Találatok a következő kifejezésre: Tényleg létezik hogy szülés (6 db)

Van ilyen? Tényleg létezik? Ma olvastam.és hallottam, hogy állítólag van szülés utáni fogamzásgátlási injekció? Létezik ilyen? Ha igen, mennyibe kerül? És mennyi ideig hat?

Legjobb válasz: Ez nem csak szülés után kapható, hanem akármikor. 3 hónapig tart a hatása. Az árát az orvosodtól kérdezd, biztos nem olcsó.

Ez nem csak szülés után kapható, hanem akármikor. 3 hónapig tart a hatása. Az árát az orvosodtól kérdezd, biztos nem olcsó.
Van, de nekem azt mondták nem jó mert nagyon sok hormont tartalmaz.
1500Ft/3havi adag és nincsen tele hormonokkal.

Tényleg létezik olyan, hogy szülés közben orgazmusa van valakinek?

Én kétszer szültem de sajnos nem éreztem ilyet. XD

Legjobb válasz: úr isten.... szüléskor örülsz ha túléled, nem hogy orgazmusod legyen

úr isten.... szüléskor örülsz ha túléled, nem hogy orgazmusod legyen
http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=39334 a cikkben van egy video, igaz angolul.
Igen a fulladás pillanatában lehetséges az orgazmus. Több helyen is olvastam, de tapasztalatom nincs, nem fulladtam még meg :)
Igazából én olyat hallottam, hogy ha felakasztanak egy embert, akkor is lehet orgazmusa.. :/ Gondolom ott az izmok elernyedése miatt. Ennyi erõvel szülés közben is lehet, de én még nem hallottam róla, pedig 2x szültem :)
Egy gyermekem van, hallottam én is ilyesmit, de elképzelni nem tudom. Szülés közben mindent éreztem, csak a gyönyör kapujától igen távol esett minden érzés.
Valahol egyszer találtam errõl egy videot. Ott tényleg úgy néz ki a csajszi, mint akinek orgazmusa van, és olvastam is róla, úgyhogy lehet.
A mítoszrombolókban kipróbálták, és nincs
A kérdező hozzászólása: Ha felakasztanak egy embert lehet orgazmusa? Ez nagyon durva, ilyet még nem hallottam! XD

Tényleg létezik olyan, hogy valakinek egészen a szülésig nem tűnik fel, hogy terhes?

Az egyik tv csatornán van egy m?sor, amiben olyan n?k vannak, akik nem vették észre, hogy terhesek, csak amikor beindult a szülés, akkor derült ki. Én ezt nem tudom elhinni. Az esetek többségében nem is kövér n?k voltak, akiken pl. nem látszik, ha n? a hasuk, hanem normális testalkatúak, vagy kifejezetten vékonyak. És a babák is normális méretekkel születtek. A magzatmozgást sem érezték, amit szintén nem tudok elképzelni. Ti hallottatok hasonlóról?

Legjobb válasz: Számomra is hihetetlen. Én a másodikkal vagyok mindenórás, hát ha mást nem a magzatmozgást tuti észre vettem volna, mert alányom is és a fiam is csinál néha olyat a hasamba, hogy csillagokat látok arról nem is beszélve, hogy itt, ott dudorodik folyton valamije, az is feltûnõ, nameg érezhetõ és nem lehet összekeverni a bélmozgással! Lehet, hogy van ilyen, én hitetlen vagyok.

Számomra is hihetetlen. Én a másodikkal vagyok mindenórás, hát ha mást nem a magzatmozgást tuti észre vettem volna, mert alányom is és a fiam is csinál néha olyat a hasamba, hogy csillagokat látok arról nem is beszélve, hogy itt, ott dudorodik folyton valamije, az is feltûnõ, nameg érezhetõ és nem lehet összekeverni a bélmozgással! Lehet, hogy van ilyen, én hitetlen vagyok.
A faluban most éppen vagy egy hasonló eset. Igaz Õ a 7. hónapban csak elment a dokihoz, és azt mondta, eddig nem vette észre. Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem most is csak a pecsétek miatt ment. Amúgy 10. gyerek és 40 fölött van. Valahogy nem tudok hinni neki. Ettõl függetlenül nem tudom teljesen kizárni, hogy megeshet nagy ritkán. Egyszer volt a TV-ben egy nõ, aki elment az orvoshoz azzal, hogy terhes, de elküldték. Elég kövér volt amúgy. Aztán megmozdult a baba, újra elment, újra elküldték. Mentõ vitte görcsökben a kórházba, ott derült ki, hogy megindult a szülés. Ilyen is van.
Nekem egy barátnõm született úgy, hogy az anyukájának "befelé nõtt a hasa". Mesélte, hogy amikor bement a kórházba szülni, haza akarták küldeni, mert max. öthónapos terhesnek látszott. Aztán mégiscsak megszült. Abszolút létezik ez a dolog, csak elég ritka.
Ja! A "Kék Lagúnában"! Ahol elzárva élnek a külvilágtól, tudatlanul, alapvetõ ismeretek, mûveltség nélkül. Ott lehet, de ahonnét a csapból is ez folyik, ott nem kéne hogy legyen ilyen!
A kérdező hozzászólása: A Discovery Travel & Living-en van esténként.
Én is szoktam nézni ezt a mûsort, már ha sikerül addig fenn maradni. :) A legérdekesebb számomra, hogy már szült nõk sem vették észre. Tudjuk, hogy minden terhesség más, de aki már volt várandós, azért az csak meg tud különböztetni egy magzatmozgást egy bélmozgástól... Érdekes, hogy a bemutatott anyukáknak mind tökéletes, nagy, makk egészséges gyereke lett. Egyiknek sem ártott, hogy végig dohányzott, alkoholt fogyasztott, volt, aki fogyasztószereket, gyógyszereket szedett, intenzíven sportolt (nem könnyû torna v. ilyesmi). A kilenc hónap alatt egyszer sem mentek semmivel orvoshoz, nem volt vérvételük, nõgyógyászati vizsgálatra se ment egyikük sem, hihetetlen módon mindig negatív volt a terhességi teszt.
Ilyen nincs ezt én nem veszem be hogy egy nõ nem tudja hogy terhes. Na jó van olyan hogy megvan neki, de akkor is csak észre kell hogy vegye a tüneteket vagy legalább azt ha megmozdul. Vagy hogy hizik egy terhességnek nagyon sok jele van kizárt hogy nem veszik észre föleg több gyerek után.


Tényleg létezik olyan, hogy szülés elötti segély?

Legjobb válasz: Én ilyenrõl még nem hallottam, pedig már átnéztem dolgokat. Mi indokolná?

Én ilyenrõl még nem hallottam, pedig már átnéztem dolgokat. Mi indokolná?
A terhesség kb felétõl lehet igényelni adókedvezményt, de ezen kívül minden támogatás csak szülés után jár!!
Az elõzõ válaszoló által írt adókedvezmény már csak a 3 gyermekes családokra vonatkozik, ott lehet már a várandósság ideje alatt igényelni.

Korábbi szülés? A második terhességem a mostani de végig az van bennem hogy előbb fog jönni mint az első létezik ilyen hogy valaki bedumálja vagy megérzi és tényleg előbb jön?

már hónapok óta ez megy pakolok ....stb és ez már totál kimeríti a fészekrakás fogalmát mert most is azon agyalok miért nem rendezzük már át a szobát szereljük össze a kiságyat,miért nincs már minden tökéletesen a helyén.de olyan igazán fanatikusan. begolyózok már teljesen. 35hkm

Legjobb válasz: Én 32. hétre szültem a kislányomat, és nem járt a fejembe, hogy korábban fogunk szülni. Sõt! Még azt mondtam, hogy túl fogom hordani. Szerencsére minden rendben van, te már 35 hetes vagy, nem lehet túl nagy baj, akkor se ha most megszületne a picur. Kitartás a következõ hetekhez! 2 hónapos kislány anyukája

Én 32. hétre szültem a kislányomat, és nem járt a fejembe, hogy korábban fogunk szülni. Sõt! Még azt mondtam, hogy túl fogom hordani. Szerencsére minden rendben van, te már 35 hetes vagy, nem lehet túl nagy baj, akkor se ha most megszületne a picur. Kitartás a következõ hetekhez! 2 hónapos kislány anyukája
hát én is azt hittem a második elõbb fog jönni, fõleg mert az elsõt meghozta egy front, és most volt egy csomó front akkor meg nyár közepe volt tomboló meleg. De még egyben vagyok 24.re vagyok kiírva és semmi jele nincs:( Most már azon parázok hogy túlhordom
A kérdező hozzászólása: nem irigyellek az elsõt én is befekvés....stb szörnyû lehet hogy most azért "akarom" hogy elõbb legyen meg mert még egyszer nem akarom. bár érdekes módon az én számolásom alapján mert nagyjából tudtam mikor fogantak az szerint pontos volt a lányom és most én okt 28-ra számoltam doki meg nov.2. ugyhogy ha nov2 tõl még hagynak 1hetet hát akkor nem tudom mi lesz velem.inkább sex apával mint még egyszer befeküdjek. :)

Terhességi táppénzen vagyok, ha lezáratom mert TGyásra szeretnék menni (szülés előtt 3 héttel), akkor az orvos kiállít egy másik papírt hogy másnaptól kezdem a Tgyást? Létezik egyáltalán ilyen papír, ha igen, tényleg ő állítja ki?

Legjobb válasz: Igen, attól az orvostól aki táppénzen tart, kérni kell egy olyan táppénzes papírt, ami azt igazolja, hogy terhes állományba vett a tgyás miatt. Ezt csatolni kell a kérelemhez. Majd a gyerek születése után, az anyakönyvi kivonatot is be kell mutatni.

Igen, attól az orvostól aki táppénzen tart, kérni kell egy olyan táppénzes papírt, ami azt igazolja, hogy terhes állományba vett a tgyás miatt. Ezt csatolni kell a kérelemhez. Majd a gyerek születése után, az anyakönyvi kivonatot is be kell mutatni.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha 31.-én lezáratom a táppénzt, ott helyben kapok egy papírkát, amit a többi papírral együtt viszek az OEP-hez, jól értem ugye? És ez az igazolás csak egyszeri, tehát nem kell visszamennem a háziorvoshoz mint amikor a táppénzes papírért megyek?
Ezt a papírt csak egyszer kell kikérni, viszont más papírt nem kapsz ott. A tgyás igénylõpapírt vagy letöltöd az OEP honlapjáról vagy bemész érte személyesen, ha a munkahelyed nem TB kifizetõhely.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!