Találatok a következő kifejezésre: Tényleg megkapják magyarok a (1 db)

Tényleg megkapják a magyarok a vízummentességet és ha igen, mikortól?

Legjobb válasz: Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.

Melyik országba? Mert pl Kínába minden országból kell kérni vízumot.
Nos, máris tanultam tõletek! Ugyanis én úgy keveredtem erre a kérdésre, hogy nyomogattam az "Egy véletlen kérdés"-t így fogalmam sem volt, hogy milyen témakörökön belül vagyok, csak a kérdést olvastam, de már - a jóvoltotokból - megtaláltam az "Észak-Amerika"-t baloldalt. A kérdésre pedig mostanra meg is van a válasz, néhány feltételtõl függõen mégiscsak megkaptuk a vízummentességet, ha biometrikus útlevéllel rendelkezünk, meg kitöltünk a neten pár kérdõívet. Bõvebben itt :http://hetivalasz.hu/cikk/0811/vizummentes_usa És Bush... hát már õ sincs! http://umsz.manna.ro/umsz+/obama_nyerte_amerikai_elnokvalasz.. Sokat változott a világ a kérdés feltevése óta!
Hiába akarnának kimenekülni a magyarok, mivel nem dolgozhatnak kint. 9 éves ott tartózkodás után igen. A fekete munkán meg ha rajtakapják az embert a munkáltatónak nem a legjobb, és szerintem nem sokan szeretnének megbukni. Én most jöttem haza Californiából, hallottam pár dolgot errõl. A vízum eltörlésérõl meg mindig csak beszélnek, de semmi látszatja nincs
Ha a magyarok vizummentesseget kapnanak minden fiatal akinek mersze van elmenekult volna mar Mo-rol. Nem fog Mo. vizummentesseget kapni. Gondolj bele ez megy hosszu evek ota es semmi nem tortent - ahogy pl. az amerikai illegalis bevandorlokkal sem tortenik semmi. A semmirol beszelgetnek mert valamivel ki kell tolteni az idot.
A vízumkényszer azt jelenti, hogy az adott ország, aki vízumhoz köti a belépést nem bízik meg a belépõ ország állampolgáraiban. Az, hogy ki kényszerül vízumra az USA-beli belépéshez törvény szabályozza. Mint ahogy azt is, hogy ki kaphat vízummentességet. Ha Magyarország teljesíti a vízummentesség feltételeit (javarészt az USA-ban való magyar által elkövetett bûncselekmények aránya, a beadott vízumkérelmek elutasítási hányadának meghatározott szint alá történõ tartós csökkenése), akkor országunk állampolgárai vízummentesen léphetnek majd az USA-ba.
Bush már sokáig nem lesz mivel ez a második ciklusa többet nem is lesz, így nem érdeke semmilyen ilyen dolog, , mi meg nem szavazhatunk amúgy sem, szóval senkinek nem érdeke hogy mi megkapjuk a vízummenteséget vagy nem., nem gyuri, hogy választás elött igérget aztán meg hátbatámad. igazából talán azért kapjuk meg egyszer mert uniosok vagyunk. de jó az ha egy ország belépési engedélyt kér.
Igaza van a kérdezõnek, ha a hozzászólók megnézik a topikot, egyértelmû a kérdés. Válaszolva: az egész inkább csak egy politikai fogásnak tûnik szerintem. Bush szerint szeretné elérni, hogy még az õ ideje alatt meglegyen a vízummentesség. Jah. Aztán majd visszavonják. Vagy eleve olyan feltételekhez kötik majd az országba belépést, hogy gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint a vízum. Gondolj bele, miért akarná az USA, hogy mi csak úgy ki be járkáljunk?
A kérdező hozzászólása: igazad van földrajz! nem arrol szól, hanem ha tudnál olvasni akkor tudnád milyen témakörben vagy és akkor nem kéne gondolatot olvasnod.
Most ez a fórum arról szól, hogyan olvassunk gondolatot???
az nem történelem, hanem földrajz :) ))
A kérdező hozzászólása: nem ártana egy ki történelmet tanulnotok! mivel észak amerika témakörben vagyunk kína és szerbia nem észak amerika!
Jóóóóóó sokat várnunk kell...
De napirenden van az USA-felé történõ vízummentes belépés lehetõsége is, így a kérdezõ akár azt is kérdezhette, hogy az USA-ba mikortól mehet vízum nélkül... Ha errõl van szó, és a közeljövõ pár éven belül szeretnél az USA-ba utazni, akkor gondoskodj arról, hogy megfelelj a vízumfeltételeknek, mert a vízummentes amerikai utazásra még várnunk kell...
Szerintem Szerbiara Vajdasagra gondol a kerdezonk! A valaszom elobb utobb igen , vagyis jolenne:)
Szia!már megkaptuk 2008 november 17-tõl a magyarok vizummemtesek, ami annyit jelent hogy elutazásod elõtt azért nyújts be egy ESTA kérelmet, hogy legyen egy kis kontrolljuk felettünk. Egyébkéntm ez még mindig csak a turistavizumra vonatkozik. Egyszeri beutazáskor max 3 hót lehet vele kint tartózkodni, ami egyszer még meghosszabbitható még 3 hóval, igy összesen 6 hó lehet turistaként. Vannak tanuló, m.vállalói vizumok is amikkel már lehet kezdeni valamit, de nagy a bürokrácia és sokba is kerülnek.... Nekem turistavizumom van még korábbról amúgy amit anno elég könnyen megadtak.Ha van még kérdésed, irj!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A közeljövőben tervez valaki hosszabb kintlétet Kanadában? Mennyire reális nem bejelentett munkát találni manapság (mosogatás, bármi ilyesmi)?

Jól jönnének tapasztalatok olyanoktól akik voltak kint mostanában vagy esetleg ott vannak. Hamarosan véget ér az itteni munkaviszonyom és azt tervezem, hogy fél évre kimegyek, már régóta vágyom Kanadába.

4

Mit vigyek magammal egy 3 ejszakas kirandulasra?

En 14 eves lany vagyok Kanadaban es a sulival megyunk kirandulni novemberben,amikor hideg van, es kicsit honvagyam szokott lenni amikor nem vagyok nagyon ismerosokkal.Kerhetek meg tippeket , hogy hogyan vigyek ugy kajat , hogy az allatok ne erezhessek , muszaly vinnem mert ha bena lesz a kaja akkor szivtam. Bocsi de nincs ekezetem a gepen. Elore is koszonom a tippeket! :)

3

Kijotem amerikaba itt vagyok 6 honapja papirok nelkul es lehet inkabb atmennek nemetbe, szerintetek menyek vagy ne?

24

Hogyan tudhatok meg egy pontos címet Amerikában?

Van egy régi ismer?söm, akivel már jó ideje elszakadtunk egymástól. Szeretnék neki meglepetést okozni, és csomagot küldeni, egy könyvet. Azt tudom, hogy hol dolgozik: Memorial Community Center, Johnson City, Tennessee. Hogy tudhatnám meg ennek az épületnek a pontos címét? Van valami nemzetközi tudakozó? Google map-en és a város weboldalán próbálkoztam, ennek a központnak sehol nem találtam a címét.

4

Kaliforniába melyik városokba érdemes menni?

Google ezt adta ki népesebb városainak:

9

Mit vigyek magammal? Esetleg tapasztalatok!

Kora nyáron tavasszal megyek ki Chicagóba, szeptembert?l oda járok egyetemre.Már találtam szobát...3 másik egyetemistával lakok majd együtt...Nem tudom mit vigyek magammal...persze az alap dolgok oké... de azon kívül.

5

USA állampolgár testvérrel a hátam mögött mennyi idő a zöldkártya kérelmezés folyamata?

(Az USAba természetesen)

2

Kanadai tanulás?

Szeretnék jöv?re Kanadában tanulni és megszeretném érdekl?dni, hogy miként lehet kijutni oda. Szakma tanulás lenne.

2

Vancouver melyik részén laknak a Gazdagok és a Kanadai Sztárok?

Mert sokan mondták hogy Vancouver Kanada Hollywood-ja!!!

2

Hány órával van korábban az USA keleti partjainál (egészen pontosan New Yorkban)? És mennyivel Los Angelesben?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!