Találatok a következő kifejezésre: Tényleg megkapják magyarok a vízummentességet és (1 db)

Tényleg megkapják a magyarok a vízummentességet és ha igen, mikortól?

Legjobb válasz: Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.

Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.
Nos, máris tanultam tõletek! Ugyanis én úgy keveredtem erre a kérdésre, hogy nyomogattam az "Egy véletlen kérdés"-t így fogalmam sem volt, hogy milyen témakörökön belül vagyok, csak a kérdést olvastam, de már - a jóvoltotokból - megtaláltam az "Észak-Amerika"-t baloldalt. A kérdésre pedig mostanra meg is van a válasz, néhány feltételtõl függõen mégiscsak megkaptuk a vízummentességet, ha biometrikus útlevéllel rendelkezünk, meg kitöltünk a neten pár kérdõívet. Bõvebben itt :http://hetivalasz.hu/cikk/0811/vizummentes_usa És Bush... hát már õ sincs! http://umsz.manna.ro/umsz+/obama_nyerte_amerikai_elnokvalasz.. Sokat változott a világ a kérdés feltevése óta!
Hiába akarnának kimenekülni a magyarok, mivel nem dolgozhatnak kint. 9 éves ott tartózkodás után igen. A fekete munkán meg ha rajtakapják az embert a munkáltatónak nem a legjobb, és szerintem nem sokan szeretnének megbukni. Én most jöttem haza Californiából, hallottam pár dolgot errõl. A vízum eltörlésérõl meg mindig csak beszélnek, de semmi látszatja nincs
Ha a magyarok vizummentesseget kapnanak minden fiatal akinek mersze van elmenekult volna mar Mo-rol. Nem fog Mo. vizummentesseget kapni. Gondolj bele ez megy hosszu evek ota es semmi nem tortent - ahogy pl. az amerikai illegalis bevandorlokkal sem tortenik semmi. A semmirol beszelgetnek mert valamivel ki kell tolteni az idot.
A vízumkényszer azt jelenti, hogy az adott ország, aki vízumhoz köti a belépést nem bízik meg a belépõ ország állampolgáraiban. Az, hogy ki kényszerül vízumra az USA-beli belépéshez törvény szabályozza. Mint ahogy azt is, hogy ki kaphat vízummentességet. Ha Magyarország teljesíti a vízummentesség feltételeit (javarészt az USA-ban való magyar által elkövetett bûncselekmények aránya, a beadott vízumkérelmek elutasítási hányadának meghatározott szint alá történõ tartós csökkenése), akkor országunk állampolgárai vízummentesen léphetnek majd az USA-ba.
Bush már sokáig nem lesz mivel ez a második ciklusa többet nem is lesz, így nem érdeke semmilyen ilyen dolog, , mi meg nem szavazhatunk amúgy sem, szóval senkinek nem érdeke hogy mi megkapjuk a vízummenteséget vagy nem., nem gyuri, hogy választás elött igérget aztán meg hátbatámad. igazából talán azért kapjuk meg egyszer mert uniosok vagyunk. de jó az ha egy ország belépési engedélyt kér.
Igaza van a kérdezõnek, ha a hozzászólók megnézik a topikot, egyértelmû a kérdés. Válaszolva: az egész inkább csak egy politikai fogásnak tûnik szerintem. Bush szerint szeretné elérni, hogy még az õ ideje alatt meglegyen a vízummentesség. Jah. Aztán majd visszavonják. Vagy eleve olyan feltételekhez kötik majd az országba belépést, hogy gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint a vízum. Gondolj bele, miért akarná az USA, hogy mi csak úgy ki be járkáljunk?
A kérdező hozzászólása: igazad van földrajz! nem arrol szól, hanem ha tudnál olvasni akkor tudnád milyen témakörben vagy és akkor nem kéne gondolatot olvasnod.
Most ez a fórum arról szól, hogyan olvassunk gondolatot???
az nem történelem, hanem földrajz :) ))
A kérdező hozzászólása: nem ártana egy ki történelmet tanulnotok! mivel észak amerika témakörben vagyunk kína és szerbia nem észak amerika!
Jóóóóóó sokat várnunk kell...
De napirenden van az USA-felé történõ vízummentes belépés lehetõsége is, így a kérdezõ akár azt is kérdezhette, hogy az USA-ba mikortól mehet vízum nélkül... Ha errõl van szó, és a közeljövõ pár éven belül szeretnél az USA-ba utazni, akkor gondoskodj arról, hogy megfelelj a vízumfeltételeknek, mert a vízummentes amerikai utazásra még várnunk kell...
Szerintem Szerbiara Vajdasagra gondol a kerdezonk! A valaszom elobb utobb igen , vagyis jolenne:)
Szia!már megkaptuk 2008 november 17-tõl a magyarok vizummemtesek, ami annyit jelent hogy elutazásod elõtt azért nyújts be egy ESTA kérelmet, hogy legyen egy kis kontrolljuk felettünk. Egyébkéntm ez még mindig csak a turistavizumra vonatkozik. Egyszeri beutazáskor max 3 hót lehet vele kint tartózkodni, ami egyszer még meghosszabbitható még 3 hóval, igy összesen 6 hó lehet turistaként. Vannak tanuló, m.vállalói vizumok is amikkel már lehet kezdeni valamit, de nagy a bürokrácia és sokba is kerülnek.... Nekem turistavizumom van még korábbról amúgy amit anno elég könnyen megadtak.Ha van még kérdésed, irj!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Túristából lehet tanulóvizum az USA-ban?

Itt az oldalon olvastam az egyik hozzászólásnál,hogy ha kimegyek az USA-ba túristaként,s beiratkozom ott egy nyelvsuliba,akkor lehet tanulóvizumot kérnem,s maradhatok még 1 évig.
Az lenne a kérdésem,ha ez igaz,akkor az is lehetséges,hogy a családdal megyek(feleségem,fiam:13 éves,lányom:4 éves,édesanyám)?Persze minden felnőtt beiratkozna a suliba. Ha igen,akkor ez idő alatt járhatnak iskolába a gyermekeim? Ezt az 1 évet lehet utána hosszabitani? Pl.szakmát szerezni odakint?

4

Illegalis bevandorlokent hazasodhatok/nosulhetek az USA-ban?

Ha valakinek lejar a beutazasi engedelye az USA-ban akkor automatikusan illegalis bevandorlo statuszba lep. Ebben az esetben hazasodhat/nosulhet-e zoldkartyas szemellyel ???

7

Los Vegasba akarok kimenni, kell e iskolalátogatási hogy "könnyebben" beengedjenek?

8

Van valamilyen módja annak, hogy az itthoni kutyát kivigye az ember magával az USA-ba?

1

Ha kint állást ajánlanak az USA-ba, akkor a munkáltató elintézi a papírokat és akkor kapok zöld kártyát? Vagy dolgozhatok legálisan zöldkártya nélkül?

10

Los Angelesbe hogy a legolcsóbb eljutni? Van Budapestről induló járat ami Los Angelesbe megy?

5

Kanada északi részére hívnak, kinek van tapasztalata?

Milyen a munkalehetőség, milyen az élet arra? Ezelőtt voltam a Niagaránál, de ott jóval kevesebb a fizetés (viszont nincs is olyan hideg:). Merjek belevágni? Itt annyira nincs semmi:( Viszont már szeretnék megállapodni, 38 vagyok. Ugyanakkor lebeg egy másik lehetőség is, igaz, az ország másik végén, de legalább itthon, ahonnan pár óra alatt elérhető a család.

1

Miért San Francisco a melegek egyik nagy központja?

3

Ha van zöldkártyám USA -ba, kit jöhetnének velem?

Ezt úgy értem hogy meghívhatok valakit? (közeli rokon) (és a közeli rokonokba kik tartoznak? Apám anyám? testvéreim?

válaszotokat előre is köszönöm!

3

Hol lehet jelentkezni zöldkártya lottóra?

Leírnátok nekem az eredeti oldalt?

Köszönöm előre is!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!