Találatok a következő kifejezésre: Tényleg olyan elsőre (35 db)

Tényleg olyan sokat számít az első? (lent) Ha lehet lányok válaszát várom!

Az els? csókolózás/szex tényleg olyan sokat számít?Tudom,mindenki úgy csinál mindent,ahogy akar,de érdekel,ha valaki érzelmek nélkül(olyan emberrel akit annyira nem ismer,de nem 1 tök idegennel) csinálja ezeket el?ször,tisztában van vele,hogy utána megbánhatja,de többször is átgondolta,általában utána meg is bánja vagy nem érez különösebb dolgot?

Legjobb válasz: Az elsõ csók általában mindenkinek rossz élmény, így, csókban nem az elsõ a fontos, hanem inkább a második. A szex, az más dolog. Ha intelligens lány vagy és adsz magadra, akkor olyannak adod oda magad elõször, akit erre méltónak tartasz. Aki képes várni a veled eltöltött szexre hónapokat, akár fél vagy egy évet, az érdemli meg igazán, mert õ valóban nem csak lefektetni akar. Próbáld meg kiszûrni azokat akik csak szexet akarnak és azokat keresd akik VELED akarnak lenni és nem csak a testeddel. Igen, ha tapasztalatlanul lefekszel az elsõ pasival, aki megszólít, vagy rádkacsint, azt azonnal nem, de évekkel késõbb, nagyon meg fogod bánni. Az elsõ szexnek érzelmesnek és amennyire csak lehet különlegesnek kell lennie. Bizonyos fokig meghatározza az ez utáni szexuális szokásaid. Ha csakúgy lefekszel valakivel akkor nem fogod értékelni azt a szexet, amely érzelmekre épül. Mert ha valakivel úgy szexel, hogy erõs érzelmeitek vannak egymás iránt, na az valami fantasztikus érzés. Az érzelmes szexnél nincs jobb.

Az elsõ szerintem mindenképpen szerelem kell legyen...nekem " nagy " szerelem volt az elsõ alkalom, és felejthetetlen dolog..:$ mi nõk ezt másképpen éljük meg, mint a férfiak :)
Az elsõ csók általában mindenkinek rossz élmény, így, csókban nem az elsõ a fontos, hanem inkább a második. A szex, az más dolog. Ha intelligens lány vagy és adsz magadra, akkor olyannak adod oda magad elõször, akit erre méltónak tartasz. Aki képes várni a veled eltöltött szexre hónapokat, akár fél vagy egy évet, az érdemli meg igazán, mert õ valóban nem csak lefektetni akar. Próbáld meg kiszûrni azokat akik csak szexet akarnak és azokat keresd akik VELED akarnak lenni és nem csak a testeddel. Igen, ha tapasztalatlanul lefekszel az elsõ pasival, aki megszólít, vagy rádkacsint, azt azonnal nem, de évekkel késõbb, nagyon meg fogod bánni. Az elsõ szexnek érzelmesnek és amennyire csak lehet különlegesnek kell lennie. Bizonyos fokig meghatározza az ez utáni szexuális szokásaid. Ha csakúgy lefekszel valakivel akkor nem fogod értékelni azt a szexet, amely érzelmekre épül. Mert ha valakivel úgy szexel, hogy erõs érzelmeitek vannak egymás iránt, na az valami fantasztikus érzés. Az érzelmes szexnél nincs jobb.
És még annyi, hogy kevés olyan dolog van az életben, amit csak egyetlen embernek adhatsz oda. Az ilyen "ajándékok" nagy értékek, ezért jól meg kell gondolni, kinek adod. Azok a lányok, akik egyéjszakáznak, vagy nem gondolják át, azok vagy tesznek erre a bölcsességfélére magasról, vagy nem is érzik, vagy meg akarnak szabadulni tõle. (állandó indok: "körülöttem már mindenki volt valakivel, csak én nem")
Én az elsõ csókra is elég sokat vártam (17 évet, ha születésemtõl vesszük :P), és elmondhatom, hogy a többséggel ellentétben egyáltalán nem volt rossz élmény, hanem kifejezetten jó. És igazán sokat számít, ha más miatt nem, akkor azért, hogy te igenis vártál, és volt tartásod, és nem egy idegen vágott bele az intimszférádba. Ezt így konkrétan nem sok ember érzi, de látszik az önbecsülésén, és az önértékelésén. A szexszel meg valahogy ugyanígy lehet, azon még nem vagyok túl. Az biztos, hogy meglátszik az ember arcán, megváltozik a világnézete, a gondolkodásmódja, meg a többi. De szerintem ugyanaz a helyzet, mint a csóknál, csak khm... mélyebb nyomot hagy. :)
nem olvastam végig a kommenteket, de biztos változatosak. Az adott embertõl függ... valaki ténykétn kezeli, ahogy az elõbb írta valaki (azt még félig elolvastam) valaki pedig romantikusabb és szeret rá visszaemlékezni... ugyan így valakinek van irányultsága arra hogy mondjuk egy baráttal/ismerõssel tegye meg, de van aki nem tudja elképzelni. Sok féle verzió van és mind lehetséges.
Igen, sokat számít. Ez az egyik lépcsõfok a nagylányból a nõvé váláshoz. Nem nindegy, hogyan lépsz át ezen a kapun. Mert a kezdeteket mindenki magával viszi, ha akarja ha nem. Ha rossz élményekkel kezded, eleve kialakul benned egy fajta félelem és bizonytalanság, hogy ez másnál is így lesz, mert ezt tapasztaltad. Aki megbánja, azt érzi, hogy de nagy hülye volt - kénytelen szembesülni azzal, hogy rossz döntést hozott, és ezt elismerni magunknak sosem könnyû. Jön némi önmarcangolás, hogy ha így vagy úgy tettem volna ehelyett... stb. De aztán mivel már nincs mit tenni, tovább kell lépni. Jó esetben az ember tanul belõle.És legközelebb ezt a hibát már bölcsen megkerüli. Ezek a dolgok sosincsenek véletlenül, nem azért történnek, hogy az embert a sors jól megszivassa, hanem hogy ráterelje arra az útra, ami végül az igazihoz elvezet. Kinek rögösebb, kinek nem.
Én örülök, hogy nem voltam szerelmes abba, akivel elõször csókolóztam, vagy szexeltem(Ugyanaz a személy), mert így is kiábrándító volt az eredmény, és úgy csak csalódnom kellett volna benne. Így viszont, amikor megtaláltuk egymást Párommal, nem kellett parázzak semmin, átadhattam magam az érzésnek. Amíg exemmel jártam, kötelezõ, semmitmondó, igazából tök fölösleges dolognak éreztem a csókolózást, nem váltott ki belõlem semmi érzelmet. Párommal viszont, az elsõ csók mesebeli, szinte filmjelenet-szerû volt, villámcsapás és minden, de az elfogultság mellett is feltûnt, hogy "Na Õ tud csókolni!" Egy csók elég lehet ahhoz, hogy totál beindítson, és ami exemnek nem sikerült egyszer sem, az Páromnak lazán, simán, kisujjból. Szex-ügyben szintén: exemnél, aki az elsõ barátom volt, szinte elaludtam, jó-jó, kellemes, de semmi átütõ eredmény nem volt... Az elsõ nekem nem volt nagy kaland, csak örültem, hogy ezen is túl vagyok, innentõl nem kell paráznom ilyeneken.
Én mai napig bánom, hogy az elsõ csókomat nem a páromnak adtam :(
Nekem sokat számít.Idegennel nem tudtam volna csinálni, ezért vártam 19éves koromig.A szexel.Nagyon jó, hogy így történt. Viszont van olyan barátnõm aki egyéjszakáson veszítette el a szüzességét.Õ nem bánta meg.
Ez az érzelmes dolog a lányokra valóban igaz. Nekik tényleg azzal érdemes elõször lefeküdniük akivel kölcsönösen szeretik egymást. De egy fiúnál nem így mûködik. Én a szüzességemet egy egyéjszakásban veszítettem el és nagyon jó volt. Most is úgy gondolom hogy teljesen jó volt ez így, és ma is ugyan így tennék.
A csok nem fontos. Az elso szex azert fontos, mert hogyha az elso nagyon rossz, nagyon faj, kihasznalnak vagy megeroszakolnak, akkor az ranyomja a belyeget a szexualis hozzaallasodhoz. Akinelk jo volt az elso, az azert fitymalja le ennyire, mert nincs milyen rossz elmenyt feldolgoznia. De gondolj bele. Ha szerelmes vagy, lefekszel a sraccal, majd o otthagy 1 nap mulva, hogy megkapott, szerinted nem ugy fogsz tekinteni minden pasira, hogy lehet, hogy ok is ezt teszik majd? Dehogynem. Felnel barkivel lefekudni, huzod a dolgot honapokig, hogy megtudd, elhagy e... Megeroszakolast nem kell magyaraznom. A fajdalom meg akkor jelentos, ha a pasi durva, nem figyelmes. Az ember meg normal esetben menekul a szenvedes es a fajdalom elol. Es hiaba lehet, hogy egy masik pasi fibomabb, nehez raszanni magad, hogy megadd neki az eselyt, mert felsz. Szoval igen, nagyon sokat szamit az elso, hogy kivel mikor hogyan teszed. Foleg a rossz elmeny. A jo elmeny egy ido utan elhalvanyul, mert termeszetesse valik es nem jar felelemmel, frusztracioval, ezert is lehet tenykent kezelni, mint ahogy az egyik valaszado irta. Egy szornyu elmenyt nagyon nehez tenykent kezelni.
Én az akkori szerelmemmel csináltam, 4 évig voltunk együtt. Visszagondolva kb 20 év távlatából semmit nem számít. Tényként kezelem. Mindig is annak kezeltem. Se nosztalgiával, se romantikus érzelmekkel, se siránkozással.. stb nem tölt el. Teljesen semleges az érzés.
A kérdező hozzászólása: Ja és ne olyanokat írjatok, hogy ezek a k.rvák, meg a r.bancok!

19 éves lány vagyok, elegem van már, hogy az igazi várjak, amíg végre beleszeretek valakibe! Tényleg olyan lényeges az első? Ha valakit nem szeretsz, de vele veszíted el, tényleg beleszeretsz, vagy ragaszkodsz hozzá?

Lépten-nyomon arról olvasni/hallani, hogy ha valaki még nem kész, akkor ne veszítse el a szüzességét. Ha nem szereted, vagy még nem bízol benne, ne csináld, akkor se ha a másik er?lteti. De arról sehol nem olvashatok: mi van olyankor, ha már te nagyon akarod, mert kíváncsi vagy, és esetleg nem is érdekelne hogy olyannal vagy együtt elöször, akit nem is szeretsz.

Legjobb válasz: Engem érdekelt és 23 évesen veszítettem el, olyannal akit szeretek. Nem is tudtam volna elképzelni olyannal akit nem szeretek, akiben nem bízom. Nekem is hiányzott valami az életembõl, de érdemes volt várni.

Engem érdekelt és 23 évesen veszítettem el, olyannal akit szeretek. Nem is tudtam volna elképzelni olyannal akit nem szeretek, akiben nem bízom. Nekem is hiányzott valami az életembõl, de érdemes volt várni.
Hidd el, az elsõ nem egy álom.. kellemetlen és fáj, lehet hogy neked mázlid lesz és nem fog nagyon fájni, de nem tudhatod. Nekem nagyon fájt és ha nem olyannal lettem volna, akivel szeretjük egymást nem kaptam volna meg azt a törõdést amire szükségem volt. Nem a szex miatt szép emlék az elsõ, hanem Õ tette azzá. És szerintem ezzel sokan vagyunk így. Te tudod, a te döntésed de szerintem sokkal jobb szerelemben megélni, mint pusztán kíváncsiságból valakivel..
En meg 19 eves fiu vagyok es ugyanebben a cipoben jarok, nekem is megadatott volna h elveszitsem de nekem inkabb a minoseg a lenyeg nem a mennyiseg(azzal szeretnem elvesziteni akit szeretek)... szal ha mar eddig vartam, akkor meg kibirom egy darabig!:D
nekem oylannal volt az elsõ, akit nem szerettem szerelembõl, de egy jóbarátom volt, és egyáltalán nem görcsöltem rá, nem fájt, nem véreztem nagyon jó volt, azóta sem tudja, h szûz voltam, és nekem ez így jó volt, nem kötõdök hozzá, de embere válogatja... és most lehet lepontozni, h úgy tetszik...
Jaj, de édesek akik azt írják, hogy várd meg míg szerelmes leszel... Én az elsõ alkalommal nem vártam, már a nevére sem emlékszem az illetõnek, egyszerûen túl akartam lenni rajta, mert már kellemetlen volt. Akár bevalljátok akár nem egy idõ után ciki... Szerelem? Én három éve nem voltam szerelmes, akkor addig kötögessek, vagy mi? Kedves kérdezõ nincs mire várnod, te érzed ha készen állsz, lehet, hogy még jópár évig nem leszel szerelmes. De olyan is történhet veled, hogy beleszeretsz valakibe, de az pár hónap után megcsal, kiábrándul belõled, örülni fogsz, hogy legalább nem neki adtad. Szerintem ne tartogasd senkinek, annál nagyobb lesz a koppanás.
Ha te ilyen vagy, hogy csak dugatni akarod magad, akkor csináld csak... Csak ne bassz át senkit.
Lehet, hogy most nem, de mi van ha kesobb megbanod? Elso alkalmat vard meg a szerelemmel, aztan csinalhatod fuvel faval ahanyszor csak akarod:P
én is pont ezen gondolkodtam, mert szerintem én is szûz leszek még 19 évesen.. :| 15/L
A válasz megírásának idõpontja: ma 03:05 19 éves koromig vártam
A kérdező hozzászólása: Hány éves korotokig vártatok?
Hu de jó a szerelem ... pff egy évig jártam egy srácal egy év után mentem bele h legyen szex de ugy féájt h majd bele haltam ...és azután egy hétre meg mondta h csak ezélrt járt velem és hazudott h szerelmes volt belém és még férre is ment jópárszor ..azután nem érdekelt semmi szeereztem csak szex kapcsit és kedvesebb és gyengéd volt az ágyba és nagyon jó volt amit csinált nah ? :O érdemes volt egy évig szerelemben élnem
Szia Én fiú vagyok, de hasonló cipõben járok. 19 éves vagyok, és már nagyon vágyom rá. Pláne hogy exemmel sokat pettingeltünk, igaz csak én elégítettem ki õt, de sokszor jutottunk a végsõ határig, és mindig onnét fordultunk vissza. Pontosa ismerem milyen amikor így kivagy éhezve a dologra, csak én srácban. Sokat gondolkoztam ezen én is hogy megéri megint éveket várnom egy párkapcsolatra, vagy ugorjak fejest a dologba, és pl egy buliban egy ittas lánnyal vagy egy olyan ismerõs hölggyel aki kapható rá stb. De végül arra jutottam, hogy nem vagyok egy szar pali. NEm vagyok olyan rossz hogy arra szoruljak, hogy ezt tegyem, és olyannal akarom akit szeretek. Exemmel volt 18 évesen elsõ csókom. Gyönyörû volt. Minden csókja mesés volt. Azóta 1x csókoltam meg egy lányt, illetve õ engem, de az borzasztó volt, révén nem szerettem a lányt. Ebbõl kiindulva az elsõ együttlét is klasszisokkal jobb lehet olyannal akit szeretsz. Szerintem Teis egy értékes személy vagy, és a szüzességed egy kincs. Ezt a kincset megõrizted 19évig, kár lenne most eldobni. Szerintem tartsd meg olyannak akit szeretsz, és igazán megérdemli. Tiszteld meg magadat vele, mert szerintem megérdemled, hogy olyannak add oda, akit szeretsz. =) 18|F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Utolsó elõtti válaszoló: sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod! Utolsó válaszoló: Te is biztos fogsz olyan embert találni, aki megérdemel téged! Az írásodból ítélve aranyos, kedves srác vagy, majd boldog leszel, talán hamarosan! Sokat segített a válaszod, kaptam tõled némi reményt Köszönöm
13:41 vagyok. Köszönöm, hogy így gondolod(kedves vagyok) :) És nagyon örülök hogy sikerült reményt adnom neked! Sose add fel a reményt. „Aki sokat szenved, az mit sem becsül jobban, mint az emberi szeretetet. Tisztában van az értékével és a nagyságával.” Talán épp emiatt leszel Te is jobb ember. Mert jobban megfogod becsülni azt a szeretetet amit kapni fogsz, és amit Te fogsz jelenteni másnak. Több leszel mint a kiskamaszként elkótyavetyélt értékrendû libák, akinek a pasija divatos kiegészítõ, s nem társ az élet rögös útján! 19|F
Én vagyok megint, nem öregedtem 1 évet, csak elsõnél mellényomtam :$, 19\F :D
Hát én bevallom olyannal feküdtem le akit aznap este ismertem meg, én is vártam az igazira de meguntam és bevállaltam, nem csak egy éjszakás kaland lett belõle.Sajnos már nem vagyunk együtt de a mai napig szeretem és kötõdöm hozzá.De ezt mindenki maga érzi, hogy fel tudja- e dolgozni, hogy esetleg nem lesz belõle semmi, nagy a rizikó :S Azt tudom tanácsolni, hogy mérlegelj magadban, megbánnád-e ha utána nem is tartanátok a kapcsolatot az illetõvel vagy el tudnád viselni, hogy csak egy éjszaka volt, egy kaland! 20/L
Én májusba 21 leszek, és még én is szûz vagyok, és nem is csókolóztam, ha eddig vártam várok még, aztán 25 fölött elgondolkodok, de azért remélem addig rám talál a szerelem, és nem kell apácának mennem... Én is voltam nõgyógyászaton, és simán megmondtam, hogy még szûz vagyok, nem is vizsgáltak meg, csak ultrahangot csináltak, az orvos tök rendes volt, és hülyének sem néztek. Nagyon szeretnék, már szerelmes lenni, illetve van egy srác akit, azt hiszem tudnék szeretni teljes szívembõl, de õ úgy néz ki engem nem. Pedig, de jó is lenne hozzábújni, átölelni... de ez már csak álom marad. Egyre inkább kezdem elveszteni azt a hitet, hogy lesz akkora mázlim, hogy az az ember akit tiszta szívbõl szeretni fogok õ is szeretni fog engem. 20/L
kemény sztorik vannak itt.. szerintem ezek után egyértelmûnek kéne lennie a döntésnek..dehát mindne ember más.. én sem voltam szerelmes dhe nagyon szerettem a srácot és mai napig nagyon jó barátok vagyunk pedig nem volt felhõtlen aszakitás..
19:36-os vagyok, nos õszintén szólva az a része nem érdekelt, mert amikor vizsgált és megnézte befér-e a kacsa nem volt durva, nos mondjuk az a nézés érdekes volt, amikor meghallotta, hogy még szûz vagyok... Õszintén szólva szívem szerint kimentem volna a kórterembõl, de mivel rendõr akarok lenni eltürtem, emg amúgy is vannak dolgok amiket le kell nyelni az élettõl...
Huha utolsó (nõgyógyászos) akkor egy elég nagy bunkó az orvosod. Az én nõgyógyászom anno, soha nem tett erre semmiféle megjegyzést, sõt nagyon kedves és óvatos volt... Ami meg a kérdést illeti: Te tudod milyen ember vagy, elméletileg ismered magad, a te életed. Én nem szerelembõl csókolóztam elõször, visszagondolva, nagyon bánom. Viszont szerelembõl történt az elsõ, ami minden volt csak éppen jó nem, fizikailag, lelkileg viszont annyira jól éreztem magam, ha lehet így mondani, hogy megszépítette az egészet, és bár fizikailag fájt, mégis jó érzés töltött el, ezt nehéz leírni, de ilyet csak akkor tud átélni az embert, ha azzal teszi akit szeret. Én még soha nem éreztem olyat, és mit mondjak iszonyat jó érzés volt. De embertípus függõ, van aki kevésbé igényes, kevesebbel/rosszabbal is beéri, akkor tegye, de késõbb ne siránkozzon.
Szia! Te ezek szerint még jobb cipõben jársz, mint én én májusban leszek 20 és még az elsõ csókom se volt meg... Meguntam a várakozást , ezért regiztem egy társkeresõ oldalra, volt pár talim, a múltkor megakartak csókolni, de elléptem, mert nem éreztem, hogy szeretném.... Félreértés ne essék, már évekkel ezelõtt túl lehettem volna az elsõ csókomon , ha akarok, de nem találtam megfelelõ személyt, de nem bánom... Igazság szerint nekem még ciki is volt már nem egyszer, h szûz vagyok .... Rendõr szeretnék lenni és már egyzser jelentkeztem, de nem sikerült.. na nem ez a része érdekes, ha nem, h oda kérnek nõgyógyászati és citológiai vizsgálatot, na most a nõgyógyógyász úgy nézett rám, min teg yhülyére amikor meghallotta, h szûz avgyok, utána nem tudott kenetet venni elküdlött ultrahangra, h megnézzék a szerveimet oké-e minden , nos ott is szemeket mereszgettek és megkérdezték, hogy hány éve svagyok TÖBBSZÖR is, na jó ezt a túrtútát még elviseli az emebr, ezután jött a fekete leves, megkaptam a papírt, h mi hiányzik ns és mi volt rá írva??? HÁT A CITOLÓGIA!!! Itt kiakadtam, mert a terhes ultrahangra kültdek és pár anyuka véres szemekkel nézett rám (el nem tudom képzelni mi lehet a 14-15 évesekkel, fõleg, h sokan 20-22 évesnek néznek) , visszamentem a kórházba érdeklödni, h mi van ilyenkro, erre mondják, h menjek ahová beküldtem a papírt és mondjam el, jó oké bemegyek, hála égnek a portás nõ volt, de õ feltelefonált az ügyintézõnek a kezembe nyomta telefont és akkor belépett pár srác, meg egy házaspár, na most elötük kellemes volt ezt az egészet elmagyarázni... SZÓVAL ÉN IS ROHADTUL EMÉLEM, HOGY MEGÉRI VÁRNI! Mindezek ellenére nem akarom, csak úgy alapon elveszíteni, mert azzal megtagadnám magam, mert az nem én vagyok! Pedig mivel nem vettek fel , most megint jelentkezem a rendészetire és megint örülhtek, hogy hülyének néznek...... Nem tudom az én történetem hasznos-... remélem igen UI: Nagyon örülök, hogy az oldal anonym :D
Játékelmélet. Ha eddig vártál, most már ne add fel. (Ja, a 19 éveddel rohadtul ne játszd el a hattyúhalálát, mert rohadtul nem késõ, és rohadtul átlagos még ezen jópár évvel túl is az elsõ. Ez nem verseny.) Ha csak a kíváncsiság vezérel, és olyannal csinálod, akit nem szeretsz, pont akkor fog elveszni az értéke. Kimaradsz egy nagyon jó és nagyon fontos dologból, csak mert nem vagy képes uralkodni magadon. Ugye ha csinálod elõször, utána valószínûleg akarni fogod többször is, na de kivel? Mindig mással? Vagy ugyanazzal? Csak csinálod szerelem nélkül, közben unottan bámulod a plafont, és számolod a csempéket (költõi túlzás), és kiveszik a dolog fele (kétharmada), a lényeg. Aztán jöhetsz ide kérdezõsködni, hogy "csak szex, de beleszerettem, õ meg nem, mitcsináljak? jaj-jaj.", és szenvedni fogsz. Ha meg egyszer netán párod lesz, az a híres kíváncsiságod meg megcsalásokat fog eredményezni. És megitncsak szenvedni fogsz, ha kidobnak ezért. Jobban megéri türtõztetni magát az embernek, és ha nem is az igazival, de legalább azzal, akit annak hiszik. Tudod, munka után édes a pihenés és a fa legtetején levõ alma a legszebb. Ha megalkuszol az élettel, maximum az igénytelenséged miatt érezheted boldognak magad.
A kérdező hozzászólása: kedves babakocsi :D igazán aranyos az ajánlatod, de köszi nem élek vele. Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Igazából dönteni nem tudtam tõlük, de legalább már tudom mik a tapasztalatok. Igazából, nekem az elsõ csókra is sokat kellett várnom, és az sem volt lényeges, teljesen felejtõs. Ha túl sokat vár az ember, szerintem egy idõ után betelik a pohár és már nem lesz értéke.
Ezt Te tudod, hogy neked ez mennyit jelent. De ha nem akarsz az igazira várni, éns egíthetek, hogy túllégy az elsõn. ;)
Amíg nem próbálod ki, nem tudod milyen az elsõ. Aztán úgyis megbánod, hogy pont azzal, pont ott, pont akkor...
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, én is hol 18, hol 19 vagyok, valójában egy kicsit mindkettõ, nyáron töltöm a 19et :)

Tényleg olyan szép, idilli, szabad az élet az USA-ban (természetesen egy állampolgárnak, nem elsõsorban bevándorlónak) mint ahogy azt a filmekben, stb sugallják?

Mármint magyar vagyok, ami tökjó tényleg, örülök, szentistván, mittudomén, de valahogy nem érdekel.

Legjobb válasz: Például olvastam blogokban, hogy a tömegközlekedést nem igazán használják az amerikaiak, általában autóval mennek mindenhova, általában még a tinédzserek is. Én meg ülök 20 évesen a barátnõmmel a büdös BKV-n, meg a MÁV-on, hogy beérjek az egyetemre, kerülgetem a ci.... bajos embereket, alkoholistákat, hajléktalanokat, akadéskoskodó és egyébként jószándékú, de "harcos szellemû" agressszív nyugdíjasokat és tudom, hogy nagyon nagyot kellene ugornom az életben, hogy megengedhessek magamnak egy autót pl. És akkor ez nekem most életcél részben, egy amerikainak alap, neki mondjuk az az életcél, hogy japán jellegû fürdõszobát alakítson ki, vagy mittudomén. Hawaii-ra költözhessen a családjával. (reális cél) Ezt a szintet mikor hozza be a magyar átlag, illetve tényleg olyan szép ott az élet? Csak érdekel.

A kérdező hozzászólása: Például olvastam blogokban, hogy a tömegközlekedést nem igazán használják az amerikaiak, általában autóval mennek mindenhova, általában még a tinédzserek is. Én meg ülök 20 évesen a barátnõmmel a büdös BKV-n, meg a MÁV-on, hogy beérjek az egyetemre, kerülgetem a ci.... bajos embereket, alkoholistákat, hajléktalanokat, akadéskoskodó és egyébként jószándékú, de "harcos szellemû" agressszív nyugdíjasokat és tudom, hogy nagyon nagyot kellene ugornom az életben, hogy megengedhessek magamnak egy autót pl. És akkor ez nekem most életcél részben, egy amerikainak alap, neki mondjuk az az életcél, hogy japán jellegû fürdõszobát alakítson ki, vagy mittudomén. Hawaii-ra költözhessen a családjával. (reális cél) Ezt a szintet mikor hozza be a magyar átlag, illetve tényleg olyan szép ott az élet? Csak érdekel.
"Es a filmektol a valosag egyre inkabb elszakad." Ja. Most láttam egy filmet, Godzilla a címe, az tutira nem valóság... :D
[link]
Itthon is lehet szép és kulturált kórházakat találni, csak azok magánkórházak. Azt szeretnéd, hogy csak ilyenek legyenek, és mindenképpen fizetni kellene érte vagyonokat? Nálunk legalább nem kell azon izgulni, hogy egy törésnél a röntgent vajon fedezi-e majd a biztosításom. Nagypapám is rákos volt, és konkrétan hazaküldték meghalni. De nem hibáztatom õket, mert nem tudják meggyógyítani, és hetei voltak csak hátra. Ez még talán humánusabb, mintha félretolnák. USA-ban meg azért vannak olyan szép kórházak, mert ugyanolyan verseny van köztük, mint a kereskedelmi cégek között. Minél több a beteg, annál nagyobb a támogatás is a biztosítók(!) részérõl. De annak durva ára is van. Nálunk legalább eldönthetjük, hogy ingyen akarunk a hentes kórházba menni, vagy vagyonokért a luxusba. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen tudom, hogy az orvosi ellátásért kemény díjakat kell fizetni, de kérdem én, itthon mit csinálnak a rákos betegekkel? Beteszik õket egy külön kórterembe meghalni. Tudom, láttam. Ismerõssel is megesett. Nézzetek be egy kórházba itthon, ez a nagy ingyenluxusunk? Max a gyerekkórházak azok amik tényleg pörögnek. Az idõsek és a középkorúak viszont megdögölhetnek, sorba állhatnak, akármi. Kint meg max összedobja a család, vagy felvesznek hitelt. Igen gyakran látni filmekben olyat, hogy a az orvosi ellátásért koldulnak. Mosodába járnak. A nagyvárosokban meg köztudott a nyomor és a veszély. Én inkább az északi csöndesebb államokra gondoltam, esetleg nyugatra.
Sok féle film van. Valszeg gazdagokról szló filmeket néztél idáig, de vannak más filmek is. Börtönös, bandaháborús stb. A lényeg, amcsiban is van minden mint itt. Gazdag és szegény is. Semmi különös.
Az USA-beli átlag életszínvonal kétségtelenül jobb a magyarországinál. Viszont "átlag" ember ahogy itthon elég kevés van, ott kint sincs sok. Nagyok a különbségek. Aki itthon a BKV-val vagy a kisebbségekkel nincs kibékülve az ne költözzön az USÁ-ba mert ott még kevésbé lesz erre oka. A budapesti metrót lehet szidni de legalább nem siklik ki félévente és nincs tele patkánnyal (mint mondjuk a newyorki). Kint tényleg kevésbé szól bele az emberek életébe az állam és a napi politika. Ez egyfelõl jó, alacsonyak az adók, könnyû vállalkozni, ha eszed vagy szerencséd van hozzá tisztességesen meg lehet élni. Ezeket mutatják a filmek, érthetõ okból. Viszont ha baj van, nem sok segítségre számíthatsz, errõl már nem szoktak szólni a filmek. Az egészségügy fizetõs és drága, jelképesek a szociális kedvezmények és támogatások. Ha szegény vagy, az is te dolgod, az állam sz*rik rád. Azt gondolom hogy Amerika azoknak lehet jó, akik itthon is meg tudnak élni, van végzettségük, tehetségük, nyelvtudásuk és nem utolsósorban kezdõtõkéjük. Csak egyszerûen többre vágynak. Akik itthon a kilátástalanságból menekülnének azok kint csak még nagyobbra számíthatnak, ha egyáltalán kijutnak.
A filmekben gyakran azért megy jól a szereplõknek, mert egyrészt a történet szempontjából zavaró lenne az anyagi probléma, másrészt a nézõk szeretnének olyan szereplõkkel azonosulni, amilyenné válni akarnak. A Hollywood-i filmek nem azt mutatják, hogy milyenek az emberek, hanem hogy milyenné akarnak válni, legalábbis 100 percre.
> mosolyognak az emberek A "keep smiling" az alapvetes. Az amerikaiaknak meg mindig az az alapvetes, meg akkor is ha egy lakokocsiban laknak hogy nehany lepesre vannak attol hogy milliomosok legyenek. Meg ha jelenleg vannak is aprobb problemak, en akkor is sikeres ember vagyok (es a problemaim szigoruan nem tartoznak masra). A "keep smiling" nem mond semmit. Es a filmektol a valosag egyre inkabb elszakad.
Így van, élnek rokonaink az USA-ban. Az árak kisebbek, az emberek barátságosak, de tömegközelekedés kb.nincs, azért járnak kocsival, napi 150-200km-t is levezetnek oda-vissza munkába járásra. Valóban kevesebb az állami segítség, nyugdíj/eü stb. Péládul egy s.o.s fogtömés 350 dollárba került.. Szóval ott sincs kolbászból a kerítés
Nagyobb a rizikó ott, kevesebb az állami segítség. Lehet jól élni, de azt csak magad teremtheted meg. Mondjuk a lehetõség is nagyobb (már ahol nincs nagy munkanélküliség), de aki nem tud élni vele, mert pl. olyan a végzettsége, annak nagyon nyomorúságos is lehet. Az USA-ban sajnos jó ideje már számon tartják az elszegényedés mértékét, mert már olyan mértékû. A munkahelyeken is jobban szívják a dolgozók vérét. Kevesebb a szabadnap egy évben, mint nálunk (talán kb. fele annyi?), és rengeteg túlórát vállalnak. Kocsival meg a nagy távolságok miatt járnak, fõleg a nagyobb városoktól távolabb. Hatalmas külterületek vannak pl. egy-egy város körül, és gyalog még a busz vonalat elérni is több km-es séta lenne. Nincs ott sem kolbászból a kerítés.
A filmekben igen, szép. Mostanság már egy középosztálybelinek pl nincs rá kerete, hogy gondoskodjon a nyugdíjas éveirõl. Mert ott nincs állami nyugdíj.Éppen ma olvastam errõl. Ha beteg valaki, legelõször otthon kezelgeti magát. Nagyon meggondolja, menjen -e a házi orvosához. Mert betegbiztosítást is igen kevesen fizetnek.Ismerõsöm ott él. Innen szokott neki egy barátja pl megfázásra nem gyógyszernek minõsülõ szereket küldeni csomagban.
A kérdező hozzászólása: Múltkor még tetves is voltam. Konkrétan egy rokonunk az iskolából hazahozta a kisebbségi gyerekek közül. A nagy integráció ára az, hogy mi is integrálódunk és nem lehet külön válni ettõl a mocsoktól, csak magánóvodákkal, stb. Sõt, az az értelmesebb emberkör is elérhetetlen, akik ilyen területeken mozognak, burokban élnek.
Nem azt mondom, hogy minden jobban mûködik, minden olyan szép és idilli, de az emberek nagyon kedvesek, segítõkészek, nincs az a pesszimizmus mint Magyarországon. Egy átlag ember könnyen meg tud élni. El tud menni nyaralni, esetleg több kocsit tud tartani stb... Sokkal jobbak a körülmények. Magyarország nagyon távol áll az USA-tól, nem gondolom, hogy a különbséget valaha is be fogjuk hozni, de az biztos, hogy elsõsorban az emberek temperamentumán kell változtatni.

25 évesen, első autónak jó lenne nekem egy alfa 147-es? 2500 eurót megér? Tényleg olyan szar autó? Egy dízel mennyit fogyaszt?

Legjobb válasz: Lehet hogy van benne valami, de szerintem az csak nagyrészt elõítélet az olasz, francia, stb autókkal szemben. Ellenpélda: Én 28 évesen egy 7 éves Opelt vettem elsõ autónak. Mert mindenki rábeszélt, hogy német autót kell venni és az Opelnek nagyon olcsó a fenntartása. Hát ehhez képest nem volt még olyan hónap hogy ne kelljen valamiért szervizbe vinni és csak úgy röpködnek a százezerek a javításra.

Lehet hogy van benne valami, de szerintem az csak nagyrészt elõítélet az olasz, francia, stb autókkal szemben. Ellenpélda: Én 28 évesen egy 7 éves Opelt vettem elsõ autónak. Mert mindenki rábeszélt, hogy német autót kell venni és az Opelnek nagyon olcsó a fenntartása. Hát ehhez képest nem volt még olyan hónap hogy ne kelljen valamiért szervizbe vinni és csak úgy röpködnek a százezerek a javításra.
"Két alfás ismerõsöm van. Ill már csak egy." Nekem van egy, a 4. alfát nyúzza. Mind a négyet újonnan vette 0km-rel. Vigyázott rá, problémamentes volt. :) Itthon nagyjából minden második használt autóval be lehet sz0pni, az alfából talán többel is, de ez nem feltétlen az autón múlik.
Az ALfa-k esetében egy valamit kell észben tartani: a folyamatos karbantartást! Ha ez megvan, és nem ütöd vágod, akkor ugyanolyan megbízhat, mint bármelyik más hasonló kategóriás kocsi. Én a dízelt választanám a helyedben. Az nem eszik sokat, ha nyomod neki, is megáll 6, 5l körül.
Más márkából is ugyanannyire lutri egy 10 év körüli kocsi.2500-ért lehet találni jó állapotút.Azért nemártana valakit vinned vásárláskor aki ismeri az alfákat vagy valamilyen autószerelõt.Sok szerencsét az autóvásárláshoz.
Két alfás ismerõsöm van. Ill már csak egy. Az egyik fanatikus, szal neki mindegy mi mennyi, ki mit mond, szal szóra sem érdemes. :D alfa oszt kész. A másiknak tetszett, szép, blabla... Aztán egyszer került szervízbe, a számlát meglátta... Hmmm. Ok, kap egy esélyt még. Megint szerelõ, számla, hirdetés, eladás, s sohasoha alfa. Persze attól szép, meg minden de...
azért ennyi mert tudják, hogy lesz vele gond és azt már neked kellesz kifizetni és majd akkor meglátod a számlát rögtön lemész hídba nem olcsó egy Alfa szervizelése
A kérdező hozzászólása: Az isten verje meg mégis csak ezt fogom venni, bár feltételezem, hogy tiszta lutri.Igazából az lepett meg, hogy egy ilyen jól kinézõ autót 2500 euróért már vihetem. Egyébként köszönöm a válaszokat!
Egyáltalán nem rossz kocsi.Nagyon sokan lebeszélik az alfákat, de legtöbbjüknek nincs is tapasztalata velük.Nekem is van egy 156-osom, szomszédnak 147-ese.Egyiknek se volt komoly problémája 3 év alatt.Megbízhatóság átlagos.A futómûve sajnos kétélû kés.A kategóriája egyik legjobb futõmûve, De nembírja a magyar csodautakat és elég drágáka lengõkarok hozzá.A kormányzása nagyon pontos és sportos. jtd-k jó motorok de a dieseles hibák ebbe is elõjöhetnek , amik nemolcsók.(lendkerék, porlasztók, turbo, szivattyú, stb.)
Jó. Inkább 3000 eurótól nézelõdj. Az 1.9JTD-k 6 literrel elmennek.
A kérdező hozzászólása: Gondolod?Mert nagyon ambivalens benyomásaim vannak az emberek véleményeit olvasván.Van aki okádik rá, leszarozza és van aki isteniti!Egy biztos:Gyönyörû járgány még ma is de kenhetem a hajamra ha mindig a mesterhez kell vele mennem
1.9 JTD (és az összes többi is) legendásan megbízható motor ám. Nézd meg hány nem olasz autóba is beépítették õket: https://en.wikipedia.org/wiki/JTD_engine

Tényleg olyan rohadt könnyen elélvez az ember az első szex közben? :S

Nem tudom, szerintem azért tudnám bírni a szexet, f?leg akkor, ha el?tte egy-másfél órával még gyorsan rárántottam volna. Onnan gondolom, hogy alapvet?en szerintem az emberek többsége alapvet?en úgy maszturbál, legalábbis ez rám igaz, gondolom akkor másnál is lehet így, hogy gyorsan csinálja... na mármost szerintem nem lehet olyan gyorsan ki be húzkodni a n?ben a dolgot, mint amilyen gyorsan maszturbálsz. Én egyszer megpróbáltam olyan lassúsággal csinálni, hogy hozzávet?legesen megegyezzen a szex közbeni gyorsasággal. Lehet bírni szerintem rendesen... Nem tudom érthet? e, hogy mire gondolok, de most tényleg olyan piszok könnyen elélvezik minden férfi az els? szex alkalmakor ? :S

Legjobb válasz: Nekem 40 másodpercig tartott az elsõ, majd a második már 30 percig. Azóta is hozom a szintet:)

Nekem 40 másodpercig tartott az elsõ, majd a második már 30 percig. Azóta is hozom a szintet:)
ha az adott lány tudni fog róla hogy az elsõ- és nem mellesleg van egy kis esze- egyáltalán nem fogja megjegyezni hogy rövid volt vagy sem a dolog.
azért a kezed nem ugyanolyan, mint egy forró, nedves, szûk punci, ráadásul az illatok, a szituáció, az hogy a lány mozog... teljesen más, mint amikor a kezeddel csinálod. ennek ellenére nem ciki, ha mondjuk elsõ nem bírod sokáig.
A kérdező hozzászólása: 5-10 perc azért kevés szerintem egy picit, tehát nemtom, én úgy készülök, hogy 10 percig azért bírjam már ki... aztán valami fals szöveggeggel kimagyarázok XD... 10 perc szerintem azért kevés mert sok csajtól hallom h szinte lebaszta a barátját, hogy 10 perc után elment.. Szerencsés a barátod, hogy neked ez a természetes. Az meg, hogy másnak 20 perc pihi után megy az valószínûleg annak tudható be, hogy tényleg jól bírja, vagy olyan "szexmániás õrült" mint én XD
A barátomnak csak 1 óra után megy a második, akkor is csak kényszerítve, mert nagyon ledörzsölöm a bõrt a makkjáról, vagy mi és max. 12 percig bírja... mivel eddig csak vele voltam az ilyenek mindig úgy "felhúznak" mi az, h vki 20 perc pihi után 30 percig??! elméletileg az 5-10 perc a normális, nem? T-T
A kérdező hozzászólása: Értem, na jólvan, akkor majd meglátjuk, hogy miylen lesz a dolog. Kösz szépen a kommenteket
1. vagyok, mint ahogy leírtad, kb úgy volt. Érdekes érzés volt, élveztem, de könnyen a csúcson voltam. Elméletileg lehetne kontrollálni, de én nem voltam elég ügyes. Lehet neked menni fog. Egyébként utána 20 perc pihi és a második már simán ment.
A kérdező hozzászólása: Nyugi azért nem vagyok oylan tapasztalatlan mint amiylennek látszom... ösz visz annyi a lemaradásom, hogy nem volt a farkam egy jól redõzõ vaginában...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: egymás után csináltátok a dolgot? megvolt az elsõ és akk fél óra szünet jött a következõ, az fél órás? Én magamat így tudnám elképzelni, mert (remélem nem tûnik túl nagy egoizmusnak...) szerintem én eléggé ismerem a testem, próbálgattam, hogy mikor, hogy, mennyi ideig bírom és ezek után jah, magamat is így tudom elképzelni, hogy elsõ szex kb 5 perc, vagy annyi se, következõ az fél óra szünet múlva következhet, az már tartana egy ideig
Azért egy meztelen csaj látványa közelsége illata stb élõben komolyabb inger mint a kezed te láma. Felsülsz vagy birod ha bírod és annyi. Ne hidd hogy majd te leszel a kivétel!
A maszturbálás rohadtul más kategória, mint mikor nõvel vagy kisöreg! Kis túlzással lehet, hogy már a punci látványától elmész. Ne hasonlítsd össze a kettõt.
véleményem szerint a pasiknak teljesen más érzés ha nõben vannak mint hogyha kézzel csinálná magának... egy csajnak is más hha magának csinálja vagy pasival van... 17L
igen.

Tényleg olyan sokaknak elsőre bejön az ovu teszt?

Most fogom kipróbálni az ovu tesztet. Tényleg annyira beválik? Tényleg sokaknak sikerül vele els?re? Már fél éve próbálkozunk. Mértem h?t néztem nyákot stb. Egyre jobban beleéltem magam hogy szerintem ennek ellenére rosszkor voltunk együtt.(csak hétvégén tudtunk szeretkezni eddig). Jobb az ovu teszt?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk elsõre sikerült. Mi a pizitiv napon és a köv. napon voltunk együtt. Mivel tudtam, hogy jóidõben voltunk együtt ezért nem görcsöltem rá.

Szia! Nekünk elsõre sikerült. Mi a pizitiv napon és a köv. napon voltunk együtt. Mivel tudtam, hogy jóidõben voltunk együtt ezért nem görcsöltem rá.
Nekunk is elsore bevalt :) Illetve masodikra, mert mikro megvettem, nem volt itthon a parom, de a kov. honapban igen :) 27 hetes kismami
igen, nekünk is elsõre bejött. Nem bíztunk semmit a véletlenre. Csak azt sajnáltam, hogy ha már valaki gyereket akar akkor miért kell ennyi pénzt kiadni egy ilyen dologért. Bemész a patikába vagy bármelyik drogériába elképedsz az árától. És ráadásúl a mennyiség ami benne van nem sok. Jó esetben 5 db. De próbáld ki, ilyenkor a pénz nem számít, legalább is nekem. De szerintem mások is így vannak ezzel ez ügyben.
A kérdező hozzászólása: mindhármotoknak gratulálok. Remélem ebben a hónapban nekem is összehön. Már nagyon vágyom egy manóra.Bármit megadnék érte
Mi akkor mar harmadik honapja probalkoztunk a babaval, a fejemben sem fordult meg h en ilyesmiert penzt adjak, hiszen szeretkeztunk mi mikor csak alkalmunk volt ra, ha a ferjem itthol volt...es veletlenul akadtam bele az 1ik hypermarket polcan..es ugy voltam vele, h egye fene kiprobalom...Hat h annak koszonheto vagy sem most 15 hetes terhes vagyok!Nekem 2 este is pozitivat mutatott ugyhogy akcio volt akkor is... Nagyon szoritok neked!Sok szerencset!
Szia! Nekünk is az elsõ "ovu tesztes hónap" -ban fogant meg a picikénk! Elsõ poz. nap, rá 2 napjára, meg mikor kedvünk tartotta akcióztunk:) Sok sikert! 10 hetes kismama

Tényleg olyan fontos az "ujjazás"? Sok olyan kérdés-hozzászólás van itt, ami szerint a lányok az első szex előtt ujjaznak, kell ez?

nekem, spec. egy ujjam fér be, és nem is érzem úgy, hogy be kellene férnie még egynek, nem elég a férfira hagyni, az els? behatolást?

Legjobb válasz: Hát 1 újj..Nagyon kis szûk lehetsz..Hát hagyhatod a férfire,csak 1.-Nem biztos h befér.2.-Sokkal jobban fog fájni.De ha vállalod ezeket...

Hát 1 újj..Nagyon kis szûk lehetsz..Hát hagyhatod a férfire, csak 1.-Nem biztos h befér.2.-Sokkal jobban fog fájni.De ha vállalod ezeket...
És ha férfi ujjaz? Vagy az sem? Amúgy nem kell, de segíthet, hogy ne fájjon az elsõ...
Most én nem értem a kérdést, bocsi. Az a baj hogy a sok lány ujjazza meg tágítgatja magát és az a kérdés hogy minek?? Vagy az a kérdés hogy szex elött minek ujjazni?? Nos az elsõvel én se értek egyet mert manapság egyre többen csinálják azt h feldugdosnak mindenféle kütyüket h tágabbak legyenek meg h ne fájjon. Ígyis úgyis fájni fog. A másodikra meg annyit mondok, hogy igenis szükséges ujjazni a lányt szex elött h kitáguljon és ne fájjon annyira. És sokkal élvezetesebb ha a pasi csinálja ;)
Én ezzel nem értek egyet hogy ígyis úgyis fájni fog mert ez nem így van. Vérezni sem mindenkinek vérzik. Ha eléggé felizgulsz, két ujj is fel fog férni. Kitudsz tágulni, és nem fáj a két ujj se ha elég nedves vagy. Ez a szüzesség elvesztésénél is így van. Ha szex elõtt az elõjáték sok volt, és kellõképpen felizgatott a másik fél, akkor az sem fog fájni ha a farkát betolja, mert elég nedves vagy, és kitágultál. Az mindegy hogy ujjazod magad vagy a férfire hagyod az elsõ behatolást, mindenesetre azt mondom lehet kísérletezni magadnak a két ujjal mondjuk valami pornó nézése közben, és ezáltal okozni magadnak örömöt, annál kellemesebb lesz mikor egy férfi hatol beléd :-)
Semmit sem kell!!!!Csak ha ugy érzed vágysz rá..ha az önkielégítésre gondolsz, nem kell felnyulnod magadnak , elég ha a csiklódat simogatod...ha a szüzességed elvesztésére akkor szerintem is teljesen felesleges hogy magadnak akard kiszakítani, mert 1lehet hogy nincs is, 2 lehet hogy kicsi és nem is lehet kiszakítani, 3 szerintem az elsõnél mindenki fél annyira h kicsit szûkebb legyen a kelleténél és kicsit fájni fog..de attól még lehet jó és szép:D
Jó az a kis ujjazás a behatolás elõtt, fõleg ha nem kezdõvel van dolgod, a lényeg hogy lazulj el élvezd! Mi például minden együttlétet ujjazssal kezdünk, másképp el sem tudnám képzelni.

Fiúk, szerintetek tényleg olyan szexi ha egy lánynak copfban van a haja? Vagy inkább legyen leengedve esetleg konytban? Elsõ második randin melyikkel látnátok szívesen a lányt?

Több srác is mondta nekem hogy neki az mennyire bejön ha fel van kötve copfban. De mondjuk én randizni mindig leengedett hajjal megy. Akkor kötöm össze ha már nem frissen van mosva. 20/l

Legjobb válasz: Leengedve a legszebb. 20/F

Leengedve a legszebb. 20/F
Jó a kiengedett haj :-) fō a természetesség.
Nekem volt olyan barátom, aki legjobban kontyban szerette látni a hajamat. szerintem ez tök változó. Ahogy van olyan nõ, aki a rövid hajú, van, aki a hosszú hajú férfiakat szereti.
nem tudom miért, de én megõrülök a copfért :D hozzáteszem nem mindenkinek áll jól, kell hozzá egy szép, formás arcforma! 26F
Én akkor bírom a copfot ha a kezem a hajgumi. Nyam :D
Nekem mindkettõ tetszik.

Mennyire érezheti előre a tesó érkezését? Tényleg olyan kegyetlen lesz az első néhány hét?

kisfiam 2 éves, 36 hetes terhes vagyok tesóval.

Legjobb válasz: Köszi szépen, hogy írtál.Férjem nagyon keveset van itthon,sokat dolgozik..de szerencsére szüleim itt laknak közel és tudnak majd segíteni. Csak tartok eléggé a fáradtságtól,az éjszakázástól...mármint azért mert nagyon nem akarok türelmetlen lenni fiammal. Amúgy én is sokat beszélek neki a tesóról,meg hogy bent leszek a körházba,de jaj nagyon nem tudom mit fog belõle kihozni ez az egész...

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál.Férjem nagyon keveset van itthon, sokat dolgozik..de szerencsére szüleim itt laknak közel és tudnak majd segíteni. Csak tartok eléggé a fáradtságtól, az éjszakázástól...mármint azért mert nagyon nem akarok türelmetlen lenni fiammal. Amúgy én is sokat beszélek neki a tesóról, meg hogy bent leszek a körházba, de jaj nagyon nem tudom mit fog belõle kihozni ez az egész...
Ha majd lesz idõd, írjál! Minden rendben lesz, sokan megoldották már a helyzetet elõttünk is. Mi már nyakig merültünk a dackorszakban, ez sem segítség!:o) 1. voltam
A kérdező hozzászólása: szia, képzeld közben megérkezett a tesó...kicsit korábban jött, de minden rendben vele, már itthon vagyunk és olyan jó itthon lenni:) kisfiam eddig jól viseli, férjem is itthon van, segít, aztán majd jövõ héttõl lesz izgi mikor egyedül maradok a fiúkkal:) na de majd megoldjuk. Azért nagyobbik fiamnak már volt 1-2 síró rohama mikor szoptattam õ meg aludt volna már és nem tudtam mellé bújna, de ezen is túl vagyunk, remélem hamar összeszokunk majd és könnyen veszem majd a nehézségeket:)
Gratulálok Nektek! Sok boldogságot a Gyerkõcökhöz!!! És csak ügyesen, kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Tényleg olyan nehéz elfelejteni az első szerelmet?

Semmihez nem fogható, csodálatos érzés, amilyen nem lesz még egy...de még csak hasonló sem

Legjobb válasz: Hát valószinû igen nehéz. A beteljesületlen nagy szerelmet is nehéz elfelejteni nem hogy még azt ami csodálatos volt.

Hát valószinû igen nehéz. A beteljesületlen nagy szerelmet is nehéz elfelejteni nem hogy még azt ami csodálatos volt.
Én sem tudom elfelejteni egy jó ideje :(
Én is már elõre félek, hogy mi lesz, amikor már nem leszünk együtt! Vajon mennyit fogok gondolni rá, mennyire fogom hasonlitgatni magamban az újat a régivel stb... :S
Elfelejteni nehéz, megutálni viszont annál könnyebb. Táplálj magadban negatív érzéseket iránta és akkor a felejtés is menni fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!