Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem egymás után (2 db)

Tényleg nem lehet egymás után többször sütőtököt ill. Répát adni a babának, mert besárgul? Melyik az ami megfogja-és melyik, ami meghajtja?

Legjobb válasz: Nálam a lányom sokat evett répát és sütõtököt és a védõnõnk szólt,hogy kicsit vegyek vissza ezekbõl,mert sárga a gyerek. Akkor nem tûnt fel,de ha nézzük az akkori fotókat eléggé látszik. Tehát tényleg nem jó sokat adni.

Nálam a lányom sokat evett répát és sütõtököt és a védõnõnk szólt, hogy kicsit vegyek vissza ezekbõl, mert sárga a gyerek. Akkor nem tûnt fel, de ha nézzük az akkori fotókat eléggé látszik. Tehát tényleg nem jó sokat adni.
Szia! Az a sárgaság csak a karotintól van, nincs köze az újszülöttkori sárgasághoz. Az én védõnénim mindig jókat nevetett azon, hogy milyen sárga a kisfiam :o) De semmi baja nem lesz tõle, nyugodtan add neki. A sütõtök semleges, jó nyákfogó, ha hurutos akkor jót tesz neki, ha minden nap adsz sütõtököt (+banán). Hasfogó a répa, banán, meg a krumpli magában, vagy ha sok van a fõzelékben. Boldog babázást! :o)
Tényleg sárgít, de nem ártalmas.
Az tényleg a karotintól van, ami nagyon egészséges. Az én kidfiam imásta, sõt néhány hétig nem volt hajlandó mást enni. Ettõl a "sárgaságtól! nem kell félni, ez csak a felhalmozódott karotintól van!
:DDDDDD
El hát. Nekem is volt/van ilyen.
Amit én orgazmusnak érzek és hívok, az lehet többször. És szerintem az az. Nem az az eget rengetõ, sikító, de olyan összeesõ, remegõ, megfeszülõ, elcsukló. Nekem akár 3x is van egy 20 perces szeretkezés alatt.
tomcsa4: Ezeket az adatokat honnan veszed? Oo
El bizony! Volt, h 2-3 elmentem miközben a (ex)pàrommal szeretkeztem. Szèp idõk voltak...csak màr règ volt.
lulz kérdésedet megis válaszoltad.... idézem: Egy lány el tud menni egymás után többször, akár rövid idõn belül is? válasz:A csajom ilyen, és sztem nem játssza meg mert tényleg nagyon be van indulva és élvezi. szvsz sima hencegés amit te itt levágsz
hát ezt még a 80 éves nagymamám is megcsinálja h. bennakad neki a levegõ, remeg + mosolyog, mikor megkapja a nyugdíjcsekket. Õ is orgazmust kapna? :D
Felmérések szerint a nõk 6% él át orgazmust több ízben élete során. 10-15%-nak van életében egyszer orgazmusa. Azaz 80-85% soha nem él át orgazmust, ergo azt se tudja milyen az (csak a filmekbõl stb tudja). Na most gondold át a kérdésed.
lehetséges.. de nekem nem jön össze..
A kérdező hozzászólása: elõtte vesz egy nagy leevegõt és mintha kicsit kimaradna a légzése kb 1-2 mp-ig, és elkezd remegni és a tekintete utána ilyen csillogó boldog lesz
Lehetséges! Én barátnõm is járt már így! Mondta is hogy húdejóóóvagyok! Tegnapelõtt meg ki is dobott!!!! Ennyi, elmehet ötvenszer is, nem számít!
honnan veszed h. nem játssza meg magát? mik a jelei?
nos, akkor én a szerencsés 6-ba tartozok :D végre valami, amiben különleges vagyok. Egyébként igen, lehetséges, a 4 éves kapcsolatomban kb. 4-5ször fordult elõ, hogy többször mentem el, egy alkalommal 3szor, a többi 2 volt. de ez szerintem tényleg hangulat függõ. De volt már olyan is, hogy elmentem, utána viszont már fájt és nem esett jól. Ez változó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!