Találatok a következő kifejezésre: Tényleg semmi vagy csak az (13 db)

Az internetes ismerõsök vagy haverok tényleg nem jók semmire, vagy csak velem ilyenek?

Alig érnek rá chatelni vagy skypeolni. Eléggé keveset tudok velük beszélgetni, mert alig elérhetõek, ha meg fent vannak akkor is gyakran elõfordul hogy nem érnek rá, meg az is hogy fent vannak már egy ideje, rájuk írok és csak kb. fél óra múlva válaszolnak. Most vagy velem van mindegyik internetes beszélgetõtársamnak baja, vagy tényleg nem jók semmire, mert így haverkodni nem nagyon lehet, hogy alig lehet õket elérni. Nektek jobb internetes ismerõseitek vannak?

Legjobb válasz: A kérdés is szánalmas már bocs, élj a valós világban és ne a facebookon gyûjts minél több ismerõst...

A kérdés is szánalmas már bocs, élj a valós világban és ne a facebookon gyûjts minél több ismerõst...
, , csak fél óra múlva válaszolnak"... Örülj neki... Én kb. 1-2 órával a megkapás után válaszolok... Nekem vannak jófej ismerōsim netrōl... Volt aki 4 hónap után válaszolt XD
A kettō nem üti egymást... Mondjuk az ismerōsök gyûjtögetése tényleg gáz facebookon
Azok az emberek állnak neki a neten csevegni, akik baromira unatkoznak és éppen akkor semmilyen más elfoglaltságuk nincs. Én az ilyeneket nem nevezném barátnak és nem is venném õket komolyan, mert így nem lehet fenntartani egy teljes értékû kapcsolatot. Szerintem ezt õk is így látják, ezért ha van jobb dolguk is, nem fognak a gép elõtt punnyadni.
Én a neten, szó szerint véletlenül ismertem meg a ma már legjobb barátnõmet. Nem facebook, hanem fórum.
Velem is ez van néha. :D Van pár internetes ismerõsöm, nem mindegyik, de néhányan velem is ezt csinálják. Bár lehet, hogy én facebookozok túl sokat. xD
Menj fel olyan fórumra ami érdekel téged. Pl: foci, vagy akármi más. Lehet az a baj, hogy nem olyan ismerõsöket szerzel akikkel ugyanaz az érdeklõdési körötök.
1. Ne Facebookon éld az életed. 2. Ebbõl kifolyólag van, aki nem az egész életét a gép elõtt vagy a mobilját szorongatva tölti.

Nem rág? Van olyan 25 hónapos baba aki nem akar harapni, rágni? Semmi szervi baja nincs az orvos türelemre int de tényleg van még ilyen gyerek vagy csak az én fiam ilyen

mindent megeszik , apró darabosan de nem eszik kiflit ilyesmit, a zsemléb?l h avéletlenül leharap egy nagyobb darabott kiköpi segítsetek!!!!! köszöönöm

Legjobb válasz: 2 éves kisgyereknek már azért legalább egy kiflivel meg kellene bírkóznia... Amúgy az én fiam is lustika volt,de 1 éves kora óta azért gyûri a kiflit,kenyeret ilyesmit.. Bundás kenyeret nem próbáltad? Az az én válogatós fiam pl nagyon szereti. Nálunk is van olyan,hogy nincs kedve a kenyérhez,de mi sem eszünk minden nap...

2 éves kisgyereknek már azért legalább egy kiflivel meg kellene bírkóznia... Amúgy az én fiam is lustika volt, de 1 éves kora óta azért gyûri a kiflit, kenyeret ilyesmit.. Bundás kenyeret nem próbáltad? Az az én válogatós fiam pl nagyon szereti. Nálunk is van olyan, hogy nincs kedve a kenyérhez, de mi sem eszünk minden nap...
Az én fiam is ilyen, és éppen 25 hónapos.Én sem tudom, mi van vele, ill. gyanakszom, de többféle lehetõség felmerült.Van h összerágja, de kiköpi.Van h a pépeset is a szájában tartja sokáig, végül lenyeli, de így katasztrófa az evés, annyira lassú.Amúgy is rossz étvágyú.Picinek nagyon bukós volt, és hasfájós is nagyon.Foga az összes kint van, de lusta(?) rágni, nyelni.Ezen kívül az égvilágon minden tárgyat, szöszt, kis mûanyag darabokat a szájába vesz(még mindig), de tudja h lenyelni nem szabad, ez a kényszer nagyon erõs benne, és a tiltás is, h nem szabad lenyelni.Ezért lehet h a kajára is kiterjesztette ezt a gátlást.A múltkor a szájába vett egy papírfecnit, leszaladt a torkán úgy szedtem ki neki, majdnem megfulladt(ilyen még nem volt), és utána 1 hétig egyáltalán semmit sem evett, az apja a szájába adott egy kanál joghurtot, erre összehányta a kanapét, annyira félt, hogy újból megfulladhat.Azóta már rendbejött.Ha ez nem változik, akkor megyünk orvoshoz.
Pont így volt nekem is a fiammal borzasztóan aggódtam. Aztán bölcsibe került (majd oviba) azóta tökéletesen rág de nagyon válogatós még mindig szóval amit szeret az akármilyen darabos is legyen, megeszi amit utál azt meg nem. Ami probléma inkább hogy nagyon beszédhibás és a logopédus szerint ez ennek is köszönhetõ hogy nem elég erõsek és fejlettek a száj körüli és egyéb beszédképzõ izmok. Amúgy õ is ilyen volt amit a második írt, hogy mindent a szájába vett egész sokáig.Még 2.5 évesen se lehetett vele se rajzolni se gyurmázni se semmi mert egyfolytában rágcsálni, enni akarta a ceruzát-gyurmát.
Igen, most hogy így mondod, még én sem mertem elõvenni a gyurmát, vízfestéket, ceruzát, tollat megrágja(mondjuk ezekkel elrajzolgat), pedig még már mindenki más ezekkel játszik gond nélkül.És nem is beszél, csak pár szót, most nagyon elkezdtem aggódni..
A kérdező hozzászólása: köszönom mindenkinek, akkor nem vagyunk egyedül a problémával.....kellelemes ünnepeket
A harmadik vagyok, de látod, van remény:) ) Én fiam rág-eszik-beszél 4 éves:) ) Igaz hogy logopédushoz jár, na de vannak ezzel így pár ezren rajta kívül:)

Tényleg semmi bajom vagy csak az orvos tévdett? Mit tegyek keresek fel másik orvcost?

ma vtam nödokinál mert arra utalo jeleim vtak h hüvelygombám van.nagyon sok a fehétrfolyásom és néha égö csipö érzést érzek ott lewnt.elmentem fokihoz azt mondta h ez normális tisztul a hüvelyem de tul soki ahoz a fehérfolyásom és tegnap is érdekes átlátszó vmi jött ki belölem ami takonyszerü vt.mit tegyek??

Legjobb válasz: Menj el egy másik orvoshoz!

Menj el egy másik orvoshoz!
Az a "takonyszerû" lehetett a peteérés jele, ilyenkor a nyálka tojásfehérje szerû. A ciklusod hányadik napján vagy? Egy 28 napos állandó ciklus esetében kb. félidõben, tehát a 14. nap körül tapasztalhatsz ilyet. De ha továbbra is viszketést érzel és további folyásod van, nézesd meg magad másik orvossal és kérdezd ki, mert lehet, h. nálad ez normális jelenség.
Vegyél Canesten Combit , az jó hüvelygombára , ha nem múl el menj dokihoz!


Az Egyenlő Bánásmód Hatóságról mondanátok nekem véleményt? Tényleg komolyak vagy kb olyan showhivatal csak mint a nép ügyvédje-féle áldozatsegítő nagy semmi?

Ha valakinek volt személyes tapasztalata, azt külön megköszönném. Jogilag pedig annyi lenne a kérdésem, hogy milyen jogosítványokkal rendelkezik. Oké, hatóságnak hatóság, na de mit tud tenni? Esetleg tudtok jogszabályt linkelni a kompetenciájukról? És ott jogászok vannak vagy szoc.munkás, egyéb?

Legjobb válasz: A hatosag szot csak azert raktak bele, hogy a hozzad hasonlo gyanutlan laikusokat megtevesszek, hogy ok mekkora csaszarok )ne vedd sertesnek) Amugy hatosagilag semmi jogkore nincs. Ha erthetobben kellene elmondanom, azt mondanam, hogy egy civil szervezet. Vannak ugyvedeik, jogaszaik, es panasz eseten feljelentik a delikvenst, es kepviselik a panaszost az ugyben. Attol is fugg melyik oldalon talalkozol veluk. Ha kepviselteted magad veluk, akkor aranyat ernek, lasd masodik pont. Ha rad szalnak, akkor olyanok mint a hienak. Meg a csontjaidat is leragjak. Nekem nincs tapasztalatom veluk, de beszeltem emberekkel akiknek volt, az o velemenyuket kozvetitettem fentebb. Ebbol okulvan En kerulom oket mint a pestist.

A hatosag szot csak azert raktak bele, hogy a hozzad hasonlo gyanutlan laikusokat megtevesszek, hogy ok mekkora csaszarok )ne vedd sertesnek) Amugy hatosagilag semmi jogkore nincs. Ha erthetobben kellene elmondanom, azt mondanam, hogy egy civil szervezet. Vannak ugyvedeik, jogaszaik, es panasz eseten feljelentik a delikvenst, es kepviselik a panaszost az ugyben. Attol is fugg melyik oldalon talalkozol veluk. Ha kepviselteted magad veluk, akkor aranyat ernek, lasd masodik pont. Ha rad szalnak, akkor olyanok mint a hienak. Meg a csontjaidat is leragjak. Nekem nincs tapasztalatom veluk, de beszeltem emberekkel akiknek volt, az o velemenyuket kozvetitettem fentebb. Ebbol okulvan En kerulom oket mint a pestist.
A kérdező hozzászólása: köszi, hát nem is volt sok illúzióm .... azt hittem legalább hatósági jogkörük van, és pl büntethetnek ha valaki vmit sérelmez, vagy egyéb szankciókkal élhetnek. de oké ... nem csalódtam :(
mx. ajánlásokat tesznek azt meg le se sz...ják
Ez már beteges. Inkább híznod kéne. Én 168/52 vagyok és túl vékonynak találom magam, de nem tudok hízni sajnos.
És nem anorexiás méret ez még nem az van akinek kifejezetten csinos a soványság ha 35 lenne az már gond de 49 hol gond neked? egy kiló és 50 én is 49 vok akkor már én is az vok nekem meg azt mondják fogyhatnék mert jó az alakom
Nem kövér vagy, hanem agyilag beteg.
168 centihez elvileg 58 az ideális. Persze sok mindentõl függ (edzettség, genetika stb.), de a lényeg, hogy ne terjeszd már az anorexiás tévképzeteidet.
Nem kell 55 nek lenni az gáz közel a 60
csináltass szemüveget vagy cseréld ki a tükröt. Kezdesz anorexiás méret lenni. 55 kg-nak kellene lenned.
Ha kövérnek hiszed magad nyugodtan fogyj. A mozgás sosem árt én is 49 vagyok csak egy kicsit kisebb nálad én is kövérnek látom magam de amint megy le egy kicsi sokall jobban éreztem magam. És mielõtt valaki le szólna orvosom is mondta hogy cérna vékonynak kell lenem. A testemnek jobb az. 55 kg voltam és most 49 vagyok de a 47 akarom elérni. Jól teszed ha fogysz szép leszel :) És jól fogod érezni magadat. Csak ne felejts el sok gyümölcsöt enni. És még egy jó tanács ne az ételek jó izéért egyért ha nem mert táplálni kell a testet.
Dehogy vagy kövér. Ha az alakod nem tetszik akkor táplálkozz egészségesen, rendszeresen és formásodj kicsit.
Dehogy !!:D..
A súly önmagában nem minden. Vannak, akiknek erõsebbek a csontjaik, és az sem mindegy, hogy mennyi a testzsír %. Ugye 1 kg izom térfogata kevesebb, mint 1 kiló hájé. De a 49 mindenképpen kevés.

3napja kellett volna megjönnie, a teszt+, a doki lát vmit de biztosat csak 2hét múlva. A mellem fáj, ezen kívül semmi. Nem vaok rosszul nem alszom sokat, nem vok kívánós. Mennyi az esélye annak h tényleg terhes vagyok? Rettegek attól h mégsem és+jön.

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy, nem minden tünetnek kell meglennie. Én például hányok, de nem fáj a mellem, s kívános sem vagyok. Az ultrahang lehet, hogy még nem mutatja, de 2 hét múlva fogja, a dokid nem akart fals eredményt mondani, azért nem mondta, hogy ott van a kis lurkó. Szurkolok!

Szerintem terhes vagy, nem minden tünetnek kell meglennie. Én például hányok, de nem fáj a mellem, s kívános sem vagyok. Az ultrahang lehet, hogy még nem mutatja, de 2 hét múlva fogja, a dokid nem akart fals eredményt mondani, azért nem mondta, hogy ott van a kis lurkó. Szurkolok!
Szia! Én elõször a 6. hétben voltam dokinál, és nekem is azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza... és én is tiszta para voltam, hogy most mi lesz! Aztán a 8. héten megállapította az élõ terhességet. Akkor már látod/hallod majd, ahogy dobog a kis szive is. Szerintem ne aggódj, bizti van baba, csak még nagyon picurka! Ja... a rosszullétek nekem csak a 8. hét körül kezdõdtek. Elkezdõdött 3 hét nagyon durva "másnaposság" :o) Hányás csak néha-néha volt... Aztán vége lett a 12. hétnek... már nem vagyok annyira fáradékony... de a hányás egyre gyakoribb.. és a reggeli hányinger is keléstõl fekvésig tart. Szóval ne aggódj!

Emögött a kérdés mögött tényleg semmi rasszizmus. Főleg, mert én is külföldi vagyok, de mitől van az, hogy ilyen sokan keresnek ázsiai/fekete/arab barátot/barátnőt? (Vagy csak szexpartnert? )

Értem én, hogy cuki a szeme, nagy csoki szája van (és hasonlók), de az ember egy bizonyos kor felett nem lép túl ezen és már csak egy embert lát a jó és rossz tulajdonságaival? (Ezt nyilván nem szó szerint értem).

Legjobb válasz: Honnan jöttél?

Honnan jöttél?
Ne haragudj cimbi de ROSSZUL látod!! Mint ahogy a tarzan paródia filmben is volt: csíkos a csíkossal, kockás a kockással. Minden rasszizmus nélkül!!
használd:P ez is már napi tucatkérdés lett...
annyira vagy külföldi mint én a mikulás
Biológiailag, evolúciósan elõnyös lehet jelentõsen más génállományú embereknek "vonzódni". És ez nagyon gyakran meg is történik, akik egymásnak egzotikusak, gyakran éreznek valami kis extra vonzalmat. Kérdés, ha realizálódik a kapcsolat, akkor a kultúrák különbözõsége mennyire gond. Azt, hogy a rasszizmust hogy sikerült idekeverned, én nem értem...
Arabokat, feketéket inkább kerülném a muszlim vallás miatt, a feketék nagy része külsõre sem jön be. A cigány meg nagyon sok esetben sajnos tényleg mindig is az marad, amúgy sem való szerintem egy magyar egy cigány családba, fõleg most, hogy ekkorák az ellentétek. De egy délkelet-ázsiaival lehet, hogy megpróbálnám, ha arról lenne szó. Külsõre amúgy a más rasszok közül szerintem az indiánok a leghelyesebbek.(de õk is mongolidok) 22/l
Nekem inkább a cigányokkal való keveredés tûnt fel, de itt Borsodban nincs sok bevándorló. (Bár egyszer láttam már négert, meg vagy 2-3 kendõs asszonyt, de szerintem azok inkább magyar muszlimfeleségek lehettek). Vannak még kínaiak, de õket meg nem láttam magyarral járni. Gondolom az egzotikum vagy ilyesmi. De azt már nem értem, hogy viselkedésre is alja cigánnyal miért menõ járni.
Az én barátnõm kínai. A szülei is mindketten kínaiak, szóval náluk nincs szó keveredésrõl (illetve nálunk sem, szaporodni egyelõre nem kívánunk :D). Magyar anyanyelvû, nincs akcentus, külsõ szemlélõ semmi különbséget nem látna egy magyar lány és közte, kivétel persze a kínai rasszra jellemzõ testi stílusjegyeket. Na már most, ha õ nem lenne kínai, nekem akkor is õ kéne, mert olyan személyiség van, amilyen. Egyáltalán nem zavar és nem játszik semmilyen komoly szerepet a származása. Azon belül a saját egyéni életünkben mi ennek a különbségnek mindketten csak a pozitív oldalát nézzük és használjuk ki, ami még vicces/izgalmas is. Ugyanakkor ami más rasszokat illet, biztosan nem közeledtem volna hasonlóan egy néger/indiai/arab lány felé. Egyszerûen mert nem vonz semmilyen szinten, illetve valamiért erõs gyomorforgató érzést vált ki belõlem, ha magyar/fehér/kínai (tehát saját rasszukon kívüli) kapcsolatban vannak/szaporodnak az elõbbiek. Rasszizmus vagy sem, nekem ez az undor belülrõl jön, és mindig is ott volt. Természetesen megtartom magamnak, amíg nem kérdezik, hogy mit gondolok errõl.
A kérdező hozzászólása: Nincs harag
Csak kíváncsiság, én se keresek társat
A kérdező hozzászólása: Olyat nem találtam, ami normális választ tartalmazott volna.
Mert divat, négert meg még azért is, mert nagy a szerszámuk.
A kérdező hozzászólása: Nevetséges, ez nem is tartozik a kérdéshez. De legalább használhatom a bejelentés gombot.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem keresek társat.
mert tini korom óta észrevettem, mennyire tetszenek a távol keleti pasik, és ez nem múlt felnõtt koromra sem. kinek mi baja ezzel? nem kéne mindenben csak a rosszat látni. mindenkinek olyan a párja, amilyet õ szeretne! ne hazudjatok már , hogy ti nem nézitek a külsõt, nem szelektáltok sehogy! én is válogatok, szerintetek kibírnám egy idegesítõ, személyiségében teljesen eltérõ emberrel, csak mert távol keleti? hát ha ezt hiszi valaki, akkor én lehetek a világ legtoleránsabb embere. gondolkozzatok már!

28 hetes kismama vagyok! Védőnőm tegnap azt mondta, hogy kicsi a hasam és nem hízok szinte semmit csak fogyok és ha ezt így folytatom akkor hamarabb fogok szülni? Ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nem a védõnõk döntik el (szerencsére) hogy mikor fogsz szülni, hanem a baba. Nekem is mindig mondta a védõnõm, hogy "óóóó, milyen csinos vagy, nem is híztál semmit", aztán valahogy csak felcsusszant az a 16 kiló :-)))) mondjuk szerencsére le is ment a szoptatásnak hála 23kg...

Ne aggódj, nem a védõnõk döntik el (szerencsére) hogy mikor fogsz szülni, hanem a baba. Nekem is mindig mondta a védõnõm, hogy "óóóó, milyen csinos vagy, nem is híztál semmit", aztán valahogy csak felcsusszant az a 16 kiló :-)))) mondjuk szerencsére le is ment a szoptatásnak hála 23kg...
Szerintem, ha az UH-n úgy látják, hogy a babád szép ütemben fejlõdik, nincs okod aggódni. Én összesen 6 kg-t híztam egész idõ alatt, ebbõl 3 volt a kisfiam. 53 kg-ról indultam, most 48 vagyok, 11 héttel a szülés után. A babám pontosan idõre érkezett. Ja, és az egyik CTG-n találkoztam egy kismamával, akinek 37 hetesen nem volt akkora hasa, mint nekem 27 hetesen. Lehet, hogy a feneked felé hordod a babát, és ennyi az egész.
Ne hogy ám már a hasad mérete döntse el. Ha tényleg szépen fejlõdik a baba akor nincs okod izgalomra.
az számít, amit az orvos mond. A védõnõk sokszor túl ijesztgetik az embert sajnos.

Segitség! Nemrég fejeztem be az assassinscreed brotherhood-ot a, minek a 45%-nál jártam legalábbis ezt irta ki de mikor vége lett és leszúrtam a csajt nemjött be semmi csak h ki csinálts stb ezután van valami vagy ez tényleg a játék vége lenne?

Legjobb válasz: Nem, kalandjaim tovább folytatódnak a mellékküldetéseken és az emlékeim 100%-os kijátszásában. Ne feledd: We work in the dark to serve the light. We are assassins.

Nem, kalandjaim tovább folytatódnak a mellékküldetéseken és az emlékeim 100%-os kijátszásában. Ne feledd: We work in the dark to serve the light. We are assassins.
A kérdező hozzászólása: még1 kérdésem volna szóval most ott járok h a romolusnak a ruháját felvettem meg minden bankot festõt stb megvettem meg minden toll is megvan DE akkor csak rómába tudok maradni vagy van folytatás, ?mikor fogok végre rómából kikerülni vagy mit tegyek? mert már unom.mindent megcsináltam all feladat kész . ez lenne a vége h rómába nyomorgok?
Persze, Isztambulba fogok menni. Lásd: Revelations :)
A kérdező hozzászólása: de nem értem most rómába vagyok és kb mindent megcsináltam feladatot csak ilyen zászlók vannak hátra mindent megvettem .. de nincs semmi feladat nemtudok sehova menni? mit tegyek??csak rómába vagyok pedig téllleg 100% kiirta h roma is rebulit mindenben de akkor h továb??
Kérdezõ: Ennyi a Brotherhood. kész, vége. A folytatás a Revelations. Már be tudod szerezni akárhonnan. Elõször mikor végigvittem én is csak néztem hogy "most mi is van??? :O " "ennyi a sztori?" aztán megtudtam régebben hogy olyan dec. környékén kijön az új rész, enyhén pörögtem hogy jöjjön már. Am. pedig a brotherhood túlnyomó lényege a multiplayer mód. Persze a történet a legeslegjobb!! imádom, az lesz a baj ha egyszer befejezik sajnos (2012 nyarán jön az utolsó rész) Ajánlom a revelations-t elég nagyon sok mindenre fény derül, de aki tényleg belevan zsongva a történetbe, annak soha sem elég. remélem tudtam segíteni bármifajta módon. Requiescat in pace


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!