Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ki fizetni a kísérőknek is (1 db)

Tényleg ki kell fizetni a kísérőknek is a 3900. -Ft-os napijegyet a Vidámparkban?

El szeretnénk menni a vidámparka az ötéves kisfiammal. Az apukája ül fel vele arra, amire nem ülhet fel még egyedül, de kísér?vel igen. Én csak nézem ?ket és tologatom az öthónapos kislányomat. Nekem miért kell ezért 3900.-Ft-ot fizetnem??? :o(

Legjobb válasz: Mert a Vidám Park szerzõdési feltételeiben ez szerepel. Pontosan azért, hogy a családokat ebbõl a szempontból is jól megfosszák anyagi javaiktól. Még csoport esetén sincs kísérõjegy. Nemhogy család esetén! Hazánkban szerintem ezen nem kell fennakadni... :(

Mert a Vidám Park szerzõdési feltételeiben ez szerepel. Pontosan azért, hogy a családokat ebbõl a szempontból is jól megfosszák anyagi javaiktól. Még csoport esetén sincs kísérõjegy. Nemhogy család esetén! Hazánkban szerintem ezen nem kell fennakadni... :(
Mert ez egy ilyen ország. Nincs tekintettel semmire, de azt amúgy elvárja, hogy mindenki õt segítse. De ez mûködik télen a mûjég pályán is. Én ott, elõtte mint rokkant parkolhattam ingyen ha vittem a lányomat, de bebocsájtást csak pénzért. Pedig a hülye is látta, hogy "ritkán" korcsolyázom. Ez van! Ez van?
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint én nagyon naív vagyok, mert azt gondolotam hogy még Magyarországon is csak olyan szolgáltatásért kell fizetni (az már más kérdés, hogy mennyit), amit igénybe vesz az ember. Ezek szerint tévedtem! Ez hihetetlen! Már kezdek kételkedni abban, hogy kis országunkban egyáltalán léteznek még olyan fogalmak, mint "tisztességes hasznon" ill. "tisztességes üzlet". Vidámparkba mindenesetre végül is nem mentünk! :o( Nem tudom, hogy mi abban a jó üzlet, hogy így valószínûleg egy csomó család inkább nem megy el a Vidámparkba. Ha én kereskedõ lennék, biztos adnék kísérõjegyet. De úgy látszik a Vidámparkban nem hallottak arról, hogy a kevesebb sokszor több! :o( Marhák.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha az airsoft fegyverembe acélgolyót teszek akkor tönkre mehet a fegyverben akármilyen alkatrész?

2

Herby melyik videójából van ez kivágva?

http://www.youtube.com/watch?v=m7sZma4yPME
5:51 től.. a medvés szöveg

1

Szerintetek milyen vázlatnak?

sziasztok
Otthoni szórakozás gyanánt rövidebb-hosszabb történeteket szoktam írni, épp nemrég megtaláltam egy régi irományom egyik félkész vázlatát, de elakadtam :

A sztori ott kezdődik, hogy egy Köztársaság nevű községben/országban vagyunk. Az emberek itt ott nyomorban élnek, de viszonylagos "rend" van egy több száz éves megállapodás miatt: a Köztársaság eladósodott a szomszédos országokkal szemben, és a nép a vezetők ellen felkeléseket és merényleteket indított sikerrel, sikertelenül, a vezetők pedig a szomszédos országokból betelepített katonákkal tartották fenn a rendet...
A felkelések után több százakat börtönöznek be, gyilkolnak- csonkítanak meg példamutatás és elrettentésképpen. A megállapodás egy szerződés, ami azt írja ki, hogy 10 évente megyénként 5 14-45 év közötti fiút vagy férfit elvisznek katonának, ahol kegyetlen kiképzőtáborba kerülnek és hidegvérű gyilkológépekké képzik őket, de azt még a Köztársaság vezetői sem tudják, hogy ennek mi célja, ők csak a megállapodást teljesítik, az országok közti harc elkerülésének érdekében.Aki gyenge a kiképzés során, az kihull azaz meghal, vagy sérülten,betegen, csonkolva hazatér.
A történet egy 17 éves lányról szól, aki a 14 éves öccsével, anyjával és a 22 éves bátyjával él együtt, az apja meghalt mert előzőleg ő ment katonának. A lány rövidre vágott haja miatt és fiúsabb alkata és kinézete miatt gond nélkül elmegy katonának az öccse helyett(a bátyja beteg és a jobb karja könyékig hiányzik).
Hamar kiderül, hogy igazából lány, de valamiért a kiképzőtisztek ezt nem tudják meg vagy csak az ereje felmérése miatt figyelmen kívül hagyják. Beleszeret az egyik társába, közben kitűnően jó eredményt ér el , férfiakat megszégyenítő kitartásával és erejével.
Végül bekerül a legjobb 20 közé és osztagvezető lesz...

Itt akadtam el, mert arra gondoltam, hogy a katonaországok valamilyen titkos projekten dolgoznak(pl hatalomátvétel de ez a katonák miatt már sikeres, vagy vmi más, mondjuk a "gyilkológép-képzéssel" kapcsolatban, stb )
És a lány rájönne erre és az osztagával együtt megakadályozná ezt.
kb ennyi , ha van észrevételetek vagy megjegyzésetek(jó/rossz kritika) nyugodtan jöhet

tudom kicsit hasonlít az Éhezők viadalára, de ez az ötletem már a film és a könyv megjelenése előtt keletkezett...
előre is köszi
15L

3

Mi legyen az oldalam neve?

Utazgatós képekről szólna.. Nem jut semmi eszembe!!

1

A tTorrent (pro) 1.2. 0.1 Mindig használom ki van irva Bugg mentes akkor használom 5 vagy 4 torrentnél leáll és újra indul mit kell evvel csinálni hogy menjen jól? Valaki segitsen

0

Hova vigyem el a legjobb barátnőmet 16. szülinapjára?

1

Tumblr-ön hogyan kell "ask" részt csinálni?

ask,tumblr,kérdező,követő

1

FONTOS! Me2everyone?

Sziasztok.
Hallottam a "Me2everyone" oldalról, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek biztonságok ez az oldal, és nem átverés?
Előre is köszönöm a választ.
Ha tapasztalatot is írnátok azt nagyon megköszönném :)

1

Honnan tudom megnézni?

Tudom van egy olyan oldal, hogy kiírja, hogy mennyi nap múlva lesz karácson. Melyik o9ldal és, hogy hívják?

1

Hogy tudom helyrehozni?

Az a helyzet,h az egyik baratnomnek bulit rendeze es egy sms-t veletlenul neki kuldtem es persze,h rajott.No ezt vajon,h tudom helyrehozni?(meglepetesbulirol van itt szo)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!