Találatok a következő kifejezésre: Tényleg maradi manapság a (1 db)

Tényleg maradi dolog manapság a férjhez menés és a nagy lakodalom?

Legjobb válasz: Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?

Nem maradiság ! Csak érdemes elgondolkodni hogy megtérül e ? Hogy érdemes e a Náncsi nénit is elhívni vagy elég a "szûk" család?
szia.mi pont ma jelentkeztünk be házasságkötésre!nekünk hétköznap lesz, és csak a két tanú lesz jelen!azon a hétvégén pedig, kizárólag a szûk családdal, velünk együtt 19fõ, elmegyünk és megvacsizunk!egyszerû ruciban, csak a fényképészhez megyünk el, hogy legyen emlék!nem lesz nagy hacacáré, mégis a legboldogabb nõ vagyok, hogy megtaláltam azt a férfit akivel kölcsönösen imádjuk egymást!és nem zavar hogy nem lesz habos-babos ruha, meg 10kilométeren vonuló násznép!mert úgy érzem, hogy nálam boldogabb ember nincs a világon!mert tiszta szívbõl szeretem a párom! ez az én véleményem!
Ganítom leginkább az anyagiak motiválják azokat, akik nem tartanak nagy lakzit! Mostanában voltunk egy kb. 100 fõs lakziban, és elmondások szerint mindennel együtt 1, 8 millióba került, pedig nem volt nagy felhajtás! Én szégyenlem magam, hogy nekem sem telt rendes lakzira, csak a szûk családi kör volt jelen a polgári esküvõn! Templomban se voltunk, és nem volt igazi menyasszonyi ruhája sem a feleségemnek, csak egy kosztümben volt, én meg öltönyben! Nekem a második volt, de neki az elsõ, (igaz a fiunk akkor már két éves volt) de máig is azt érzem, hogy valami pótolhatalanból kimaradt! Ettõl függetlenül boldogan élünk!
A férjhez menés nem megy ki a divatból.Amelyik pár ezt kihagyja, örökre kimarad egy különleges dolog az életükbõl.Nincs nõ szerintem aki ne álmodozott volna a menyasszonyi ruháról, és arról hogy megkérik a kezét.A félelem, és a kudarc ami visszatartja az embereket.A nagy lagzi sem divatjamúlt, sõt a tehetõsebbek kiváltsága lett, mert gondoljunk csak bele, nem olcsó dolog.
se a házaság se a nagy lakodalom nem maradi, ha az lenne akkor nem lenne tele az összes étterem szálloda nyarankénmt esküvökkel. január-februárban már el kell az összes jó hely. szombatonként 15 percenként van az összes nagy városházán esküvö. szóval szerintem 10-20 éve fele ennyi nagy esküvö nem volt. nekem egy 100 fös esküvöm volt. templomi is volt. és nagy lagzi, lagzis zenével és dínom dánom (3 éve) gyönyörü ruhám, lufik, organsa és millió virág. ez egy álom volt a részemre, igaz meg is engedhettük. de az is igaz hogy most divat nem férjhezmenni, és élettársi kapcsolatban élni. szerintem ez is csak egy divat, úgy ahogy az esküvöi ruha is.
A házasság nem maradi, csak a nagy lakodalom. Viszont azzal házasodj, aki komolyan is gondolja. Annak nincs sok értelme, hogy kihajtod belõle a házasságot - aztán tart, amíg tart.
Egyáltalán nem maradiság, hogyha valaki összeházasodik vkivel. Csak a mai világban már nem annyira elterjedt. Én pl: nem igazán akarok férjhez menni senkihez. És nem azért, hogy majd kikacsintgassak a kapcsolatból és az sem érdekelne, hogyha korlátok közé szorítanak. csak egyszerûen, hogyha belegondolok abba hogy a barátommal összeházasodok és ha szakítunk pár év után egy csomó ezernyi dolgot kell ahhoz elintézni hogy újra két külön ember legyünk. De persze ez csak az én véleményem. Aztán ott van a gyerek. Akinek nincs tisztességes melója és lakása annak nem kéne vállalnia gyereket, hogyha még magát sem tudja eltartani. Lehet lepontozni, ha valakinek nem tetszik!
igen, sokaknak maradi dolog a házasság. azoknak, akik nem mernek egy életre egy embert választani, akik szeretnének kikacsintgatni a kapcsolatból, akik egyéniségek és nem lehet õket korlátok közé szorítani, akik nem akarnak gyerekeket felvállalni, akik nem akarnak törõdni a szüleikkel (ápolni, amikor megöregednek)... én inkább vállalom, hogy maradinak mondanak és élek egyszerû boldogságban.
Akkor ne párbajozz és légy boldog! Éld úgy az életed ahogy neked tetszik. Egy boldog házasságban élõ házasság párti! Én imádom ezt a dolgot:) ))
A kérdező hozzászólása: mindenki azt mondja nekem hogy meg fogom bánni, én nem így érzem de már fáradt vagyok a szópárbajhoz
Az elöbb elfelejtettem : gyakran hallom hogy papír nélkül is boldogok , ezt elhiszem , de mi még boldogabbak voltunk hogy van papírunk is és nem úgy mutat be a párom :a barátnõm hanem : a feleségem !
A házasság nem az, de a nagy lagzi igen, ez az én véleményem csupán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jó ötlet lehet arborétumban tartani az esküvőt?

A lelkész is ott adna minket össze.

6

Templomi esküvő, igen vagy ne?

párom is és a családja is elég vallásos, templomba is járnak rendszeresen. én kicsit sem tartom magam vallásosnak. amiben én hiszek teljesen eltér a katolikus vallástól, nem voltam se elsőáldozó, se bérmálkozó mert már elsőáldozás után meguntam a pap prédikációját. viszont most h az esküvő elég sokszor előjön témaként elgondolkodtam. én hajlandó lennék vállalni mindent ami egy templomi esküvővel jár (az én esetemben elsőáldozás, bérmálás stb) annak ellenére h én soha nem voltam és nem is leszek vallásos. a páromért és a családjáért megtenném, mert szeretem. viszont amikor ezt a családomnak elmeséltem elég furcsán néztek rám. ők azon a véleményen vannak h ha én ennyire nem vagyok vallásos akkor ne is legyen templomi esküvőm. de nem mondhatom azt a páromnak h márpedig nem, mikor ez neki fontos. én nem zárkózok el a templomi esküvőtől, csak azért mert nekem nincs sok jelentősége. tudom h a párom nagyon boldog lenne tőle és ha ő bolog attól h a pap előtt is kimondjuk az igent akkor én nem akarom ezt elvenni tőle.

25

Lagziba 3 éves gyerekkel? Eleven kisfiú, minden érdekli, szerintetek el lehet vinni?

Addig maradnék vele, amíg van kedve, apja várná csak meg a menyasszonytáncot.

26

Mennyi idővel kell az esküvő időpontja előtt szólni az önkormányzatnak?

Melyik a leghamarabbi idõpont amikor már be lehet jelentkezni? A rokonságnak mikor szóltatok?

10

Van köztetek olyan, aki Budapesten tartotta az esküvőjét úgy hogy egy termet bérelt? Megírnátok hogy hol volt az esküvő és honnan hozattátok az ételt, italt? Ajánlanátok őket másnak vagy nem?

0

Ugye igazam van, lehet menyasszonyi ruhám?

Võlegènyemmel úgy döntöttünk, hogy nem lesz templomi esküvönk csak polgári erre az anyja teljesen kiakadt, hogy az nem lehet mert ott nincs menyasszonyi ruha / öltöny stb. mert az csak a templomban lehet. Ugye hogy ez nem igaz? Minden ugyanaz ugye csak nem a pap prèdikál? Lehet zene ès minden?

25

A Royal szalonokban milyen árban lehet kölcsönözni ruhát?

Gondolom márka, fazon és egyéb kategóriák szerinti árak vannak, de kb milyen árfekvések vannak?? Ott találtam meg álmaim menyasszonyi ruháját és szeretném tudni, hogy KB milyen árra számíthatok, ha bemegyek a szalonba!

5

Valaki felismeri?

Valamelyikőtök felismeri ezt a ruhát?
Ki a tervezője?
Elég ha láttátok valamelyik magyar szalonban..

Ez az álom ruhám, de csak ez a linkem, vagy google képkeresőben talált képem van.

Segítsetek légyszi!
(vagy ha tudtok hasonlót, akár nem levehető boleróval, mert a cél, hogy hosszúujju legyen, akkor linkelhettek)

köszönöm


13

Milyen az, ha egy menyasszonyon keret nélküli szemüveg van az esküvőn?

Kiskorom óta szemüveges vagyok, mindenki úgy ismer, soha nem hordtam kontaktlencsét és nem is szeretnék, nem zavar a szemüveg, de tudom, hogy egyesek szerint ez "elfogadhatatlan" egy menyasszony esetében.

10

Ehhez a ruhához milyen haj illik?

Ez a ruha:

És ilyen frizurát szerettem volna, de nem tudom ehhez a ruhához illik-e:

Vagy adhattok még frizura ötleteket. Kontyot nem szeretnék.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!