Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem az utolsó (10 db)

Tényleg igaz hogy nem szabad meleg vízben fürödni az utolsó hetekben? Mert megindúlhat a szülés?

Legjobb válasz: Remélem nem.. igaz... :) Én is szoktam hetente egyszer azért olyan jól esik. Mondják... mondják... de hát ha az utolsó hetekben beindul az már nem olyan gáz, nem? Bár attól függ. sztem a 36 hét után már nincs gáz. Bár még csak 32 hetes vagyok, idáig nem okozott problémát, pedig füröszkélek..

Remélem nem.. igaz... :) Én is szoktam hetente egyszer azért olyan jól esik. Mondják... mondják... de hát ha az utolsó hetekben beindul az már nem olyan gáz, nem? Bár attól függ. sztem a 36 hét után már nincs gáz. Bár még csak 32 hetes vagyok, idáig nem okozott problémát, pedig füröszkélek..
Szia, én 33 hetes vagyok, és még minden este fürdök.De mostmár vigyázok arra hogy ne legyen meleg a víz, és a hasam ne menjen víz alá.Ha eddig fürödtél és nem volt belõle gond, akkor szerintem pár perces fürdõt nyugottan vehetsz.Hány hetes vagy?Boldog babavárást.
A fürdést azért nem ajánlják az orvosok az utolsó hetekben, mert ilyenkor már bármikor kinyílhat a méhszáj, és már nincs védelem az esetleges fertõzésektõl. Egyébként semmi gond a fürdéssel a terhesség alatt, én is fürödtem a 36. hétig, amikor az elsõ babámat vártam.
A kérdező hozzászólása: 36 hetes vagyok

Valaki letudná írni hogy Jennifer Armentrout Obszidián c. könyvének mi az utolsó mondata? Mert pdf formátumban olvastam és nem tudom, hogy tényleg végig olvastam-e.

Legjobb válasz: "Az én arcomra is kiült a mosoly. Beszívtam a késõ esti illatokat:nedves fû, gazdag termõolaj. Belélegeztem Katet. - Hazamegyünk."

"Az én arcomra is kiült a mosoly. Beszívtam a késõ esti illatokat:nedves fû, gazdag termõolaj. Belélegeztem Katet. - Hazamegyünk."

Miert nem vártak a Jozsefvarosi piac bezárásával karácsonyig? Két nap mulva bezár, tényleg a csütörtök az utolso nap h. nyitva lesz a piac?

Zsebesek minden piacon vannak, semmi rossz tapasztalatunk nem volt ezzel a jo piaccal. Nagy segitseg volt. Hová menjünk ezek után?

Legjobb válasz: Azért, hogy multiknál költsd a pénzed.

Azért, hogy multiknál költsd a pénzed.
Én egyszer voltam, szerintem nagyon igénytelen volt, nem kár érte.
Hamis cumókat árultak. Megérdemelték. Vásárólj eredetit, legalább jobban jársz, mert tovább kitart !
A kérdező hozzászólása: De tényleg jól tudom h. csütörtökig még nyitva lesz? Penteken mar nem ugye?
Pénteken már tuti nem lesz nyitva, csütörtökön még lehetséges. Karácsonyig meg ezért nem várnak: "Június közepén jelentette be Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, hogy a kerület a józsefvárosi piac üzemeltetõjének bérleti szerzõdésének felmondását kéri a tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelõtõl és a MÁV Ingatlangazdálkodási Igazgatóságától. A szerzõdéshez 150 napos felmondási idõ kapcsolódik, így - a Pénzcentrum.hu információi szerint- november 21-én, csütörtökön zár be a Négy Tigris piac (úgy tudjuk, november 21-én jár le a felmondási idõ, a Négy Tigris piac területét ekkor kell, hogy az üzemeltetõ átadja a MÁV-nak). " Szerintem sem kár érte, abszolút nem volt nagy szám. Egyszer kétszer elmentem még évekkel ezelõtt, mert ismerõseim úgy oda voltak érte, hogy jó áron milyen jó cuccokat kapni, aztán csak csalódtam benne. Egyáltalán nem voltak olcsóbbak a dolgok, mint egy sima kínai boltba. Tele volt hamis márkajelzésû ócska cuccal, vettem egy felsõt, bontatlan csomagban volt, otthon bontottam ki, erre már el volt szakadva a varrásnál... A hely szûk, a rakodókocsikat meg simán rádtolják ha nem ugrasz el egybõl. Undorító volt.
Miért viperát meg sokolót akarsz adni karácsonyra? Más meg mindent lehet kapni máshol is.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, az árusok néha agresszívak, de légy szíves hol lehet még kapni olcsó márkás utánzat-replika árut? Nem tudjátok? Nekem beváltak
Én tegnap elõtt voltam és még nyitva.

18 éves fiú vagyok. Ha nem kaptam meg az utolsó kötelező oltásomat, abból tényleg bajok lehetnek?

e akarták adni annó, de nem hagytam. Elég nagy balhé is volt, mert neki mentem az iskola orvosnak is. Tudom baromság volt. Anyámék "beadatták" nekem elvileg, papíron, ezt az oltást. Most viszont visszamentem tanulni a suliba, mert csak szakmunkásom van, és kellene az érettségi is. És most tanuljuk hogy ezek az oltások nagyon szükségesek. Mi bajom lehet ha nem kaptam meg az utolsót? 18F

Legjobb válasz: Konkrétan mi az, amit nem kaptál meg? Amúgy csak nem lesz azzal szemben védettséged, akár emlékeztetõ volt, akár sima oltás... Ne haragudj, de fiú létedre ennyire félni ettõl... 20/L

Konkrétan mi az, amit nem kaptál meg? Amúgy csak nem lesz azzal szemben védettséged, akár emlékeztetõ volt, akár sima oltás... Ne haragudj, de fiú létedre ennyire félni ettõl... 20/L
A kérdező hozzászólása: nem féltem, csak nem akartam, mert egyszerûen tiszta akartam maradni vagy mi. nah. nem tudom mi volt az, de azt tudom hogy emlékeztetõje is lett volna annak az izének. elég fejlett gyerek voltam már akkor is, nem lehetett volna engemet csak úgy lefogni, vagy belekényszeríteni, mert rendszeresen sportoltam már akkor is.
Ha addig nem volt bajod az oltásoktól, ettõl sem lett volna, szóval honnan a fenébõl is jött ez a tisztán maradás? Nem hobbiból adják. Most utánanéztem, és mellé az utolsó oltás a Hepatitis B elleni, amire még reális esély is van, hogy elkapod szexuális úton, vagy külföldi utakon, szóval gratulálok.
A kérdező hozzászólása: huh, akkor megnyugodtam, az jól gyógyuló betegség ha elkapom, és valószínûleg utána már többször nem is fogom. annyira ne edd már ezeket forrón. és azért volt a tisztán maradás, amit a mai napig pártolok, mert nekem ne keringjen mindenféle szarság a szervezetemben . . . Kár hogy kisebb gyerekként nem voltam ennyire erõs, meg talpraesett még, igazán sajnálom, hogy megmérgeztek a többivel. legalább ezzel nem. na jó azért van pár olyan dolog ami ellen jó ha van védõoltás, de nem minden szar ellen.....
Hát ez pont nem szarság... Végülis, mit neked a májad, meg az interferon kezelések. Attól, mert beoltottak az anyag meg nem marad örökre a szerveztedben, kiürül a kórokozó, a szervezeted legyõzi, csak a memóriasejteknek köszönhetõen kialakul a specifikus immunitás. Én sem oltom be magam influenza ellen, és kerülöm a gyógyszereket ha lehet, de azért ami kell, az kell. Te is érzed ezt, különben nem tetted fel volna a kérdést...
Akkor elküldöd július 8-ig
14:04* bocsi
40:04-nek én is csak fénymásolatot töltöttem fel felvire mert mi sem kaptuk meg a bizit, és már fel is dolgozták :)
a regisztrációs levélben jún 2. van, ami azért vicces, mert mi pl még nem kaptuk meg a bizonyítványt, és nem is fogjuk jún 18-ig. amikor szóltunk az ofõnek, akkor annyit tett, hogy tegnap lefénymásoltatta mindenkinek, de a bizit még mindig nem kaptuk meg. ma még bõven van idõ feladni, nem lesz gond:)
Június 2.a 12.es bizonyítvány utolsó feladási határideje! Július 8.a érettségi bizonyítvány + pótpapírok ha van utolsó feladási napja! Ha nem tudod feladni , mert nem kaptad meg + törzslap is kell! akkor júli.8, de jobb ha most megy tutira feldolgozzák és nem lesz keveredés!
bocs...JÚLIUS
Azt jún 8-ig kell beküldeni az érettségi fénymásolatával együtt.
Igen, ma van. Ha postán nem tudod feladni [bár még csak fél kettõ van, a posta biztos nyitva van még, sokáig], akkor regisztrálj felvi.hu-ra, azon belül az E-felvételinél jelentkezz be a kódszámoddal és a születési dátumoddal [plusz e-mailben kapsz egy biztonsági belépési kódot a felületre], aztán a Dokumentumoknál töltsd fel a beszkennelt bizonyítványt!
Ha nem érkezik meg, akkor szerintem a szerzett pontjaidat fogják duplázni.Ha amúgy is dupláznál, akkor nem is feltétlenül kell, hogy feladd.
A kérdező hozzászólása: De az van írva a felvin, h júl.8-ig csak azokat lehet beküldeni, amelyek jún 2 után kerültek a kezünkben...márpedig a 12-es évvégi eredményt már mindenki megkapta..
Konyorgom, olyan nehez bemenni az iskolaba es elkerni, hogy fenymasolhass?! El sem hiszem, a sok kerdes lattan, hogy ti is iden erettsegiztek, nehany ovodasnak jobb szovegertese van es onalobb, mint nehany latogato itt... Nah, kiduhongtem magam, bocs. A kerdesedre valszolva: igen, ma van. Ejfelig kell elkuldeni. A posta meg nyitva van, de elektronikusan is kuldheted. Elektronikusan: a felvi.hu-n. Regisztralsz, belepsz, kapsz egy biztonsagi kodot...und so weiter. De, ehhez kell a reg.leveledben kapott hallgatoi azonosito szam.
nekem még nem adták oda.
és azért nem, mert még nem is állították ki.
Mi az, hogy csak a hozott pontokat fogják figyelembe venni ? Ne kezdjetek már el kombinálni, mert ilyet nem tehetnek, hogy aki jún 2 után küldi el, azt leszarjuk (Jogszabály btw). Aki nem küldi be június kettõre, az majd beküldi július nyolcig. Nem lesz semmi, se kavarodás, se semmi. Azért találták ki ezt az idõpontos dolgot, hogy senki ne hagyja az utolsó pillanatra a feltöltést, mert akkor szegény felviseknek túlórázni kell, ami több pénzt jelent. Én tavaly júliusban töltöttem fel a bizimet, meg mindent, és mégis elfogadták...

Tampont használok és az utolsó napokon tényleg szinte elfelejtkezek róla. és legutóbb véletlenül fent hagytam 24 órára egyszerűen kiment a fejemből mikor eszembejutott nem voltam oylan helyen h cserélhessek. Baj lehet belőle?

Legjobb válasz: nem lehet baj ebbõl!! azért ne feledd el a higéniát mert az ott bent büdi lesz egy idõ után!! és az egészségi állapotodnak sem tesz jót ha sokáig bent van csere nélkül

nem lehet baj ebbõl!! azért ne feledd el a higéniát mert az ott bent büdi lesz egy idõ után!! és az egészségi állapotodnak sem tesz jót ha sokáig bent van csere nélkül
azért mert egyszer benne felejtetted, még nemelsz tõle semmi bajod. ha ezt huzamosabb ideig ismétled, akkor már lehet fertõzésed.

Tényleg nem ajánlott az utolsó két hónapban hanyattfekve aludni?

Úgy hallottam a végefelé már hanyatt fekvésben nyomja a baba sulya a hasi ereket és kevesebb vér és oxigén juthat emiatt neki! Sokáig ezt nem hittem de most kezdem tapasztalni, fulladok is kicsit, nyomó, kellemetlen érzés, f?leg ha izeg-mozog is. Mintha súlyzó lenne rajtam. Azért aggódok nehogy kárt szenvedjen mert nem kap elég vért.Mégvalami!Azt is hallottam hogy inkább bal oldalon ajánlott feküdni, mint jobb oldalon! Ez miért van?

Legjobb válasz: Szia! én azt hallottam hogy a bal oldalon azért jobb mert több oxigén jut neki. egy 16 hetes kismama:)

Szia! én azt hallottam hogy a bal oldalon azért jobb mert több oxigén jut neki. egy 16 hetes kismama:)
Ez igy igaz ahogy leirtad, a végén már kellemetlen a hanyattfekvés neked is, a babának pedig nem jó az imént leirtak miatt.Ezt a baloldalon fekvést én is hallottam, de nem emlitette orvos se védõnõ sosem hogy nem szabad.Miután hason már bajosan fekszel, hanyatt meg nem jó, ezután kiesik a jobb oldal is és mire megszülsz felfekvéses lesz a bal oldalad!:D Szerintem ennek nem sok alapja lehet én 3 gyereket szültem már és mindkét oldalamon feküdtem.De ha kétségeid vannak kérdezd meg a dokidat!
Hanyattfekvésben nagy súly nehezedik a hasi aortára ezért kellemetlen tünetekkel járhat.
Szia! Én az utolsó hónapban már nem is tudtam hanyatt feküdni. Kényelmetlen volt, ezért szinte mindig oldalt feküdtem és tényleg a bal oldalamon, mert mikor jobb oldalra fordultam, egy idõ után már nem volt kényelmes. Ne aggódj, ha valami nem jó neked vagy a babának, úgyis érezni fogod. Sok sikert a babához!
Szerintem ha akarnál se tudnál hanyatt aludni, feszül a has és igen kellemetlen.Max ha felhúzod a lábaidat.Különben az alvási poziciót ugyis csak addig tudod figyelni amíg el nem alszol, álmába az ember ugysem tudja merre forog:-).Szóval amíg kényelmes addig ugy alszol ahogy jól esik.

Nem igaz, hogy ma már az összes valahogy kinéző csaj egy utolsó büdös kur. Va. Az ember életkedve elmegy. Tenyleg így el van kurvulva ez a világ?

Legjobb válasz: a kúva állam és a világ hibája is ez! magas benzin magas árak áfa megint 27% a faccom kivan! és ennek tetejébe még a nõk többségével is megszívom! borzalmas világban élünk minden tele van baktériumokkal!

a kúva állam és a világ hibája is ez! magas benzin magas árak áfa megint 27% a faccom kivan! és ennek tetejébe még a nõk többségével is megszívom! borzalmas világban élünk minden tele van baktériumokkal!
én jól nézek ki és nem is vagyok k.rva. meg is szívtam, pontosan mert minden pasi csak szexet akart én meg nem. pár hete csak itt bõgök a szobámban az önsajnálatomban kb. -.-
Nem lehet, hogy ti keresgéltek rossz helyen? :) Kapásból tudok mondani 4 lányt a közvetlen környezetembõl, aki rendes, becsületes, csinos, nem ribanc, és még szép is. És persze egyedülállóak. Igaz, én olyan körökben is mozgok.
Én meg egy Bunkó Parasztnak nézlek, mivel én úgy gondolom, hogy jól nézek ki. Tehát vérig sértettél!
tényleg ilyenek a csávók? érdekes akiket én ismerek egyikbõl sem nézem ki hogy csak dugára kell neki a csaj... hát mindenesetre érdekes
Szerintem is MONNYONLE! Egyébként meg Baromságot kérdezel :P A világ mindig is el volt kurvulva, csak nem mindig volt vagány ribancnak, vagy a "falu bikájának" lenni. Egyébként pedig ismerek nem egy gyönyörû csajt, aki okos, aranyos, nem ribanc stb. szóval a te hibád, hogy így látod a világot. Ha egy partiban összeszedsz egy csajt, meghúzod, aztán együtt vagytok mg egy darabig, miért gondolod, hogy mással nem kavar a következõ buliban? Ne keseredj el, ismerkedj máshol. ;)
Hát ja korán kezdik...az összes 14-15 éves csaj má meg b*szatta magát..akk mit vársz a 20as éveiben járóktól? (Tisztelet a kívételnek)
Rossz helyen keresgélsz barátom, de ha így állsz hozzá, persze mindenkiben csak a k*rvát látod. Pocoknak meg csak annyit, hogy a "csávók" egy külön állatfajba tartoznak. Légy szíves, mivel Magyarországon élsz magyarul beszélj. Bocsánat az OFF-olásért, de ezt nemigen tudom tolerálni.
Azért vannak kivételek, szerencsére. Amúgy meg semmi köze az egésznek az életszínvonalhoz, politikához. Ezelõtt tíz évvel se volt ez másképp. Sõt, ha gazdagabb ország lennénk, akkor is lennének rendesek és bunkók. Mit sem változtatna ez a lényegen. A lényeg: egy normálissal kell kapcsolatot létesíteni. A többivel meg nem kell foglalkozni, ennyi.
Én átlagos 25 éves lány vagyok és soha nem foglalkoztam ilyennel, vannak kivételek
Tudod kedves kérdezõ ezzel ott a gond, hogy te sem vagy különb. Igen, ilyen lett a világ. Remélem én már nem sokáig maradok. :)
Na meg a Gyurcsány hibája! Nem? Gondolkozzatok már egy kicsit. Ez a család hibája. Pici gyermek kortól már el van rontva, amikor a 6-7 éves gyerekeket már kifestik a szüleik.
ahogy mondod kérdezõ
Az ilyen kérdések hülyeségek, ezzel csak azt éred, el hogy csomó csaj írja majd, hogy jaj én nem vagyok ilyen én kivétel vagyok... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!