Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nagyon hatással (14 db)

Ha vki állandóan előjön álmunkban (van hogy főszerepet kap, van hogy csak mellékszereplő), akkor tényleg nagy hatással van ránk?

Legjobb válasz: Szerintem igen, mert "mindig rá gondolsz". De ez nem csak személyekkel van így. Én pl nagyon szeretem a stratégiai-, háborús játékokat/Dragon Ball(szerû) animéket, ezért sokszor ezzel álmodok.

Szerintem igen, mert "mindig rá gondolsz". De ez nem csak személyekkel van így. Én pl nagyon szeretem a stratégiai-, háborús játékokat/Dragon Ball(szerû) animéket, ezért sokszor ezzel álmodok.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Tudnátok ajánlani nekem szép, híres és MÉLYEN elgondolkodtató drámákat, amik tényleg nagy hatással vannak az emberre?

Köszönöm!

Legjobb válasz: pl. olyasmire gondolok,mint a Requiem egy álomért,ami azért túlzás,hogy szép,de utána napogig az pangott a fejembe,fõleg azzal a zenéjével...szóval nem muszáj szépnek lennie,csak ütõsnek ;)

A kérdező hozzászólása: pl. olyasmire gondolok, mint a Requiem egy álomért, ami azért túlzás, hogy szép, de utána napogig az pangott a fejembe, fõleg azzal a zenéjével...szóval nem muszáj szépnek lennie, csak ütõsnek ;)
Szerintem a Rocky sorozat ilyen.
Nevem, Sam Ébredések Carla új élete Ms. Daisy sofõrje Mesterséges értelem K-Pax Becézõ szavak Amerikai história X A remény rabjai Halálsoron Holt költõk társasága Cartagena Az élet szép Színes fátyol Bíborszín Távol a mennyországtól
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )
off

Tényleg nagyon rossz hatással van a szervezetre a fogamzásgátló?

16vagyok,és már egy éve együtt vagyunk a párommal...nyáron nem szeretnénk már a gumival bajlódani...mit gondoltok,káros hatással van a szervezetemre?

Legjobb válasz: Ha azt mondom, hogy káros, magam ellen is beszélek, mert én is szedem 5 hónapja. Mit mondjak, vannak negatívumai és pozitívumai. Poz, hogy rendszeres lesz a ciklusod és nem kell a terhességtõl félned. Negativ:sok emmlékhatása lehet, enyhétõl drasztikusig, de ez mindenkinél változó, hogy a szervezet hogyan reagál. Én 21 voltam amikor elkezdtem, én a te korodban még nem ajánlanám csak akkor ha tényleg komoly az a kapcsolat. de javaslom, hogy menj el egy nõgyógyászhoz és kérd ki a véleményét, a mai tabletták nagyon alacsony hormontartalmuak, kevesebb probléma van velük.

Ha azt mondom, hogy káros, magam ellen is beszélek, mert én is szedem 5 hónapja. Mit mondjak, vannak negatívumai és pozitívumai. Poz, hogy rendszeres lesz a ciklusod és nem kell a terhességtõl félned. Negativ:sok emmlékhatása lehet, enyhétõl drasztikusig, de ez mindenkinél változó, hogy a szervezet hogyan reagál. Én 21 voltam amikor elkezdtem, én a te korodban még nem ajánlanám csak akkor ha tényleg komoly az a kapcsolat. de javaslom, hogy menj el egy nõgyógyászhoz és kérd ki a véleményét, a mai tabletták nagyon alacsony hormontartalmuak, kevesebb probléma van velük.
Én is 16 évesen kezdtem tabit szedni. Nem észleltem semmi káros hatást, sõt :) Eltûntek a pattanásaim, és kicsit nõtt a mellem is ;) Egyébként ha elmész nõdokihoz, õ meg tudja mondani, hogy javasolja-e neked a f.g.-t; ha nagyon nem vagy biztos, megkérheted a nõdokit, hogy küldjön el egy tesztre. Ott kiderül, hogy hajlamos vagy-e valamilyen rákra vagy trombózisra, mert akkor nem ajánlott.
Egyátalán nincs rossza hatással a szervezetre, akkor sok millió nõ nem szedné! Szerintem mivel rendszeres nemi életet élsz fel fogja írni a doki! Egy a fontos: mindenképpen mondd meg neki, hogy alacsony hormontartalmút írjon fel!
Nekem hormonzavart okozott, de nem tudi hogy a fogamzásgátló... Fáradékony vagyok és alig kívánom a szexet.

Nagyon aggòdok! A front tényleg ennyire hatással van a babára a pocakban vagy baj van? 24hkm

2.napja alig èrzem mozogni,szinte semmi!!Van szívhangfigyelőm azon hallom a szívèt verni.Akkor az azt jelenti hogy nincs baj!

Legjobb válasz: Oh, ne aggódj! Ha szívhangja van, akkor minden rendben. A front valóban ilyen hatással is lehet a babákra, a mienk is csak idõszakosan dorbézol a napokban, kizárólag a megszokott idõben. Míg vannak napok, mikor azon csodálkozunk, hogy honnét van ennyi szufla benne, hogy hajnali 3-tól éjfélig, egész nap ficereg és rugdal. :) Teljesen normális, hogy kifáradnak, erõt gyûjtenek, hogy újult energiával bombázhassák a belsõ szerveinket. :) Szóval, ne aggódj, minden okés. 27 hkm

Oh, ne aggódj! Ha szívhangja van, akkor minden rendben. A front valóban ilyen hatással is lehet a babákra, a mienk is csak idõszakosan dorbézol a napokban, kizárólag a megszokott idõben. Míg vannak napok, mikor azon csodálkozunk, hogy honnét van ennyi szufla benne, hogy hajnali 3-tól éjfélig, egész nap ficereg és rugdal. :) Teljesen normális, hogy kifáradnak, erõt gyûjtenek, hogy újult energiával bombázhassák a belsõ szerveinket. :) Szóval, ne aggódj, minden okés. 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy utolsò! Probálok nyugis lenni! Sok örömöt a picikèdbe!Hisz neked már nemsokára jön!!!!
Ne aggódj rá is hatással van az idõjárás, én már 37 hetes terhes vagyok nekem alapból lustább már, de ilyenkor õ se olyan aktív.Nem kell aggódni, senki nem szereti a rossz idõt :) Egyébként én amikor keveseltem a mozgást ittam egy kis kávét, vagy egy pohár kólát, de teljesen mindegy bármilyen szénhidrát is megteszi ha mozgásra akarod bírni kicsit!De ha van szívhangfigyelõd és az alapján minden oké akkor ne aggódj mert megérzi a pici is ha te ideges vagy!
A kérdező hozzászólása: Szia 5. Nekem is!!!!! Már ugy bosszant.
5. vagyok. ma megint elég csendes a babám.
Én is megfigyeltem, hogy ha jön valami front, akkor egész nap csend van. De mivel este menetrendszerûen tízkor bolondokháza van odabent, ezért nem aggódom. Ránk is hat a front, hát még rájuk. 27 hkm
tegnap nekem is alig mozgott, aggódtam is rendesen, de ma reggeli közben éreztem, hogy megvan, minden rendben :) 24hkm
én 29 hetes vagyok, tegnap alig éreztem, de ugye õt már nem lehet nem érezni annyira kitölti mindenem :) ha kisebb lenne akkor biztos meg sem éreztem volna azokat az enyhe kis fészkelõdéseket amit csinált...
A kérdező hozzászólása: Szia, èn imádom.Nagyon egyszerû használni.Csak kell egy kis uh-s zselè ès ez a kütyü amit a hasadra teszel ès fülesen keresztül hallod a szívverèsèt.Akkor neked is keveset mozog? Ez annyira rossz! :(
Nálam is ez a helyzet. Két napja minimális mozgás vagy úgy érzem semmi. Elõtte majdnem szétbombázta a hasam. Akkor most nem izgulok annyira. A szívhangfigyelõt könnyû használni? 23hkm
Köszönöm szépen :) Csak a szüléstõl ne tartanék ennyire :(

Már egyre több külföldi támogatója van Magyarországnak, sőt, a kormány intézkedéseit pedig több európai országban is bevezették. Tényleg ennyire nagy hatással van az országunk a világra?

Szlovákiában a magyar példa alapján valósítják meg az oktatási intézmények finanszírozását. Dusan Caplovic helyesli Orbán Viktor intézkedéseit.

Legjobb válasz: Vicces, hogy a baloldali Munkáspárt követi a magát állítólag igen jobboldalinak gondoló Orbán szocializmust idézõ rezsicsökkentését :)))

Vicces, hogy a baloldali Munkáspárt követi a magát állítólag igen jobboldalinak gondoló Orbán szocializmust idézõ rezsicsökkentését :) ))
Külföldön is rengeteg ostoba ember él. Engem már semmi sem lep meg.
Kérdezõ, a források, amiket idézel (Magyar Nemzet, Híradó, Magyar Hírlap) mind kormánypárti oldala, amelyek a kormányt dicsõítik és úgy állítják be a jelenlegi helyzetet, hogy a Fidesz találta fel a spanyolviaszt és a fejlett világ minket követ. A valóság az, hogy Orbánék latin-amerikai módszereket vesznek át, és Magyarország gazdaságilag leszakad Közép-Európától a Balkán irányába. Olvassatok gazdasági portálokat és külföldi lapokat is, ne csak a kormánymédiát. Talán akkor képesek lesztek objektívebben megítélni a valóságot.
Igy van. Te magad hozod a cikkeket rola. Talán nem hiszel nekik? Meg a kormányunknak? Meg Viktornak? De ha mindez nem gyöz meg, csak hallgasd a kormányszovivöket! ÉS SEMMI MÁST!!!! (Ez különösen a jozan észre vonatkozik!!!)
Igazából a második válaszoló mondta jól, az egész támadási hullám arról szól, hogy vannak akik a klasszikus válságkezelési módokon rengeteg pénzt keresnek, így mivel mi nem alkalmazzuk az általuk elõírt módot, gyakorlatilag úgy érzik, hogy õket károsítjuk. Az egész attól lesz méginkább veszélyes a számukra, hogy ha sikerül megoldanunk így a gondokat akkor lehet, hogy más országok is hasonlóan tesznek, így csökken a bevétel.
alapjába véve sokan azért támadják a magyar kormányt, mert a válságból való kilábalási intézkedései (és egyéb területeken is) unortodox módon kezeli, vagy pontosabban kifejezve új módszereket vezettek be ezek az intézkedések zavarják azokat, akik az elõzõ rendszerbõl profitáltak, így õk természetes módon ellenzik de más vezetõk, akik látják, hogy ezeknek az intézkedéseknek pozitív hatásúak, illetve csak megtetszik egy-egy intézkedés, azok saját országukban is megpróbálják bevezetni
Akkor most kezdjük el sorolni a külföldrõl kapott ELMARASZTALÓ visszajelzéseket...
Nem akarok unnepronto lenni, de az OECD pontosan errol szol. A tagorszagok illetekes szakemberei beszelgetnek, es elmeseli ki, mit csinal otthon, aztan megbeszelik, hogy kitol mit erdemes atvenni. Minden belpolitikai hovatartozas nelkul kerdezem: ugyan mar miert ne szulethetne Magyarorszagon is jo otlet? A csusztatas ott van, hogy a cikkek CSAK arrol beszelnek, amit mi javasoltunk, de arrol szo se esik, hogy a TOBBIEK milyen jo otletekkel alltak elo. (Pedig van az is boven)
Azért ott a trükk , 20 hónap. 2017-tõl indul a 3 új atomerõmû, amit külföldiek csinálnak, és fix árért mennek oda 47 font per megawatt. Nálunk is külföldiek építik majd meg az új paksot, már elkezdtek egyezkedni, ahol a felvásárlási ár 92 font lesz. 2x-se lesz az angolnak. Ott nincs rezsicsökkentés, mert fix áras.
És fõleg sok az irigy !Mi az hogy "ezeknek" sikerül??
"Vicces, hogy a baloldali Munkáspárt követi a magát állítólag igen jobboldalinak gondoló Orbán szocializmust idézõ rezsicsökkentését :) ))" Pont ezt akartam írni, a kérdezõ lelkesen tapsol, mert egy kõbaloldali politikus Orbán intézkedését élteti :D

Mit tegyek? Tényleg "túl nagy hatással van rám a barátom"?

17 éves vagyok, a barátommal 9 hónapja járunk. A valóságban minden rendben, imádjuk egymást. Heti kétszer találkozunk. Én úgy érzem miatta élek, mindenem t?le függ, de szó szerint nem bírom ki nélküle. Pánikbeteg vagyok ráadásul.

Legjobb válasz: Ne görcsölj ezen! Én hetente 1x találkozok a párommal és mi már nem tizenévesek vagyunk, ideje is lenne... A pasik dinkák tudnak lenni. 25N

Ne görcsölj ezen! Én hetente 1x találkozok a párommal és mi már nem tizenévesek vagyunk, ideje is lenne... A pasik dinkák tudnak lenni. 25N
Igen ebben van valami hogy csak azt írod hogy ö miket tesz meg érted, hogy mutatja ki stb. Te mit teszel meg õ érte? Mivel kedveskedsz neki? Azt várod hogy ö jöjjön át csak? Vagy Te is átmész hozzá?
Komolyan mondom, az ostoba nôktôl kíméljen meg az élet. Minek fusson utánad? Szerinted egy kapcsolatnak arról kell szolnia, hogy az egyik fut a másik után? Ne tinimagazinokból olvass, hanem figyelj a párodra. Mert eddig csak magadat nézed. Amit rlmondtál, abból levehetö, hogy te magadat nagyon fontosnak tartod. Tudod ilyenek miatt, ahogy viselkedsz, a férfiak menekülnek. Én is. Inkább vagyok egy bunkó "plázabiccsel", mint egy taktikázós, önimádó rinyagéppel, aki ráadásul még a szextôl is undorodik. Ezért kár kaparnia egy férfinak. Arra nem gondoltál, hogy már ennyi elég belôled?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy van amikor így érzem, de rengeteggel bizonyította az ellenkezõjét. Pl semmi sezxualitás nem történt szinte, mert undorodom az egésztõl, és bír rám várni. Bármi van mellettem van. Akkor volt, hogy direkt elfolytotta a vágyait, hogy ne higyjem hogy a testemért szeret. Ha megyek hozzájuk süt nekem. Szóval ezek meg mind annak a jelei, hogy szeret.
nem azt kell elérned hogy fusson utánad hanem hogy több idõt töltsön veled. szerintem sajna Te messze nem vagy neki olyan fontos mint õ neked.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért nem akar. Sétálni nem szeret, meg egy-két órára sem. Mindig közbe jön valami, vagy nem jó, vagy nem tudom. Ma megmondta, hogy játszani akar, amit tiszteletbe tartottam. De ha találkozunk akkor viszont minden rendben, sõt! Odafigyel rám, mindenbe azt teszi, hogy nekem jó legyen, stb. Ezért se értem, mi van. Nem tudom, hogy érjem el, hogy fusson utánam.
Ja és amugy amig érzi hoyg te " futsz" utána addig õ tuti nem fog. mivel nincs is oka rá....
Ez tényleg nem nagy táv. Ez nem jelent éppen jót....:( Mit mond mért nem ér rá???? Mint tudjuk az embernek arra van ideje amire akarja, fõleg nyáron.....
Én is igy voltam 18-19 évesen, szerencsére kinõttem belõle. Felnõttem. Rengeteget változik az ember. Amugy meg ne az érdekeljen milyen a chat-en hanem hogy milyen amikor együtt vagytok az a lényeg. Ha sokat nyaggatod akkor könnyen lehet pont ezért fogod elveszíteni. Ne akaszkodj rá mert akkor tuti menekülõre fogja. Amugy olyan nincs hogy nem bírom ki ha elveszítem..... Ennél sokkal rosszabb dolgokat is kibír az ember. Természetese nem kívánom hogy részed legyen benne csak gondold végig ezt. persze szar lenne szenvednél stb, de minden ember élt már át szerelmi csalódást és utólag látja az ember hogy kellett mert rengeteget tanul belõle az ember.... kell is a késõbbi személyiséged kialakulásához. Persze ezt csak ugy általánosságban értem.
A kérdező hozzászólása: Igen ez igaz, de vonattal 7 percre lakunk egymástól plusz 30 perc séta! Szerintem ez nem nagy táv..:( Fõleg nem nyáron.
9/10-nél ott a pont. Ha érzed és tudod, h szeret, sokmindent megtesz érted, mit akarsz még töle? Ezzel csak elüldözöd inkább, mint vonzanád. Szegény srác...

Mágneses karkötőt szeretnék venni anyukámnak, mert nagyon fáj a válla. Melyiket vegyem meg ami tényleg használ? Olyanok válaszát várom, akik tapasztalták a mágneses karkötő jótékony hatását a fájdalomra.

Legjobb válasz: A mágnesnek tényleg van fájdalomcsillapító hatása, de nem hiszem, hogy a vállfájásra a karkötõ lenne az igazi. Lehet kapni olyan mágneskészletet, ami a test bármelyik részén alkalmazható, minden nap egy kis tízperces kezelés keretében. Mivel ez tényleg hatékony, ezért elég drága is. Egyébként hol fáj, milyen mozdulattól, mióta, milyen jellegû ez a fájdalom: Orvosnál volt vele? Azért kérdezem, mert bizonyos vállfájásokat például nagyon jól lehet kezelni gyógymasszázzsal vagy gyógytornával. Gyógymasszõr

A mágnesnek tényleg van fájdalomcsillapító hatása, de nem hiszem, hogy a vállfájásra a karkötõ lenne az igazi. Lehet kapni olyan mágneskészletet, ami a test bármelyik részén alkalmazható, minden nap egy kis tízperces kezelés keretében. Mivel ez tényleg hatékony, ezért elég drága is. Egyébként hol fáj, milyen mozdulattól, mióta, milyen jellegû ez a fájdalom: Orvosnál volt vele? Azért kérdezem, mert bizonyos vállfájásokat például nagyon jól lehet kezelni gyógymasszázzsal vagy gyógytornával. Gyógymasszõr
A mágneses térnek semmilyen hatása nincs a fájdalmakra. Már rég nem lennének fájdalomcsillapítók, tán még orvosok sem. Ne dobjatok ki erre pénzt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Csuklós kimblewick zabla tényleg olyan durva? Mitõl az? Van valamennyi feszítõ hatása, (szerintem mondjuk egy pelham erõsebb? ) ezen kívül mi benne a nagyon durva?

még mielõtt írnátok, hogy nem zablával kell lovagolni/megfogni stb, csak érdekel, nem tervezek ilyet használni!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem durva. A felsõ lyukba csatolva pont olyan, mint egy csikózabla, az alsóba pedig van egy nagyon-nagyon gyenge emelõ hatása, illetve a tarkóra gyakorol hatást. Mint egy feszítõzabla álldzóval, csak épp 3 centis karokkal... Semmi durva nincs benne, hajlított szájrésszel ideális feszítõre való váltás elõtt.

Egyáltalán nem durva. A felsõ lyukba csatolva pont olyan, mint egy csikózabla, az alsóba pedig van egy nagyon-nagyon gyenge emelõ hatása, illetve a tarkóra gyakorol hatást. Mint egy feszítõzabla álldzóval, csak épp 3 centis karokkal... Semmi durva nincs benne, hajlított szájrésszel ideális feszítõre való váltás elõtt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi! :)
Még annyit fûznék hozzá, hogy önmagában egyik zabla sem "durva", mivel az nem fáj a lónak, ha csak beletesszük a szájába. Ami fájhat neki, az az, ahogy a szárat kezeljük. Bizonyos zablákkal egyszerûbb fájdalmat okozni, mint másokkal, de csakis a lovason múlik, hogy mihez kezd velük.
A kérdező hozzászólása: persze, ez nekem egyértelmû, csak ilyeneket olvastam róla hogy mennyire durva :) )

Nagyon kényes kérdés. De úgy érzem ki kell kérnem a tanácsotokat! A lelki eredetű problémák tényleg ilyen rossz hatással vannak a szexuális életre?

A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, próbáljuk úgy szervezni a dolgainkat, hogy az jó legyen. Persze nehézségeink, gondjaink vannak bőven, de kitartás kell és megoldjuk őket. Viszont van egy probléma, ami már nem ilyen egyszerű. A párom (32/F) lelkileg, mentálisan elég feszült körülmények közt él...a gond az, hogy a sok feszültség, problémák, elfojtott dolgok a szexuális igényeire, aktivitására is negatív hatással vannak. Szó szerint nem képes teljesíteni...én nagyon megértő voltam és vagyok is vele, segítem mindenben, türelmes vagyok, mert szeretem. De valahogy már kezdem azt hinni, hogy ez a gond nem megoldható. Elmondása szerint ha az élete jó irányba változik (ez a folyamat elvileg már elindult), akkor lelkileg, pszichésen rendbe jön és mindez a szexuális, párkapcsolati igényeire is pozitív hatást gyakorol majd. Az köztudott, hogy az ilyen jellegű problémák negatívan befolyásolják a nemi életet, de a legtöbb helyen azt "írják", hogy a gondok megszűnésével ezek a párkapcsolati problémák is feledésbe merülnek...persze csak abban az esetben, ha szervi eredetű baj nincs a háttérben. Szerintetek van esély arra, hogy tényleg megoldódjon mindez és ne romoljon el ez miatt egy értékes kapcsolat? Volt már valaki hasonló helyzetben? Köszönöm szépen! 29/N

Legjobb válasz: Tehát akkor ne cifrázzuk. Impotens a párod? Az abszolút lehet ilyen dolgoktól, velem is volt már (például épp a napokban is, mert két héttel sulikezdés elõtt küldték ki a papíromat a választott iskolámból, hogy nem vettek fel, és most járhattam utána, hogy hova az istenbe mehetek még), hogy nem túl játékos a kukac, ha nagyon megviselt vagyok. De ez max 1-2 nap, legfeljebb egy hét, ha ettõl több van, akkor vagy nagyon nagy a gond a magánéletben, vagy pedig már szervi "meghibásodás". Ha sok ideje van ez így, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni.

Tehát akkor ne cifrázzuk. Impotens a párod? Az abszolút lehet ilyen dolgoktól, velem is volt már (például épp a napokban is, mert két héttel sulikezdés elõtt küldték ki a papíromat a választott iskolámból, hogy nem vettek fel, és most járhattam utána, hogy hova az istenbe mehetek még), hogy nem túl játékos a kukac, ha nagyon megviselt vagyok. De ez max 1-2 nap, legfeljebb egy hét, ha ettõl több van, akkor vagy nagyon nagy a gond a magánéletben, vagy pedig már szervi "meghibásodás". Ha sok ideje van ez így, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni.
Miért ideges?
Igen, rossz hatással vannak a szexuális életre és úgy általában mindenre. Igen, megoldható. Ha nagyon cifra a helyzet, akkor elmehet pszichológushoz, aki segíthet neki különbözõ módokon.
Igen, a stressz rengeteg férfira ilyen hatással van. Nem tudsz vele mit kezdeni, csak nagyon drasztikus módon: vegyetek be egy lányt harmadiknak, vagy más módon növeld az izgalmi szintjét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A szeretõ
Emlékezz rám (Remember Me, 2010)http://www.filmkatalogus.hu/Emlekezz-ram--f26185 Trisztán és Izolda (Tristan + Isolde, 2006)http://www.filmkatalogus.hu/Trisztan-es-Izolda--f14668 Színes fátyol (The Painted Veil, 2006)http://www.filmkatalogus.hu/Szines-fatyol--f18319 Sárga zsebkendõ (The Yellow Handkerchief, 2008)http://www.filmkatalogus.hu/Sarga-zsebkendo--f25205 Jane Eyre (1996)http://www.filmkatalogus.hu/Jane-Eyre--f1422
Helo! Mechanikus narancs, Isten varosa, Az elefantember, Freaks, Masodpercenkent 5 centimeter, Fiuk a racs mögött, Biciklitolvajok, A iktator - Chaplin iflmje -, Krisztus utolso megkisertese.
Szerelmünk lapjai Szerelempróba (youtube) Bárcsak (youtube)
Ha a férfi igazán szeret A szerelem erejével Éjjel a parton Az angol beteg Édes november Egy kis mennyország
Helo! Veletlenül roszs iflmeket irtam, a "romantikus" szot nem vettem szre :P Bocsi! Szoval ezek alapjan a következöket mondanam: Egy asszony illata - eredeti es aremake is. Diploma utan, Masodpercenkent 5 centimeter, A titkárnõ, Megszallottsag, Ködös utak, (500) Days of Summer.
Séta a múltba, Kedves John, Fogadom :)
Ps.i love you, széttört szivek háza, ház a parton, pearl harbor, szines fátyol
Lesz ez még ígyse
Szerelmünk lapjai Egy nap A felhõk fölött 3 méterrel
Életrevalók ez a legjobb film évek óta, francia Emellett: Amelie csodálatos élete A suttogó Robert Redfroddal, Igazából szerelem (vicces, kedves) Valentin nap de nézhettek mesét is...az is romantikus és kedves ötlet
One Day :)
Felhõk fölött 3 méterrel 1-2. Nagyon jó!
A batyam cipojeben...igazi romantikus film :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!