Találatok a következő kifejezésre: Tényleg létezik a (264 db)

Tényleg létezik a Ken Follett regényéből ismert Kingsbridge, amit nekem a térkép Devonban mutat?

Legjobb válasz: Ha létezik is Kingsbridge nevû hely Angliában, az nem azonos a regénybelivel. A Katedrális az akkori tényleges történelmi helyzeten alapul, de szereplõi és helyszínei jelentõs része kitaláció. Bár néhány valós helyszín s tényleg létezõ történelmi személy is megtalálható a könyvben, de tudtommal Kingsbridge nem tartozik ezek közé.

Ha létezik is Kingsbridge nevû hely Angliában, az nem azonos a regénybelivel. A Katedrális az akkori tényleges történelmi helyzeten alapul, de szereplõi és helyszínei jelentõs része kitaláció. Bár néhány valós helyszín s tényleg létezõ történelmi személy is megtalálható a könyvben, de tudtommal Kingsbridge nem tartozik ezek közé.

Palm Woods tényleg létezik? A BTR sorozatot ott forgatják és kíváncsi vagyok rá hogy tényleg igazi hotel?

Legjobb válasz: A "Palm Woods" egy díszlet, valójában nem létezik :)

A "Palm Woods" egy díszlet, valójában nem létezik :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen a válaszodat.:)

Tényleg létezik a karma?

Legjobb válasz: Szerintem igen,és én tapasztalom-tapasztaltam is. Sokan ezt egyfajta misztikumként fogják fel, olyasvalamiként,mint egy ilyen adok-kapok játék... "ha mással szemétkedsz,te is azt kapod",ezzel valamilyen szinten egyetértek,de szerintem ez kicsit több ennél. Nagyon mélyen hiszek abban,hogy a Sorsunkat mi magunk alakítjuk,ám abban is,hogy létezik a karma,mint jelenség.Sok ember megél olyan szituációkat újra és újra,amíg nem tanul belõlük,én legalábbis ezt tapasztalom. Ezért gondolom,hogy létezik ilyen,hogy karma, és azt hiszem,idõ kell,míg az ember megtanulja "megélni",ahelyett,hogy félne tõle vagy küzdene ellene.

Szerintem igen, és én tapasztalom-tapasztaltam is. Sokan ezt egyfajta misztikumként fogják fel, olyasvalamiként, mint egy ilyen adok-kapok játék... "ha mással szemétkedsz, te is azt kapod", ezzel valamilyen szinten egyetértek, de szerintem ez kicsit több ennél. Nagyon mélyen hiszek abban, hogy a Sorsunkat mi magunk alakítjuk, ám abban is, hogy létezik a karma, mint jelenség.Sok ember megél olyan szituációkat újra és újra, amíg nem tanul belõlük, én legalábbis ezt tapasztalom. Ezért gondolom, hogy létezik ilyen, hogy karma, és azt hiszem, idõ kell, míg az ember megtanulja "megélni", ahelyett, hogy félne tõle vagy küzdene ellene.
A karma jelentése az ok és okozat, tett és ellenhatás. Ha te megölsz egy szúnyogot, nem érdemled meg, hogy téged is megöljenek szúnyogként? Nem az lenne akkor az igazság? Miért várunk el jobbat valakitõl, mint amit magunk tudunk adni? Az igazi kérdés az, mi létezik?
13-as vagyok. Hát ez a mondjunk le az anyagi javainkról, ez egy kiborító tétel :D Akinek se kutyája se macskája, az könnyen dobálózik ilyen bölcsességekkel, de hát nekem van családom, ergó a gyerekeimet vennék el tõlem, ha az utcán élnénk. Azt meg anyaként speciel utálnám, ha elvennék tõlem a gyerekeimet. Ebben az esetben, nem csak elõzõ életeim egyikében lennék gané( mert valamelyik elõzõ életemben biztos az voltam ha a mostanit veszem alapul :DDD), hanem a mostaniban is, és rossz karmát létrehozva tutira szájon türülnék pár embert. :D A Csernus dokiról nem tudok nyilatkozni, elkezdtem egyszer olvasni az egyik könyvét, de annyira trágár volt, hogy nem tudtam végigolvasni. Nem zavar amúgy a trágárság, de õ már átesett a ló túloldalára, és már elérte nálam ezzel a zavaró szintet. Annyiban igazat adok neki, hogy a felelõsségvállalás igenis kellene hogy mûködjön a kapcsolatokban, tehát ott ahol én tudok tenni, javítani (magamon, nem másokon), ott azt én tegyem meg, vagy legalább próbáljam meg. De ha pl egy konfliktushelyzet megélése nem visz elõre, akkor szerintem is inkább jobb kikerülni.
Köszi :) Hát most akárhogy szépítjük is, ott bukik meg a dolog, hogy nincs emléked az elõzõ életedrõl. Ha lenne az már más. Akkor tudnád, hogy miért kapod azt amit, de így? Se tanulni nem lehet belõle, sem fejlõdni nem lehet általa. Viszont nagyon kényelmes kis elmélet, ha rossz dolog történik, akkor biztos elõzõ életedben voltál bûnös, ha jó dolog történik veled, akkor meg szintén ez a helyzet. Ez így kõkeményen kimeríti a szadizmus fogalmát szerintem, hiszen emlék hiányában nem tudod miért történik valami, akár jó, akár rossz.
Az uccsó válaszban benne van a reinkarnáció és a karma elméletének teljes torzulása. A legjobb filozófiai és logikai megközelítése ennek a zavaros hitnek amit eddig olvastam:-))Ez a vallás és hatalom megerõsítését szolgáló hiedelem azért maradt fenn mert jól hangzik, hogy , , tégy jót, légy birka, majd a következõ életedben megjutalmaznak érte" :-)))))Vicc!! A következõben már fogalmad sem lenne róla, hogy ki voltál, azt sem tudod miért jutalmaz az élet vagy miért büntet, tehát semmi nevelõ hatása nem lenne. Ez csupán az aktuális hatalom ügyes játéka a szegényekkel, hogy elfogadóak legyenek a , , sorsukkal". Tehát filozófiai értelemben is megdõlt az elmélet, nem csupán a természettudományos tények ismerete által:-)))) Köszi!!!!!!
NEM
Karma létezik. És elkerülhetetlenül megvalósítja magát az életünkben. Lehet, hogy jól járunk ezzel, de az is lehet, hogy nehéz a lecke.
gondold át és értékeld a tetteidet mások szempontjából, és valószínûleg rájösz, hogy csak azt kapod, amit adsz
A kérdező hozzászólása: akkor én nagyon rossz ember lehettem
Létezik, mindenkinek egyéni.
szerintem igen, mûködik is
a nevem earl sorozat tanúsítja hogy létezik :D
Nem létezik, csak sokan ezzel magyarázzák a rossz tapasztalataikat.
A macskának biztosan.
nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, utolsónak fõleg :)


Tényleg létezik a PearPhone? Ha valiki tudja az létszi írjon!

Valaki azt mondja létezik valaki azt, hogy nem.De ez a link meggyõzõ: <[link] Álitolag ezen az oldalon lehet rendel ni. Segitség!!!!!

Legjobb válasz: persze hogy létezik csak erre fele nem ismert inkább amerika, india

persze hogy létezik csak erre fele nem ismert inkább amerika, india
Eredetileg az v-mint vitoria meg iCarly-ba terveztek nem igazi mûanyag PearPhone-t ugyanis az iPhone nem akarta hogy ott reklámozzák. De mivel rengeteg embernek tetszett elvileg megcsilántág élõben vagy tervezik aszthiszem. a YouTub-on látott videókban meg full kamu az egész.
Nekem is ez volt az egyik kérdésem! De a 3 barátnõm rendelt és hamisított volt!! Ezért szerintem nem! És az árából is lehet tudni mert CSAK 20000Ft.
Na jó, létezik. Csak éppen nem kapható a boltban, de ha viszel egy orvosi igazolást, hogy bizonyíthatóan idióta vagy, akkor kapsz egyet ajándékba.
Létezik, csak nem tudom az árát. lécci írjátok meg!
Menj el Amerikába azt kérdezz meg valakit: "Azt szeretném megkérdezni hogy létezik e a pearphone és ha igen hol lehet ojat venni??"
igen létezik.csak leginkább Amerika környékén ismert, és aki azt hiszi hogy nem, az kérdezze meg az Istile-ban!!!!!!4
Phuhh..... A Pear Music download linkje átirányít az Itunes-ra. Weebly ingyenes weboldal...... No wifi needed...... Minden kép photoshop grafika, kivéve az 1 db kézben tartott, láthatóan gagyi mûtelefont. Mekkora fake! Csak szúrja ki az Apple, úgy le lesz tiltva, mint a szél. :D
"Álitolag ezen az oldalon lehet rendel ni" Akkor rendelj egyet, az ájfon-pörfón-idióták elõtt semmi sem lehet akadály.
fake Ha ez téged meggyõz... hát inkább nem mondok semmit.
nekem eléggé kamunak tûnik. :D
Letezik vagy az ebayen veszel vagy legyartatsz az apple-el

Tényleg létezik a Dark Vador Burger?

Legjobb válasz: Igen, létezik! Jó lehet! :)

Igen, létezik! Jó lehet! :)
A kérdező hozzászólása: dejó :D, és amúgy mitõl olyan fekete a zsemléje?
Valószínû ételszínezék. Amúgy nem hiszem hogy találsz itt valakit aki ténylegesen kipróbálta :)
Lehet, hogy mesterséges ételszínezéktõl, de van olyan is, hogy a tintahal tintájától is lesz ilyen fekete.

Ha tényleg létezik a vonzás törvénye és működik is akkor hogy hogy csak most "találták fel"?

Eddig miért nem használták? Pl. Napóleon miért nem próbálta bevonzani a jó id?t oroszországi hadjárata során?

Legjobb válasz: Nem létezik.

Nem létezik.
A vonzás törvény nem más mint az agykontroll le egyszerûsített néhol eltérõ másolása. Az pedig létezik, aki nem hisz benne az a saját agyát határolja be! És használták már nagyon régen is, csak nem volt felkapva a dolog, nem tudatosan használták ez jobb szó rá, vagy ha mégis senkinek nem mondták el hogyan csinálják, mert nekik ez természetes volt! Az idõt pedig nem tudod befolyásolni, azt nálunk nagyobb erõ mozgatja!
Jó Isten! Nem a jó idõt lehet bevonzani! Gondolkodjál már! Szegeden mondjuk 50 ember napos idõt akar, 50 ember hûvöset, 50 ember esõt, 50 szélvihart. Akkor most melyik teljesüljön??? Hogy lehet ezt megkérdezni? A bevonzás nem ez ilyen dolgokról szól! Arról szól, hogy tisztázod a céljaidat és pozitívan állasz a dolgokhoz, mert hiszel abban, hogy amit nagyon szeretnél, az megvalósul. Nem azt vonzom be, hogy süssön ki a nap!
Ami azt illeti tudtak róla és használták is Napóleon is használta de idõjárást ahogy már azt elõttem említették nem tudod megváltoztatni vele a másik dolog hogy mindenkinek megvan írva a sorsa nagyvonalakban, és ami nincs megírva arra hat a vonzás törvény.
jajj... az elme hatalmát már a legkorábbi emberek is felismerték. amit te most vonzás hatalmaként emlegetsz az egy agymosó, amerikanizált változat, ami nagyon keveset tartott meg az eredeti tudásból.
Nem "most találták fel". Régen az embereknek ezek a dolgok hétköznapiak voltak, és keleten még ma is azok. Csak a nyugati embereknek az évek során lezáródott a szemük; kevesen vannak azok, akik nem fásultak el. A vonzás törvénye mûködik, habár néhol nevetségesen eltúlozzák. Lehet találni róla életképes anyagokat, de ha egy csöppet nyitott szemmel jár valaki a világban, akkor maga is felfedezheti/megértheti. Csak manapság ezen a területen vagy idiótákkal találkozol, vagy önjelölt sámánokkal, akik - úgymond - bemocskolják ezt a témát. (Így, akik tényleg értenek hozzá, háttérbe szorulnak, és csak kevesen hallanak felõlük) A Napóleonos kérdésedhez pedig csak annyit, hogy: kedves egészségedre. Elõbb tájékozódj, olvass utána azoknak a dolgoknak, amikrõl kérdezel, hogy ne traktáld sületlenséggel a népet ;)

Tényleg létezik a The Rake?

Sokat hallani erröl a természetfeletti lényröl, amit úgy hívnak, hogy the rake.

Legjobb válasz: Létezik, de a the ekekapa sokkal ijesztõbb a the gereblyénél.

Létezik, de a the ekekapa sokkal ijesztõbb a the gereblyénél.
Szerintem a körömcsipeszember ijesztõbb. Levágja a körmödet!!!
Lefostam a labszaramat a masodik keptol, nagyon felemetes. Remiszto emlek jutott eszembe, amikor apam hajalni 5-kor felkeltett, hogy kell menni a kertbe gereblyezni, mert kora reggel meg nincs olyan meleg.
[email protected] a röhögéstõl mikor megláttam a gereblyét :D
Amúgy most jut eszembe, hogy a rake gereblyét is jelent angolul.
Ez most komoly?Tudtad, hogy másodiknak egy gereblyérõl készült képet linkeltél?
Kérdezõ!Te vagy az akit megbabonázott.Komolyan nem veszed észre, hogy a második kép egy gereblye? 3-as voltam.
õ Szlenderman.
A kérdező hozzászólása: ma 21:05: Látom téged is megbabonázott már a The Rake :/
A kérdező hozzászólása: HÚ DE OKOS VALAKI :)
Én a második képbõl egy gereblyét nézek ki, aminek a két oldalán piros fény világít.
Azért, mert az már kifejlett egyed. A fejletlenek zölden vagy zöldeskéken világítanak.
13-as ez elég hihetõ, már hallottam én is a figyelõrõl, de nem volt még szerencsém látni õt, pedig kiváncsi lennék, de el tudom képzelni milyen lehet. :D

Tényleg létezik a Los Gauchos nevű szervezet?

Több helyr?l is hallottam, hogy létezik ez a szervezet, ahol spirituális er?ket használnak a b?ntettek elkövetésére. A rend?rség miért nem tesz ellenük semmit? Szörny? dolgokat hallottam róluk, hogy hagyhatják hogy ezeket m?veljék? Mióta hallottam róluk nem tudok másra gondolni és rosszul érzem magam :S

Legjobb válasz: Nézd meg a "Wanted Guns" címû videót a jewtube-n :) Bizony létezik!

Nézd meg a "Wanted Guns" címû videót a jewtube-n :) Bizony létezik!

Tényleg létezik a Badacsonyi Görényember?

Ha igen hogy néz ki??

Legjobb válasz: Létezik. Este 11után, a borospincék közelében szokott megjelenni, külsõre emberhez hasonlít, de görnyedten, bizonytalan egyensúllyal mozog. Sokszor artikulálatlan hangot ad ki, vagy megtévesztésként térdre-négykézlábra ereszkedik. Teljesen ártalmatlannak tûnik, de ha megközelíted támadásba lendül, rácsimpaszkodik a kezedre-lábadra, próbál lerántani, vagy megpróbál lehányni egy mérgezõ, rendkívül büdös anyaggal.

Itt lakom Badacsony mellett és én már láttam a Görényembert. Õzeket és szarvasokat öl, majd kiszívja a vérüket. Emberre nem ártalmas. Nagy, szõrös, olyan mint a yeti. Ha véletlenül meglátod, maradj mozdulatlan és ne lélegezz, ha mégis levegõt kell venned, a seggeden át csináld.
Nem létezik nyugodtan mehetsz kirándulni csak én találtam ki hogy a sok idióta kérdéshez írjam!!! Nem akartam senkit megijeszteni!!. Tudtam, hogy inkább a Pakisztáni Vakondembert kellet volna írnom. egyszóval nem létezik!!!
Rengeteg görény ember létezik sajnos, és nem csak Badacsonyban...
Létezik. Este 11után, a borospincék közelében szokott megjelenni, külsõre emberhez hasonlít, de görnyedten, bizonytalan egyensúllyal mozog. Sokszor artikulálatlan hangot ad ki, vagy megtévesztésként térdre-négykézlábra ereszkedik. Teljesen ártalmatlannak tûnik, de ha megközelíted támadásba lendül, rácsimpaszkodik a kezedre-lábadra, próbál lerántani, vagy megpróbál lehányni egy mérgezõ, rendkívül büdös anyaggal.
Igen.És hasonlít a ré[email protected]ú baglyokhoz.
igen létezik és olyan mint a jeti csal állítólag levan nyúzva az arca és tiszta vér!
Tévedés badacsonyi medvedisznógörényember, és létezik!
Voltam párszor Badacsonyban, egyelõre még mindegyik kirándulást túléltem... Üdv! Leftlegged Player :)
Persze hogy létezik, õ a volt férjem.
Nem kell félned a badacsonyi görényembert már elütötte a kamion http://www.youtube.com/watch?v=bWNs7cTUR34
Nem nagyon hiszek benne
Olvastam egy blogot hogy nem létezik de nem is tudom. Viszont már annyit hallottam ezen az oldalon a Budapesti Gõteemberrõl azt mondják nem mer senki sem róla írni mi ez a lény?
Ha igen, ugy nez ki, mint egy göreny. :) De lehet, hogy csak a termeszetere vonatkozik a göreny? :) ) Alföldi Birkaember esetleg?:D De vegyük igy a nyaralasok idejen egy kicsit egzotikusabbra, következö kerdesjavaslat: "Milyen hosszu az Amazonasi Anakondaember?" "Mekkora lehet egy Afrikai Kolibriember?" vagy meg jobb: "Milyen szinü a böre egy Afrikai Kolibriembernek?" :D
Mennyi az IQ-ja az Alföldi Birkaembernek? :D (Nem szemelyeskedes, bocs...)
A Badacsonyi Görényember a szagáról ismerszik meg távolról. Igazából nem egy személyt takar a jelzõ, az idõk folyamán volt már hogy több Görényember volt Badacsonyban, volt hogy egy sem. Mindig azok a Görényemberek akik éppen maximálisan büdösek és még feltétel, hogy legalább annyira büdösek, mint egy bûzgörény, vagy inkább, mint egy két hetes piffedt vizihulla.
Igen létezik 1 nagy szõrös ember akinek nincs borotvája és azért járj az erdõt meg a boros pincéket mert embereket kér meg arra hogy agy annak neki 1 borotvát ja meg a pincéket is azért járja mert szeret íni:D
A Badacsonyi Görényember.... Van egy nem túl híres magyar kriptid, amirõl az interneten is alig van írva, és fõleg a Badacsonyban él. Legtöbbször borospincékben látták. Emberszerû, de görnyedten, furán jár. Artikulátlan emberszerû hangja van. Megtévesztésként négykézlábra ereszkedik; így ártalmatlannak látszik, de ha közelebb mész hozzá rögtön támad. Megragadja a lábad, a karod, vagy rádveti magát és szétmarcangol, vagy valamilyen mérgezõ anyaggal lespriccol vagy lehány. Állítólag a Jetire hasonlít. Mások szerint nem támad emberre csak szarvasokat és más állatokat öl és kiszívja a vérüket (mint a chupacabra! :D). Állítólag nagy bundája van, és ha véletlenül találkozol vele a legjobb ha teljesen mozdulatlan maradsz, még levegõt se vegyél! Állítólag valaki majdnem el is kapott egyet. De ha a közelben van messzirõl észre lehet venni a bûzérõl. Többet sajnos nem találtam róla.
Badacsonyi görényember pedig jurtában él. Ha nagyot kiáltsz még válszol is HÉ badacsonyi Görényembere válasza: ember, ember ember ber ber Igen van kalapács a kezébe de azt csak jurtán belül veszi a kezébe
Én nem tudom , hogy létezik -e vagy nem :DD . De az biztos , hogy minden évben Badacsonyon nyaralunk.Egy boros pince szerõségben.(jó kis hely :D ) kb.15 éve járunk oda és semmiféle furcsa embert nem láttam.
Én már tanálkoztam vele.
A kérdező hozzászólása: lécci komoly válaszokat, félek mert oda megyünk minden nyáron nyaralni, félek hogy éjjel elkap engem!
http://www.youtube.com/watch?v=krGz1MUjSPo Király zene, úgyhogy meghallgathatod...
Létezik, dédapám egyszer majdnem be is fogott egyet. Éjszaka magányosan járja az erdõket és azok környékét, azokat kerüld el. A bûzérõl messzirõl felismered!
A kislanyom mesekönyveben (Bartos Erika: Hoppla nyuszi a cime) az egyik pecsi barlang bejaratanal van egy nagy zöld sarkany, annak az emlekere, hogy allitolag ott valamikor egy sarkany lakott. Ez a görenyember is egy mesekönyvböl valo? :D
Persze. A barátnõm. De Fövenyesen lakik.
a gõrény embernél nem láttak véletlenül kalapácst ?
Most ez komoly??
Létezik, de most bulgáriában kapták lencsevégre http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
leírnátok, mirõl is van szó?
Itt van: http://justinbieber.info/img/wallpapers/justin-bieber-pink-w.. Tényleg nagyon ijesztõ! Csak akkor nézd meg ha megmered! ;D
Igen.Tök jó fej, nem kell félni tõle.

Fõként a pécsiekhez és a Pécs környékén lakókhoz szól a kérdésem: Tényleg létezik a mecseki lóember?

Ha igen, mit lehet róla tudni?

Legjobb válasz:
Jelen! Na szóval én még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Sõt minden bizonnyal él valamilyen lény a Mecsek erdõségeiben, ugyanis sok történetet mesélnek róla. Egy öreg bácsi mesélte, hogy mikor az erdõben járt úgy 20 évvel ezelõtt, látott valami különöset átfutni a fák közt. Elmondása szerint nem látta pontosan, de az biztos, hogy nem egy erre õshonos állat volt. Aztán többen említették, hogy éjjelente furcsa nyerítésre emlékeztetõ hangokat hallottak. Az egyikük ki is ment, hogy megnézze mi az de nem látott semmit. Illetve annyit mégis, hogy valami nagytedtù állat letaposta a virágágyást. Mi lehetett ez a lény? Valóban a Mecseki Lóember? Ha igen akkor mégis mi ez a lény? Lehet valami köze a híres kriptidhez a Loúhoz? Ezek a kérdések még válaszra várnak... Üdv, David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértõ és hivatásos troll

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jelen! Na szóval én még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Sõt minden bizonnyal él valamilyen lény a Mecsek erdõségeiben, ugyanis sok történetet mesélnek róla. Egy öreg bácsi mesélte, hogy mikor az erdõben járt úgy 20 évvel ezelõtt, látott valami különöset átfutni a fák közt. Elmondása szerint nem látta pontosan, de az biztos, hogy nem egy erre õshonos állat volt. Aztán többen említették, hogy éjjelente furcsa nyerítésre emlékeztetõ hangokat hallottak. Az egyikük ki is ment, hogy megnézze mi az de nem látott semmit. Illetve annyit mégis, hogy valami nagytedtù állat letaposta a virágágyást. Mi lehetett ez a lény? Valóban a Mecseki Lóember? Ha igen akkor mégis mi ez a lény? Lehet valami köze a híres kriptidhez a Loúhoz? Ezek a kérdések még válaszra várnak... Üdv, David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértõ és hivatásos troll
hóember
A kérdező hozzászólása: Nem. Ez lóember.
Lóember?Akkor már nem inkább kentaúr?Felsõ teste ember..a többi ló
Igen, az elsõ lábai rövidebbek a hátsóknál, hogy ne zvarja a lejtõ
A kérdező hozzászólása: Aztaku.r.va!!! :D Szóval így néz ki. xD
Sajnálom, de azt hiszem mások már beelõztek és lefényképezték: [link] szerintem ne akarj ilyen borzalmas élményt szerezni, ha akarsz még nyugodt éjszakát az életedben
Csak nem hiszel ezeknek a "nagytudású", mindenkit hülyének nézõ majmoknak? Ezek ebbe élik ki magukat... perverz disznók... Ha kíváncsi vagy ilyen lehetetlen dologra inkább érdemes a Google-ba utánanézni. Beírod, hogy "mecseki lóember" és, ajánl egy rakat olvasnivalót róla, és az összes kitalált baromságról. Na, akkor kit fényképezel?
Létezik, és mostanában minden évben eljár a pécsi rockmaratonra is. A feje ló, a teste ember.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem hülyeség azt feltételezni, hogy mecseki lóember valóban létezik. Én Pécs déli részén lakok, távol a Mecsektõl, de életcélom lefotózni ezt a lényt.
Naná! Az apja volt a híres Fehér Ló. Óvakodj a Hétszûnyû Kapanyányi Monyóktól!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!