexelnek.
Miért nem szexelsz normális lányokkal addig is, amíg a nagy Õ-t várod? Velük is lehet tapasztalatot szerezni ...
Szerintem meg van benne igazság. Saját példám igazolja. Félénk, csendes srác voltam, majd 21 évesen sem volt még semmi kapcsolatom lányokkal. Elhatároztam itt nincs mese lépni kell, elmentem egy lakásos prostihoz. Ezután minden megindult, egy hónapra rá, már buliban smároltam egy tini csajjal. Majd bombázó lányok elérhetõségeit szereztem meg, igaz foglaltak voltak, de ez is nagy siker volt már, aztán újra smároltam buliban másik ismeretlen lánnyal, itt már vinni akartam tovább, de a lány még nem akarta, mert szûz volt. Nem gond, késõbb már több lány jaánlotta fel, hogy dugna velem, de utazgatni kellett volna, így csak a környékbeliekre össszpontosítok jelenleg. Simán dugnának velem, pedig nem vagyok egy vonzó hapsi.
Ez egy hülyeség.
Ez a felfogás alapba hülyeség.
Az a fickó nem szexelt ordas ribizlikkel, csak a nõvel akit a nagy õ-nek hitt.
Nem kötelezõ fizetni a nõkenk, kb ugyanaz történik veled, ha pornófilmeken eddzed a farkad. Egy idõ után ugyanúgy beáll a pö csöd az ingerléshez való rászokásra, élvezed is annyira , mint egy fizetõssel, még steril is. Ráadásul fantázián is segít. Egyébként meg a nagy Õ tipikusan az, aki nem azt kéne , hogy nézze, hogy milyen a szexuális jártasságod, hanem hogy mennyire tudod szeretni õt önzetlenül, és mennyire tetszel neki úgy összképben.Egy nagyÕ tudja, hogy idõvel, ha az elsõ még nem is volt annyira profi, minden alkalommal egyre jobb és jobb leszel. Egy nagyÕ pont azért az, mert tud toleráns, és türelmes lenni azzal akit szeret. Egy párkapcsolat, egy érzelmi viszony nem fõképp a szexen kell , hogy alapuljon, az csak a járulékos gyönyör. A testi és lelki megfelelõségen kell , hogy alapuljon.

Tényleg vége kell hogy legyen?

A párommal 4éve vagyu nk együtt. Nem vagyunk összeházasodva. Van egy 7hónapos kisfiunk akit nagyon imádunk!! DE mi a párommal szinte minden nap órákig veszekszünk apró dolgokon. Még miel?tt kismami lettem volna,megcsaltam. SAJNOS! Azt hittem megbocsájtott,de úgy látom mégsem. Ezen is elég sokat veszekszünk még. Volt már olyan hogy annyira rossz volt a helyzet hogy a végén már azt mondta hogy lehet hazaköltözik az anyjáékhoz és hogy csak a gyerek miatt van velem. Van valami tippetek? Nem akarom elveszíteni! Menthet? még ez a kapcsolat? Én 20vagyok,? 27.

Legjobb válasz: a gyerek miatt van veled csak? na akkor engedd, szánalom elég szar ügy. a gyerek miatt szar duma, a gyereket a veszekedés megviseli. van egy barátnöm akinek van egy 9 éves gyereke, a gyekeket láttuk leépülni az évek során, egyre debilebb, szófogadatlan és tisztelet egy szikra nincs benne. a szülök állndó marakodása (csak a gyerek miatt vannak együtt) tette ilyené. a gyerek szerencsételn a szülei áldozata lett.

a gyerek miatt van veled csak? na akkor engedd, szánalom elég szar ügy. a gyerek miatt szar duma, a gyereket a veszekedés megviseli. van egy barátnöm akinek van egy 9 éves gyereke, a gyekeket láttuk leépülni az évek során, egyre debilebb, szófogadatlan és tisztelet egy szikra nincs benne. a szülök állndó marakodása (csak a gyerek miatt vannak együtt) tette ilyené. a gyerek szerencsételn a szülei áldozata lett.
Gondolom a párod dolgozik, így nappal egyedül vagy otthon, kérd meg a szüleidet vagy anyósodékat hogy vigyázzanak egy du. a gyerekre vagy max. estig vagy éjszakára ha nem szoptatsz és persze ha elmarad a gyerkõc!Csinálj vmi finom vacsit és meghitt hangulatot, gyertyafény, szép teríték és magadról se feledkezz el!Öltözz a legszexibb ruhádba kis smink és így várd haza a párodat!Biztos meg fog lepõdni még ha nem is mutatja ki, elõre jelezd hogy nem akarsz semmi féle veszekedést ma este csak meghitt és õszinte beszélgetésre vágysz!Aztán vacsi közben mondd el neki, hogy mennyire szereted és mennyire fontos a számodra és hogy te már nagyon rosszul érzed így magad és hogy nem szívesen veszekszel vele és próbálja elfelejteni azt a félrelépésedet amit már egyszer megbocsájtott mert már 1000x megbántad, és hogy a gyerkõc és õ a legfontosabb neked.Kössetek kompromisszumot kérdezzd meg tõle mi az amit elvár tõled és te is tõle.Aztán vedd le a lábáról, teperd le, ezt minden pasi szereti és használjátok ki hogy kettesben lehettek gyereksírás nélkül, most csak magatokra figyeljetek.Ha szeret nem fog ellenállni a beszélgetésnek és a vacsinak se, sõt értékelni fogja még ha azt rögtön nem is mutatja ki, viszont ha már elzárkózik a dolgok elõl és elvonul az õ kis külön világába akkor már nem sok mindent tehetsz azon kívül hogy megkérdezed hogy jobb lenne e neki ha egyedül lenne és csak hétvégi apuka lehetne, ha pedig szeret akkor õ is tehetne v.mit a kapcsolatotok érdekében!Mindenhez két ember kell a veszekedéshez is és a kibéküléshez is, biztos jobb szeretne egy olyan családban élni õ is és te is ahol meghittség és szeretet van, tehát beszélgessetek sokat õszintén és ahelyett hogy veszekedtek élvezzétek a babával és egymással töltött minden percet!Ha meg ez sem sikerülne akkor próbáljátok külön egy darabig, akkor kiderül mennyire szeretitek egymást, mert akkor nem sokáig bírnátok egymás nélkül bármennyit is veszekedtek!Szerintem meg biztos szeret ha megbocsájtotta azt hogy megcsaltad és ráadásul még a gyereket is bevállalta veled, talán már õ sem tudja hogy oldja meg a helyzetet.Ha sikerült megbeszélni a dolgokat kérlek írj, kíváncsi vok hogy alakultak a dolgok, de a vacsit próbáld ki, nem veszíthetsz semmit vele, sõt csak jó sülhet ki belõle!!Sok boldogságot!!!!
Õszitnén szólva nem tudom. De azt talán segítene ha egy napra vigyázna valaki a gyerekre és ti meg leülnétek és beszélnétek. mondjuk menjetek el szabadba kirándulni a gyerek nélkül. minden kismamának és kispapának kell a kikapcsolódás. Lehet, hogy csak ez az oka, hogy régen figyeltetek csak a másikra. Nálnukn ha nagy a feszültség, mert mindenki fáradt akkor beszokott válni, hogy a kettõbõl csak a kcis 4 hónapos marad velünk a nagy meg elmegy htévégére anyukámékhoz. Utána egészen más a világ. Drukkolok.
Ha mindketten tudjátok, h ez rossz, ez a sok veszekedés, akkor kapcsoljatok idõben, és hagyjátok abba! Koncentráljatok a picire, és amin nem érdemes, azon egyáltalán ne is akadjatok fent. Érted? Tudom, így egyszerû mondani, de inkább maradjatok csöndben! Az is jobb, mintha veszekedhetnétek. Dobd fel egy kicsit a szexuális életeteket, menjetek el kettesben néha.. kicsit.. szokjatok vissza egymáshoz! Semmi sem lehetetlen. Okosan csináljátok, ne csesszétek el a kapcsolatot, fõleg így, egy 7 hónapos kisbaba mellett!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát megvolt a vacsi, rég nem éreztük ilyen jól magunkat :) De másnap ismét kezdõdött minden. Én már nem tudom mit csináljak!? Olyan rossz. Ráadásul egész héten pesten dolgozik, hétfõn megy pénteken jön, és így még rosszabb ha úgy válunk el. Képzeljétek kijött az elsõ fogacskánk :) 7 és fél hós.
A kérdező hozzászólása: Ja és rettegek attól hogy ezért megfog csalni!!!!!!(mert ennyit veszekszünk)
Mi lenne akkor ha nem veszekednel vele...hanem egyszeruen rahagynad...lehet hogy eszre venne magat. Mond meg neki ha valami gondja van akkor ezt maskepp is lehet mondani...engedd hogy ove legyen az utolso szo. Egyebkent min szoktatok veszekedni? ha tenyleg minden aprosagon, akkor tenyleg erdemes picit magara hagyni...pl. Majd akkor beszelgetunk ha megnyugodtal, rendben, mert en szeretnek beszelni veled, de nem veszekedni. Tudom h ez nehez dolog, de neha tenyleg erdemes engedni...megeri. (sot lehet hogy meglepi)
A kérdező hozzászólása: Csináltam már vele sokszor ilyet. De én nem birom ki. Szerintem hozzám se szólna ha én nem. ÉN ÍGY NEM BIROK EGY HÁZBA ÉLNI EGY EMBERREL! mÉGIS NAGYON-NAGYON SZERETEM. dE EZ NEM ÁLLAPOT AMI NÁLUNK VAN!!!!!
Pedig muszály lenne megállnod, hogy nem szólsz vissza, hátha így javulna a helyzet és õ is egy kicsit elgondolkozna magán! Gondolom azt nem szeretnéd hogy másnál keresse meg azt ami a kapcsolatotokból hiányzik, mert így elõbb utóbb oda fogtok jutni.Légy türelmes és hagyd rá, próbáld ki, na és ha a vacsi is jól sikerült, én voltam aki a vacsis választ írta, akkor gondold végig miért volt olyan jó az az este, talán azért mert egymásra figyeltetek és látta rajtad hogy igyekszel tenni a kapcsolatotokért, az együttélés lemondással és áldozatokkal jár, légy belátóbb és kápráztasd el minden alkalommal hogy ha hazaér, õ is alig várná a pénteket hogy veled lehessen, és nem is olyan nehéz kibírni egy hétvégét veszekedés nélkül.Kitartás, ha egyszer sikerül megállnod utána már könnyebb lesz, mikor visszaszólnál jusson eszedbe hogy megint nagy veszekedés lesz belõle és inkább békében és szerelemmel induljon v.dolgozni!

Miért nem akarja a sors, hogy én is boldog legyek egy lánnyal végre? Csak a ronda testi adottságaim miatt van vagy tényleg nem értékelik a lányok kedves, udvarisa, megértõ fiúkat manapság?

Tudom, hogy nem vagyok egy helyes fiú, látom a tükörben és sok lány mondta is már, hogy ronda vagyok, pedig nem is ismertek. Egyszer smároltam egy szép lánnyal, de vele is csak ennyi volt, szerintem neki sem jöttem be csak nem mert akkor ellenkezeni, ezért csókolt vissza vagy a fene se tudja már, nem értem én a lányokat, olyan furák. Folyton rondának neveznek, ha bepróbálkozom náluk vagy lekoptatnak, de általában látom, hogy nincsenek a külsõmtõl elájulva. Általában neten bírják a dumám, de képet nem is merek küldeni, mert akkor tudom, hogy õk is le fognak kopni. A napokban is így jártam két lánnyal is. Képet küldtem és nem is írtak többet, pedig azelõtt érdeklõdõek voltak és nyitottak még egy talira is. Nem értem miért mindig a szívtelen, kegyetlen embereknek kedve az élet. Lehet nekem is szívtelen, mindenkin átgázoló, aljadéknak kéne lennem, na de hogyan, ha nekem fáj, ha mást mgebántok és volt már, hogy azért sírtam el magam, mert megbántam, hogy mondjuk anyámmal nem mindig voltam olyan, ahogy megérdemelte volna...

Legjobb válasz: Tudod én nem sértegetni jöttem ide, de nem gondolod, hogy ha barátnõt szeretnél, és hogy nincs, azt a ronda külsõre fogod, akkor tenni is kéne valamit, nem csak sajnálkozni kellene, hanem tenni is valamit? Nem elég ám ülni a facebook elõtt meg néha megszólítani valakit. Még jó hogy külsõ alapján ítélkezenek az emeberek, mert az ami megfog, és a belsõ ami megtart. Szóval ha ronda vagy, kezdjél valamit magaddal. Vágass normális frizurát, vegyél mainstream konfekcióruhát, menj el koxnetikushoz, fogyl le, gyúrd ki magad, de ne csak siránkozz. És tévedsz ha azt gondolod, hogy a csajok a bunkó pasikra bukank, de nem fognak olyanhoz vonzódni aki nem jön be nekik külsõleg. Biztos vagyok benne, hogy fordított helyzetben te is ugyan ezt tennéd. Sok sikert.

Tudod én nem sértegetni jöttem ide, de nem gondolod, hogy ha barátnõt szeretnél, és hogy nincs, azt a ronda külsõre fogod, akkor tenni is kéne valamit, nem csak sajnálkozni kellene, hanem tenni is valamit? Nem elég ám ülni a facebook elõtt meg néha megszólítani valakit. Még jó hogy külsõ alapján ítélkezenek az emeberek, mert az ami megfog, és a belsõ ami megtart. Szóval ha ronda vagy, kezdjél valamit magaddal. Vágass normális frizurát, vegyél mainstream konfekcióruhát, menj el koxnetikushoz, fogyl le, gyúrd ki magad, de ne csak siránkozz. És tévedsz ha azt gondolod, hogy a csajok a bunkó pasikra bukank, de nem fognak olyanhoz vonzódni aki nem jön be nekik külsõleg. Biztos vagyok benne, hogy fordított helyzetben te is ugyan ezt tennéd. Sok sikert.
ezeket 2 dolog érdekli a pénz meg a külsõ.szánalmasan felszínes sekélyesek a nõk manapság sajnos.belülrõl olyan rondák amit a szép külsejükkel sem tudnak leplezni.én a tv-t meg a kapitalizmus 0 erkölcsét hibáztatom érte.én átlagos vagyok külsõre és évek óta hiába keresgélek...belsõmmel meg semmit nem érek mint ahogy mások sem.sajnos ez van.sok sikert ha nem ment még el a kedved a kereséstõl.az enyém már igen.
Nem ismerkedni vagyok itt, de kuldesz egy kepet? Hatha tudok segiteni ...
Ez van, ez a legrosszabb összeállítás: Kedves, udvarias, jószívû+nem annyira elõnyös külsõ=sikertelenség... Szörnyû, hogy így áll a világ.
Nekem is biztos nem vagy olyan szörnyüséges
képet elözövok

Ti elhagynátok vagy nem? Túlreagálom vagy tényleg itt az ideje hogy vége legyen?

Párommal 10éve vagyunk együtt, három éves a kislányunk. Szeretjük egymást, de iszik. Sört. Egyre többet - többször találtam az udvarban,melléképületben itt-ott eldugva sörös dobozokat. Amikor rákérdeztem, azt mondta régóta ott van, épp csak ott tette le. De nem mindenhova teszi az ember "csak úgy". Ezek miatt nem is bízom benne. Nem bánt amikor iszik, nem agresszív, nem kocsmázik, de a mennyisége egyre több. 3-4 dobozzal minimum, 1-1 nap marad ki hogy nem iszik. Ez minden vitánk forrása, emiatt megy tönkre az életünk. Nem tudom mire várok, félek váltani és nem tudom helyes lenne-e. Megbeszélni próbáltuk, szerinte ezzel semmi baj nincs. De ha alkoholista lesz...? Nem szeretem ahogy olyankor viselkedik, ahogy beszél, ahogy gesztikulál. Látszik rajta hamar hogy ivott, a szagról nem is beszélve :( A környezetemben senki sem tudja, nem is akarom megbeszélni velük, de valakivel már muszáj. Évekkel ezelőtt is ivott, de hetente max.2*2 sört. Aztán lassan egyre gyakoribb,több lett. Nem hanyagoltam el a gyerek után sem, volt házasélet, együttalvás, összebújás. Amúgy dolgozik minden nap, a pénzt hazahozza. Bár olyan volt, hogy hó végén is hozott sört, amikor tényleg alig volt 2-3000 forintunk. Nem tudom mit tegyek?!

Legjobb válasz: Emiatt erõs túlzás lenne elhagyni, ez egyetlen szokás, még feltétlenül rossznak sem mondanám. Szerintem is beszélj vele, szépen, talán akkor az is kiderül, miért iszogat (feszültség levezetése / jó ízû, stb.) De ez a mennyiség abszolút nem vészes, kicsit túlreagálod szerintem. Lehet, hogy azért is rejtegeti elõled, mert tudja, hogy rossz szemmel néznéd.

Emiatt erõs túlzás lenne elhagyni, ez egyetlen szokás, még feltétlenül rossznak sem mondanám. Szerintem is beszélj vele, szépen, talán akkor az is kiderül, miért iszogat (feszültség levezetése / jó ízû, stb.) De ez a mennyiség abszolút nem vészes, kicsit túlreagálod szerintem. Lehet, hogy azért is rejtegeti elõled, mert tudja, hogy rossz szemmel néznéd.
Nálam már ennyi pia + a zugivás bõven válóok lenne, ha nem is azért mert undorító szokás, hanem mert olyankor is költ rá, amikor luxusnak számít, amikor másra jobban kellene az a pénz, fõleg ilyen kicsi gyerek mellett. Te ismered a férjedet, de ha a legkisebb gyanú is felmerül, hogy késõbb ez csak súlyosbodni fog (márpedig fog, mert szerinte ez a mennyiség normális, holott már nagyon nem az), és esetleg agresszívvá is válhat, akkor idõben kezdj el gondolkodni rajta, mit tudsz lépni. Érezze, hogy ha nem vesz vissza, elveszíthet benneteket, hátha attól észbe kap.
Sörözés miatt szétmenni szerintem baromság volna. Én a helyedben leülnék és megbeszélném vele, hogy téged zavar az ivás mennyisége (bár a leírásod alapján azért ez messze van még az alkeszségtõl). Normális kommunikáció kell ide, nem válás/szakítás.
elsõ! azért napi 2 liter sör már messze van a normálistól. ha mondjuk vacsi után 1 doboz lenne a max, akkor arra még én is rábólintanék, de alapvetõen taszít, ha valaki minden nap piázik. vezesd le neki a családi költségvetést, hogy lássa mennyi pénz megy el a piára. az mondjuk elég nagy gáz ha már zugivó... számomra az is alkoholista, aki nem rúg be, de nem bír ki 24 órát ital nélkül. helyezd neki kilátásba, hogy ha szép fokozatosan nem áll le, akkor búcsút mondhat nektek.
Elõszöris ne a magatok érdekeit nézd, hanem a kislányét!!Semmikép se tünjön fel neki hogy ti veszekedtek (ne elõtte) mert az hat a lelki világára is!!! Adj idõt a férjednek és probalj vele minnel tobbet errol beszelni és a beszed kozben hozzátok elotérbe a kislany erdekeit..nagyon megviselheti hogy ha elváltok Leginkább ezt beszéljétek meg hogy mennyire fontos nektek a lány és hogy ennek keretében mértékkel igyon és ne minden nap.Remélem segíthettem valamit.nem vagyok felnõtt ..gyerek vagyok (15 eves) de szerintem ez ideális válasz foleg hogy énis átéltem :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nem tudom, hogy valaki olvassa-e majd még...de leírom, lehet hogy csak azért, mert jól esik leírni. Szóval ugye tudatosítottam benne azokat a tényeket, amik az alapjai annak a "következõ életemnek" amit Nélküle kívánok élni. És láss csodát, azóta nem iszik. Persze tudom hogy ez nem sok, de azért mégiscsak 4nap telt el. Tehát szerintem még nem alkoholista, mert gond nélkül bírta és tuti hogy tényleg nem ivott. Egyszerûbb lett volna ha ennek ellenére is iszik és nem megijed, mert látja hogy komolyan gondolom. De az a baj, hogy volt már ilyen, és félek, hogy mi van ha ez is csak az a fajta ami 3 napig tart .... :(( De az idõm ketyeg :((
A gyerek a fõ szempont! Neki pedig ez nem életforma. Ha ebben nõ fel, nagyon sok az esély, hogy kamasz korában menekülni fog otthonról, mert nem az õ mindennapi boldogsága a fõ program. Ha még nem jutott el odáig, hogy a sör mellé rövidet is igyon, elõbb-utóbb be fog következni, mert nem lesz elég a szervezetének. Már most alkohol függõ, vagyis alkoholista, csak a mértéke még nem érte el a teljes züllés szintjét. De a személyiségét akkor is rombolja. Egyre nehezebb lesz. Most hagyd ott! Az is lehet, hogy észre tér, megváltozik, s akkor még bármi lehet, ha szeretitek amúgy egymást. De egy élete van a gyereketeknek és neked is. Gondolom, nem akarod, hogy ebben élje le a gyerekkorát, te meg a fiatalságodat. A férjed az alkoholtól megy tönkre, te meg az õ életformájának a következményeitõl: boldogtalan vagy, nem juttok egyrõl-kettõre, állandó feszültség, vita. Állja sarkadra, mert ennél már csak jobb lehet, ha kiszállsz.
A kérdező hozzászólása: Többen gondolkodtok úgy mint én...tehát tényleg ideje váltani, mert már nem tudok Vele beszélni errõl. Lerágott csont. Utolsó esélyeken is túlvagyunk. Szerintem egyébként nem hiszi el, hogy tényleg elmegyek. Egyrészt mert szeretem, másrészt meg mert nincs sok támaszom. Sõt... tudja hogy nagyon nehéz lenne egyedül nekem a gyerekkel egy albérletben. Azt sem tudom, hogyan állok majd talpra. Tényleg ideje kiborítani mindent.
Hagyjuk már, hogy a kérdezõ üljön le és beszéljék át a dolgokat, mert már LEÍRTA megtették többször is, de a pájának egyik fülén be, a másikon ki! Az pedig elég világos, hogy zug ivó is és még hazudik is! Kérdezõ te pedig nem sokat tehetsz mert a párod nem látja, hogy sok amennyit megiszik naponta. És azzal pedig nem fogsz elérni semmit ha leírod neki a havi költségvetést, mert aki iszik õ szerinte "még egy üveg sör belefér". Én a helyedben elköltöznék és nem különösebben érdekelne, hogy ki mit gondol! Nem róluk hanem rólatok van szó, gyereketek van! Neki is az lenne a legjobb ha egy nyugodt környezetben nõne fel! És ezt nyugodtan elmondhatod a párodnak is az elõbb leírtat meg, hogy csökkentse le a napi üveg söröket, vacsora után egyre!
A kérdező hozzászólása: Nekem soknak tûnik ennyi sör. Meg ahogy írtad, hogy zugivó. Mindig annyit mond, hogy szereti, finom és miért ne ihatna meló után. Meg, hogy lassan ugyan de egyre többet. Régóta rágjuk a témát, mondtam Neki azt is hogy szétmegyünk ha nem áll le vagy vesz vissza, de valahogy nem hat ez sem. Attól is félek, hogy a kislányom sínyli meg a sok veszekedést meg hogy minél idõsebb annál nehezebb lesz majd a szakítás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokszor leültünk már megbeszélni. Engedtem, csendben voltam aztán tipikusan úgy viselkedik, hogy "ha a kisujjamat adom, a karom kell." Nem tudom, hogy mit beszélhetnénk még. . Beszéltünk szépen is, csúnyán is. Szerintem sok amit iszik, szerinte ennyi jár.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy átéltél bármi ilyet, hasonlót! :( Nagyon sokat rágtuk már, szépen is meg csúnyán is. Én csak a gyereket nézem, Õ annyira nem-legalábbis ha errõl a dologról van szó. Köszönöm, hogy írtál!

Melyik festék szívja le a világos vörös hajat szép szőkére? Hogy végre tényleg jó legyen.

Anyukám haja közép sz?ke szín?, a fodrász mindig világos csíkokat csinál bele, de azt szeretnénk, hogy az egész olyan legyen, nem akarja azt is fodrásznál csináltatni, mert nagyon drága. A világos hamvassz?ke hajfesték világos vöröset csinált bel?le, itt sír. Milyen hajfestéket vegyünk?

Legjobb válasz: Amennyi hajfestékre költenétek, annyiból már a fodrász is megcsinálja. Ez az eredménye, hogy nem hozzáértõ belenyúl valamibe. Most meg még mással is be akarjátok festeni? Ha ennyire értetek a dologhoz, akkor anyukád ne sírjon... Különben is teljesen tönkreteszitek a haját, ha most hamar egy másik festékkel is bekenitek. Fodrász még helyrehozhatja!

Amennyi hajfestékre költenétek, annyiból már a fodrász is megcsinálja. Ez az eredménye, hogy nem hozzáértõ belenyúl valamibe. Most meg még mással is be akarjátok festeni? Ha ennyire értetek a dologhoz, akkor anyukád ne sírjon... Különben is teljesen tönkreteszitek a haját, ha most hamar egy másik festékkel is bekenitek. Fodrász még helyrehozhatja!
A kérdező hozzászólása: NINCS NYOLCEZER FORINT A FODRÁSZRA, KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTÕ VÁLASZT.
Leszívatni szõkítõporral szokás a hajat. Utána kell festeni.
Nem minden fodrász csinálja ennyiért, érdeklõdni kell. Másrészt meg a melírozott hajat simán befestve valószínûleg nem kaptok egységes színt, hanem maradnak csíkok. Mivel festett a haj, bármit rákensz, nem lesz világosabb, szõkíteni kell. Ez nem könnyû, és tényleg nagyon el lehet rontani otthon. A fodrászatot évekig kell tanulni, nem hiszem, hogy pár sorban leírt utasítás pótolja azt.

Milyen esélyeim vannak? Mi lehet? Csak olyanok írjanak legyen szíves, akik tényleg tudnak hasznos és használható tanácsokat adni, illetve akiknek hasonló élményei vannak, voltak mint nekem és tudják, hogy mi lett a vége.

Idén már vártam egy babát, de márciusban úgy döntött, hogy nem marad velem és m?szeresen befejezték. A doki utasítására vártunk 3 hónapot. Áprilisban 53. napra jött meg( sztem ez természetes), májusban 33 napra, júniusban 32 napra, júliusban pedig 35 napra. Általában a vetélés el?tt 32 napos ciklusaim voltak. Egészen júniusig mindig tudtam, hogy mikor van peteérésem, mivel nagyon jól ismerem a test tüneteit. Azonban júniusban a ciklusom 20. napjától nyúlos, átlátszó nyákom volt. S?t a fémes íz a szájban, a szagérzékenység is volt. A mensim megjött 2 napra, de semmi görcs (mert el?tte mindig volt legalább az els? napon) és a vérmennyiség is sokkal kevesebb, mint szokott lenni és inkább élénkebb szín? volt. Persze teszteltem, de negatív volt. Azóta eltelt 10 nap és tegnap megint volt nagyon sok nyúlos, átlátszó nyákom és nagyon er?s hányingerem.

Legjobb válasz: szia! nekem májusban volt terhességem, de júniusban nekem is elment és mûszeresen kellett befejezni. nekem a mûtéttõl számított 30. napon jött meg elõször. mi 1,5 hónapot vártunk. De azóta már visszaállt 24 naposra a ciklusom, mint elõtte. Folyamatosan szedtem elevitet, szóval attól nem hinném, hogy felborulhatott a ciklusod! én is inkább a cickafarkfûre gondolok. eltolhatta a pé-det, vagy ilyesmi! mi még próbálkozunk egyelõre! Sok sikert nektek is!

Szia! Megint utolsó vagyok. Én is aug.27-28 körülre nem várom. De jó, majd írjuk meg egymásnak, hogy mi lett az eredmény!
szia! nekem májusban volt terhességem, de júniusban nekem is elment és mûszeresen kellett befejezni. nekem a mûtéttõl számított 30. napon jött meg elõször. mi 1, 5 hónapot vártunk. De azóta már visszaállt 24 naposra a ciklusom, mint elõtte. Folyamatosan szedtem elevitet, szóval attól nem hinném, hogy felborulhatott a ciklusod! én is inkább a cickafarkfûre gondolok. eltolhatta a pé-det, vagy ilyesmi! mi még próbálkozunk egyelõre! Sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Most sikerült nethez jutnom. Még nyaralok és tesztet direkt nem vettem még. Aug 29-én nem kellene megjönnie. Hát nem is várom, de elõtt írok még. :-)
Szia! Utolsó vagyok. Mi történt azóta veled? Van valami fejlemény? Nekünk ez a hónap az elsõ, hogy nem védekezünk. Kb 10 nap múlva kiderül az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Néha van alhasi szurka, de csak picik és rövidek. Amit még elfelejtettem, hogy egyfolytában ég a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:52-es nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Ez az élet kicsit igazságtalan! Remélem neked is sikerül.
Azt írod, hogy rövid volt a mensid és rá 10 napra, vagyis tegnap megint sok nyúlós tojcsis nyákod volt. Tehát most van a peteérésed. Ez a nyák mindig azt jelzi. Most hajtsatok rá. Nekem is elment tavaly novemberben egy 20 hetes magzatom és kb nekem is a 4. ciklusra állt vissza a rend. Ahogy írod is, hogy a vetélés elõtt nagyjából 30-35 napos ciklusaid voltak, tehát neked is most állt vissza. Szerintem azért volt rövidebb a vérzésed, mert nagyon meg van bolygatva az ember szervezete egy vetéléssel, nekem is néha 24 napos volt a ciklusom és olyankor egy hétig is menstruáltam, máskor meg 32 napra jött mrg és csak 4 napig tartott. Kitartás, minden rendben lesz!
Vetélésem nem volt, de ittam én is cickát, és nekem is kitolta a 28 napos ciklusaimat, elõször 35, majd 42 napra késõi pé-vel. Szerintem idd a teát, és nézd meg helyreáll-e.
A kérdező hozzászólása: Az jó, mert a doki is mondta, hogy igyam a cickafarkfû teát, függetlenül attól, hogy szeretnék-e gyermeket vagy sem, mert jót tesz a nõi nemi szerveknek. Na mindegy. Ma reggel iszonyatos mensiszerû görcseim voltak, 2 percig és fájdogált a jobb petefészkem és most is érzem, hogy van ( olyan érzékelhetõen fáj).
terhes az nem vagy az szinte biztos. vetélés után kell azért egy pár hónap mire beáll ciklus meg a testi tünetek. Az elevit nem de acickafark igen felboríthatta a dolgokat. a heledben nem innám, várnék amíg magától beáll a szervezet esetleg utána.
A kérdező hozzászólása: Nekem ma sajnos megjött 24. napra! Nem értem, de már nem is érdekel! Úgy látszik nekem már sosem lesz gyermekem! Neked nagyon drukkolok!

Tényleg ennyit volt az egész? Tehetek még valamit, vagy én mondjam azt, hogy inkább legyen vége?

Igazából értem és tudom, hogy mi a probléma a kapcsolatunkban és csak egyre rosszabb lesz, ahogy én látom. Már ott tartunk, hogy nem is nagyon beszélünk és ha kérdezem mi a baj, akkor még én vagyok a hülye. Nem akarok önz?nek t?nni, mert ugye egy kapcsolat 2 emberr?l szól. Viszont úgy érzem már nem érdeklem ?t, és csak id? kérdése, hogy azt mondja, kiszáll.

Legjobb válasz: nekem a nejem ugyanezt csinálja és nem akar elengedni, pedig nagyon tele vele a tököm, úgy is otthagyom a francba. szal hagyd

nekem a nejem ugyanezt csinálja és nem akar elengedni, pedig nagyon tele vele a tököm, úgy is otthagyom a francba. szal hagyd
A kérdező hozzászólása: Pedig ha szánnátok idõt arra, hogy megbeszéljétek a problémákat, akkor talán okosabbak lennétek. Felnõtt emberek vagytok szerintem. Tegyetek minél hamarabb pontot az ügy végére, mert egyikõtöknek sem lesz jó és csak hazavágjátok egymás életét! Ez vonatkozik ránk is, bár mi távkapcsolatban vagyunk.
Hát figyelj, te is érzed, hogy ez így nem jó, szerintem lépj ki.Nem éri meg szenvedni. Nem írtad hány éves vagy, de gondolom fiatal, ne szenvedj el az életedbõl ennyi idõt!
A kérdező hozzászólása: Én 25 éves vagyok (L), õ pedig 30 (F).
szerintem meg ha az egyik fél túl tudja magát tenni a problémákon és nem beszél róla/el is felejti, akkor marad az öröm és jókedv, amit a másikra sugároz, amitõl a másik is elfelejti a sz* dolgokat és nem ezeken lesz a továbbiakban a hangsúly szoval nem azon hogyan lesz rosszabb, hanem hogy hogyan lehetne jobb ez megvalósulhat a pár szintjén (béke/szeretet) vagy egyén szinten (szakítva, de reménnyel teli)
Ha nem nagyon beszéltek, akkor ez már nem igazán mondható kapcsolatnak. A kommunikáció lenne az alap. Milyen gyakran tudtok találkozni? Mi okozza a legtöbb veszekedést?
A kérdező hozzászólása: Azt mondja folyton jövök a hülyeségeimmel, ki van akadva, hogy pár napja mondtam fel a friss munkahelyemen, mert lopással vádoltak meg, meg hogy velem nem lehet együtt dolgozni, pedig csak az fájt nekik, hogy több borravalót szedtem össze és közvetlenebb voltam a vevõkkel... eddig csak a hétvégéket töltöttük együtt, de ahogy jött az új munkahely és egyre kevesebbet találkoztunk, meg beszéltünk. Szerintem ennek a kapcsolatnak már vége van, de én tartom még magamban a lelket, hogy hátha mégis tévedek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!