Találatok a következő kifejezésre: Tényleg lehet a (1620 db)

Tényleg lehet a mentőket taxinak használni?

hiradóba volt hogy egyesek ugy csináljákhogy kihivják a mentöket azok beviszik a korházba és az illetöt lelép.

Legjobb válasz: Foglald el a mentõt a tényleg rászorulók elõl,[email protected]úl okos vagy.

Foglald el a mentõt a tényleg rászorulók elõl, [email protected]úl okos vagy.
Azért ez nem így van. Amikor kihívod a mentõt, a diszpécser adatokat kér. Név, lakcím, Taj kártyaszám. Majd kimegy a mentõ. Ha taxinak használod, akkor bár csökkented annak lehetõségét hogy az aki tényleg bajban van, esetleg életveszélyben annak várnia kell, hogy a mentõ hozzá is kiérjen. Viszont te sem úszod meg. Ha kiderül, hogy semmi bajod csak autózni volt kedved a mentõszolgálat benyújtja a számlát neked. Keményen fizetned is kell. Ebben az esetben a taxi jóval olcsóbb lett volna.
Remélem kifizettetik veled. Ennél hülyébb játék nem jut az eszedbe?
Tõlem a diszpécser még sose kérte a tajszámot. De ez egy óriási disznóság, nem vagyok túl rosszindulatú, de remélem, az ilyenekhez akkor nem megy majd ki a mentõ, amikor tényleg szüksége lenne rá.
TAJ kártyaszámot nem kér a diszpécser. Sajnos nekünk is volt szükségünk már mentõre nagymamám miatt, aki sajnos meghalt.. Talán épp a magadfajta hülyegyerekek miatt nem ért ki hozzá idõben, akik taxinak használják a mentõt. Még egy ilyen hülyeséget nem hallottam. Remélem kérdezõ nem komoly a kérdésed. Már amúgy is szeptember van, vége a nyáriszünetnek..
Egy mentõ kihívása nem úgy megy hogy csak úgy felhívod hogy jöjjön ide ki mert valaki rosszul van és kész. Az szépen fog kérni egy nevet illetve a telefonszám is megvan, szóval ha valami ilyesmi van, vissza lehet bõven keresni megvan rá az info. A másik meg a mentõs nem csak úgy bevág a kocsiba és már visz is. Egy jó 10-15 percet vizsgálódik esettõl függõen persze, esetleg produkálsz valami "tünetet" õ meg belédnyom valami nyugtatót vagy fájdalomcsillapítót, és 1 napig azt se tudod hogy fiú vagy e vagy lány. Szerintem ez csak egy "városi legenda"
reméljük hatóság félrevezetése miatt kitágítják a fenekedet a fiatalkorúak börtönében
A kérdező hozzászólása: utolsó azt én élvezném
akkor hajrá :)
Nem legenda, és nem általános, de egyes helyeken sajnos elõfordul az ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: azt kel mondani hogy szúr a mellkasom mer akor szivinfarktus gyanujával bevisznek
Nem tudom mitõl lett ez megint felkapott téma, hiszen nem újdonság! Miskolc-Vargahegyrõl már 10 éve is keringtek ilyen történetek! Cigányok rendszeresem taxiztak mentõvel, persze nem mindegyik, és nem mindenfelé, de volt rá példa! A taxizás még hagyján, vannak sokkal cifrább esetek is amik mentõsökkel történtek, csak nézz körül kicsit a neten! Kezdve azzal, hogy megverik a sofõrt mert szerintük késve ért ki a putrihoz, vagy feltörik az álló mentõt és ellopnak belõle minden mozdíthatót, stb...
Ha meg mégis komolyan gondolná, akkor meg remélem elkapják a nyakát! Budapestet leszámítva nagy eséllyel ugyanabba a kórházba kerül, ugyanaz a személyzet kezelheti, így már másképp néznek rá! Így van remény arra, hogy tényleg legyen valós ok, mire beér a kórházba! Vagy a olyan tüneteket produkál, hogy a mentõs bead neki egy erõs nyugtatót, így nem tud elszökni, és mire teljesen kijózanodik, addigra este lesz, és kénytelen lesz reggelig a kórházan maradni!
Nem hiszem, hogy a kérdezõ taxiznak, szerintem õ is csak olvasta az ominózus cikket. Amúgy meg nyújtsák csak be nekik a számlát!
Ezzel ne szórakozz, fiam! Mások elõl veszed el a lehetõséget, akinek tényleg szüksége van a segítségre...Aki már volt mentõautóban mint beteg, vagy mint hozzátartozó vagy hasonló helyzetben az tudja, hogy ez még poénnak is rossz.

Tényleg lehet a szilpla utcai lámpákba kamerát szerelni?

Legjobb válasz: csak szilpla kamerákat lehet beleszerelni

csak szilpla kamerákat lehet beleszerelni
Lehet. Egyéb a kérdés? G.
Tényleg. Zavar a lopásban, vagy mi bajod van vele? Amúgy én még szilpla lámpát nem láttam idáig utcán.

Tényleg lehet a Zepter-nél karriert csinálni? Párom nemrég kezdte el, aggódom.

A jutalék nem rossz, tehát amiket elmondtak az oktatáson is az pozitív (bár er?sen ügynöki), de félek hogy ez csak kamu, és hiába éli bele magát a párom, nem fog tudni ebb?l pénzt látni....:( Nagyon aggódom..Vélemények? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Aki bírja, hogy nyugdíjasokra sózzon rá olyan dolgokat amikre igazából nincs szükségük, annak lehet, hogy jó. Én nem bírnám.

Aki bírja, hogy nyugdíjasokra sózzon rá olyan dolgokat amikre igazából nincs szükségük, annak lehet, hogy jó. Én nem bírnám.
Tessék! Ez a legnagyobb probléma, jó fizetést mindenki szeretne, de hogy esetleg azért dolgozni, tanulni is kellene az már senkinek nem tetszik! Vicces. Csak azt tudnám ezek az emberek melyik bolygóról jöttek?! én 1 éve dolgozom a Zepternél és imádom, nem csak a jó fizetés miatt, hanem az emberek miatt akiknek nap mint nap segítek megoldani az egészségügyi problémáikat! Ja és itt legalább megbecsülik és segítik, jutalmazzák azokat a dolgozókat akik jól végzik a munkájukat. Nem pedig fenyegetik a kirúgással, hanem segítik egymást! Nem csak a pénznek van értéke, hanem az ilyen dolgoknak is!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Köszönöm a hozzászólásod! Sajnos nem tudunk volna még több hónapon - neadjisten éven - keresztül havi 50 000 - 60 000 Ft-ot "kidobni az ablakon". Lehet hogy lett volna eredménye egy év után, de sajnos nekünk nincs tõkénk ezt megvárni. A fõnökök párom telefonálási-személyes stb kommunikációjára mondták hogy kiváló: jöttek is emberei szépen, de "érdekes módon", amikor a vendégei a fõnöknõvel leültek tárgyalni, végül nem vettek semmit...állítólag.. Nem szerette volna feladni, de kénytelen volt, nincs havonta ennyi pénzünk, hogy ezt 0 Ft megtérülés mellett megengedhessük magunknak....
Kedves kérdezõ. Nos erre annyit tudok csak mondani, hogy az aki a vizsgán "kitválóan " vizsgázik az még nem jelenti azt, hogy tud is értékesíteni. Valóban a nagyszámok törvénye itt is vérvadó. Valóban ez nem is gond, hiszen nem mindenki felelmeg erre az állásra, mint ahogy én sem tudok normálisan kapálni, vagy varni vagy stb. Az biztos, ha valaki ilyen hamar feladja akkor neis számítson sikerekre. Kudarcokat túl kell élni vagyis lépni. Viszont sok sikert kívánok más területen. Igen mondjuk nem mindegy, hogy melyik brendben és hol dolgozott. Gondolom megmondták neki, hogy ez egy vállalkozás? Mert, ha tisztában van valaki a vállakozással akkor 1 hónap után nem adja fel. Max 3 év után. Minden jót kívánok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló: párom megpróbálta, a legjobban vizsgázott le, külön elismerést kapott. 1 teljes hónapot dolgozott: fizetnie kellett a telefonszámlát, az üzemanyagot (a bejutáshoz), a végeredmény: mínusz 50 000 Ft, és nulla (!) forint bevétel. És hangsúlyoznám, mindent a párom pozitív hozzáállásával, a kollegák elismerésével sikerült abszolválni. No komment......
Én nem csináltam azt soha, de hallottam róla, hogy nagyon kemény. Amivel én foglalkozom szintén hálózatépítés, és ez sem könnyû de állítólag a Zepter a legnehezebb..
Azért azt is tudni kell, hogy akkor kapsz jutalékot, ha kifizette a vevõ az árut.Ha megvette 1 éves hitelre, akkor 1 év múlva kapja a jutalékot!
Több embert is ismerek, aki foglalkozott vele. Már csak egy van, aki ebbõl él, de õ a kezdetek óta foglalkozik vele, neki már jól megy, de! Õ már nem házal, õ már vezetõ, tehát a hozzá tartozó emberek üzletébõl kapja a fizetését. Nagyon kemény szakma, én biztos nem bírnám. A jutalékok nagyon jók, de elgondolkodtató, hogy hogyan lehet ilyen sok. Szerintem majd a párod is rájön, hogy van ennél viszonylag könnyebb munka is, amivel lehet sok pénzt keresni. Ezt tapasztalatból tudom!
Nem nagyon hiszem, hogy nagy üzlet lenne, mert az összes ismerõsöm aki a Zepter termékeket reklámozta, ill. a megrendeléseket felvette már régen abbahagyta, pedig volt aki még 1991-ben, kezdte. Azóta mind átnyergelt a Biztosító és Bankszektorba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Akkor Te nem dolgoztál ott?
Nekem nagy csalódás volt... olyan kicsi szobában voltunk, hogy füttyszóra kellett fordulni..mindössze két telefon volt. Végig belehallottam a másik szerencsés asszisztens dumáját az enyémbe.. ennyit arról, hogy csuda körülmények között dolgozhatsz.


Tényleg lehet a 2D-s borotvából így csinálni 3D-et?

nekem van egy rq 1145ös philipsem.
Szerintem nem.
Szerintem sem.
Lehet, csak nem éri meg. Túl sok idõráfordítás-túl kevés pénz.
Igen lehet, csak nagyon minimálisat, ami valójában ki is fizet, sõt ha egyedül csinálod értem ez alatt, hogy senkit nem szervezel be magad alá akkor kb fél év alatt napi 2-3 reklám megtekintésért kapsz kb $2 amit ha kiveszel, abból is levesznek lásd: paypal Ez úgy érné meg ha a kezdetekben ott vagy egy jól mûködõ, cégnél vagy te magad csinálod és beszervezed magad alá az embereket. Nagyon sok az olyan oldal ami nem fizet ki! Erre vigyázz.
lehet, de nem éri meg.
Igen megéri ha jól csinálod, és nem a hagyományos PTC-vel kattingatsz ahol 6 hónap alatt refekeknélkül 2$ kereshetsz, hanem bitcoin rendszerrel kell foglalkozni. Akit érdekel, az írjon rám és elmagyarázom neki, vagy keressen rá a neten , és láthatja, hogy megéri.
Az elején utalnak pár dollárt - el is viszi a banki költség - utána nem fizetnek ki az esetek 99.9999%-ában. Idõpocsékolás, meg gondolj bele, miért érné meg ezért fizetni bárkinek, egyszerû programmal megoldható.

Az osztrák autópálya matricát tényleg lehet a hátsó szélvédőre ragasztani?

Legjobb válasz: Nem szabad tolatni az autópályán :)

Nem szabad tolatni az autópályán :)
nem
Lehet de megvàgnak, hol hallottàl ilyen baromsàgot?
Amennyiben a kormányod a hátsó szélvédõ elõtt helyezkedik el, akkor igen. A matricán egyértelmûen rajta van, hogy a menetiránynak megfelelõen kell felragasztani!
Sõt az is fel van tüntetve rajta, hogy az elsõ szélvédõ melyik részeire kell illetve lehet tenned. Ez konkrétan az osztrák matrica esetében, a belsõ tükör középvonalától balra felül a szélvédõ bal felsõ sarkáig levõ sávba. Ha nem oda ragasztod elõfordulhat, hogy kellemetlenkedni fognak veled a helyi rendõrök.
A kérdező hozzászólása: És ha tolatva szoktam menni az autópályán?
"És ha tolatva szoktam menni az autópályán?" Akkor azért büntetnek meg, de durván...

Berlint tényleg lehet a bulik, partik egyik fővárosának nevezni?

Úgy hallottam, hogy szinte minden zenei stílus rendkívüli mértékben képviselteti magát, pl. a house zene egyik központja (ott él pl. Paul Kalkbrenner), de mindemellett pl az alternatív zenék és emberek egyik legf?bb helye is.

Tényleg lehet a sminket hajlakkal fixálni?

Hiába teszek a szemhéjfesték alá alapozót, a különböz? színek összefolynak meg lepereg egy id? után és kéne valami, hogy megmaradjon.

Legjobb válasz: nem lehet!!!!! arra talaltak ki a bazist.

nem lehet!!!!! arra talaltak ki a bazist.
Hát én oda nem fújnék semmit a szemem környékére, ami nem oda való. Még akkor sem, ha csak 1% a kockázata, hogy baja lesz a szememnek, és ha van, aki azt állítja, hogy neki sem lett baja tõle, és ezért nyilván neked sem lesz. Inkább vegyél minõségi szemfestéket, és õrizd meg sokáig a látásodat.
Ha ritkán csinálod, de tényleg nagyon ritkán akkor használhatod a hajlakkos módszert. Én bulik elõtt szoktam, hogy kibírja és kiszokta. Na meg hozzáfûzném, hogy 1. nem sûrûn járok bulizni 2. semmi baja nem lett az arcomnak/szememnek 3. Távolról fújd, permetezd úgymond. :)
ja és szóköz:)
kozmetikusokis szokták hajlakkal fixálni, de én nem hagynám.
úristen...szerencsétlen bõröd...gondolj bele elõször, hogy az alapozóban, korrektorban mennyi méreg van, és akkor meg be is ragasztod hajlakkal...gondolkodj már légyszives:D
lehet. csak elég szar érzés, amikor megszárad, de egy idõvel utána már jó:D csak azért ne túl gyakran, mert szerintem nem tesz túl jót az arcnak..meg persze szem becsuk szorosan:D
Az artdeco 3000 alatt van, és ha vigyázol rá, nem hagyod hogy beszáradjon, akkor nagyon sokáig elég. Szerintem egyébként elég olcsó ahoz képest, hogy mennyi van benne, milyen kevés kell egy alkalommal, és mennyire megnöveli a smink tartósságát. http://madeinbeauty.blogspot.com/2010/07/artdeco-szemhejalap..
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából ezek nekem elég drágák is, meg olyan üzlet sincs a környéken, ahol lehetne ilyeneket kapni.
Több márkának van szemhéjalapozója. Pl: Artdeco, Isadora, BeYu( ezek kaphatók Douglasban) MAC paintpot(nekem ez van, és igazából kétségek gyötörtek, mikor megvettem, mert nem olcsó...DE BEVÁLT)
Hülye fruskakánt én is szórakoztam ezzel... aztán egyszer belement a szemembe. Marta és tiszta vörös lett, szóval ennyit az estérõl. Nem javaslom. Amúgy kozmetikus hajlakkal közelítene felém, vissza se néznék, ez elég kókler módszer, ugyanis van sminkfixáló, ugyanolyan fújós valami, és azt szokták használni...

Tényleg lehet a maszturbálással kalóriát elégetni?

lány vagyok.

Legjobb válasz: Minimálisat talán. Keress pasit, az aktív szexszel több kalória ég ;)

Minimálisat talán. Keress pasit, az aktív szexszel több kalória ég ;)
Azért az élvezet is számít, mert jól felb*ssza a pulzust XD
merre laksz? csak mert összedobhatnánk tudásunkat hátha több kalória ég el együtt :-) 17F
hát elvileg 100-150 kalóriát igen, gyakorlatilag egész nap csinálnod kéne.
Igen! Én egy hónap alatt 12, 5 kilót fogytam íly' módon. (Mi munkám volt benne...)
egy dugással több kalória ég el.
Nem lehet, csak szex-szel. Nem az élvezet a lényeg, hanem a mozgás. :)
A kérdező hozzászólása: Most suli szünet van:) De amúgy tényleg mindig mosolygok, de senki nem jött még rá hogy miért:D
Vidám látvány lehetsz a suliban. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Elsõnek üzenem , hogy egész nap csinálom, szóval nincs gond:D
Igen, mert: 1. addig sem eszel 2. mozogsz 3. felgyorsul a légzésed és pulzusod, ennek következtében gyorsabban ég a táp
Persze, ugyanúgy ahogy vonatozás és quadozás közben.XD


Ezeket tényleg lehet a san andreasban? :O És ha igen, akkor hogyan?

http://www.youtube.com/watch?v=fAbuMmsHXz4&NR=1

Legjobb válasz: hot coffe mod

hot coffe mod
Hot Coffee mod (ezzel lehet szexelni) meg elmész valami bulizó helyre-bárba ahol táncolnak ott alapból lehet táncolni
gagyi lába beleolvad a testébe sex közben mod
A kérdező hozzászólása: köszi :D am letöltöttem és bemásoltam, de nem megy.. :S valamit nem jól csinálok? mit csináljak h mûködjön?
A kérdező hozzászólása: oké mostmár jó :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!