Találatok a következő kifejezésre: Tényleg jó nem (374 db)

Kullancs és bolha ellen mi az ami tényleg jó (nem csak a reklámban), és az ára is tűrhető?

Nyakörvet nem akarok a kutyámra rakni! Nem szeretném, hogy nyakörvben járjon-kelljen az udvaron, mert bárhová beakadhat vele, és ha pont nincs otthon senki, aki észrevegye... Advantix csepp vagy a frontline- mennyire jó, tapasztalatok? Melyik a jobb? Persze mást is írhattok, ha az nem nyakörv. Mert volt már ilyen kérdés, tudom/látom, de 99%-ban nyakörvet írták a válaszolók, azon kívül a feljebb említett két csepp szerepelt a listán.

Legjobb válasz: Szia! Amit én inkább ajánlanék neked, az a STRONGHOLD és az ADVOCATE. Ezek nagyon szuper szerek, féreghajtó és szívféreghajtó hatásúak, az esetleges bolhákat kiírtják, a petéket magtalanná teszik, és rüh atka ellen is jók, kullancsok a kutyádat meg nem környékezik! Az Advocate kb 3000Ft/hónap, a Stronghold 3500Ft/hónap. nagyon kullancsos területen élek, mióta ezeket használom, egy darabot sem találtam, még túra után sem bennük! A Frontline és az Advantix fele annyira sem jó, mint ezek, ezek inkább apró-cseprõ védekezések, ráadásul a Frontlineban nem változtatják az összetevõket, és egy idõ után a kullancsok immunissá válnak ellene.

Szia! Amit én inkább ajánlanék neked, az a STRONGHOLD és az ADVOCATE. Ezek nagyon szuper szerek, féreghajtó és szívféreghajtó hatásúak, az esetleges bolhákat kiírtják, a petéket magtalanná teszik, és rüh atka ellen is jók, kullancsok a kutyádat meg nem környékezik! Az Advocate kb 3000Ft/hónap, a Stronghold 3500Ft/hónap. nagyon kullancsos területen élek, mióta ezeket használom, egy darabot sem találtam, még túra után sem bennük! A Frontline és az Advantix fele annyira sem jó, mint ezek, ezek inkább apró-cseprõ védekezések, ráadásul a Frontlineban nem változtatják az összetevõket, és egy idõ után a kullancsok immunissá válnak ellene.
18:52 Az advocate nem véd a kullancs ellen. És próbáld meg máshol beszerezni, mert iszonyú drágán veszed. Én 1800 Ft-ért kapom az állatorvostól, pedig biztos, hogy õ is keres rajta. Kullancs ellen az advantix véd.
Frontline Plus-szerintem-nekem nagyon bevált, de attól is függ mennyire fiatal a kutya.
frontline-combo nekünk bevált nem volt benne már egy jóideje:)
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, a frontline combo nagyon jó, én is azt használom.
kiltix nyakörv, és ha biztosabbra akarsz menni, havonta vagy mennyi idõnként az Advantix csepp hozzá.. állatorvos barátnõm mondta ezt:) 100%os megoldás szerintem semmiben nincs.
miért félsz ennyire a nyakörvtõl? bocsi, hogy én is megint azt írtam (elsõ vagyok) de mi ezt a tanácsot kaptunk hozzáértõtõl. Nem akad az be olyan könnyen, plusz az azért levehetõ, tehát nincs úgy belefûzve, hogy ha beakad, akkor tutira ott is maradjon.. tehát kiltix nyakörv és advantix csepp továbbra is az ötletem..
Frontline spray nálunk bevált. Az állatorvosunk a nyakörvre azt mondta, nem túl hatásos.

Az izotóniás sportital tényleg jó? Nem csak marketing fogás?

2 órás kungfu edzés el?tt és 1 órás futás el?tt innám. Itt a közelbe csak kék szín? Poweradet tudok venni 250 ft kb.

Legjobb válasz: marketingfogás, színes kamulé, de biztosan jön pár nagyokos tapasztalt 14 éves, és leolt, hogy az hûde faxa jó a szervezetnek

marketingfogás, színes kamulé, de biztosan jön pár nagyokos tapasztalt 14 éves, és leolt, hogy az hûde faxa jó a szervezetnek
Szerintem ilyen idõtartamú edzésnél még nincs jelentõsége. 8-10 órás biciklitúrán én érzem a különbséget a víz és az izotóniás között. De én nem bolti izotóniás italt iszom, hanem kiszámolom, hogy kb. 5% cukor legyen benne és egy kicsit megsózom (egy csipet só fél literenként).
Egyet értek az egyessel! Ásványvízzel, sõt a sima csapvízzel is többre mégy, meg persze kiegyensúlyozott táplálkozás
A kérdező hozzászólása: Edzõm azt mondta ér valamit. Haverom meg focizik õ azt mondja érzi a különbséget ha vizet iszik vagy ilyen italt mint amit írtam a kérdés alatt.


Ez egy hulladék.Nekem is kínai telefonom van, de az minõségi.Ha Iphone klón kell akkor ez: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_karty..
Hát... Ha csupa pozitívat írtak róla, abban csak benne van az is, hogy mûködik... Ha nem zavar, hogy max. telefonálsz vele, akkor egy ideig (1 nap? 1 hét? 1 hónap?) mûködik is. Net? Alkalmazások? Java alapú telefon. Gyakorlatilag se alkalmazás, se más támogatás nem lesz hozzá. Egy kb tíz évvel ezelõtti telefon, felturbózva egy érintõképernyõvel. Ha ez neked megfelel...
Körülbelül egy Samsung S5230-as szintjét fogja hozni a telefon, leszámítva, hogy ebben van wifi és sokkal olcsóbb. Sajnos a kamerája gyengébb, hiszen ennek az iPhone klónnak csak VGA kamerája van, szemben a Samsung 3.2MP-esével. A wifi biztos, hogy lassú, és mint már korábban említeték programok se nagyon lesznek hozzá, de 11 ezer forintot én azt mondom megér, ha bírja a strapát. Ehhez hasonló kínai eszközökre semmiféle garancia nincs, ezt csak kifogni lehet. Sok szerencsét! :)
elég durva, ha sok helyen azt mondták, hogy ez jó. én 10ezerért nem vennék véletlenül se, 500 Ft-ért maximum. ez az oldal szerintem azt se tudja mit árul...a felsõ képen valami androidos klón látható, a képernyõképeken meg leírásban is valami java-s hulladékot árulnak, ami valóban kb a samsung s5230 szintjét jó, ha megüti, de még annál is rosszabb. nincs feltüntetve, milyen a kijelzõje, de szerintem valami 320x480-as felbontású. ez 4"-en eléggé szörnyû. a képekkel ellentétben tudtommal java-ra nincs sem angry birds sem pedig fruit ninja, szóval az valami nagyon butított változat lehet...wifirõl annyit, hogy nyilván van, de szerintem olyan simán elõfordul, ami samsung star 2-n, hogy elindítod a böngészõt, és kiírja, hogy nincs elég memória az oldal betöltéséhez...szal ergó felesleges a wifi bele.
Ez egy szarkupac. Ha már klónt veszel, legalább Android legyen rajta.
A kérdező hozzászólása: nem iphone klón kell, hanem egy okosteló, amin lehet netezni, nem szarik be, a kamera nem egy szarkupac, lehet rajta zenét hallgatni és elindulnak rajta a programok. nem akarok részletre vásárolni, sem vmi fos elõfizetésbe belemenni.
14k környékén vannak használt Vodafone Smart II-k.

Az Iphone tényleg olyan hiper jó? Nem fagy, nem akad, szuper gyors? IOS tényleg ennyire jó?

Mert ezt hallom. De most néztem Iphonos kérdéseket, és nem egynél volt, hogy tönkre ment a rendszer. Az Apple elvileg ingyen cseréli, de akkor is. Tényleg sok hibás köztük? Vagy tényleg annyira jó, hogy sose fagy le?

Legjobb válasz: Ami elromolhat az egyszer el is romlik. Csak ez ritkábban. Ettõl függetlenül tényleg gyorsabb és stabilabb rendszer mint a konkurensei. De nem mindenható :)

Ami elromolhat az egyszer el is romlik. Csak ez ritkábban. Ettõl függetlenül tényleg gyorsabb és stabilabb rendszer mint a konkurensei. De nem mindenható :)
A kérdésre válaszolva! Nézd, mindenbe bele lehet kötni és mindenben lehet hibát keresni. Én 6. éve használok iPhone-t, soha nem volt olyan problémám, amit ne tudtam volna megoldani, hozzáteszem, nem is igen volt vele gond, max jb által okozott hiba, de az más kérdés. 3gs-n volt, hogy majd 1 év után frissítettem valamiért a rendszert. 4s.-en jelenleg 4. hónapja használom minden gond nélkül. Fagyást gyakorlatilag még a 3g-n egyszer tudtam produkálni, de gyanítom, akkor is a jb volt a ludas. 3gs-t gariztattam, jb-ve volt az is, de gond nélkül újat kaptam!
Utolsó, bocis teljesen igazad van én nem voltam pontos, azt mondom hogy a gördülékenyen használható, mind szoftveresen mint harveresen, egy új kategóriát teremtett az érintõsök körében és ez lett mindegyiknek az az alapja, elõtti a rezisztív telefonok kezelési élménye, használhatósága vetekedett a nullával
# 5 Látom a sok ájfón fan lepontozott csak azért, mert le merted írni a valóságot és a tényeket...
A legjobb, nem hoába hogy 2007 óta minden más telefon arra akar hasonlítani több KEVESEBB sikerrel... A mai érintõsök 99%ának az alapja az iPhone, egy sokkal gagyibb (softverrel) és bizony gagyi mûsnyag hardverrel is sok esetben (samsung)
a banki tranzakciókat is simán bele lehet venni az internetezésbe. szerintem nem ez az alapja egy okostelefonnak, hanem az, hogy konkrétan több helyrõl eléred az internetet is, több lehetõséged van, például nem csak a böngészés(a nem okostelókon örülhetsz, ha a belerakott max 100 megás memória nem telik be egy hosszabb böngészés során). a fejlesztõknek jelent maximum elõnyt az, hogy egy fejlettebb környezeben több dolgot megtehetnek, mint mondjuk java-ban.
8-as, csak azért, mert utánna a 6-os leírta, õ hogyan értette. és igen, ebbõl a szempontból tényleg az iPhone volt az elsõ kapacitív kijelzõs okostelefon, ami konkrétan az érintõképernyõs eszközök új generációjának az elindítója. a rezisztív technológia az egy másik kérdés.
5#! Teljesen igazad van. De azt azért be kell látnod, hogy az iPhone volt az elsõ kézzel(nem styliccal) mûködõ érintõ-képernyõ.

Tudnátok ajánlani wellness szállodát, Budapesttől nem túl messze ami tényleg jo?

Végre 2 gyerek mellől "elszokhetunk" egy hétvégére, es szuper helyre szeretnénk menni, ami igazán kikapcsol!!!

Legjobb válasz: Kék Duna Wellness Ráckeve. Nagyon jó akcióik is vannak, és tényleg szuper szálloda! Közel is van. Én ezt javaslom, persze a döntés a tiétek :) Nekem Kehida is nagyon tetszik, fõleg a Hertelendy-ház, mert ott nonstop használhatjátok a lenti wellnesz részt, akár éjjel háromkor is tudtok szaunázni :D De az már nem a "közeli" kategória.

Kék Duna Wellness Ráckeve. Nagyon jó akcióik is vannak, és tényleg szuper szálloda! Közel is van. Én ezt javaslom, persze a döntés a tiétek :) Nekem Kehida is nagyon tetszik, fõleg a Hertelendy-ház, mert ott nonstop használhatjátok a lenti wellnesz részt, akár éjjel háromkor is tudtok szaunázni :D De az már nem a "közeli" kategória.
Visegrádon a Hotel Sylvanus!! Nagyon jó szálloda! Kaja is szuper, szauna medencék minden jó!
Én is Ráckevét akartam mondani, most jöttünk haza onnan, nagyon tetszett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Segitettetek!!!! ;)))

Van valakinek olyan strandsátra ami olyan hogy egy dobás és magátol feláll, nem kell állitgatni? Mik a tapasztalatok, tényleg jo? esetleg képet ha küldenétek hogy nektek milyen van!

Legjobb válasz: Én havertól kaptam kölcsön egyszer, tényleg jó, nem kellett vele semmi extrát csinálni, csak "kicsomagolni". Quechua márkájú volt.

Én havertól kaptam kölcsön egyszer, tényleg jó, nem kellett vele semmi extrát csinálni, csak "kicsomagolni". Quechua márkájú volt.

Mi a véleményetek a Manduca kengururól? Tényleg jó újszülött kortól? A nyári melegben nem kényelmetlen a babának? A másik hordozó a cybex fekvőkenguru ami érdekelne.

Legjobb válasz: Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, tényleg nagyon jó a Manduca babahordozó. Biopamut anyagból készült, mosógépben is mosható és 20 kg! a terhelhetõsége. Tehát igaz, hogy nem túl olcsó, de ha azt vesszük jobban ki tudod használni, mint a többi kengurut és még egészségesebb is ebben cipelni õket. Egyébként nekem van egy eladó teljesen új Manducám, ha érdekel. Sajnos az én fiam (6 hónapos és 8 kg) nem akar benne maradni, mert egy kicsit késõn vettem meg. Pedig leszakad a karom, a hátam sokszor, de én elszúrtam sokkal elöbb hozzá kellett volna szoktatnom. Szóval ha érdekel megegyezthetünk egy mindkettõnknek megfelelõ áron.

Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, tényleg nagyon jó a Manduca babahordozó. Biopamut anyagból készült, mosógépben is mosható és 20 kg! a terhelhetõsége. Tehát igaz, hogy nem túl olcsó, de ha azt vesszük jobban ki tudod használni, mint a többi kengurut és még egészségesebb is ebben cipelni õket. Egyébként nekem van egy eladó teljesen új Manducám, ha érdekel. Sajnos az én fiam (6 hónapos és 8 kg) nem akar benne maradni, mert egy kicsit késõn vettem meg. Pedig leszakad a karom, a hátam sokszor, de én elszúrtam sokkal elöbb hozzá kellett volna szoktatnom. Szóval ha érdekel megegyezthetünk egy mindkettõnknek megfelelõ áron.
Szia. en is csak jokat hallottam a Manduca hordozorol! A baratnom is hasznalja es a baba is nagyon szereti, mar kirandultak is vele viszonylag hosszabb 5-10km-es turan. Mennyiert adod el a ahsznaét Manducat? engem erdekelne, most szeretnek venni.
igen, én konkrét segitséget tudok adni, irj kérlek a [email protected]-ra, mert ez nem egy egyszerû csalántea-téma.
Szia! Én folyamatosan méregtelenítek, mert nekem is sokat volt pattis a bõröm. Azóta nem csak a pattiaim tûntek el, de kevesebbet vagyok beteg. Tök jó! Ha érdekel a neve szívesen megadom! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: szia!érdekelne neked mi vált be!:)
igen ez engemis érdekelne írd le mi vált be

A tumor-marker-es vérvétel tényleg kimutatja az esetleges daganatokat a szervezetben? Érdemes áldozni rá 50eFt-ot? (Megnéztem, ennyibe kerül, de nem érdekel, mert ha tényleg jó, akkor Anyukám egészsége mindent megér! )

Legjobb válasz: Nehogy azt hidd hogy mindegyiket :D szép is lenne. A rák egy-két fajtáját kimutatja, viszont a nagytöbbséget nem (vastagbélráknak pl. semmi köze nincs a vérkeringéshez). Ha a tumormarker teszt tényleg bármit kimutat a vérvétel, ott már igen komoly problémák vannak...

Nehogy azt hidd hogy mindegyiket :D szép is lenne. A rák egy-két fajtáját kimutatja, viszont a nagytöbbséget nem (vastagbélráknak pl. semmi köze nincs a vérkeringéshez). Ha a tumormarker teszt tényleg bármit kimutat a vérvétel, ott már igen komoly problémák vannak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!