Találatok a következő kifejezésre: Tényleg működik a (120 db)

Szerintetek tényleg működik a Roulette Bot Plus?

Azt szeretném megtudni hogy a Roulette Bot Plus mennyire megbízható a fizetős kaszinónál.

Legjobb válasz: Nagyon gyorsan felejtsétek el! Ma 1000, ismétlem 1000, még1x 1000 dollárt buktam vele. Második napja használom, az elején nagyon jól felvitt, aztán akárhogy figyeltem elbukott 1000 dollárt pár óra alatt! Többször pedig le is állítottam, amikor már nagyon akarta pakolni, de még így se! Levitt, aztán felvitte vissza, de utána megint zuhanás, és egyszer csak nulla! Nehogy belevágj, full bukta az egész!

Nagyon gyorsan felejtsétek el! Ma 1000, ismétlem 1000, még1x 1000 dollárt buktam vele. Második napja használom, az elején nagyon jól felvitt, aztán akárhogy figyeltem elbukott 1000 dollárt pár óra alatt! Többször pedig le is állítottam, amikor már nagyon akarta pakolni, de még így se! Levitt, aztán felvitte vissza, de utána megint zuhanás, és egyszer csak nulla! Nehogy belevágj, full bukta az egész!
Most buktam vele 359$ szerinted müködik? Esetleg akkor ha van 5000$ bankrollod:) Ha müködne mindenki nyomná és nem dolgozna senki:) Kiváncsiságból teszteltem 2 napig- nyugodj bele a casinók keményen belenyulnak szerintem még a szoftvert is õk csináltatják:) A roulett szerencsejáték vagyis ha nyersz gyorsan vedd a pénzed és törölj mindent felejsd el- nehogy a rabja légy mert hosszútávon csak vesztesz:( 22 x egymás után páratlan szám meg 17 x egy szín ezt csak nagy bankrollal lehet védeni:)
annyira lehet mint amennyire az összes többi gépi rulett, semennyire, vagy a be és kifizetésre gondolsz? az maximálisan megbízható, ezek a netes szerencsejátékok sokkal szigorúbban vannak tartva mint az élõ kaszinók. de egy tipp, ha rulettezni szeretnél mindenképpen valódi körülmények között tedd, ahol a gravitáción múlik hová pottyan a golyó, ha szeretnél adok pár nyerõ tippet amivel növelheted a nyerési esélyed.
Próbáld ki és megtudod :) Játékpénzbe is lehet nyomni. Persze az 1 kicsit más.:) RBP meg csak annyit, ha tényleg müködne mindenki használná. Senkinek nem kéne dolgoznia mivel napi 100.000 Ft is megkeresne.Persze, hogy mûködik 1 ideig ez a beetetés, de amikor esetleg pénzt is akarsz látni belõle Jé nem fog úgy szuperálni ahogyan szeretnéd:) Ne feled a netet nem csak te olvasod, hanem akik a kaszinókat üzemeltetik:) Miért is van annyi belölük? Csak addig vagy nyerõ amig virtuálisan ott látod a szép számokat ami még nem a tiéd:) Szerinted miért van az, hogy 1 kaszinóba, ha be akarsz fizetni pénz akkor 1 perc alatt ott van? Viszont a kifizetés 3-4 napnál kezdõdik és itt nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy sok pénzt akarok kivenni? Ráadásul még törölheted is a tranzakciót, hogy visszautaltasd a kaszinó számládra. Viszont, ha megtudod állni, hogy amíg nem fizetik ki a nyereményt nem játszol akkor lesz pénzed csak utána nehogy elkapjon a gépszíj. Mivel hosszútávon a kaszinó lesz a gyõztes :) ))
Amúgy rengeteg roulette robot van. Ezek közül is a fizetõsek a legjobbak, de ezeket is fegyelmezetten kell használni. Csak akkor vágj bele ha van felesleges min 200$ és mindig a legalacsonyabb téten napi 2 alk. Szerintem, ha nem vagy mohó és megelégszel napi 50-100$ akkor lehet esélyed. Itt olvashatsz többet is: http://onlinecasino.blog.hu/2011/08/18/rulett_robot_strategi..
Háát, hogyne mûködne :D Ha végtelen mennyiségû tõkével rendelkezel! Nagyon óvatosan ezzel, és a hasonló kamu programokkal!! Ezeket csak azért hozta létre a készítõje, hogy neki ebbõl legyen pénze, utána ha befektetsz lóvét, õ meg csak röhög a markába, hogy egy újabb naív embert tudott anyagilag nullázni!! Ez a program az ÖSSZES BUKÓ "stratégiát" játssza, vagyis hiába az eleje jól is megy, de a vége úgyis az lesz, hogy GAME OVER!!! Ne legyetek naívak, és ne higgyjetek minden "csodaprogramban". Ha ezek tényleg mûködnének, a kaszinók már régen bezártak volna, és mindenki gazdag lenne!! Okosan emberek, okosan!!
Én sem ajánlom mindenkinek, elég, ha csak egy szûk réteg keres vele pénzt.
Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem az!
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat.
"BalericBlue válasza: Én sem ajánlom mindenkinek, elég, ha csak egy szûk réteg keres vele pénzt. " MUhhaha! Hülyeséget én is tudok mondani...

Tényleg működik a Norbi Update módszer?

Nekem eddig semmilyen fogyókúra nem sikerült, ezt a módszert pedig sokat lehet látni. Voltak emberek, akik nagyon sok kilót fogytak, többen ezzel a módszerrel. De megnyugtatna, ha nem csak 1-2 (akiket a tv-ben látni) hanem olyan embereknek is sikerült, akik nem a tv-ben dicsekedtek vele, csak sikerült lefogyniuk a módszerrel.

Legjobb válasz: Minden lowcarb táplálkozás segít, mûködik. Update címszóval, márkával viszont nem táplálkozást hirdetnek, hanem konkrétan szemetet adnak el az embereknek. Ettõl még mûködik, mert a cukormentes hulladék tény és való nem hizlal, csak éppen hasznos tápanyag sincs benne. De problémás anyagok már igen, és itt kezdõdik az egész szépsége..

Minden lowcarb táplálkozás segít, mûködik. Update címszóval, márkával viszont nem táplálkozást hirdetnek, hanem konkrétan szemetet adnak el az embereknek. Ettõl még mûködik, mert a cukormentes hulladék tény és való nem hizlal, csak éppen hasznos tápanyag sincs benne. De problémás anyagok már igen, és itt kezdõdik az egész szépsége..
Figyelj ez nem ilyen egyszerû. Utána kéne olvasnod az alapvetõ információk megszerzéséhez. Ajánlom a BodyBuilder.hu honlapot ott töltsd le a sárga kapszula nevû pár 10 oldalas szöveget onnan kiderül minden. Ha kérdésed van írj privátba
Itt a linkje is kikerestem a kedvedért http://body.builder.hu/sargakapszula.htm4
Én egy hónap alatt 4 kg-t fogytam vele.
Olvasd el valamelyik könyvét, aztán döntsd el, hogy hiszel-e benne. Én könyvtárból hoztam ki, nem kell megvenni. Ezüst színû és vastag, azt hiszem 2004/2005-ös könyve.
Én hat éve élek update szerint, és nekem bevált. Akkor 66 kg voltam, aztán az update-vel lefogytam 55-re, és így most nagyon vékony vagyok és tartom a súlyomat azóta is. Az a lényeg, hogy légy kitartó, mert nekem kb. 3 hónap után indult meg a fogyás és lassan mentek le a kilók, de viszont nem ereszkedett meg a bõröm. Ez nem diéta, hanem egy életmód.
hogy jegyeztétek meg hogy mi hova tartozik? tudom hogy a könyvbe leírja, de macerás minden étkezésnél elõkeresni ... valami jó tipp erre esetleg? :)
mozgás, mozgás, mozgás..ennyi az egész nem kell ide sem Norbi sem Kis Pista..

Van itt bárki akinek tényleg működik a mágia?

Tudom én hogy hit kell hozzá meg stb de akinek van hozzá hite meg stb-je annak működik? NEM akarok varázsolni csakérdekel hogy létezik bárki akinek működik?

Legjobb válasz: Ha csak hit alapon mûködik, az már régen rossz. Az a legalja. A kérdésre válaszolva: van, csak kevés.

Ha csak hit alapon mûködik, az már régen rossz. Az a legalja. A kérdésre válaszolva: van, csak kevés.
Én egyszer csináltam 6 évvel ezelõtt egy szerelem bevonzó "varázslatot", inkább ima volt, másnap találkoztam az igazival, a múlt évben feleségül mentem hozzá, most meg már babánk is van. Nekem mûködött, pedig akkor nagyon el voltam keseredve, és "mit veszíthetek" alapon idéztem meg a szerelmet az életembe.
Attól függ, mit értesz mágia alatt. :D Mert amit az én szótáramban jelent, az nekem mûködik :P De az valóban hasonlít a korábban említett agykontrollhoz hasonló bevonzásosdira, illetve, vannak azért egyéb dolgok is emellett, amiket szintén használok, és mûködnek... (pl. rúnák. Na, az tényleg meglepõ... O.o )
Persze, h mûködik, csak jól kell megrakni... http://img2.indafoto.hu/10/5/92355_399482754b409a237fdfe8521..
Magyarázkodhatnánk, órákig minek nem müködik persze hit, kell hozzá és valóban ha Elhiszed hogy hangosabban szól a Tv miután párszor rácsaptál akkor valóban hangosabbnak érzed majd. xD
A kérdező hozzászólása: Fantasztikus lehet JÉGsárkány de tûzgolyókat egy hülyegyerek is tud csinálni -.- :DD
jégsárkány , elmész ám a faxomba:) majdnem félrenyeltem a röhögéstõl, mikor elolvastam mit írtál....
Nekem igen! Minden reggel, mikor unatkozom tûzgolyókat dobálok a szomszéd tyúkjaira!
igen, de ha hit kell hozzá, akkor az nem mágia igazából, hanem csinálsz egy ceremóniát, ami lehet bármi, pl esõtánc, és utána a hited által bevonzod, vizualizálod az adott dolgot, amit szeretnél, és megjelenik az életedben.magyarán agykontrollt csinálsz. de h ezek közül bármelyiket tudnád-e használni, az már jó kérdés...
Igen, én is így fogom fel.
A kérdező hozzászólása: na az eddigiek alapján nem sok olyan van akiknek mûködik. kedves 4-eske.ha mûködik elképzelhetõ hogy kipróbálnám.bár szerintem a mágiának hit nélkül is mûködnie kéne, mert ha nem akkor már csak önmegtévesztés ahogy 5-öske mondta( vagy én igy fogtam fel).
Neki is csak ott mûködött, itt neki sem mûködne.
Úgy érted, Harry Potteren kívül?
Nem próbáltam, de ha hinnék benne mûködne. Ez logikus! Elhinném, hogy mûködik és kész! Szerintem ennyi reális alapja van a mágiának!
ha csak érdekel, akkor miért nem olvasol róla könyveket, rengeteg van a témában. bírom az ilyet, nem akarok ezt meg azt csinálni, csak kiváncsi vagyok mûködik-e... miért érdekel, talán mégis szeretnél vmit, csak magad nem mered kipróbálni, és a mások által pozitív vagy negatív tapasztalatokon keresztül szûrnéd le, h érdemes -e belevágni. amúgy sztem bele se kezdj, ezzel a hozzáállással.
A kérdező hozzászólása: de pl neked mûködik ha már próbáltad?
Ha van abszolút hited, mûködik a mágia!!! Megcsinálod a sok-sok hókusz-pókuszt, azután elhiszed, hogy sikerült! Ennyi...
Chuck Norris nem használ mágiát! Õ maga a mágia!

Hajhosszabbításra tényleg működik a ricnusolaj? Mert lassan kéthónapja használom, hetente és egész éjjel fennthagyom, elő is melegítem, de alig látok változást. :/ eleve gagyin nő a hajam.

Legjobb válasz: Ez hashajtó olaj, az ég világon semmi hatása nincs a hajra. A fejbõrre kenve gyakran hajhullást okoz, nem is szabadna oda használni. Fõleg nem egész éjjelre, attól max lassabban fog nõni.

Ez hashajtó olaj, az ég világon semmi hatása nincs a hajra. A fejbõrre kenve gyakran hajhullást okoz, nem is szabadna oda használni. Fõleg nem egész éjjelre, attól max lassabban fog nõni.
tesóm fodrász, õ azt vallja, hogy mûködik, de nekem sem használt nagyon
Én használtam pár alkalommal, de nem láttam semmi javulást, csak hullott tõle a hajam! És azoknak az ismerõseimnek, akik szintén használják, elég fakó, fénytelen lett a hajuk, és én mivel szeretem, hogy van a hajamnak egy egészséges fénye, inkább abbahagytam a használatát, és azóta inkább türelmesen várom, hogy magától nõjön... 17L
Én két alkalommal kentem a hajamra és a hajtövemre is, hagytam 3 órát állni, majd lemostam. Olivíolajjal volt higítva. Pár hét után kétszeresére dúsult a hajam és rengeteget nõtt.
http://kremmania.hu/kremek/egyeb-gyogyszertari-ricinusolaj Olvasgasd! Ennyi vélemény szerintem meggyõzõ. De tény, hogy mindenki haja másképp reagál. Én is használom, könnyeben ki tudom fésülni, sokkal puhább a hajam. Méregetni nem szoktam, de idõvel úgyis meglátom, mert nekem is lassacskán szokott nõni.
Nekem ez lesz 3. hét, hogy használom. Nem tudom nõtt-e, de ha nem is lesz gyorsabb a növés, akkor is fogom használni. A hajam sokkal fényesebb, kevésbé zsírosabb lesz. Ugye mindig szerdán és vasárnap mosok hajat, de most simán elég a csütörtök vasárnap is, ami nekem hatalmas javulásnak számít, mert szerdán nagyon ramaty állapotban van. Sokkal dúsabb, és puhább, plusz fényesebb is tõle a hajam. Ne hagyd fenn egész éjjelre, én 2-3 órára hagyom fenn csak, és nekem nagyon könnyen ki is jön, pedig most is tök sokat raktam rá. :)

Szerintetek így tényleg működik a hajvilágosítás? Videó!

http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo&list=UUUMyZ3GFwAP..

Legjobb válasz: Nem, én nem próbáltam, de nem is hiszem hogy fogom, nem kenek mindenféle dolgot a hajamra, mert ha mindent kipróbálnék amit látok már biztos nem lenne hajam, én a hajvilágosítást mindig szakemberre bízom!

Nem, én nem próbáltam, de nem is hiszem hogy fogom, nem kenek mindenféle dolgot a hajamra, mert ha mindent kipróbálnék amit látok már biztos nem lenne hajam, én a hajvilágosítást mindig szakemberre bízom!
A kérdező hozzászólása: De ezzel épp a festést és a szõkítést szeretném elkerülni, mert kb ugyanilyen sötét hajam van és nem fogja be semmi :S
Hát akkor próbáld meg, de ha elrontod akkor nagyobb kárt csinálsz, mint hasznot, mert nem mindenkinek egyformán reagál a haja az ilyen cuccokra!
Szerintem meg tök jó, mert ezek természetes dolgok, nem vegyszerek.Már csak arra lennék kíváncsi hogy festett hajra kente e ezeket.. Én kipróbálom!

18 éves fiú vok. Nem egy nagy szerszámmal áldott meg az élet. Ugyebár a férfiak büszkeségét, önbizalmát a nemiszerv mérete is befolyásolja. Valakinek van vmi ötlete ami tényleg működik a pénisz vastagságának és hosszának növelésére?

Legjobb válasz: A orvosi beavatkozás is rejt némi veszélyt. 1, Itt ne várj értelmes válaszokat, 5-bõl 4 ember agyilag zokni. 2, Keress fel egy magán urológust, tanácsért illetve egyéb lehetõségek miatt.

A orvosi beavatkozás is rejt némi veszélyt. 1, Itt ne várj értelmes válaszokat, 5-bõl 4 ember agyilag zokni. 2, Keress fel egy magán urológust, tanácsért illetve egyéb lehetõségek miatt.
LOL... Azt szerintem jobb neked is, meg a kiszemelt lányoknak is, ha csak pisilésre használod :) Bocsi, ha tapintatlan voltam, de ami tény, azt ne szépítsük. 19L
Bakker menyi agybeteg ember... Figyelj, elvileg, egy csajnak 7 cm is elég, a többi meg csak ráadás. Az európai átlag, azt hiszem hogy 13 cm között mozog. Na már most elõször hidd el hogy egyik csaj sem fogja lecentizni a farkad, és mondjuk 2-3 cm se ide se oda. Az átlag csajok nem is szeretik a 17-18 cm-tõl nagyobbat, mert az már fájós. És a végére meg csak annyit, hogy én elégítettem ki csajt már újjal is meg nyelvvel is, és mind a kettõ jóval kisebb mint a farkam, de szerintem még a tiédtõl is szóval, csak bátran.
Szia! Nem akarod kipróbálni esetleg fiúkkal? Lehet, elsõre kicsit meredeken hangzik, ha eddig nem jutott eszedbe a dolog, de gondolj bele, hogy egy fiúval úgy is tudnád élvezni a szexet, hogy neked nem kell közben a péniszméreted és a teljesítményed miatt aggódni! Mit szólsz hozzá? Ha a lányokkal nem megy, szerintem gondolkozz el rajta! ;) egy bi srác
Elozo valaszolo: masoknak valahogy sokkal konnyebb tanacsokat adni, mint a sajat hazam tajan rendet rakni, de egyebkent igazad van es amikor leirom a tanacsot, olyankor kicsit magamat is gyozkodom, hogy ennek az aggodasnak semmi ertelme. Foleg ugy - es ez neked szol, kerdezo - ha van baratnod, aki elfogad es oromet tudtok szerezni egymasnak. Mas ezen kivul nem nagyon szamit!
hát akkor hajrá! egyébként azt elárulod, hogy tényleg kicsi vagy csak beképzeled?
ja, mûtét
10 cm-es az még nem olyan gáz, viszont aki 7 cm-est írta elég nagy ostobaságot állított.Az is tud kellemetlen emlékeket okozni a nõnek ha kicsi, és nem csak ha nagy...szóval, 7 cm-essel nem sok mindent lehet kezdeni, a G-pontot sem éri el, azzal max, csak döfködni lehet, és a hüvelynyílást is teljesen szétcseszi.
Oké, nem szép dolog a mérete miatt oltogatni szegényt, de azért az már a másik véglet, amikor megpróbáljátok megmagyarázni, hogy a 10 cm nem gáz, meg tulajdonképpen majdnem átlagos. Az átlagos az a 15 cm, attól a 10 cm marha messze van. Összehasonlításképpen 10 cm-es fütyijük a 10-12 éves kisfiúknak van általában.
Elozo valaszolo: azert nem "gaz" a peniszmerete, mert o maga irja, hogy van baratnoje, aki elfogadja es gondolom oromet is tudnak szerezni egymasnak. Ezert teljesen felesleges kinoznia sajat magat. Feljon erre az oldalra, feltesz egy ilyen kerdest es 100%, hogy lesznek, akik azt irjak, hogy ez a borzaszto es nagyon kicsi (elismerem, hogy valakinek tenyleg kicsi lenne, habar azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ferfi nemcsak egy peniszbol all es lehet, hogy valaki egy 10 centissel is tok jol teljesit), o meg valoszinuleg ezekre a valaszokra fog koncentralni es tovabb ragja magat. Szoval szerintem nem kene a merettel tobbet foglalkoznia a kerdezonek, mert ez maximum akkor lenne problema, ha emiatt ismerkedni sem merne.
nem a méret számít, hisz a barátnõd elfogad így.. akkor szeresd õt hisz mindenkinek van hibája.. lehet neked ez a hibád, de õ elfogad így is, és szeretitek egymást, nem de bár?
12-es, azért még neked sincs késõ...ideje lenne megfogadnod a saját tanácsodat!
11-es vagyok. az az exem annyit görcsölt, hogy a végén fel sem állt neki. mindent próbáltam, nagyon türelmes voltam. utána jött az, hogy ronda vagyok neki. na kösz. ne görcsölj, mert hidd el nincs annál rosszabb. ha szeret így és elfogad, akkor add meg neki azt az örömöt, hogy jól érzed magad vele...
Figyelj, ha van baratnod es komoly a kapcsolatotok, akkor itt az ideje, hogy megbekelj magaddal, nincs semmi okod a penisznovelesre es az aggodasra! En annyira ragorcsoltem erre a "tul kicsi a peniszem" temara, hogy 26 evesen ott tartok, hogy nem volt meg baratnom, amikor eselyem lehetett volna kapcsolatra, mindig megfutamodtam, gatlasos vagyok es zarkozott, a kornyezetemben talalgatnak az emberek, hogy mi lehet a bajom (altalaban melegnek szoktak gondolni)... Szerintem te ne ezt az utat valaszd, inkabb oruljetek egymasnak a baratnoddel es foglalkozzatok egymassal, ne a meretekkel!
A kérdező hozzászólása: A sok agyasnak, komolyan kérdeztem, nem vagyok bu.zi és az értelmesebbeknek köszi a válaszokat. Barátnõm van õ elfogad így de én nem tudok magammal békét kötni.
figyi, van akinek ez jön be. de komolyan! igaz, hogy nagyon kevés nõnek. õket kell megtalálnod. utolsónak üzenem, hogy egy 10 cm-es farkat meg lehet különböztetni egy 15 cm-estõl kívülrõl és belülrõl is...bocsi.
hupsz, nem ide
Chicholina XDDDD õ a legszexibb. [email protected]ám szívesen.
A kérdező hozzászólása: 10 cm =/
http://www.mellplasztika.hu/mellplasztika/macrolane-mellnagy.. nem mellnagyobbítás:D hanem a 8. barna felíratnál ott van, hogy pénisz vastagítás.
Elõbb valld be szépen, hogy mekkora!
Ha ennyire zavar, egyetlen dologgal tudod kompenzálni: a helyesen megválasztott pózokkal! Bõven akad olyan, amiben a "kicsi" a jó! :) keresgéljetek :)

Tényleg működik a kalóriaszámolásos diéta/életmód?

Szeretnék belekezdeni, már számolgattam is ezzel:

Legjobb válasz: szerintem érdemes odafigyelni az mindenképpen jó..én nem szoktam megrögzötten számolgatni, csak kb-ra, de általában ez nélkül is tudom már hogy mi fér bele a mai napi kcal szükségletembe. ezen az oldalon nem kell kivonnod semmit. Elõször is állítsd át fontról kg-ba, majd alul ott van azis hány kcal kell a fogyáshoz.

szerintem érdemes odafigyelni az mindenképpen jó..én nem szoktam megrögzötten számolgatni, csak kb-ra, de általában ez nélkül is tudom már hogy mi fér bele a mai napi kcal szükségletembe. ezen az oldalon nem kell kivonnod semmit. Elõször is állítsd át fontról kg-ba, majd alul ott van azis hány kcal kell a fogyáshoz.
Egy év alatt adtam le, és 4 éve tartom. Ha többet ettem, egyszerûen nem ment a fogyás.Semmi bajom nem lett, minden leletem normális, a bõröm sem nyúlt meg.
mert az nettó koplalás. koplalás után a masszívan takarékon lévõ szervezetedben meg 1200 kcal esetenként akár hízást is eredményezhet, ettõl még a tény tény marad. 1200 kcal alatt egészségtelen hosszú távon táplálkozni és pont. orvosilag ez bizonyított tény. 1200 kcal alá azért nem megyünk mert egy átlagos, nem koplalásban lévõ, egekbe küldött kortizol szintû nõ simán 1600-2000 kcalt éget el naponta azzal hogy a napi teendõit ellátja. a kortizol szint növekedése viszont takarékra kapcsol. ebbõl komoly hormonális problémák és megnövekedett eü problémák kockázatok származhatnak csak... tudod a kortizol az izmokat támadja... a szív is izom többek között... nem ma lesznek keringési problémáid, vagy vese/máj gondjaid. de hosszú távon jelentõsen csökkentheted ezzel a táplálkozással a várható élettartamodat...
jah és persze mozgás nélkül se érdemes diétába belecsapni. az életmód váltás lényege pont az hogy valamilyen szinten az aktív életviteledet megõrizd. ha 800 kcal kell hogy fogyhass de 1200 tól már hízol akkor simán ehetsz 1300-at is és fél órát kimész kocogni vagy valami más mozgást találsz amit szeretsz. azzal el tudod égetni simán a különbséget. ezek mellett meg erõsödik az izomzatod, jó a keringésednek, a tüdõdnek, és még sorolhatnánk. de persze lehet mozgás nélkül is. kérdés meddig tartható és milyen az eredménye...
és 1200 alá nem megyünk... ott is le van írva, soha semmilyen körülmények között.
Miért ne mennénk alá?Én 800kcal-t eszem évek óta, ezzel fogytam le 38 kg-t, és ezzel is tartom.1200-tól megint hízni kezdenék, ilyen vagyok.
Annyira bírom, hogy itt mindenki orvos, meg prof, és okosabbak a szakembereknél. Igen, én nem ehetek 1200-at, mert hízni fogok tõle, de ennyi év után már nem is kell.És ha hiszed, ha nem, pizzázni is szoktam, meg néha egy kis alkohol is belefér!Nekem egy komplett orvosi team állította össze a diétámat, felügyelték 20 hónapig, de ti biztosan okosabbak vagytok náluk...
Írta valaki, hogy van 800 kalóriás étrendje, amivel sokat fogyott. El tudnád nekem küldeni privátban az étrendet?
ha 120 centis vagy akkor esetleg 800 kalória okés. amúgy meg nem tudom milyen orvos az aki ilyen alacsonyra lövi be a kalóriaszükségleted, mivel csak azzal hogy élsz már eleve több kalóriát égetsz. én sem vagyok egy égimeszelõ, 157 centi vagyok és az alapanyagcserém 1300, 1600-1700 kalóriával simán súlyt tartok. na mindegy éld le az életed 800 kalóriával.
az is lehet hogy fotoszintetizál:D
Õ energiatakarékos, bix értsd már meg! Afrikában is rá kéne állni erre..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! igyekezni fogok! :) és remélem nálad meg marad minden ilyen rendben! (:
Kár volt ide írnom...Ha valami nem úgy megy másnál, mint nálatok, akkor az hazudik.Mi okom lenne rá?És miért kellene itt bizonygatnom akár mit is?800-at eszem, évek óta nincsen bajom, nagyon kövér, és beteg voltam, ezzel lefogytam és tartom, az állapotomat gyógyultnak mondják.Sportolni nem sportolok, de egy céget viszek egyedül, egész nap rohanok, meg nem állok, és mégis este is energikus vagyok, semmi bajom sincsen. Szóval ez én vagyok, az ti, mi ebben a hihetetlen? Kérdezõ, sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: én elhiszem neki, mindig a jót feltételezem az emberekrõl, és mi oka lenne hazudni? :) ki tudja, mi van a háttérben... ha mégis, akkor bocsánatot kérek, mert elhittem :) de a 800at én alapból kevésnek találom, nem is tudnám tartani se... 1300ra álltam be kb. :)
bix: kár hogy nem lehet lájkolni a válaszodat :D
milyen betegséged van hogy orvos team állította össze a diétádat?:D nem orvos vagyok hanem közel 7 éve vagyok a "szakmában", és melóm miatt se kevés orvos vesz körbe, plusz nem egy diétán vagyok túl. ha nincs semmiféle betegséged ami miatt ennyire alacsony kalórián kell lenned, akkor nettó [email protected]ág. ha ez orvosilag indokolt akkor persze lehet... de azt viszont pl nem hiszem el hogy az orvosok azt mondták volna hogy meg ne mozgdulj. mert hogy 800 kcal-al te nem fogsz sportolni... pedig ha egy team rakta össze a kajádat... nagyon meseszagú ez nekem
A kérdező hozzászólása: én is azt tudom h nagyon nem szabad alá menni, nem egészséges... majd meglátjuk de szerintem azt nem is bírnám... és kedves utolsó, mennyi idõ alatt adtad le a 38at? nekem is akörül kellene, de lehet hogy kevesebbet, mert a csontom erõsebb, nehezebb.
Ajánlok nektek egy ingyenes programot kalóriaszámoláshoz: A Kalóriabázis honlap magyar nyelvû, magyar kajákkal.

Tényleg működik a citromlé a házi hajszőkítéshez?

Ha igen, pontosan milyen arányban kellenek a hozzávalók ? És körülbelül mennyit sz?kít ? (középbarna a hajam)

Legjobb válasz: Szia! Ne csináld! Nagyon tönkreteszi a hajat! Inkább fodrász!

Szia! Ne csináld! Nagyon tönkreteszi a hajat! Inkább fodrász!
Nekem kicsit világosabb lett tõle a hajam, pedig nem használtam sokat. Eredetileg azért csináltam, mert hallottam, hogy lassítja a zsírosodást. Kicsit tényleg szárít, de ha pakolást teszel rá utána, nem lesz baj.

Ricinusolaj tenyleg karos a fejborre? Noveszto hatasa heti egyszeri hasznalattal is mukodik?

a hajtore meg vegre akarom ralni fpkent de mindenkepp maszirozaskor rakerul,itt pefoglattam mar olyan kommentelot,aki szerint nagyon karos emiatt foleg orakig fenn hagyva. bocsi telorol irok...:)

Legjobb válasz: heti egynél többször nem is ajánlatos. Van akinek nrem jó de sokaknak tényleg gyorsabban nõ tõle. Embere válogatja próbáld és és kiderül neked okoz-e bármi problémát.

heti egynél többször nem is ajánlatos. Van akinek nrem jó de sokaknak tényleg gyorsabban nõ tõle. Embere válogatja próbáld és és kiderül neked okoz-e bármi problémát.
A ricinusolajnak nincs hajnövesztõ hatása, nem tudom ezt ki kezdte a neten terjeszteni, de ez egy hülyeség. Ha hozzáértõ orvost kérdeznél akkor még hitelest választ is kaphatnál errõl. Méghozzá azt hogy a hajnövekedés nem befolyásolható, nem gyorsítható, nem is lassítható. Az olaj pedig nem jó a fejbõrnek mert tömény, beleül a pórusokba, persze ha lemosod fél órán belül az még nem okoz bajt.
Van akinek pedig bevált, igaz én is használtam egy idõben, de azon kívül, hogy szép fénye lett tõle a hajamnak mást nem nagyon vettem észre... Szóval nem nõtt tõle a hajam, pedig nekem is ez lett volna a célom. Én hajnövesztésre hennát használok- az utóbbi már megtette hatását, szépen nõ a hajam tõle:) . De egyébként én is úgy olvastam, hogy csak is heti egyszer szabad a hajra felkenni.
A kérdező hozzászólása: ertem akkor lehet csak kcsit javit a szerkezeten meg fenyesebbe puhabba tedzi igy egeszsegesebb es azert latszik ugy h jobban no :)
Nekem jobban nõ tõle a hajam, kb 2 centit havonta.Heti kétszer szoktam feltenni, viszont nem hagyom fent 2-3 óránál tovább, mert felesleges és szerintem többet ártana, mint használna.Egyébként rengeteg hajnövesztõ napló van, amiben ricinussal növesztenek hajat, szerintem azokban egyértelmûen látszik a növekedés, nem csak bebeszélik maguknak az emberek(fényképes bizonyítékok vannak a növekedésrõl és elég látványosak).
Lehet, hogy ez is csak legenda és beképzeltem, de a Panthenol nagyon jó cucc! Én hajmosás elõtt vittem fel a hajamra, kb. másfél órával (hetente mosok csak hajat, mert nem zsírosodik gyorsan) hajmosás utána pedig nagyon jó puha lett a hajam és úgy vettem észre, hogy gyorsabban is nõ. Ricinusolajat is használtam, de nem hozott nagy változást, kimosni is hosszadalmas volt, sok samponnal, ami nem hinném, hogy olyan jót tesz a hajnak, akármilyen protein, meg kutyafüle van benne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!