Találatok a következő kifejezésre: Tényleg tudnánk is olimpiát (1 db)

Tényleg tudnánk mi is olimpiát rendezni?

Peking így készül az olimpiára:

Legjobb válasz: Szerintem,ha valamilyen csoda folytán megkapnánk az olimpia rendezési jogát, tuti hogy nagy leégés lenne az egész! Nálunk legfeljebb a türelmi zónákat jelölnék ki, de abból is politikai vitát indítanának!

Szerintem, ha valamilyen csoda folytán megkapnánk az olimpia rendezési jogát, tuti hogy nagy leégés lenne az egész! Nálunk legfeljebb a türelmi zónákat jelölnék ki, de abból is politikai vitát indítanának!
Messze vagyunk mi még az olimpiától, de nagyon!!
Nem hülyék a pályázat elbírálói.Akik viszont beadják Magyarhonnak azok igen.Sokkal nagyobb gond van itthon, mintsem olimpiát rendezhessünk.Elõszöris magunkat kell rendbe rakni, aztán beszélhetünk róla.Szerintem térjünk vissza 20 év múlva!
20 év múlva, ha lesz még magyar nemzet!
Esélytelen, hogy magyarországon olimpia legyen. Nincs rá felkészülve az ország. (Azért a hetes pont nagyon durva:)
pedig sztem a 7esnek nagy hasznát vennénk...türelmességbõl még van mit tanulniuk az embereknek...
Szerintem MINDEN szempontból kizárt dolog...
egyszer volt esélyünk az olimpiára, de ez a II. Világháború miatt meghiúsult


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek létezik olyan verseny szervezet vagy akármi mint a NFS Pro streetben?

Arra gondolok hogy egy városban van egy verseny ami hogy ha sikerül bejutsz az igazi versrnybe és a saját autódat használhatod ennek eléréséhez

2

Van itt olyan aki profi szinten íjászkodik?

érdekelne a dolog és kiváncs lennék mások véleményére

5

Kitetoválva, fültágítóval lehet menni az olimpiára?

2

Miért nem szeretik az emberek a Nascart?

Nem hogy itthon, de még amerikában is sokan nem szeretik. Pedig szerintem azoknak az autóknak a hangja a világon az egyik leszebb muzsika, a nézőtérről az egész versenyt látod, és nem mint a F1 nél hogy csak elmennek előtted azt csá... Sokkal gyakoribban és brutálisabbak az ütközések (van aki ezt szereti...) És a Nascaros videójátékokhoz hozzájutni kész művészet...

14

Tanácstalan vagyok. Vajon indulnom kellene?

Nemrég ajánlatot kaptam egy versenyre(lovaglás). Kezdő kategóriában indulnék, azonban én bizonytalan vagyok magamban. Nem vagyok benne biztos, hogy készen állok rá, sosem terveztem, hogy versenyezzek. Mindig csak a szabadságot, és az élményeket, az örömöt kerestem ebben a sportban. Egy verseny viszont nagy felelősség, és nagy stressz, hiszen közönség előtt kell szerepelnem, ami nekem is, és a sporttársamnak is (mármint a lónak) teljesen idegen, és új. Nem tudom, hogy versenyeznem kellene-e. Félek,hogyha nem indulok, vagy ha indulok is, és nem nyerek, csalódást okoznék az oktatómnak, és magamnak is. Hiszen korántsem biztos, hogy jól fog sikerülni a verseny. Szerintetek mit kellene tennem? 13/L.

7

A Hungaroring idén is árul kedvezményes jegyeket, amikkel 10 ezer forint a belépő és igénybe vehetőek a volánjegyek?

2

Szerintetek, hogy ha egy magyar sportoló az olimpián valamilyen futás számban 1. helyezést érne el, akkor az amekkora sikernek élnék meg itthon és hogy fogadnák az olimpikont?

8

Vettel tehetséges versenyző?

Elég nagy Vettel drukker vagyok,azért megpróbálok objektívan gondolkozni:
-3x-os világbajnok,idén is vezet(igaz a redbullal)
-Webber ugyanolyan kocsival gyengébb eredményeket ér el(igaz, a két redbull között is lehet technikai különbség és Webber nem egy "hű,de jó" pilóta)
-2008-ban a Toro Rossoval is nyert futamot(igaz az egy kaotikus futam volt)
-2007-ben egyszer versenyzett a BMW-sauberrel,akkor 8.(pontszerző)lett
-Az év hátralévő részében a Toro Rossoval versenyzett:3 kiesés,3 nagyon rossz eredmény,1 4. hely aminél jobban se előtte,se utána nem ért el senki TR-val
-2008-as eredménylistája a Toro Rossoval(KI-kiesés):KI,KI,KI,KI,17,5,8,12,KI,8,6,5,1,5,6,9,4
(ezekre a versenyekre nem emlékszem,nem tudom milyen körülmények voltak az adott versenyeken)
-Amúgy érdemes nézegetni a Toro Rosso versenyzőinek eredményeit látni,hogy Vettel azért kimagaslik

4

Amerika vagy Európa? Melyiket válasszam?

Sziasztok
Régóta gokartozok és most már váltanék forma autókra.

Több lehetőségem is lenne az egyik hogy svédbe megyek versenyezni a Formula Zetecbe. Kicsit drága lenne de mivel európában lennék így meg lenne az esély hogy egyszer felfedeznek és eljutok a forma1be. De valószínűbb hogy nem fedeznek fel, vagy ha sikerül is jól mennem akkor sem lesz annyi pénzünk hogy eljussak odáig aztán maximum mehetek túra autózni az meg nagyon nem izgat.

A másik lehetőség amerika lenne. Most kaptam egy ajánlatot egy ottani versenyző akadémiától. Kiköltözni drága lenne de ott olcsóbb a versenyzés és ha jól szereplek ösztöndíjat kapok. Sőt ott minden nevelősorozatban kap ösztöndíjat a legjobb és végül el lehet jutni az Indycarig ami azért elég király lenne és erre még talán esélyem is lenne.

Ti mit választanátok?

28

Szerintetek Raikkönen 2014-re a Red Bullhoz igazol?

A Lotustól állitólag menni fog mert nem fogják tudni megtartani a nehéz anyagi helyzet miatt.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!