Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem az utolsó két (2 db)

Tényleg nem ajánlott az utolsó két hónapban hanyattfekve aludni?

Úgy hallottam a végefelé már hanyatt fekvésben nyomja a baba sulya a hasi ereket és kevesebb vér és oxigén juthat emiatt neki! Sokáig ezt nem hittem de most kezdem tapasztalni, fulladok is kicsit, nyomó, kellemetlen érzés, f?leg ha izeg-mozog is. Mintha súlyzó lenne rajtam. Azért aggódok nehogy kárt szenvedjen mert nem kap elég vért.Mégvalami!Azt is hallottam hogy inkább bal oldalon ajánlott feküdni, mint jobb oldalon! Ez miért van?

Legjobb válasz: Szia! én azt hallottam hogy a bal oldalon azért jobb mert több oxigén jut neki. egy 16 hetes kismama:)

Szia! én azt hallottam hogy a bal oldalon azért jobb mert több oxigén jut neki. egy 16 hetes kismama:)
Ez igy igaz ahogy leirtad, a végén már kellemetlen a hanyattfekvés neked is, a babának pedig nem jó az imént leirtak miatt.Ezt a baloldalon fekvést én is hallottam, de nem emlitette orvos se védõnõ sosem hogy nem szabad.Miután hason már bajosan fekszel, hanyatt meg nem jó, ezután kiesik a jobb oldal is és mire megszülsz felfekvéses lesz a bal oldalad!:D Szerintem ennek nem sok alapja lehet én 3 gyereket szültem már és mindkét oldalamon feküdtem.De ha kétségeid vannak kérdezd meg a dokidat!
Hanyattfekvésben nagy súly nehezedik a hasi aortára ezért kellemetlen tünetekkel járhat.
Szia! Én az utolsó hónapban már nem is tudtam hanyatt feküdni. Kényelmetlen volt, ezért szinte mindig oldalt feküdtem és tényleg a bal oldalamon, mert mikor jobb oldalra fordultam, egy idõ után már nem volt kényelmes. Ne aggódj, ha valami nem jó neked vagy a babának, úgyis érezni fogod. Sok sikert a babához!
Szerintem ha akarnál se tudnál hanyatt aludni, feszül a has és igen kellemetlen.Max ha felhúzod a lábaidat.Különben az alvási poziciót ugyis csak addig tudod figyelni amíg el nem alszol, álmába az ember ugysem tudja merre forog:-).Szóval amíg kényelmes addig ugy alszol ahogy jól esik.

Miert nem vártak a Jozsefvarosi piac bezárásával karácsonyig? Két nap mulva bezár, tényleg a csütörtök az utolso nap h. nyitva lesz a piac?

Zsebesek minden piacon vannak, semmi rossz tapasztalatunk nem volt ezzel a jo piaccal. Nagy segitseg volt. Hová menjünk ezek után?

Legjobb válasz: Azért, hogy multiknál költsd a pénzed.

Azért, hogy multiknál költsd a pénzed.
Én egyszer voltam, szerintem nagyon igénytelen volt, nem kár érte.
Hamis cumókat árultak. Megérdemelték. Vásárólj eredetit, legalább jobban jársz, mert tovább kitart !
A kérdező hozzászólása: De tényleg jól tudom h. csütörtökig még nyitva lesz? Penteken mar nem ugye?
Pénteken már tuti nem lesz nyitva, csütörtökön még lehetséges. Karácsonyig meg ezért nem várnak: "Június közepén jelentette be Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, hogy a kerület a józsefvárosi piac üzemeltetõjének bérleti szerzõdésének felmondását kéri a tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelõtõl és a MÁV Ingatlangazdálkodási Igazgatóságától. A szerzõdéshez 150 napos felmondási idõ kapcsolódik, így - a Pénzcentrum.hu információi szerint- november 21-én, csütörtökön zár be a Négy Tigris piac (úgy tudjuk, november 21-én jár le a felmondási idõ, a Négy Tigris piac területét ekkor kell, hogy az üzemeltetõ átadja a MÁV-nak). " Szerintem sem kár érte, abszolút nem volt nagy szám. Egyszer kétszer elmentem még évekkel ezelõtt, mert ismerõseim úgy oda voltak érte, hogy jó áron milyen jó cuccokat kapni, aztán csak csalódtam benne. Egyáltalán nem voltak olcsóbbak a dolgok, mint egy sima kínai boltba. Tele volt hamis márkajelzésû ócska cuccal, vettem egy felsõt, bontatlan csomagban volt, otthon bontottam ki, erre már el volt szakadva a varrásnál... A hely szûk, a rakodókocsikat meg simán rádtolják ha nem ugrasz el egybõl. Undorító volt.
Miért viperát meg sokolót akarsz adni karácsonyra? Más meg mindent lehet kapni máshol is.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, az árusok néha agresszívak, de légy szíves hol lehet még kapni olcsó márkás utánzat-replika árut? Nem tudjátok? Nekem beváltak
Én tegnap elõtt voltam és még nyitva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!