Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ingyenes mellfelvarrás És (1 db)

Tényleg ingyenes a mellfelvarrás? És ha igen, akkor hol, melyik helyeken?

Azt olvastam a neten, hogy a has és a mellfelvarrás teljesen ingyenes, ha a doki indokoltnak tartja, akkor a TB támogatja. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol ingyenes? Én Zalaegerszeg környéki vagyok, ahol olvastam ott azt írta vki h a pl Szent Imrében ingyenes, Pesten. Én már 14 éves korom óta tudom hogy megszeretném ezt csinálni, mert nagyon zavar, önbizalomhiányom van miatta és kapcsolatokba sem megyek bele. Most 17 éves vagyok, ha szül kell hozzá, sztem anyu biztos mellettem állna. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!

Legjobb válasz: Fontos az egyediség, de bocsánat, ha nem izgul be valaki a térdig lógó mellekre...az a nõ is egyedi, akinek szakálla van, mégsem mondanám hogy ez szépség. A hibáinkkal együtt szeressenek, de ne legyen gond, ha valaki ezeken javítani akar.

Kedves Kérdezõ! Minden 17 éves elég érettnek érzi magát mindenhez...
Alaposan gondold át, járd körbe a kérdést pro és kontra. El is kezdheted a procedúrát, a mûtét elõtt még úgyis kiszállhatsz, ha meggondolod magad. Lehet, hogy meg fogod.
A kérdező hozzászólása: Amúgy a hátam tényleg szokott fájni, mikor hosszabb ideig állni kell.
Én úgy tudom, hogy a TB abban az esetben támogatja, ha valakinél súlyos lelki traumát okoz.De ez évekig tartó játék, hogy több pszichológus bebizonyítsa, hogy valóban nem vagy képes egészséges elmével létezni a mûtét nélkül.Nem éri meg. Én megcsináltattam, természetesen nem ingyen, és megbántam.Újra meg kell majd mûttetnem, mert tele van csomókkal a mellem, és nagyon csúnyák a hegek.Szebb volt míg lógott... Nem tudom mit tanácsolhatnék.
Fontos az egyediség, de bocsánat, ha nem izgul be valaki a térdig lógó mellekre...az a nõ is egyedi, akinek szakálla van, mégsem mondanám hogy ez szépség. A hibáinkkal együtt szeressenek, de ne legyen gond, ha valaki ezeken javítani akar.
semmilyen beavatkozás nem ingyenes maximum arról lehet szó, hogy orvosi ajánlásra, esetleg betegség egyéb miatt ajánlott és akkor a tb valamennyit fedez...esztétikai alapon biztos vagyok benne, hogy nem ingyenes:)
Még fejlõdésben van a szervezeted, és 21 éves korodig tuti nem csinálák meg.Egyik ismerõsömnek megcsinálták, de õ szült 2 gyereket, és a mellei miatt gerincproblémái voltak.Ezt hívják indokolt esetnek, nem pedig azt, hogy egy önbizalomhiányos, magával megbarátkozni képtelen csaj "hisztizik". Jobb lenne, ha nem azon paráznál, hogy úristen tuti ki fog dobni a pasi a melleim miatt.Van aki a lógósabbat szereti.És elárulhatom azt is, hogy az én melleim is elég lógósak, és érdekes módon mihelyt megbarátkoztam a helyzettel feltûnt, hogy egy barátomat sem zavarja.A võlegényem szó szerint ezt mondta, amikor megismerkedtünk:"Nem a melleid miatt vagyok veled!" Talán nõlj fel a problémához!Amúgy plasztikai sebész megcsinálná, de biztos nagyon szé plasztikcica akarsz te is lenni, akibõl 12 egy tucat.Ne azért akarjon veledlenni valaki, mert szép a tested...sajna az ilyen kirakatba teszlek pasikkal nincs túl sok jó tapasztalatom.
Kedves Utolsó! És minden hozzászóló bátornak érzi magát ilyen beszólások után-természetesen névtelenül... A kérdezõnek: én is szeretném megcsináltatni, és már ki is találtam hogy hogy lehetne ingyenes, anyukám orvos úgyhogy adott tanácsot. Ha nagyok s, akkor panaszkodhatsz hátfájásra is, és arra hogy sokan bántanak evvel, csúfolnak hogy ha futsz akkor "kileng" meg nem lehet vele sportolni, holott a sport egészséges ugyebár, mellesleg meg amit elõttem írtak, hogy kellemetlen minden na hintõporozni a mellem alatt, jon a meleg, és csorog alatta az izzadság, átüt a pólómon és a hasam tiszta folt emiatt is nevethetnek és kisebbség-érzésed lehet tõle. Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is, utolsó válaszoló. :) Hát igen elég nagyok 75DD de már az is mintha kezdene kicsi lenni. :(( Utolsó elõttire meg pff... Az ilyen surmó emberekrõl megvan a véleményem!!! Nincs a helyzetemben, nem megy át azon amin nekem kell és nem õ szenved tõle. Õ nem tudja, mennyi mindet próbáltam már vele, torna, fogyóztam/ok is fõleg miatta, egyszerûen rosszul érzem magam így, 18 vagyok és még egy kapcsolatom sem volt soha senkivel...mert nem merek senkit közel engedni magamhoz. Szóval IGEN, elég nagynak érzem magam ahhoz, h megcsináltassam, ha ez az egyetlen lehetõségem!!! Ha meglesz rá a pénzem, amit magam keresek rá, mert anyumék nem tudnak segíteni, igen, meglesz! Ne, értem miért lennék emiatt gyerekes...
de remélem azt is tudod hogy a felvarrástol nem lesz nagyon meg jobb melled ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Teljesen igazad van. Most már én is hát, "megbarátkoztam" velük. Nehéz út volt nagyon..., voltam tájékoztatáson is dokinál a mûtétrõl. De annyira idegen tõlem az egész, és utána a nyomok. Így akkor már jobb.
Sszia, én is egyetértek az elõzõ hozzászolókkal, akik melletted vannak. :) Ha téged ez zavar, akkor sose leszel boldog. És nem mások miatt, hanem magad miatt. Csak te ismered annyira magad, hogy eltudd dönteni, vajon képes leszel-e ezt valaha elfogadni. Ez igenis egy valós probléma, érezned kell legbelül, hogy mi a helyes és jó döntés! Viszont abban igaza van a legutóbbi h.szólónak, hogy ne bízd akárkire! És sajnos abban is van valami, hogy aki ingyen csinálja, fit, hogy nagyrészben leszarja... és nyílván nem figyel annyira. Ez szomorú. Szóval sok sikert, hallgass a szívedre, csak Te ismered magadat. Ha rájössz idõ elõtt, hogy valójában nem akarod, félsz, biztosan visszafordulhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már elég információt megtudtam a netrõl. Még van rá 1-2 évem, addig majd kérdezgetek majd és mérlegeleg.
az elsõ válaszadónak azt mondanám hogy mi lenne ha mondjuk ugy születtél volna hogy egyszerüen a fogaid nem fejlõdtek volna ki, és 17 éves korodban sem lenne egy fogad sem. hogyéreznéd ha beirnál ide segitségért, és mindenki azt válaszolná, hogy " mért akarsz szépség lenni, nem a fogaid miatt fognak belédszeretni, mért hisztizel ezen" te mit szólnál ehez? mert ez pont ugyanaz az eset. a kérdezõnek gondja van a melllével , nem érzi jól magát, megmernék rá esküdni hogy ahányszor belenéz a tükörbe felbosszantja magát, hogy olyan a mele amilyen, én az orrommal vagyok igy. és szerintem ha van egy csöppnyi esély arra hogy jobbátegyük azt ami minket a legjobban zavar ami miatt gátlásaink vannak, ami olyan mértékben befolyásolja az életünket, hogy nap mint nap kellemetlenül érezzük magunkat miatt, akkor azt mondom meg kell mûteni! ez nem hisztizés, ez egy olyan dolog hogy megoldodik egy probléma, és az ember utána jol érzi magát. a kérdezõnek: mielött emgmûtetnéd magad, menj el több orvoshoz hogy melyik mit mond, és amelyik a legszinpatikusabb és ugy tünik a legjobban ért hozzá ahoz menjél el, én nem hiszek az ingyenes dolgokban, ha valakinek ingyen kell csinálnia valamit akkor azzal nem foglalkozik ugy nem figyel anniyra mint amiért pénzt kap, egy plasztikai mûtétnél edig nagyon fontos hogy jó legyen! és olyan orvost válasz aki érti és tudja hogy mit csinál megbizhato. ne ugorj neki az elsõ orvos késének, járj utána kérdezösködj interneten hogy hol és kinél érdemes megcsináltatni és menniybe kerül. ugy tudom nem olcsok az ilyenek száz ezer alatt nem valoszinû hogy bárki megcsinálná ha jól tudom olyan 200 ezer körül vannak az ilyenfajta mûtétek.
A kérdező hozzászólása: Értem mit akartál(1. válaszadó)mondani, tudom h magamért kell h szeressenek, nem a melleimért. De nincs barátom, így levetkõzni sem fogok elõtte, és nem is pasi miatt akarom majd megcsinálni. Vki írta, hogy mások elõtt kellemetlenül érzi, ha le kell vetkõzni, és nekem is van amelyik melltartóban is látszik h lóg. Igaza van, amiket leírt velem is így van, és holnap orvosi vizsgálat lesz a suliban, ahol 4 lánnyal együtt kell bemennem és levetkõznöm bugyira... Hát nem nagyon várom, ilyen minden évben van... És köszönök minden választ, amit kaptam.
Az elõzõ (és gondolom az elsõ) hozzászólónak: Azt írod, hogy ne foglalkozzon azzal a kérdezõ, hogy lógnak a mellei, mert a szépség szubjektív dolog, minden férfi más és más. De ha saját magának így nem tetszik, akkor az kihathat az egész életére. Én a mai napig (30 évesen) kellemetlenül érzem magam a melleim miatt mások elõtt. Nem a férjem, hanem a többi ember elõtt, mert lehet akármilyen jó egy melltartó, bizonyos esetekben nem tud segíteni. Ráadásul a viselésétõl megfájdulhat a váll, kidörzsölheti a mell alatt a bõrt. A lógó mellnél az összefekvõ területek izzadnak, kipálhatnak. Arról nem is beszélve, hogy sportolni velük szinte lehetetlen: melltartóban végezve lásd fent, melltartó nélkül pedig fájdalmas. Tehát nemcsak esztétikai probléma, hanem egészségügyi is - ha most még nem, de késõbb szinte biztos. És ha valaki meg akarja könnyíteni az életét, akár ezzel, akár mással, és van rá lehetõsége, akkor csak csak tegye meg, és ne foglalkozzon a prédikálókkal!
Úgy látom senki sem érti, hogy mire céloztam.Ezt sajnálom.Mivel az elõttem kommentáló 3 embernél annyival vagyok közelebb a témához, hogy én át is életm a lógós mell helyzetét...Eszembe sem jutott soha megcsináltatni.Miért?17 vagy.Családalapítás elõtt még.Lehet hogy most eszedbe sem jut, ennyi idõsen nekem sem jutott, de az anyai ösztön erõsebb és szülni fogsz te még.Akár nem is egyet.A gyereket, ha minden jól meg szoptatni fogod, és megint ott vagy ahol a mûtét elõtt.Én mmost várom az elsõ gyermekem, és eszembe sem jutna, hogy a melleim miatt ne szoptassam annyi ideig stb.Pedig nagyon benne van, hogy most még annyira sem lesz szép, mint korábban.De nem érdekel. Nem értem, hogy miért kell ezen remegni, ha félsz megmutatni, hát ne mutasd meg.Várj egy kicsit az egész vetkõzsdivel.Hidd el semmibõl sem fogsz kimaradni!Aztán majd te is felnõttebben fogod majd fel a témát. Az önbizalomhiányod továbbra sem indokolt eset.Így jobb ha elkezdesz gyûjtögetni egy plasztikai mûtétre, ha komolyan gondolod.Ismerõsöm, akinek megcsinálták, a mellei daradbja volt majd 4 kiló a végük pedig majd a köldökénél volt, és gerincbántalmakat okozott neki, kezdett púposodni, és ezért csinálták meg.Mennyivel másabb így! Igen, lehet ítélkezem, mert szerintem a természetes szépségnél, a kisugárzásnál nem lehet szebb egy nõben.No meg azért is, mert sajnálom, hogy emberek át akarják szabatni magukat, csak hogy olanok legyenek, mint egy plakáton szembejövõ kolpaló botsáska.Ne akarjunk mind ugyanolyan "szépek" lenni, miközben azt szajkózzuk, hogy a legfontosabb dolog az egyediség!
Szóval a férfiaknak nem is szabadna a szépséget is bekalkulálni, ha arról dönt, kit szeretne magának? A szépség, az egyfajta igényesség, ami nagyban jellemzi az embert. Igaz, itt nem teljesen errõl van szó, de ha ez az a plusz, ami önbizalmat ad, akkor miért ne tehetné meg? És nem lesz feltétlenül plasztikcica, aki egyik fiúról a másikra ugrik csak amiatt, mert nagyobbak a mellei. Ilyet irigy emberek írnak, akik túlságosan makacsok ahhoz, hogy beismerjék, hogy a szépség nem elhanyagolható. Tehát ha kövérek vagyunk, kondizzunk és fogyjunk le, viszont van, amibe már természetes módon nem tudunk beleszólni, és ilyenkor jön egy kis beavatkozás...viszont ha úgy gondolod, hogy enélkül nem fog senki megszeretni, akkor tévedsz...jah és ingyen senki nem csinál semmit.
Igazad van ne hagyd magad!Útálom az ilyeneket!Elítélik a másikat a kis ...-ök!Segíteni kell és nem felülbírálni!
Igazad van ne hagyd magad!Útálom az ilyeneket!Elítélik a másikat a kis ...-ök!Segyteni kell és nem felülbírálni!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem akarok "plasztikcica" lenni! Azok ugyanis csak úgy tetetnek be maguknak szilikont, hogy nagyobb legyen, meg mert ez a divat- Na pedig azok már a 30 fele is járnak, akkor ha õk nincsenek felnõve a "problémára", akkor én ennyi idõsen?Ráadásul azoknak nincs is probléma a mellükkel...( amúgy a mellfellvarrásnál nem szoktak alkalmazni szilikont, csak ha szintén nagyobbítják! És nem is elsõsorban pasi miatt, hanem MAGAM miatt szeretném majd! Egyszerûen, ha nekem rossz így, és utána jobban érezném magam akkor nem értem miért ne! És miért kell egybõl elítélni, meg rámfogni h hisztizek, nem olyan vok akinek gondolsz: "egy 17 éves, hisztizõs kamasz, aki nem eléggé érett a problémához"...
Igaz régi a bejegyzés, de nem hagyhatom szó nélkül, h mennyire meglepett, h te 17 évesen (4, 5 évvel ezelött) pontosan "akkora" problémákkal küzdöttél, mit én már hosszú idök ota, de mégsem merem magam rászánni a mütétre...:/ Párom ilyennek szeret, én meg megtanultam vele együtt élni! Félévente 1* rászánom magam, és veszek 2 új méregdrága melltartót...:/ Èpp a héten tartottam a féléves bevásárlást, és sajnos rá kellett jönnöm, h nem akar kisebb lenni, szóval 75G...de néha jó az 75F is...:D Mindegy, remélem te bátrabb voltál, és megtetted a boldogságodhoz vezetö utat...;) Üdv...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mellműtétnél hogy történik az érzéstelenítés?

Altatás vagy gerincérzéstelenítés?

3

Mellnagyobbitásra készülök, 2és 5éves gyerkőccel. Tapasztalatok vannak? Ha az első 3-4napra elvinné a nagyi őket és kb utána 3hétig lenne állandó segítségem kivitelezhető lenne a dolog?

emelni meddig nem lehet?és kézenfogva (ugye kicsit hajolva) mikortól lehet menni a picikkel, ha ugye benn van a pakliban,hogy megránt?
az ilyen dolgok érdekelnének.
meg minden....
köszi

4

15 évesen tehetek mell implantációt?

Nagyon ronda és kis méretű melleim vannak....implantációról lehet szó?
15/L

25

Mellplasztikával kapcsolatos kérdések? Bővebben lent.

SZiasztok!

26éves vagyok és mivel egyáltalán nincs mellem (értsd: soha nem hordtam még melltartót mert nincs miért) szeretnék mellplasztikát. Nem vagyok miatta depressziós, e néha eléggé zavar. Nem akarok nagyokat,inkább természeteset. KB egy millát gyűjtöttem rá össz a 3év alatt,mióta tervezem, mert esélyét nem látom,hogy nőne. :)
Ki melyik orvost ajánlja,ahol szép munkát végeznek? Mik a tapasztalatok? A fájdalom nem érdekel, magas a küszöböm e téren és a cél érdekében kibirom. Melyik implantátum biztonságosabb. Köszönöm előre is.:)

12

Mellformázás műtéttel vagy nélküle?

Lehet,nem a legjobb kategória,de jobbat nem találtam.

Szóval fiatal lány vagyok,meglehetősen kicsi mellekkel.A mérete még a kisebbik problémám a legjobban a formája aggaszt.Nagyon nem szép,egyáltalán nem formás.Nagyon csúcsos és "alul" egyáltalán nem nőtt.Nem tudom normálisan megfogalmazni,a legjobban erre hasonlít:


Egyáltalán nincs kerek formája.
Ez kifejezetten soha nem akadályozott semmiben,talán egyedül a fürdőruha választásnál.Párkapcsolataim ugyanúgy voltak,sőt most már menyasszony vagyok.Soha egyik barátom sem tett megjegyzést a melleimre,de engem egyre jobban zavar.

A vőlegényemnek is a nagyobb mellek tetszenek,de folyton mondja,hogy szereti az enyémeket is.De nekem ez olyan "nem akarom megbántani" dolognak tűnik.
Õ teljesen elzárkózik a plasztikai műtéttől,nem akarja,hogy mű mellem legyen.Igazából én sem akarok konkrétan implantátumot beültetni,de a formájával valamit szeretnék kezdeni.

Lehetséges sima "formajavító" műtét?
Ha igen,azután is műnek hat a mell?

Esetleg más természetes módszer a forma megváltoztatására?

Köszönöm

21/N

4

Keloidos lehet a sebem? Mi ez? Több mint 2 hónapja műtöttek.

Több, mint két hónapja műtöttek le egy asnyajegyet az arcomon, a világon semmi baj nem volt vele eddig, nagyon szépen begyógyult, és most egyik napról a másikra kiemelkedő, domború lett a heg és fáj is, piros is. Ez mégis mi lehet, keloid? De hát kért hónapja volt a műtét, eddig semmi baja nem volt! Nagyon el vagyok keseredve, nem értem, két hónap után miért történik ez.

3

Orrműtét, többször is törött orr, ingyenes?

Üdv, 10 éve boxolom és 7x tört el az orrom, most megszeretném csinálni mert a szép kis pisze orromból egy jobbra húzódó ronda orr lett, baloldalt még kampós is lett :( ezért eléggé sérült az önbecsülésem is, nem merem a bal arcomat mutatni senkinek.. 18 éves vagyok, ma mondta az orvos hogy nem tudja helyrerakni , mert nagyon berögzült és ide nyitott műtét kell.. nos ez ingyenes? és mivel sportbaleset, ezt nem kell valahogy bizonyítanom? vagy ez hogy van?:) köszönöm előre is!

1

Gynecomastia műtét?

erősen töröm a fejem egy ilyen sebészeti beavatkozáson. minden (tényleg minden) ami az eljárással, és az odavezető úttal kapcsolatos érdekel. a munkahelyemen könnyű fizikai munkát végzek, (50 kg a legnehezebb amit néha magasra kell emelni) milyen hamar térhetek vissza teljes értékűen a munkámba?

5

Arcetollal töltötte már fel valaki a rancait? tapasztalat?

1

Milyen árkategóriába gondolkozzak keloid szteroid injekciós kezelésénél?

Üdv!
A combomon van pár hónapja egy vágás okozta kb 5cm es keloid, ami elég zavaró, és szeretnék tőle megszabadulni. Ahogy látom a szteroidos módszer lehetséges ebben az esetben.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen árkategóriába gondolkodjak egy ilyen kúránál, egyáltalán érdemes- e vagy inkább megbéküljek vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!