Találatok a következő kifejezésre: Tényleg megkapják magyarok a (1 db)

Tényleg megkapják a magyarok a vízummentességet és ha igen, mikortól?

Legjobb válasz: Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.

Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.
Nos, máris tanultam tõletek! Ugyanis én úgy keveredtem erre a kérdésre, hogy nyomogattam az "Egy véletlen kérdés"-t így fogalmam sem volt, hogy milyen témakörökön belül vagyok, csak a kérdést olvastam, de már - a jóvoltotokból - megtaláltam az "Észak-Amerika"-t baloldalt. A kérdésre pedig mostanra meg is van a válasz, néhány feltételtõl függõen mégiscsak megkaptuk a vízummentességet, ha biometrikus útlevéllel rendelkezünk, meg kitöltünk a neten pár kérdõívet. Bõvebben itt :http://hetivalasz.hu/cikk/0811/vizummentes_usa És Bush... hát már õ sincs! http://umsz.manna.ro/umsz+/obama_nyerte_amerikai_elnokvalasz.. Sokat változott a világ a kérdés feltevése óta!
Hiába akarnának kimenekülni a magyarok, mivel nem dolgozhatnak kint. 9 éves ott tartózkodás után igen. A fekete munkán meg ha rajtakapják az embert a munkáltatónak nem a legjobb, és szerintem nem sokan szeretnének megbukni. Én most jöttem haza Californiából, hallottam pár dolgot errõl. A vízum eltörlésérõl meg mindig csak beszélnek, de semmi látszatja nincs
Ha a magyarok vizummentesseget kapnanak minden fiatal akinek mersze van elmenekult volna mar Mo-rol. Nem fog Mo. vizummentesseget kapni. Gondolj bele ez megy hosszu evek ota es semmi nem tortent - ahogy pl. az amerikai illegalis bevandorlokkal sem tortenik semmi. A semmirol beszelgetnek mert valamivel ki kell tolteni az idot.
A vízumkényszer azt jelenti, hogy az adott ország, aki vízumhoz köti a belépést nem bízik meg a belépõ ország állampolgáraiban. Az, hogy ki kényszerül vízumra az USA-beli belépéshez törvény szabályozza. Mint ahogy azt is, hogy ki kaphat vízummentességet. Ha Magyarország teljesíti a vízummentesség feltételeit (javarészt az USA-ban való magyar által elkövetett bûncselekmények aránya, a beadott vízumkérelmek elutasítási hányadának meghatározott szint alá történõ tartós csökkenése), akkor országunk állampolgárai vízummentesen léphetnek majd az USA-ba.
Bush már sokáig nem lesz mivel ez a második ciklusa többet nem is lesz, így nem érdeke semmilyen ilyen dolog, , mi meg nem szavazhatunk amúgy sem, szóval senkinek nem érdeke hogy mi megkapjuk a vízummenteséget vagy nem., nem gyuri, hogy választás elött igérget aztán meg hátbatámad. igazából talán azért kapjuk meg egyszer mert uniosok vagyunk. de jó az ha egy ország belépési engedélyt kér.
Igaza van a kérdezõnek, ha a hozzászólók megnézik a topikot, egyértelmû a kérdés. Válaszolva: az egész inkább csak egy politikai fogásnak tûnik szerintem. Bush szerint szeretné elérni, hogy még az õ ideje alatt meglegyen a vízummentesség. Jah. Aztán majd visszavonják. Vagy eleve olyan feltételekhez kötik majd az országba belépést, hogy gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint a vízum. Gondolj bele, miért akarná az USA, hogy mi csak úgy ki be járkáljunk?
A kérdező hozzászólása: igazad van földrajz! nem arrol szól, hanem ha tudnál olvasni akkor tudnád milyen témakörben vagy és akkor nem kéne gondolatot olvasnod.
Most ez a fórum arról szól, hogyan olvassunk gondolatot???
az nem történelem, hanem földrajz :) ))
A kérdező hozzászólása: nem ártana egy ki történelmet tanulnotok! mivel észak amerika témakörben vagyunk kína és szerbia nem észak amerika!
Jóóóóóó sokat várnunk kell...
De napirenden van az USA-felé történõ vízummentes belépés lehetõsége is, így a kérdezõ akár azt is kérdezhette, hogy az USA-ba mikortól mehet vízum nélkül... Ha errõl van szó, és a közeljövõ pár éven belül szeretnél az USA-ba utazni, akkor gondoskodj arról, hogy megfelelj a vízumfeltételeknek, mert a vízummentes amerikai utazásra még várnunk kell...
Szerintem Szerbiara Vajdasagra gondol a kerdezonk! A valaszom elobb utobb igen , vagyis jolenne:)
Szia!már megkaptuk 2008 november 17-tõl a magyarok vizummemtesek, ami annyit jelent hogy elutazásod elõtt azért nyújts be egy ESTA kérelmet, hogy legyen egy kis kontrolljuk felettünk. Egyébkéntm ez még mindig csak a turistavizumra vonatkozik. Egyszeri beutazáskor max 3 hót lehet vele kint tartózkodni, ami egyszer még meghosszabbitható még 3 hóval, igy összesen 6 hó lehet turistaként. Vannak tanuló, m.vállalói vizumok is amikkel már lehet kezdeni valamit, de nagy a bürokrácia és sokba is kerülnek.... Nekem turistavizumom van még korábbról amúgy amit anno elég könnyen megadtak.Ha van még kérdésed, irj!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Járt már vki közületek Roseville-ben (Michigen)?

Milyenek az ottani emberek?
Van erd? a közelében?
Milyen az èghajlat? Milyen a nyár, a tél?
El?re is köszönöm a(z értelmes) válaszokat.

0

Valaki szállt már meg ilyen CoughSurfinges embereknél?

Lenne pár kérdésem:
Ételt italt adnak?
Illik ajándékot vinni nekik, vagy venni esetleg nekik valamit?

3

Kanadaba utaznek es beutazasi engedellyel ill. vizummal kapcsolatban keresek pontos infot?

Olyan valaszoljon, aki pontosan tudja, hogy milyen felteteleknek kell megfelelni.
Elore is koszonom!

1

Az ESTA nyomtatványnál nem fogadja el az ékezetes vezeték-, ill keresztnevet. Hogy lehet ezt a problémát kiküszöbölni?

4

Szilveszter a Time Square-en?

Egyik nagy álmom, hogy egy szilvesztert New Yorkban, a Time Square-en töltsek a barátaimmal. És eddig úgy néz ki, hogy jöv? ilyenkor összejön! Kell fizetni azért, hogy valaki ott lehessen vagy ingyenes és az lehet ott, aki odafér?

3

Torontóból hogyan lehet eljutni a Niagara vízeséshez?

Egy Niagara túra az kb. mennyi id?t vesz igénybe? Kell ott szállást foglalni?

5

Kanadai munkavízum -IMM1442WP?

Kanadai munkavízumhoz megkaptam a jóváhagyó levelet -IMM1442- .2 évig érvényes. A vízumot a határon kapom (elméletileg) amikor belépek. A melóhely ami alapján a munkaengedélyt igényeltem már nem aktuális. Ez okozhat komplikációt a Kanadai határon vagy ez semmit sem számít? Csak olyanok válaszát várom akinek van tapasztalata ezen a téren. Köszönöm.

3

Repült mar valaki ugy az USA-ba, hogy elötte at kellett szallnia elötte az USA egyik varosaban? Livancsi lennek hogy zajlott az atszallas az USA-ban.

7

Mekkora a munkanélküliség USA-ban?

Jobb, vagy rosszabb a helyzet Nyugat, és Kelet Európában?

13

Kanadából és az Egyesült Államokból nem nagyon szoktak elvándorolni?

Csak mert itt is sok olyat olvasok hogy észak-amerikába akarnak menni.De olyanról keveset hallok hogy Kanadából vagy az Egyesült Államokból vagy akár Ausztráliából akarna Európába telepedni..

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!