Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nem a (3657 db)

A pénzről és külsőségekről szóló kérdéseknél tényleg nem a realitást írják le az ide kommentelő lányok, hanem azt, hogy nem kell a jó autó, nem kell a babarcú vagy sármos és magas pasi és elég ha csak romantikus, kedves, humoros?

Ezt írta ma ide egy srác. Igaz lehet? Inkább fiúk válaszoljanak ha lehetne.

Legjobb válasz: Ha tényleg az evolúciós ösztönöket tekintjük, akkor szerintem egy erõt, biztonságot, stabilitást sugárzó férfinek elõnyben kell lennie egy jóképû, de gyenge alakkal szemben.

Ha tényleg az evolúciós ösztönöket tekintjük, akkor szerintem egy erõt, biztonságot, stabilitást sugárzó férfinek elõnyben kell lennie egy jóképû, de gyenge alakkal szemben.
fasznk kell lepontozni hülyegyerekek.Szánalmasak vagytok
Egyetértek az elõzõ két válaszolóval. Unalmas már.
Úgy értem az elsõ kettõvel
Vártam már egy ilyen kérdést. :D Vagy elhiszitek vagy nem. De kezdek rájönni, hogy miért kezd egyre több átlagos lány is rá hajtani egy gazdagabb srácra. Mert ennyi nyávogást, kesergést amit itt olvasni lehet srácoktól, és amennyit tapasztalni lehet hasonló fiúktól a való életben... Nem csodálkozok én már semmit. Itt a fejekben van a probléma, nem mindig a másikban.:)
fejezzed.màr be
A lányok sokszor önmagukat is képesek becsapni ez ügyben. Ez genetikailag beléjük van kódolva. A lányok racionálisan nézve sohasem jönnének össze alacsony és ronda pasikkal, de van mégis egy dolog, ami esély lehet a magamfajta 0-s pasinak. Ez pedig, hogy bizonyos körülmények között a szerelmes agy kikapcsolja a racionalitásért és logikáért felelõs központot. Ez is egy evolúciós találmány, ami arra hivatott, hogy bizonyos élethelyzetekben a legvalószínûtlenebb párok is összejöhetnek. Bár manapság ez a rendszer tehetõ felelõssé megannyi tönkrement családért, hiszen ez felel azért is, mikor egy ember x évnyi házasság után inkább lelép egy másik emberrel.
A végén úgyis a jellem gyõz, csak a sutább lányok maradnak egy trógerrel.
Ez így van, kérdezõ. Bár annyi különbség van, h míg a politikusok tudják magukról h lopnak, és reflexbõl hazudnak, addig a lányok (legalábbis sztem) tényleg úgy gondolják, h a belsõ számít nekik jobban, és nem veszik észre, milyen felszínesek valójában.
Sírjatok csak, nekem 8, attól még nem nektek lesz igazatok, csak bele láttok mindent és kitaláltok mindent. Az igazság az, ha utaznál a nagy világban, Volán busszal, MÁV-al, BKV-val, akkor kiszúrná a szemeteket, hogy a rondáknak és szegényeknek is van párja, de nem, egyszerûbb minden sz*rt kitalálni, hogy nektek miért nincs... szánalmas banda vagytok és meg is érdemlitek a sorsotokat, semmirekellõ, sírós kisfiúk vagytok csak.
Kérdezõ, ne haragudj, de egy egyetemet végzett nõ mégis mit keresne egy közmunkással? Nem nézek le senkit, de vannak társadalmi szintek és körök. Egy egyetemet végzett ember nyilván a szintén egyetemet végzett emberekkel fog társalogni, szórakozni, nem pedig a közmunkásokkal. Nem értem, hogy ebben mi a rossz. Ugyanúgy az egyetemet végzett férfi is elvárja azt, hogy egyetemet végzett nõje legyen. Én is elvárom, hogy egy bizonyos értelmi szinten legyen a barátom. És most ne gyere azzal, hogy bárki szerezhet diplomát, mert ez nem így van. Az elõzõ barátom kereskedõ volt, de mégis intelligens. Sajnos az intelligencia nem igazán jellemzõ a szakközépet fejezettekre. De kivétel mindig van, mint ahogy az elõbbi példám is mutatja.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt tudom, hogy ha egy lány itthon nem kap gazdag jóképû pasit, akkor a legtöbb elsírja magát és keseregve kimegy külföldre, ahol majd csak akad a horogra egy gazdag arab orvos, egy svájci turizmusban utazó menedzser, egy angol cégvezetõ, német bankár, francia mérnök. Vagy bármi más, ami megüti a nemzetközi szintet. Lehet fújjolni, de nagyon sok lány ismerõsöm így tett. Még csak nem is a legszebbek, de elõbb vagy utóbb összejött nekik egy pasi a felsõ tízezerbõl. Nem véletlen, hogy ha rámegyek 10 egyetemet, fõiskolát végzett lány adatlapjára (alibi szakot végeztek és tudják, hogy ilyen kommunikációkkal elhelyezkedni elég keserves), akkor 8 esetben azt látom, hogy orvos, jogász, mérnök vagy gyógyszerész a pasija. Meg lehet nézni, de olyat ritkán látni, hogy egyetemet végeztt lány közmunkás, szegény pasival kezdene. Van érzékük és kiszûrik õket.
hiába pontoztok itt.összevissza attól még az igazsàg nem fog megvàltozni.
Amúgy Magyarországon megnézem én hány gazdag hapsi van, aki full luxus kocsival nyomja, mikor a fél ország nyomorog... és persze MINDEN lánynak/nõnek ilyen hapsija van, nincs kivétel, röhejesek vagytok kedves síró babácskák.
Jaaj ne már!!! Én húsz éves lány vagyok! Nem tartom magam csúnyának, mások szerint vonzó, csinos, szép lány vagyok. Sokkal idõsebb barátom van, ráadásul nem mondhatni, hogy jóképû. De engem nem is a külseje fogott meg. Jó, lehet ha nem ismertem volna meg, nem lett volna szimpatikus, mert nyavalygósnak néztem volna. De megismertem, és humoros, jófej, bármirõl tudok vele beszélgetni, és számíthatok rá. Ilyen esetben háttérbe szorul a külsõ. Mint mondtam, nem elõnyös külsejû, de nekem az. :) )))) Férfiak! Álljatok a sarkatokra! Egy nõt le kell venni a lábáról. A humor fél esély! :) )
katasztrófa.....
Hú, mire elolvastam ezt a kommentzuhatagot... Kicsit lefáradtam. Elõször is, nekem semmi jogom leszólni a kérdezõt és a hasonló picsogó srácokat, mert kb. fél évvel ezelõtt még magam is ilyen voltam, talán még rosszabb is. Ugyanis én tényleg ronda vagyok, úgy nézek ki, mint egy Mr. Bean-be oltott Csubakka, hatalmas és elálló lapátfülekkel, ez pedig mindig is frusztrált, az élet minden területén visszavetett, mígnem eljutottam arra a pontra, hogy öngyilkossági kísérletet követtem el. Nem jött össze - szerencsére. Ezen a ponton ugyanis rájöttem, hogy ez egyszerûen röhej, és eldöntöttem, hogy változtatni fogok a dolgokon, ami a barátaim hathatós segítségével sikerült is. Még mindig ocsmány vagyok, de már nem félek, oda merek állni bármilyen lány elé, és bizony, díjazzák! Annyi, hogy a füleimet begyûröm a sapka alá és kész, onnantól fogva pedig az igazi valómat adom, nem azt a gyáva hulladékot, mint eddig. Úgy viselkedek, ahogy egy férfitól elvárható, és ahogy egy férfinak kell! Immár két hónapja van egy gyönyörû barátnõm, aki modell, és hihetetlenül szép, fél éve még el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyen lány egyáltalán rám tudjon nézni hányinger nélkül! Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, régen én is annak tartottam, de tényleg az önbizalom, a személyiség a kulcs! És még valami: ne magukba forduló, magányos lányoknál próbálkozzatok, akikhez egyébként nem közeledik senki. Akkor biztos elutasítás lesz a vége, ugyanis az ilyenek többsége éppen azért van egyedül, mert a szõke hercegre vár, akivel villoghat, nem pedig egy olyan emberre, aki szereti. Kb. olyanok, mint az itteni picsogós srácok, akik szerintem azt gondolják csajozásnak, hogy egyszer csak rájuk rúgja az ajtót egy meztelen topmodell. Bátran rá kell menni a legszebbekre! Lehet, hogy egy ilyen lányról elsõre azt hinnétek, hogy r*banc, de sokszor azok, akiket r*bancnak bélyegeznek, pusztán mert népszerûbbek, sokkal megértõbbek, kedvesebbek, és barátságosabbak, mint az átlagos lányok. 17/F
Jajj. Amúgy pont az elõbb kaptam levelet képcserére, mondom OK, csakhogy nem hiszek nagyon ebben, mert: 1. képen egy félisten van, álmaim pasija - hiába, ha élõben egyszerûen nincsenek meg azok a tulajdonságai, amik nekem bejönnek. 2. képen bûnronda a csávó - de lehet, hogy élõben olyan lehengerlõ a személyisége, hogy az összes olyan külsõ tulajdonsága, ami esetleg elõbb zavart, most már egyáltalán nem zavar. Ezért felejtsétek el ezt a neten ismerkedést. Ismerkedtem már össze egy olyan fiúval (persze élõben) aki külsõre amolyan közepes volt, akit észre se vennék hétköznap az utcán. De a viselkedése, a magabiztossága, meg eleve amiket mondott, ez mind akkora hatással voltak rám, hogy a szememben rögtön átváltozott fullos 100-as pasivá. Ja és amúgy képzeljétek el, ha az a férfi, akirõl a linket küldtem, annyit csinálna, h otthon ücsörögne és a gyk-n keseregne, hogy milyenek a csajok, és küldözgetné magáról a képeket. Neki is ugyanezt mondanák azok a lányok, mint nektek, hogy legyen pozitív, mosolyogjon többet, legyen önbizalma, blabla, de egyik se jönne össze vele. A különbség itt az, hogy ez a pasi megfogadta ezeket a tanácsokat (ha olvastátok a cikket vagy rákerestetek róla még több infora) és boldog. Aki nyafog, annak nem lesz csaja és kész.
Még sem ignorálhatom az egész világot, nemde? :) De bár elõször teoretikusan megpróbáltam cáfolni a mondandódat, most inkább megkérdezem, hogy te mit csinálnál a helyemben. Hátha adsz egy olyan tanácsot, amit még nem próbáltam. :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsés pasi, de tartom magamat, hogy 1000 bõl 1 csaj aki ezt így elfogadhatja. Hogy mennyi az esélye, hogy megtalálod azt az 1 et az 1000 bõl? A választ te magad is tudod... Az meg egy újabb nõi dolog, hogy õk mindent arra fognak, hogy önbizalom hiányos vagy stb. Meg nem lehetsz annyira ronda. De egyszer csináltam itt egy tesztet a gykn, hogy egy ronda pasi barátom képét küldtem el. Minden lány akkor is azt mondta látatlanba, hogy nem a külsõvel lehet itt a gond, hanem a kisugárzással blablabla. Aztán küldtem 16 lánynak képet, mert kértek. Találd ki mennyi írt vissza azok közül akik mindent a kisugárzásra fogtak? Elárulom, hogy a 16 képet kérõbõl 2 írt vissza. Mind a kettõ természetes mód azzal kezdte, hogy nem vagy esetem, de hátha majd megtalálod az igazit (tipikus sablonos ámítós válasz, hogy reménykedni lehet, de reális esélye 1 az 1000 hez). Egyik azt mondta, hogy csak a plasztika segíthet, sebhelyes arc, nagy fülek, hatalmas karvaly orr erõsen kopaszodó fej és 22 évesen 46-48 nak néz ki a barátom. A másik meg, hogy fogadd el magadat, mosolyogj sokat, és bíz a szerencsében. Ennyit arról, hogy nem mindig a magabiztosság és a kisugárzás miatt nincs barátnõd, hanem ténylegesen is vannak elõnytelen külsejû pasik, akik 1 az ezerhez bízhatnak csak. Ugye egy pasi ha kap 100-200 elutasítást (valaki 2-3 után is összeroppan), akkor már nem biztos, hogy szívesen próbálkozik az 1000. lánynál is aki elfogadhatja õt erõs kompromisszumokkal.
37-es válaszoló vagyok. Továbbra se hiszem, hogy olyan durva lenne a külsõd, hogy ez mindenben akadályozna. Ami viszont igaz, hogy a lányok nem szeretik az önbizalomhiányos fiúkat. Akik fintorognak, azokkal nem kell törõdni és kész, ennyi a nagy titok. Link egy emberrõl, akinek nincsenek végtagjai és még ez se akadályozta meg a boldogságban (és mellesleg gyönyörû felesége van). Szerintem emellett teljesen eltörpülnek a gondjaid. http://christianityinreallife.blogspot.hu/2012/08/this-man-h..
Az orrelferdülés megvan (ráadásul nagy is az orrom), az egyik szemrésem is kisebb, mint a másik, az amúgy is vastag ajkaim az egyik oldalon kicsit vastagabbak. Amúgy a pikkelysömörre te rákerestél, hogy mi az? :D http://www.topnews.in/health/files/psoriasis_03f.jpg Na, nekem is majdnem ilyen, annyi, hogy ezt szerintem nem kezelik (így néznék ki én is, ha nem kezelném gyógyszeres (Diprosalic jött be a legjobban), és alternatív utakon is. Nekem most annyival jobb, hogy ezek a hámló fehér részek nem annyira kifejezettek, kevésbé láthatóak, de mivel az emberek nagy többsége nem tudja, mi ez a betegség, így azt hihetik fertõzõ vagyok :D) Sportolni csak mértékkel tudok sajna, a gyúrás szóba sem jöhet. (Ennek a betegségnek az egyik mellékhatásaként gyengék az ízületeim is. Egyszer voltam konditeremben, nem is erõltettem túl magam és égtek az ízületeim utána több napig.) Magasságra sem érem el a 173-at. 170 vagyok. Ja, és még egyéb betegségeim is vannak, többek között egy kardiológiai is. Na ja, de nyilván csak önbizalomhiány miatt tartom magam genetikai hulladéknak...
Magyarországon akkor kb. maradna hány nõ, ha mind elmenne gazdag f*sz után? 1000? Mégis millióan vannak, nem? Szóval akkor, minden nõnek gazdag pasija van? Elmebetegek...
#54 Én sokat utazom, és még soha nem láttam olyan pasit csajjal, aki csúnya, alacsony és csóró is egyszerre.
Kedves Kérdezõ!Elõször is, légyszíves ha valaki veszi a fáradtságot, és ír neked egy regényt, hogy biztasson, próbáljon segíteni, akkor ne éreztesd már, hogy le se szarod, amit ír!Próbáld meghallgatni a tanácsokat. Én 23 éves, egyetmista(mûszaki szakon) lány vagyok.Egészséges önbizalmam van, aránylag magas vagyok, sportos, szõke, házias, érzelmes, hûséges.Csúnyának se mondanám magamat, nyertem már szépségversenyt is(bár nem Miss Hungary versenyre kell gondolni, csak egy kis térségit).Szóval nem akarom magamat fényezni, de a szívemre tett kézzel merem neked állítani, hogy nekem nem a pénz, a sárm, vagy akármi hasonló felszínes dolgok a fontosak.Az a lényeg, hogy legyen kiállása a férfinak, legyen önbizalma, ne egy ugatós öleb legyen, hanem szelíd oroszlán, biztonságérzetet tudjon nyújtani.Nem vagyok az a gyenge, mindentõl megfutamodó nõcske, de úgy érzem hogy ha én tudok valamit nyújtani, én is elvárhatok valamit cserébe.A barátom sem gazdag, de szorgalmas, becsületes, romantikus, érzelmes és hûséges.Jah, és nem is olyan feltûnõen jóképû, nekem mégis mindenkinél többet ér, és ezerszer vonzóbbnak találom annál a 345456554645 pasinál, akivel egyetemre együtt járok, és akik közül bõven tudnék válogatni.És amikor megismerkedtünk, kezdetben engem sem érdekelt, mert nem tetszett meg azonnal.Aztán mégis kitartó volt, és nem 1-2 próbálkozás után adta fel.Persze, lehet, hogy több 100szor próbálkoztál már nõknél együtt vége, de ha több 100 nõnél tetted ezt ennyi alkalommal, akkor az nem sokat r.Ne állj úgy a nõkhöz, mint vmi egységes állatfaj.Egy nõre koncentrálj egyszerre, és tegyél meg mindent érte.Akkor is tarts ki, amikor más már rég feladta volna.Az én barátomnak ennyi volt a titka.Találkoztunk, és elbûvölt a személyiségével, azzal, hogy amikor elsõ randin menni akartam haza, nem hagyta, és tudomásomra hozta, hogy tetszem neki, akar engem, nem a 345456757354234556768745645.nõ vagyok, akinél tesz vmi halovány próbálkozást.
#64 Én nem úgy vettem észre, h lenne párjuk. #65 Az nem hiszem h én voltam, nagyon régen küldtem már itt képet vkinek, és messze az átlag alatt vagyok külsõre.
Kérdezõ, olyan síkhülye vagy, hogy az már komolyan fáj. Nem ismerlek, de legszívesebben lány létemre szétvernélek. Amit eddig leszûrtem rólad: hülye vagy, külsõleg se a toppon, diplomád sincs, szidod a világon az összes csajt. Te nem érdemelsz meg rendes lányt és soha nem is lesz barátnõd. Eredj a szutykos prostikhoz, mert neked csak az maradt.
13:09 hagyd ezeket :D borzalmasan ostobàk. erre most azt fogjàk mondani hogy azért nem sportolnak.mert rajtuk nem làtszik meg :D annyira hihetetlenül hülyék vagytok öcsém hogy mutogatni kéne titeket. Egy két atyai pofon kellett volna a hülye fejeteknek. Remélem /tudom/ hogy nekem soha nem lesznek ilyen gyerekeim. Most képzeljétek el ti barmok... lenne egy gyereketek ès olyan lenne mint ti, egyik nap jön haza a sulibòl hogy "apu a lànyok bàntanak és csak a focis fiúkkal jàtszanak nem velem" szoval ti mit mondanàtok neki?? Azt hogy összes nõ pénzéhes kurvä?? Olyannak nevelnétek amilyenek ti vagytok... szegény kölyök sajnálnàm
Errõl beszélek évek óta nektek. Tehettek magatokért, de mindig csak a kifogás jön. Pedig csak egy kis külsõ változás kell, jó hajjal lehet javítani az arcon, vagy valamilyen szõrzettel, ha nõ. Egy fasza kis ruhával turiból akár, edzéssel, az sokat változtat az emberen. Ennyi az egész, nem hiszem el, hogy mindannyian a pókot kiharapjátok a sarokból és kancsalok vagytok, mint valami agyilag beteg ember, aki így születik... Pláne, hogy anno az 59-estõl még képet is kaptam, egy tök átlagos hapi, csak pár kis "extra" kéne és már semmi baja nem lenne...
Mégis van párjuk....
#59 Azokról beszélek, akik olyan csúnyák, h biztosan senkinek nem tetszenek. És igen, aki BKV-zik, az nem hiszem h nagyon gazdag lenne.
Az élbõl csórót javítanám arra, hogy max. átlagkeresete van.
Aki BKV-zik az élbõl csóró, nem lehet gazdag, szóval ez bukta. Én napi szinten 3-4 órát utazok, és sok féle párt láttam, te csak egy elmebeteg senki vagy, aki beképzeli a dolgokat magának. Olyanok vagytok, mint az anorexiás csajok, az agyatokkal nagy gond van, rosszul látjátok a valóságot. Én nemrég nyomtam le egy 1, 5 órás tornát, és ti tettetek valamit a külsõtökért, vagy csak sírtok itt továbbra is? :DDDDDD
A babaarcú fiúk meg nem szépek, szóval ez bukta.
56, honnan tudod, hogy a lányoknak mi a csúnya? És azt honnan tudod, hogy csóró?
59 es kurvära kussolj bzdmeg.Az agyamra mentek màr.Nem lehet semmit mondani nektek mert a rohadt beteges gondolkodàsotokkal olyan szinten kiidegeltek hogy az valami eszméletlen. Forduljatok pszichològushoz
amugy ezek tényleg agybetegek.Nem normàlisak.
A kérdező hozzászólása: Asszimmetrikus? Az azt jelenti, hogy egyik arcfeled más mint a másik. Vagyis pl egyik füled nagy vagy elálló, még a másik nem annyira, az orrod egyik irányba elferdül, egyik arcfeled erõsebben pikkelysömörös mint a másik, egyik szemed kisebb vagy nagyobb vagy másként áll és más magasságban. ez a helyzet nálad? Túl kisfiús vagy? Nem tudsz nagy izmokat pakolni magadra, hogy férfiasabbnak tûnjél? Ha vagy legalább 173 cm magas, akkor nem vagy reménytelen.
Nincs rólam kép. De nagyjából leírom neked mi az, ami miatt ezt gondolom. Az arcom nem szimmetrikus, sõt elég nagy aszimmetriát mutat, ez mellett rendkívül kisfiús (26 évesen néha elkérik a személyim, hogy vagyok-e 18). Arcszõrzetem kimerül kb. 30-40 szálban, így az sem segítene, ha szakállat vagy bajszot növesztenék. Pontosabban növesztenék, de olyan ritkán állnak a szõrszálak, hogy inkább kelt olyan hatást, mintha kimaradtak volna borotválkozás során, így kénytelen vagyok leborotválni. A szemem fehérje nem fehér, hanem vörös és eres a szemcseppek ellenére. (Mondták már, hogy mintha egy horrorból jöttem volna). És ha ez még nem lenne elég, igen durva pikkelysömör borítja az arcom több, mint felét. (ezt persze kezelem, de nem sokat ér, pedig nem egy módszert próbáltam már.)
38-as, ugyan linkelj már be ide egy képet magadról, vagy küldj privátban. Egyszerûen nem tudok neked hinni, hogy ennyire drámai a helyzeted, ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: Ja és most olvasom, hogy már a fogantatás pillanatában és csecsemõkorban is tudják, hogy mi a szép. Tehát nem létezik olyan, hogy egyik pasi az egyik lánynak nagyon szép, másik meg undorodik tõle. Már az egy hetes gyerekek is a statisztikák, felmérések szerint sokkal tovább nézik a szimmetrikus, szabályos arcú embereket, mint azokat, akik nem rendelkeznek vonzó tényezõkkel. Ezen pedig sem gyúrással, sem semmi mással nem lehet változtatni. Az arc mindent eldönt. Egy mentsvár marad, a sok pénz megszerzése. De akkor is ott lebeg majd Damoklész kardja, hogy az ösztönöknek nem tud ellenállni a csaj és egy helyes pasival meg fog csalni. Aki nem született helyes arccal, az egy életre stigmákat fog viselni ha tetszik ha nem.
A kérdező hozzászólása: , , nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem." Legyél szíves adjál már tippeket, hogy nevetségesen kevés kereset nélkül és szülõi segítség nélkjül, hogyan lehet saját lakásra szert tenni? Mert erre az infóra, vagyis erre a titokra szükségem lenne. Ha pedig ennyire tudod, hogy kell nevetségesen kevés pénzbõl lakást venni és fenntartani, akkor mondják már tuti tippeket is a holnap esti lottónyerõszámokhoz, hogy mit fognak húzni. nem szeretem az olyan embereket, akiknek elõrébb jár a szájuk, mintsem gondolkoznának.
"Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetszõ lánnyal? Aki belsõleg jó, de külsõleg nem vonz benneteket?" Igen. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú?" Igen, ilyen lánynál is próbálkoztam sikertelenül. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat?" Igen. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.?" Pláne igen, ugyanis az ilyen típusú lányok nem csalnának meg, ha összejönnék vele. A pszichológia kimutatása alapján 2 féle férfi stratégia létezik, az ún "gazfickó" és az ún. "apa" stratégia. A ronda pasik belekényszerülnek az utóbbi szerepbe, melynek feladata, hogy saját és "gazfickó" férfiak gyerekeinek felneveléséhez szükséges anyagiakat és környezetet biztosítsák, míg a lányok mindeközben nagy valószínûséggel viszonyt folytatnak mellette egy jóképû pasival. "Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte?" Na ja, egy idõben én is elhittem ezt a hülyeséget, hogy egy kis odafigyeléssel javíthatok az esélyeimen. Lefogytam, sportoltam, divatos frizurát vágattam magamnak, egy lány ismerõsömet vittem magammal ruhákat választani. Rengeteg energiát fektettem az önfejlesztésbe is. Az eredménye az lett, hogy a lányok még bunkóbban utasítottak vissza. ("Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját" --> gratulálok, ilyen hozzáállással teljesen elhiteltelenítetted azt az illúziót, hogy egy normális nõ válaszát olvasom.) "1-2 alkalom után már feladjátok" Jóval 100 próbálkozás felett járok. Eddig egyetlen egy pozitív visszajelzés nélkül. "minden nõ k*rva" A magam részérõl ezt sosem állítottam. Magamat tartom genetikai hulladéknak. "1. a nõk a pénzre buknak" Ezzel kivételesen valamilyen szinten egyet értek. A pénz evolúciós viszonylatokra lefordítva az eltartóképességgel mutat korrelációt. Minél gazdagabb valaki, minél nagyobb a társadalmi státusza, annál nagyobb eséllyel képes eltartani a majdani utódokat. Azonban nem csak az aktuális eltartóképesség számít, hanem a források megszerzésére való képesség is számít. "a nõknek csak a jóképû férfiak kellenek" Ez megint két kategóriára osztaná a férfiakat, pedig 3 van. Az egyik a jóképû, a másik az átlagos. Az itt válaszolók többsége csak ezt a két kategóriát tartja létezõnek. Pedig vannak a tényleg rondák is. A 10-es skálán a jóképû pasik 8-10-esig találhatóak, az átlagos 7-3-ig, a valóban rondák 2-0 között. Én 0 vagyok. A belsõ értékek mint egy szorzótényezõként jelennek meg. És mint tudjuk, a 0-t bármivel lehet szorozni, akkor is 0 marad. "a nõk a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik." Én normális férfi vagyok, a magabiztosság ha kell, akkor magamra tudom erõltetni már rutinból (az önfejlesztésem része volt). Mégis, amikor egy csaj meghallja, hogy még sosem voltam részeg és sosem verekedtem, akkor egybõl már érdektelenséget mutat.
20:14 nagyon igazad van és ezt csajként mondom :D
Lányok semmi értelme magyarázkodni, mert nem lehet ezeket a picsogó kis gyökereket meggyõzni. Egyszerûen nem tudják felfogni, nem látják a fától az erdõt. Tapasztalataim alapján megpróbálok pár tévhitet eloszlatni. 1. a nõk a pénzre buknak A ribancok tényleg a pénzre buknak, de a minõségi nõk nem azt nézik mennyi pénzed van, hanem, hogy hogy tudod beosztani, hogy tudsz élni belõle, amivel gyakorlatilag feltérképezik, hogy egy hosszabb, komolyabb kapcsolatban tudnátok e együtt élni, meglenne e az anyagi biztonság. Még egyszer mondom ez nem pénztárcafüggõ. Bármilyen kevésbõl félre lehet tenni, lehet spórolni. 2. a nõknek csak a jóképû férfiak kellenek. Sokkal inkább olyan férfi, aki elfogadja magát, nem siránkozik a kinézetén, hanem igyekszik az elõnyös tulajdonságait kiemelni, a hátrányosakat eltüntetni. Ehhez nem kell 10-es pasinak lenni. A nõknek sokkal fontosabb, hogy jó társaság legyen a férfi. Legyen humora (nem viccmesélés), lehessen vele beszélgetni mindenrõl, legyen vidám és optimista, de adott helyzetben komoly. Legyen biztos pont, férfi, akire támaszkodhat, ha a nõ úgy érzi minden kicsúszik a lába alól. 3. a nõk a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik. Pontosítanék. A nõk a férfiakat szeretik, akik nem hibáztatnak másokat. Azokat, akik megteszik, amit kell (megcsókolják a lányt, nem várják a pillanatot, amikor a legoptimálisabb a levegõ páratartalma), szeretik a magabiztosságot, de utálják a nagyképûséget és okoskodást. Tudd mit érsz és mindig törekedj életed jobbá tételére, a fejlõdésre. Minden területen. Sose jelentett gondot barátnõt szerezni, mert a fent említett dolgokat betartom. Nem bonyolult, mégis a legtöbb férfi erre se képes, és, hogy tetézze a bajt, jönnek picsogni és másokat, általában a nõket hibáztatják, mert nem szedik fel õket. Hol élünk? Ja és nem vagyok jóképû, 171 centi magas vagyok, nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem. Persze barátnõm is van. :D 27F
Arról nem a lányok tehetnek, hogy te valamiben nem vagy kimagasló és sikeres. Errõl csakis te tehetsz! És az, hogy nem születtél tehetõs családba, nem kifogás! Az unokatestvérem apukája meghalt, anyukája eljár takarítgatni ide-oda, pénzük alig van, mégis egyetemre jár, koleszben lakik, évfolyamelsõ, mert KÜZD, KAPAR ÉS TANUL! Mérnök lesz belõle! Havi 150 Euroból tartja fenn magát és még az anyjának is szokott belõle adni, mégsem hallottam még soha egyszer sem nyafogni! Vidám és jó kedvû, illetve magabiztos is! Aztán ott van egy másik ismerõsöm, 1, 70 m magas, pocakos, nem egy szépfiú, de mindenki imádja, minden nõt megkaphat! Tudod, hogy miért? Mert k*rva jó humora van és mert intelligens. Ennyi.
#15-ös! Ha odamész egy lányhoz és "köpni-nyelni nem tudsz", akkor se jönne össze egy csaj sem, ha mindezt egy tûzpiros Ferrariból tennéd és olyan arcod lenne, mint amit angyalok faragtak... Esetleg még vizelj magad alá, és akkor szánalomból hátha hazavisznek pelust cserélni.
hiàba pontoztàtok le a 19:41est krvàra igaza van MINDENBEN!!!!!! nektek egy rohadt nagy atyai pofon kellett volna
A kérdező hozzászólása: A fejekben van a gond? Miért mikor odamegyek egy lányhoz és köpni nyelni nem tudok, akkor szerinted azért utasít el (az összes szó nélkül elzavar)mert a fejemben (szerintem inkább a fejemmel, és a szerkezetével) van a gond és nem vagyok udvarias, mosolygós (mire fel ha mindig szivacs van?), magabiztos (mire fel ha nem vagyok sikeres, helyes, vagy valamiben kimagasló?)?
A kérdező hozzászólása: Én tennék érte ha gondolom, hogy mi kell a lányoknak. Csak ahhoz újjá kellene születnem, hogy tehetõs családba és vonzó férfias arccal jöjjek világra.
Ma 11-es 19:41-es Jól megírtad! Nekem már nem volt türelmem, se kedvem ezt végig újra leírni. Még lenne mit írni az tény, de mi úgy sem tehetünk semmit ezt mindenkinek magában kell lejátszania. Ahogy írtam: a fejekben van a gond, nem mindig a másikra kéne mutogatni..;) Talpra kell állni, mert így egyedül maradtok, és soha nem lesz egy normális barátnõtök sem! Senki sem akar magának egy nyafogó, önbizalomhiányos, szomorú, magába forduló alakot aki mindenben és minden nõben csak a rosszat, és a [email protected]'t látja meg! Ideje felébredni és tenni is azért, hogy ne legyen így, mert ezzel a viselkedéssel csak magatoknak ártotok senki másnak!
No, akkor így: 1. Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetszõ lánnyal? Aki belsõleg jó, de külsõleg nem vonz benneteket? 2. Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú? 3. Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat? 4. Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.? NEM, NEM ÉS NEM!!! Unalmasak vagytok már ezzel a nyafogással. Kérdezõ, ez nem épp pont rád vonatkozik, csak most már kezd szakadni a cérnám. Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte? Miért nem tanultok, kapartok, hogy legyen pénzetek? Miért nem sportoltok és esztek, hogy ne legyetek gizdák? A magasságon ugyan nem tudtok változtatni, de a fejetekben nagyon is lenne mit! Ilyen felfogással soha nem lesz barátnõtök se szép, se csúnya. Nekem aztán nem kell egy picsogó kisgyerek. Elegem van abból, hogy hiába írom le itt az oldalon 200x, hogy nem minden a külsõ, stb., mindjárt mindenki a torkomnak esik, hogy hazudok és én is olyan felszínes r*banc vagyok, mint az összes többi nõ. Ne sírjon a pofátok, ha így viselkedtek! Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját, hogy kiköpné a pirosat, megérdemelnétek mindannyian! A mai "férfiakkal" az a baj, hogy elvannak kényelmesedve, semmiért nem akarnak megküzdeni, nem udvarolnak kultúrált ember módjára, hanem elvárják, hogy hasra essen nekik minden nõ csak azért, mert õk nem köcsögök. Teljesíteni is kell és nem csak a sült galambot a szátokba várni. Fõleg, ha netán beszáll, akkor megbecsülni nem becsülitek meg! Semmiért sem harcoltok, 1-2 alkalom után már feladjátok és minden nõ k*rva. Nekem eddig volt 1, 68 m magas pasim is, illetve 1, 72 és 1, 80 is. Mindegyikkel másért volt jó. Egyáltalán nem volt szempont a magasságuk. Én a szemeket figyeltem, a mimikát, a kisugárzást, a viselkedést. Mindegyikük finom, jól nevelt, mûvelt fiú volt, akikkel sehol nem maradtam szégyenben, mindig alkalomhoz illõen viselkedtek. No ez az, amit ti nem tudtok. Lehet lepontozni!
19-es vagyok. Valahogy sejtettem, hogy kár nektek bármilyen tanácsot adni, annyira hozzászoktatok a picsogáshoz és a pesszimizmushoz, hogy mást már nem is tudtok csinálni. 21-es. Sértõ, hogy tõlem idézel, és még arra se voltál képes, hogy felfogd, hogy én ezeket a tévhiteket próbáltam ledönteni, nem pedig ezek a gondolatok az én véleményem. Kérdezõ. Nagyon meglepõ lesz a válaszom, felkészültél? Svájci frank hitel húsz évre, amibõl 15 még vissza van és minden hónapban fizetem a törlesztõrészletet. Erre nem gondoltál? Nagyon gyanús, hogy az eddigi hozzászólásaid alapján nemcsak tudálékos, okoskodó, de még hülye is vagy. A gondolkodásmódodon kellene változtatni, mert úgy tûnik hiába csináltál meg rendkívül "hasznos" önbizalom-növelõ tréninget, nem hagyott mély nyomot benned. Ezzel a stílussal csodálkozol, hogy nincs sikered a nõknél? Magadba kéne szállj sürgõssen.
Most olvasom, nem is végeztél ilyen tanfolyamot. Bocsánat. Többet feltételeztem a kelleténél.
21-es vagyok. Az a baj, hogy te tévhiteket írtál, pedig ezek többnyire tények. Én mindig is azt mondom, hogy a rondaság olyan, mint egy halálos vírus. Hiába ismersz olyat, aki esetleg kigyógyult belõle, a többség (és az oldal ezt mutatja, ez tény(!)) nem tud mit kezdeni vele, és bár bele nem hal, de szimpla vegetációvá amortizálja az életet, hiszen az élet egyetlen és legfõbb célja az, hogy találjunk valakit, aki mellett le lehet élni egy életet. (Amennyiben az utolsó bekezdést is nekem szántad, akkor ezt is tudom cáfolni.)
36-os vagyok, és tényleg nem találkoztam még egyetlen egy lánnyal sem, aki pozitívan állt volna hozzám. A rokonaim is állandóan azzal szórakoztak, hogy milyen ocsmánynak születtem. A negatívat én sem értem, hogy miért nincsenek tekintettel az emberek mások érzéseire. De pl. nem kell messzire mennem, pont ma délelõtt történt az egyik szupermarketben, hogy véletlenül összetalálkozott a szemem egy lányéval. Azonnal olyan undor ült ki az arcára, mintha egy tál hernyót látott volna. Ez van, ez az általános reakció.
Nem tudom elhinni itt több kommentelõnél, hogy ilyen rengeteg bunkó lány van, olyan rengeteg bunkó fiú van. 36-os válaszoló se találkozott még életében kedves lánnyal (családban se? anyuka/nagyi/tesó/unokatesó/bárki? mindegy, ez kezd már röhejes lenni). Na én büszkén állítom, hogy sok nagyon rendes lány és fiúismerõsöm van. Persze nem azt állítom, hogy óriási baráti köröm lenne, de vannak emberek, akikkel néha összefutunk, röhögcsélünk, jól érezzük magunkat, szükség esetén számíthatunk egymásra. És nem akadok ki 1-1 haverom disznó viccein:D néhány csaj fancsali fejet vág, de belõlem akkor is kirobban a röhögés. Én tényleg nem értem miért kell olyan negatívan hozzáállni az emberekhez. 25/L
35-ös válaszoló. Könnyen belátható, hogy ha valaki sikeres az élet más területein, még nem garantálja azt, hogy az élet legfontosabb területén is sikeres lesz. Esetleg mégis igaz lenne akkor a mondás, hogy a nõket csak a pénz boldogítja. A két állítás közül az egyiknek igaznak kell lennie, míg a másik feltehetõen téves. Mivel azonban csórókat is látni párral, feltételezem, hogy az elsõ állítás lesz az igaz, azaz hiába lesz valaki abban sikeres, amiben kiemelkedõ, ha mellette nem képes magának párt találni. Én eddig amibe belevágtam azt sikerre is vittem, csak érdekes ez mind olyan volt, amiben nem számított az alacsonyságom vagy a ronda kinézetem. Érdekes. Csak nem összefüggés lenne a kettõ között? Amúgy kívülállóként nyilván jobban rálátsz arra, min megy keresztül egy ronda és alacsony ember, mint az, aki tényleg ezt éli át nap mint nap. Amiket mi tapasztalunk az nyilván mind hibás megfigyelés, mert nyilván a nõi nem tagjai mind szentek és fedhetetlenek, így csak a pasik felelõsek mindenért. Sajnálom, ha össze kell törnöm ezt az álomképet, de sajnos ez nem állja meg a helyét. Mindkét nembõl léteznek bunkók és kedvesek. Mondjuk én még élõben kedves lánnyal még sosem találkoztam. De biztos vannak valahol. Mellesleg érdekes a nemenkénti eltérés a kérdés vizsgálatát illetõen. Ha egy lány csak bunkó pasikkal futott össze, esetleg még szûz, arra simán rámondják, hogy igen, a pasik disznók, de semmi baj, tartogasd még a szüzességed annak, aki tényleg szeret. Ha egy pasi csak bunkó lányokkal futott össze, és még szûz, akkor nyilván egy lúzer. Nem érdekes ez a kettõs mérce?
11-es vagyok. Igen, szájon vernélek benneteket siránkozókat, azért, mert elegem van. Elegem van, hogy mindennek lehordatok engem is a többi nõvel együtt, bármit mondok. Ha motiválunk titeket, lehordatok, ha megmondjuk a magunkét, lehordatok. Pont itt kezdõdik, hogy nektek semmi se jó! Azt sem tudjátok, hogy ti mit akartok! Magatoktól, másoktól, az élettõl! Kérdezõ, azt mondod, hogy Doktorátust mindenkinek adnak manapság? Neked miért nincs? Van egy ismerõsöm, alacsony, nincsenek szép arcvonásai, nem sportol, de ápolt (szép fogak, normális haj, normális öltözék). Egy kutatóintézet vezetõje, okos, kapart a céljaiért! Meglátta magában, hogy miben jó, miben kimagasló és ezt kiaknázta! Ezt ti miért nem csináljátok meg? Ha bármiben jó az ember (nem kell egyetem) és fejleszti magát, akkor mindent elérhet. De ezt ti megint nem fogjátok fel. Az a gyanúm, hogy nagyon hiányzik a mai fiúknak a katonai szolgálat. Talán megemberesednétek és nem picsognátok állandóan.
Kérdezõ, 20 éves vagy, én azt mondom van még remény, lehetsz férfi. Eddig kb annyi derült ki rólad, hogy kb semmiért sem vagy képes megküzdeni, pl az egyik legértelmesebb válaszolótól is csak az a rész ragadta meg a figyelmedet, hogy kevés keresettel van saját lakása. Rólam annyi háttérinfónak (hátha ez motiválna) hogy lány vagyok, 25 éves és egyedül kell eltartanom a szüleimet és a tesómat, ami egyébként nem megy rosszul, mert képes voltam tanulni, hajtani ezerrel mint egy hülye a céljaimért, úgy, hogy a szüleimtõl se kaphattam segítséget, és jó munkát szerezni, a keresetem messze átlagon felüli. Sokszor gondolok arra, hogy nõ létemre férfiasabb vagyok több "férfinél", és igen, nekem is kivan az agyam a nyavalygó idiótákkal, akik persze hogy mindent és mindenkit szidnak, csak éppen magukban nem látják a hibát.
Nem szoktam általánosságban úgy fogalmazni, mint a #29-es válaszomban. A lényege éppen ez volt, lásd "kívülrõl" mennyire irritáló ez a tudálékosság. (Amúgy gondolkodtam, hogy teszek még bele pár latin szólást, de akkor az már tényleg túlzás lett volna :) ). Amúgy #31-es hozzászólásodban ott van már megint ez a fránya általánosítás. A kommentelõ lányok után most magadra haragítottál (teljesen feleslegesen) jó néhány jogászt, gyógyszerészt (utóbbiakat különösen) fogorvost, orvost (ebben "utazok"). Még szerencse, hogy nem olvassák ezt a fórumot sokan közülük. Majd ha szóba elegyedsz egy lánnyal, akkor semmiképp se tegyél ilyen általánosító kijelentéseket, mert ki tudja, hogy például nem gyógyszerész-e valamelyik rokona/barátnõje és ezzel sokat rontasz az esélyeiden. De általánosságban sem kell szidni másokat (se vallást, se együttest, se filmet, se senkit), mert könnyen egy "frusztrált p*csnek" könyvelik el az illetõt.
29es te egy Isten vagy. Ez kell minden egyes ilyen tuskò ostoba 'férfinek' mint a kérdezõ és tàrsai. Lány vagyok, de legszívesebben olyat lekevernék az ilyen embereknek.... a hideg kiràz mikor olvasom hogy milyen ordenàré baromsàgokat irogatnak ki ide gykra.Mi nõk leszünk lassan a rosszak és mindenféle krvának elleszünk mondva csakmert nincs szükségünk ilyen gusztustalan gondolkodású pasira.Aztàn persze felszínesek is leszünk...hm, ha màr valaki ilyet ki mer mondani legalàbb belülrõl lenne szép, de ezek ott is rohadnak.Szóval mégis mi az istent akarnak?? Ìrnék még ezer dolgot errõl de az ilyeneknek felesleges tépni a szàm, mert annyira belebetegedtek a sajàt hülyeségeikbe, hogy konkrétan leszarjàk amit mondok ha az nem õket igazolja... Pszichològus kell nekik sürgõsen mert ez màr nem normàlis.
A kérdező hozzászólása: 29-es miben utazol? Mert inkább te tûnsz nekem túl tudálékosnak, közben meg mögötte nincs semmi. A dr-i címet meg manapság mindenkihez odavágják... Olyan buta gyógyszerész ismerõseim vannak, hogy az nonszensz.
28-as. Lehet, hogy a párod jóképû. Itt mindenki 2 kategóriában gondolkodik, a jóképû és nem jóképû (átlagos), de vannak tényleg ronda arcú pasik is, akik lehetnek bármilyen sikeresek az élet bármilyen más területén, ha a legfontosabb területen még egyetlen egy pozitív élményt nem tudnak felmutatni a 26 év alatt. És ez nem siránkozás, hanem tény.
Kérdezõ, arra még nem gondoltál, hogy a stílusod miatt kapja fel sok ember a vizet? Azért elég sokat elárul, hogy teljesen ismeretlenül, 0-ról indulva, ARC NÉLKÜL is pár megnyilvánulásod után már egy LÁNY is POFÁN ÜTNE... Idejössz kérdezni, mi (értsd: a válaszolók) pedig vesszük az idõt és fáradtságot, hogy NEKED írjunk, ill. eleinte bátorítsunk. És mit kapunk? Gyakorlatilag [email protected], AMIT ÍRNAK (kivéve a többi "picsogós kollégát") és picsogsz tovább szüntelen. És teszed mindezt egy olyan tudálékos, álintellektuális stílusban (miközben hiányzik a valódi tudásbázis a háttérbõl), hogy nekem csak azért nem nyílt ki a bicska a zsebemben, mert már korábban tökön szúrtam magam vele (ld. #13-as válasz). Miért? Azért, mert már tényleg azt hiszem, hogy álmodok, hogy ilyen emberek léteznek. Például itt egy mondat, amit szeretnék ízekre szedni, hogy rájöjj mi a baj. Idézlek: "egy hetes gyerekek is a statisztikák, felmérések szerint sokkal tovább nézik a szimmetrikus, szabályos arcú embereket, " 1. Ha valaha tanultál volna valamilyen egészségügyi dolgot, akkor tudnád, hogy az egy heteseket újszülöttnek hívják, nem gyereknek. Hétköznapokban nem tesz semmit, viszont sokat elárul arról, hogy ki mennyit szokott a témában tájékozódni... 2. 1 hetes újszülöttek a színeket még alig látják, mellesleg csak 20-35cm-re látnak élesen. Magyarul, szinte csak az édesanyjuk arcát látják szoptatás közben. Vagyis nem sok összehasonlítási alapjuk van. 3. De tegyük fel, hogy közelre tartják nekik az arcokat és tényleg hosszabban néznek bizonyos vonásokkal rendelkezõket. Ebben a korban az agy még olyan fejlettségi (akarom mondani: fejletlenségi) szinten áll, hogy az egyszerûbb mozgásokat se tudja koordinálni, "én tudata" sincs, és azt se tudja, hogy a tárgyak/emberek akkor is léteznek, ha nem látja õket. Ilyen körülmények között egy olyan összetett kognitív funkcióra következtetni, mint a szépérzék, egyszerûen nonszensz... Hol a francban olvasod ezeket? A Story magazinban? A Blikkben, vagy noname netes blogokon? 4. Néhol úgy beszélsz a lányokról, mintha az állatvilágban lennénk és nem létezne más, csak az "evolúciós késztetés". Mintha tüzelõ szukákról lenne szó... Hahó, már lejöttünk a fáról, az evolúció már nem irányít (éppen emiatt folyamatosan csökken olyan allélok aránya, melyek hasznosak lennének és sokuk pont az intelligenciával és érzelmi képességekkel van kapcsolatban. Ha akarod, belinkelem ezt az ismeretterjesztõ, vagyis NEM tudományos cikket). És ezek a fenti megjegyzések, csak egy fél mondatod kapcsán fogalmazódtak meg bennem, de ha a való életben is ilyen vagy, és folyamatosan ilyen bulvár tudományt puffogtatsz, akkor az "ez nem normális" jelzõvel illetnélek 2 sör után. Gondolom, hogy a lányoknak még alacsonyabb a tûréshatáruk... És mindezt miért?! Azért, hogy önigazolást keress arra, hogy ne kelljen a problémáidra megoldást találnod. A lányoknak ez a mentalitás az "életképtelenséget" jelenti. És pár cáfolat a gyakorlatból: 1. Az egyik legszebb lány az egyik legrondább hapsival jár, akit ismerek (nem gazdag és nem okos a srác!). 2. De itt a fordítottja is: Nem akarok menõzni, de az a lényeg hogy "alám toltak" pár elég drága "dolgot", állítólag nem vagyok ronda, pár hónap múlva 2 betûvel hosszabb lesz a nevem és jelenleg még sincs barátnõm (és szerintem nem az a gond, hogy nem viszem a dizsibe a tulajdonlapokat)... Hogy lehet ez?! Én tudom, hogy miért van, és nem a lányokat/világot szidom! 3. Lásd a #19-es válaszolót. Tudnék még sok példát sorolni, de az a lényeg, hogy az elméleted számos helyen meg van torpedózva, és te ezzel a hajóval együtt fogsz elsüllyedni, ha nem szállsz le róla, hogy ilyen tengerészesen zárjam a hosszú mondókám... 24/E voltam
Az igazságot (ami itt sokaknak annyira fáj, hogy nem tudják elfogadni) a 19-es válaszoló írta le. A jellemzés, amit megfogalmazott, az én páromra is pontosan ráillik és neki sem okozott soha gondot az ismerkedés, elõttem is voltak barátnõi, ráadásul nem is csúnya barátnõi, pedig õ sem sokkal magasabb 170 cm-nél, nem sportol és nem keres sokat. Az ilyen típusok soha nem elveszettek a világban, szinte minden területen megállják a helyüket és nincsenek komolyabb ismerkedési gondjaik. De én megértem azért az itt siránkozókat, mert nekik ez nem megy. Ezért muszáj kifogásokat keresni, általánosítani, minden nõt a felszínes kategóriába sorolni, hogy ne érezzék magukat kevesebbnek. Biztos nagyon rossz lehet nekik, nem jókedvükben írnak ilyen megkeseredetten.
a nõk sokszor nem azt mondják ki amit gondolnak és sokszor nem az kell nekik mint amit gondolnak, mert nem is tudják mit akarnak. ebbõl kifolyólag az itt leírtak nem állják meg a helyüket.
A kérdező hozzászólása: Persze aki sikeres a másik nemnél, vagy legalábbis van pozitív visszajelzés, az nem támogatja az általam leírt részt. De nem értem soha ezt a cáfolósdit. Mindenki tudja, hogy 10 bõl 9 képviselõ vagy politikus, parlamenti muksó lop csal és szabálytalanul tesz vagyonra szert. Megkérdik tõlük, hogy te lopsz és sikkasztasz? Persze ha nincs tétje és anonymban válaszol akkor is reflexszerûen rávágja, hogy ez nem így van, õ tizzta ember. Vagy amikor egy lány egy év alatt 20-30 PASIVAL BÚJIK ÁGYBA, akkor megkérdik tõle egy anonym oldalon, hogy te ribi vagy? Sima ügy, hogy tagadni fog, mindenkinek fáj az igazság és arra fogja majd a dolgot, hogy csak kísérletezget és válogat, vagyis tereli a szót. Tehát ha ebbõl indulok ki akkor nem ítélem el a lányokat, mert racionálisan írnak és gondolkodnak errõl, de mikor oda kerülnek akkor ösztönösen, evolúciós alapokon nyugvó ösztönök által fognak úgy cselekedni, hogy a leghelyesebb pasit fogják választani, a rendes, tisztelettudó, de nem megfelelõ külsejû pasi helyett.

Honnan lehet tudni hogy egy tenyésztő jó tenyésztő e? Hogy tényleg nem szaporító és tényleg nem a pénzért csinálja? Anélkül hogy elmennék hozzájuk és csak az oldalukat nézem? Mire kell figyelni a tenyésztő választásnál?

konkrétan csau csaura gondolok, de ez bármelyik fajtánál szükséges. itt van pár tenyésztő, melyik lenne a legjobb szerintetek?

Legjobb válasz: Elkéred a tenyyésszemlét, a törzskönyveket, az igazolásokat :D

Elkéred a tenyyésszemlét, a törzskönyveket, az igazolásokat :D
Pont az egyik csaus kennelnél van is egy ilyen összehasonlítás: http://www.brokenhillchow.hu/index.php?option=com_content&am.. Ha csak a honlap alapján akarunk szûrni: - megfogalmazza honlapján a tenyésztési alapelveit, a célját, a tenyésztési filozófiáját (ezek nélkül nem lehet tenyészteni) - a kennel eredményeirõl, a kutyáiról és utódaikról jól átlátható adatokat közöl - hasznos információk találhatóak a honlapján, ajánlások a kiskutya egészségérõl, gondozásáról, etetésérõl, terhelhetõségérõl, ajánlott elfoglaltságokról - saját megfogalmazásban - megtalálható honlapján a fajta standard - nem csak kiállítási eredményeit, hanem az egészségügyi szûrések eredményeit és a kutyák egyéb téren elért eredményeit (munka, vizsga, sport) is közzé teszi - ha pedig még a fajtájának a fajtamentését is támogatja azzal, hogy mondjuk ad egy linket hozzájuk jól látható helyen, akkor tuti, hogy tenyésztõvel van dolgod Manapság nagy divat a kiskutyákról már a méhben készült felvételeket is közölni. Szintén vannak, akik webkamerával valós idejû felvételeket tesznek közzé a honlapjukon. Ezek nem alapfelvételek, de szerintem jó pont. :D Persze, jó kennelek lehetnek igényes honlap nélkül, de a mai világban szerintem mindenkinek alapnak kéne lennie, hogy minõségi munkáját minõségi honlapon mutassa be - ehhez nem kell fizetni informatikust, és nem is kell sokat érteni a honlapokhoz.
na pl a linkelt kennel pont jó :) csak éppen õk nem adnak el kutyát évek óta Magyarországa :)
A kérdező hozzászólása: igen azt a kennelt én is néztem, na pont õk azok akiken látszik hogy megbízhatóak és jó tenyésztõk, ezt a kutyáik szépsége is mutatja:) sajnálom hogy nem adnak el Magyarországra:(
A kérdező hozzászólása: 2. tök jók amiket írtál, csak az a baj hogy ezeket csak ezen az egy honlapon találtam:D Az összes többi oldal amit néztem semmit nem ír, csak pár kép van a kutyáikról és az elérhetõségeik. Na ilyenkor nem tudom eldönteni hogy ez most jó e. A másik, van egy olyan tenyésztõ akinek az oldalán kint van hogy 2 kutyáját fedeztetésre adja. errõl mit gondoljak...? ilyet még nem láttam
Az nem tenyésztõ, egyébként sem tudhatod mi van az õseivel
A 2. mondjuk kevésbé informatív.

Az új metrókon tényleg nem a mostani női (Tarcsa Zsuzsa) hang lesz, hanem Szalóczy Pál-é?

Legjobb válasz: Nemhittem hogy megérem még egyszer Szalócy-t hallani :D

Nemhittem hogy megérem még egyszer Szalócy-t hallani :D
Ja, hála az égnek. Remélem a bimm-bamm is marad.
Igen! :) ))
Igen, jó újra Szalóczyt hallani, bár a hangerõvel még vannak gondok. Bimm-bamm viszont nincs, csak valami ciripelés/zúgás és piros villogó. Az elsõ indulás elõtt szintén Szalóczy hangján ez a szöveg szólt az Örsön: "Kedves Utasaink! Tarlós István fõpolgármester meghívja Önöket az Alstom szerelvény elsõ útjára. A szerelvény perceken belül indul a szélsõ vágányról."

Én látok rémeket, vagy a legjobb barátom tényleg nem a barátom?

Kicsit kiakasztott a dolog. Sok hónapnyi csak netes csevegés után bejelentette hogy ? bizony átjön hozzánk (ebédid?ben). Megérkezett, fészkel?dött egy kicsit, majd mikor rájött hogy szokásommal ellentétben még nem kezdtem el f?zni, közölte hogy rendeljünk pizzát mert éhenhal (??). A végén megoldottuk a problémát, felvet?dött a munka kérdése. Megígérte hogy megpróbál munkát szerezni nekem, rákérdez a f?nökénél hogy nincs-e szabad hely, lenne gyakorlatom az adott szakmában... Gyorsan távozott, azóta nem beszéltünk holott volt fent chaten. A végén megkérdeztem hogy sikerült-e intéznie valamit, kaptam egy szuper kerül?választ, mást nem is írt. Amíg neki nem volt munkája, gyakran hívtam meg ebédelni hozzánk hogy egyen valamit, de jobban belegondolva már akkor sem igen találkoztunk máshol... Ez most elég rosszul érintett mert rajta kívül megszakadt mindenkivel a kapcsolatom.

Legjobb válasz: Picit zavaros, amit leírtál...nem tiszta, hogy mióta ismered...vagy milyen kapcsolatban vagytok, jártok-e... De szerintem érdekek fûzik hozzád, ha nem keres. Vagy valami titkolnivalója van...neked kell érezni. Ha meg tud lenni nélküled egy napot,anélkül, hogy ne hívna fel legalább 1 percre este, vagy ne dobna egy üzit, akkor szerintem csupán "vagy" neki. :/

Picit zavaros, amit leírtál...nem tiszta, hogy mióta ismered...vagy milyen kapcsolatban vagytok, jártok-e... De szerintem érdekek fûzik hozzád, ha nem keres. Vagy valami titkolnivalója van...neked kell érezni. Ha meg tud lenni nélküled egy napot, anélkül, hogy ne hívna fel legalább 1 percre este, vagy ne dobna egy üzit, akkor szerintem csupán "vagy" neki. :/
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátomat úgy értettem, hogy a legjobb barátom :) ) Barátságon kívül nem fûz hozzá semmi. Szép is lenne, mert férjem van :D Már vagy 3 éve ismerjük egymást, kezdetben sokat is találkoztunk, de szép lassan elkopott a dolog valahogy. Pedig én mindent megtettem az ügy érdekében azt hiszem.
Érdekbarát. Nekem is volt ilyen...le kell építeni...nem keresni...aztán meg, ha netán szüksége lenne rád, akkor úgyis megkeres, de a helyedben azzal indítanék, hogy magyarázza el ezt a nagy változást. Nekem pl volt olyan, hogy hónapokig nem beszéltünk, pedig elõtte jó barátok voltunk, aztán megkeresett, hogy kéne kölcsön pénz. Én meg nem adtam. Persze azóta sem keresett...:)
Interneten megismered, és mindjárt a legjobb barátod. Neked csalédod van, meghívod õtt ebédelni. Kozbe meg remény semmi. Tudd! férfi és nõ között nincsen barátság. Bár lehet, hogy te épp ezt élvezed...A férjed mit szól ehhez? Vagy elég béna?
A kérdező hozzászólása: Jézusom, bár elég hülyén fogalmaztam de azért kérdezhetnél :D Dehogy interneten ismertem meg. Csoporttársam volt egy képzésen, sokáig normálisan tartottuk a kapcsolatot, aztán kezdett rászorítkozni ezekre a netes bájcsevejekre. Miért ne hívhatnám meg ebédelni??? A férjem is ott volt ember! :D Egyszerûen csak segíteni szándékoztam neki hogy ne haljon éhen. Úgy tûnik hozzászokott.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor majd leépítem. De sajnos rajta kívül nem igen maradtak barátaim, mindig elkopnak mellõlem, sajnos nem vagyok az a "részegedjünk a kocsmában" fajta ember, és az eddigi ismerõseimnek mind ez jelentette a szórakozást...
Én az elsõ válaszíró vagyok :) És a barátokkal kapcsolatban ugyanez a véleményem. Nagyon ritka ma a barátság. Az igazi barátság. Nekem nincsenek is igaz barátaim, mert...nehéz ilyet találni. Amúgy az meg egy balgaság, hogy nincs férfi és nõ közt barátság... Mi a helyzet mondjuk, ha az ember a férjének a legjobb barátjával szintén jó barátságot köt? Azok nem lehetnek barátok, mert a férje barátja és már foglalt, vagy mi? :)

Szálkásításhoz és edzéshez aházitej tényleg nem a legjobb italválasztás?

Szagyon szeretem a házitejet, és hol táplálónak meg fehérjedúsnak tüntetik fel, hol meg fikázzák.

Legjobb válasz: Semmilyen tej nem jó a tejcukor és tejzsír miatt. Testépítõk nem fogyasztják. De te ezt nem fogod elhinni hiába tennék ide cikkeket, tehát úgyis inni fogod.:)

Semmilyen tej nem jó a tejcukor és tejzsír miatt. Testépítõk nem fogyasztják. De te ezt nem fogod elhinni hiába tennék ide cikkeket, tehát úgyis inni fogod.:)
A kérdező hozzászólása: Éles elméd van, de egyébként hajlok minden elképzelésre, észérvekkel pedig tényleg meggyõzhetõ vagyok.
Ok, majd holnap teszek be cikket, mert most telóról írok, de gondolj bele, hogy 1 liter tejjel beviszel házitejnél kb. 40g tejzsírt és 36g tejcukrot teljesen feleslegesen. Ha proteint iszol edzés után és tejbe tennéd annak is rontaná a felszívódását. Azt mondom, hogy tömegelésnél kevés belefér, de szálkásító diétába nem. Innentõl te döntesz, nekem mindegy.:)
A kérdező hozzászólása: Tehát túl nagy az ára és kevés az értéke, így nem éri meg.
Szálkásításnál tuti nem jó a tej, de amúgy sem.
"soha nem iszom tejet, nem vagyok macska" Arnold Schwarzenegger
Tekintve a tejcukor az egyik legrosszabb cukor és mivel a borjuknak készült így irreálisan nagy inzulinválaszt produkál, ami nem tesz jót a hosszútávú egészségnek. (hiperinzulinizmus-->metabolikus szindróma-->cukorbetegség, szív és érrendszeri megbetegedések)

A taekwondo tényleg nem a legjobb küzdősport, hogy megvédjem magam az utcán? Ez egyáltalán harcművészet?

Sokan mondják, hogy nem lehet vele semmi kezdeni éles helyzetben:SS ki mit gondol?

Legjobb válasz: Ez harcmûvészet, nemküzdõsport. Egyébként meg ugyanúgy meg tudod vele védeni magad mintha bokszolnál pl. Mert ha beléd kötnek és esetleg verekedés lenne belõle, akkor te tudsz fogásokat meg ilyenek, az ellenfél nem biztos. Szóval baromság hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, az utcán nincsenek szabályok, ott nincs se ring, se szõnyeg, ott akármit alkalmazhatsz, függetlenül attól hogy ketrecharcos vagy, vagy karatés vagy éppen taekwandoo-s.

Ez harcmûvészet, nemküzdõsport. Egyébként meg ugyanúgy meg tudod vele védeni magad mintha bokszolnál pl. Mert ha beléd kötnek és esetleg verekedés lenne belõle, akkor te tudsz fogásokat meg ilyenek, az ellenfél nem biztos. Szóval baromság hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, az utcán nincsenek szabályok, ott nincs se ring, se szõnyeg, ott akármit alkalmazhatsz, függetlenül attól hogy ketrecharcos vagy, vagy karatés vagy éppen taekwandoo-s.
szerintem a taekwondo nagyon jó harcmûvészet, bár nincsenek benn dobások és karfeszítések
szerintem ha meg akarod magad védeni minden jo, ha gyözni is akarsz, inkább küzdö sport(lényeg, hogy kesztyü legyen a kezeden és tényleg küzdj valakivel, szemtöl szembe) ha szereted a filizofiát is a gondolkodás mododon is szeretnél csiszolni, harcmüvészet, leges legfontosabb mindegy mit csinálsz, élvezd amit csinálsz, ha csak eljárogatsz röpködni fognak a pofonok, ja és a legjobb ha elkerülöd, mert ha valami sérülés lesz és komolya abbol börtön is lehet, gondolom ilyen szándékod meg nincs :) minnél többet tanulsz meg annál jobb leszel, ja és a taekwondo szerintem hacmüvészet :)
Koszi, hogy megvedted a Taekwondo 'becsuletet'...en is 14 eve Taekwondozom es mar volt ra pelda, hogy a barataim lefogtak mert ram akartak eroszakolni valamit (ok viccnek szantak) es en pedig siman ki tudtam szabadulni...es ez csak egy pelda. Aki azt hiszi, hogy ezzel a sporttal nem lehet semmit sem kezzdeni, az nincs esznel. Annal jobb nincs is, amikor egy kuzdo-, vagy egy formagyakorlatversenyen bmutathatod azt amit tudsz, vagy szetrughatod a masik hatojat...+meg az, amikor felallhatsz a dobogora az orszag sportoloi elott... Ez sokaknak egy eletforma. Nekem ha koteleznek se tudnek lemondani az edzesekrol, a versenyek elotti felkeszitokrol, a csapattarsaimrol, de meg az edzomrol sem... Elnezest kerek, ha valakit esetleg megsertettem, de ez az igazsag...aki nem tudja, hogy mi is az a Taekwondo es ugy kezd rola velemenyt nyilvanitani, az inkabb huzzon bort a fogara...
A Taekwondo nagyon jó HARCMÛVÉSZET!!!!!:) Azért írtam nagybetûvel, mert ez elsõsorban harcmûvészet, de sajnálatos módon ma már kizárólag küzdõsportnak tekintik (lásd Olimpia)... És igen, (igaz több évbe is telik) de eljutsz egy olyan szintre, hogy meg tudod védeni magad az utcán. Úgyhogy, aki azt mondja, hogy a Taekwondo "béna", "ratyi", "nem hatásos", stb., az vagy egy edzésen se volt lent és csak egy okostojás, vagy buta. 13 éve Taekwondozom, tudom mit beszélek.:)
Szerintem nagyonis lehet vele mit kezdeni! Mar gyerekkorom ota taekwondozom, rendszeresen jarok edzesre es en nagyon szeretem. Jo, lehet, hogy nagyobb turelem es kitartas kell hozza, mint egy masik sportban, de nagyon megeri. (Ha van spargad akkor tudsz fejre rugni + meg egy-ket technika = meg tudod vedeni magad .) Nezz meg pl egy kuzdoversenyt...ott is minden az 'osztonokon' mulik, hogy milyen a taktikad, hogy reagalod le a dolgokat! Mondom, ha van egy annyi turelmed akkor nagyonis meglesz a haszna az egesznek. Azon kivul vannak olyan mesterek, akik megtanitjak az onvedelmet pl kessel, bottal szemben, vagy ha lefognak, mit kell tenni. "A mester megmutatja az utat, de azon neked kell vegigmenned!" Mar csak azt kell eldontsd, hogy azon jarsz-e.
A Taekwondo elõnyt juttat, ha tényleg szorult helyzetbe kerülsz az utcán. de ebben van valami, hiszen ha nem vagy nagy fokon felkészülve esetleg semmi esélyed sem lehet. azombas sok kitartó munka meghozhassa annak a gyümölcsét, hogy az utszán könnyedén megvédd magad :)
A krav maga-nak mintha valahol lenne is közös szála a defendóval, de erre nem esküszöm meg, mindenesetre természetesen azok is lehetnek jók, én nem ismerem õket, csak a defendoról tudom, hogy az bazihatékony. Attól még lehet más is az.:) Viszont az általános harcmûvészeti ágak - bár sok gyakorlással szintén nagyon jók lehetnek ilyen helyzetben - de itt a bibi, hogy 'sok' gyakorlással. Tehát én hiába karatézok fél éve, nem biztos, hogy le tudnék úgy kezelni egy utcai késelést, mint mondjuk a pár hónapja defendózó unokaöcsém. Valszeg épp azért, mert õket kiteszik defendoedzésen annak a stressznek is, amit ilyenkor átélhet az ember, és nem csak mozdulatokat meg technikákat tanulnak, hanem úgymond mentálisan is tréningezik õket, márpedig egy éles helyzetben alapvetõ fontosságú, hogy a fellépõ stresszt hogyan kezeled, nekem pl. tuti nem jutna eszembe sok mozdulat, amit tanultam, hiába kenemvágom õket edzéskörülmények között.
Azért azt ne mond , hogy csak és kizárólag defendo ! A krav maga és a wing tsun ugyanolyan jók .
Ha az a célod, hogy megvédd magad az utcán, csak és kizárólag defendo. Na arra ha már 4-5 edzésre elmész, biztonságban fogod magad érezni, ezt garantálom. Ott ugyanis célzottan erre készítenek fel, mindenféle körítés nélkül, helyzetgyakorlatok vannak, stb.
Nekem nagyon jó a véleményem errõl a sportról . Sztem ha jól csinálod , akkor meg tudod magad védeni vele . Úgyhogy csináld csak szívvel-lélekkel ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és várom a többiék véleményét is:p
A taekwondo a legjobb harcmûvészet szerintem!

Tényleg nem a méret a lényeg?

Jövõ hét pénteken szexelni fogok a barátnõmmel életemben elõször. Viszont szerintem nagyon kicsi a péniszem. 14 cm hosszú, 4 cm vastag.

Legjobb válasz: Csak szerinted kicsi.

Csak szerinted kicsi.
És többet is ér a jó technika, mint a nagy pénisz. Minek egy 20 cm-es vagy annál nagyobb, ha csak van, mint egy lecsókolbász? Ha valakinek nagy a pénisze még nem azt jelenti, hogy jól tud szexelni.
Én mindig azt mondom, hogy ha a nõ saját magát ki tudja elégíteni az ujjával vagy ujjaival, ami vékonyabb is és rövidebb is, mint egy pénisz, akkor miért ne lehetne egy 14 cm-essel? Vagy annál kisebbel? Ha jól ismered a technikát, meg hogy mi hol helyezkedik el, meglátod a barátnõd kicsattan majd az örömtõl.:) A jó technika fontosabb, mint egy nagy pénisz.
Nyilván vannak eltérések a nõk között is anatómiai adottságaikat, és így méret preferenciájukat illetõen. Nem tudom, hogy ez mennyire hasznos információ számodra, de én 177 cm magas vagyok, a nõgyógyászom szerint az átlagosnál valamivel hosszabb hüvellyel. A párom intim mérete kb. 12 / 3, 5 cm. Nekem csodálatosan jó vele szeretkezni, és általában 4-5 orgazmusig eljuttat. Szerintem semmi okod az intim méreted miatt izgulnod, nem ezen fog múlni. :-)
Nyilván számít a méret, de a farkad normális méretû, ergo nem ezen fog múlni. Vili?
Az átlagos péniszméret ismert adatai 15 cm körül mozognak, tehát nem számít kicsinek a tiéd. Nem mindenkinek fontos a méret. (Tehát vannak, akiknek igen - és ezek közül p százalék a minél nagyobbat, 100-p százalék pedig a minél kisebbet preferálja.)
A méreted teljesen rendben van. Nem azon fog múlni, hogy ki tudod-e elégíteni. :-)
Hát szerintem ha szeret téged, nem fog ránézni, és otthagyni... Az én barátomé elég nagy, 20 cm, és vastag is, és hát... óvatosan kell, mert én meg szûk vagyok, és már néha fáj... De nem tudok vélemény t mondani, csak õ volt eddig.
Túl sok pornót néztél?!
Nem kicsi az. [link]

Tényleg nem a legjobb a gépem?

Asrock 870 extreme 3 R2.0,FX 4100, kingson Hyperx blu 1600 8Gb kit,Sapphire HD 6870,Western digital 500Gb sata3.Fsp hexa 500. meggy?znétek hogy jó a gépem? mert nagyon értelmetlen tag.

Legjobb válasz: Ha értelmetlen, miért érdekel az értelmetlen véleménye? Az ilyennel szívesen elbeszélgetnék, hogy miért is van nagyobb [email protected] annak, akinek fullos gépe van? A haverod egy divatmajom csíra.

Ha értelmetlen, miért érdekel az értelmetlen véleménye? Az ilyennel szívesen elbeszélgetnék, hogy miért is van nagyobb [email protected] annak, akinek fullos gépe van? A haverod egy divatmajom csíra.
Kérdezd már meg tõle, hogy szerinte ez az élet? Egy raj gép? Nõjön fel...
DIIIIIIK. Ez votl eletem elgjobb vicce, ezert erdemes votl reggel felkelni gecc XD
A kérdező hozzászólása: hát mondom hogy szerencsétlen vadparaszt. azthiszi hogy a számítógép benzinnel mûködik.
A kérdező hozzászólása: bocsi, de nem értelek... milyen hd filmröl is van szó?
A haverod tenyleg buza x'DD. Igenyesen osszerakott kofnig nem tudom mire veri magat a haverod arra a 10 akarhanyeves gepere.
te vagy aki HD filmezni akart?:) szórakozásból irtad cak ki? hát jó tök mindegy de jó kis ValóVilág volt ez a kérdés:D
A kérdező hozzászólása: szerintemse értelmes kérdés, bár ez attól függ kinek a szemszögébõl nézzük. a haverom meg erre a gépre veri magát: pentium D820, 2x1 gb kingmax ddr 400, agp-s hd 2600Xt, meg egy ilyen 15 colos dobozos monitor ami kb 15 éves. erre feszül. aztmondja hogy a gépem annyit ér mint 10 deka mekis sültkrumpli. akkor az õ gépe mi/mennyit ér??
moderátoroknak tetszik a kérdés:D pedig szerintem mesze értelmetlenebb mint sok más amit törölni szoktak... biztos most más modi van itt
Jo. Legalabbis ay enyem sokkal rosszabb. A haverodat meg verd fejen az o rossz gepevel. Bocsi, hogy nem tudok ekezeteket irni.
Most nem a nyelvtan a lényeg. A haveron egy idióta, más szó nincs rá.
Azért sz*r, mert minden 3. embernek ilyen van? Hmm. Enyhe visszamaradottságra utal ez a gondolkodásmód. Haverod csak szeretne egy ilyen gépet, de csak így tudja kifejezni magát. Szomorú. Egyébként egyáltalán nem rossz ez a konfig.
Azért a nyelvtan órákon neked sem ártana odafigyelni..
A kérdező hozzászólása: ugyan ezt mondatm neki hogy mit feszül hogy milyen gépem van? inkább mennyen csajozni(bár szegény homár egy kiccsit) nagyon sötét alak, ez a bõre szinén is láccik.
Nekem még ettõl is szarabb gépen van, na és? Verje ki a haverod a gépére, mond neki én üzenem..
A kérdező hozzászólása: a haverom most elég trágár szavakat mond neked. itt vagánykodik hogy az õ gépe jobb, aztán a gépe egy commodore 64-es és egy számológép között van.
Addig míg minden játék max , szerintem jó ! Indíts el 40m/s-mal egy marék csontot a gyomorszáj irányába . Az majd meggyõzi !
Op is a summerfag

16 evesen tenyleg nem a fogyokuraval kene foglalkoznom?

Van rajtam kb 10 kg felesleg...amugy 5-nek latszik...le szeretnem adni...anyam azt mondja ne foglalkozzak vele...majd idovel ez valtozni fog...azt mondta amikor o fiatal volt es fogyokurazott kamaszkent a duplaja jott vissza annak amit leadott. Szerinte kamaszkent felesleges fogyokurazni...majd idovel valtozni fog....nah most en erre mit mondjak... Gondoltam h majd tornazom minden nap 1.30 orat...cindy c. Videora..meg odafigyelek arra h mit eszem....de megijesztett elegge azzal a "dupla" dologgal. Mi a velemenyetek??? "Kamasz fogyokura"

Legjobb válasz: Szar fogyókúrák helyett életmódváltás és nem lesz meg a jojo effektus. A fogyást ne testsúlycsökkenésben mérd, hanem zsírvesztésben.

Szar fogyókúrák helyett életmódváltás és nem lesz meg a jojo effektus. A fogyást ne testsúlycsökkenésben mérd, hanem zsírvesztésben.
Szerintem nem felesleges, tényleg változhat, de negatív irányban is. Tornázz, és inkább az életmódváltás hozhat tartós eredményt.
Fogyókúrázni semmilyen korban nem érdemes, mert a fogyókúrák fix ideig, vagy a kívánt súly eléréséig tartanak, és utána minden folytatódik ugyanúgy mint elõtte, és visszajön a leadott súly, vagy több. Sportos, egészséges életmódot folytatni, odafigyelni arra, hogy mit eszel (mindig, nem két hétig meg egy hónapig, meg 21 napig, stb) minden korban érdemes és ha szükséges, akkor fogyást eredményez. Kamaszkorban elkezdeni az életmódváltást mindenképpen jobb, minél késõbb kezdi el az ember annál nehezebb a berögzõdött szokásokat megváltoztatni. Tiniként ami veszélyesebb talán, az az anorexia, bulémia iránti nagyobb fogékonyság, a testsúllyal való túlzott foglalkozás, erre ügyelni kell. A tinikorban tapasztalható túlzott megfelelési vágyra vezethetõ ez vissza.
leírták. ha értesz hozzá (utána olvasol az emberi test mûködésének, tápanyagmegvonás következményeinek, tápanyagigénynek, zsírvesztés elméletének) akkor okosan lehet csinálni, de ezt nem fogyókúrának nevezik.
A kérdező hozzászólása: Szoval ha eletmodot valtok...akkor minden okes es nem lesz baj? Marmint az annak szamit h teljesen kilovom az edessegeket...meg az uditoket...es mellette mindennap megprobalok otthon 1.30 percet tornazni...ez egy jo kezdetnek szamit?
több mint jó kezdetnek. ilyen felfogásban akár egészségesen végig lehetne élni egy boldog életet.

Ha tényleg nem a külső számít akkor miért nem kellek senkinek? FÉRFIAK? !

21 éves vagyok, N?! 170cm és 80 kg. dús vörös hajam van és ebb?l kifolyólag szepl?im is. életvidám vagyok. céltudatos. odaadó minden téren. h?séges típus. kiszolgáló személyiség.szeretek sütni és f?zni.focit nézni és a starwars mindegyik részét szeretem. nem nézem a kalóriát. nem munkakerül? lúzer vagyok van munkám. sok barátom van és még több haverom. szeretek sörözni és szingli vagyok. Jól hangzik nem? nem tudom miért vagyok még mindig az... nem tudja semmi elvenni az életkedvem! és igen, szeretnék párkapcsolatot létesíteni valakivel de nem jön össze... ez van. ezt el kell fogadni, majd mindenkinek eljön a párja!

Legjobb válasz: Kik? a barátaid/rokonaid/ismerõseid? Lehet, hogy csak nyugtatásból mondják. A külsõ mindenkinek számít. Viszont mindenkinek más tetszik...

Kik? a barátaid/rokonaid/ismerõseid? Lehet, hogy csak nyugtatásból mondják. A külsõ mindenkinek számít. Viszont mindenkinek más tetszik...
Nekem tényleg nem számít a külsõ... De zárkózott vagyok, a focit nem szeretem, sörözni sem szoktam, nehezen találom a helyem és minden apróság elbizonytalanít, úgyhogy biztos nem kezdenék egy hozzád hasonló lánnyal. 26f
Attól hogy egy kicsit teltebb vagy, még simán lehetsz szép, helyes nõ. A vörös hajú nõk sok férfinak tetszenek! Kár hogy még kicsit fiatal vagy. 27/f
Mindenkinek számít a külsõ, lehet az férnõ vagy nõ...De lehet, hogy valaki valakinek ronda míg ugyanaz az ember másnak meg az álma...szóval ezek szubjektív dolgok...de oylan ember nincsen, akinek nem számít a külsõ...aki azt mondja, az hazudik.
Kedves Kérdezõ! Nekünk, férfiaknak igenis számít a külsõ, ez van. A leírásod alapján nagyszerû ember vagy, igazi nyeremény, de sajnos férfiúi egyszerûségünknél fogva elõször a külsõt nézzük... Ezért nem vagyunk bunkók, a vérünkben van. (Kicsit ahhoz hasonlít ez, mint hogy "Nem vagyok ronda, nagyon rendes is vagyok a lányokkal, mégsincs barátnõm, miért?". Az ilyen srácoknál is "hibádzik" valami (senkit nem akarok ezzel megsérteni, és nem Anyukám tehet róla, ha mégis sikerült).)Persze minden korban más a szépségideál, de azért vannak "örök érvényû szabályok". :) Biztos van férfi, akinek a Te alkatod jön be, de hidd el, ezeknek a férfiaknak (legalábbis a nagy részüknek) is jobban tetszel majd, ha leadsz pár kilót.Nem hiszek abban, hogy "el kell fogadni", meg majd hozza az élet. Lehet, hogy így van, de szerintem az életben azt becsülöd meg igazán, amiért teszel. Ne érts félre, nem akarom megmondani, mit csinálj, csak segíteni szeretnék. The life is hard. 26/F
Gyerekek ne áltassuk már szegény lányt... Oké, hogy fáj az igazság, de csak az vihet elõre. Szóval kedves kérdezõ, a 80 kg az bizony sok, közel sem a kellemesen telt kategória. Jó eséllyel ezért nincs párod. A legtöbb férfi a harmonikus nõi alkatot szereti, ez pedig közel sem az. Ha szeretnél párt magadnak, dolgozz meg érte, és adj le legalább 10 kilót, de alkattól függõen mehetne 15 is. Hidd el, megéri, életmódváltoztatás, néhány hónap befektetett munka, és akár egy egész életre szóló boldogság várhat rád. Remélem segítettem. 27F
Persze számít a külsõ, de a 170 cm és a 80 kg sztem még egyáltalán nem baj. A telt lányok is lehetnek szépek, sõt gyönyörûek. Jó, most tény, hogy picit nehezebb nálam, de ez nem értem mitõl jelentene problémát. Inkább nézzétek a jó tulajdonságait: céltudatos, életvidám, tud kaját csinálni, szorgalmas, hûséges... (dús vörös haj :P) Sztem ezek többet érnek, mint az hogy ki hány kg. Nemtom mi van a többi sráccal, de nekem már ugyanúgy tetszett pici és vékony testalkatú és majdnem-olyan-magas-mint-én és olyan-nehéz-is alkatú is. (Jó itt volt egy kis nyelvújítás, mert este van és lefárasztott a matek és nem tudom normálisan kifejezni magam) Én ezek alapján egy tök aranyos lányt képzelnék el 21f
Téged valaki félreinformált... Számít a külsõ.
Baráti körbe, haverok között nincs vmi helyes fickó, aki tetszene? :) Baráti/haveri társaságban a legkönnyebb ismerkedni... És hozzáteszem igenis számít a külsõ... nem azt mondom, hogy egy félistenre várok, de kell hogy megfogjon valami plusz a másikban, egy szép mosoly, élénk tekintet, szép szemek és ez bizony külsõ. 22/L
hallod én nem kertelek, ez a 170cm és 80 kg teljesen elfojtja a kíváncsiságomat(legalábbis így látatlanban). amiket viszont ezután az adat írtál, hát az több mint tökéletes. ja és igen sztem sincs olyan h vkit nem érdekel a külsõ. én is jóval többre értékelem a belsõt, de még így is sokat számít a külsõ 21:31 én szívesen megölelgetnélek:D:D
Ne magadban keresd a hibát! Bár én még csak 17 vagyok, nekem sincs szerencsém a pasikkal. Nincsen pasim és nem is volt még :/ De már nem okolom magam. Végre sikerült úgy felfognom a dolgokat, hogy ha a sors úgy akarja, akkor összejön valaki. Addig is jól érzem magam így egyedül, függetlenül (nagyoooon jól esne néha az ölelés, hogy valaki szeressen stb...nekem is eszembe jutnak ezek a dolgok...de ezeket most felejtsük el! majd kárpótol minket az élet meglátod :) )
A leírásod alapján szimpatikusnak tûnsz. Én szeretnélek megismerni 21f
Adj le 10 kilót - nem bántásból írom! - és nem lesz semmi probléma (1-2 hónap alatt kényelmesen meg tudsz szabadulni ennyi feleslegtõl, nem kell koplalni sem, nem egy jelentõs túlsúly), a szeplõk és a vörös haj sokaknak tetszik, szerintem is elõnyös és különleges. Emellett regisztrálj fel egy társkeresõre, a lányokat ott mindig elhalmozzák levelekkel. Nekem sem volt párom több évig, pedig 190 centis, sportos, átlagnál jobb küllemû huszonéves fiú vagyok diplomával, saját lakással, és több beszélt nyelvvel, dehát általában igényesen párt választani a legnehezebb, diszkós-bulis típus mindenhol akad, olyan sosem kellett.
A kérdező hozzászólása: hát ezaz! én is ezt mondom de meg akarnak gyõzni, hogy nem!....
Nem mutatnál magadról egy képet? Nagyon kíváncsivá tett a leírásod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!