Találatok a következő kifejezésre: Tényleg működik a módszer, hogy (2 db)

Tényleg működik az a módszer, hogy arra gondolunk alvás előtt amit szeretnénk álmodni akkor tényleg arról álmodunk?

Kicsit hülyekérdés de értitek nem?:)

Legjobb válasz: nálam így van:) tök jó

nálam így van:) tök jó
Van benne igazság. Pl: a mi nap hajnal fele álmodtam egy rossz dolgot, felis ébredtem, miután vissza aludtam, /persze elõtte azon járt az agyam/, a történet folytatodott, mit ne mondjak, nem volt nagy élmény. Nálam bevált, de nem mindenki egyforma, biztos érkeznek nemleges válaszok is.
náalm még soha nem volt ilyen
Szerintem emberfüggõ, és mentális állapot. hogy épp mijen testi-lelki állapotban vagyunk. De szerintem igen, beválik. PL: amikor rengeteget gondoltam arra, hogy mennyire szeretnék már kisbabát, és miért nemjösn össze, akkor azt álmodtam, hogy megszülöm és a kezembeeadják, és gyönyörû volt:D Amugy én olyat is ismerek, hogy ha valaki alszik és belesúgunk valamit a fülébe akkor arról fog álmodni.
Van rá esélyed, de nem sok. Inkább csak elõfordulhat néha ilyen. Arról álmodsz, amit az agyad még nem tudott feldolgozni.
nálam mûködik.
Csak olyasmit.Nálam így szokott lenni.
kallos tükörfény hajolaj. Ennél jobb nincs:) Ha szõke vagy van szõke változatban is, én most azt vettem.
váltogasd az öblítésnél a hûvösebb-melegebb vizet, szárításnál meg mindig a hajszálad pikkelyeinek irányába fújd a levegõt, szóval lentrõl felfelé. de a legjobb, ha napon szárítod. meg ugye a balzsamok, de azok csak felesleges vegyszerek. az a legjobb, ha minél kevesebb sampont használsz, pár hajmosás után nagyon szépen rendbejön a haj, és egészségesen csillogni fog :)
*FENTRÕL LEFELÉ
Tele vannak a drogériák mindenféle hajra való szirsz*rral, nem kell mindenféle hülyeséget kenni a hajadra... ha már egy hajadnak megfelelõ jó fajta balzsamot találsz attól is fényes lesz a hajad. Persze kínlódhatsz ilyen banános-sörös kezeléssel is, de az büdös is, meg helyette ugyebár használhatnál normális szert is, szóval felesleges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!