Találatok a következő kifejezésre: Tényleg működik a módszer, (3 db)

Tényleg működik a Norbi Update módszer?

Nekem eddig semmilyen fogyókúra nem sikerült, ezt a módszert pedig sokat lehet látni. Voltak emberek, akik nagyon sok kilót fogytak, többen ezzel a módszerrel. De megnyugtatna, ha nem csak 1-2 (akiket a tv-ben látni) hanem olyan embereknek is sikerült, akik nem a tv-ben dicsekedtek vele, csak sikerült lefogyniuk a módszerrel.

Legjobb válasz: Minden lowcarb táplálkozás segít, mûködik. Update címszóval, márkával viszont nem táplálkozást hirdetnek, hanem konkrétan szemetet adnak el az embereknek. Ettõl még mûködik, mert a cukormentes hulladék tény és való nem hizlal, csak éppen hasznos tápanyag sincs benne. De problémás anyagok már igen, és itt kezdõdik az egész szépsége..

Minden lowcarb táplálkozás segít, mûködik. Update címszóval, márkával viszont nem táplálkozást hirdetnek, hanem konkrétan szemetet adnak el az embereknek. Ettõl még mûködik, mert a cukormentes hulladék tény és való nem hizlal, csak éppen hasznos tápanyag sincs benne. De problémás anyagok már igen, és itt kezdõdik az egész szépsége..
Figyelj ez nem ilyen egyszerû. Utána kéne olvasnod az alapvetõ információk megszerzéséhez. Ajánlom a BodyBuilder.hu honlapot ott töltsd le a sárga kapszula nevû pár 10 oldalas szöveget onnan kiderül minden. Ha kérdésed van írj privátba
Itt a linkje is kikerestem a kedvedért http://body.builder.hu/sargakapszula.htm4
Én egy hónap alatt 4 kg-t fogytam vele.
Olvasd el valamelyik könyvét, aztán döntsd el, hogy hiszel-e benne. Én könyvtárból hoztam ki, nem kell megvenni. Ezüst színû és vastag, azt hiszem 2004/2005-ös könyve.
Én hat éve élek update szerint, és nekem bevált. Akkor 66 kg voltam, aztán az update-vel lefogytam 55-re, és így most nagyon vékony vagyok és tartom a súlyomat azóta is. Az a lényeg, hogy légy kitartó, mert nekem kb. 3 hónap után indult meg a fogyás és lassan mentek le a kilók, de viszont nem ereszkedett meg a bõröm. Ez nem diéta, hanem egy életmód.
hogy jegyeztétek meg hogy mi hova tartozik? tudom hogy a könyvbe leírja, de macerás minden étkezésnél elõkeresni ... valami jó tipp erre esetleg? :)
mozgás, mozgás, mozgás..ennyi az egész nem kell ide sem Norbi sem Kis Pista..

Tényleg működik az a módszer, hogy arra gondolunk alvás előtt amit szeretnénk álmodni akkor tényleg arról álmodunk?

Kicsit hülyekérdés de értitek nem?:)

Legjobb válasz: nálam így van:) tök jó

nálam így van:) tök jó
Van benne igazság. Pl: a mi nap hajnal fele álmodtam egy rossz dolgot, felis ébredtem, miután vissza aludtam, /persze elõtte azon járt az agyam/, a történet folytatodott, mit ne mondjak, nem volt nagy élmény. Nálam bevált, de nem mindenki egyforma, biztos érkeznek nemleges válaszok is.
náalm még soha nem volt ilyen
Szerintem emberfüggõ, és mentális állapot. hogy épp mijen testi-lelki állapotban vagyunk. De szerintem igen, beválik. PL: amikor rengeteget gondoltam arra, hogy mennyire szeretnék már kisbabát, és miért nemjösn össze, akkor azt álmodtam, hogy megszülöm és a kezembeeadják, és gyönyörû volt:D Amugy én olyat is ismerek, hogy ha valaki alszik és belesúgunk valamit a fülébe akkor arról fog álmodni.
Van rá esélyed, de nem sok. Inkább csak elõfordulhat néha ilyen. Arról álmodsz, amit az agyad még nem tudott feldolgozni.
nálam mûködik.
Csak olyasmit.Nálam így szokott lenni.
kallos tükörfény hajolaj. Ennél jobb nincs:) Ha szõke vagy van szõke változatban is, én most azt vettem.
váltogasd az öblítésnél a hûvösebb-melegebb vizet, szárításnál meg mindig a hajszálad pikkelyeinek irányába fújd a levegõt, szóval lentrõl felfelé. de a legjobb, ha napon szárítod. meg ugye a balzsamok, de azok csak felesleges vegyszerek. az a legjobb, ha minél kevesebb sampont használsz, pár hajmosás után nagyon szépen rendbejön a haj, és egészségesen csillogni fog :)
*FENTRÕL LEFELÉ
Tele vannak a drogériák mindenféle hajra való szirsz*rral, nem kell mindenféle hülyeséget kenni a hajadra... ha már egy hajadnak megfelelõ jó fajta balzsamot találsz attól is fényes lesz a hajad. Persze kínlódhatsz ilyen banános-sörös kezeléssel is, de az büdös is, meg helyette ugyebár használhatnál normális szert is, szóval felesleges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!