Találatok a következő kifejezésre: Tényleg semmit érnek az (15 db)

Tényleg semmit nem érnek az okj s szakmák?

Eggy ismer?söm azt mondta hogy semmit nem érnek az okj s szakmák én most ügyintéz?-titkár intenzív tanfolyamra járok és ezt nem akarom elhinni. (Most alakult át az okj s rendszer)

Legjobb válasz: Én erre csak azt tudom mondani, hogy manapság egy jó szakma többet ér, mint egy diploma! Úgyis rengeteg a diplomás, már egyátalán nincs rájuk kereslet!

Én erre csak azt tudom mondani, hogy manapság egy jó szakma többet ér, mint egy diploma! Úgyis rengeteg a diplomás, már egyátalán nincs rájuk kereslet!
Nyelvet tanulj! Angolt, németet... Mellette a szakma is kell - de a nyelvtudás fontosabb!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat tanulok nyelvet is és csinálom az ECDL vizsgát is csak megíjedtem hogy nem fogják elfogadni az okj s szakmát.
Már megint tudás alapú társadalom van. Ha nem akarsz közigazgatásban, közalkalmazottként vagy köztisztviselõként dolgozni, akkor az ECDL és az OKJ (de a diploma is) pont annyit ér, mint amennyi tudás mögötte van. Egy versenyszférás cég nem azt nézi, hogy van-e plecsnis papírod, hanem beültet a gép elé. Ha meg tudod csinálni amit elmond, akkor alkalmas vagy, ha nem, akkor nem. És nem az számít, hogy ECDL-ed vagy közép- esetleg felsõfokú szoftverüzemeltetõid van-e PAPÍRON. Tehát a barátodnak egyrészt igaza volt. Mert az OKJ is pont annyit ér, amennyi tudás van mögötte. Ha az OKJ-s bizonyítványt "puszira" kaptad, akkor szinte biztos, hogy semmi esélyed a versenyszférában. Ha a vizsga mögött valódi tudás áll, akkor pedig igazából a tudás a lényeg, nem a papír.
Szia! Nem hallottam még ilyet, pedig én is okj-s szakmát tanulok (irodavezetést). Szerinten ne foglalkozz ilyenekkel, mert ma már egy jó szakma tényleg többet ér, mint egy diploma. Hányat hallani 2-3 diplomával nem tud elhelyezkedni...

Tényleg semmit nem ér az életem? Ennyi nem kellek senkinek?

Üdv! Én egy 16 éves lány vagyok és még soha nem csókoloztam.Olyan rossz érzés mert a barátnôim osztálytársaim közül mindenki csôkolozott vagy volt pasija,nekem meg se pasim nem volt es nem is csokoloztam meg soha:( nem is vagyok a legszebb de azért már ugy átszeretném élni azt a pillanatot:( annyira elvagyok keseredve mert a nálamnál kissebeknek 13-14 evesek már biztos csokoloztak sôt barátjuk is volt legtöbbnek.Én meg 16 èvesen azt se tudom milyen a csók:( Én nem igy képzeltem el a tini koromat:( nem is vagyok a legszebb sôt:(szerintem nem is lenne egy olyan fiu sem aki csókolozna vagy járna velem:(

Legjobb válasz: Még én se csókolóztam pasim se volt meg semmi de én nem problémázok ezen.Kit érdekel.Elõbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját addig meg élvezem a szingli lét elõnyeit. Azokat a lányokat meg sajnálom akiknek már 13-14 éves korukban pasijuk volt,mert lemaradtak a gyerekkorukról.És ezt nem tudják majd bepótolni miközben pasizni életük végéig pasizhatnak. Azokat meg akik emiatt lenéznének én szimplán nem veszem emberszámba,mert ez szerintem mindenkinek a magánügye és nem tudom,hogy az miért fáj valakinek ha nem teszem szét a lábam minden pasinak aki az utamba akad. 16/l

Még én se csókolóztam pasim se volt meg semmi de én nem problémázok ezen.Kit érdekel.Elõbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját addig meg élvezem a szingli lét elõnyeit. Azokat a lányokat meg sajnálom akiknek már 13-14 éves korukban pasijuk volt, mert lemaradtak a gyerekkorukról.És ezt nem tudják majd bepótolni miközben pasizni életük végéig pasizhatnak. Azokat meg akik emiatt lenéznének én szimplán nem veszem emberszámba, mert ez szerintem mindenkinek a magánügye és nem tudom, hogy az miért fáj valakinek ha nem teszem szét a lábam minden pasinak aki az utamba akad. 16/l
Küldesz nekem képet privátban? Csaj vagyok, csak kíváncsi vagyok.
De nagy problémáid vannak. Én 16 évesen nem szexltem még is élek, és nem is volt senkim. Kicsit probáld már meg élvezni a tinikort. Nefélj majd unni fogod, h van meletted egy pasi és arra fogsz vágyni h egyedül légy.
ez csak a szokásos kamasz kori bizonytalanság érzés... nyugi, elmúlik:)
Mondjuk név nélkül tényleg rakhatsz fel képet nyugodtan, értelmes véleményeket is kaphatsz, hogy esetleg ha kell egyáltalán akkor min kellene változtatni például.
Ha nem kizárólag a legjóképûbb fiúkat vennéd emberszámba, akkor csókolóztál volna már, és pasid is lenne.
majd fogsz találni valakit, mert lány vagy, én viszont egy rettenetesen ronda pasi, így 27 évesen sem csókolóztam még.

A BSC/BA diploma tényleg nem ér semmit és a mesterdiploma az elvárás mindenhol?

Legjobb válasz: nem mindenhol, meg attól függ mit akarsz dolgozni, de valóban többet ér a mester

nem mindenhol, meg attól függ mit akarsz dolgozni, de valóban többet ér a mester
elég sok helyen a nyelvtudás és a gyakorlat igazán fontos


Tényleg nem ér semmi az OKJ bizonyítvány? Többi lent.

Most érettségizek,és az alábbiak tetszenek: Pénzügyi-számviteli ügyintéző(középfokú),Pénzügyi szakügyintéző(felsőfokú),Banki szakügyintéző(felsőfokú),Adóigazgatási szakügyintéző(felsőfokú). Tényleg semmit nem érnek ezek? Vagy ha igen akkor melyikkel lehet a legjobban elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Hogy otthon mit ér nem tudom, de itt angliában nulla az értéke.

Hogy otthon mit ér nem tudom, de itt angliában nulla az értéke.
Maximum ismerõs segítségével tudnál elhelyezkedni ezekkel. Ezek arra jók hogy húzd az idõdet. Inkább nézz körül most hogy milyen állás lehetõségek vannak a környékeden vagy ahol dolgozni szeretnél és az alapján válassz egy olyan szakmát ami érdekel is téged.
A kérdező hozzászólása: Jajj ne már :(( Ennyire 0? :(
ez most komoly?? 11. -es vagyok és okj képzésre akartam menni pont ezekbõl...
Ezek jó szakmák, de a munkáltatók a gyakorlattal rendelkezõ szakembereket keresik, ezért csupán papírral nehéz elhelyezkedni. Az sem mindegy, hol szerezted a képesítést. Egy néhány hónapos gyorstalpalón vagy 1-2 év alatt nappalin.
A kérdező hozzászólása: A pénzügyi-számviteli ügyintézõ 1, 5év a többi 2év és mindegyik nappali! Kedves 11.es, ne adjuk fel a reményt :D
ezekkel csak az a "baj", hogy van egyetemi megfelelõjük, és ezeken a területeken nem az a lényeg a cégeknek, hogy olcsón legyen a munkaerõ, hanem, hogy tanult, okos, lehetõleg diplomás legyen, aki ezeken a területeken jól megállja a helyét. nem fognak berakni egy jól menõ irodába adóigazgatási szakügyintézõnek, amikor sok jogász van aki nem tud elhelyezkedni, nem fognak komolyabb banki feladatokat rádbízni , ha van számvitel diplomás. itt a tanultság, tapasztalat számít, nem az, hogy 10ezerrel kevesebbet adjanak mint egy diplomásnak

állítólag ha van vírusírtóm és nincs bekapcsolva az autómatikus frissítés akkor tényleg nem ér semmit se a vírusírtó. Mindeggy hogy melyiket használom?

Legjobb válasz: Az adatbázisában lévõ kártevõk ellen megvéd.Az utolsó frissítés után létrehozott vírusok ellen azonban, nem véd.Természetesen nem kell bekapcsolni az automatikus frissítést, de ilyenkor naponta legalább egyszer kézzel indítsd el a frissítést.

Az adatbázisában lévõ kártevõk ellen megvéd.Az utolsó frissítés után létrehozott vírusok ellen azonban, nem véd.Természetesen nem kell bekapcsolni az automatikus frissítést, de ilyenkor naponta legalább egyszer kézzel indítsd el a frissítést.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy kell?
A kérdező hozzászólása: mse
Javaslom, rágd át magad ezen: http://logout.hu/cikk/microsoft_security_essentials_4_0/elos.. Az MSE frissítését a Vezérlõpult - Windows Update - Beállítások módosítása menüben lehet állítani.Itt a következõ lehetõségek vannak: - Frissítések automatikus telepítése(ajánlott) - Frissítések letöltése, de én döntöm el, mikor telepítem azokat - Frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat - Soha ne keressen frissítéseket (nem ajánlott) Ha zavar az automatikus frissítés, a második vagy harmadik megoldást válaszd.Mindkét esetben kapsz figyelmeztetést.(Valami hasonlót) - A frissítések letöltésre kerültek.Idekattintva telepítheti azokat. - Frissítéseket találtam.Idekattintva letöltheti és telepítheti azokat. Amikor néhány percig nem használod a gépet, akkor frissítsd.
Milyen vírusirtó?

Ha felváltva futok és gyalogolok akkor az tényleg nem ér semmit fogyás szempontból?

Els? 5km-em nev? edzést csinálom az edzesonline.hu-ról, mivel nem vagyok/ voltam gyakorlott futó így ezt a fokozatosan növ? terhelést állítottam be magamnak célként, de még az 5-6.héten is x szer 8-9-10 percek vannak futásnak írva, és 1-2 perc tempós sétával váltogatva. Akkor ez most így nem ér semmit? futópadon futok, 9esen, gyaloglás 6oson.(km/h)

Legjobb válasz: Kalóriaégetésre és az un. After burn hatás eléréséhez a legjobb az intervallum kardió edzés . Ez kb. 20 perces kardió, melyben felváltva követik egymást az 1 perces intenzív szakaszok a 90 másodperces lazább szakaszokkal. Így az edzés után is sok kalória fog felhasználódni (after burn), melynek egy része zsírból fog menni, ha diéta is van hozzá.

Kalóriaégetésre és az un. After burn hatás eléréséhez a legjobb az intervallum kardió edzés . Ez kb. 20 perces kardió, melyben felváltva követik egymást az 1 perces intenzív szakaszok a 90 másodperces lazább szakaszokkal. Így az edzés után is sok kalória fog felhasználódni (after burn), melynek egy része zsírból fog menni, ha diéta is van hozzá.
Na megtaláltam a cikket is hozzá:http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_60_kop_432_egyenlete..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elolvastam. Hát igazából tanácstalan vagyok továbbra is mivel épp azt írja hogy intervallumozni edzettebb embereknek való nem kezdõknek és hogy nagyobb a sérülésveszély a megterhelõ szakaszokban.. most akkor mit is tegyek...én nem vagyok edzettebb meg haladó hanem inkább kezdõ 3-4 hónapja mozgok intenzívebben. Egyébként köszi a választ és a cikket is!!
Kezd el 30 perc kocogással és ha edzettebb leszel tehetsz be néha intervallum kardiót is.
A zsírégetéshez aerob zónában kell maradnod futás közben, a pulzusod 125-135 körül legyen végig. 30 perccel kezd, olyan intenzitással, hogy még kényelmesen végig tudd futni. Ha jól megy növeld a távot, tehát akár 1 órát is futhatsz. Mennyit szeretnél fogyni, hány éves vagy?
Elõször kezdj 15-20 perccel, majd ezt tudod késõbb növelni.

Ha valaki nem tud kelt tésztát csinálni olyat mint a nagyszüleink az illető tényleg nem ér semmit a konyhában?

3 éve vagyok a párommal 1 éve házasok . A hétvégén anyóséknál voltunk nagy vendégségben kb 15-20 an... Vittem egy fekete erdő tortát ,és lajcsi szeletet ,a vendégek megdicsérték a sütimet . Valahogy a kelt tésztákra került a szó anyós lazán a következőt mondta aki nem tud jó kelt tésztát csinálni az nem lesz soha jó háziasszony és ne ért a főzéshez... Rám nézve nekem célozva!!! Nem mertem ,vissza szólni,mert tényleg tud jó kelt tésztás sütiket csinálni. Megtanitani meg senkit ,nem tanit semmire a konyhába . Ilyenkor azt szokta mondani ,hogy nekem is kell ,hogy valamire majd a halálom után azt mondják ,hogy de jó lenne még ebből vagy abból enni. Igy elviszem magammal a sirba ... Mit gondoltok erről ?????

Legjobb válasz: Tuti irigykedik, mert õ meg nem tud olyan krémes sütiket csinálni mint te! Egyébként meg elég paraszt, õ sem az anyja cicijébõl szívta ki a tudást.. Ne foglalkozz vele, egyébként én tudok csinálni király kelt tésztát, de most vetünk kenyérsütõt, az meg magától megcsinálja, nem kell összekoszolni a konyhát, akkor meg minek csinálnám. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel.. Másra nem tud ezek szerint felvágni.

Tuti irigykedik, mert õ meg nem tud olyan krémes sütiket csinálni mint te! Egyébként meg elég paraszt, õ sem az anyja cicijébõl szívta ki a tudást.. Ne foglalkozz vele, egyébként én tudok csinálni király kelt tésztát, de most vetünk kenyérsütõt, az meg magától megcsinálja, nem kell összekoszolni a konyhát, akkor meg minek csinálnám. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel.. Másra nem tud ezek szerint felvágni.
*vettünk :)
Valóban azt a szakácsnõt tartják jónak, aki mindent jóízûen tud elkészíteni. A megfelelõ alapanyagokat használja, csirkemellbõl nem fõz pörköltet vagy brassóit, hanem combból, vagy sertéshúsból. Rántott húst sem süt csirkemellbõl, hanem pl. karajból. De ha valaki nem tud mindent, az sem rossz szakácsnõ. Legfeljebb nem profi. Ami anyósodat illeti:ostobaság tõle, azt hinni, hogy csak õ tud jó kelt tésztát sütni. Az én anyósom is nagyon finomakat sütött. De azt mondta, és ez igaz is: nem elég, ha a kelt tészta receptje jó. A siker csak akkor biztos, ha jó a liszt.rendesen kidolgozzák a tésztás, és a sütõ is jó. Sõt! Nála is elõfordul, hogy nem úgy sikerül, ahogyan szeretné. Ne izgasd magad a megjegyzése miatt. Ha akarod, te is megtanulhatod a kelt tészták készítését. Lehet, hogy a tied még jobb is lesz, mint az övé.
Rántott húst karajból nem szeretjük, csak csirkemellbõl és nyakasorjából!! :) Ízlések és pofonok...

Az andragógia szak tényleg nem ér semmit?

tanul valaki ilyet Esetleg a Kodolányi János fősuliról tudtok mondnai vmit? Jó suli? El lehet ezzel a szakkal helyezkedni? Aki elvégezte az hol helyezkedett el? Egyáltalán miben gondolkodhatok? Egyszerű rá bekerülni pl.: szakközépből?

Legjobb válasz: és néztem h kb 390 pont a felvételi ponthatár ebbe pontosan mi és hogyan számít bele? mibõl mennyit kell elérnem? ha hülye a kérdés ne nézzetek annak, csak most még nagyon nagyon az elején vagyok és csak érdeklõdök

A kérdező hozzászólása: és néztem h kb 390 pont a felvételi ponthatár ebbe pontosan mi és hogyan számít bele? mibõl mennyit kell elérnem? ha hülye a kérdés ne nézzetek annak, csak most még nagyon nagyon az elején vagyok és csak érdeklõdök
Fordítva gondolkozz. Találd ki, mit akarsz majd csinálni, és azt a szakot végezd el, ami ahhoz kell. Egyébként anyósom pl. andragógiát végzett, és egy egyesület titkára vele. A Kodolányit én nagyon nem ajánlom. Persze attól is függ, mi a célod vele. Nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes a régi, nagy egyetemekre menni - egyszerûen fényévekkel magasabb a színvonal, a hallgatók színvonala is.
A kérdező hozzászólása: ajánlanál egy olyan egyetemet? amúgy szakközepes vagyok és elég kicsi esélyem van sajna :S
A kérdező hozzászólása: mit kell ahhoz tennem h szakközépbõl bekerüljek?? ha innentõl kezdve csak kitünõ leszek?
Jó érettségik. A 2 felvételi tantárgyra hajts rá legyen nyelvvizsgád és bekerülsz. De andragógia, hát igen... Sok lehetõségre ne számíts vele.
Én Kodós vagyok, és az a véleményem, hogy bármelyik iskolával el lehet helyezkedni, HA jó vagy. Tehát, ha tanulni mész oda. Itt is vannak lehetõségek, amiket ki lehet használni, vagy lehet õket hagyni elúszni. Tényleg nem olyan magas a számonkérés, ezért nekem arra tökéletes, hogy itt költségtérítéses formában tanulok egy (a többi szakhoz viszonyítva) olcsó szakon, és mellette be tudok vállalni, egy drágábbat, nappalin. Ha esetleg ebben is gondolkozol, ez a suli megéri! :)

Szerintetek az otthoni dvd-k tényleg nem érnek semmit?

Aki nem tud eljárni konditerembe, de otthon edz Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd-re és mellette ésszer? diétát folytat, az ér valamit ugye?

Legjobb válasz: a konditerem hülyeség.... az emberek ezreket adnak ki pl hogy használják a lépcsõzõgépet aztán hazamennek és lifttel mennek fel a harmadikra... vagy futógépeznek, de közben kocsival mennek a sarki közértig... egészséges ételek, sok zöldség-gyümölcs, testmozgás (mindegy milyen) az használ.

a konditerem hülyeség.... az emberek ezreket adnak ki pl hogy használják a lépcsõzõgépet aztán hazamennek és lifttel mennek fel a harmadikra... vagy futógépeznek, de közben kocsival mennek a sarki közértig... egészséges ételek, sok zöldség-gyümölcs, testmozgás (mindegy milyen) az használ.
Elsõ, te hülye vagy. Mondjuk én is csak azért megyek le edzõterembe, mert ott olyan jó meleg van, meg lehet látni egy csomó embert, aki nem csinál semmit. Amúgy hiába eszel bármit, ha nem sportolsz nem leszel izmos, ha nem vagy izmos, formátlan vagy, és, el is vagy hízva, hiába nem látszik, de 30%+os a testzsírod...
Fogyókúrához tökéletes, tömegnöveléshez kevés. A Rubint réka dvd-k szépen formálnak, valamennyi kalóriát elégetnek, de az elsõ úgyis az étkezés.
nem csípem ezeket a libákat. Callenetics-et javaslok, vagy hastáncos dvd-t, de csak ha nagyon erõs az akaratod. Kondiban, barátnõkkel húznátok egymást, könnyen menne az edzés, ami otthon kínszenvedés, amit sokan el is csalnak :D

Gyúrástol tényleg csak szép izmok lesznek, de nem érnek semmit? Azt hallotam szép felsőtestem lessz de nem leszek erős.14/f

Napi 100 fekv?támasznak lessz eredménye?Mennyi id??Sajnos még edz?terembe nem mehetek...:(

Legjobb válasz: "ha mindenféle szerekkel, akkor semmit se ér" Istenem micsoda baromság Úgy látszik egyesek mindent elhisznek amit a tévében mondanak nekik :)))))) http://www.youtube.com/watch?v=HYO4tbvwaDk ...ez Vörös Zoltán is milyen gyenge, tiszta felfújódott lufi a sok "szertõl", szegény csak 260 kilóval nyom!

Látod, ezért vagyunk itt néhányan arrogánsak! Felteszel egy kérdést, megkapod rá a választ valakitõl aki több ideje foglalkozik ezzel, mint ahány éves vagy... és mi történik... Te [email protected] okosan elkezdesz vitatkozni, hogy igenis a nyominger fekvõtámaszaid érnek valamit, és terembe nem mész, mert nem lehet... Miért ne lehetne kismajom? Gõzöd nincs az egészrõl, hülyeségeket beszélsz, és még vitatkozol is... Minek kérdezel, ha úgysem fogadod el az okosabb válaszát????
"ha mindenféle szerekkel, akkor semmit se ér" Istenem micsoda baromság Úgy látszik egyesek mindent elhisznek amit a tévében mondanak nekik :) ))))) http://www.youtube.com/watch?v=HYO4tbvwaDk ...ez Vörös Zoltán is milyen gyenge, tiszta felfújódott lufi a sok "szertõl", szegény csak 260 kilóval nyom!
Gyúrni a bõrfejû tetkós kancigányok szoktak, a normális emberek edzõterembe járnak EDZENI! Súlyzós edzés a pontos kifejezés. 100 fekvõtámasz az nulla, és nem edzés. Nem értem miért van az, hogy ha súlyzós edzésrõl van szó, akkor mindenki azt hiszi, hogy csak le kell menni a terembe és rángatózni... meg, hogy a fekvõtámasz az edzésnek számít. Könyörgöm mindent meg kell tanulni, teniszezni, úszni, golfozni... Ez ugyanilyen. Nap mint nap látom a sok birkát ahogy cibálja a súlyzókat halál szabálytalanul, mellette meg osztják az észt, mikor még fehérje és szénhidrát között sem tudnak különbséget tenni, és ha azt mondom tárogatás, azt hiszik lábgyakorlat. Kicsilány 100 fekvõtámasz azért nulla, és azért mondja az elõttem szóló, hogy kevesebb ismétlést kell csinálni ha az ember izmosodni akar, mert ez így mûködik. Ha valamibõl sokat csinálsz akkor állóképes leszel, de az izomzat nem nõ. Ha nagyobb súllyal keveset, akkor izmosodsz... Gondolj bele, ha mennyiségre menne, akkor a maratonisták 120 kilós izomkolosszusok lennének, elefánt lábakkal... és nem 40 kilós piszkafák. Ehhez képest nézd meg a 100 méteres síkfutókat...
Hát ez attol függ h erõre növelésre edzel v kinézetre , de azért a két dolog nem üti egymást:D lesz eredménye de sztem többször kevesebbet csinálj
Csak fekvõtámasz az szép, legalább lenne súlyzód de még az sincs, vagy rúd amin húzódzkodhatnál
NEeem!! Ha gyúrással éred el akk ér valamit, viszont ha mindenféle szerekkel, akkor semmit se ér
Akkor egy kis motiváció ha most elkezdesz normálisan edzeni és kajálni is akkor még 70éves korodban is tökéletes fizikai állapotban lehetsz és tovább élhetsz
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig van napi 100 fekvõnek eredménye.5x csinálok 20at.De amugy nemfogok még súlyzózni mert nemszabad
az elõzõ válaszolóval értek egyet!
miért nem mehetsz?
A kérdező hozzászólása: miért gondolod hogy többször kevesebbet?
Persze csak ha nem fejezed be


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!