Találatok a következő kifejezésre: Tényleg maradi manapság a (1 db)

Tényleg maradi dolog manapság a férjhez menés és a nagy lakodalom?

Legjobb válasz: Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?

Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?
szia.mi pont ma jelentkeztünk be házasságkötésre!nekünk hétköznap lesz, és csak a két tanú lesz jelen!azon a hétvégén pedig, kizárólag a szûk családdal, velünk együtt 19fõ, elmegyünk és megvacsizunk!egyszerû ruciban, csak a fényképészhez megyünk el, hogy legyen emlék!nem lesz nagy hacacáré, mégis a legboldogabb nõ vagyok, hogy megtaláltam azt a férfit akivel kölcsönösen imádjuk egymást!és nem zavar hogy nem lesz habos-babos ruha, meg 10kilométeren vonuló násznép!mert úgy érzem, hogy nálam boldogabb ember nincs a világon!mert tiszta szívbõl szeretem a párom! ez az én véleményem!
Ganítom leginkább az anyagiak motiválják azokat, akik nem tartanak nagy lakzit! Mostanában voltunk egy kb. 100 fõs lakziban, és elmondások szerint mindennel együtt 1, 8 millióba került, pedig nem volt nagy felhajtás! Én szégyenlem magam, hogy nekem sem telt rendes lakzira, csak a szûk családi kör volt jelen a polgári esküvõn! Templomban se voltunk, és nem volt igazi menyasszonyi ruhája sem a feleségemnek, csak egy kosztümben volt, én meg öltönyben! Nekem a második volt, de neki az elsõ, (igaz a fiunk akkor már két éves volt) de máig is azt érzem, hogy valami pótolhatalanból kimaradt! Ettõl függetlenül boldogan élünk!
A férjhez menés nem megy ki a divatból.Amelyik pár ezt kihagyja, örökre kimarad egy különleges dolog az életükbõl.Nincs nõ szerintem aki ne álmodozott volna a menyasszonyi ruháról, és arról hogy megkérik a kezét.A félelem, és a kudarc ami visszatartja az embereket.A nagy lagzi sem divatjamúlt, sõt a tehetõsebbek kiváltsága lett, mert gondoljunk csak bele, nem olcsó dolog.
se a házaság se a nagy lakodalom nem maradi, ha az lenne akkor nem lenne tele az összes étterem szálloda nyarankénmt esküvökkel. január-februárban már el kell az összes jó hely. szombatonként 15 percenként van az összes nagy városházán esküvö. szóval szerintem 10-20 éve fele ennyi nagy esküvö nem volt. nekem egy 100 fös esküvöm volt. templomi is volt. és nagy lagzi, lagzis zenével és dínom dánom (3 éve) gyönyörü ruhám, lufik, organsa és millió virág. ez egy álom volt a részemre, igaz meg is engedhettük. de az is igaz hogy most divat nem férjhezmenni, és élettársi kapcsolatban élni. szerintem ez is csak egy divat, úgy ahogy az esküvöi ruha is.
A házasság nem maradi, csak a nagy lakodalom. Viszont azzal házasodj, aki komolyan is gondolja. Annak nincs sok értelme, hogy kihajtod belõle a házasságot - aztán tart, amíg tart.
Egyáltalán nem maradiság, hogyha valaki összeházasodik vkivel. Csak a mai világban már nem annyira elterjedt. Én pl: nem igazán akarok férjhez menni senkihez. És nem azért, hogy majd kikacsintgassak a kapcsolatból és az sem érdekelne, hogyha korlátok közé szorítanak. csak egyszerûen, hogyha belegondolok abba hogy a barátommal összeházasodok és ha szakítunk pár év után egy csomó ezernyi dolgot kell ahhoz elintézni hogy újra két külön ember legyünk. De persze ez csak az én véleményem. Aztán ott van a gyerek. Akinek nincs tisztességes melója és lakása annak nem kéne vállalnia gyereket, hogyha még magát sem tudja eltartani. Lehet lepontozni, ha valakinek nem tetszik!
igen, sokaknak maradi dolog a házasság. azoknak, akik nem mernek egy életre egy embert választani, akik szeretnének kikacsintgatni a kapcsolatból, akik egyéniségek és nem lehet õket korlátok közé szorítani, akik nem akarnak gyerekeket felvállalni, akik nem akarnak törõdni a szüleikkel (ápolni, amikor megöregednek)... én inkább vállalom, hogy maradinak mondanak és élek egyszerû boldogságban.
Akkor ne párbajozz és légy boldog! Éld úgy az életed ahogy neked tetszik. Egy boldog házasságban élõ házasság párti! Én imádom ezt a dolgot:) ))
A kérdező hozzászólása: mindenki azt mondja nekem hogy meg fogom bánni, én nem így érzem de már fáradt vagyok a szópárbajhoz
Az elöbb elfelejtettem : gyakran hallom hogy papír nélkül is boldogok , ezt elhiszem , de mi még boldogabbak voltunk hogy van papírunk is és nem úgy mutat be a párom :a barátnõm hanem : a feleségem !
A házasság nem az, de a nagy lagzi igen, ez az én véleményem csupán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok ajánlani valakit Villány környékén aki szépen fel tudná diszíteni a termet? Valamint egy cukrászdát ahol finom tortákat készítenek elfogadható áron?

Jövő év júniusában tartjuk az esküvőnket. Ezért keresünk valakit aki szépen ki tudná disziteni a termet székszoknyával élővirággal lufival stb. Illetve aki finom tortákat készít a környéken. Ha esetleg árakat is tudnátok írni azt külön megköszönném!

2

Budapesten hol vállalnak gyors esküvői meghívó készítést?

5

Az esküvőt az apósomék fizetik, mi sajnos nem tudunk beszállni a költségekbe. Szerintetek akkor ne tartsunk esküvőt?

21

Rámjön a hasmenés akárhányszor felhozza a párom az esküvő témát! Véletlen egybeesések, vagy valamilyen rejtett problémám van?

Már együtt vagyunk évek óta, gyermekünk is van. Én egészen addig elleneztem a házasságot, amíg őt nem ismertem, de azóta tényleg el tudom képzelni, hogy feleség legyek.

De akárhányszor szóbahozza, de ezt halál komolyan mondom, minden egyes beszélgetésnél amint szóba jön az esküvő (nem másé, hanem hogy majd nekünk lesz) elkezd görcsölni a hasam és rohanok a wc-re... Ez már kb 5-6 alkalommal előfordult.

Mi lehet ez?

6

Ti melyik gyűrűt választanátok?

http://ekszerszalon.unas.hu/spd/unas_966643/Sargafeher_arany..

9

Hogy tetszik ez a ruha jobban?

A fekete övvel jó, vagy anélkül jobb lenne?

14

Õszintén: boldogabb vagy a házasságban, mint azelőtt?

Jövő évben esküvőre készülünk és ennek apropóján elég sok negatív dolgot hallottunk. Nem kimondottan azt hangsúlyozták, hogy a házasság rossz, de kivétel nélkül minden rokon utalt arra, hogy nehogy azt higgyük könnyű lesz, sőt volt olyan, aki boldognak tűnik a házassáhban és mégis azzal viccelt, hogy ha mégegyszer döntenie kellene, hogy férjhez megy akkor jól meggondolná.

Õszintén kérdezem tőletek - házasságban élők -, boldogabbak vagytok a házasságban, mint azelőtt vagy ha vissza lehetne menni az időben, akkor ti is meggondolnátok mégegyszer?

7

Mennyibe kerül átlagosan a titánium karika gyűrű?

Titánium karika gyűrűt szeretnék,de elég eltérő árakat találtunk.5000Ft/db ártól 150 000Ft/db árig.Melyik a reális,átlagosan mennyibe kerülnek,illetve Győr-Moson-Sopron megyében hol van ékszerüzlet ahol lehet kapni titánium gyűrűt?

4

Milyen zenék mentek nektek a polgári szertartás alatt? Leírnátok nekem, mindet!

Köszi :)

5

Ismeri valaki a Betty szalont a Teréz körúton?

Érdemes ott ruhát kölcsönözni? Szépen áttudják alakítani?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!