Találatok a következő kifejezésre: Tényleg kicsi esély ha (3 db)

Tényleg kicsi az esély ha jó az időzítés akkor is?

Már több mint fél éve próbálkozunk. Eddig sajnos mindig csak a pém el?tti napokban tudtunk együtt lenni, de a múlt hónapban sikerült az id?t is elkapni. Mégis megjött.:( Én teljesen rendben vagyok voltam orvosnál. A párom spermái mennyiségre és konzisztenciára is normálisak. Tényleg kicsi az esély hogyha az id?zítés is jó akkor sem biztos a baba? Vagy a párom kiskatonái ilyen rövid ideig maradnának csak életben odabent? Tény hogy mostanában nagy a stressz rajtam. Új munkám van. De még a régit is csinálom, mellette most lesz a doktori védésem. Bár igyekszem nem stresszelni és folyton arra gondolok hogy a babának ez nem jó mégha csak most akarjuk akkor se.

Legjobb válasz: Bízatásul annyit szeretnék írni, hogy sajnos ha minden jól alakul és egészségesek vagytok, akkor sem biztos, hogy elsõre összejön. De nem szabad feladni!! A stressz nagyon nem tesz jót és a leírtak alapján elég sok tennivalód akad mostanában. Talán egy kicsit lazítani kellene, persze, ha van rá lehetõség. És lehet, hogy az is segítene a helyzeten, ha nem csak pé elõtt, hanem a napján és utána is együtt tudnátok lenni. Mi 6 hónapja próbálkozunk és nagyon el vagyok keseredve, mert ebben a hónapban összejöhetett volna, ha az orvos a z uh alapján észre vette volna, hogy túl vékony a méhnyálkahártyám. Igen, nagyon irigylésreméltóak azok, akik végre pozitívat tesztelnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan mindketten ebben a helyzetben leszünk!!

Bízatásul annyit szeretnék írni, hogy sajnos ha minden jól alakul és egészségesek vagytok, akkor sem biztos, hogy elsõre összejön. De nem szabad feladni!! A stressz nagyon nem tesz jót és a leírtak alapján elég sok tennivalód akad mostanában. Talán egy kicsit lazítani kellene, persze, ha van rá lehetõség. És lehet, hogy az is segítene a helyzeten, ha nem csak pé elõtt, hanem a napján és utána is együtt tudnátok lenni. Mi 6 hónapja próbálkozunk és nagyon el vagyok keseredve, mert ebben a hónapban összejöhetett volna, ha az orvos a z uh alapján észre vette volna, hogy túl vékony a méhnyálkahártyám. Igen, nagyon irigylésreméltóak azok, akik végre pozitívat tesztelnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan mindketten ebben a helyzetben leszünk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. És sok sikert Neked is...
Szia! A stressz fokozott méregtartalommal terheli a szervezetünket, melyektõl meg kell szabadulnia. A hormonok termelése, majd ezek méregtelenitése energiakövetelményeket támaszt a szervezettel szemben, vagyis tápanyagra van szüksége. Ezekhez a tápanyagokhoz viszont úgy jut hozzá, hogy egy részüket más szervektõl vonja el, pl. a szaporitoservektõl. Meg kellene tanulnod relaxálni. A mély légzés, meditáció és egészséges alvás csökkenti a stresszt. Mi egy évig probálkoztunk mire sikerült teherbe esnem. Addig görcsösen akartam a terhességet, meg kellett változtatnom a hozzáállásomat és egy kicsit a gondolkodásomat is. Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor vállalkozz az anyaságra ha csak az új munkáddal foglalkozol a régivel már nem, és ha tul vagy a doktori védéseden. És még valamit nem szabad elfelejteni, mindig a kisbaba dönt, hogy jönni akar vagy nem.
Egy kis statisztika: egeszseges parnal egy ciklusban 20% az eselye annak, h osszejon. Tehat kitartas :)

Ez tényleg így van? Ha menstruáció ideje alatt szeretkezünk, nagyon kicsi a az esélye annak, hogy teherbe lehet esni? ( Barátnőktől hallottam, mielőtt rám támadnátok[megjegyzésekkel]. érdeklődöm csak! )

Legjobb válasz: ez nem így van,mert akkor lehet a legkönnyebben igazából mert nyitva van a méhszájad vagy mi.. és ugye a spermiumok 3napig is eléldegélnek adott hõmérsékleten..

ez nem így van, mert akkor lehet a legkönnyebben igazából mert nyitva van a méhszájad vagy mi.. és ugye a spermiumok 3napig is eléldegélnek adott hõmérsékleten..
az nem igaz hogy akkor a legkönnyebb! van rá esély igen. ilyenkor is kell védekezni!
Tényleg akkor a legkisebb az esély (kb. 8. osztályos biológia óra....nem ártott volna odafigyelni). De attól még van, és bizony teherbe lehet esni akkor is.

Az tényleg igaz, ha én vagyok felül (nő vagyok) és ugy élvez belém a párom, akkor nagyon kicsi az esély a babára?

Mert ezt olvastam egy kérdésben, több válaszként is.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.

Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.
Lényegtelen hogy milyen pózban csinálod, mert a kis ficánkák nagyon fürgék, és ügyesek, az életben maradás a cél!!!!:) :)
Ez hülyeség! Bár mondják, hogy kispárna a fenék alá meg gyertya állás...de ha a baba be akar ágyazódni akkor ott az sem számít ha elmész utána rögtön fürödni is! Úgy szexeljetek ahogy kényelmes és élvezitek!
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor megnyugodtam, és reménykedem, hogy összejött:)
ha olyan tipusu vagy, aki könnyen teherbe esik, akkor teljesen mindegy milyen poz, a lényeg hogy sperma került beléd. ha egy nö felül van, az azoknak nem célszerü, akik nehezen esnek teherbe, régota probàlkoznak, talàn igy nem annyira 100 szàzalék! de mondom, ez azokra vonatkozik, akik nehezen tudnak csak teherbe esni. a spermàk nagyon gyorsak, de olyan hamar is elpusztulnak.tehàt ha felül vagy akkor a sperma lassabban éri el a céljàt, és hamarabb pusztul(probàlj egy fejjel lefelétartott üres üvegbe vizet spriccolni) ha viszont alul vagy akkor hamarabb célba ér, mielött meghalna a sperma. tehàt:igen kisebb esély a teherbeesés, ha felül vagy, de semmiképp nincs kizàrva, ha nem akarsz babàt, akkor n vedd be hogy igy nem lehetsz terhes!!!!!!
Én elég nehezen lettem terhes, éveket vártunk a babára. A fiam viszont így fogant meg!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk a babát. köszi a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!