Találatok a következő kifejezésre: Tényleg sokat várni a táppénzre (2 db)

Tényleg sokat kell várni a táppénzre? Dehát akkor miből fogok élni?

Legjobb válasz: Lendületbõl... SAjnos, tényleg kell rá várni elég sokat! Én nem akarlak elkeseríteni, de én nov6.án jöttem el táppénzre, és az elsõ utalás január 23.án volt. Készülj erre. Valahogy csak kikecmeregsz a pácból. Kitartás!!!

Lendületbõl... SAjnos, tényleg kell rá várni elég sokat! Én nem akarlak elkeseríteni, de én nov6.án jöttem el táppénzre, és az elsõ utalás január 23.án volt. Készülj erre. Valahogy csak kikecmeregsz a pácból. Kitartás!!!
ha a munkahelyed tb-kifizetõ hely, akkor minden hónapban, mikor fizetés van kellenne kapnod a táppénzt. ha nem kifizetõhely, akkor a tb utal bizony legrosszabb esetben 3hónap csúszással boldog babavárást
Én igaz csak passzív táppénzen voltam eddig de nekem mindig utalta 30nap mulva szinte pontosan.Most ismét azon vagyok kíváncsi vagyok mikor fogja.ja de a beadástól számítják a 30napot-tehát hiába vagy te pl.nov 3tól kiírva ugye csak akkor adhatod le a papírt mikor a dátum lejárt és a beadástól számítva 30nap szval én így tudom így van, de nyugodtan hívd fel a tb-t és érdeklõdj.Nekem mindig segítenek szivesen.
Legalább egy, de inkább másfél, két hónap, mire az elsõ megjön. Igen érdemes kicsit elõre tartalákolni... Gondolhatod, nem vagy egyedül a gondoddal, és megnyugtatlak, ugyanez lesz szülés utánis, legyen az tgyás, gyed vagy gyes... Sokszor az még 3 hónap, mire megjön az elsõ gyes... És jó, hogy erre "ott fennnt" is gondolnak, mert nekünk is nagy gond volt, és most szülésnél még nagyobb lesz, hogy mibõl élünk abban az idõben... Szóval tartalékolj:-)
Én mikor eljöttem táppénzre a következõ hónapban már fizetés idejében meg kaptam, sõt szülés után a tgyást is idõben utalták.Az anyasági támogatást és a családi pótlékot is megküldték az igénylést követõ egy héten belül.

Táppénzes kismamák! Mennyi idő múlva kaptátok meg a táppénzt, miután leadtátok a papírt a munkáltatónál? Tényleg olyan sokat kell várni?

Az els? 15 napot a munkáltató fizette, de mikor várható a TB által utalt pénz? Június 2-án adtam le a munkahelyemen a tápos papírt.

Legjobb válasz: Szia Én mindig megkaptam 30 napon belül.

Szia Én mindig megkaptam 30 napon belül.
Szia! Már meg kellett volna kapnod a pénzt.Legközelebb ha leadod a táppénzes papírt a munkahelyeden akkor kérdezz rá, hogy ilyenkor mi a teendõ?Én eddig úgy kaptam a pénzt ahogy a fizetést utalják. Remélem mihamarabb megkapod.Boldog babavárást. 31 hetes
Szia! Nekem mindíg akkor küldik amikor a fizetésem is érkezne.20.-ig le kell adnom 4.-én van utalás és mindíg az elõzõt kapom meg.Nekem zökkenõmentessen érkezett a pénz.Már 2 hónapja így vagyok.
Én a MÁK-nál adom le személyesen, napra pontosan 2 hét múlva érkezik a számlámra a pénz.
A munkáltatód TB kifizetõhely-e. Az enyém igen, tehát onnan kapom a tp is, de le kell adni 25-ig, hogy még abban a hónapban számfejtsék. Ha nem kifizetõhely, akkor a MEP utalja, de azt nem tudom mikor.
Én is mindíg megkaptam hó elején, mint régen a fizut. Nem volt különbség, remélem eztán sem lesz.
Szerencsére nekem a munkahelyem TB-kifizetõ hely, így a fizukor megkaptam, de a barátnõm, aki egy m, ásik cégnél dolgozik 2-2, 5 hónapot várt rá.
Az enyém nem kifizetõhely, elõször a munkahelyem küldte el a papírokat meg a tápos papírt, aztán én. Mindig hó legvégén vagy legelején megyek a dokihoz a tápos papírért, és még aznap én küldöm be postán így max 2 héten belül. De legelõször vagy 1, 5 hónapot vártam a pénzra. jobb ha te küldöd be vagy viszed be, mert a munkahelyeken szeretnek sokáig ülni a papírokon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!