Találatok a következő kifejezésre: Tényleg szeret a (113 db)

igen
attól függ h mivel
IGEN
Szerintem várd ki az 1 év végét :D
Ha õszínte akkor igen, de ha hazug akkor háttérben más lányokat fûzöget.

Ha tényleg szeret a férjem, akkor ugye nem csal meg, nem hazudik nekem?

Tudom hogy szeret, érezteti is velem, jól megvagyunk meg minden. Így ugye, biztos akkor hogy nem csal meg?

Legjobb válasz: hát õ biztos ezt mondja :D semmi sem biztos max nem valószínû 19F

hát õ biztos ezt mondja :D semmi sem biztos max nem valószínû 19F
ha szeret és te is õz, és kölcsönesen tisztelitek a másikat és boldogok vagytok miért csalna meg?
Nem biztos sajnos:S Én nem csalnálak meg tuti, de tudom, hogy a szeretet kevés ehhez.
a szeretet kevés ehhez????.. mért még mi a f*szom kell ahhoz, hogy ne kúrjak félre? ha szeretem a párom más nõre rá se tudok nézni-.-' amióta megvan a párom még pornót se nagyon tudok nézni úgy mint régen b*sszus:DD
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:44 Miért, ha van egy pasi, aki megcsalja a párját, akkor azt jelenti, hogy semelges neki a másik nõ vagy pedig utálja? A szeretetnek is van mértéke és fajtája ebben a világban és mindenki más tart rossznak és jónak... Én is úgy gondolom, mint te, de ettõl még úgy gondolom, azért mert szeret, megcsalhat. Ami persze nem szép és nem dicsérendõ.
Ha igazán szeret, akkor nem csal meg.
másik nõ = nõje
Semmi sem biztos. Ha minden olyan hûdeszuper, akkor miért merült fel benned ilyesmi? Csak van valami ok. Attól, hogy szeret, megcsalhat.
Inkább így írom, hogy azért, hogy megcsal még szerethet.
A kérdező hozzászólása: Abban egy csöppet sem kételkedem, hogy nem szeretne, mert imád engem, ez biztos! Tudja, hogy nekem mennyire fájna, hogyha átverne. Tehát ha tényleg szeret, akkor nem tenne ilyet. Ha tudja, hogy rettegek attól, hogy õ félrelép, nem tenne ilyet, mert szeret. Hogy nem égne le a bõr a képérõl (bocs a megfogalmazásért), hogy ilyet tegyen, miközben tudja, hogy az nekem mennyire fájna??? Az tenne ilyet, aki nem igazán szereti a párját! Durván lelkiismeretfurdallása lenne utána én úgy gondolom...hogy tudná így velem leélni az életét, és miért tenné, ha közben félrelép? Reménykedem, nem tesz ilyet, hiszen szeret, és én is õt!
A férfiak nem úgy mûködnek, ahogyan mi nõk. Amikor egy nõ félrelép, ott már az érzelmek is közrejátszanak. A jelenlegi, fix kapcsolatából már nagyon hiányzik valami, amit egy újtól vár. Persze, ritka kivétel, de biztosan akad. A férfik viszont egy "új nõben" csak a pillanatnyi varázst látják. A biztosat soha nem adják fel. Szerintem viszont Te most nem vagy túl boldog, szerelemes. "MEGVAGYUNK"??? Ha az lennél, akkor mindez fel sem merülne benned. Rossz úton jársz, mert a bizalmad meginogott. Szerintem gondolkodj el ezen, mielõtt baj lenne és valós okai is lennének a kérdésednek.
A pasik mocskos ribancok, ez tény. De nem mindegyik. Ezt jegyezd meg: ha egy pasi megcsal az NEM SZERET, NEM TISZTEL NEM VESZ SEMMIBE. Engem még ne csaltak meg, de ha megcsalnának, én is megcsalnám. Jó pasik mindig akadnak egy kis kalandra, fõleg úgy hogy elég szûziesen élek:D De csak akkor, ha megcsalnának:D 80%-ban hasznos: A nõ is csalhat unalomból vagy unja a férjét vagy változatosságra vágyik...attól még visszamegy a férjecskéjéhez;)
Kérdezõ! Nem csal meg a férjed! ne legyél félj, ha nincs okod rá!

Honnan tudhatom hogy csak szex kell neki vagy tényleg szeret a férfi?

mivel lehet sarokba szorítani, hogy megtudjam a választ?

Legjobb válasz: Ez könnyû.. várj a szexszel egy darabig.

Ez könnyû.. várj a szexszel egy darabig.
Szerintem lehet látni az összes pasim. Akár mit mondhat, a viselkedése és a tekintete elárulja.

A fülbemászó tényleg szeret a fülbe belemászni?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mászik fülbe

Egyáltalán nem mászik fülbe
Ez csak egy buta babona - mire lenne neki jó?
Bemászik az agyba és átveszi az irányítást.
heló

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..

Hogyan tudnam letesztelni a ferjemet abban, hogy tenyleg szeret-e?

Nem csak a penz veget,vagy hogy mosok,fozok neki,mert neki mar igy kenyelmes.

Legjobb válasz: Ha szeret, akkor érezteti veled, nem kell tesztelgetni. Ha már azon gondolkodsz, hogy tesztelned kell, akkor szerintem nem szeret. Bocs, hogy ezt írtam. Ha szeret, akkor kimutatná valahogy. Ha úgy érzed nem szeret, nem tesz semmi olyat, amibõl éreznéd, hogy szeret, akkor lehet, hogy egy kötõdés alakult ki csak irántad.

Ha szeret, akkor érezteti veled, nem kell tesztelgetni. Ha már azon gondolkodsz, hogy tesztelned kell, akkor szerintem nem szeret. Bocs, hogy ezt írtam. Ha szeret, akkor kimutatná valahogy. Ha úgy érzed nem szeret, nem tesz semmi olyat, amibõl éreznéd, hogy szeret, akkor lehet, hogy egy kötõdés alakult ki csak irántad.
Ezt nem ertem. En is mosok, fozok neki, megsem kell tesztelnem, mert erzem. Ha te nem erzed, hogy a ferjed szeret, az gaz.
Jó ég... Törõdik veled? Beszélgettek? Hozzád ér csak úgy, megsimogat, megcsókol? Vannak közös programjaitok? (Lehet az séta a parkban, egy kávé vagy bármi...) Az ágyban figyelmes, odaadó, igyekszik a kedvedben járni?
Hogy érzed?
A tesztbe belebukhatsz. Ha engem tesztelne valaki, utána én tesztelném le az illetõt.
Próbáld ki, hogy nem mosol, fõzöl neki. Amúgy meg kérdezz rá. :)
Csald meg velem, ha megbocsát SZERET.
A kérdező hozzászólása: Ez igy van, mar csak azert is mert en vagyok allandoan a gyerekekkel, es eppen ezekert a problemakert is eleg ingerult vagyok, es az anyosek a szomszedban, mar csak hab a tortan.Szoval, a gyerekek is erzik, hogy nincsen minden rendben sajnos.A valasra egyenlore nem akarok gondolni, mert amit irtam az elobb, probalok valami jo megoldast talalni, hogy mindenkinek jo legyen.
A gyerekeknek az is fontos, hogy boldog légy. Az tudsz lenni mellette? nekem is elváltak a szüleim, de tudtam tartani a kapcsolatot apuval is.
A kérdező hozzászólása: ..mert szeretem, es a gyerekek is ragaszkodnanak az apukajukhoz.Ezert gondolom, hogy megkell probalni menteni a menthetot.Egy utolso eselyt meger, azutan ha nincs valtozas, akkor be kell latni, hogy semmi ertelme, es nem kell eroltetni.
Ha rossz a házasság miért akarod megmenteni?
A kérdező hozzászólása: ..eppen ezaz, hogy nem azert vagyok a ferjem mellett, es nem azert szultem neki ketto gyermeket, hogy mert EN kihasznaljam, vagy hogy nem szeretem, hanem azert, mert szeretem, es jol akarom en is erezni magamat a hazassagomban, a FERJEMMEL!!!Kozos programokat csinalni, es en velem erezze jol magat jobban, nem massal.Es en ugy gondolom, hogy ez mar nem onzoseg az en reszemrol.Ezert kerdeznem a velemenyeteket.Hogy egy kivulallo hogyan latja, es mit lehet tenni, azert, hogy megmentsem a hazassagunkat, mert en igy mar nem sokaig birom.
ha téged nem enged sehova, csak maga megy ha kb. mindent csak te csinálsz nincs semmi közös programotok? akkor lehet csak a kiszolgálója vagy?
Ha tesztelni akarod, lehetne pl olyat hogy egyik reggel (miuán õ hazajön egy buliból) hûvösebben viselkedsz vele, nem szólsz hozzá, érezteted hogy valami bajod van. De addig ne hagy abba és nem mondd el hogy mi, amíg le nem ültet és meg nem kérdez, mi bánt. Ha ezt nem teszi meg, az szerintem nem jó jel... Szerintem ez a típusú "teszt", már ha ez az, nem árt, sõt.. Vagy tudod mit?! Ne is buli után csináld, mert az könnyen félreérthetõ, olyan mintha féltékeny lennél. Inkább egyszerûen egyik reggeltõl, ha elhanyagoltnak érzed magad. Remélem segítettem... Sok sikert! És nem értem azokat, akik beszólogatnak ahelyett hogy a kérdésre válaszolnának...
Érdekes. Szóval Te csak azért vagy vele együtt, fekszel le vele idõnként és mosol stb. hogy lekötelezd és hordja haza a pénzt?? Magadból indulsz ki??
A kérdező hozzászólása: Megha meg is tesz nehany dolgot amit itt felsoroltatok, itt most az a kerdes, hogy osszinte-e, hogy csak erdekbol csinalja meg a maga kenyelmeert, vagy tenyleg azert mert osszinten, tiszta szivbol szeret.Es azert is lennek kivancsi a velemenyetekre, megha hulye kerdes is, mert neha vannak buta huzasai a ferjemnek, amit nem mindig ertek.Pl.:neki mindig termeszetes dolog az, hogy neha elmenyen a haverokkal inni, szorakozni, engemet meg soha nem visz sehova, es baromira feltekeny, ...
Ültesd meleg vízes lavórba, ha fent maradnak a tökei nem szeret:) ))ez legalább olyan hülye válasz mint amilyen hülye a kérdés:) )))))
És az mennyire szereti a párját, aki le akarja tesztelni?
A szeretet tettekben nyilvánul meg. Miket tesz?

Népszerű fiúk, akiket sok lány vesz körül! Honnan veszitek észre, hogy egy lánynak nem csak tetszetek, vagy a menőségetek vonzza, hanem tényleg szeret is?

Lehetséges-e az ilyet észrevenni egyáltalán? Gesztusokra, pillantásokra gondoltam, nem úgy hogy megmondja nektek.

Legjobb válasz: nagyon ismerõs helyzet... és nagyon-nagyon nehéz észrevenni, legalábbis szerintem, hogy tényleg ki az közülük, aki nem csak rajong, hanem tényleg szeret. Nagyon jó gesztusismerõnek és megfigyelõnek kell lennie a srácnak h észrevegye hogy tetszik neked ;)

nagyon ismerõs helyzet... és nagyon-nagyon nehéz észrevenni, legalábbis szerintem, hogy tényleg ki az közülük, aki nem csak rajong, hanem tényleg szeret. Nagyon jó gesztusismerõnek és megfigyelõnek kell lennie a srácnak h észrevegye hogy tetszik neked ;)
Ha én szerelmes leszek valakibe, elpirulok, amikor a szemembe néz, és valamelyest zavarba jövök, amit nehezen tudok leplezni.
Az a baj, hogy ezt egyáltalán nem lehet átlátni. nyilván aki figyelemfelkeltõ egyéniség, arra fel is figylnek. Meg ha be is jössz neki, akkor is aprócska jelzések, hogy hahó itt van a lány, aki közelebbrõl is megismerkedne veled. Nade hogy tényleg szeret e, azt sehonnat nem lehet megmondani, mert nem látunk bele a nõk fejébe. Csak annyit lehet érzékelni esetleg, hogy bejössz neki, vagy full közönbös vagy. Ha aztán összeismerkedtek, látod, hogy tényleg továbbra is érdeklõdik, egy hullámhosszon vagytok kb 80 % ban, akkor már lehet gyanakodni! hogy szeret. De ekkor is érdemes végiggondolni, hogy melyik kasztból jössz te és melyikbõl a nénid. Ha azonos, akkor egyszerû a helyzet, mert a csak pénzért kelle, hogy felkapaszkodjon a hátadon effektust ki lehet zárni. Sznobizmu, hogy csak úrimurival hajlandó összejönni az meg ritka, szóval ha egyenlõ a két oldal, ott ritkán van érdek. Ha látod, hogy a lány nem olyan tehetõs csaádból van, vagy nincs olyan szintû melója mint neked, te pedig egy igazi menõmanó vagy, aki karrierista, jól öltözött, ordít rólad hogy van azért pénz a háznál, akkor jóval nehezebb a helyzet, mert egyre több a kullancs nõ, aki csak le akaja szíínni a véredet. Ezeknél meg még hosszabb együttlét után sem igazán lehet 100% osan megmondani, hogy vajon tényleg a két szép szemedért meg a 40+ os méretû karodért imád e, vagy csak a manidért. Bár ha nem egyoldalúan költekezel felé, hanem õ is , akkor oké a dolog. Nem várja el, hogy mindig te fizess mindent, nem vár el igazán semmit, nem követelõzõ, akkor több mint valószínû , hogy csak te mint ember kellesz neki.

Ha a barátnőm évente egyszer mondja nekem, hogy szeret (én meg szinte naponta mondanám neki), akkor vajon tényleg szeret?

Legjobb válasz: Attól hogy nem nyáladzik, még nem biztos hogy nem szeret. Az én (volt) barátom is folyton ezt csinálta: lépten nyomon ilyeneket mondott, oké ez rendben is van, de kértem hogy ne csinálja és csak azért is. Társaságban is a nyakamba ugrott mint egy ötéves gyerek és azt kiabálta, hogy „szeretlek baba” Rövid úton lapáton találta magát. A LÉNYEG: Miért kellene mondogatnia, hogy szeret? Nem arról van szó hogy kételkedsz, egyszerûen csak hallani akarod.

Attól hogy nem nyáladzik, még nem biztos hogy nem szeret. Az én (volt) barátom is folyton ezt csinálta: lépten nyomon ilyeneket mondott, oké ez rendben is van, de kértem hogy ne csinálja és csak azért is. Társaságban is a nyakamba ugrott mint egy ötéves gyerek és azt kiabálta, hogy „szeretlek baba” Rövid úton lapáton találta magát. A LÉNYEG: Miért kellene mondogatnia, hogy szeret? Nem arról van szó hogy kételkedsz, egyszerûen csak hallani akarod.
Igen, van rá lehetõség, hogy szeret. A szeretetet máshogyan is ki lehet mutatni, nemcsak szavakkal. Sõt. Örülj neki, hogy nem mondja állandóan, hogy így szeretlek, úgy szeretlek. Ennek a szónak nagy súlya van! Ha gyakran mondják, ez a súly semmivé lesz.
A kérdező hozzászólása: Sokszor veszekedtünk, és szüneteltünk is, de már azelõtt se mondta. Pedig õ a legjobb barátnõm, és nekem természetes, hogy tudatni akarom vele, mennyire fontos.
Hogy érzed, Kérdezõ? Szeret?
Na vá-vá-vá-váááárj csak. Most ez párkapcsolat, vagy barátság?
A kérdező hozzászólása: Barátság.
Na hát, na, én meg azt hittem, hogy párkapcsolat. Így már mindjárt más. :D Hát figyi... azért fura ez, mert Te naponta mondanád neki? Azért ez fura... Az én barátnõm egy nagyon barátságos és nyílt lány, és tudom, hogy nagyon szeret engem, és õ is elvárja, hogy a másik ember (mindegy, hogy milyen kapcsolatban, család, szerelem, barátság) kimutassa az érzelmeit. No én viszont nem mutatom ki egykönnyen. Mégsem fordul meg a fejében, hogy utálom... :D Pedig én is kábé évente egyszer mondom, hogy szeretlek. De akkor aztán õ napokig le van sokkolva. :D Amúgy meg én például egész egyszerûen nem érzem szükségét, hogy ilyesmit mondjak. Beszélnek helyettem a tettek, az együtt töltött órák, a közösen átélt dolgok, a nevetés.
egyébiránt hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Nálunk nincs ami beszéljen, elzárkózik elõlem, nem engedi, hogy felhívjam, mert elmondása szerint nem tud mit mondani nekem, nem találkozunk sose, mert távol lakik. Én a fecsegõ vagyok, õ meg a magába forduló, és bármivel próbálkoztam, semmivel sem tudtam megnyitni. Huszon felül.

Nem hiszem, hogy a párom tényleg szeret. Mit van velem?

Àllítása szerint szeret engem, ma is értemjött a munkahelyemre, mindig megpuszil. De én nem hiszem, hogy valóban szeretne. Szerintetek van így értelme a házasságunknak?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod,hogy nem szeret?

Mibõl gondolod, hogy nem szeret?
Teljesen jogos, fõleg ha a tudomásodra jutott, hogy neki is csak szexre kellettél az elején. Persze hogy van értelme, van akinek ettõl nagyobb gondjai vannak a kapcsolatával.
T e: s z e r e t e d ?
A cselekedeteit nézd meg minden helyzetben. Ok nélkül féltékeny? mikor te abszolõt nem adsz rá okot?
Te szereted?
Kizárt, hogy szeret. Elvett feleségül/hozzádment, elment eléd a munkahelyedre meg még meg is puszilt???? Biztos hogy nem szeret, ezért semmi értelme a házasságotoknak! :D :D
Szerintem te csak szrakozol. Nem beszél igy egy ember, aki komolyan fél, és nem ezt adja elõ, mint te. Nem tudom megérteni, hogy egyáltalán miért és hogy vetemedhetsz idáig? Mi lesz akkor ha egyszer igazán nagyon nagy bajban leszel? és mindazokat addig a mûkérdéseiddel hülyére vettél, már nem fognak neked hinni, és ott fogsz állni segitség nélkül?
Semmi, kérdezõ. Dolgozzál, koncentrálj a munkádra.
Mit vársz, mit csináljon? Lehozza a csillagokat az égrõl, vagy virágcsokorral várjon a munkahelyed elõtt (esetleg boruljon térdre és csókolgassa a cipõdet?) Az élet az nem Barbie world, se nem a Sims city.
A kérdező hozzászólása: Mi van, ha csak megjátsza magát?
A kérdező hozzászólása: Én szeretem. Félek, hogy elveszítem...
A kérdező hozzászólása: Nem szokott féltékeny lenni, de nincs is miért.
A kérdező hozzászólása: Engem a pasik mindig kihasználtak, csak szexre kellettem nekik. Tudom, hogy a párom is csak azt akarta, de végül valami miatt velem maradt.
Erre mi csak akkor tudnánk válaszolni, ha ismernénk titeket és a házasságotokat.Hogy a férjed hogy beszél és bánik veled, mit tesz meg érted, hogy viszonyul hozzád, milyen a kapcsolatotok, és te hogy viselkedsz.Mindezek nélkül csak találgatni lehet. Egyébként nem okos dolog a régi sérelmeidre alapoznod egy ilyen gyanút.Talán ha bármilyen ésszerû érved lenne, miért kételkedsz, egyértelmûbb lenne a helyzet, de így...

Ha sírva fakad a barátnőm értem, akkor tényleg szeret?

Hülye kérdés, de sajnos az egyik haverom nagyon megégette magát ezzel ,ott is sírt a barátnője miatta, aztán meg jól megcsalta, és kihasználta a haveromat. Majdnem szakítottunk a barátnőmmel, úgy is volt, hogy már szétmegyünk végleg (6 hónap után), aztán a nyakamba borult, és sírt, zokogott, hogy nem akar elveszíteni engem... nembírtam ki és én is sírtam miatta, és csak azt hajtogattam, hogy én sem, én sem én sem... megbeszéltük, hogy változtatunk dolgokon, hogy javuljon a kapcsolatunk. Nem ez az első eset mikor ilyen sírva fakad, volt már rá példa. Természetesen nekem sem ez az első könnyezésem miatta, érte. Távkapcsolat, és pedig már elég idősek vagyunk ehhez szerintem, néha tényleg felmerül bennem, hogy nem szeret, vagy nem annyira, csak megjátsza, mert valamiért még vonzódik hozzám, ha másból nem, megszoksából.... 23/F 20/L

Legjobb válasz: Ezt hívják érzelmi zsarolásnak. Amúgy nem mondom, h nem szeret, azt neked kell érezned.

Ezt hívják érzelmi zsarolásnak. Amúgy nem mondom, h nem szeret, azt neked kell érezned.
Az Én barátnöm is sírva fakadt amikor ki akartam tenni, mert sorban jöttek neki az smsek, e-mailek, hívások más pasiktól. Jött a szokásos, "Te vagy a legfontosabb, így szeretlek úgy szeretlek...." a házunk elött várt órákat a kapuban, naponta legalább 20 smst küldött, hogy ne hagyjam el... Hülye voltam, megbocsájtottam, majd rá 2 hónapra egyik napról a másikra "kiszeretett" belölem. Szóval menekülj.
A kérdező hozzászólása: utsó: lehet benne valami...:/
Jah, azért sír mert tudja hogy ilyen jóembert nem talál magának, aki mindent eltûr. azt javaslom, lépj a sarkadra, és ne hagyd, hogy hülyének nézzen, akivel bármit megtehet, mert tudja, hogy te úgyis ott leszel neki, nem dobod ki.
Szerintem pedig szeret téged :) )) nagyon is ;)))
Szerintem ez már csak megszokás. Fél, hogy sokáig nem talál majd utánad valakit!Nagyon kihasznál téged!Végy erõt magadon és add ki az útját, mert ha most nem tudod megtenni késõbb még nehezebb lesz!Hidd el mindketten találtok majd megfelelõt magatoknak! 21/L
Na javítok: mielõtt
Egyenlõre a bérgyilkos fog darabolni miután elás az erdõben. a szó, amit keresel az az egyelõre. De a szöveget loptam én is:)
Bízhatsz benne de ne túlságasosan végén nagyot koppanhatsz
A kérdező hozzászólása: egyenlõre bízok benne...most nagyon meglepett ezzel, és elmodhatatlanul jólesett!...
ma 09:36 vagyok. Az enyém "pikk pakk" 2 hónapon belül talált magának egy gazdag fószert.... hidd el, észre sem veszed milyen gyorsan eltelik az az idö. Ha ló nincs jó a szamár is effekt volt...
A kérdező hozzászólása: de miért játsza meg? nemértem... pikk pakk találna nálam jobb, meg valami gazdag fószert is, akinek van kocsija, van pénze, minden.... akor miért van velem , és csinálja ezeket, ha nemszeret már??
Olyan szép kis sakkbábúja vagy. Nincs kizárva, hogy szeret de én inkább az ellentettjére tenném a voksom. Ez a sírás is csak egy fokkal "jobb" mint az öngyilkossággal fenyegetõzés.
Az is lehet, h csak egy jó színésznõ, ahogy barátod barátnõje is.
Hát hihetetlen, hogy egy lány megjátszotta magát és máris az összes megjátssza. Anno, én is sírtam, amikor a barátom lapátra tett, távkapcsolat volt és ha szeretnéd tudni, nem azért sírtam, hogy mi lesz velem, és hogy nem találok senkit hanem azért mert borzasztóan szerettem és el sem hittem, hogy ez történik. Én azt semmiképp nem mondtam, volna, hogy ne hagyjon el, mert nem is tudom túl büszke vagyok. De hogy zokogtam az tuti és hogy szerettem az is. Az már más tészta, hogy visszakönyörögte magát én meg visszafogadtam. De egy percre sem bánom, mert miután rájöttem kivel állok szemben már egy könnycsepp sem jött ki a szemembõl amikor végleges én adtam ki az útját. Gondolkozz el. Ja és amúgy mindegy mi mit mondunk te valahol belül úgyis érzed mi az igazság.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!