Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem csak (866 db)

Milyen férfi modellügynökségek vannak Magyarországon, amik tényleg a legnagyobbak, ismertek akár világszinten is, és tényleg nem csak kamu ügynökségek?

Legjobb válasz: Olyanra gondolok tényleg akik tényleg hitelesek,ismertek a legnagyobbak,pl.óriási plakátokat készítenek és tesznek ki a nagyvárosokban szerteszét amin egy terméket reklámoznak és egy modellarc is látható.De olyanra is gondolok akik pl.ruhákat mutatnak be.

A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolok tényleg akik tényleg hitelesek, ismertek a legnagyobbak, pl.óriási plakátokat készítenek és tesznek ki a nagyvárosokban szerteszét amin egy terméket reklámoznak és egy modellarc is látható.De olyanra is gondolok akik pl.ruhákat mutatnak be.
hát édes ha modell akarsz lenni meg kell járnod a szamárlétrát..ha csak nem vagy egy görög Isten nem találod magad a milánói divathéten.Keress rá gugléban én csak lányos ügynökségeket ismerek.
nemhogy világszintû, de semmilyen férfi ügynökség nincs itthon...többen foglalkoznak srácokkal, de nem rajtuk van a hangsúly sajnos.

Hogy lehet egy lánnyal elhitetni h nem csak szexre kell? Tényleg nem csak arra kell.

Sajnos ha valaki tetszik(? ráadásul nagyon), akkor túlzottan is szexista leszek, tudom vissza kéne venni de nem tudok. Van esetleg rá valami más "módszer"? :)

Legjobb válasz: Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal,és szereted-e,de én csak akkor hinném el ha,érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni,mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem,mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik,meg a becézgetés,simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos,akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L

Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal, és szereted-e, de én csak akkor hinném el ha, érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni, mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem, mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik, meg a becézgetés, simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos, akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L
he.he.:D még hogy nem csak arra kell, na persze. flörtölj a legjobb barátnõjével, az hatni fog, az önzõség nagy úr ám!
Kár, hogy már a kérdés magában foglalja, hogy nem meggyõzni szeretnéd, hanem elhitetni vele valamit... elhitetni hazugságokat szoktunk, nem? Mellesleg azt mondod, nagyon TETSZIK, nem hogy szereted. Ha komolyan õt akarod, és valóban nem csak alkalomszerûen, akkor elõbb legyél szerelmes :) Hülye tanács, de a komoly kapcsolatok szexualitása mégiscsak a szerelemre épül. Ha meg csak idõleges fellángolás és vonzalom... akkor gyõzõdj meg arról, hogy õ is ezt akarja-e, ha igen, akkor nem kell gyõzködni, ha meg nem, akkor felejtsd el rohamtempóban.
Tégy érte valamit, amit egy numera semmiképpen sem érne meg.

Telces német szóbelin már tényleg nem csak 5 téma van?

Azaz prezentációnál eddig ugye 5 téma van...(volt?)

Legjobb válasz: 5 alaptéma van, továbbá a legújabb tájékoztatójának alapján a telcnek 3 további téma, amit tetszés szerint kicserélhetnek az 5 közül. Hogy mikor cserélik le, azt nem tudni. Lehet, hogy csak 1-et de lehet, hogy 3-mat is kicserélnek. Persze az is elõfordulhat, hogy most 11.-én nem cserélnek, de ezt majd központilag döntik el. Megijedni persze nem kell, hiszen egy témát többféle címen is elõ lehet adni. Pl. ha könyvrõl beszélsz, azt elõadhatod könyvként, filmként, vagy éppen egy élményként. Megnyugodhatsz, a szóbelin úgy sem lehet elcsúszni, inkább az irásbelin! Egyébként a telc valóban kuka, csak a pénzrõl szól az egész, nem ajánlom senkinek ezt a vizsgatipust!

5 alaptéma van, továbbá a legújabb tájékoztatójának alapján a telcnek 3 további téma, amit tetszés szerint kicserélhetnek az 5 közül. Hogy mikor cserélik le, azt nem tudni. Lehet, hogy csak 1-et de lehet, hogy 3-mat is kicserélnek. Persze az is elõfordulhat, hogy most 11.-én nem cserélnek, de ezt majd központilag döntik el. Megijedni persze nem kell, hiszen egy témát többféle címen is elõ lehet adni. Pl. ha könyvrõl beszélsz, azt elõadhatod könyvként, filmként, vagy éppen egy élményként. Megnyugodhatsz, a szóbelin úgy sem lehet elcsúszni, inkább az irásbelin! Egyébként a telc valóban kuka, csak a pénzrõl szól az egész, nem ajánlom senkinek ezt a vizsgatipust!
A kérdező hozzászólása: Most már mindegy...Remélem szóbeli össze jön. Írásbeli úgyse. De legközelebb Ecl-re megyek, az tuti.
Pofátlanul könnyû??? Hát kedves hozzászóló aki ezt írta, lehet neked nagyon jó a nyelvérzéked és neked az, de nem mindenkinek. Ok a szóbeli tényleg nem vészes, de az írásbelin cserébe szívatnak. Lehet könnyûnek tûnnek a típusok, de maga a szöveg sokszor nehéz. A nyelvtanról nem is beszélve. Abban meg egyetértek, hogy csak a pénzre megy.
Ennyit az egész TELC-rõl, kuka! BME nyelvvizsgán van közel 30 téma, és nem olyanok mint a film vagy könyv, hanem GYES, nyugdíj és az EU felépítése...
Miért szóljátok le a TELC-et? Mármint azért mert könnyû, vagy szivatós? Tényleg érdekel mert én is a TELC-et akarom csinálni, nekem csak a diplomához kell ezért választottam ezt mert sokak szerint ez a "legkönnyebb".
Pontosan azért, mert könnyû, szinte már pofátlanul átnyomnak. Az én szememben nem sokat ér a TELC nyelvvizsga, és a munkáltatók szemében sem biztos hogy annyit ér mint a BME.
A kérdező hozzászólása: Kössz, nekem még ez is nehéz.XDXD :D:D Viszont nagyon drága...jó lenne ha összejönne.
A kérdező hozzászólása: Jogos. :// Épp ez az...Imádok németül társalogni, német chat oldalakon, egy csomó német barátom is van, akivel face-n, egyéb helyeken társalgok. A Telc-es feladatokat meg alig tudom megoldani.XD Félek, hogy megbukok...:(


Szerintetek ez a Norbi fele UPDATE-es dolog mukodik, tenyleg nem csak blablablaa?

csak mert.. nalunk nincs, es en kivancsi lennek hogy ha valaki mar probalta vagy evett mar milyen?! es hasznaal?

Legjobb válasz: annyira használ, hogy jól kiürül a hasad, vékonyabbnak gondolod magad, de nem, csak jól "[email protected]@d" magad. Plusz folyton büdös tõle a szád, mert enni nem lehet, fogat hiába mosol, mert a gyomor szag jön. 3. nap után undorod lesz az egész shake-tõl. semmivel sem különb, mint egy 1000 Ft-os (6X olcsóbb), hasonlítsd össze az összetevõket, ugyan az, nagyjából arányokban is megegyezik! Nekem meg akkor nem volt annyi eszem, mikor ezért a szemétért kidobtam 8000 Ft-ot :)

annyira használ, hogy jól kiürül a hasad, vékonyabbnak gondolod magad, de nem, csak jól "[email protected]@d" magad. Plusz folyton büdös tõle a szád, mert enni nem lehet, fogat hiába mosol, mert a gyomor szag jön. 3. nap után undorod lesz az egész shake-tõl. semmivel sem különb, mint egy 1000 Ft-os (6X olcsóbb), hasonlítsd össze az összetevõket, ugyan az, nagyjából arányokban is megegyezik! Nekem meg akkor nem volt annyi eszem, mikor ezért a szemétért kidobtam 8000 Ft-ot :)
Nekem bejött, szeretem, 11-12 kilót fogytam már, pedig nem tartom be 100%-osan. Párom a szájszagomra sem panaszkodott :D:D:D ami szerintem vicces volt jót nevettem :D:D ha nem viccnek szántad is. Engem kicsit sem érdekel ki mit mond a Norbiról nekem az számít, hogy sokan észreveszik már, hogy vékonyabb vagyok pedig még egy 20-as simán van rajtam... nem muszáj megvenni a méregdrága termékeit elég ha otthon betartod a szabályokat... én mondjuk sok mindent veszek a pékségbe mert szeretem pl a lekvárt a kenyeret (már nem is tudok megenni másmilyen) tarhonyát ilyesmiket :)
Mûködik, de én nem nagyon veszek norbis termékeket. Amikor kb. 7 éve kiadta az elsõ könyveit szó sem volt semmiféle szénhidrátcsökkentett csodalisztes termékekrõl, meg update kakaós csigákról. A normális alapanyagokat, összetevõket (húsok, gyümölcsök, tésztafélék stb) kódokba sorolta és ennyi. Én ezt veszem figyelembe és eszerint étkezem. Amióta megjelentek a termékei, a teljes kiõrlésû kenyér is átkerült a 3as kódba, ami eddig 2es volt. Ugyanez van a krumplival, rizzsel is. Érdekes, elõtte is mûködött... Néha amúgy veszek valamit a boltjukban, de ez elég ritka.
Maga az update mûködik, hiszen a 3-as kaják azok, amik minden diéta tilt: üdítõk, chipsek, kenyér, sütemények stb. Viszont a kalóriákat nem kell számolnod, annyi egyes kódú kaját ehetsz, amennyit csak akarsz. 2-eset mértékkel. Én 2008-ban fogytam ezzel a módszerrel több, mint 10 kilót, de Update termékek nélkül. talán egyszer vettem Update jégkrémet, meg párszor jó estét szeletet (nem tudom, ezek vannak-e még), de ezekkel az update sütikkel, kenyérrel nem telíteném magam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, amugy en neztem a sutiket hat oolyan jol neznek kii.. s azon gondolkodtam vajon az izuk is jo, vagy... csk a szemnek ilyen fincsi :) ugye nalunk ilyen nincsen, de ha majd elmegyek oda biztos megkostolom .. es koszonom megegyszer :)

Kamaszok fogyókúra együtt? De most tényleg nem csak úgy hébe hóba. Rengeteg sport light-s diéta.

kb 10 kg-tól akarok megszabadulni de inkább izmosodni szeretnék mert régen verseny sportoltam és ahoz képest most nagyon gáz az alakom...(régen:160/51 szépen izmosan most meg 160/60 de....szal értitek ööö ja és ezt egy jó 6 hónap alatt sikerült elérnem...no comment)

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves vagy, de kamaszkorban még ne fogyókúrázz, inkább egyél normálisan. Attól még sportolj, de a legfontosabb az étkezés. Anélkül nem fogsz fogyni. Ja és 1500 kcal-nál szerintem fiatalom több kell. :)

Nem tudom, hány éves vagy, de kamaszkorban még ne fogyókúrázz, inkább egyél normálisan. Attól még sportolj, de a legfontosabb az étkezés. Anélkül nem fogsz fogyni. Ja és 1500 kcal-nál szerintem fiatalom több kell. :)
A kérdező hozzászólása: ööö köszi nekem ahoz hogy vissza menjek a verseny sportba muszály vissza fogynom és nem valami idióta egyhét alatt 10kg diétát akarok csinálni de köszi hogy írtál :)
Normális táplálkozást kezdj, ez a lényeg. És stimuláld az izmaidat.. csináld tinikkel, részletkérdés, lényeg hogy minél minõségibb ételeket egyél. Light-s diéta. A light szó a zsírszegényre szokott utalni, ez nem szinonimája a jó minõségnek.

Szerintetek tényleg nem csak a szexre kellek neki?

3 hete elkezdtem jobba lenni egy 20 éves fiúval.Bulizni voltunk,és ott smároltunk egy párszor..ez volt 3hete..azóta találkoztunk egy párszor,de nem volt semmi,csak beszélgettünk,hülyéskedtünk..ezelőtt kijelentette,hogy sokan elsietik a dolgokat,és összejönnek úgy, hogy nem ismerik egymást...azota minden nap beszélünk.:) Ezt ti is úgy látjátok, hogy megakar jobban ismerni,és aztán jöhet egy komolyabb kapcsolat?:)

Legjobb válasz: gondolom te is észreveszed, hogy nem mászik rád folyamatosan, úgyhogy lehet komolyabb kapcsolatra gondolt õ is.

gondolom te is észreveszed, hogy nem mászik rád folyamatosan, úgyhogy lehet komolyabb kapcsolatra gondolt õ is.
Mivel elsõ találkakor smároltál vele, nem vesz komolyan, hidd el.
Hány éves vagy? Lehet csak a friss húst szereti, s aztán elhagy....
Na az én esetem: ugyanezzel etetett egy pasi, meg hogy nem szereti elsietni, szereti ha szépen a maguk módján mennek a dolgok, aztán "összejöttünk" lefeküdtünk 1 hónap után és dobott a francba, miszerint ja, csak ennyire kellettem neki.

Testépítés! Ez tényleg nem csak ámítás ez a szer? Szerintetek?

http://laszloblog.com/

Legjobb válasz: Ez egyre domborodik! :-D ezt már nem bírom.....

Ez egyre domborodik! :-D ezt már nem bírom.....
Én majd megvárom a következõ 4 ilyen kérdést és akkor majd írok. Elég minden 5-re válaszolni, úgyis fél óránként jön egy ilyen. Addig meg domborodok.:)
Ezt a terméket naponta 5-ször kérdezik.:)
Nem tudom Arnold mostanság, hogy néz ki.Nem tudom, hogy most hasonlít-e a 70-es évekbelire.Szerintem a testépítés egy teljes életre szól(normál esetben).Fura, hogy a az élsportolókra mindig a legjobb formájukban gondolnak sokan.Utána meg letojják a valóságot.Így tárgyiasul az ember és élsportoló.
ha a testépítés ilyen egyszerû lenne, akkor mindenhol arnoldok mászkálnának. ez egy sima no fokozó. azt írja az okos szerzõ, hogy próbálkozott proteines turmixokkal, de nem hatott...akkor mégis mi a fäszomból építi fel az izmot?? nitrogén-oxidból? ez nem más mint egy jó üzleti fogás, a buta emberek kihasználása.
és növeli a test teljes visszanyerését :D
http://www.xtremepower.net/hu/ Gyorsan rendelnék, mert nálam 1 óra és lejár a kedvezmény. Engem fõleg a "poprawia stan miesni" tulajdonsága gyõzött meg.
Milyen az a domborzatú test? énis akarok xD
Ezek legtöbbször tényleg nem lehuzasok vagyis kapsz egy kieget a pénzedért, viszont megnéztem az összetevöket: ez egy sima bedurranás fokozó semmi több. Felpumpal egy picit az edzés erejéig. Ennyi, ez pont ugyan olyan mint az anr muscle maker amit amerikába árultak. Adtak neki egy fasza nevet hogy cis9-trans11 meg odairtak hogy 700%-kal megnött izomzat aztàn utànanéztem és a neve nem más mint cla.
"Barátok, hogy van? Ha szeretnének valamit tõlem kérdezni, vagy velem megosztani arról, hogyan hatással van Önökre az Xtreme Power, vagy csak csupán itt kommentáljon, és megpróbálok segíteni." Ez az elsõ komment, ami magától László úrtól érkezett. Annyit le lehet vonni belõle, hogy tudja használni a google fordítót.
Látszik, hogy egy primitív, mûveletlen barom írta a helyesírási hibákból. Kamu az egész.
A kérdező hozzászólása: :D :D :D

Egy férfi nőgyógyász tényleg nem csak orvosként tekint a betegeire?

Egy nőgyógyásztól kéne ezt megkérdeznem, de biztos vagyok benne, hogy szemtől szemben nem kapnék valós választ, egyébként meg nem tudom hol tehetném fel a kérdést. Szóval egy fiatalabb nőt nem csak orvosi szemmel vizsgálnak meg? Eddig azt gondoltam, hogy aki nap mint nap ezt csinálja az képes erre, de most egy barátnőm bogarat ültetett a fülembe.

Legjobb válasz: Velük dolgoztam 5 évig,ráadásul az egyik orvost régebbrõl is ismertem. Õ mondta,h természetesen,ha megjelenik egy csinos fiatal nõ természetesen nemcsak betegként nézi meg,de amikor elmondja a panaszait és megvizsgálja teljesen szakmai szemmel látja.

Velük dolgoztam 5 évig, ráadásul az egyik orvost régebbrõl is ismertem. Õ mondta, h természetesen, ha megjelenik egy csinos fiatal nõ természetesen nemcsak betegként nézi meg, de amikor elmondja a panaszait és megvizsgálja teljesen szakmai szemmel látja.
Természetesen nem tud elvonatkoztatni attól, hogy õ férfi. ezen nem tudsz sgíteni, legfeljebb, ha nõi orvoshoz mész. De azért abban biztos lehetsz, hogy nem fog rádugrani a vizsgálat alatt.
Én biztos vagyok benne, hogy csak betegként tekintenek rájuk, nem pedig nõként.
Nekem van nõdoki ismerõsöm, azt mondta már fõiskola alatt annyi ronda pi*nát láttak, hogy nem tudnak máshogy tekinteni az oda menõ nõkre, mint betegre.
De csak betegként!
Azért mert a te ismerõsöd nem különíti el a munkát és a pi*nát, meg nem jelenti, hogy minden nõgyógyász ilyen.
Higgadj le már 73%, senki sem bánt téged, nyugi!
Higgadjak le? Fel se idegeltem magamat :D
Az én nõgyógyászom tuti, hogy a pácienst látja bennem, különben az asszisztense, aki a felesége szerintem ledugná a torkán a golyóit. :-) Viccet félretéve én azt veszem észre a dokimon, hogy amilyen fáradt mindig, egy playboy nyuszi sem villanyozná fel. A férjem szerint olyan az orvosom mint egy téli álomból felébresztett medve (mozgás, gyorsaság, beszéd stb miatt).
Gondoljatok bele, ha évek óta, nap mint nap férfiak ....-t kellene nézegetni, nem hiszem h be lennétek izgulva. Az elején még lehet, de egy idõ után szerintem már nem lenne izgalmas. Bár nem vagyunk egyformák.
Hiába nézegeti évekig, akkor is felcsillan a szeme, ha az átlagosnál csinosabbat és fiatalt talál maga elött, ebben biztosak lehetünk. (ezt is ismerõs orvos mondta!) Hacsak nem igazol át a másik "csapatba" és nem lesz homok...
Jahm, van egy idióta orvos ismerõsöd, aki nem tudja elvonatkoztatni a hivatását és a p*nát, és akkor már rögtön minden nõdoki ilyen szerinted...
Szerintem nem az orvos az idióta, hanem õ férfi. Az idióta inkább te vagy...
Nõgyógyász ismerõs mondta egyszer, hogy szerencse, hogy a nõk elhiszik, hogy csak egy munkadarabok a vizsgálat alatt. Szóval, lehet a fejet homokba dugni, csak minek? Túlzottan ne törödj ezzel, mert elkerülni úgysem tudod ezeket a vizsgálatokat, és valóban az teljesen biztos hogy nem lesz veled erõszakos, mert az a diplomájába kerülhet. Esetleg járj nõi orvoshoz!
Mégis miért butaság? Magyarázd már el...
A kérdező hozzászólása: Értem, szóval ez olyan, mintha egy bármilyen más orvos is konstatálná, hogy egy csinos nõ érkezett, de utána már szakmai szemmel néz rá.
Az én nõgyógyászom kéztartásából és enyhén affektáló stílusából ítélve, õ inkább a férfiakra tekint "nõként", bár ezt nem tudhatom. De a betegekre tényleg csak szakmai szemmel tekint.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem már az se tetszik, ha bármilyen más orvos nõként néz rám, de hát nem lehet mit tenni.
Minden férfi nõként néz rád...szóval ez ellen nem tudsz mit tenni. Az más dolog, hogy vizsgálat alatt nem azt nézi.
Ez ellen nem tudsz tenni, egyszerûen azért, mert nõ vagy. De hidd el, amikor foglalkoznak veled betegként, akkor nem ezt nézik.
Egyik koleganõm mesélte, hogy a multkorában egy vizsgálat közben felállt az orvosnak! Képzelheted, hogy érezte magát. természetesen, azóta nem megy oda vizsgálatra.
11.-es: jaj már megint a férfi orvosok lejáratása. Még jó, hogy vizsgálat közben a férfi ül, a nõ meg fekszik, tehát nem is látja, hogy feláll e neki... Mire felöltözik, már a doki ül, és az asztaltól nem látni, errõl ennyit.
12. hogy te milyen butaságot írsz......
Szakszerûen fog megvizsgálni. Látszódni se fog rajta semmi, remélhetõleg. :D De ha egy csinos fiatal lányt lát, akkor a biológiát Õ sem tudja becsapni.

Valyon a Piramisokat tényleg nem csak az egyiptomiak építették? Szerintetek igaz, hogy az Atlantisziak segítettek nekik, és a majáknak?

Legjobb válasz: Többszáz rabszolgával és kövekkel. A kövek alá farönköket helyeztek, így tudták õket gurítani.

Kedves #6-os! Ha egy piramis szerinted nem bonyolult, akkor légyszi építs nekem egyet! Kapsz hozzá millió rabszolgát. Meg az általad említett erõ-micsodát! Áruld el nekem, hogy kezdenél hozzá? Nyitnál egy kõbányát, vagy bekapnál egy kõbányait? A mai építészek mind csodálják és tisztelik az ókoriak produkcióját! Hidd el nekem, nem ok nélkül.
Többszáz rabszolgával és kövekkel. A kövek alá farönköket helyeztek, így tudták õket gurítani.
Elõször is a vajon az nem valyon! Az egyiptomi piramisokat az egyiptomiak építették Afrikában. A maja piramisokat pedig a maják építették Közép-Amerikában. Atlantiszt pedig a görög Platón találta ki és hogy valójában létezett-e az a mai napig nem bizonyított.
*irogatom
Közrendû szabadok voltak, nem rabszolgák... Amúgy meg utána lehet olvasni! Engem is érdekel a téma, mégsem irigatom tele az oldalt ilyen kérdésekkel.
Egy piramis nem egy olyan hû de bonyolult építmény, így nem értem, miért pörögnek ezen a témán még mindig annyian. Ahhoz, hogy egy ilyen egyszerû valamit felépítsenek, nem kell semmi misztikus népség segítsége. Csak sok rabszolga meg erõforrás.
A kérdező hozzászólása: Jólvan...akkor légyszives írd le nekem, hogy hogyan, és mivel építették a piramisokat?
A kérdező hozzászólása: Egy intelligens ember pedig nem ugrik egybõl a másik torkának -persze ehhez a témához kötve az emberek mindíg felháborodnak- .
Érdekes, én is ezt válaszoltam, de töröltek. Ha valaki évfolyamelsõ (mint ahogy állítod), az nem csinál ilyen hibát, és nem jön elõ rögtön azzal hogy õ az okos, a kijavítók meg a hülyék...
Konkrétan a nagy piramisról írtam de ezt biztos nem tudták ennyi idõ alatt megépíteni....és van még sok más furcsaság is....de inkább hagyjuk

A nők nem akarják vagy tényleg nem veszik észre, ha a érfi nem akar elköteleződni (pl. eljegyzés) és csak "vagyunk" egymással?

Mi van, ha a midennapokban teljesen kijönnek, és még vannak közös programok, szórakozás is és a n? egyszer?en nem veszi észre, hogy gebasz van ?

Legjobb válasz: Tényleg nem kell erõltetni az eljegyzést és a házasságot mert ez önmagában semmit nem jelent, de azt egy hosszú távú kapcsolatban igenis tisztázni kell hogy merre tartanak, mik a terveik a kapcsolatot illetõen. Nem fair dolog húzni a másik idejét, akár évekig, úgy hogy nem is akar semmilyen komoly dolgot a jövõre nézve. Ha csak laza kapcsolatot szeretne a férfi, ha tényleg csak "el lenni" akar a nõvel akkor azt illik tisztázni és nem bizonytalanságban tartani.

Nekem, mint nõnek, nem fontos az, hogy eljegyezzen a párom. Jól esne, de enélkül is teljesen boldogok vagyunk. Ha meg el akar majd hagyni, nem a gyûrû meg a papírok miatt fogja nem megtenni!
2-3 év azért mégis csak 2-3 év, ennyi idõ alatt óhatatlanul szóba kerülnek jövõbeni tervek egy párnál. Ha te nem közlöd a hölggyel a szándékaidat akkor te ilyenkor hogyan reagálsz? Hallgatsz vagy hazudsz? És elvárod hogy a nõ magától jöjjön rá hogy te nem tartasz majd igényt rá pár év múlva?
Tényleg nem kell erõltetni az eljegyzést és a házasságot mert ez önmagában semmit nem jelent, de azt egy hosszú távú kapcsolatban igenis tisztázni kell hogy merre tartanak, mik a terveik a kapcsolatot illetõen. Nem fair dolog húzni a másik idejét, akár évekig, úgy hogy nem is akar semmilyen komoly dolgot a jövõre nézve. Ha csak laza kapcsolatot szeretne a férfi, ha tényleg csak "el lenni" akar a nõvel akkor azt illik tisztázni és nem bizonytalanságban tartani.
De azt meg tudja mondani a nõnek hogy nem gondolkodik komoly kapcsolatban, igaz benne van a pakliban hogy a nõ így már nem kívánja folytatni a kapcsolatot ami nyilván nem vezet sehová. Az viszont akkor szimpla kihasználás, hogy pár évig elvan vele aztán ha megunta akkor tovább áll. Vannak nõk akik hasonlóan nem akarnak elkötelezõdni, akkor az illetõ férfi keressen ilyen nõt magának kötetlen szórakozásra.
Nem ciki az igazat mondani, ha a lány is csak ideig-óráig tart rád igényt, akkor még örül is az õszinteségednek. Ha megmondod neki, úgyse akar Õ se veled lenni élete végéig, ha van egy csöpp esze! :)
Aha...
Talán nem kell ennyire ráerõltetni a férfiakra az eljegyzést, házasságot. Itt kezdõdnek a problémák..
A kérdező hozzászólása: De egy férfi nyilván nem mondja azt egy nõnek, hogy bocsi, nem akarok veled lenni még 50 évig, csak mondjuk még 2-3 évig. Érted..:?!
A férfi miért nem mondja meg, hogy nem gondolja komolyan? Sokkal többre becsültem azt, aki megmondta, hogy enm akar semmit, csak "elvagyunk" ameddig mindkettõnknek jó, mint azt, aki hitegetett, hogy jó, majd lesz valami, meglátjuk, nyugodj meg, szeretlek, és késõbb ugyanúgy vége lett. Csak csúnyább vége.
Ez felelõsség kérdése. Szép, és jó, hogy elvannak egymással, de egy idõ után ez azzá alakul, hogy a nõnek mindent meg kell csinálni és kuss van, az ember meg éli világát. Egy kapcsolatnak, akár van papír, akár nincs, nem errõl kéne szólnia.
Sokan elfeledkeztek arról, hogy házasság nem egyenlõ azzal, hogy veled akar-e lenni örökre.. ;)
Bocsi, de szerintem nagyon sok az ostoba, hiszékeny nõ, aki csak áltatja magát. Nálam ha 24 év felett, 2-3 éves kapcsulat után sem lenne napirendi ponton az eljegyzés, kiadnám az útját. Ha szeret, ennyi idõ után eltudja dönteni velem akar-e lenni egy életre, ha nem, akkor meg ne vesztegessük egymás idejét.
Hát némelyik nõ valóban képes áltatni magát. Egészen addig míg rá nem döbben a valóságra. Szerintem is két három év után szó esik a jövõrõl. Én ennyi ideje vagyok a párommal, és már volt szó gyerekekrõl, esküvõrõl, eljegyzésrõl. Tettekben egyenlõre semmi, de állítása szerint akkor fog eljegyezni, mikor nem számítok rá. Sosem ámítottam magam azzal, hogy nha majd õ vesz feleségül. Vele se hittem, hogy pont Õ lesz. :) Elég ingatagul indult ez az egész, de mégis idáig jutottunk. Épp most veszünk közös lakást. Amúgy jobb tiszta fejjel, õszinteséggel lenni egy kapcsolatban, mint levegõbe tervezgetni és várni valamire, ami lehet megsem fog történni.
A kérdező hozzászólása: aha, de mi ? ez nem a humor kategória! :)
A kérdező hozzászólása: Visszetérve a kindulókérdéshez :) , a nõk szerintetek hajlamosak nem tudomást venni arról, ha esetleg gebasz van ? Szerintem a többség igen, vagy legalább egyszer élete folyamán így van ezzel ..
A kérdező hozzászólása: Egy másik témában meg pnt azt írják, hogy 6 év után ciki ha még szóba s jött pl. az eljegyzés . itt meg pont forítva alakulnak az érvek.
8:3-as vagyok!Sokan lehulyezhettek, hogy megis vele maradok.Meg, hogy mit erolkodok, mert az, csak egy papir.Nekem igenis fontos.O meg, ha mar kijelenti, hogy hazasodni akar, meg gyerekeket, akkor tegyen is valamit.Azert nem hagyom el, mert elotte annyi zatonyra futott kapcsolatom volt, felek.Valakivel megis jobb, mint egyedul.Nagyon kotodunk egymashoz.Eskuszom probalom megerteni.Mindennap, azon dolgozom.hogy ezt igy, ahogy van elfogadjam, mert tulsagossan szeretem.Tudom, hogy o is szeret, csak az a baj, hogy szerintem nem veszi eszre, hogy belebetegszem ebbe a helyzetbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!