Találatok a következő kifejezésre: Tényleg megszűnik szocpol (2 db)

Tényleg megszűnik a szocpol?

Legjobb válasz: Még csak tervezet szinten állt össze az elgondolás, amely szerint nem szüntetnék meg, csak ezentúl bizonyos % önerõ megléte lesz szükséges, az otthon teremtéshez. Ez azért nagy nehézség, mert sokak számára maga szocpol jelentette az önrészt, abban az esetben, ha a támogatás adhatóságának a feltételi fennálltak. A végleges döntést meg kell várni.

Még csak tervezet szinten állt össze az elgondolás, amely szerint nem szüntetnék meg, csak ezentúl bizonyos % önerõ megléte lesz szükséges, az otthon teremtéshez. Ez azért nagy nehézség, mert sokak számára maga szocpol jelentette az önrészt, abban az esetben, ha a támogatás adhatóságának a feltételi fennálltak. A végleges döntést meg kell várni.

Tényleg megszűnik a szocpol?

Én csak 2009-ben akarnám felvenni, mert amíg gyed-en vagyok, úgysem tudok lakást venni, de ha akkor már nem lesz, amikor újra dolgozom, akkor nem tudom, hogy legyen...

Legjobb válasz: Szia, sajnos én is így tudom. Bár nem kaptam róla megerõsítést mástól (hivatalos személyt kérdeztem, de meg sem hallotta...). Mi idén szeretnénk felvenni, ha nem jön össze akkor jövõre ismét megprobáltuk volna...de így eléggé szorít az idõ.

Szia, sajnos én is így tudom. Bár nem kaptam róla megerõsítést mástól (hivatalos személyt kérdeztem, de meg sem hallotta...). Mi idén szeretnénk felvenni, ha nem jön össze akkor jövõre ismét megprobáltuk volna...de így eléggé szorít az idõ.
Most változott valami a szocpollal kapcsolatban. Szerintem, ha meg szeretnék szûntetni, akkor nem módosítottak volna rajta két hónappal ezelõtt. Megkérdeztem a sógorom, aki pont ezzel foglalkozik egy bankban, plusz ingatlan értékbecslés, hitelbírálat, stb..., de nem hallott még róla. Amúgy törvénymódosítás kell hozzá, de még csak törvénymódosítási javaslatot sem nyújtottak be ezzel kapcsolatban.
na ezen és is nagyon megilyedtem. mi is most akarunk felvenni, ha összejön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!