Találatok a következő kifejezésre: Tényleg maradi manapság a (1 db)

Tényleg maradi dolog manapság a férjhez menés és a nagy lakodalom?

Legjobb válasz: Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?

Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?
szia.mi pont ma jelentkeztünk be házasságkötésre!nekünk hétköznap lesz, és csak a két tanú lesz jelen!azon a hétvégén pedig, kizárólag a szûk családdal, velünk együtt 19fõ, elmegyünk és megvacsizunk!egyszerû ruciban, csak a fényképészhez megyünk el, hogy legyen emlék!nem lesz nagy hacacáré, mégis a legboldogabb nõ vagyok, hogy megtaláltam azt a férfit akivel kölcsönösen imádjuk egymást!és nem zavar hogy nem lesz habos-babos ruha, meg 10kilométeren vonuló násznép!mert úgy érzem, hogy nálam boldogabb ember nincs a világon!mert tiszta szívbõl szeretem a párom! ez az én véleményem!
Ganítom leginkább az anyagiak motiválják azokat, akik nem tartanak nagy lakzit! Mostanában voltunk egy kb. 100 fõs lakziban, és elmondások szerint mindennel együtt 1, 8 millióba került, pedig nem volt nagy felhajtás! Én szégyenlem magam, hogy nekem sem telt rendes lakzira, csak a szûk családi kör volt jelen a polgári esküvõn! Templomban se voltunk, és nem volt igazi menyasszonyi ruhája sem a feleségemnek, csak egy kosztümben volt, én meg öltönyben! Nekem a második volt, de neki az elsõ, (igaz a fiunk akkor már két éves volt) de máig is azt érzem, hogy valami pótolhatalanból kimaradt! Ettõl függetlenül boldogan élünk!
A férjhez menés nem megy ki a divatból.Amelyik pár ezt kihagyja, örökre kimarad egy különleges dolog az életükbõl.Nincs nõ szerintem aki ne álmodozott volna a menyasszonyi ruháról, és arról hogy megkérik a kezét.A félelem, és a kudarc ami visszatartja az embereket.A nagy lagzi sem divatjamúlt, sõt a tehetõsebbek kiváltsága lett, mert gondoljunk csak bele, nem olcsó dolog.
se a házaság se a nagy lakodalom nem maradi, ha az lenne akkor nem lenne tele az összes étterem szálloda nyarankénmt esküvökkel. január-februárban már el kell az összes jó hely. szombatonként 15 percenként van az összes nagy városházán esküvö. szóval szerintem 10-20 éve fele ennyi nagy esküvö nem volt. nekem egy 100 fös esküvöm volt. templomi is volt. és nagy lagzi, lagzis zenével és dínom dánom (3 éve) gyönyörü ruhám, lufik, organsa és millió virág. ez egy álom volt a részemre, igaz meg is engedhettük. de az is igaz hogy most divat nem férjhezmenni, és élettársi kapcsolatban élni. szerintem ez is csak egy divat, úgy ahogy az esküvöi ruha is.
A házasság nem maradi, csak a nagy lakodalom. Viszont azzal házasodj, aki komolyan is gondolja. Annak nincs sok értelme, hogy kihajtod belõle a házasságot - aztán tart, amíg tart.
Egyáltalán nem maradiság, hogyha valaki összeházasodik vkivel. Csak a mai világban már nem annyira elterjedt. Én pl: nem igazán akarok férjhez menni senkihez. És nem azért, hogy majd kikacsintgassak a kapcsolatból és az sem érdekelne, hogyha korlátok közé szorítanak. csak egyszerûen, hogyha belegondolok abba hogy a barátommal összeházasodok és ha szakítunk pár év után egy csomó ezernyi dolgot kell ahhoz elintézni hogy újra két külön ember legyünk. De persze ez csak az én véleményem. Aztán ott van a gyerek. Akinek nincs tisztességes melója és lakása annak nem kéne vállalnia gyereket, hogyha még magát sem tudja eltartani. Lehet lepontozni, ha valakinek nem tetszik!
igen, sokaknak maradi dolog a házasság. azoknak, akik nem mernek egy életre egy embert választani, akik szeretnének kikacsintgatni a kapcsolatból, akik egyéniségek és nem lehet õket korlátok közé szorítani, akik nem akarnak gyerekeket felvállalni, akik nem akarnak törõdni a szüleikkel (ápolni, amikor megöregednek)... én inkább vállalom, hogy maradinak mondanak és élek egyszerû boldogságban.
Akkor ne párbajozz és légy boldog! Éld úgy az életed ahogy neked tetszik. Egy boldog házasságban élõ házasság párti! Én imádom ezt a dolgot:) ))
A kérdező hozzászólása: mindenki azt mondja nekem hogy meg fogom bánni, én nem így érzem de már fáradt vagyok a szópárbajhoz
Az elöbb elfelejtettem : gyakran hallom hogy papír nélkül is boldogok , ezt elhiszem , de mi még boldogabbak voltunk hogy van papírunk is és nem úgy mutat be a párom :a barátnõm hanem : a feleségem !
A házasság nem az, de a nagy lagzi igen, ez az én véleményem csupán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen menyecskeruhát választanátok ha?

Ha a téma az 1920-as évek lenne! Várom a linkeket?

6

Debrecenben keresnék olyan menyasszonyi ruha kölcsönzőt, ahol 50-52-es méretben is vannak ruhák. Valakinek van tapasztalata benne?

0

Ti mit tennetek a helyben?

Aug 3-an lesz( lenne) az eskuvo, de ma a parom emailei kozott talaltam h 2napja regisztralt egy szexpartner kereso oldalra.... Szamon kertem mire a valasz nem O volt... Nana higyjem is el... Most arra gondol h a kedves exe muvelte mindezt... Mit gondolnatok???

20

Kit hívtatok meg az esküvőre és kit a lagziba? Mi alapján válogattatok?

Vagy meghívtatok mindenkit a polgárira és a lagzira is?

15

Õszi esküvő. Tippek, tapasztalatok?

Dekoráció,csokor,torta stb témában szeretnék minél többféle ötletet, képet, tippet:) Még csak tervezgetési fázis, esküvő még 2-3 éven belül biztos nem lesz megtartva.

4

Milyen menyasszonyi ruhát érdemes választani?

Az a helyzet 154 cm vagyok és 60 kg. Még nem voltam próbálni ,majd jövőhéten megyek ,csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

7

Szerintetek ezt a ruhát megtudná itt valaki Magyarországon varrni nekem? Uszály nélkül szeretném, és a ne melltől induljon a szoknya, hanem korzetos legyen /vagy mintha korzet lenne/. Csak kérdés, hogy ilyen csipkét betudnak-e itt szerezni.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/38539..

3

Szerintetek egy 80 fős esküvő kb mennyi pénzből jön ki?

Kb mindenből igyekszünk a középkategóriás dolgot választani.

A keretünk 2 millió forint ,de én azért kicsit lejjebb szeretnék költeni.

17

Esküvöi fotost olcson tudnatok nekem ajanlani?

Jövö tavasszal vagy nyaron lenne az esküvönk. Lagzi is lesz, szeretnénk azt is megörökiteni. Viszont a beallitott képek nem olyan fontosak, maxiumum fél-1 orat birnank végigpozolni, inkabb a spontan eseményeket kellene lekapni. Néhany képet retusalni, illetve egy albumot késziteni. Nem kell profi fotos, gyakornok is megfelel.

10

Volt már aki esküvő előtt nem sokkal találkozott az "Igazival"?

Hogyan döntöttél lemondtad az esküvőt? vagy azóta is bánod?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!