Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ingyenes mellfelvarrás És ha (1 db)

Tényleg ingyenes a mellfelvarrás? És ha igen, akkor hol, melyik helyeken?

Azt olvastam a neten, hogy a has és a mellfelvarrás teljesen ingyenes, ha a doki indokoltnak tartja, akkor a TB támogatja. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol ingyenes? Én Zalaegerszeg környéki vagyok, ahol olvastam ott azt írta vki h a pl Szent Imrében ingyenes, Pesten. Én már 14 éves korom óta tudom hogy megszeretném ezt csinálni, mert nagyon zavar, önbizalomhiányom van miatta és kapcsolatokba sem megyek bele. Most 17 éves vagyok, ha szül kell hozzá, sztem anyu biztos mellettem állna. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!

Legjobb válasz: Fontos az egyediség, de bocsánat, ha nem izgul be valaki a térdig lógó mellekre...az a nõ is egyedi, akinek szakálla van, mégsem mondanám hogy ez szépség. A hibáinkkal együtt szeressenek, de ne legyen gond, ha valaki ezeken javítani akar.

Kedves Kérdezõ! Minden 17 éves elég érettnek érzi magát mindenhez...
Alaposan gondold át, járd körbe a kérdést pro és kontra. El is kezdheted a procedúrát, a mûtét elõtt még úgyis kiszállhatsz, ha meggondolod magad. Lehet, hogy meg fogod.
A kérdező hozzászólása: Amúgy a hátam tényleg szokott fájni, mikor hosszabb ideig állni kell.
Én úgy tudom, hogy a TB abban az esetben támogatja, ha valakinél súlyos lelki traumát okoz.De ez évekig tartó játék, hogy több pszichológus bebizonyítsa, hogy valóban nem vagy képes egészséges elmével létezni a mûtét nélkül.Nem éri meg. Én megcsináltattam, természetesen nem ingyen, és megbántam.Újra meg kell majd mûttetnem, mert tele van csomókkal a mellem, és nagyon csúnyák a hegek.Szebb volt míg lógott... Nem tudom mit tanácsolhatnék.
Fontos az egyediség, de bocsánat, ha nem izgul be valaki a térdig lógó mellekre...az a nõ is egyedi, akinek szakálla van, mégsem mondanám hogy ez szépség. A hibáinkkal együtt szeressenek, de ne legyen gond, ha valaki ezeken javítani akar.
semmilyen beavatkozás nem ingyenes maximum arról lehet szó, hogy orvosi ajánlásra, esetleg betegség egyéb miatt ajánlott és akkor a tb valamennyit fedez...esztétikai alapon biztos vagyok benne, hogy nem ingyenes:)
Még fejlõdésben van a szervezeted, és 21 éves korodig tuti nem csinálák meg.Egyik ismerõsömnek megcsinálták, de õ szült 2 gyereket, és a mellei miatt gerincproblémái voltak.Ezt hívják indokolt esetnek, nem pedig azt, hogy egy önbizalomhiányos, magával megbarátkozni képtelen csaj "hisztizik". Jobb lenne, ha nem azon paráznál, hogy úristen tuti ki fog dobni a pasi a melleim miatt.Van aki a lógósabbat szereti.És elárulhatom azt is, hogy az én melleim is elég lógósak, és érdekes módon mihelyt megbarátkoztam a helyzettel feltûnt, hogy egy barátomat sem zavarja.A võlegényem szó szerint ezt mondta, amikor megismerkedtünk:"Nem a melleid miatt vagyok veled!" Talán nõlj fel a problémához!Amúgy plasztikai sebész megcsinálná, de biztos nagyon szé plasztikcica akarsz te is lenni, akibõl 12 egy tucat.Ne azért akarjon veledlenni valaki, mert szép a tested...sajna az ilyen kirakatba teszlek pasikkal nincs túl sok jó tapasztalatom.
Kedves Utolsó! És minden hozzászóló bátornak érzi magát ilyen beszólások után-természetesen névtelenül... A kérdezõnek: én is szeretném megcsináltatni, és már ki is találtam hogy hogy lehetne ingyenes, anyukám orvos úgyhogy adott tanácsot. Ha nagyok s, akkor panaszkodhatsz hátfájásra is, és arra hogy sokan bántanak evvel, csúfolnak hogy ha futsz akkor "kileng" meg nem lehet vele sportolni, holott a sport egészséges ugyebár, mellesleg meg amit elõttem írtak, hogy kellemetlen minden na hintõporozni a mellem alatt, jon a meleg, és csorog alatta az izzadság, átüt a pólómon és a hasam tiszta folt emiatt is nevethetnek és kisebbség-érzésed lehet tõle. Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is, utolsó válaszoló. :) Hát igen elég nagyok 75DD de már az is mintha kezdene kicsi lenni. :(( Utolsó elõttire meg pff... Az ilyen surmó emberekrõl megvan a véleményem!!! Nincs a helyzetemben, nem megy át azon amin nekem kell és nem õ szenved tõle. Õ nem tudja, mennyi mindet próbáltam már vele, torna, fogyóztam/ok is fõleg miatta, egyszerûen rosszul érzem magam így, 18 vagyok és még egy kapcsolatom sem volt soha senkivel...mert nem merek senkit közel engedni magamhoz. Szóval IGEN, elég nagynak érzem magam ahhoz, h megcsináltassam, ha ez az egyetlen lehetõségem!!! Ha meglesz rá a pénzem, amit magam keresek rá, mert anyumék nem tudnak segíteni, igen, meglesz! Ne, értem miért lennék emiatt gyerekes...
de remélem azt is tudod hogy a felvarrástol nem lesz nagyon meg jobb melled ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Teljesen igazad van. Most már én is hát, "megbarátkoztam" velük. Nehéz út volt nagyon..., voltam tájékoztatáson is dokinál a mûtétrõl. De annyira idegen tõlem az egész, és utána a nyomok. Így akkor már jobb.
Sszia, én is egyetértek az elõzõ hozzászolókkal, akik melletted vannak. :) Ha téged ez zavar, akkor sose leszel boldog. És nem mások miatt, hanem magad miatt. Csak te ismered annyira magad, hogy eltudd dönteni, vajon képes leszel-e ezt valaha elfogadni. Ez igenis egy valós probléma, érezned kell legbelül, hogy mi a helyes és jó döntés! Viszont abban igaza van a legutóbbi h.szólónak, hogy ne bízd akárkire! És sajnos abban is van valami, hogy aki ingyen csinálja, fit, hogy nagyrészben leszarja... és nyílván nem figyel annyira. Ez szomorú. Szóval sok sikert, hallgass a szívedre, csak Te ismered magadat. Ha rájössz idõ elõtt, hogy valójában nem akarod, félsz, biztosan visszafordulhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már elég információt megtudtam a netrõl. Még van rá 1-2 évem, addig majd kérdezgetek majd és mérlegeleg.
az elsõ válaszadónak azt mondanám hogy mi lenne ha mondjuk ugy születtél volna hogy egyszerüen a fogaid nem fejlõdtek volna ki, és 17 éves korodban sem lenne egy fogad sem. hogyéreznéd ha beirnál ide segitségért, és mindenki azt válaszolná, hogy " mért akarsz szépség lenni, nem a fogaid miatt fognak belédszeretni, mért hisztizel ezen" te mit szólnál ehez? mert ez pont ugyanaz az eset. a kérdezõnek gondja van a melllével , nem érzi jól magát, megmernék rá esküdni hogy ahányszor belenéz a tükörbe felbosszantja magát, hogy olyan a mele amilyen, én az orrommal vagyok igy. és szerintem ha van egy csöppnyi esély arra hogy jobbátegyük azt ami minket a legjobban zavar ami miatt gátlásaink vannak, ami olyan mértékben befolyásolja az életünket, hogy nap mint nap kellemetlenül érezzük magunkat miatt, akkor azt mondom meg kell mûteni! ez nem hisztizés, ez egy olyan dolog hogy megoldodik egy probléma, és az ember utána jol érzi magát. a kérdezõnek: mielött emgmûtetnéd magad, menj el több orvoshoz hogy melyik mit mond, és amelyik a legszinpatikusabb és ugy tünik a legjobban ért hozzá ahoz menjél el, én nem hiszek az ingyenes dolgokban, ha valakinek ingyen kell csinálnia valamit akkor azzal nem foglalkozik ugy nem figyel anniyra mint amiért pénzt kap, egy plasztikai mûtétnél edig nagyon fontos hogy jó legyen! és olyan orvost válasz aki érti és tudja hogy mit csinál megbizhato. ne ugorj neki az elsõ orvos késének, járj utána kérdezösködj interneten hogy hol és kinél érdemes megcsináltatni és menniybe kerül. ugy tudom nem olcsok az ilyenek száz ezer alatt nem valoszinû hogy bárki megcsinálná ha jól tudom olyan 200 ezer körül vannak az ilyenfajta mûtétek.
A kérdező hozzászólása: Értem mit akartál(1. válaszadó)mondani, tudom h magamért kell h szeressenek, nem a melleimért. De nincs barátom, így levetkõzni sem fogok elõtte, és nem is pasi miatt akarom majd megcsinálni. Vki írta, hogy mások elõtt kellemetlenül érzi, ha le kell vetkõzni, és nekem is van amelyik melltartóban is látszik h lóg. Igaza van, amiket leírt velem is így van, és holnap orvosi vizsgálat lesz a suliban, ahol 4 lánnyal együtt kell bemennem és levetkõznöm bugyira... Hát nem nagyon várom, ilyen minden évben van... És köszönök minden választ, amit kaptam.
Az elõzõ (és gondolom az elsõ) hozzászólónak: Azt írod, hogy ne foglalkozzon azzal a kérdezõ, hogy lógnak a mellei, mert a szépség szubjektív dolog, minden férfi más és más. De ha saját magának így nem tetszik, akkor az kihathat az egész életére. Én a mai napig (30 évesen) kellemetlenül érzem magam a melleim miatt mások elõtt. Nem a férjem, hanem a többi ember elõtt, mert lehet akármilyen jó egy melltartó, bizonyos esetekben nem tud segíteni. Ráadásul a viselésétõl megfájdulhat a váll, kidörzsölheti a mell alatt a bõrt. A lógó mellnél az összefekvõ területek izzadnak, kipálhatnak. Arról nem is beszélve, hogy sportolni velük szinte lehetetlen: melltartóban végezve lásd fent, melltartó nélkül pedig fájdalmas. Tehát nemcsak esztétikai probléma, hanem egészségügyi is - ha most még nem, de késõbb szinte biztos. És ha valaki meg akarja könnyíteni az életét, akár ezzel, akár mással, és van rá lehetõsége, akkor csak csak tegye meg, és ne foglalkozzon a prédikálókkal!
Úgy látom senki sem érti, hogy mire céloztam.Ezt sajnálom.Mivel az elõttem kommentáló 3 embernél annyival vagyok közelebb a témához, hogy én át is életm a lógós mell helyzetét...Eszembe sem jutott soha megcsináltatni.Miért?17 vagy.Családalapítás elõtt még.Lehet hogy most eszedbe sem jut, ennyi idõsen nekem sem jutott, de az anyai ösztön erõsebb és szülni fogsz te még.Akár nem is egyet.A gyereket, ha minden jól meg szoptatni fogod, és megint ott vagy ahol a mûtét elõtt.Én mmost várom az elsõ gyermekem, és eszembe sem jutna, hogy a melleim miatt ne szoptassam annyi ideig stb.Pedig nagyon benne van, hogy most még annyira sem lesz szép, mint korábban.De nem érdekel. Nem értem, hogy miért kell ezen remegni, ha félsz megmutatni, hát ne mutasd meg.Várj egy kicsit az egész vetkõzsdivel.Hidd el semmibõl sem fogsz kimaradni!Aztán majd te is felnõttebben fogod majd fel a témát. Az önbizalomhiányod továbbra sem indokolt eset.Így jobb ha elkezdesz gyûjtögetni egy plasztikai mûtétre, ha komolyan gondolod.Ismerõsöm, akinek megcsinálták, a mellei daradbja volt majd 4 kiló a végük pedig majd a köldökénél volt, és gerincbántalmakat okozott neki, kezdett púposodni, és ezért csinálták meg.Mennyivel másabb így! Igen, lehet ítélkezem, mert szerintem a természetes szépségnél, a kisugárzásnál nem lehet szebb egy nõben.No meg azért is, mert sajnálom, hogy emberek át akarják szabatni magukat, csak hogy olanok legyenek, mint egy plakáton szembejövõ kolpaló botsáska.Ne akarjunk mind ugyanolyan "szépek" lenni, miközben azt szajkózzuk, hogy a legfontosabb dolog az egyediség!
Szóval a férfiaknak nem is szabadna a szépséget is bekalkulálni, ha arról dönt, kit szeretne magának? A szépség, az egyfajta igényesség, ami nagyban jellemzi az embert. Igaz, itt nem teljesen errõl van szó, de ha ez az a plusz, ami önbizalmat ad, akkor miért ne tehetné meg? És nem lesz feltétlenül plasztikcica, aki egyik fiúról a másikra ugrik csak amiatt, mert nagyobbak a mellei. Ilyet irigy emberek írnak, akik túlságosan makacsok ahhoz, hogy beismerjék, hogy a szépség nem elhanyagolható. Tehát ha kövérek vagyunk, kondizzunk és fogyjunk le, viszont van, amibe már természetes módon nem tudunk beleszólni, és ilyenkor jön egy kis beavatkozás...viszont ha úgy gondolod, hogy enélkül nem fog senki megszeretni, akkor tévedsz...jah és ingyen senki nem csinál semmit.
Igazad van ne hagyd magad!Útálom az ilyeneket!Elítélik a másikat a kis ...-ök!Segíteni kell és nem felülbírálni!
Igazad van ne hagyd magad!Útálom az ilyeneket!Elítélik a másikat a kis ...-ök!Segyteni kell és nem felülbírálni!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem akarok "plasztikcica" lenni! Azok ugyanis csak úgy tetetnek be maguknak szilikont, hogy nagyobb legyen, meg mert ez a divat- Na pedig azok már a 30 fele is járnak, akkor ha õk nincsenek felnõve a "problémára", akkor én ennyi idõsen?Ráadásul azoknak nincs is probléma a mellükkel...( amúgy a mellfellvarrásnál nem szoktak alkalmazni szilikont, csak ha szintén nagyobbítják! És nem is elsõsorban pasi miatt, hanem MAGAM miatt szeretném majd! Egyszerûen, ha nekem rossz így, és utána jobban érezném magam akkor nem értem miért ne! És miért kell egybõl elítélni, meg rámfogni h hisztizek, nem olyan vok akinek gondolsz: "egy 17 éves, hisztizõs kamasz, aki nem eléggé érett a problémához"...
Igaz régi a bejegyzés, de nem hagyhatom szó nélkül, h mennyire meglepett, h te 17 évesen (4, 5 évvel ezelött) pontosan "akkora" problémákkal küzdöttél, mit én már hosszú idök ota, de mégsem merem magam rászánni a mütétre...:/ Párom ilyennek szeret, én meg megtanultam vele együtt élni! Félévente 1* rászánom magam, és veszek 2 új méregdrága melltartót...:/ Èpp a héten tartottam a féléves bevásárlást, és sajnos rá kellett jönnöm, h nem akar kisebb lenni, szóval 75G...de néha jó az 75F is...:D Mindegy, remélem te bátrabb voltál, és megtetted a boldogságodhoz vezetö utat...;) Üdv...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ilyen orrot "faragni"?

Sajnos nagyon csúnya, horgos orrom van :-( (els? kép). Megszerkesztettem azt a formát, amilyet szeretnék plasztikai m?téttel korrigáltatni (második kép). Az lenne a kérdésem, hogy ilyen formát mennyiért csinálnak állami kórházban?

Itt az orrom:


Ilyet szeretnék:


A segítségeket el?re is nagyon megköszönöm :-)

16

Anyajegy eltávolítása?

Van egy anyajegy az arcomon, amit nagyon utálok már kiskorom óta. Tavaly márciusba elhatároztam, hogy leszedetem, már a dokinál voltam, amikor meggondoltam magamat mert féltem.
Mostanra összeszedtem a bátorságomat és ehatároztam, hogy leszedetem.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy nyáron megcsinálják? egy barátn?m azt mondta, hogy kb. szeptemberbe lenne érdemes.Azért lenne jó most, mert még van 1 hónap a nyári szünetb?l és addig begyógyulna stb..
Szóval szerintetek nyáron van rá lehet?ségem, hogy levegyék?

10

Hétfőn volt mellnagyobbító műtétem. Mennyi idő az amíg teljesen fel veszi a implat alakját. Vagy el éri a végleges formáját? Mennyi idő mire a "fájdalom" el múlik. Mert már most elég rossz a háton alvás. És szerintetek a 405 cc milyennek számít?

6

Érdemes felszívódó anyaggal pl hyaluronsavval ajakfeltöltést csináltatni?

Mennyire tartós ha felszívódó anyaggal csináltatom meg a számat?Megéri?Nem pénzkidobás az egész?Vagy milyen anyagot ajánlotok nekem?Olyan irjon akinek van tapasztalata légyszíves.

2

Anyajegy leszedés plasztikával mennyire marad meg?

a szám fölött van 1 anyajegy kb 2-3mm es és leakarom szedetni, sztk-ba plasztikai sebészt javasoltak mert , hogy az nem látszik meg annyira

de ez mit jelent kb milyen hegre számitsak?
mennyivel kisseb-re?

5

Debrecenben jó plasztikai sebész?

14

Ajánlanátok nekem orvost?

Szeretnék mellnagyobbítást.És az lenne a kérdésem,hogy valaki tudna nekem olyan orvost ajánlani aki nagyon jó és lehet nála részletre fizetni.Nem hitelt szeretnék hanem részletfizetési lehet?séget.Kérlek segítsetek nekem.

6

Anya jegy leszedetés 17 évesen engedni fogják?

szám széléröl akarok leszedetni egy kisseb anya jegyet holnap megyek az sztk ba.

engedélyezni fogják vagy fölöslegesen megyek oda?

3

Elálló fül. Akkor ez beleszámítana?

Nagyon rosszul érzem magam amiatt mert elállóak és nagyok a füleim lány létemre. :/
Nem merem felkötni a hajam, mert nagyon csúnya. Legalábbis mikor utoljára felfogtam a hajam, akkor kiröhögtek, hogy milyen undorító. (egy modellcsaj osztálytársam a barátn?ivel...)
Pedig annyira szeretném felt?zni a hajam, mert az arcomhoz szerintem szép lenne. (megnéztem úgy, hogy megfogtam a fülem.) Olyan rossz, hogy tesin sem merem felfogni a hajam, és nem bírok rendesen futni, meg pl bukfencnél egyszer elég durván rátérdeltem a hajamra, és egy csomó kijött. Halál ciki volt. Ráadásul nem hordhatom kivasalva sem a hajam, mert kiáll a fülem a hajamból. Olyan gáz volt mikor farsangon táncoltunk nyolcadikban pár lánnyal, egyenesítve volt a hajunk és úgy éreztem mindenki azt bámulja milyen undorító.
Azt hallottam, hogy ha lelki problémát okoz, akkor támogatja a TB. Ezek beleszámítanak? Csak, mert annyi pénzünk nem lenne sosem, de ha egy kicsit is beletámogatnának nyögve is összekaparnám a többi pénzt. Nagyon utálom a fülem.
15/L

12

Régi varrat szépítése, lehetséges?

van egy kb. 15 éves sérülés a fejemen hátul.
elég csúnya.
(úgy értem, hogy az orvosok eléggé elsz*rták)
varrat, öltések.
valahogy meg lehet m?ttetni újra, hogy szebb legyen,
vagy ne látszódjon?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!