Találatok a következő kifejezésre: Tényleg jobban a (226 db)

Az tényleg hatásos ha az ember úgy tornázik hogy a hasára fóliát teker, akkor ott tényleg jobban ég a zsír?

Legjobb válasz: Nem, ez csak ilyen megtévesztés-féle, mert akkor jobban izzadsz és több víz távozik a szervezetedbõl. Helyi fogyás nincs.

Nem, ez csak ilyen megtévesztés-féle, mert akkor jobban izzadsz és több víz távozik a szervezetedbõl. Helyi fogyás nincs.
nem, de a biológiai ismereteidet mindenképpen fejleszteni kell, és nyilvánvaló, hogy hiszékeny vagy, ez saját magadnak nem lesz jó.
1-2%-kal hatásosabb az edzés, de ez nem számottevõ. a fóliának annyi a szerepe, hogy adott terültelen a mozgás hatására keletkezett hõt a fólia és a test között tartja, ezért némileg több víz válik ki, és ennyi. szinte semmit nem ér, mozogj rendszeresen, járj futni, úszni.

A keverőtárcsás tényleg jobban mos?

Azt hallottam, hogy a hajdú kever?tárcsás (holdjáró) mosógépei szebben és jobban mosnak, csak kényelmetlenebb használni ?ket.

Legjobb válasz: Bassszus, szegény mosónõ!!! Részvétem. Hát igen, határozottan jobban illetve tisztábbra mos. Én azért szerettem, mert egy mosással megvolt minden, a fehérek után mehettek a tarkák, és végül a munkásruhák. Viszont utáltam kiszedni, öblítteni, centrizni..... Ha az ember azt mondta, na ma mosok, az kb tényleg egy napot jelentett egy 4 tagú család esetében. :) És ahogy már elõttem is említették bizony nem kímélte a ruhákat. Volt olyan ruha ami egy mosást bírt, sajna. Szóval csak óvatosan, és remélem hamarosan le tudod majd cserélni.

Bassszus, szegény mosónõ!!! Részvétem. Hát igen, határozottan jobban illetve tisztábbra mos. Én azért szerettem, mert egy mosással megvolt minden, a fehérek után mehettek a tarkák, és végül a munkásruhák. Viszont utáltam kiszedni, öblítteni, centrizni..... Ha az ember azt mondta, na ma mosok, az kb tényleg egy napot jelentett egy 4 tagú család esetében. :) És ahogy már elõttem is említették bizony nem kímélte a ruhákat. Volt olyan ruha ami egy mosást bírt, sajna. Szóval csak óvatosan, és remélem hamarosan le tudod majd cserélni.
A kérdező hozzászólása: http://www.arukereso.hu/mosogep-szaritogep-c3167/hajdu/him-3.. elhagytam a linket
Az természetes hogy jobban mos hiszen a ruhákat keveri dörzsöli. És a forgódobosnál az a nagy baj hogy sokat tesznek bele és a ruha egy gombócban forog persze hogy nem mosódik jól ki.
Legjobban mos a mosónõ teknõben. De megunta, és vett egy keverõtárcsás mosógépet, külön centrivel, és külön szárítóval. De megunta a rakosgatást, meg sok helyet foglaltak a masinák. Vett egy automata mosógépet, ami mindent tud, azóta nincsan állandó mosásszag, meg nem lógnak szarul kicsavart ruhák a vendégek fejére. De jómódjában ezt is megunta, és vett egy teknõt, meg mosószappant.
Igaz... Nekünk automata van, de gyerekkoromban ilyen volt. Amióta automata van, azóta hajtogatja anyukám, hogy vesz inkább egy új Hajdút, mert milyen szépek voltak a bugyik, zoknik, kombinék... egyébként többen dícsérték anno, hogy szép fehérek a ruhák! Macerásabb a mosás vele, de te írányítasz, nem a mosógép, ami hasznos is!
gyorsabban 15-30 perc) és tisztábbra mos, jóval több vízfelhasználással, 1 kg száraz ruha súlyra kivetítve, az öblítéseket is számitva. De, a legnagyobb hátránya a drasztikus ruha koptatás, egyáltalán nem kíméli a ruhanemût, sõt szokszor cafatokban szedhetõ csak ki belõle a ruha.
A kérdező hozzászólása: utolsó: nézz utána a zen buddhizmusnak, van érzéked hozzá
A kérdező hozzászólása: ha szabad javítanom: a mosónõ vett egy automata mosógépet, szárítással, ezüstmosás funkcióval, méhsejtcellás dobbal. a mosónõ fia betette a fotelágy-garnitúrájának a szárazon 10 kilós huzatát, és betömködte úgy, hogy épp, hogy csak beleférjen, majd üzembe helyezte a gépet. A gépben eltört a csapágy, ezért felhozták a pincébõl a régi mosógépeket. És addig, amíg nincs pénz újra, próbálja magát azzal nyugtatni, hogy minden rosszban van valami jó. Legalább egy fokkal hatékonyabb a mosás.
Nem igazán. Összecsavarja a ruhákat, kihúzza a szálakat, meg egyáltalán... De ha kénytelen vagy ezt használni, ne tegyél bele sok cuccot, és elõre oldd fel benne a mosószert!

Már 312 Ft 1 Euro, és ez folyamatosan megy fel. Tényleg jobban teljesít a kormány?

Legjobb válasz: De hogy teljesít jobban.Ez csak kampány szöveg.

De hogy teljesít jobban.Ez csak kampány szöveg.
"Pont, hogy hagyni kellene elszállni a forintot. Legyen csak 350 az euro, a gazdaságnak az tenne jót. " Te se minimálbérbõl élsz, iugaz testvér?
Lákátos tezsvírnek: - nem, nem minimálbérbõl élek, de ehhez skh ;-) ma 10:18-nak - engem nem érdekel, Matolcsy mit hadovál, de a gyenge forint jelenleg jót tesz a gazdaságnak
Egyetértünk. Ha sikerülne beindítani vele a gazdaságot, jót tenne neki. Csak a kisembereknek rossz, mert minden ára az egekbe fog emelkedni... Tezsvír
Mikor Bokros csinálta ezt õ volt az antikrisztus, most, hogy ez a kancsal ember csinálja, az jó?
A 3-as válaszoló figyelmébe. [link]
Ezt meg neked 19-s http://www.youtube.com/watch?v=jcY6Evvaw6E Akkor most kinek a kormányzás bukott meg?
""Ha ez jövõhétre nem áll meg, akkor durva lesz"" Miért vagytok ennyire tájékozatlanok? Nem nézitek a híreket? A forint és jó néhány valuta erõsõdöt és jelenleg a forint 308 forint egy euró. A forinttal együtt gyengült a cseh a török STB... fizetõeszközök is- az is a kormány hibája?
"A forinttal együtt gyengült a cseh a török STB... fizetõeszközök is- az is a kormány hibája?" 2008-s válság sem az Mszp hibája volt, Világ Gazdasági válság volt, mégis mindenki az Mszp-re mondta, hogy micsoda szemetek. Tán õk okozták a válságot. Na ez pont ugyanolyan, a Fidesz köpödhet mindenkire, de a Fideszt ne bántsa senki, mert õk ártatlanok.
""2008-s válság sem az Mszp hibája volt, Világ Gazdasági válság volt, mégis mindenki az Mszp-re mondta, hogy micsoda szemetek"" Hogy jön most ide a 2008-as válság???
Csak ha már külsõ okokat nevezünk meg a forint gyengülésnek, akkor tegyük tisztába a gyereket.
#12 Már pedig nem fog javulni. Matolcsy további kamatvágást helyezett kilátásba így garantált hogy az árfolyam tovább zuhan.
Elmúlt 8 év? Csak ezt tudják hajtogatni... Az igazság az, h qrvára nem élünk jobban mint 4-5 évvel ezelõtt..
Ha ez jövõhétre nem áll meg, akkor durva lesz. És bizony az a fidesz végét fogja jelenteni, mivel 330 ft eurón meg fog borulni minden.
Ez is a szociknak és az elmult 8 évnek köszönhetõ!
[link]
Persze még 10 év múlva is szocik hibája lesz a folyamatos süllyedés:D.
Eltolcsi megmondta tegnap hogy emútnyócév emútnyócév, aztán az árfolyam 303-ról egybõl 308-ra ugrott.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem lehet mindent az "elmúltnyócév"-re fogni... Mostmár azóta elmúlt még 4, és sokkal lejjebb vagyunk, mint kormányváltáskor.
Az én szemszögembõl igen, mert van most néhány száz euróm amit jó árfolyamon kellene váltani... :D
Valaki ebbõl is nagy pénzeket rak zsebre, különben a Jegybank már rég visszaemelte volna az alapkamatot.
Sokkal jobban... Don' cry for me Hungaria....
Pont, hogy hagyni kellene elszállni a forintot. Legyen csak 350 az euro, a gazdaságnak az tenne jót. Más kérdés, hogy a devizahitelesen mekkora patáliát csapnának. (Szerény véleményem szerint röhejes, hogy pár felelõtlen hitelfelvevõ miatt meg van kötve a kormány keze ebben a témában)
Nincs a hitelfelvevõk miatt megkötve a keze a kormánynak! Csak a kormány rossz gazdaságpolitikája, meg Matolcsy hülyeségének köszönhetõ a magas árfolyam.
És mégis kit érdekel, hogy mi vagy? :D

A Palmolive aromaterápiás tusfürdő (lila) tényleg megnyugtat és tényleg jobban alszik tőle az ember?

Legjobb válasz: nagyon kellemes illata van, de az idegrendszerre nincs hatással.. :D ha jót akarsz aludni, szagolgass kamillát, vagy igyál kamillateát.

nagyon kellemes illata van, de az idegrendszerre nincs hatással.. :D ha jót akarsz aludni, szagolgass kamillát, vagy igyál kamillateát.

Mi az a stift? Tényleg jobban használ, ha este fürdés után használod?

Legjobb válasz: honalj deo aza golyós ..bocs de ez elég hülye kérdés volt...mert persze hogy jobban használ ha eegy tiszta felületre kened és nem pedig egy izzadt -koszosra..bbocs de másképp nem tudtam válaszolni:D

honalj deo aza golyós ..bocs de ez elég hülye kérdés volt...mert persze hogy jobban használ ha eegy tiszta felületre kened és nem pedig egy izzadt -koszosra..bbocs de másképp nem tudtam válaszolni:D

Másodszorra szülő anyukák, tényleg jobban fáj a szülés utánni méh összehúzódás?

Mert ugye az els?nél nem fáj, de a szülészm? azt mondta hogy az még szülés után kemény dolog lesz.

Legjobb válasz: Nekem jobban fájt, olyan volt mint az erõs mensi görcs. De szerintem nem törvényszerû, hogy ez mindenkinél így van.

Nekem jobban fájt, olyan volt mint az erõs mensi görcs. De szerintem nem törvényszerû, hogy ez mindenkinél így van.
Igen , sokkal rosszabb volt.és a szülés is dehát túl éltem!
A kérdező hozzászólása: Biztos ki lehet bírni, csak szülés után nem hiányzik még az ember életébõl egy újabb , , menet".De jó lenne rajta túl lenni!!!!!!
Szia!Nekem a szülésznõ azt mondta minél több gyereket szül az ember annál jobban fáj a méh össze húzodása:(!!! De ki lehet bírni, nyugi.
ja utolsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy az elsõnél (9 éve) kaptam minden nap amíg korházban voltam méhösszehúzó tablettát, most nem. furcsáltam is, kérdeztem az orvost hogy nem-e kapok, de annyit mondott hogy tegyem óránként cicire a babát a korházban, mert az a legjobb, és még a tej is beindul tõle, így is volt, nem evett a bab, de a lényeg hogy a szervezetem tudta mi a dolga.
Sokkal jobban fájt, fõleg mikor szopizott a pindur, mert ugyebár a szopi segíti elõ a méhösszehúzódást, olyan görcseim voltak mint vajúdás közben, ez a korházban lévõ 2 nap volt, aztán már nem.
Nekem elsõnél is fájt napokig, amikor szoptatáskor húzódott össze a méhem. Igaz, kaptam méhösszehúzót a szülés végén. Lehet, hogy ezért? Második szülésem még nem volt.
Én idén márciusban szültem a második babámat. Az elsõnél nem fájt, nem is emlékszem rá, hogy éreztem volna valamit. Na a másodiknál nagyon. Fõleg mikor szopizott, iszonyatos fájdalmam volt, 1x kértem fájdalomcsillapítót is. Mondjuk kaptam méhösszehúzó injekciót szülés után és mondta az orvosom, hogy nagyon fog fájni az összehúzódás. Igaza lett. De ez csak pár nap és utána elmúlik.
Nekem is jobban fájt, míg az elsõvel ahogy megszültem a babát minden fájdalmam elmúlt. Most a másodiknál nem így volt, még pár napig elég kellemetlen volt, fõleg amikor hozták a babát szoptatni. Azt mondta a szülésznõ, ez természetes, minden szülésnél jobban fáj.
igen, de azért ki lehetett bírni
A kérdező hozzászólása: Aki mellettem feküdt kismamna a második babáját szülte és az elsõ éjszakát átbõgte.Ennek két éve, csak most én szülöm nemsoká a másodikat!Kicsit félek.
Nekem sokkal jobban fájt, szinte mozdulni sem tudtam, amikor elkezdõdött. Már azon gondolkodtam, hogy ez nem normális fájdalom, amikor hirtelen elmúlt. Kb. 2 hétig éreztem még apróbb nyilallásokat.
A nagyobbik lányomat császárral szültem, méhösszehúzó injekciókat kaptam, nagyon fájt. Talán a 4. napon lett elviselhetõbb. A kicsi most 4 hónapos õt term. úton szültem, enyhe fájdalmaim voltak szoptatáskor.

A melegek tényleg jobban szopnak mit a lányok?

Legjobb válasz: Lehetséges... ahogy állítólag a leszbi lányok is jobban nyalnak... A saját nemüket jobban ismerik... de szerintem nem lehet mindenkit beskatulyázni.

Nyilván nem próbáltam, de logikus, hogy akkor csinálsz jól valamit, ha tudod, te hogyan szereted. A lányoknak nincs farkuk, így nyilván nem is ismerik annyira.
Engem egyszer elégített ki egy srác. Soha nem élveztem még akkorát. Konkrétan míg csinálta végig olyan érzésem volt h most élvezek el. Nagyon durva volt. Csak sajna kiment külföldre dolgozni. Azóta sokszor gondoltam már rá h keresek egy fiút aki bevállalná hogy néha szop, de nem mertem... Pedig jó lenne egy normális srác aki néha... Sok csaj is csinálta már amúgy, de vhogy nem volt még ilyen. persze az se rossz....
Lehetséges... ahogy állítólag a leszbi lányok is jobban nyalnak... A saját nemüket jobban ismerik... de szerintem nem lehet mindenkit beskatulyázni.
sosem fogom megtudni
próbáld ki, de semmi buzulás
"Vagy mondjuk megkérdezni egy biszex fiút, akinek van már összehasonlítási alapja :) " Általában ezt éppen õk állítják. Pár hete éppen itt gyakorin írta le egy srác, hogy ha egy csaj dolgozott rajta, egyfolytában csak azon járt az esze, õ mennyivel jobban csinálná.
A puding próbája.... Hajrá!
Anyádnál biztos nem jobban.
Nem tudom, ez összetett kérdés. De igazuk van az elõttem szólóknak, olyan szempontból talán valóban egyszerûbb, hogy magából kiindulva tudja mi kell a saját nemének. Bár ez is szerintem egyénfüggõ: lehet valakinek bejön egy alkalmazott technika, másnak pedig nem. Vagy mondjuk megkérdezni egy biszex fiút, akinek van már összehasonlítási alapja :) 23/N
igen jobban:) voltam együtt hetero pasival azt mondta soha nem élvezett még ekkorát
Igen :D Egyszerre volt egy "barátnõm" és egy meleg barátom is :) Akkoriban jöttem rá, hogy meleg vagyok, és elég zavaros idõszak volt az... Hát az tény, hogy a fiú ezerszer jobban csinálta a csajnál, valóban nem élveztem akkorát még sosem, mint a fiúval. Pedig a csaj elõtte szopott le pár nappal :D Az érzést nem tudom elfelejteni :) Meg azt sem, amit egy kis idõvel rá csináltunk :D 18F

Ha celofánt tekerünk a hasunkra, tényleg jobban ég a zsír mozgás közben?

Legjobb válasz: csak jobban izzadsz... több vizet veszítesz. nem mondanám zsírégetésnek.

csak jobban izzadsz... több vizet veszítesz. nem mondanám zsírégetésnek.
Nekem heti kb 2-3 kg-t visz le :)

Bi srácok! Tényleg jobban elégítenek ki orálisan a fiúk?

Azt olvastam valahol, hogy a fiúk jobban csinálják, mint a n?k. El is gondolkoztam, hogy kiderítem, de itt meg is akadtam, mert nem mertem sehol keresni erre srácot. Meg kicsit taszít is h fiú csinálja, de mégis tökre érdekel. Kort, nemet, nemibeállitottságot is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: egy pasi tudja mi kell egy pasinak :) amit õ iszonyatosan élvezne azt adja át a párjának :) szóval igen egy pasi jobban tud kényesztetni szexuálisan egy pasit, egy nõ meg egy nõt természetesen :) L/18

egy pasi tudja mi kell egy pasinak :) amit õ iszonyatosan élvezne azt adja át a párjának :) szóval igen egy pasi jobban tud kényesztetni szexuálisan egy pasit, egy nõ meg egy nõt természetesen :) L/18
hagyta, de nem meleg :D:D
egy fiú biztos jobban tudja hogy hogyan kell csinálni hogy jobb érzés legyen nem?:D
16/F BI uni Nos nekem eddigi tapasztalatom az, hogy igen. Bár ez az egyén tapsztalatától függ.
úristen, és ti hagytátok hogy leszopjanak?o.O
A kérdező hozzászólása: Mint írtam engem érdekel:) Csak mégis kicsit taszít. Vegyes:D
18/F Szintén hetero haver kényeztetett.és hát hiába volt azután három csaj is már, meg kell mondjam jobban nyomta mint az eddigi csajok :DD De ettõl függetlenül nem lettem meleg.. :D
Nekem is a legjobb fiú volt. Ráadásul egy hetero haverom részegen, akirõl sose gondoltam volna....25/F
A kérdező hozzászólása: Már csak kéne találni egy ilyet:D
Jaja, a pasik jobban tudják mi kell egy pasinak (amit õk is élveznének) :P 19F hetero Kedves kérdezõ, megtaláltál XD bár engem taszít a pisztoly másik oldalán állni, de ha ennyire érdekel... :P
de sok itt a meleg

A vagányabb lányoknak tényleg "jobban" tetszenek a félénkebb fiúk, mint a nagymenők vagy csak ez merő fikció?

Legjobb válasz: Ha az a a félénkebb fiú jobban néz ki (és normálisabb) mint a "nagymenõ" akkor igen jobban tetszik xD hülye a kérdés egyébként xD

Ha az a a félénkebb fiú jobban néz ki (és normálisabb) mint a "nagymenõ" akkor igen jobban tetszik xD hülye a kérdés egyébként xD
ELLENTÉTEK VONZÁSA.
Azért a csajok szeretik ha a párjuk tökösebb náluk :)
A kérdező hozzászólása: Mindjárt gondoltam, hogy hülye a kérdés. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!