Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem háton (47 db)

Begyulladt fogra tényleg nem hat érzéstelenítő?

Itt olvastam pár kérdéssel lejjebb és ezen csodálkozok , manapság már elég jó fájdalomcsillapítók vannak nehezen hinném el hogy ha valaki rendesen beadja akkor tényleg olyan szinten fájna utána is

Legjobb válasz: tényleg nem hat

tényleg nem hat
A gyulladt fog elnyeli az érzéstelenítõt, és sokkal de sokkal nehezebben hat. Ha úgy nem bírod, akkor nincs mit tenni. Vagy összeszorított ököllel kibírod, vagy a probléma folytatódik, mert sajna magától a fog nem gyógyul meg.
Nem minden esetben, de simán elõfordulhat, hogy tényleg nem hat.
1 jó feles pálinka biztos jót tesz :) ismered a közmondást. Pálinka..Fájdalmat Csillapít..Generációk óta. :D
Jó esetben még fél perc sincs a mûvelet. Én is kibírtam, pedig elég érzékeny fajta vagyok. Így viszont a húzás utáni rövid idõszak is fájdalmasabb, de azzal úgy vagyok, hogy nem érdekel annyira, fõ hogy túl vagyok rajta.

A canesten krém tényleg nem hat? !

mármint ha használom akkor ugyanúgy megmarad a hüvelygomba?

Legjobb válasz: nem minden esetben hat, és a kúp sem minden esetben hat. azért kell nõgyógyászhoz menni, hogy kiderítse milyen jellegû a fertõzés, és egy arra valót írjon fel. nem csak a Canesten létezik, rengeteg szájon át szednivaló gombaellenes cucc van, és van, amire azok kellenek.

nem minden esetben hat, és a kúp sem minden esetben hat. azért kell nõgyógyászhoz menni, hogy kiderítse milyen jellegû a fertõzés, és egy arra valót írjon fel. nem csak a Canesten létezik, rengeteg szájon át szednivaló gombaellenes cucc van, és van, amire azok kellenek.
háát a hüvelytabletta jobban fertõtlenít az 100% és magában a krém nem használ (tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: és valami más dologgal lehet kezelni ami úgy megtalálható általában minden háztartásban? mert most nem tudok dokihoz menni egyéb okokból de jövõ héten beszorítom ha nem múlik most nincs itthon csak krémem hallottam hogy ez nem segít de van esély rá hogy múlni kezd?
persze h van. nyugodtan kenegesd addig magad a krémmel. a hüvely nyílás körül is bátran bekenheted.
A canestennel csak a külsõ részét kend be, nem ajánlatos mélyebben. Egyébként lehet kapni vény nélkül gomba elleni kúpot, ami 3 darabos, nekem segített és nem kellett mennem orvoshoz.Persze mindenképpen keress fel egy dokit, hogy biztosan gombás fertõzésed van-e. Otthoni praktikaként ajánlatos joghurttal kenegetni, mélyebben is. Vagy ha van teafaolaj vagy grapfruit csepp, akkor márts be egy tampont a joghurtba utána 3 cseppet vagy a teafaolajból, vagy a grapfruit cseppbõl és tedd fel. A teafaolajtól felvesztve menekülnek a kórokozók, ráadásul nem bántja a hasznos baktériumokat.

Ízesítettétek a málnalevél teát? Tényleg nem hat annyira ha ízesítem?

az els? babámmal ittam a 36ik hétt?l, de sztem semmit nem ért. ízesítettem az biztos, de azért most is iszom, nem veszítek vele semmit. És hátha akkor is segített, lehet akkor ha nem ittam volna nem 12 órát vajúdtam volna hanem 24et.. :P nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak.

Legjobb válasz: Én ízesítettem amikor a lányomat vártam, 4 órát se vajúdtam, de nem tudom hogy annak volt e köze hozzá. Anyu is megszült mindkettõnket pár óra alatt, inkább abban hiszek, hogy rá hasonlítok ilyen téren, és ezért sikerült ilyen gyorsan tágulni. Szinte semmi fájásnál már 3 ujjnyinál tartottam, mikor beértünk a kórházba, igaz már két percesek voltak, de erõsségre simán lépcsõztem még 3 emeletet velük. Remélem most is sikerül simán és "gyorsan" szülnöm. És igaz nézd a pozitív oldalát, tényleg lehet hogy hatott, úgy ahogy írtad, ártani nem árt alapon én is inni fogom. :-) És ízesítve. :-) 23 hetes ikres kismama

Én ízesítettem amikor a lányomat vártam, 4 órát se vajúdtam, de nem tudom hogy annak volt e köze hozzá. Anyu is megszült mindkettõnket pár óra alatt, inkább abban hiszek, hogy rá hasonlítok ilyen téren, és ezért sikerült ilyen gyorsan tágulni. Szinte semmi fájásnál már 3 ujjnyinál tartottam, mikor beértünk a kórházba, igaz már két percesek voltak, de erõsségre simán lépcsõztem még 3 emeletet velük. Remélem most is sikerül simán és "gyorsan" szülnöm. És igaz nézd a pozitív oldalát, tényleg lehet hogy hatott, úgy ahogy írtad, ártani nem árt alapon én is inni fogom. :-) És ízesítve. :-) 23 hetes ikres kismama
édesítõ és citrom volt benne, napi fél litert ittam. én szerettem. mire bementünk a kórházba már kitolásra készen voltam tágulva, 4.5 ujjnyira.... :DDD
én úgy tudom, a méh és méhszáj izomzatát puhítja fel a málnalevél tea- állítólag tökmindegy hogy ízesítve vagy anélkül fogyasztják. Én ittam az elsõ terhességnél, és mikor megszületett a baba és jött a varrás azt mondta a doki, hogy belsõ varrat nem is lesz, mert olyan jól fel volt puhulva az izomzat, hogy sehol sem repedt. Így csak a külsõ gátat kellett varrni. nem tartott az sem sokáig. most én is már 36hetes vagyok a második babával, már iszom egy hete újra a teát! mivel mindenfajta teát utálok, ezért természetesen ízesítve, sõt túlízesítve, de így is majdnem kiöklendezem. Sajnos kiskorom óta nem bírok teát inni, hányingerem van tõle, bármelyiktõl.De a babáért mindent természetesen. :-D

Miért van ilyen sok magyar lány, aki négert akar, hát nektek már tényleg nem jó a fehér fiú, mi bajotok van velünk?

Legjobb válasz: Miért van olyan sok magyar pasi, aki odavan az ázsiai csajokért? Hát nekik már tényleg nem jó a fehér lány? Na ez is pont olyan kérdés. Röviden és komolyan, ez ízlés dolga. Az ízlést persze befolyásolhatják, fõleg a fiatalabb korosztálynál a trendek. A más bõrszínû ember azért szokott bejönni általában az embereknek, mert egzotikus, vagyis a mássága különleges.

Miért van olyan sok magyar pasi, aki odavan az ázsiai csajokért? Hát nekik már tényleg nem jó a fehér lány? Na ez is pont olyan kérdés. Röviden és komolyan, ez ízlés dolga. Az ízlést persze befolyásolhatják, fõleg a fiatalabb korosztálynál a trendek. A más bõrszínû ember azért szokott bejönni általában az embereknek, mert egzotikus, vagyis a mássága különleges.
ez mar a masodik ilyen jellegu kerdes amit olvasok
A kérdező hozzászólása: # 15/15 Sokkal több ilyen lány kéne. :D
Fekete csempe rózsaszín fugával, már a puszta gondolatától is felállt a farkam. :)
Hát igen Debrecen az más. Oda nyomták az összes négereket. Amikor megerõszakoltak egy csajt azóta már nem sokat látni. De a csajok..... Néger f±szt látnak és olvadnak. A magyar pasikat meg irigynek, rossz indulatosaknak mondják. Na persze. Ki is különböztet bõrszín alapján? Aki fagyit szeretne nyalni az nem kávét fog inni. Egyértelmû, hogy nem a különleges belsõje miatt jön össze vele. Rengeteg tisztességes, kedves, barátságos, rendes fehér férfi van. Elvarázsolt lányok.
Nekem nagyon jó lett volna a fehér fiú. De az élet minden területén átvert. Az, hogy volt másik nõje, csak a legkevesebb. Aztán megismerkedtem egy másik fiúval. Kedves volt, okos, jó humorú, idõ közben kiderült, hogy megbízható is. Persze, hogy kikötöttem mellette. Ja! És fekete.
Kedves vagyok, jó humorú, megbízható, õszínte, hûséges, megértõ, kreatív (ami feketékre nem jellemzõ), romantikus, megbocsájtó, nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem kurwázom, nem vagyok féltékeny, nem verek nõket, segítõkész vagyok, jó vagyok az ágyban. Ja és fehér vagyok..... Gondolom a különbség az, hogy minden fekete szimpatikus külsõre, de fehérben látni gáz-.-" Mert itt vagyunk mi jók is és jobbak is! Az milyen fekete amelyik a barátnõjét azzal eteti, hogy hiába keres fehért, mert a fekete ki tudja elégíteni?? Ez valós eset. Szóval nem gyáva módon féltékeny kukac? Persze, hogy a csaj beveszi ahogy a többi is:) Nem azért, de a casanovák is elvéreznek, sõt. Persze jön az, hogy irigy vagyok, meg rasszista. Abszolult nem. Csak nekem is van szemem.
"csak" fekete tudja kielégíteni akar lenni, mert ezzel a szöveggel ámítja. Különben nem is érdekel a csaj és nem is látom, de elbeszélgetünk errõl komolyan.
Kedves #20! Nem vagy sem irigy, sem rasszista. legalábbis én ebbõl a kommentedbõl nem ezt szûrtem le. De azt nem értem, miért általánosítasz abból az esetbõl, amit ismersz? Én leírtam a saját történetemet, ami jó, de ebbõl még nem következik, hogy minden fehér fiú szemétláda, és minden fekete pedig csodálatos. Éppúgy van jó ember és rossz ember mind a két rasszból. Be lehet dõlni a süket dumának, akárkitõl jön. Fehér pasi talán még soha nem verte át a barátnõjét/feleségét? Dehogynem. Ha igaz, amit leírtál magadról, akkor te egy jó ember vagy. De ettõl még nem lesz minden fehér pasi is az. És fordítva ugyanez a helyzet. Ennyi és nem több.
De fekete se:)
Amúgy nem is a feketékkel van a baj vagy a "fehérekkel", ha jobban értelmeznél engem. Náltak nõknél a gondolkodás menet kicsit valótlan. Nem azért mondom, mert engem zavar hanem ez így van. Állandóan azt hallani, hogy milyen szentek meg intelligensek. Ahogy mondom a feketében nem látok csúnyát, de fehérben a rosszakkal foglalkoztok, mert azok jöttek be. Aztán csodálatos módon csalódás. Figyelj azok a férfiak akik az ázsiai nõkre buknak is így vannak. Mindegyik szép kívétel nélkül! Na valamire csak rálátok. Bár nekem nincs ilyen gondjaim mivel belsõre megyek és nem fajokra.
nem látjátok a csúnyát* Kijavítom, mert nem jól írtam le és félreértések véget.
Én speciel nem bírom a négereket. Nem tudnék velük kapcsolatot elképzelni. Semmi bajom sincs a fehér fiúkkal. :D
??? :O én nem a bõrszínt nézem. lehet csak neked nem volt szerencséd most.. majd máskor az lesz :)
Tisztázzuk, hogy a csoki-vanília kombó csak akkor jó, ha a csaj a csoki, és én adom hozzá a vaníliát :) . Hmm, csoki baby :)
ez most a trendi náluk :) 21f
Mi ez a királyi többes? Honnét veszed, hogy nem csak veled van bajuk? És ezt most nem szemétkedésbõl kérdem.
miért nem bannolják az ilyet?
Esküszöm, hogy most már lefogok járni valami alja tinidiszkóba én is, de akkor is kiderítem, hogy mégis miért gondolják ezt ezek az idióták. Amióta Pesten élek, még nem láttam egyszer sem néger férfit fehér lánnyal.
Szerintem az összes ilyet ugyanaz teszi fel. A toplistán nemhiába van valakinek 1000 pontja kérdésekbõl.
Hát, szerintem azért van 2-3 felhasználó aki egymást felbátorítva hányja ide ezeket.
A kérdező hozzászólása: 6-os, én meg érdekes mód gyakran láttam már fehér lányt fekete hapsival Debrecenben, mondhatom nyugodtan, hogy nincs oylan hét, hogy ne látnék néger-fehér párt és most már tényleg kezd kiakasztani, mit eszenek ezekben a lányok, miért nem jó már a fehér bõr nekik?
Nekem tökéletesen megfelelnek a fehér férfiak, és ezzel nem vagyok egyedül. Ne általánosíts légy szíves!
Nem a bõrszín a lényeg.. Nekem most pont egy félignéger srác tetszik és nem csak azErt mert sokkal férfiasabb a korosztalyunknal meg gondolkodasban es inteligenciaban is kiemelkedo 16/l
Hát kérdezõ a te szavad az enyémmel szemben. Viszont rengeteg fehér párt látok az utcákon. Akkor most kinek van igaza?
A #24-es kommentet nem értem. Elõtte írtam le, hogy mindkét rasszban van jó és rossz ember. A többi nõ nevében nem nyilatkozhatok. Én így látom. A kinézetrõl egyik kommentemben sem írtam semmit.

Hát tényleg nem jön be egy lánynak sem egy 165cm magas 53kilós fiú?

Legjobb válasz: Hát tényleg nem általánosítunk ?

Hát tényleg nem általánosítunk ?
172 centisen, 60 kilóval sem jövök be nekik, szóval semmi köze a magasság-súly adathoz. Hülye lúzerek vagyunk, ennyi.
Én most 185/190 cm-t vagyok és egy 160-165 cm-es lánnyal találkozgatok :P. engem ez zavar egy picit de nem annyira, végülis ha belegondolok egyáltalán nem zavar :D
Valakinek csak bejön... Nekem nem. 17/L
3. Ha így állsz hozzá akkor sajnállak , de tényleg egy looser vagy...
Ázsiában biztos sok csajnak bejönnél, itt is láttam már alacsonyabb sráccal barátnõt, de mit vársz?
Tényleg nem, minden lánynak magas pasi kell. 3-as, te is azért nem jössz be nekik, mert nem vagy elég magas.
ha megírja valaki hogy nem akkor "utálatos némber" megjegyzem arról senki nem tehet hogy milyen az izlése vagy neked kéne 120kg-s csaj? Amúgy mit vársz szerelmes verset? Vagy boruljunk le a lábaid elé hogy hogy lehetett a világ ilyen gonosz veled? Ébredj már fel! Senkinek nem jár alanyi jogon barátnõ, meg boldog élet, azért tenni is kell. Ragadj le a külsõnél hibáztass mindenkit magadon kívül és garantált az önsajnálatba süppedés. Neked ennyit adott az élet külsõbõl ebbõl kell kihozni a legjobbat, ha azon nyavajogsz ez milyen igazságtalan azzal nem jutsz elõbbre.

Terhesség alatt ti aludtatok/feküdtetek háton? Tényleg nem szabad?

Én sajnos a hátamon ébredek fel mindig. És a párom is mondja, ha éjjel felébred és rám néz, akkor is a hátamon fekszem. De oldalamon alszok el.

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességemmel 25 hetesen bevéreztem, kórházba kerültem. Nem lett semmi baj, de ott többször rámszóltak, hogy ne feküdjek háton, csak oldalt. Nem értettem,miért. Végül az orvosom elmagyarázta, hogy ha teljesen vízszintesen hanyatt fekszem, nem biztos, hogy megfelelõ a méh vérellátása, csökkenhet a baba vérellátása. De ez nem feltétlenül van így, de ha nem megfelelõ a vérellátás, az anya is kényelmetlenül érzi magát ebben a pózban, és változtat a testhelyzetén. Úgyhogy emiatt nem kell aggódni, és még azt mondta, ha szeretek háton feküdni, polcoljam fel párnákkal a hátam, úgy nem leszek teljesen vízszintes helyzetben. Én sokszor feküdtem így, mert a vége felé amikor már nagy hasam volt, kényelmetlen volt az oldalt fekvés is. Jó babavárást!

Én az elsõ terhességemmel 25 hetesen bevéreztem, kórházba kerültem. Nem lett semmi baj, de ott többször rámszóltak, hogy ne feküdjek háton, csak oldalt. Nem értettem, miért. Végül az orvosom elmagyarázta, hogy ha teljesen vízszintesen hanyatt fekszem, nem biztos, hogy megfelelõ a méh vérellátása, csökkenhet a baba vérellátása. De ez nem feltétlenül van így, de ha nem megfelelõ a vérellátás, az anya is kényelmetlenül érzi magát ebben a pózban, és változtat a testhelyzetén. Úgyhogy emiatt nem kell aggódni, és még azt mondta, ha szeretek háton feküdni, polcoljam fel párnákkal a hátam, úgy nem leszek teljesen vízszintes helyzetben. Én sokszor feküdtem így, mert a vége felé amikor már nagy hasam volt, kényelmetlen volt az oldalt fekvés is. Jó babavárást!
Ugy aludj ahogy neked kenyelmes. En is sokszor haton fekszek pedig 35 hetes vagyok.
Én mostanában csak úgy alszom, bár sztem ez még nálam nem jelent problémát. 16+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem, 17 hetes vagyok.
próbálj nem háton feküdni a gyerek vérellátása miatt!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem lehet háton aludni?? Én errõl még nem hallottam... !! Nekem nagyon fáj a vállam így sokszor csak háton tudok aludni...
A kérdező hozzászólása: A 4-es válaszoló leírta. Köszi a válaszokat.

Csajok! Vett már részt valaki lézeres szőrtelenítésen? Tényleg nem lesz többé borotvára stb. szükség? Tényleg teljesen eltávolít mindenrt? Tényleg hat? Ára mennyi?

Legjobb válasz: Nézz utána a neten, de amit én olvastam az az volt, hogy nem egyszeri kezelésrõl van szó (azthiszem az elsõ kezelés után egy hónnap ismételni kell). Majd két év után kezdenek visszanõni a piheszõrök. Amit késõbb már gyantázással is lehet egyszerûen kezelni. Egy kutatómunkához gyûjtöttem anyagokat, sokmindent átolvastam ezzel kapcsolatban, de érdeklõdj te is olyan kozmetikusoknál, akik foglalkoznak lézeres szõrtelentéssel, de az igaz, hogy a kezelés után két évig nem kell semmilyen szõrtelenítõt használni! :)

Nézz utána a neten, de amit én olvastam az az volt, hogy nem egyszeri kezelésrõl van szó (azthiszem az elsõ kezelés után egy hónnap ismételni kell). Majd két év után kezdenek visszanõni a piheszõrök. Amit késõbb már gyantázással is lehet egyszerûen kezelni. Egy kutatómunkához gyûjtöttem anyagokat, sokmindent átolvastam ezzel kapcsolatban, de érdeklõdj te is olyan kozmetikusoknál, akik foglalkoznak lézeres szõrtelentéssel, de az igaz, hogy a kezelés után két évig nem kell semmilyen szõrtelenítõt használni! :)

Terhesen tényleg nem szabad háton feküdni?

Legjobb válasz: Szia. Én szinte az egész terhesség alatt tudtam a hátamon feküdni.Még az NST-ket is hátamon fekve csinálták,attól függõen,hogy hogy feküdt a baba. Ha nem nyomja a hasi artériádat,vagy valamelyik szervedet,akkor feküdhetsz a hátadon,ha kényelmes neked.

Szia. Én szinte az egész terhesség alatt tudtam a hátamon feküdni.Még az NST-ket is hátamon fekve csinálták, attól függõen, hogy hogy feküdt a baba. Ha nem nyomja a hasi artériádat, vagy valamelyik szervedet, akkor feküdhetsz a hátadon, ha kényelmes neked.
Amíg nem érzed kellemetlennek, addig szabad. Egy idõ után kezd nyomni valamit a baba, de az olyan rossz érzés, hogy nem is lesz kedved hanyatt feküdni.
A nagyobb terhesség nyomhat egy fõeret, ami miatt rosszul lehetsz. De ezt úgyis érzed. Én végig tudtam hanyatt feküdni.
Pihenés vízszintes állapotban: Nem egészséges a hanyatt fekvés, mert a hasi nagy ereket a méh súlya nyomhatja. 20 percnél tovább ne feküdjünk a hátunkon, még vizsgálatokon sem. A második és fõként a harmadik trimeszterben az egyre növekvõ magzat a könnyen összenyomható kismedencei vénák leszorítása által tovább fokozhatja a vénás pangást, akadályozva a vénás vér visszaáramlását. Visszerek nemcsak az alsó végtagokon alakulhatnak ki. Különösen többszörös terhesség esetén megjelenhetnek gáttáji és a kismedencei vénatágulatok is, ezek azonban a legtöbb esetben a szülést követõen visszafejlõdnek. A láthatóan növekvõ visszereken kívül egyéb tünetek is jelentkezhetnek, mint például a lábdagadás, a láb feszülése, fájdalom, nehézláb érzés, és súlyos esetekben felületes visszérgyulladás is kialakulhat. Továbbá a magzat oxigénellátását is gátolhatja a hanyattfekvés.

Tényleg nem szabad háton feküdni ha lent van a méhlepényem?

a barátn?m szerint ha lent van a méhlepény csak oldalt lehet feküdni.Ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: nem gondolnám, mivel, ha lent van, akkor nem hátul felül, így kétlem, hogy öszzenyomódna a baba súlyától. De ha aggódsz, akkor ne feküdj úgy, sajna ebben senki nem tud okosat mondani. ha mégis úgy fekszel, azért nehogy kikészülj, az ég világon semmi bajotok nem lesz.

nem gondolnám, mivel, ha lent van, akkor nem hátul felül, így kétlem, hogy öszzenyomódna a baba súlyától. De ha aggódsz, akkor ne feküdj úgy, sajna ebben senki nem tud okosat mondani. ha mégis úgy fekszel, azért nehogy kikészülj, az ég világon semmi bajotok nem lesz.
Az orvosod biztos szolt volna ha nem lehetne innentõl kezdve háton feküdni.

Miért van az, hogy azok a lányok, akik jó pofiznak nekem, azok vagy kövérek vagy arcszerkezetre nem vonzóak a számomra, hát már tényleg nem találhatok olyan lányt, aki külsőre és belsőre is bejön nekem, mint régebben?

Legjobb válasz: Változnak az idõk(sajnos)! Egyébként én is hasonlóan vagyok a helyzettel. Csúnyácska lányok gyakran érdeklõdnek az ember felõl, de a csinosabbakat általában a férfinak kell megpuhítania.

Változnak az idõk(sajnos)! Egyébként én is hasonlóan vagyok a helyzettel. Csúnyácska lányok gyakran érdeklõdnek az ember felõl, de a csinosabbakat általában a férfinak kell megpuhítania.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!