Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem nyújtózkodni (1 db)

Tényleg nem lehet nyújtózkodni?

Tegnap rám szólt egy ismer?söm, hogy már az elején sem szabad nyújtózkodni? 9 hetes vagyok

Legjobb válasz: En szoktam nyujtozkodni,es semmi gond nem volt eddig emiatt, es nemsokara szulok.

En szoktam nyujtozkodni, es semmi gond nem volt eddig emiatt, es nemsokara szulok.
Az az igazság, hogy ezt már én is hallottam, de viszont egy szakkönyvben sem olvastam.Néha elõfordul az emberrel , nekem is idáig minden ok, pedig én is nyújtózkodom néha.Sztem éreznénk ha nem esne jól.
Szerintem csak az utolsó idökben veszélyes, egy ismerösöm le akart szakítani egy orgonát a fárol, és meg repedt a magzat burok és el kezdett szívárogni a magzatvíz. meg is kelett szülnie a picit. 8. hónapos volt. de hál istenek minden rendben volt vele.De ez is biztos, személytöl füg.
Én is hallottam ilyet, de szerintem többnyire mendemonda az egész. Járok kismamajógára, ott van olyan gyakorlat, amikor bizony nyújtózkodni kell. Ha ártalmas lenne, nem hiszem, hogy csinálnák. Én azt javaslom (én is így teszem) nyújtózkodj, csak azért óvatosan. :)
Anno 1960-ban a Nagyim függönyt rakott fel, nagyon magasra kellett nyújtóznia. Bevérzett, ami miatt 3 héttel hamarabb kellett császárral megszülnie Anyukámat. De szerintem is "alkat" kérdése. Én is szoktam nyújtózkodni (ruhateregetésnél) de persze csak óvatosan. 35 hetes kismami

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ugye biztos, hogy terhes vagyok, vagy tévedhet a teszt?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

A 34. héten 2100 volt a méhszáj értékem. Azóta nem vizsgált orvos, most vagyok a 36. hét végén. Ha szeretkezünk és már jobban nyitva vagyok az gond lehet?

Milyen gyakran nézik a méhszájértéket, mert a 36.héten csak ctg volt.

3

9 hetes kismama vagyok, mire számitsak?

9 hetes kismama vagyok. Mulhéten volt első nögyogyászati vizsgálatom a terhesség alatt, illetve megvolt az első UH. Ezt követően mi lesz a köv lépés? Milyen vizsgálat, milyen héten? Mennék ki barátomhoz angliába, s nem tudom milyen vizsgálatokat kell letudnom, hogy utána pár hétig ne kelljen dokihoz menni.

6

Tippelős kérdések?

Naponta látok ilyet, és nem értem, hogy a kérdezők mit szeretnének vele elérni, vagy milyen információt szűrnek le a válaszokból. Nem akarok rosszindulatú lenni, csak érdekel. Tippeltetők, megírnátok?

10

12. héten barnázás. Mi lehet az oka? Járt más is így?

12 hétben jàrok,hétfőn voltam a aktuális vizsgálaton. Minden rendben volt. Tegnap délelőt egy kis barnás folyàsom volt,megijedtem ezért elmentem az sztk-ba ,hogy minden rednben van e. Ott ultrahangon megnéztek,a baba körül nem találtak bevérzést,mocorgot ,dobogott a szíve,renben volt. Az orvos annyit mondott lehet a baba megrugott valami kis eret,és az vérzett. Ilyen lehetséges? Délután màr nem volt barnázás,azt hittem ennyi volt. De ma megint barnàzásom van.eleggé aggaszt a dolog. Mi lehet ez.? Baj lehet?

1

Lehet ez terhesség?

November elején (3.-án) abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, mert állandó rosszulléteim voltak. 2 hónapig Yasminelle-t szedtem, majd újat írattam hátha javul a közérzetem de csak rosszabb lett a másik tablettától, így azt egy hétig szedtem csak, tehát nem szedtem végig a levelet. Rá 2 napra meg is jött...

4

Aki méhpempőt evett teherbeesés céljából a 25g-os meddig volt elég? Mennyi evett belőle? Mennyi idő után segített?

1

A mellfájdalom megmarad elhalt terhességnél? Lehet az utrogestan hatása?

Nem látnak embriót. Hétfőn missed lesz.

5

Klion kúra után pár nappal megtermékenyülhetek?

10 napos Klion kúra ért véget szombaton, kedden volt ovum, a még bent maradt gyógyszer elpusztíthatta a spermiumokat?

4

Kinderlufot használnátok terhesen?

32hetes kismama vagyok. Lassan egy hete kínoz a köhögés. Szerintetek bekenhetem a kisfiam Babyluf kenőcsével a mellkasom,hátam (csak mert a fiamnál nagyon jótékony hatása volt)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!