Találatok a következő kifejezésre: Tényleg nagy valószínűsége, hogy (2 db)

Tényleg nagy a valószínűsége, hogy a Clostybeggit-től ikerterhesség alakulhat ki (a párom is iker)?

Ma voltam dokinál és mivel alacsony a hormonszintem, és PCOS vagyok felírta. Milyen hamar lehet babásnak lenni így?

Legjobb válasz: Szia...ajanlok neked egy nagyon jo oldalt...www.hoxa.hu...ahol nagyon sok lannyal beszelhetsz aki ugyszinten ilyen problemakkal kuzd. Sokat segitenek es tobb valaszt kapsz mint gondolnad:-) Megeri..kukkants be:-) Van clostis forum is es pcos is....

Szia...ajanlok neked egy nagyon jo oldalt...www.hoxa.hu...ahol nagyon sok lannyal beszelhetsz aki ugyszinten ilyen problemakkal kuzd. Sokat segitenek es tobb valaszt kapsz mint gondolnad:-) Megeri..kukkants be:-) Van clostis forum is es pcos is....
Akkor nálad nagy eséllyel fordulhat elõ ikerbaba.Hát ezt én is szeretném tudni hogy milyen hamar lehet babásnak lenni így.Én is ebben a cipõben járok.Sok sikert nektek!
Mivel a costybeggitõl egyszerre több petesejted is megérhet, így van esélyed az iker terhességre!
attol, hogy a parod iker meg nem nagyobb az eselyed az ikerterhessegre...anyai agon oroklodik az egesz. A clostytol pedig tobb petesejt erik meg emiatt nagyobb az eselyed az ikerbabakra:-)) sok sikert!
Én a Clostilbegitõl a 3. ciklusban maradtam terhes. Nem lettek ikreim. Mondjuk nincs PCO-m.

Sos! Ha ct alapján jóindulatú daganatot feltételeznek és nem küldenek tovább más vizsgálatra, akkor nagy a valószínűsége, hogy az tényleg jóindulatú?

Májamon találtak egy daganatot, amire a azt írták a ct eredményemhez, hogy FNH-nak megfelelHET. /ez egy jóindulatú daganat fogamzásgátlótól/ Nem küldtek tovább, mondjuk biopsziára. Akkor miért úgy írják, hogy "megfelelHET"? Nem iszom, nem dohányzom, 27 éves nő vagyok, tumormarkereim is mind tartományon belüliek. Évente kell csak mennem uh-ra.

Legjobb válasz: Mert semmi nem biztos csak a halál. Ismered ezt a mondást,ugye? Ha esélye lenne a CT alapján rosszindulatú daganatnak,megcsinálnák a biopsziát. De mivel elhanyagolható ez, nem tesznek ki egy olyan vizsgálatnak,ami sokkal gyakrabban okoz problémát,azaz veszélyes. Nem ári meg kockáztatni. Úgyhogy nyugodj meg! És az évenkénti kontrollt vedd komolyan!

Mert semmi nem biztos csak a halál. Ismered ezt a mondást, ugye? Ha esélye lenne a CT alapján rosszindulatú daganatnak, megcsinálnák a biopsziát. De mivel elhanyagolható ez, nem tesznek ki egy olyan vizsgálatnak, ami sokkal gyakrabban okoz problémát, azaz veszélyes. Nem ári meg kockáztatni. Úgyhogy nyugodj meg! És az évenkénti kontrollt vedd komolyan!
A hagyományos 50%.
Ez nem igaz! Ha csak 50 % az esély MEGCSINÁLJÁK a biopsziát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!