Találatok a következő kifejezésre: Tényleg vége hogy (82 db)

Se veled, se nélküled kapcsolatban tudtad szakításnál, hogy most tényleg vége?

Olyanra gondolok, hogy volt már 1-2 különválás, mindig ugyanazzal az indokkal. Tudtad vagy az idő döntötte el az utolsó ilyen lépésnél, hogy tényleg vége mindennek? Várom mindkét oldal válaszait, akik szerették még az illetőt és a szakítós félt is.

Legjobb válasz: en is tudtam anno. beszelgettem valakivel, es mondtam neki, hogy szakitok X-szel. O meg azt mondta ra, hogy ugyse fogsz. ez annyira provokalt, hogy osszeszedtem magam es szakitottunk es soha tobbe semmi se. egyszeruen nem szabad sajnalni, hogy vege. azert szakitottatok, mert nem vagytok osszeillok, akkor minek huznatok tovabb egymas idejet?

en is tudtam anno. beszelgettem valakivel, es mondtam neki, hogy szakitok X-szel. O meg azt mondta ra, hogy ugyse fogsz. ez annyira provokalt, hogy osszeszedtem magam es szakitottunk es soha tobbe semmi se. egyszeruen nem szabad sajnalni, hogy vege. azert szakitottatok, mert nem vagytok osszeillok, akkor minek huznatok tovabb egymas idejet?
Nekem volt ilyenem, 9 hónapig szenvedtünk, az elsõ 2 hét nagyon jó volt, aztán csak szenvedtünk. Nem tudtunk egymás nélkül lenni, de egymással se. Aztán valahogy õ vetett véget ennek, és beláttam vége. Pár hónap szenvedés azért volt. 1 évvel késõbb rám írt, a lényeg, hogy hiányoztam neki, persze én már túlléptem ezen, és van egy normális barátnõm, aki nagyon jó mindenben, és a volt csajom a közelébe sem ér. Persze szokásához híven megsértõdött, de én már csak mosolygok rajta.
Szakítós FELET. Amúgy meg még nem voltam ilyen kapcsolatban, remélhetõleg nem is leszek, de azt gondolom, hogy egy ilyen kapcsolatot csak az érdek tart össze.
Úgymond tudtam. Ha elég hosszú ideig csinálod az ilyent (és én voltam elég hülye hozza), akkor egy idõ után napnál világosabb, hogy sehova nem megy. S attól már csak egy egészen kicsi lépés, hogy eldöntsd: kitartasz a külön-variáció mellett. Vagy az együtt-mellett, persze, viszont az esetenként súlyos kompromisszumkötéssel jár.
Igen, mert eldöntöttem, hogy most nekem kell erõsnek lenni, nem szabad meghátrálni. Sehova nem vezetett, az utolsó 2 szép évet elpazaroltunk a másikra, teljesen feleslegesen. 5 évet voltunk együtt összesen, utána majd 2 évembe telt, hogy valóban elfelejtsem, lezárjam, ne õt keressem mindenkiben. Õt azóta sem láttam, minden kapcsolatot megszakítottam vele, különben nem ment volna:(Most megvan végre a Hercegem, jövõre házasodunk össze, boldogabb vagyok, mint az exemmel bármikor, végre "hazaértem":)

Miből tudhatod hogy tényleg vége van és hogy minden menthetetlen?

Legjobb válasz: Lezárulhat valami gyülölködéssel, haraggal, de azt még továbbra is szíthatja mind a két fél egy ideig, mert nem semlegesek egymásnak. A legszörnyûbb, és legbiztosabb vég az szerintem ha már átnéznek rajtad, a nyílt közöny.

Lezárulhat valami gyülölködéssel, haraggal, de azt még továbbra is szíthatja mind a két fél egy ideig, mert nem semlegesek egymásnak. A legszörnyûbb, és legbiztosabb vég az szerintem ha már átnéznek rajtad, a nyílt közöny.
Ha már nem tudod elképzelni, ahogy egy bárányfelhõn ültök és nevettek egymásra szerelmesen.Nálam ez a próba mindig bejön.
hogyha, teljessen hidegen hagy, amit a párod mond, legyen az jó vagy rossz !!! mi lassan szétmegyünk , mert már nem érdekell hova , kivel , meddig meggy el !!! hazajön -e egyáltalán !!! Már nem tudok nevetni a régi poénokon sem az ujjakon !!!

Kb.8 hónap alatt ő többször mondta, hogy akkor itt a vége, én viszont csak egyszer és akkor tényleg vége lett. Miért is húztuk eddig?

Ha jól emlékszem az első alkalom kb. 3 hónap után volt, este beszéltünk, úgy volt, hogy jön hozzánk másnap reggel 9-kor. Majd mondtam neki, hogy dolgom lenne inkább jöjjön 10-re. Megsértődött, hogy ha nem akarom, hogy menjen akkor inkább mondjam meg. Õ nem alar zavarni, minek vagy vele, legyen inkább vége. Ezután kb. 2 hónappal ugyanez szinte, este mondta, hogy nagyon fáradt szeretné már jól kialudni magát, szóval ha másnap taliznánk ne menjünk semerre csak pihizzünk otthon. Erre 'volt bátorságom' mondani neki, hogy akkor inkábbmaradjon otthon, pihenje ki magát, talizunk máskor. (Mert bicajjal járt hozzánk kb. 60 km) megint ugyanaz, h én nem akarom látni.. 1 hónappal ezután szintèn úgy volt, h jön. Neten játszottunk, én nyertem sokat majd mondtam, h már nincs kedvem, játszunk máskor. Erre válasz 'jó nekem meg nincs kedvem beszèlgetni tovább" és akkor ott ült skypeon meg se szólalt vagy ki is nyomta szó nèlkül a hívást. Mikor nagy nehezen felvette, ideges voltam, nem szoktam csúnyán beszélni de kicsúszott a számon h 'mi a fsz bajod van?'. Erre fel van háborodva, h én hogy beszélek, vele így nem beszélhetek, akkor itt vége. Ezután 1 héttel úgy volt h este skypeon beszélünk, de este felhívtam h másfél órára el kell majd mennem, de utána leszek meg előtte mèg tudunk beszélni. Közölte, h ha most elmegyek akkor ennek itt a vége. Így mentem el.. Ahogy végeztem felhívtam h rohanok haza, leszek skypeon. Mondta minek, hát ennyi volt. Aztán gyűltek bennem a dolgok, hazugságok derültek ki, részéről kifogások, h miért nem jön be talizni, nem éreztem h szeretne és kinondtam h akkor ennyi. Szerettem, nem értem mi történt, hogy lehet h ennyi volt? Tudom, h én szakítottam végül de túl könnyen elfogadta én sosem hagytam ennyiben amikor ő ilyen fent említett hülyeségek miatt szakított volna. Vagy erre várt?

Legjobb válasz: Sokszor nem is sejtjük h kivel vagyunk együtt,csak utólag mutatja ki vki a foga fehérjét... Nekem is mondták már h semmi pénzért nem hagynának magamra, de az eredmény mindig más lett es rájöttem h hosszú idõn át mennyire félre lehet valakit ismerni...

Sokszor nem is sejtjük h kivel vagyunk együtt, csak utólag mutatja ki vki a foga fehérjét... Nekem is mondták már h semmi pénzért nem hagynának magamra, de az eredmény mindig más lett es rájöttem h hosszú idõn át mennyire félre lehet valakit ismerni...
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg szeretett volna akkor nem törõdött volna bele a szakításba, nem?
voltam ugyanilyen gyerekes sráccal másfél éven át. utólag hálát adok az égnek, hogy elváltak útjaink. mint egy hisztis liba. örülj te is, majd találsz normálisat.

Valaki letudná írni hogy Jennifer Armentrout Obszidián c. könyvének mi az utolsó mondata? Mert pdf formátumban olvastam és nem tudom, hogy tényleg végig olvastam-e.

Legjobb válasz: "Az én arcomra is kiült a mosoly. Beszívtam a késõ esti illatokat:nedves fû, gazdag termõolaj. Belélegeztem Katet. - Hazamegyünk."

"Az én arcomra is kiült a mosoly. Beszívtam a késõ esti illatokat:nedves fû, gazdag termõolaj. Belélegeztem Katet. - Hazamegyünk."
Egy férfi NEM sír, csak izzad a szeme neki !!!!!
Sosem sírtam egy lány miatt.Lehet nagyon fáj, volt is ilyen.De nem sírtam.Nagyon hiányzott. Lehet én ilyen vagyok, hogy nem mutatom ki az érzéseimet.Magamban letudtam és kész.Õrlõdtem rajta rendesen.
Nem sírok, tovább lépek ha vége, vége.
A kérdező hozzászólása: Akkor se, soha, ha nagyon szeretted a lányt?
A világ történelemben nem volt még olyan hogy egy féfi nõért sírjon !
Én több mint 100 kg vagyok és testépítiõ, de amikor szakítottam a barátnõmmel úgy sírtam mint egy 5 éves kislány:D amúgy leginkább az én hibámból volt a szakítás, mert megütöttem mondjunk nem csak azért de a végén õ is rendessen átvert és nagyon fájt..:/ már csak idegeskedek az egészen és szép lassan feldolgozom...már csak a szexhiányzik az egészkapcsolatból õ maga, ha itt lenne szerintem szét verném a fejét:D

Tényleg végig kell járni azt az utat, hogy ordas ribizlikkel szexeljek, hogy legyen tapasztalatom a nagy ő-nél?

Mint a 40 éves sz?z cím? filmben.

Legjobb válasz: Hogy ne lenne nagy õ ? Shift+õ=Õ

Hogy ne lenne nagy õ ? Shift+õ=Õ
Nagy Õ nem létezik. És nem kell primitív lényekkel szexelned, hogy majd bizonyítani tudj...
Nagy Õ? Élj már a valóságban. Lehet hogy egy ordas ribizlibe szeretnél bele. Ha meg nem azok jönnek be akkor ne azokra menjél. Csak tapasztalatszerzés miatt nem érdemes olyan csajokra hajtani, akik nem érdekelnek.
Dehogy kell ordas ribizlikkel. Tizenévesen elkezdesz járni az elsõ csajoddal, utána a többivel, és lesz vagy egy tucat csajjal mindenféle tapasztalatod(nõi lélek, szex) mire megtalálod 25-30 évesen a nagy Õt, akit a korábbi tapasztalataid alapján a tenyereden fogsz tudni hordozni, és tudni fogod, hogyan kapjál meg te is tõle mindent. Ilyen egyszerû. Bár ezen az oldalon sokan 22-25 évesen is szüzek még, aztán ha belebotlanak életük nõjébe fingjuk sem lesz, hogyan tarthatnák meg. Vágod?
ordas ribizli csajok csak a medveafonya meg a vadkanvadkorte pasikkal szexelnek.
Miért nem szexelsz normális lányokkal addig is, amíg a nagy Õ-t várod? Velük is lehet tapasztalatot szerezni ...
Szerintem meg van benne igazság. Saját példám igazolja. Félénk, csendes srác voltam, majd 21 évesen sem volt még semmi kapcsolatom lányokkal. Elhatároztam itt nincs mese lépni kell, elmentem egy lakásos prostihoz. Ezután minden megindult, egy hónapra rá, már buliban smároltam egy tini csajjal. Majd bombázó lányok elérhetõségeit szereztem meg, igaz foglaltak voltak, de ez is nagy siker volt már, aztán újra smároltam buliban másik ismeretlen lánnyal, itt már vinni akartam tovább, de a lány még nem akarta, mert szûz volt. Nem gond, késõbb már több lány jaánlotta fel, hogy dugna velem, de utazgatni kellett volna, így csak a környékbeliekre össszpontosítok jelenleg. Simán dugnának velem, pedig nem vagyok egy vonzó hapsi.
Ez egy hülyeség.
Ez a felfogás alapba hülyeség.
Az a fickó nem szexelt ordas ribizlikkel, csak a nõvel akit a nagy õ-nek hitt.
Nem kötelezõ fizetni a nõkenk, kb ugyanaz történik veled, ha pornófilmeken eddzed a farkad. Egy idõ után ugyanúgy beáll a pö csöd az ingerléshez való rászokásra, élvezed is annyira , mint egy fizetõssel, még steril is. Ráadásul fantázián is segít. Egyébként meg a nagy Õ tipikusan az, aki nem azt kéne , hogy nézze, hogy milyen a szexuális jártasságod, hanem hogy mennyire tudod szeretni õt önzetlenül, és mennyire tetszel neki úgy összképben.Egy nagyÕ tudja, hogy idõvel, ha az elsõ még nem is volt annyira profi, minden alkalommal egyre jobb és jobb leszel. Egy nagyÕ pont azért az, mert tud toleráns, és türelmes lenni azzal akit szeret. Egy párkapcsolat, egy érzelmi viszony nem fõképp a szexen kell , hogy alapuljon, az csak a járulékos gyönyör. A testi és lelki megfelelõségen kell , hogy alapuljon.

Volt akinek 35 hetesen már 3 kilonak becsülték a babát és tényleg akkora volt mert nagyon nagy lett a végén? Hogy sikerült megszülni?

Legjobb válasz: 36 hetesen becsülték 3 kilónak, 4400 lett, de második baba. Könnyen, gyorsan simán meglett, legjobb szülésem volt. Viszont ezek a becslések nem mindig reálisak sokszor csak a fejméretbõl következtetnek. Az elsõ babámat 38 hetesen 3800 nak mondták és hogy 4 kiló körül vagy felett lesz a 40.hétre. Ahhoz képest 3300 gramm volt.

36 hetesen becsülték 3 kilónak, 4400 lett, de második baba. Könnyen, gyorsan simán meglett, legjobb szülésem volt. Viszont ezek a becslések nem mindig reálisak sokszor csak a fejméretbõl következtetnek. Az elsõ babámat 38 hetesen 3800 nak mondták és hogy 4 kiló körül vagy felett lesz a 40.hétre. Ahhoz képest 3300 gramm volt.
Nekem kicsit hamarabb jött a bébi, a 36.-ok hétre. Szóval 35 hetesen kb 3 kiló lehetett mert 3150grammal született. Elsõ fájástól számítva 10 perc, elsõ tolótól számítva 3 perc alatt lett meg. Elsõ baba. Pont NST-re mentem amikor azt mondták SEHOVA, jön a baba. :) Ismerõsömnek azt mondták óriási lesz a baba, 4-4, 5kg. Ahhoz képest 2900grammal született a kicsi. Szerintem erre a saccolásra nem lehet adni. :)
Nekem 33hetesen becsülték 3kg-nak a kislányomat, 40.ik hétre született 3900gr-al és 48cm-el császárral, téraránytalanság miatt :( Este 7-kor elfolyt a magzatvíz, jöttek is fájások mivel már a 34ik héttõl tágultam azzal nem is volt gond, teljesen eltûnt a méhszájam hajnal 3-kor kezdtem el nyomni reggel 8.ig de nem sikerült kitolnom sajnos nagy volt õ is meg a haja is.:) Aztán 8:17kor megszületett császárral. Egészséges gyönyörû baba és már 6 hónapos.:)
36. héten Uh-on 3100 körülre mondták, 37.héten született 3860-g-al. Császár volt, elfolyt a magzatvíz, nem volt fájás, oxitocinnal sem, így irány a mûtõ.
En 35 hetesen szultem, akkor volt 3460gr, azt mondtak 4500 gr feletti lett volna, ha meg 5 hetig bennt van.
Nekem is azt mondták 35 hetesen, hogy kb 3 kg. 38. hétre megszültem spontán 8 órás vajúdással 3800 g-mal a kislányomat.
36 hetesen 3300, utána 38. héten született de sürgõsségi császárral 3870 grammal.
35 hetesen 3180gr becsülték. 39-ik héten született 3970gr, 57cm-vel. Természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül. Hozzáteszem én 168cm és 52kg vagyok. Alkati kérdés szerintem ki mennyire tágul stb.. én nagyon be voltam sz...va, hogy fogom megszülni, de annyira simán ment minden, magam sem gondoltam volna, szerencsés vagyok :-)
36.ik héten 3900 gr-nak becsülték..38.-ik héten megszületett a drágám 3050-el..de ettõl függetlenül hhogy picivolt 22 órás vajudás után tágultam 3cm-ert(ekkor jöttek már a tolók) és nem császároztak meg..a többit képzeld hozzá..szoval nem csak a babaméret a lényeg..azthittem belehalok!szó szerint szétszakadtam, repedtem..a doki nyomta ki belõlem mert én már nem birtam csak orditani..

Lányok, tényleg szeretnétek, hogy végre egy tökös fiú/férfi odamenne hozzátok?

Aki meglát, elindul feléd, majd azt mondja: "Szia, megláttalak és nagyon megtetszettél, szeretnélek megismerni! Én X vagyok!" Vagy akármi más hasonló direkt ismerkedő szöveg.

Legjobb válasz: Jegyezd meg, hogy a lányoknak soha nem jó semmi... Ha valaki egybõl bevágja a tutit az a baj, ha valaki meg nem lép egybõl az a baj. Soha nem jó nekik semmi, akit õk meglátnak és megtetszik nekik, azzal akarnának összejönni, de Õk egy lépést nem tesznek ezért.

Jegyezd meg, hogy a lányoknak soha nem jó semmi... Ha valaki egybõl bevágja a tutit az a baj, ha valaki meg nem lép egybõl az a baj. Soha nem jó nekik semmi, akit õk meglátnak és megtetszik nekik, azzal akarnának összejönni, de Õk egy lépést nem tesznek ezért.
Nem. 22/L
Ez a szöveg tök lapos, snassz, semmilyen. Szóval nem. De ha lenne valami viccesebb, frappánsabb szövege, és nem lenne ronda, akkor igen.
nem 17L
Nekem bejönne, ha ezek után nem kezdene el nyomulni, hanem normálisan ismerkedni akarna. nincs ezzel a dumäval semmi, baj egyszerû, frappáns, õszinte. nem kell barokk körmondtokat regélni:D 16l

Tényleg az lesz a Naruto vége, hogy Sasuke és Naruto összejönnek?

Már az els? részekt?l kezdve gyanítottam, kezdve a csókkal, aztán a rengeteg megjegyzés, fura egybeesés, ahogy Naruto Sasuke után fut... Nem igazán bánnám, mert aranyosak lennének együtt, meg nem hiszem, hogy volt már rá példa, hogy egy mesének ez lenne a végkimenetele :D Ti hallottatok valamit err?l?

Legjobb válasz: Azt, hogy ez biztos nem így lesz, mivel nem yaoi animérõl van szó. -.-

Azt, hogy ez biztos nem így lesz, mivel nem yaoi animérõl van szó. -.-
Fúúúúúj! Am nem hiszem 1 az, hogy nem yaoi. Meg am ha nézzed Naruto(t) a testvéreként tekint rá és sztem Sasuke is rá(vagyis a múltban).Nem hiszem, hogy a két fõszereplõt(Sasuke mostanábba mellék-.-)homokosra csinálja.-.-
Mese? MESEEEEE? Nem mese, anime! Egyébként van belõle manga is, ott már (szerintem) közelítünk a végéhez, 1-2 év és Kishi befejezi.
nem vagyok nagy naruto olvasó/nézõ ezért lehet hogy hülyeség, de engem nagyon zavar az a Sasuke név a kérdésben. Nem Sakurára gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem yaoi animérõl van szó, de hallottam ilyesmi pletykákat :) És nem, nem Sakurára gondoltam. Sasukéra :) Lehet, hogy csak én mesélem be magamnak, de milliónyi dolog utal arra, hogy õk ketten tényleg egy pár lesznek. Most nem a doujinshik miatt írom, olyat is olvastam párat, de az igazi mangára gondolok. Két fiú között ennyire szoros barátság nekem furcsa. Mindazonáltal köszi a válaszokat! :)
Az elsõ dolgok mind a rivalizálásuk miatt ment végbe, és nem hiszem, hogy Masashi ilyen kapcsolatot szánt/fog szánni kettõjükre!! De gondolom, hogy másban is fogalmazódtak meg ilyen kérdések!
Am ez akkora hülyeség már bocsánat az lehet hogy voltak az elején ilyenek de az sztem nem arra akar vezetni hogy "összejönnek" ráadásul Naruto Sakurát késõbb Hinatat szereti Sasuke meg karint elméletilg "szereti" vagy csak Karint.Ezért ez egy hatalmas nagy hülyeség sztem csak a kiskori ökörködését akarta leirni és .. öhm .D kishimoto bácsi biztos nem ezt akarja az fix :DDDD
bocsánat elirtam azt akartam irni hogy csak karin sasukét:D Bocsesz
Nem hiszem, hogy összejönnének.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!