Találatok a következő kifejezésre: Tényleg sok okoz (4 db)

Tényleg sok problémát okoz a 72 órás fogamzásgátló tabletta? Miben mutatkozik meg, h felborította a hormonháztartásom?

Mindenki jön itt, hogy milyen kártékony a 72órás.. nekem muszáj volt bevenni és most félek, h valami baj lesz.. Tényleg sok problémát okoz? Miben mutatkozik meg, h felborította a hormonháztartásom?

Legjobb válasz: ÚGy szokták mondnai, mintha a havi fogamzásgátlót egyszerre bevennéd. Persze, hogy nem egészséges, de ha kell, jobb mint a nem kívánt baba és az abortusz, tehát ne félj, nem tettél kárt. Én többször is vettem be, nálam semmi tünetet nem okozott. Általában idõ elõtti mensit, nagyon erõs mensit okoz, sokaknál hónapokra felborul a mensi. védekezz óvszerrel, figyelj oda és nem lesz baj. Ha módodban áll a legbiztosabb, ha fogamzásgátlót szedsz. Ne félj, nem lesz baj, max késik, máskor jön meg, más mennyiésgben és más idõtartamra a mensid, nagyobb bajod nem lesz.-)

ÚGy szokták mondnai, mintha a havi fogamzásgátlót egyszerre bevennéd. Persze, hogy nem egészséges, de ha kell, jobb mint a nem kívánt baba és az abortusz, tehát ne félj, nem tettél kárt. Én többször is vettem be, nálam semmi tünetet nem okozott. Általában idõ elõtti mensit, nagyon erõs mensit okoz, sokaknál hónapokra felborul a mensi. védekezz óvszerrel, figyelj oda és nem lesz baj. Ha módodban áll a legbiztosabb, ha fogamzásgátlót szedsz. Ne félj, nem lesz baj, max késik, máskor jön meg, más mennyiésgben és más idõtartamra a mensid, nagyobb bajod nem lesz.-)
zért kártékony mert nagyon nagy adag hormon van benne, ami ugye nem egészséges, de nyilván ha irtó káros lenne akkor nem lehetne kapni és beszedni. A lényeg hogy ne gyakran használd, csak vészhelyzet esetében, védekezzetek óvszerrel vagy szedjél rendes fogamzásgátló tablettát. Ne félj ettõl nem lesz bajod csak kissebb kellemetlenségeke, nyilván jobbmint egy gyerek.
Ha belezavar a hormonháztartásodba, azt abból veheted észre hogy a vérzésed megkergül. Hol 3 hétre jön meg, hol 40-45 napra. Egyszer 3 napig tart, máskor 6-7 napig. Lehet hogy egy pár hónapban ki is marad. Sajnos ez a védekezést is nehézkessé teszi majd, mert még csak saccolni sem tudod, mikor vannak a termékeny napjaid. HA nagyon megzavarodik a menszeszed, akkor érdemes visszamenni a nõgyógyászhoz a panaszoddal.
a menstruációd nem fog idõben megjönni, esetleg a mennyiségén is változtat és idõ kell ahhoz, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba. Barátnõm, gyengének is érezte magát, kedvtelen volt. Én ennyit tudok segíteni, nem volt benne saját tapasztalatom!
én holnap megyek el venni.:S:( és hadd kérdezzem meg hogy ezt hogy/hányszor kell bevenni????:(
A kérdező hozzászólása: Már bizti voltál... nekem 2x kellett bevenni..azaz 2 bogyit... Már minden ok? Megnyugodtál? Nekem semmi bajom nem lett tõle szal nyuuugi:)
Ez most kamu, vagy komolyan kérdezed?
Igen!Sajnos ez van, az elõzõk csak poénkodnak, de sokszor láttam a national geograpichon is volt errõl 1 doksi film!!!N masztizz sokat, me megdöglesz!
Ja, meg vakságot; mit gondolsz miért lett Eszmeráldáá vak?
ezt a baromságot ki mondta neked??? ugye csak poénkodni akartál...
Tüdõrákot nem, de tüdõvizenyõt igen. Legalábbis én ezt hallottam.
ne hallgass az elõzõekre én napi 26-szor verem ki és már a 9. tüdõmet használtam el. most várok tüdõtranszplantációra
Igen, velem is ez történt. 86/F
Ez nagyon komoly téma..nem szabad ezzel viccelni, a tudósok is kutatják az okát, de nem találják.
Csak a tenyered lesz szõrös (ha férfi vagy) vagy megvakulsz (ha nõ vagy) de tüdõrákot? Ugyan már! :)
vannak akik tényleg elhiszik ezeket a baromságokat????
nem, tüdõembóliát..tüdõrákot a sok wc-zés okoz..tudod a szagok, meg a céhánégy
annyira leszel rákos, mint vak..:D
Ha közben dohányzol akkor igen! Ki mondott ilyen hülyeséget neked?

Tea sok filterrel sűrűn plusz só tényleg lázat okoz?

Legjobb válasz: nem,egy bögre vízbe beleraksz egy csomó teát kifõzöd csak jól felpörget és émelyegsz tõle,sitten is ezt csinálják ha unatkoznak.

nem, egy bögre vízbe beleraksz egy csomó teát kifõzöd csak jól felpörget és émelyegsz tõle, sitten is ezt csinálják ha unatkoznak.
próbáld ki

Tényleg lehet olyan, hogyha sokat izgatnak egy nőt szexuálisan, de kielégülés nélkül, hogy hormonális gondokat okoz neki? Pl progeszteron túltermelést és mellduzzanatot és fájdalmat.

Nem tudom, hogy higgyek-e ebben, valaki mondta, hogy ez okozhatta nálam. (Nem orvos.)

Legjobb válasz: Néha tudok csodálkozni amikor ilyen idióta mondatokat olvasok/hallok..:) Ilyenkor tudok ám csodálkozni,hogy mennyire buta emberek élnek a földön..Szegénykéim..sajnálom õket nagyon...

Néha tudok csodálkozni amikor ilyen idióta mondatokat olvasok/hallok..:) Ilyenkor tudok ám csodálkozni, hogy mennyire buta emberek élnek a földön..Szegénykéim..sajnálom õket nagyon...
Jobban belegondolva lehet exbarátnõmnél is ez volt...enyhén hiperszexuális volt, és azt akarta hogy kielégítsem, de ez nem mindig történt meg és elég sokszor felizgattam ja és nem én voltam neki az elsõ, de állítólag elõttem senki nem elégítette...és hát végülis..ha már a mellduzzanat szóba jött...jobban belegondolva elég méretes tõgyei voltak korához képest:) de szerintem orvost kérdezz meg inkább.:)
*elégítette ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!