Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ritka olyan (9 db)

Tényleg ritka az olyan csaj akinek tetszenek a lányos fiúk? Miért olyan nagy baj hogy fiú létemre szeretem festeni a szemem, körmöm és hosszú hajam van?

Legjobb válasz: háát figy én lány vagyok és biszex... inkább a lányokhoz vonzódom, fiúkból meg csak a lányos fiúk jönnek be, de közölük se mindegyik... a metroszexualitás, meg a szoláriumozottság meg a kurvaság meg az emó meg a nyávogós hang nem igazán szimpi lányban sem, nemhogy fiúban. de nézd a jó oldalát, legalább megérted a lányokat, h miért vacilálnak órákig a hajukkal meg a sminkjükkel, és tudsz nekik tippeket adni. ezt biztos sokan értékelik. és sok lánynak nem jönnek be a jetik... a tévhittel ellentétben nem attól férfi egy férfi, hogy szõrös és bûzlik. na bocs ezért a hülye válaszért, kezdek fáradni:D

Hát nekem is eléggé lányos pasim van (nem festi magát de hosszú haja van és emo-n öltözködik (de nem az ) ) Szerintem nem gáz , persze egy bizonyos fokid , nha meg lehetsz a kinézeted ellenére pasi , csak viselkedj úgy , és érezze a lány hogy te psai vagy aki határozott , magabiztos (de nem önelégült) és hogy te vagy a domináns személy (tehát te vagy az erõs aki mellet a lány bizonságba van ) :) Hajráá
háát figy én lány vagyok és biszex... inkább a lányokhoz vonzódom, fiúkból meg csak a lányos fiúk jönnek be, de közölük se mindegyik... a metroszexualitás, meg a szoláriumozottság meg a kurvaság meg az emó meg a nyávogós hang nem igazán szimpi lányban sem, nemhogy fiúban. de nézd a jó oldalát, legalább megérted a lányokat, h miért vacilálnak órákig a hajukkal meg a sminkjükkel, és tudsz nekik tippeket adni. ezt biztos sokan értékelik. és sok lánynak nem jönnek be a jetik... a tévhittel ellentétben nem attól férfi egy férfi, hogy szõrös és bûzlik. na bocs ezért a hülye válaszért, kezdek fáradni:D
Nekem volt már olyan barátom (fiú), aki festette magát, szempillaspirált, rúzst és rózsaszín körömlakkot használt. Nekem tetszenek a lányos fiúk, szerintem szép, ha egy fiú ad magára. A kozmetikusomnál is elég sok fiúval találkozom és a ballagási bankettemen is láttam olyan fiút, aki rúzsoszta a száját. Na ennyi! csõ..
A te stílusodhoz tartozó lányoknak biztos tetszel. Viszont én sem járnék lányos fiúval... egy férfi nézzen ki úgy, mint egy férfi. Persze ettõl függetlenül sok lánynak tetszhet egy lányos fiú.
Egy no attol no, hogy a ferfi azza teszi es forditva... Nincs gond, ha neked a szemfestek meg a koromlakk tetszik. De nem ferfias. A hosszuhaj az viszont lehet az ha apolt es jol van nyirva. En is jobban szeretem a ferfias ferfiakat. A szoros mellkast meg a borostat. Mindenkinek mas...tudod. De bizzunk benne elobb-utobb kinovod az eyeliner-es idoszakodat es ferfive novod ki magad...
Mert buzis! A nõk többségének igazi pasi kell, nem egy lányos pasi, aki többet törõdik a kinézetével mint õk! Egyátalán nem férfias, nekünk nõknek pedig az kell!
Kedves ember! Ne haragudj, de ha lanyos fiu kinezettel akarsz csajt magadnak, akkor olyan csajszit valassz aki amugy pasi. Minden gondod megszunik ezzel.
Mert ciki lenne kimenni veled az utcára gondolom... Én enm tudnék kimenni bocsi.Nemtom milyen mértékbenfested a szemed, gondolom olyan EMO stílusban. Tudod szeretjük mi lányok, hogyha egy férfias pasi áll velünk szembe és enme gy yolan, aki ránk hasonlít... Bocsi ettõl függetlenül nem akartalak megbántani. Üdv.:M.
Szvsz, keress egy fiút!
hát például az én volt csajomnak csak az ilyen pasik jöttek be. mert szerinte ez olyan aranyos. kinek mi. :D ne add fel. keress ilyen belevalo csajokat, akik gördeszkáznak meg ilyesmi, jó csajok, sõt a legjobbak mert jól is néznek ki és nem nyávognak mindenen, és nekik általában a lányosabb pasik jönnek be. nem kell megválltoznod ezért, csak más helyeken kell csajokat keresgetned.
szerintem ettõl függetlenül is találsz lányt aki szeret...mondjuk atól függ, hogy milyenre fested magad, ha sznes az már tényleg nehézkes dolog :D (de ettõl se kellene feladni) deha feketével szerintem abszolút nincs semmi gond.
Szerintem elég ritka, akinek bejön. És szerintem az ennyire lányos fiúk is ritkák(hálistennek), úgyhogy ez éppen így van jól. Hát azért baj, mert a körömlakk, a smink nõknek való dolgok, bár lehet, én vagyok túl konzervatív. Én lány létemre sem használom ezeket, és nem szeretném, ha olyan fiúm lenne, aki lányosabb nálam :D

Tényleg van olyan (persze ritkán), hogy ha a gyantázunk, és határozottan lerántjuk akkor a bőrünket is leviszi?

most akarom a bajszomat de olvastam tegnap egy újságba, és félek t?le... de normálisan válaszoljatok, és ne direkt hülyén mert így is beveszek minden marhaságot.. :)

Legjobb válasz: gyanta a szõrrel együtt eltávolítja a legfelsõ vékony hámréteget is,ami amúgy teljesen jó :D nem nõ be a szõr utána annyira mint az epilátornál ahol csak kitépi a szõrt,de a hámréteg ott marad.

gyanta a szõrrel együtt eltávolítja a legfelsõ vékony hámréteget is, ami amúgy teljesen jó :D nem nõ be a szõr utána annyira mint az epilátornál ahol csak kitépi a szõrt, de a hámréteg ott marad.
Az egyik csoporttársam volt bajuszgyantán. Kozmetikus csinálta neki és úgy letépte a bõrét :S Tiszta piros volt neki pár napig, utána pedig bevarosodott. 1-2 hét után esett le neki. Azt mondta, hogy nem ez volt az elsõ eset ennél a kozmetikusnál, de mikor elrontja a nõci, akkor pénzt sem szokott tõle elkérni. Mit ne mondja, jó béna egy kozmetikus :D Mindenféleképpen jó kozmetikushoz menj és akkor nem lesz semmi baj! :)
ha jól téped..nem fordulhat elõ ilyen..uristen mit csinálhatott az a kozmetikus :O hideg gyantával egyszerûbb a helyzet irj h hogy sikerült :) 21L
Õszintén én errõl most itt hallok elõször, azért is nyitottam meg a kérdést, hogy elolvassam, hogy mit írnak, hogy létezik-e ilyen. Majdnem 10 éve gyantázok itthon magamnak, hagyományos gyantával, és eléggé érzékeny bõröm van, pl a szõrtelenítõ krémtõl már kisebesedik, e olyan még nem volt, hogy a gyantától le jött volna... A legrosszabb, ami történhet, hogy túl forró a gyanta és megégeted magad vele, de nekem más bajom nem volt. Amúgy pedig ha gyantázás elõtt behintõporozod a területet, akkor könnyebben lejön a gyanta (és a szõr ugyanúgy beleragad), ha ettõl félsz (én így csinálom, de csak azért, hogy jobban feljöjjön és ne maradjon gyanta rajtam).
Ha kihûl a gyanta, akkor elõfordul.
A kérdező hozzászólása: ez hideggyanta és otthon szoktam és azt hiszem nem is fogom kozmetikusnál :)
A kérdező hozzászólása: szóval a hideg-gyantával is elõfordul ilyen?
Atyaég, az nagyon durván hangzik :O

Tényleg ritka az olyan nő, aki orgazmusa után iszonyatosan benedvesedik?

Párom nagyon élvezi a helyzetet, hogy utána "maszatolhat", és állítólag kevés n? szervezete reagál így az orgazmusra.

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb nõ szervezete így reagál az orgazmusra, hiszen ez egy szexuálisan nagyon felfokozott állapot. Akkor lenne baj, ha nem nedvesedbe be a nõ. Petranova

Szerintem a legtöbb nõ szervezete így reagál az orgazmusra, hiszen ez egy szexuálisan nagyon felfokozott állapot. Akkor lenne baj, ha nem nedvesedbe be a nõ. Petranova
Alap, hogy minden nõ csucsog az orgazmus után. A természet így alkotott meg bennünket.
Szerintem is mindenki nedvesedik utána...
nekem meg nem mondta h nedvesebb lennek mint altalaban. habar lehet. esetleg te meg az atlagnal is jobban maszatolsz. :)
minden csaj nedves közben is, de utána meg végképpen.
Én minden szeretkezés után olyan nedves vagyok, hogy a lepedõn is nyomot hagyok :D Az elején meg is ijedtem, hogy esetleg a barátom nem értékeli, de természetesen nagyon tetszett neki ;)
Én is a nedves nõk közé tartozom, és ez nem baaj.. sõt.. :P
én még spriccelni is szoktam...abszolút nem ritka a nedvesedés, ez egy normális reakciója a testnek a szexuális ingerekre!Akkor van baj, ha ez nem így mûködik.
Sztem mindenki nedvesedik orgazmus utan:-) szal ez altalanos:)

Tényleg olyan ritka a minden szempontból elfogadható nő?

Eddig olyanokkal találkoztam akik imádták a szexet, de érzelmileg nem adtak semmit. Vagy szerettem ?ket, de a szex tabu volt náluk. Erre mit mondjak? A frigid n?k érzelmesek csak??

Legjobb válasz: Ritka. Nem viccbõl mondom. De nem hiszem, hogy valaki attól még frigid lenne, hogy esetleg egy bizonyos idõn belül nem akar testi kontaktusba kerülni a másikkal.

Ritka. Nem viccbõl mondom. De nem hiszem, hogy valaki attól még frigid lenne, hogy esetleg egy bizonyos idõn belül nem akar testi kontaktusba kerülni a másikkal.
teljesen tabu, vagy 1 hónap után nem akartak veled lefeküdni, és ezen rezegsz?
Van benne valami barátom :D
A kérdező hozzászólása: 1 hónap, dehogy! Volt hogy már fél év is megvolt szex nélkül!
Ez így butaság szerintem, mert ami az egyiknek nem tetszik egy nõben, a másiknak lehet hogy pont az fog tetszeni, mert egyszerûen mindenkinek más a természete/stílusa értékrendje, egyes férfiaknak a k*rvás viselkedésû nõk tetszenek, másoknak a visszafogottabbak, meg az is teljesen változó hogy melyik férfinek mennyire fontos hogy egy nõ család centrikus legyen, beszéljen-e sokat, legyen humoros, mik legyenek a hobbija, mennyire legyen vidám, stb... szóval kinek ez, kinek az, meg egyébként is nem tudom mennyi nõvel volt dolgod, 5-tel 10-el? Viszont sok millió nõ van, szerintem egyszerûen csak nincs szerencséd, vagy csak te nem voltál olyan, akármilyen szempontból, hogy megtudtad volna fogni õket, az meg már egy más dolog, hogy én például nem leszek szerelmes attól egy nõbe, ha minden szempontból elfogadható, az meg hogy valaki szereti a szexet, az önmagában nem nevezhetõ érzelmességnek szerintem, amúgy meg sok nõ van aki nem mászik rá a férfira, viszont ha a férfi kezdeményezne, akkor meg meglepetésben lenne része.... de az is igaz hogy a szex az meg egy olyan dolog, ha vonz a másik testileg, annak önmagában semmi köze a szerelemhez, mert akkor ennyi erõvel minden nõbe szerelmes lehetnél akit szexinek gondolsz, mindegy.
Nem a kérdés rossz! Olyan nõt találni könnyû akit én magam elfogadok az össze jó és rossz tulajdonságaival együtt. De olyat aki ezt viszonozni képes, na olyat már rohadt nehéz találni!
Mondjuk én elég szexéhes nõ vagyok, de nem tudok szexelni olyannal, akit nem szeretek, viszont szerelmes meg nagyon nehezen leszek. Túl racionális és reális vagyok. Meg válogatós is, azt hiszem. Nem külsõre, hanem belsõre. Egy olyan fiút keresek, aki okos és ilyenbõl bizony nagyon kevés van. :( Nekünk nõknek is pont ugyanolyan nehéz normális partnert találni, mint nektek férfiaknak! 20/N.

Itt csak olyan válaszokat olvastam, akik voltak amniocentézisen, és mindenkinek egészségesen született a babája. Tényleg olyan ritka a vetélés, és a pozitív eredmény, vagy csak azok írnak, akiknek negatív?

Szerdán megyek,és nagyon félek.

Legjobb válasz: 3 eve, amikor a fiammal terhes lettem, elkezdtem a babaszoban forumozni. kb. 20-an lettunk es egyik anyukanak rosszak lettek a down eredmenyei. csinaltak amniot is, pozitiv lett es elvetettek a babat. kb. fel evre ra terhes lett es egeszseges babat szult.

3 eve, amikor a fiammal terhes lettem, elkezdtem a babaszoban forumozni. kb. 20-an lettunk es egyik anyukanak rosszak lettek a down eredmenyei. csinaltak amniot is, pozitiv lett es elvetettek a babat. kb. fel evre ra terhes lett es egeszseges babat szult.
A kérdező hozzászólása: ó, köszi!!
Biztosan minden rendben lesz, szurkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Igen, voltam ma, 2 perc alatt lezajlott, azóta fekszem...örülök, hogy túl vagyok rajta, most remélem, nem lesz semmi baj, és utána azon reménykedem, hogy nem hívnak két héten belül...de még nagyon szívesen várom, ha ír valaki.És köszönöm az eddigi bátorítást mindenkitõl.
Voltál a vizsgálaton kedves kérdezõ??
Utolsó vagyok:még 1 pozitív eredmény eszembe jutott, itt "beszélgettünk" egy kismamával márciusban, amikor õ is megcsináltatta, és kiderült beteg-down kóros-a kicsi.Õ sem vállalta.Ráadásul a kora miatt nem is lett volna indokolt, csak az UH-on nem stimmelt valami.
Én már 2x csináltattam-a korom miatt-(elõször 2008 januárban, aztán idén márciusban)egyik alkalommal se volt gond, és mindkét eredmény negatív.A környezetemben , se tudok vetélésrõl.1 pozitív eredményrõl tudok(egy ismerõsé)õ nem vállalta betegen a babát, elvetette.
Nekem márciusban volt, csak a korom miatt kértem én is, nem indokolta volna semmi. Van már két egészséges gyerekem, de hát ez nem garancia, hogy a harmadik is az lesz. Nem volt nagy szám az egész, már elõre stresszeltem magam, de annyira sem volt kellemetlen, mint egy sima vérvétel. Eredmény már megjött, egészséges, és kislány :) Itt nálunk még nem volt vetélés amnio miatt, pedig megyeszékhely. Pihenni nem tudtam, mert a lányom két és fél éves, tõle nem nagyon lehet. Ne aggódj, nem lesz semmi baj! 26 hkm
A barátnõm mindkét gyerkõcnél önkéntesen megcsináltatta, mert a férje családjában van downkóros beteg.Szerencsére mindkétszer jó eredményeket kapott!
Az én környezetemben többen voltak, akik megcsináltatták (csak az életkoruk miatt, 35 felett voltak), többek között én is, és mindenkinek azt az eredményt adta, hogy egészséges a magzat, úgy is születtek. Ja, és senkinek nem volt vetélése! Kitartás, nálad sem lesz semmi baj, és a jó eredmény után nyugodtabban fogod tölteni a várandósság hátralevõ napjait!
Barátnõmnek végezték el ezt a vizsgálatot és Õ mondta, hogy 7-en voltak akkor ott és mindegyiküknek jó lett az eredménye:-))
Ijesztõen hangzik, de reméljük az is fel fogszívódni! Nagyon jól teszed, hogy megcsináltatod, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: 37 vagyok, és két cisztát találtak a kicsi fejében, az egyik már felszívódott, amásik kisebbedett, de ezt ajánlották, és én vállalom is, de nagyon félek...négyes tesztem jó lett.
Én most várok a kombinált teszt eredményére és iszonyúan félek. Ha rossz lesz az eredmény, csak akkor megyek amnióra. 36 éves vagyok és elsõ baba és még szeretnék egy gyerkõcöt. Neked rosszak lettek az eredmények vagy egybõl amnióra mégy?? Életkor vagy a beteg baba miatti félelem miatt?
A lényeg, hogy pihenj, és ne idegeskedj!!!

Tényleg ennyire ritka lenne az olyan felnőtt fiú/férfi, akinek tetszenének hozzám hasonlóan a formás, cicis, popsis, kerek 12-14 éves lányok is?

Tetszenek a felnőtt csajok is, de néha látok egész formás kiscsajokat és szerintem tuti nem többek 12-14 évnél. Mégis vonzónak tartom őket. Csak én vagoyk ilyen selejt ezek szerint? Mert isemrúsöm is folyton azzal cukkol, hogy pedo vagyok, pedig én nem érzem, hogy az lennék, hiszem csecsemőkhöz vagy 5 évs kislányokhoz egyáltalán nem vonzódom, sőt elítélem, ha ilyet hallok, hogy valaki lyen kicsi gyerekeket molesztált. De azért gondoltam megkérdem, hogy csak én vagyok így a vonazlommal, vagy van más felnőtt férfi, fiú is így ezzel esetleg, mert én rajtam kívül nem tudok másról, akinek bejönnének a formás kiscsajok vagy csak titkolják mivel ma már mindenkire ráfogják, hogy pedo lassan, aki rá mer nézni egy tini lányra vagy megmeri dícsérni, hogy milyen szép. :/

Legjobb válasz: Hány éves vagy? :)

Hány éves vagy? :)
nem ritka, van ilyen, efebofíliának hívják ezt a jelenséget
A mai 12-14 évesek már nem gyerekként néznek ki, sõt... a modellek között is sok a kamaszlány, nem csak mostanában... nekem volt olyan évfolyamtársam annakidején, aki 15 évesen már vizes pólóban fotózkodott egy újságnak. A kérdés csak az, hogy vizuálisan érdekelnek (tehát megnézed, konstatálod, hogy formás, csinos), vagy pedig mint "nõk" is vonzanak. Mert utóbbi már bizony gázos, ha egy felnõtt férfi egy gyereket nõnek tud tekinteni, és beéri egy 12-14 éves "szintjével". Tehát ha csak esztétikai élményt jelent, az nem olyan nagy gáz, hiszen a szépségipar is jócskán épít a kamaszlányok idealizált képére... de ha már meg is kívánod, vagy esetleg közeledsz is, az már bizony problémás.
8. te tényleg ennyire korlátolt vagy? Olvasd már el a kérdést még1x és értelmezd ha tudod!!
most volt valahol egy szépségverseny ahol egy 15 éves csaj lett a közönség által a különdíjas most akkor a szavazók mind pedofilak?
4-es kiegészítelek: szar szemét szaralak :D
Õszinte legyek? Akkor tekintenélek pedofilnak, ha a mai 12-14 éves korosztály fele nem a piától, cigitõl, meg a g*citõl bûzlene naponta. Így csak õrültnek, hogy neked ez tetszik.
Hát..12 már gázos, de még a 14 is csak határeset.. 15 felett szerintem nincs már akkora gond, de lejjebb nem kéne, szóval ha pedómaci nem is vagy, de eléggé eltorzult az ízlésed ha nõkrõl van szó! Mert hát õk még nem nõk! 18 éves korukig hivatalosan sem!
egy undorito szar alak vagy, nagyon jol fogalmaztad SELEJT !!! ;)
Szerintem próbáld ezt az életkort kicsit elfelejteni, mert vagy lecsuknak 1 kis pedózásért(szeretik a börtönben is a pedóbákat, õk a kislányok legtöbbször)Vagy rosszabb esetben valami érzékeny lelkületû apuka agyonver 1 picurkát mert édes pici lányát megrontottad. Én az utóbbi kategóriába sorolom magam.
Ki mondta hogy egy pedo csak 5 évest molesztál?Molesztálnak azok 5 évesnél idõsebb lányokat is, menj orvoshoz, ez nem normális, ha 19 vagy még ok, de ha idõsebb egyáltalán nem!!!!
Nekem inkább a 14 éven felüliek jönnek be, de azok nagyon. :)

Tényleg olyan ritka, hogy egy 15 hónapos még esténként cumisüvegből issza a tápszerét?

13 hónapos koráig szopizott és úgy aludt el este, most pedig cumisüvegezés közben alszik el. Egy ismer?söm szerint ehhez ? már nagy. Tényleg?

Legjobb válasz: 20 hós, még cumiüvegbõl issza a tápit. Nem bírom az ilyen dumákat, hogy ehhez már nagy egy gyerek. Ha az esik jól neki, hogy cumisüvegbõl igyon, akkor miért ne. Bár az enyém nem alszik el rajta, utána este még elmegyünk fogat mosni. De ha elaludna, sem érdekelne.

20 hós, még cumiüvegbõl issza a tápit. Nem bírom az ilyen dumákat, hogy ehhez már nagy egy gyerek. Ha az esik jól neki, hogy cumisüvegbõl igyon, akkor miért ne. Bár az enyém nem alszik el rajta, utána este még elmegyünk fogat mosni. De ha elaludna, sem érdekelne.
Szintén zenész. 15 hós lányom reggel-este cumiból iszik. Próbáltam csõrösbõl, de a két és fél decit olyan hamar megitta, hogy sírt utána, és rájöttem, hogy õ "relaxál" a cumisüvegbõl iváskor, úgyhogy visszaadtam neki..
25 hónapos, cumisüveg este-reggel
A kérdező hozzászólása: Napközben nem lóg a szájában egyfolytában tele cukros löttyökkel, úgyhogy talán a fogának így annyira nem árt. Hozzáteszem sajnos napközben is cumisüvegbõl iszik, mert - ahogy az egyik válaszoló is írta - õ sem hajlandó semmilyen itatós pohárból inni. De csak akkor iszik belõle ha szomjas, nem hurcolja magával. Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Én az 1 évesem most tudtam leszoktatni róla. Az a baj a cumisüvegbõl ivásnak, hogy tönkreteszi a fogakat.
A fiam 17 hónapos, és cumisüvegbõl issza reggel-este a tejet (igazából tápszert, orvosi javaslatra, de már ezt sem merem lassan leírni...). Szóval: a kisfiam 28 hétre született, kis híján meghalt, és egy icike-picikét sem érdekel senkinek a véleménye ilyen bagatell dolgokban, mert az a fõ, hogy él, és egészséges.:) )) Az érettségi banketten már tutira nem cumisüvegbõl fogja meginni a pertut az osztályfõnökkel, és pont! :D :D
A lányom 16 hónapos, és õ is cumisüvegbõl iszik. Pohárból nem iszik jelentõs mennyiséget, csõrös pohárból meg kidobtam vagy 10-et, mert egyik sem kellett.
A fiam szépen iszik pohárból vizet vagy ha kap gyümölcslevet néha, de a kakaót csak cumisüvegbõl fogadja el. Õ 20 hónapos.:)
Kisfiam 14 hónapos, 2 üvege van, már egyiksem cumisüveg, hanem ilyen ivástanító pohár, ami olyan mint egy csõrös pohár.Azért cseréltem le, mert nehezen ivott belõle, lassan jött neki a tápszer, tej, innivaló.Szépen iszik, pohárból is és "kubus" üvegbõl is, de a csõrös a kedvence.Este és reggel a csõrösbõl issza kakaóját, tejét.
Jaj de utálom ezeket a szövegeket hogy " ehhez õ már nagy" agyamra megy de tényleg:) )) Bocsánat a kifakadásért, ezt mi is mindig megkapjuk/megkaptuk. Õszintén, ha TUD inni pohárból is még 15 hónaposan ez sem elvárás amúgy, nem fogyatékos, nem rossz a foga, ott vagy vele és nem felügyelet nélkül issza egyedül fekve mondjuk akkor mégis MI A FENÉT árthat az a cumisüveg napi 1x??? Az én fiam 4 éves, a lányom 2. Mindkettõ cumisüvegbõl vagy csõrös itatóból kapja a tejet reggel-este. Nem halnak bele, köszönik, egészségesek gyönyörûek a fogaik és semmi bajuk:) De már megszoktam hogy ezt titkoljuk mások elõtt mert állandóan megjegyzést kapunk. A másik téma a babakocsizás volt, miszerint a 2 éves gyerekem miért nem sétálgat kilométereket, minek kell neki babakocsi, mert már nagy hozzá. Hagy döntsem el én:) Na bocsánat kicsit off is voltam.
A szintén 15 hónapos fiam még reggel-este cumisüvegezik. A szomszéd 16 hónapos kisfiú szintén. A 2, 5 éves szomszéd kislány reggel bögrébõl issza a tejet/kakaót, de este még cumisüveg van.
Az én fiam tejallergiás, így még õ is issza a tápszert és azt bizony cumisüvegbõl. Ha viszont nem kéne még mindig tápszert adnom neki, akkor már nem adnék neki cumisüveget. De ettõl még nincsenek ezek a gyerekek elmaradva, így szokta meg, ha neki ez így jó, szerintem nem gond.
Kisfiam szeptemberben lesz 2 , és õ is cumisüvegbõl kap tápszert este, így alszik el, barátnõm kislánya már 2 és fél, és az esti tejet õ is így eszi.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül "elmaradva"(?). Köszi. :-)
Részünkrõl biztosan nem teszi tönkre a fogait, mert csak reggel-este iszik belõle, utána pedig fogmosás. A fogakat az teszi tönkre, ha cukrozott innivalót iszik a kicsi belõle napközben többször is. Na meg az, ha kekszikét, meg egyéb édes rágicsát adunk a babának étkezések között...:) )) Na meg a genetika is szerepet kap, illetve a megfelelõ táplálkozás, ami erõsíti a fogakat! Sok összetevõje van ám, nem lehet a cumisüveget egyedüli és fõbûnösnek kikiáltani!

Ez tényleg olyan ritka? A barátomnak 21 cm-es a pénisze. Az első néhány alkalommal vigyázni kellett, hogy ne legyen kellemetlen, de utána hozzászoktam.

A baráti társaságomban is van egy lány, akinek a barátjának 20 cm-es és mikor ezt elmesélte, mindenki kiakadt, hogy hogy nem fáj neki, az már lóméret stb.

Legjobb válasz: lányok, lányok, ti ilyenekrõl beszélgettek?:P

lányok, lányok, ti ilyenekrõl beszélgettek?:P
Én lóval szoktam csinálni... az sokkal jobb, mint simán!
Lemérted neki tolómérõvel? Csak hogy századmilliméteres pontossággal meg tudd mondani a barátnõidnek.
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam el soha, hogy mekkora van az én barátomnak, mert nem tartozik senkire. Csak fültanúja voltam egy ilyen beszélgetésnek és elgondolkoztam.
az én páromnak is több mint 20 centis (nem mértem le ezért ennél pontosabb infót nem tudok :P) de amúgy nem fáj... sõt imádom ha tövig bennem van :)
orvendunk lanyok hogy a 20 centist szeretitek. megis jopar lanynak fajdalmai voltak amikor a 15 centis ferfiassagomat tovig nyomtam. (persze volt akinek alig tudtam elerni a mehet). szoval ugy tunik ez is lany fuggo. es persze volt lany aki ugy szerette ha tovig es erosen (ok lennenek azok akik talan a 20+ meretet szeretik).
A kérdező hozzászólása: igen, akkor ez is lányfüggõ... de azután a beszélgetés után még én éreztem magamat különcnek és furcsának, hogy én azt szeretem
és milyen vastag?

23 éves nő vagyok. Már jó ideje hullik a hajam de mára olyan mértékü lett hogy már tényleg zavaró és látszik is hogy ritka a hajam. Mit lehet ezellen tenni?

Mert már nagyon idegesit annyira hogy az utcára is alig merek kimenni emiatt.

Legjobb válasz: Ez lehet örökletes (pld. anyukádnak mennyire hullott ilyen idös korában?), hormonális, táplálkozási (pld. vitaminhiány), gyógyszermellékhatás (miket szedsz?), környezeti (allergiás vagy a samponodra, hajlakkodra, stb.), lakhelyi (betemetett urándúsítóra épült a házad - na ez csak vicc, de érted a lényeget :) ), vagy valami betegség mellékhatása. Vannak-e egyéb tüneteid, fáradtság, étvágytalanság, sápadtság? Csináltass egy vér- és vizeletvizsgálatot!

Ez lehet örökletes (pld. anyukádnak mennyire hullott ilyen idös korában?), hormonális, táplálkozási (pld. vitaminhiány), gyógyszermellékhatás (miket szedsz?), környezeti (allergiás vagy a samponodra, hajlakkodra, stb.), lakhelyi (betemetett urándúsítóra épült a házad - na ez csak vicc, de érted a lényeget :) ), vagy valami betegség mellékhatása. Vannak-e egyéb tüneteid, fáradtság, étvágytalanság, sápadtság? Csináltass egy vér- és vizeletvizsgálatot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. huh hát igen... örökletes biztos nem...hormonális valószinü..mennék én orvoshoz csak 1éve nincs munkahelyem igy nincs fizetve a tb sem...
Együttérzek veled.Én 15 vagyok és nekem is ez a bajom.Nálunk a papám és az apukám is kopaszodik sajnos...Nálunk örökletes, de amíg nem tudtuk addig azt mondták, hogy lehet hogy gyulladás van valahol a szervezetben, ugyanis attól hullik a haj...remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen..én sejtem mi lehet a baj csak félek dokihoz menni..de mégis mit tehetnék most??? már arra is gondoltam hogy veszek egy élethü parókát már annyiféle divatparóka is van...teljesen kétségbe vagyok esve..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!