Találatok a következő kifejezésre: Tényleg megáll fejlődésben (3 db)

Dohányzástól tényleg megállunk a fejlődésben vagy ez egy tévhit?

2 hónapja visszaszoktam a cigire,azóta nemis eszek vagy csak 2 naponta.Fogytam 4 kilót és kezdenek összemenni a melleim.Ez a cigitől lehet? 17L

Legjobb válasz: Nem. Ez szimplan attol,hogy nem eszel,de ez lehet a cigi miatt is. Nem allsz meg a fejlodesben, de a cigi rengeteg sejtet rombol,sok anyagot von el a szervezettol,ami lassitja a fejlodest.

Nem. Ez szimplan attol, hogy nem eszel, de ez lehet a cigi miatt is. Nem allsz meg a fejlodesben, de a cigi rengeteg sejtet rombol, sok anyagot von el a szervezettol, ami lassitja a fejlodest.
Nem, ez nem tévhit, hanem tudományos okai vannak. A dohányzás (sok, egyéb káros hatása mellett) oxigénhiányt okoz a szervezetben, ami gátolja a sejtek fejlõdését és helyes mûködését.

Ha valaki anorexiás tényleg megáll a fejlődésben? és ha igen és kigyógyul, és újra rendesen eszik megint elkezd fejlődni a szervezete?

Legjobb válasz: igen, megáll, sõt le is épül. okozhat maradandó károkat, akkor is, ha kigyógyulsz, pl. agykárosodást is. vagy a fogaid se nõnek vissza.

igen, megáll, sõt le is épül. okozhat maradandó károkat, akkor is, ha kigyógyulsz, pl. agykárosodást is. vagy a fogaid se nõnek vissza.
Igen megáll. Elõször elkezd hullani a hajad, száraz lesz a bõröd, a körmöd töredezik és kékes színû lesz, a hidegben a végtagjaid kékes színûek lesznek, mert tönkre megy a érkeringésed, gyakran fogsz szédülni, folyton fájni fog a fejed, el is ájulhatsz, mindig fáradt leszel, elõször csak a sportot nem fogod bírni, késõbb már egy negyed órás séta is kifáraszt, depressziós leszel, nem lesz energiád/kedved semmihez, még bulizni se, fázni fogsz a legnagyobb hõségben is, sok kávét és energiát iszol, hogy ébren maradj, ettõl remegni fog a kezed és szívritmus problémáid lesznek. Kigyógyulni belõle SOHA nem lehet teljesen. Felszedsz 5-10 kilót nagy keservek árán, de még ekkor is megrögzötten figyeled, hogy amit eszel az hány kcal. Valamilyen szinten regenerálódik a szervezet, de LESZNEK MARADANDÓ KÁROSODÁSOK. Mind mentális, mind fizikai. Remélem, elég elrettentõ amit írtam. Hidd el, én keresztül mentem rajta és hiába "gyógyultam meg" soha nem leszek teljesen egészséges. Én nem szándékosan akartam anorexiás lenni. Nem is értem, hogy gondolhatják komolyan azok, akik ezt menõnek, divatnak tartják. Ebben nincs semmi felemelõ, követendõ dolog. Ez egy betegség, egy börtön, amibe ha bekerülsz, már sose jutsz ki. Nem ajánlom senkinek. Én szerencsére már jól vagyok, legalábbis jobban mint két éve. De még mindig nem bírok napi 800 kcal-nál többet enni. Szerencsére a barátom mellettem van, õ segít a gyógyulásban. Remélem egyszer újra egészséges lehetek, és anélkül megehetek egy zsömlét, hogy utána meg akarnék halni a bûntudat miatt..
A kérdező hozzászólása: köszi.nem akarok amugy az lenni..nagyonnem.:/

Tényleg megáll a fejlődésben a mell ha borogatjuk? Vagy ez csak babona?

Én amikor beütöttem,borogattam és tényleg kisebb,mint a másik.. ez csak véletlen? :(

Legjobb válasz: Ez csak babona!!!!! Nehogy elhidd!! A mell növekedésének semmi köze nincs a borogatáshoz. Valószínûleg még növésben van a melled, és azért kisebb az egyik, mint a másik. Nyugi, a bal nekem is láthatóan kisebb (pedig már 18 vagyok..:S)

Ez csak babona!!!!! Nehogy elhidd!! A mell növekedésének semmi köze nincs a borogatáshoz. Valószínûleg még növésben van a melled, és azért kisebb az egyik, mint a másik. Nyugi, a bal nekem is láthatóan kisebb (pedig már 18 vagyok..:S)
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon köszi, megnyugodtam! =)
Ez csak egy hiedelem. Én 20 éves vagyok és a bal mellem nekem is kisebb, de ez van. És nem borogattam meg semmi. A nõknek alapjában véve egyik mellük nagyobb, mint a másik, csak van, akinek nem olyan észrevehetõ.
A mell a hormonoktól nõ, borogatással ezt nem tudod befolyásolni. Annak szoptatáskor van jelentõsége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!