Találatok a következő kifejezésre: Tényleg okozhat a (44 db)

Tényleg okozhat a helia-d arckrém légzőszervi irritációt?

Legjobb válasz: Ha a benne lévõ illatanyagra vagy allergiás,de nem nagymértékût.De ilyen alapon bármi amit belélegzel,a kozmetikai termékek egy egész sor teszten mennek keresztül.

Ha a benne lévõ illatanyagra vagy allergiás, de nem nagymértékût.De ilyen alapon bármi amit belélegzel, a kozmetikai termékek egy egész sor teszten mennek keresztül.
A kérdező hozzászólása: Magamra kentem és nagyon szép sima lett a bõröm tõle.A szenzitívet vettem.Olyan érzésem van mintha folyamatosan slukkolnám az illatát de nem vagyok kiütéses és a szemem sem irritálja.A neten olvastam, hogy valaki majdnem megfulladt tõle.Amikor nivea visage-t vettem elõször 2 napig éreztem erõsen az illatát utána nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnék hasonló hatású krémet találni hasonló áron mint a hélia-d.
Az allergia igen az amit leírtál, bedagad a szem, pirosság, duzzanat lép fel.De én nem hinném, hogy fulladást okozna.A savak, lúgok nem okoznak.Egy illatanyag nem bénítja meg a légzõszerveket.

Rossz fog tényleg okozhat ilyen tüneteket? Orálakupunktúra vagy esetleg panoráma röntgen kimutatja a rossz fogakat?

Már második alkalommal a bal térdem bels? és kicsit térd alatti rész nagyon fáj,fel is duzzadva,talán folyadék is van benne.Ultrahang nem mutatott ki semmit,az rtg sem,eléggé sokára gyógyult meg.Most 4 hónap után megint jelentkezik a probléma,f?leg pihenés után fáj a legjobban,a gyógytornász kérdezte,hogy nincs e rossz fogam,hát tömött és fogköves van,de most nem érzékeny egyik sem.Az els? fájdalom azután kezd?dött amikor térdelve porszívóztam,nagyon nehezen tudtam felállni iszonyú fájdalmam volt.Most miért tértek vissza ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Ha valamilyen góc van a szervezetedben,(rossz fog, rossz mandula, vesekõ, valamilyen rejtett gyulladás...)az okozhat ilyen tüneteket. Panorámaröntgen kimutatja a rossz fogakat, rejtett gócokat is.

Ha valamilyen góc van a szervezetedben, (rossz fog, rossz mandula, vesekõ, valamilyen rejtett gyulladás...)az okozhat ilyen tüneteket. Panorámaröntgen kimutatja a rossz fogakat, rejtett gócokat is.

A répa nagy mennyiségű fogyasztása tényleg okozhat hajelszíneződést, hajhullást, valamint bőrelszíneződést?

Legjobb válasz: A répa nagy mennyiségben tartalmaz A vitamint, amely zsírban oldódik, ezért egész jól fel tud halmozódni a szervezetben. Túltengése pedig igen, okozhat hasonló tüneteket. Pedro

A répa nagy mennyiségben tartalmaz A vitamint, amely zsírban oldódik, ezért egész jól fel tud halmozódni a szervezetben. Túltengése pedig igen, okozhat hasonló tüneteket. Pedro
Normál méretû répából naponta (nyersen) úgy 4-5 darabot is megehetsz, az még nem árt. Én régebben répalét ittam, és kb ilyen mennyiség után kezdtem sárgulni tõle... Pedro
A hajelszínezõdésben nem vagyok biztos, de a többi igaz.
"Bõr, szemfehérje elszínezõdésrõl hallottam, " Nem okoz szemfehérje elszínezõdést. Pont úgy lehet megkülönböztetni a valódi icterust (sárgaságot) a karotin által okozott sárgasággal:) A bõrt egyébként tényleg beszínezheti. A hajhullást és a hajelszínezõdést nem tudom:)
A répa és a tej nem okoz ilyet, de a lenkei adagok igen.
Bõr, szemfehérje elszínezõdésrõl hallottam, de hajhullásról nem. A nagy mennyiségû a-vitamin beviteltõl esetleg, de ezt répával elég nehéz elérni
A kérdező hozzászólása: akkor mátol tömöm magam mogyoróval, mert az nagyon nem megy:///:D
Csettintéshez mogyorót, nagyapám szerint legalábbis.
A kérdező hozzászólása: várjááá és a csettintéshez mit kell ennem???? :D jó csak poénkodok:D:D
Ha már tudsz fütyülni nem kell répa.
A kérdező hozzászólása: aha értem köszönöm a válaszodat!:)
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a válaszokat! És ez kb napi 1répában ugye nincs benne??? vagy kevesebbet fogyasszak??
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)

A cickafark tea tényleg okozhat spontán vetélést?

Felfázás miatt mindig azt szoktam inni, most 16 hetes vagyok, és egyik barátnőm azt mondta, hogy ne merjem, mert baj lehet. Van még esetleg valami gyógynövény, amit kerülni kell ilyenkor?

Legjobb válasz: vérbõséget okoz,ami vetéléshez vezethet,semmiképpen nem ajánlják ilyenkor! Ha felfáztál fordulj az orvosodhoz,inkább ne kísérletezz terhesen!Sok sok vizet igyál!Jobbulást!

vérbõséget okoz, ami vetéléshez vezethet, semmiképpen nem ajánlják ilyenkor! Ha felfáztál fordulj az orvosodhoz, inkább ne kísérletezz terhesen!Sok sok vizet igyál!Jobbulást!
Igen. A cickafark fogyasztása tilos terhesen. Rengeteg gyógynövényt kerülni kell, még a kamillát is. Amirõl tudom, hogy ártalmatlan a csipkebogyó tea.

Tényleg okozhat függőséget a like gomb?

Ezt olvastam egy cikkben.Ez igaz?Nálatok okozott?

Legjobb válasz: Nincs [email protected] Facebook-om.

Nincs [email protected] Facebook-om.
Dehogy okozhat ! LIKE
Igen, okozhat, én is függõ vagyok, de van Like tapaszom, ezért már kicsit könnyebb mint pár hónapja.
A kérdező hozzászólása: És az mit jelent hogy az a lájkolt oldal "hozzáfér" a sertésbukodhoz? (nekem sincsen ilyen bukom).
Köszönöm az utolsónak. Akkor jól sejtettem a like lényegét, csak elbizonytalanított, hogy "élvezetet nyújt". ...de hogy nyújthat ez valakinek élvezetet...?!:)
Ha tetszik neked valamilyen hozzászólás, vagy feltett kép, vagy videó, vagy idézetek, akkor megnyomod a tetszik gombot. Ez a like. Ezzel jelzed, hogy neked ez tetszik. Persze van, aki mindent like-ol és csodálkozik, hogy mindenféle szeméttel tele van az oldala.
Nem tudom, hogy milyen élvezetet okoz, de továbbra is igen a válaszom.
A kérdező hozzászólása: Csatlakozom az utolsó kérdezõhöz :) Én sem vagyok rajta a sertésbukon és számomra is teljesen érthetetlen ez a like gomb mánia, egy cikkben olvastam róla, azért tettem fel ide ezt a kérdést.
Bocs az offért, de mondjátok már meg légyszi, hogy miért jó like-zni valakit/valamit, és annak miért jó ha like-zik? Nem vagyok fenn facen, tehát nem igazán vagyok otthon a dologban, de idáig volt azért róla sejtésem, viszont az elõzõ válasz óta, hogy "élvezetet jelent", azóta már fogalmam sincs róla. Elõre is kösz.:)
Minden ami élvezetet nyújt, okozhat függõséget.
Nem tudom, még sose használtam.
Nekem úgy 2 éve van facebook regem. A CrunchBang linuxon kívül semmit nem lájkoltam még:) Emberfüggõ az egész.
igen
Értem. Így már érthetõbb, hogy miért nyomogatnak like-t egyes emberek folyton. -Ha valamit fontosnak tartok, az biztos fontos másnak is.- Azt nem is tudtam, hogy a különbözõ honlapokon ha "tetszik"-et nyomok, akkor az megjelenik/megjelenne a face oldalamon. Na, most megtaláltam az elsõ hátrányt abból, hogy nem vagyok fenn. Már ezer éve mûködõ dolgoknak a lényegét még csak most tudtam meg.:(:) De durva, teljesen úgy érzem magam most, mint aki le van maradva a világtól.:) ...de ez legyen a leg nagyobb lemaradásom:) Köszi.

A kubu tényleg okozhat hígabb székletet?

Kislányom 2 éves és kb. 1 hete van napi 1,2 hígabb, inkább krémes, nem vizes széklete. Imént nézel?dtem a hasmenés témájú kérdések között és valaki írta, hogy a kubu esetleg okozhat. A lányom úgy issza a kubut, hogy kb. 30 milli kubu és hozzá kb. 100 milli víz. Tehát épp csak színe van. Lehetséges attól? Próbálom diétáztatni, de nem nagyon eszi azokat a kajákat, ma pl. üres kenyeret volt hajlandó enni. Dokinál voltunk már, hogy adjon beutalót székletvizsgálatra, de azt mondta nem lenne sok értelme, így végül nem kaptunk.... Fog nem jön tudtommal. Ezt leszámítva semmi baja, talán csak kicsit aluszékonyabb a napokban, sem láza nincs, se nem köhög, orra sem folyik, nem hány semmi.... Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Semmi komoly ne izgulj. Néha van ilyen. Kubu csak töményen okozhatná. Valami az az napi étrendjében esetleg meghajtja. De egy-egy napitól még nem rohannék.. Próbált esetleg leírogatni mikor mit eszik hátha ez segít.

Semmi komoly ne izgulj. Néha van ilyen. Kubu csak töményen okozhatná. Valami az az napi étrendjében esetleg meghajtja. De egy-egy napitól még nem rohannék.. Próbált esetleg leírogatni mikor mit eszik hátha ez segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is úgy gondoltam, hogy töményen okozhatja a kubu. Csak gondoltam, hátha van valami fogódzó, hogy mitõl. Az a baj, hogy ez már több, mint egy hete tart és mindennapos. És visszatérõ, mert elég sûrûn volt már hasonló problémánk. Apukájának is érzékeny a gyomra az ételekre, lehet, hogy örökölte tõle?
Nem hiszem. Milyen ételre érzékeny apuka? Pontosan ezért érdemes vezetned mikor mit eszik és mikor lazább a széklet csak így tudsz összefüggést találni az étel és a székelt közt.
A kérdező hozzászólása: Folyékony tejtermékre, zsíros ételekre érzékeny. Meg például olyan dolgok, amik nekem természetes, hogy simán tudom egymás után enni, semmi gondom, Õt meghajtja (mármint a férjemet). Például én simán tudok enni szinte egymás utána majonézt, aztán paradicsomot stb.... De emiatt lehet, hogy nekem extra a gyomrom, nem tudom. :)

A folyamatos csapvízfogyasztás tényleg meddõséget okozhat a férfiaknál?

Az osztálytársam rokona vízmûveknél dolgozik és elvileg õ mondta neki. Kicsit utánaolvastam, de ezt is-azt is írnak.

Legjobb válasz: Ha igy lenne ,akkor lehet hogy te sem születtél volna meg .

Ha igy lenne , akkor lehet hogy te sem születtél volna meg .
Okoknak én azt hallottam, hogy a fogamzásgátló a nõk vizeletével belekerül a vízkészletbe és a hormonokat nem tudják onnan kiszûrni a hagyományos tisztítás során. Hogy igaz -e azt nem tudom, ami tény, hogy a meddõség világszinten növekvõ probléma, bár a túlnépesedés nagyobb gond egyenlõre
Második: jól írtad. Igen, a vízben levõ hormonok csökkentik a férfiak nemzõképességét. De önmagában nem okoz meddõséget.
igen, hallottam én is, de azért ezt ne vedd készpénznek. Ha parázol, igyál ásványvizet.
Bocs 4 es, de az ásvány víz is a földbõl jön, csak dúsítják szénsavval. Amit meg nem, az a "bor víz" , az meg Erdélyben van .Pl.Borszék .

A görögszéna tényleg okozhat hasmenést? :S

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6gsz%C3%A9na Itt olvashatod, hogy lovaknál épp hasmenés ellen használják, mást ezzel kapcsolatban nem találtam.

http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6gsz%C3%A9na Itt olvashatod, hogy lovaknál épp hasmenés ellen használják, mást ezzel kapcsolatban nem találtam.
Okozhat hasmenést fõleg ha valaki a elõírtnál sokkal többet fogyaszt ami azt jelenti hogy több mint napi 15-20g ami nem kevés, de ez embere válogatja, van akinek még ekkora dag se okoz gondot, van akinél megfogja a székletet.

Tenyleg okozhat kancsisagot, ha hosszabb ideig belog a haja a szemebe valakinek?

Amikor kicsik voltunk azt mondtak, hogy azert kell levagni a frufrut, vagy bekotni a hajunkat mert ha nem hat a szem elott logo hajtol kancsik leszunk.

Legjobb válasz: Nekem 30 évig volt hosszu hajam, még se vagyok kancsal! :)

Nekem 30 évig volt hosszu hajam, még se vagyok kancsal! :)
Nem kancsalságot okoz hanem olyan mint ha közelrõl tévéznél.Ingerli a szemet és fárasztja.Hamarabb romlik a látásod.
mivel gondolom lány vagy, nem tudsz megkancsulni :D XDDDDDDd
Melyik kérdésnél?
Nem, ha csak edzés után megy! Gondolj bele, fél liter üdítõ 50 gramm ch, amit elég sok ember iszik, mégsem cukorbeteg mindenki. Ha te csak edzés után fogyasztasz cukrot, kicsi az esély hogy cukorbeteg legyél.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Egyébként egészségesebb lenne ha a suliba is sima vizet vinnék tea helyett?
Az edzés utáni cukor nem gond, mert akkor van helye, ugyanis üresek a glikogénraktárak. A napközbeni cukorfogyasztás viszont nem ajánlott.
Milyen tea? Én is fogyasztok teát, cukor nélkül, a kávét is így iszom néha, ha iszok.
A kérdező hozzászólása: Fekete, 3l szoktam fõzni, abba 9 evõkanál citromlé és uygan ennyi cukor. Valszeg ez sok mi :S
Hát a 9 evõkanál cukortól nagyobb eséllyel lesz valaki cukorbeteg, mint az edzés utánitól az biztos!
3liter fekete teát szoktál inni? én is szoktam fekete teát és zöld teát inni de én cukor nélkül iszom.
EVÕKANÁL cukor? Ráadásul kilenc? És az edzés utáni ch miatt aggódsz? Gondolkozz már el egy kicsit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!