Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem egyáltalán (44 db)

Nem tudom elfogadni, hogy magas vagyok. Fogok így egyáltalán párt találni? Tényleg nem olyan nőiesek a magas lányok mint az alacsonyak?

178 cm vagyok és állandóan csesztetnek a magasságommal és nagyon zavar. Errefelé nincsenek magas fiúk itt mindenki alacsony és úgy tekintenek rám mint valami mutánsra nagyon zavar . Fogok így párt találni? Azt mondják hogy szép lány vagyok (nem nagykép?ségb?l mondom miel?tt leszólnátok).Tényleg nem olyan szépek a magas lányok mint az alacsonyabbak? 16/L

Legjobb válasz: Ez hülyeség, én ugyan csak 173 centi vagyok, de nagyon sok szép magas lányt láttam, és egyáltalán nem kizáró ok, ha magasabb nálam a lány. Akit zavar, hogy magas vagy az csak féltékeny. 19/F

Ez hülyeség, én ugyan csak 173 centi vagyok, de nagyon sok szép magas lányt láttam, és egyáltalán nem kizáró ok, ha magasabb nálam a lány. Akit zavar, hogy magas vagy az csak féltékeny. 19/F
Ez egyáltalán nem magas! :D De én eddig éppen azt látom, hogy amagas lányok kapósabbak. :)
Nahát, én 170 cm vagyok, és mindig szerettem volna magasabb lenni.A barátnõm is magas, kábé veled egy magasságú, és neki is van fiúja, történetesen pont a bátyám, aki 180 centis.:) Biztosan fogsz párra találni, ne aggódjál.:)
Hol laksz? Busman földön? Ez egyáltalán nem magas.
181 centi vagyok és lány, engem nem zavar a magasságom. Rossz lehet, ha szekálnak téged emiatt, de ne vedd fel! Ehelyett gondolj inkább a magasságod elõnyeire, pl. feléred a magas polcokat, koncerteken bárhova állhatsz, mert mindenütt látsz stb. Az meg egyáltalán nem igaz, hogy a magas lányok nem nõiesek, nem tudom, ezt ki találta ki!
én 183 centi vagyok de kissé parázok ha majdnem olyan magas egy lány mint én, bocs :/ f19
Én 16 éves korom után már egy centit sem nõttem, nem törvényszerû, hogy nõni fog még (pláne lány, õk elõbb nõnek).
A 178 cm egyébként tényleg nem magas, de még csak 16 éves a kérdezõ, még nõni fog. Nem probléma az sem, ha 200 centis egy nõ, ha saját értékrendje van, és nem magánál magasabb férfit keres amiatt, mert 160 centis barátnõi szerint csak magasabb fiúval nem gáz járni :)
Jól néznél ki mellettem. egy 165cm magas srác
A 178 centi tényleg nem magas, a legjobb csávók, mint például én, 185+. Melléjük magassarkút is simán vehetsz. Egy tanács: magas csajként ne légy gyáva magassarkút húzni. Számomra egy magas nõ magassarkúban leírhatatlan önbizalmat sugároz. Egy görnyedt, mokaszinban csoszogó magas nõrõl pedig lerí, hogy nincs kibékülve magával. Jegyezd meg a szavaim: 178 centi + magassarkú!
A magas lányok is kapósak hidd el :)
Azért a magyar férfiak legalább 30-35%-a 180 cm feletti. Nekem volt 178 cm-es barátnõm, nagyon csinos volt és pont illett az én 183 centimhez.
A magas lányok is nõiesek. Csak akkor lehet problémád, ha Te viszont nem akarsz magadnál alacsonyabb fiút. De gondolom, nem így van, hiszen a saját bõrödön tapasztalod, mennyire rossz és igazságtalan dolog valakit a magassága miatt elutasítani. Egyébként is: nem érdem magasnak vagy alacsonynak lenni, annál sokkal fontosabb tulajdonságok is vannak, mint hogy milyen messze van valakinek a feje búbja a talpától. Mivel általában a nõk elutasítják a szerintük nem elég magas férfiakat, azt javaslom, hogy ha valami miatt érdekesnek találsz egy alacsony fiút, Te közeledj felé, hogy tudasd vele, hogy Te nem utasítod el a testmagassága miatt.
Busman föld::D:DD:D:DD:D amúgy azt hittem valami brutál magas lány vagy 190 centi vagy ilyesmi, de a 178 centi az nem is vészes.van egy ismerõsöm õ is ilyen magas kb és nagyon is szép!:)
Ez kamu ugyan úgy szépek õk is meg te is ne aggódjál.
nekem tetszenek a magas lányok, szivesen összejönék egy 180-200+ cm lányal, csak az a baj hogy én 170 vagyok :D

Az tényleg ennyire rossz érzés a fiúknak, ha amikor elkezd elélvezni abbahagyom és nem érek hozzá? Ilyenkor tényleg nincs egyáltalán orgazmus?

Tegnap ez történt (igazából nem direkt), hogy orálisan csináltam a barátomnak, (69 eztünk) és mikor elélveztem abbahagytam egy pillanatra épp abban a pillanatban elkezdett spriccelni pontosabban csak folyt kifele a sperma. Én meg nem csináltam vele semmit mert épp nem is tudtam mi van... :) És a barátom nagyon ideges lett kiakadt rám... Én meg besértődtem és otthagytam, mert nagyon "lecs.szett"... oldja meg magának... de igazából így utólag már bánom... tényleg ennyire nagyon rossz érzés ez? Mármint nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó, mintha folyamatos, de nem is nevezném kifejezetten szörnyűnek. Talán marad is némi kielégületlenség ami épp hogy előny mert nagyobb kedvem a folytatáshoz. A fiúknál ennyire máshogy van ez? A barátom azt mondta h nagyon fájtak tőle a golyói ez lehetséges ill. természetes ilyenkor? Nagy bajt csináltam? :(

Legjobb válasz: Igen "nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó" Ez biztos nekik is meg van. De én közben azon akadtam fent, hogy azt írtad, nagyon lecseszett a barátod, mert nem folytattad neki. Na ez nagyon nem volt helyénvaló tõle! Már csak azért is mert neked is jogod van az orgazmusod kiélvezéséhez. Ha te jutottál elõször oda és véletlenül abbahagyod az õ kényeztetését, szerintem ezen nem szabadna ennyire kiakadni!

Igen "nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó" Ez biztos nekik is meg van. De én közben azon akadtam fent, hogy azt írtad, nagyon lecseszett a barátod, mert nem folytattad neki. Na ez nagyon nem volt helyénvaló tõle! Már csak azért is mert neked is jogod van az orgazmusod kiélvezéséhez. Ha te jutottál elõször oda és véletlenül abbahagyod az õ kényeztetését, szerintem ezen nem szabadna ennyire kiakadni!
Na, én ezért ódzkodom a 69-ezéstõl. Mégis hogy figyeljek egyszerre 2 dologra? :D Nagy bajt am nem csináltál. Nyilván nem volt olyan jó érzés, mintha még megszívtad volna, dehát na.. Elõfordul az ilyen :D Lehetett volna sokkal tapintatosabb.. Én is megsértõdtem volna a helyedben. De aztán le lehetett volna rendezni annyival h õ bocsánatot kér, te pedig felajánlod neki, hogy amint kész lesz rá, leszopod. 18/L
Igen, nagyon szar érzés, amikor töltve marad az ember :) De kiheveri.
Innen is gratulálok a párválasztásodhoz.

Tényleg nem szabad egyáltalán befeküdni a kádba?

Legjobb válasz: Már miért ne szabadna? Én minden este befekszem csak néha zuhanyzok. Jobban szeretek elnyújtózni. Nem mondom hogy nem esne jól a jó forró víz, de azt tényleg nem szabad. Terhességem elõtt mindig jó forróban fürödtem. 19 hetes kismami

Már miért ne szabadna? Én minden este befekszem csak néha zuhanyzok. Jobban szeretek elnyújtózni. Nem mondom hogy nem esne jól a jó forró víz, de azt tényleg nem szabad. Terhességem elõtt mindig jó forróban fürödtem. 19 hetes kismami
Befeküdhetsz úgyis a kádba, hogy nincs benne víz!:) Bocsánat a viccért.:) Egyébként szabad kádban fürdeni, de nem forró vízben!!
Szia én a második babámat várom, és a mai napig fürdök, csak néha zuhanyzok.Csak forró vizben nem lehet fürödni, mert megnõl a vérnyomásod, és a placentában is hirtelen felgyorsul a vér, ami nem tesz jót a babának.De 37fokos vízben nyugottan.Én mikkor nem tudtam hogy babás vagyok még forró vízben is fürödtem.Sokan mondták hogy a melegebb víz beindítja a szülést, szerintem nem igaz, mert én holnap leszek 41 hetes, és még semmi.Megyek elnyújtózom egy jó kád vízben!!!!Boldog babavárást!!!
Szia! Azt mondják (mert én is imádok kádban fürdeni és utána néztem)hogy amíg a méhszáj zárva van addig nyugodtan lehet.
Idõsebb terhességnél már a fertõzés miatt mondják, hisz bárhonnan összeszedhetsz egy hüvelyi fertõzést! Én is igy járok éppen :(
CSak akkor ha a méh szájad zárva van , ha nincs akkor nem szabad a fertõzések miatt meg egyebek!

Tényleg egészségtelen a rágózás? Utánanéztem a neten, de egyik helyen azt írja, hogy az, a másikon pedig, hogy nem. Egyáltalán milyen anyagokat tartalmaz?

Legjobb válasz: A sok rágózás gyomorsavat képez, ezért nem ajánlott állandóan rágózni. Az összetételével kapcsolatosan én is olvastam sok cikket, amelyben olyan összetevõket vitatnak, melyek nem a legjobbak a szervezet számára, viszont egyértelmû következtetés nincs arra nézve, hogy a rágózásnak jelentõs káros hatásai lennének egészség szempontjából az összetevõi szempontjából. A gyomorsavval viszont vigyázni kell, fõleg azoknak, akik amúgy is hajlamosak gyomorproblémákra.

A sok rágózás gyomorsavat képez, ezért nem ajánlott állandóan rágózni. Az összetételével kapcsolatosan én is olvastam sok cikket, amelyben olyan összetevõket vitatnak, melyek nem a legjobbak a szervezet számára, viszont egyértelmû következtetés nincs arra nézve, hogy a rágózásnak jelentõs káros hatásai lennének egészség szempontjából az összetevõi szempontjából. A gyomorsavval viszont vigyázni kell, fõleg azoknak, akik amúgy is hajlamosak gyomorproblémákra.

Már tényleg nem bírom! Elegem van a szorongásból, depiből, pánikból! Egyáltalán el fog ez múlni valaha? Annyira kilátástalan ez az egész.

Legjobb válasz: Tettél már valamit ellene? Ha csak orvoshoz mész, akkor az orvos igyekszik segíteni, tünetmentesíteni, de a gyógyuláshoz pszichoterápia is kell, amit Neked kell megdolgoznod, mert a terapeuta is csak az irányt mutatja. Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" címû sorozatot

Tettél már valamit ellene? Ha csak orvoshoz mész, akkor az orvos igyekszik segíteni, tünetmentesíteni, de a gyógyuláshoz pszichoterápia is kell, amit Neked kell megdolgoznod, mert a terapeuta is csak az irányt mutatja. Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" címû sorozatot
Megfelelõ (mélylélektani) pszichoterápiával jól gyógyítható.
Pszichoterápia és esetleges gyógyszeres kezelés, ha nagyon rossz a helyzet. Hidd el csodákat tesz! Ha elmész egy ilyen szakemberhez, garantálom, hogy 3-4 hét múlva magadra sem fogsz ismerni. Még késõbb, legkorábban fél év múlva körülbelül tünetmentessé válhatsz akár gyógyszerek nélkül is. Van kiút, csak rá kell lépni az arra vezetõ ösvényre, ami sajnos a legnehezebb, de megéri!
Szakértõ segítségével és a te kitartásoddal el fog múlni! Kövesd az utasításait, csináld, ami érdekel, gondoskodj a biztonságodról, állítsd magad teljesíthetõ kihívások elé, sportolj, ne legyél túl szigorú magadhoz, élvezd a jó dolgokat, tarts ki és menni fog!
A kérdező hozzászólása: Tényleg próbálok tenni ellene! Megnézem amit ajánlasz! Csak annyira rossz ez így, Gyakran úgy érzem, nincs kiút :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztató hozzászólásokat! Ilyenkor tényleg úgy érzem sikerülhet! :)
Sétálj mindenap nap legalább 30 percet! :) + B6 vitamin sem árt , magnézium, Omega 3 ! :)
btw nem avval hanem azzal
nincs! tapasztalatból mondom! visszautasít a csaj, mert nem vonzódik hozzád, nem vagy neki elég jó stb... de attól még simán keresheti a társaságod ha jól kijöttök, mert kedves vagy, jó fej, értelmes stb... jót beszélgethettek, de több nem lesz! te sza*rul érzed magad mert örlõdsz, a csaj meg más fa*szt sz*opja! felejtsd el!
Gratulálok, második, ezt bizony jól benézted. Tanuld egy kicsit még a magyar nyelvet, aztán gyere vissza. Mind a kettõ helyes. Helyesírási Szótár 84. pont vagy a szójegyzék
nincs
Együttérzek veled én is így jártam... De nem fogom feladni :)
Minél késõbb adod föl, annál többet fogsz sérülni.
Akkor meg lehet mondani neki, hogy az anyjával szórakozzon.
akkor még van, de csak mellékesen, elsõsorban inkább keress mást, azért még tartsd a tûzben :D

Van aki egyáltalán nem ad tejpépet? Miért? Tényleg nem jó?

Legjobb válasz: 18 hónapos a lányom, még soha nem evett tejpépet, eszembe se jutott, hogy adjak neki, annyi más étel van. Nincs semmi bajom a tejpéppel, de azért hasznosabbnak tartom a zöldségeket, a gyümölcsöket és a joghurtokat.

18 hónapos a lányom, még soha nem evett tejpépet, eszembe se jutott, hogy adjak neki, annyi más étel van. Nincs semmi bajom a tejpéppel, de azért hasznosabbnak tartom a zöldségeket, a gyümölcsöket és a joghurtokat.
kifejezetten tejpépet én sem adok neki, inkább pehelybõl készítek pépet (natur rizs ill kukoricapehely), néha tápszerrel, és gyümölccsel ízesítem.
Nekem nem eszi meg a babá. Próbáltam a Sinlacot, pépeket, még vízben fõtt grízt is csináltam gyümivel A doki szerint nem baj, így is felnõ. :) Gyümit, fõzit eszik, tegnap joghurtot is kapott elõször. 8 hónapos
Én sose adtam neki! 1 éves! Inkább természetes összetételü ételeket kell adni, fözelékeket, mert ez nagyon mü dolog!!!
Az ízesített tejpépekben nagyon sok a cukor. nekem gyerekorvos mondta, hogy azt ne, mert semmi hasznos nincs benne. Lehet kapni natur kölespépet, az sokkal jobb.
Én adok neki, nagyon szereti. Nem tartom mûnek, hiszen olyan mint a tejbegríz, és késõbb azt is fogok neki adni.
Lányom két éves és soha nem adtam neki. sokáig azt sem tudtam mi az, itt hallottam róla elõször. Zöldség, gyümölcs, hús, gabona és slussz. Semmi baja nem lett, hogy nem kapott ilyesmit, bár valószinû akkor sem lett volna baja ha evett volna.Nekünk mikor elkezdtük a hozzátáplálást az orvos és a védõnõ sem említette, hogy milyen jó, adjak neki.

Fiúk tényleg nem szeretitek ha egy lányon sok smink van? Vagy ha egyáltalán van? Szájfényt ruzst a szájon szeretitek?

Legjobb válasz: A smink akkor jó ha kevés! Én inkább a szájfényt találom izgatóbbnak. (23/hím)

A smink akkor jó ha kevés! Én inkább a szájfényt találom izgatóbbnak. (23/hím)
Én sem szeretem a sminket, mint az elözö hozzászóló mondta max a szemceruza, de semmi egyéb :D Rúzs csók miatt nem jó :D Más egyéb az arcára meg a puszi miatt :D Szóval nem f/18
Én kifejezetten utálom. Mi a jóégnek az... semmi értelme. 18/F
Ameddig az a lány nem a barátnõm, addig felõlem bohócnak is festheti magát, max pofán röhögöm.De ha egyszer a barátnõmmé avanzsál, akkor már igenis elvárom, hogy normálisan nézzen ki, és egyáltalán ne kenegesse magát ilyen szarokkal.
Csak a kevés smink a jó, de egy lány ne a sminktõl legyen szép, mert reggel ébredés után nem akarok megijedni tõle.
Ne kenjen össze vele, akkor nem. bár ha szanaszét van rúzsozva az illetõ, az nem jön be.
Szájfényt meg rúzst hova máshova kennél még ha nem a szádra? Taszít, ha egy mûanyag arcba kell néznem, viszont minimális mennyiségben nagyon vonzó tud lenni. Szempillaspirál, szemceruza, talán szájfény és bõvensok.
Nem rajongok a túlzott sminkért, de van egy dolog, amit imádok, és minden lánynak jól áll. Ha sötét szemceruzával kihúzza a szemét. Vadító, és nem láttam még oylan lányt, akin ne dobott vna kicsit(Y) 20F
A rúzzsal az a baj hogy nagyon nehezen kopik le a dákomrol...
A kérdező hozzászólása: csóknál a szájfény rúzs nem zavar titeket?
Csajok csak egy tipp: Mi pasik lányt akarunk csókolni nem festéket nyalni. Akkor inkább elmegyek a festékboltba.... 18/F

A taekwondo tényleg nem a legjobb küzdősport, hogy megvédjem magam az utcán? Ez egyáltalán harcművészet?

Sokan mondják, hogy nem lehet vele semmi kezdeni éles helyzetben:SS ki mit gondol?

Legjobb válasz: Ez harcmûvészet, nemküzdõsport. Egyébként meg ugyanúgy meg tudod vele védeni magad mintha bokszolnál pl. Mert ha beléd kötnek és esetleg verekedés lenne belõle, akkor te tudsz fogásokat meg ilyenek, az ellenfél nem biztos. Szóval baromság hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, az utcán nincsenek szabályok, ott nincs se ring, se szõnyeg, ott akármit alkalmazhatsz, függetlenül attól hogy ketrecharcos vagy, vagy karatés vagy éppen taekwandoo-s.

Ez harcmûvészet, nemküzdõsport. Egyébként meg ugyanúgy meg tudod vele védeni magad mintha bokszolnál pl. Mert ha beléd kötnek és esetleg verekedés lenne belõle, akkor te tudsz fogásokat meg ilyenek, az ellenfél nem biztos. Szóval baromság hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, az utcán nincsenek szabályok, ott nincs se ring, se szõnyeg, ott akármit alkalmazhatsz, függetlenül attól hogy ketrecharcos vagy, vagy karatés vagy éppen taekwandoo-s.
szerintem a taekwondo nagyon jó harcmûvészet, bár nincsenek benn dobások és karfeszítések
szerintem ha meg akarod magad védeni minden jo, ha gyözni is akarsz, inkább küzdö sport(lényeg, hogy kesztyü legyen a kezeden és tényleg küzdj valakivel, szemtöl szembe) ha szereted a filizofiát is a gondolkodás mododon is szeretnél csiszolni, harcmüvészet, leges legfontosabb mindegy mit csinálsz, élvezd amit csinálsz, ha csak eljárogatsz röpködni fognak a pofonok, ja és a legjobb ha elkerülöd, mert ha valami sérülés lesz és komolya abbol börtön is lehet, gondolom ilyen szándékod meg nincs :) minnél többet tanulsz meg annál jobb leszel, ja és a taekwondo szerintem hacmüvészet :)
Koszi, hogy megvedted a Taekwondo 'becsuletet'...en is 14 eve Taekwondozom es mar volt ra pelda, hogy a barataim lefogtak mert ram akartak eroszakolni valamit (ok viccnek szantak) es en pedig siman ki tudtam szabadulni...es ez csak egy pelda. Aki azt hiszi, hogy ezzel a sporttal nem lehet semmit sem kezzdeni, az nincs esznel. Annal jobb nincs is, amikor egy kuzdo-, vagy egy formagyakorlatversenyen bmutathatod azt amit tudsz, vagy szetrughatod a masik hatojat...+meg az, amikor felallhatsz a dobogora az orszag sportoloi elott... Ez sokaknak egy eletforma. Nekem ha koteleznek se tudnek lemondani az edzesekrol, a versenyek elotti felkeszitokrol, a csapattarsaimrol, de meg az edzomrol sem... Elnezest kerek, ha valakit esetleg megsertettem, de ez az igazsag...aki nem tudja, hogy mi is az a Taekwondo es ugy kezd rola velemenyt nyilvanitani, az inkabb huzzon bort a fogara...
A Taekwondo nagyon jó HARCMÛVÉSZET!!!!!:) Azért írtam nagybetûvel, mert ez elsõsorban harcmûvészet, de sajnálatos módon ma már kizárólag küzdõsportnak tekintik (lásd Olimpia)... És igen, (igaz több évbe is telik) de eljutsz egy olyan szintre, hogy meg tudod védeni magad az utcán. Úgyhogy, aki azt mondja, hogy a Taekwondo "béna", "ratyi", "nem hatásos", stb., az vagy egy edzésen se volt lent és csak egy okostojás, vagy buta. 13 éve Taekwondozom, tudom mit beszélek.:)
Szerintem nagyonis lehet vele mit kezdeni! Mar gyerekkorom ota taekwondozom, rendszeresen jarok edzesre es en nagyon szeretem. Jo, lehet, hogy nagyobb turelem es kitartas kell hozza, mint egy masik sportban, de nagyon megeri. (Ha van spargad akkor tudsz fejre rugni + meg egy-ket technika = meg tudod vedeni magad .) Nezz meg pl egy kuzdoversenyt...ott is minden az 'osztonokon' mulik, hogy milyen a taktikad, hogy reagalod le a dolgokat! Mondom, ha van egy annyi turelmed akkor nagyonis meglesz a haszna az egesznek. Azon kivul vannak olyan mesterek, akik megtanitjak az onvedelmet pl kessel, bottal szemben, vagy ha lefognak, mit kell tenni. "A mester megmutatja az utat, de azon neked kell vegigmenned!" Mar csak azt kell eldontsd, hogy azon jarsz-e.
A Taekwondo elõnyt juttat, ha tényleg szorult helyzetbe kerülsz az utcán. de ebben van valami, hiszen ha nem vagy nagy fokon felkészülve esetleg semmi esélyed sem lehet. azombas sok kitartó munka meghozhassa annak a gyümölcsét, hogy az utszán könnyedén megvédd magad :)
A krav maga-nak mintha valahol lenne is közös szála a defendóval, de erre nem esküszöm meg, mindenesetre természetesen azok is lehetnek jók, én nem ismerem õket, csak a defendoról tudom, hogy az bazihatékony. Attól még lehet más is az.:) Viszont az általános harcmûvészeti ágak - bár sok gyakorlással szintén nagyon jók lehetnek ilyen helyzetben - de itt a bibi, hogy 'sok' gyakorlással. Tehát én hiába karatézok fél éve, nem biztos, hogy le tudnék úgy kezelni egy utcai késelést, mint mondjuk a pár hónapja defendózó unokaöcsém. Valszeg épp azért, mert õket kiteszik defendoedzésen annak a stressznek is, amit ilyenkor átélhet az ember, és nem csak mozdulatokat meg technikákat tanulnak, hanem úgymond mentálisan is tréningezik õket, márpedig egy éles helyzetben alapvetõ fontosságú, hogy a fellépõ stresszt hogyan kezeled, nekem pl. tuti nem jutna eszembe sok mozdulat, amit tanultam, hiába kenemvágom õket edzéskörülmények között.
Azért azt ne mond , hogy csak és kizárólag defendo ! A krav maga és a wing tsun ugyanolyan jók .
Ha az a célod, hogy megvédd magad az utcán, csak és kizárólag defendo. Na arra ha már 4-5 edzésre elmész, biztonságban fogod magad érezni, ezt garantálom. Ott ugyanis célzottan erre készítenek fel, mindenféle körítés nélkül, helyzetgyakorlatok vannak, stb.
Nekem nagyon jó a véleményem errõl a sportról . Sztem ha jól csinálod , akkor meg tudod magad védeni vele . Úgyhogy csináld csak szívvel-lélekkel ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és várom a többiék véleményét is:p
A taekwondo a legjobb harcmûvészet szerintem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!