Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz hogy aki (200 db)

Tényleg igaz, hogy aki elvégzett egy francia grand école-t vagy egy université-t akkor 2 év múlva már igényelheti a francia állampolgárságot?

http://en.wikipedia.org/wiki/French_nationality_law#Naturali..

Legjobb válasz: Igen, igaz; a forrás is meg van jelölve.

Igen, igaz; a forrás is meg van jelölve.
na akkor tinilány vagy, látom. De úgy is lakhatsz ott, az EU-ban bárhol, bármikor! Az állampolgárságodat gondolom a sminkszalonban, a körmösnél mutogatnád csak -.-
89%: Franciaországban VAN KETTÕS ÁLLAMPOLGÁRSÁG! Nem kell lemondani, két útleveled is lehet stb sb
na ja, csak mire bejutsz egy Grande École-re, az általában minimum két év, ott még 2 évet kell tanulni, szóval annyival jobban nem jártál, az már összesen legalább 4 év, de várhatóan inkább 5 (a felvételin van francia nyelv-bõl is, ami értelemszerûen hátrány), szóval igaziból nagyon jobban nem jártál. Az universiték már más tészta, oda alapból felvesznek bárkit, csak hát ezek ennek megfelelõen olyanok is általában.
EU-s állampolgár vagy, nem tudom minek kell még továbbfokozni az élvezeteket.
Miért lenne jó feladni a magyarságodat? Élhetsz külföldön anélkül is, hogy az állampolgárságodat megváltoztatnád! Hiába lesz az irataidon az hogy hivatalosan francia vagy, sosem fogod ott igazán otthon érezni magad, sosem leszel igazi francia... viszont ha a papírjaidon az áll hogy francia vagy, akkor már itthon sem számíthatsz túl sok jóra! Ha csak nem muszáj valamiért, én biztosan nem vennék fel más állampolgárságot, akkor sem ha évekig máshol élnék!
A kérdező hozzászólása: na hát akkor én francia egyetemre akarok járni :D(L)
Szia! Szerintem mindent bele! Semmi baj a francia állampolgársággal. Százszor többre jutsz vele majd késõbb, mint a magyarral. Tapasztalatból mondom. Vágj csak bele, ha megteheted.

Tényleg igaz, hogy aki azt mondja, hogy öngyilkos lesz, az nem teszi meg?

Nagyon sokan mondják azt nekem, hogy hagyjam magára azt a barátnőmet, aki öngyilkossággal fenyegetőzik, mert úgysem teszi meg, hiszen aki mondja, az nem teszi meg. Igaz ez?

Legjobb válasz: Nem minden esetben igaz, vannak ellenpéldák, így jobb ha nem hagyod magára, mert ha csak fenyegetõzik, annak is oka van és segítségre szorul.

Nem minden esetben igaz, vannak ellenpéldák, így jobb ha nem hagyod magára, mert ha csak fenyegetõzik, annak is oka van és segítségre szorul.
Nem, nem igaz. Az öngyilkosok nagy része az öngyilkosság elõtt sokat beszél róla.
Szerintem ha valaki öngyilkossággal fenyegetõzik, akkor biztosan van valami gond (lehet, hogy "csak" fel akarja hívni magára a figyelmet, de annak is kell, hogy legyen oka, boldog-kiegyensúlyozott ember nem tesz ilyet). Mivel nem látunk a másik fejébe, laikusként fõleg nem tudhatjuk biztosan, min megy keresztül, én inkább komolyan venném az ilyesmit. Mert ha egyszer tényleg megteszi, azt már nem lehet korrigálni. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy alkalmas vagy arra, hogy éppen te segíts neki. Sok esetben ugyanis a jó szándék kevés, és szakemberre van szükség. Abban viszont biztosan tudnál segíteni, hogy hajlandó legyen segítséget kérni.
Aki ilyesmivel fenyegetõzik, az vagy érzelmi ráhatást akar gyakorolni (zsarol), vagy így akar figyelmet, segítséget kérni a problémájára. Nem meghalni akar, hanem azt, hogy figyeljenek rá, foglalkozzanak a gondjával, vele. Az 'igazi' öngyilkosok nem szokták elõre bejelenteni, már csak azért sem, mert hirtelen elgondolásból, pillanatnyi elmezavarból cselekednek, nem tervezgetnek, legalábbis a többség. De aki tervezi, az sem köti senki orrára, mert nem az a célja, hogy megmentsék. Emiatt van sok olyan eset, hogy senki nem gyanakodott elõtte és hideg zuhanyként érte valaki öngyilkossága, bár ettõl függetlenül sok a 'baleset' is, amikor az elsõ mondatban felsoroltak miatt követi el, csak nem találják meg idõben, vagy azért, mert nem veszik komolyan, vagy mert az élettel összeegyeztethetetlen módon követte el az öngyilkosságot. PL. gyógyszernél van idõ megtalálni õket, mert van bizonyos felszívódási idõ, de ha felakasztja magát, akkor perceken belül ott kellene lenni, hogy még meg lehessen menteni.
Ez soha nem biztos. Nem szabad elbagatelizálni amit mond. Inkább vedd komolyan és próbáld rábeszélni hogy menjen el szakemberhez és kérjen segítséget, mert nem jó ha valaki ezt érzi. Fenyegetõzik? Viták esetén teszi ezt? El akartad már hagyni?
A kérdező hozzászólása: Mindenben segítek neki, és amikor nem tudok segíteni, akkor kezd el fenyegetõzni, hogy akkor õ megöli magát. :/ Soha nem akartam elhagyni, de hitte már azt, és akkor is jött azzal, hogy õ megy a vonat alá...
Ne hagyd magad zsarolni ilyennel. Lehet komoly a fenyegetõzése, és lehet, hogy tényleg megtenné, ha elhagynád, de ha fenyegetõzik, hívd ki rá a mentõt, õk beviszik a pszichiátriára.

Mik a hátrányai a hajfestésnek? Az tényleg igaz hogy aki festeti az huszonéves korában már elkezd őszülni?

Legjobb válasz: Persze, édesanyám 30 éves kora óta festi, 50 évesen õszül is...:D Amúgy nem igaz, én 16 éves korom óta festem, és a húgom is, és egyáltalán nem õszülünk (21 és 22 évesek vagyunk). Lehet, hogy vannak olyan emberek is, de az olyanok szerintem alapjáraton korán kezdenek õszülni.

Persze, édesanyám 30 éves kora óta festi, 50 évesen õszül is...:D Amúgy nem igaz, én 16 éves korom óta festem, és a húgom is, és egyáltalán nem õszülünk (21 és 22 évesek vagyunk). Lehet, hogy vannak olyan emberek is, de az olyanok szerintem alapjáraton korán kezdenek õszülni.
nem valószínû, hogy õszülni fogsz tõle. viszont sok káros anyagot tartalmaz, amit mind a fejbõrödre kensz. ha pl. feketére fested, akkor hullhat is a hajad, mert a fekete festékben lévõ hangyasav, egy nagyon agresszív anyag.
A kérdező hozzászólása: énsem tapasztaltam még ilyesmit, bár én nem régóta, csak 3 hónapja festetem. csak kíváncsi vagyok hogy hosszú távon mennyire roncsol
Gondolom a töredezés ellen lehet tenni ( vágatni kell belõle ) Szárazzá teszi- hajpakolások. Persze az semmiképp sem tesz jót, ha valaki hónaponta festi. Én olyanra fogom, ami kevésbé tér el az eredeti hajszínemtõl. Így szerintem nem fogja túlságosan roncsolni. Persze a hajfestéket is jól megkell választani, mert az sem mindegy. Az õsz hajak huszonéves korban pedig nem hiszem, hogy a hajfestéstõl van. Sokkal inkább a stresszes életmód okozza.
Az õszülés nem attól van. De tönkreteszi a hajat, kiszárítja nagyon és töredezik tõle.
A hajhullás, szárazság, töredezés is emberfüggõ! A környezetemben egy ember sem panaszkodott még ilyesmire. Elsõ vagyok, és nekem kifejezetten könnyen zsírosodó hajam van sajnos, egyáltalán nem száraz. Hullani nem hullik, rengeteg van belõle. Nem is töredezik jobban, mint elõtte, viszont mióta hajpakolást használok rá, alig törik szinte:) Az sem mind1 egyébként milyen festéket használ az ember...gagyit vagy jót.

Tényleg igaz, hogy akinek volt /van veseproblémája, annak ajánlott kerülni a strandra, -fürdőbejárást?

Azért kérdezem, mert 1 vesém van és fokozottan kell vigyáznom rá, múltkor hallottam a rádióban h nem jó így fürd?be menni mert fert?zést lehet elkapni. Igaz ez? köszi

Legjobb válasz: Igen, igaz !!!! Semmiképpen nem ajánlatos a közös fürdõ, hisz így is fokozottabban ki vagy téve a fertõzésveszélynek mint az egészségesek (még náluk is gyakran elõfordul a fertõzés!!)

Igen, igaz !!!! Semmiképpen nem ajánlatos a közös fürdõ, hisz így is fokozottabban ki vagy téve a fertõzésveszélynek mint az egészségesek (még náluk is gyakran elõfordul a fertõzés!!)
A kérdező hozzászólása: Akkor jól tudtam, köszi :)
Szívesen, nincs mit :)

Tényleg igaz, hogy aki külföldön él, nem él jobban és már megbánta, de büszkeségből nem jön 'haza'?

Egyik ismer?söm állítja, hogy így van, bár szerintem nem igaz. Tudnátok konkrét érvekkel cáfolni az állítását? Mennyivel van jobb életetek, miért? Mitek van ami Mo.-on nem volt, nem lett volna? Milyen körülmények között éltek?

Legjobb válasz: Ez marhaság. Chicagoban élek 5 éve és ennyi idõ alatt többet elértem és megteremtettem magamnak itt, mint bármelyik korombeli ismerõsöm/barátom/évfolyamtársam aki otthon él. S hogy mennyivel van jobb életem? Hetente kb 4szer étteremben eszek (nem gyorsétterem!), mert nincs idõm fõzni, ha rámjön hétvégén elmegyek Wisconsin Dellsbe kikapcsolódni, vagy akár a Torontoban élõ barátaimhoz. Az ünneket tavaly Floridában töltöttem, mert itt roppant hideg volt. Egy év után vettem kocsit amit egyben fizettem ki, mert félre tudtam tenni annyit. 4 éves amerikai kocsi, otthoni szemmel sokat fogyaszt (3500cm2), de kit érdekel mikor másfél napi keresetem elég az egész havi benzinre, ami mellesleg olcsóbb itt mint Magyarországon $1,99/gallon. 2 és fél szobás kertes házban lakom; nem saját, csak bérelem. Kaját nem aszerint veszek, hogy melyik az olcsóbb hanem aszerint, hogy nekem mi tetszik. Röviden ennyi. Szerintem ismerõsödnek kicsit savanyú a szõlõ. Lehet nem is kicsit.

Ez marhaság. Chicagoban élek 5 éve és ennyi idõ alatt többet elértem és megteremtettem magamnak itt, mint bármelyik korombeli ismerõsöm/barátom/évfolyamtársam aki otthon él. S hogy mennyivel van jobb életem? Hetente kb 4szer étteremben eszek (nem gyorsétterem!), mert nincs idõm fõzni, ha rámjön hétvégén elmegyek Wisconsin Dellsbe kikapcsolódni, vagy akár a Torontoban élõ barátaimhoz. Az ünneket tavaly Floridában töltöttem, mert itt roppant hideg volt. Egy év után vettem kocsit amit egyben fizettem ki, mert félre tudtam tenni annyit. 4 éves amerikai kocsi, otthoni szemmel sokat fogyaszt (3500cm2), de kit érdekel mikor másfél napi keresetem elég az egész havi benzinre, ami mellesleg olcsóbb itt mint Magyarországon $1, 99/gallon. 2 és fél szobás kertes házban lakom; nem saját, csak bérelem. Kaját nem aszerint veszek, hogy melyik az olcsóbb hanem aszerint, hogy nekem mi tetszik. Röviden ennyi. Szerintem ismerõsödnek kicsit savanyú a szõlõ. Lehet nem is kicsit.
A tegnapi kulfoldos kerdezo is te voltal? Mert ott az osszes hozzaszolo, aki kulfoldre koltozott, egyertelmuen leirta, hogy nem banta meg, hogy kijott, es soha nem fog mar hazakoltozni:) )) Gondolom te is kulfoldre vagysz, pakolj, es menj, ne feljel! Nekem mar csak a gyerekem miatt is megerte kulfoldre koltozkodni, neki sokkal jobb jovoje lesz, mint otthon volt, mar most az altalanos iskolaban jobb. Szerinted akik kulfoldon elnek, miert nem pakolnak, es mennek vissza Magyarorszagra, csupan buszkesegbol nem lehet megelni kulfoldon. Nem is ertem mirol beszelsz.
Mi is külföldön élünk már 10 éve, saját vállalkozásunk van. Nem hiszem hogy otthon ugyanezzel a munkával meg tudnánk azt tenni, hogy itt is van egy házunk és otthon is van egy (lakáshitelmentes) lakásunk arra az esetre mikor hazalátogatunk. Mert honvágyunk azért van természetesen a család miatt.
Az igaz lehet, hogy nem él jobban, mint itthon, de kint a minimálbérbõl is tudsz félretenni... Itthon a minimálbérbõl örülsz, ha megélsz, nemhogy félretegyél.... Nem?
Mindenki szinte aki kulfoldon el jobban el... van ismerosom az Egyesult Kiralysagban, Canadaban, Belgiumban... mind frissen vegzett egyetemistak. "diplomas munkanelkuliek" lennenek itthon, de kinn tudnak valamit kezdeni magukkal! En Hollandiaban elek, anyagilag egyaltalan nem bantam meg, de honvagy az azert van. Nincs itt a csalad, baratok, Turo Rudi:) meg egyebek. Viszont szerencses vagyok mert mint kutato lassan koltozhetem haza de a fizumat akkor is a hollandusoktol fogom kapni, es kozben ujra a szeretteim kozott elhetek es elkezdhetem otthon felepiteni az eletemet a magyar viszonyoktol fuggetlenul. Nem egyedi az esetem, a barataim legtobbje is mind hazavagyik, de nem johetnek haza a szuleik nyakara eloskodni meg 20 evig amig osszekaparnak magyar fizubol egy panelra valot.
Fuu. AZ utolso elottivel nagyon egyetertek. Nalam is voltak idoszakok, hogy ugy voltam, nem birom tovabb, haza akarok menni, mert egyszeruen hianyzik minden. Meg most is honvagyam van, de tudom, ha hazamegyek, akkor meg a mostani eletem hianyozna. SZerintem van egy pont, amikor mar nem tudnal hazamenni, mert megszoktad a kulfoldi eleted. Nem azt mondom, hogy nem tudnad ujrakezdeni otthon...de megis annyi ido eltelik kulfoldon, annyi minden megvaltozik benned, hogy rajossz, mar nem tudnad feladni csak a honvagy miatt.
Sziasztok! Én 8 évig éltem külföldön, majd kicsit több mint egy éve hazajöttem. Büszkeség ide vagy oda, a honvágy az honvágy. Nincs semmi az életemben, amit jobban megbántam volna. A honvágy a illuzio. Borzalmas ere rájönni. Kiábránditó. Most arra törekszem, hogy valamilyen úton módon visszamehessek. Úgy néz ki, hog sikerül, és biztos vagyok benne, hogy soha többé nem vágyakozom haza. Valszeg azért kellett hazajönnöm, hogy erre rájöjjek. Drukkoljatok, hogy sikerüljön.....:)
Felesleges hazamenni, mert nem tudsz otthon maradni mar. Aki abbol az orszagbol kiteszi a labat, szerintem nem tud mar hazamenni. Sajnos a honvaggyal egyutt kell elni, de szerintem ennel van sokkal rosszabb dolog is a vilagon.

Ez tényleg igaz, hogy aki savanyút kíván, kisfiút vár, aki édeset az pedig kislányt?

Lehet hogy butaság,csak ma mondták :)

Legjobb válasz: nem

nem
Nem igaz. Én négercsókot kívántam krumpliszirommal, mandarint, tejet és húst. Savanyút egyáltalán nem, és fiam született.
Végig krémes, édes sütiket kívántam, amiket terhesség elõtt sosem ettem. Kisfiúnk lett.
én hol ezt kívánom, hol azt! 2. lányomat várom!
szerintem is butasag. kislanyt varok, s elso perctol a sosat, savanyut ettem szivesen, az edestol kiraz a hideg :)
Nekem az édestõl felfordul a gyomrom, kislányom lesz. Én mindig citromot nyalogatok, meg sok narancsot eszem, nagyon jólesik a savanyú íz. Tehát ez is csak egy buta babona.
Én egyik gyerekemmel sem voltam kívános. Egy fiú, egy lány.
A kérdező hozzászólása: Mentolosat, de érdekes, ezt még nem hallottam :)
Nem igaz:) Van 2 lányom és 1 fiam, mindhárom terhességemnél a mentolos ízt kívántam.
nem, egyik ilyen népi hiedelemnek sincs alapja. (érdekes egyébként, mert az idõjárással kapcsolatosak többé-keveésbé bejönnek). akkor én hol fiút vártam, hol nem, mert volt, h szabályosan beszédültem egy kis szelet csokitól és hónapokig nem tudtam megennni, csak a sós snackeket, máskor meg együltõ helyemben megettem egy tábla csokit vagy egy zacsi marcipánburgonyát. és ez a két ritka véglet, mert alapvetõen mindent eszem és többnyire nem eszem túlzásokba... kisfiam lesz :)
ez szerintem butaság.:) akkor ezek szerint aki semmit nem kíván az nem is vár gyermeket? :) én nem voltam kívánós és kisfiam van! :)
Nem igaz, bár a sógornõm most kisfiút vár és meg van veszve a savanyú káposztáért.:) Én kislányt szültem de nem kívántam semmit, vagyis nem jobban mint mikor nem voltam terhes!

Tényleg igaz, hogy aki először megy ki külföldi misszióra azt szivatják a régiek?

Menyire?

Legjobb válasz: Igen, fõtörzs, - és ezt komolyan írom, - kell egyfajta szakmai alázat azok irányába, akik tudnak már valamit a kint létrõl, alkalmazkodásról, bevált taktikákról, szokásokról. Normális ember ebben együttmûködõen is próbál viselkedni, - a nagyszájúak pedig szerintem is megérdemlik a "szakoktatást".

Igen, fõtörzs, - és ezt komolyan írom, - kell egyfajta szakmai alázat azok irányába, akik tudnak már valamit a kint létrõl, alkalmazkodásról, bevált taktikákról, szokásokról. Normális ember ebben együttmûködõen is próbál viselkedni, - a nagyszájúak pedig szerintem is megérdemlik a "szakoktatást".
"Bunkó vagy, Baxi!"
üdv. Nem szivatják a kopaszokat egy külföldi misszió alatt sem .Kivéve akkor a túl nagyképû vagy csak simán nagy a szája , én már megjártam párat úgy hogy tudom hogy nem ! üdv. FTRZS.
A régieknek, általában mindenhol szokásuk a szivatás.Ezzel kiállítanak magukról egyfajta szegénységi bizonyítványt.Én például azokkal szoktam jobban együttmûködni, barátságot kötni a munkahelyen, akik kezdettõl fogva, bátorítóan, befogadóan viselkedtek velem, õk magasabb értelmi szinten vannak, mint azok, akik csak a szívatásban tudják kiélni magukat.Az olyanok komolytalan, megbízhatatlan emberek.
Igen, hajón bevágják a tengerbe, repülõn összebogozzák az oxigénes maszk csövét. Ettõl edzõdik a zöldfülû.
üdv. Igazad van hogy kell némi alázat a velünk "veteránokkal" szemben, de az én csapatomnak nem engedek meg ilyesmit , mert õk is voltak kopaszok.amúgy sem szokásuk , rendesen megneveltem õket .;) üdv. FTRZS.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat
te jelenleg katona vagy ? üdv. FTRZS.
A kérdező hozzászólása: Nem még! Egészségügyben dolgozok!

Az tényleg igaz, hogy aki napi szinten kiveri pornóra annak merevedési zavara lehet és egy idő után már a pornóra sem fog felállni, mert már nem izgatja fel olyan módon sem a pornó sem a maszti?

Legjobb válasz: igen,de inkább úgy szokott lenni,h pornófüggõvé válnak. az meg durvább. csak azzal tudnak kielégülni."kielégülni".

igen, de inkább úgy szokott lenni, h pornófüggõvé válnak. az meg durvább. csak azzal tudnak kielégülni."kielégülni".
A pornó annyira gáz..minek nézni? természetes vágyaid nincsenek? mellesleg ha már egyszer volt száraz orazmusod, soha a büdös életben nem akarsz majd eljakulálós orgazmust, annyira gagyi ehhez képest.
jól beszélsz csak sokat :D
jól mondod, csak rossz topikba írtál. :)
Nos, íme az én válaszom: Csúnyának tartod magad? Az is vagy míg nem teszel ellene. A body buildereknek is el kellett kezdeni valahol. Valamint a legtöbb testi hibára van relatív olcsó megoldás. Nem kapnak rád a disco bulák? Nem kell rajta meglepõdni. Ahogy korábban remekül megfogalmazták a disco tényleg túl van fûtve erotikával. Minden pasinak nehéz kibirnia azt hogy egy két formás popó után ne kapjon egybõl kangörcsöt(kis tulzással). A tippem, ne itt vadász, ugyanis ez nem a te vadászmezõd, ott tényleg farkas törvények uralkodnak és mivel leírtad hogy nem vagy valami toppon ezért már rájöhettél erre is. Ha csajozni akarsz méghozzá sikeresen egy nagyon egyszerû lépést kell csak tenned, fel kell nõnöd. Amihez a tapasztaláson keresztül visz az út. Ha pedig túljutottál pár általad állított holtponton a csajozás már gyerekjáték lesz. Persze a kommunikáció elengedhetetlen. Közben sokat kell gyakorolni magát a kommunikációt is. Most lenyomtam egy csomó okoskodó szöveget, vagy segít vagy nem. Segít, nem segít az eredményre hidd el senki sem lesz kiváncs csak te. Sokan vannak csajok-pasik ugyanebben a cipõben és kenik csalódotságukat mindenre és mindenkire. Pedig a választ magukban kell keresni mert jól látják tényleg hiányzik belõlük valami de az nem külsõség. Biológiai értelemben véve a teljes értékû felnõtté válás. Spirituálisan önmagad megtalálása megismerése és a többi pszichoblabla... A lényeg, hogy hadj magadnak idõt, ne fordulj magadba, maradj nyitott és használd ki életed lehetõségeit, mert az idõ egyre gyorsabban telik és nincs lehetõség megállni. Azoknak akik agresszív módon beszoltak: Tudom nem õ az egyetlen és nem is az utolsó de nem értem miért kell folyton leoltani azokat akik a sokadik helyen próbálnak segítségért kiáltani. Kérdem én mikor ti elestetek gyerekek ként a szüleitek megvertek? Ezért támadtok mindenkire saját eszmefuttatási hibáit lobogtatva? Én is hibáztam, hát aztán! Jobb lettem attól hogy a képebe törlik, aligha. Ti jobbak lennétek tõle? Igen kevesek. Nem lehet mindenkinek 100+-os IQ-ja, bár az elsõk közt ünnepelnék ha lehetséges lenne. Hibáimért elõre kérek 25 vesszõcsapást a szúrós szemûek lelki üdvére! Volt szerencsém!
Én már csak ivilicious hatalmas melleire gondolva tudok a legjobban kielégülni. :)
Hozzászokik a látványhoz és egyre perverzebbek kellenek majd neki, h felizgassák. Hús vér nõvel meg nem tud mit kezdeni majd élõben...de ezt már megbeszéltük Kenbaba!
teljesen alaptalan ez a teóra..
azóta önkielégítek, amióta minden normális ember: 4. osztályos koromtól kb.. Napi szinten nézek pornót. Mégis, elég, ha a párom megölel, már fel is áll. Sõt , néha a nõi biciklitõl is... :)
ez hülyeség :D
A kérdező hozzászólása: Akkor most mi az igaz??
mind a 2tök baromságokat ír. 35-f
Szoval nem art, ha neha beiktatsz egy-egy analog alkalmat is!:D
Igen, de ha abbahagyod és hetekig ki sem vered, rendbe jön.

Az tényleg igaz, hogy aki napi szinten kivero pornóra az impotens lesz amikor valódi nővel fog szexelni, nem fog felállni neki, miért?

Nagyon megijedtem, mert én napi szinten pornóra élvezkedem és sajnos még sosem volt lehet?ségem igazi n?vel szexelni, pedig már feln?tt, huszonéves srác vagyok. Az a baj, hogy nem kellek a lányoknak, mert nem vagyok jó pasi küls?re. Szerintetek tényleg okozhat impotenciát a gyakori pornó és mit kéne tennem, hogy mégse legyen ez így?

Legjobb válasz: Nem, ez hülyeség.

Nem, ez hülyeség.
Lehet benne valami. Inkább jellem függõ. Én például soha nem értettem azokat az embereket, akik éveken, évtizedeken át folyamatosan ugyanarra a nõre járnak rá, hogy hogy a fenébe megy ezeknek még mindig a szex, nem a szertet, azt persze lehet, de a szex hogy nem válik rém unalmassá mindig ugyanazzal a partnerre. Én még soha nem szexeltem senkivel párosban, mindig recskázok, egyszerüen nincs kedvem udvarolni, de az a helyzet, hogy én a sok recskától olyan beálítodottságú lettem, hogy minden alkalommal másik nõre kell elélveznem. Erre van igényem, olyan számomra már elképzelhetetlen, hogy ne legyen a szexben változatosság nõt illetõen. Ez pedig elég hátrányosan hatna ha lenne egy viszonyom valakivel, már a harmadik együttlétnél állatira nem izgatna, kéne közte vagy hat másik nõ, hogy utána ujra tudjon érdekelni szexuálisan. Ráadásul a recskázásnál többféle vizuális inger árhet, változatosabbak mint a páros szexnél, így megeshet, hogy a páros szex az túl egyhangúnak fog tünni mellette. A farkadat is máshogy ingerled, arra szokik rá, és a pina ami nem annyira szírt mint a kezed, lehet hogy már ingerszegényebb környezetnek fog tûnni. Ilyenkor már csak egy feszes seggluk segíthet a dolgon. TEhát annyira nem vagy mégsem elveszve, csak rá kell nevelned a nõdet, hogy ezentúl fenékbe kapja a krinót. Jó egy fokig a rejszolás, de egy idõ után okozhat erre hajlamosaknál lelki torzulatokat. Raádásul ha túl gyakran kivered magadnak, akkor nem lesz semenyi motivációd arra, hogy nõt szerezz magadnak. Ez rám simán igaz. Kényelmesebb, nem kell a nõhöz viszonyulni, akkor teszem amikor akarom, akkor minek szenvedjek udvarlással. Ez jó , de mégsem. Demotivál. Nagyon jól kielégített vagyok, de mégis magányos.
Impotenciát nem hiszem, hogy okoz, de kiégettséget mindenképpen! A pornóval az a baj, hogy kiöli az emberbõl a szeretetre való képességet.
ez fasság, hol olvastál ilyet??? XD
Elsõre hülyén hangzik a dolog, de nekem is ez a megfigyelésem. Fõleg pasiknál: a szép kisfiúk eléggé meg szoktak csúnyulni felnõttkorukra, és fordítva. Meg hát vannak még a hozzám hasonlóak, akik külsõ tekintetében gyenge kezdés után produkáltunk erõs visszaesést.... :(
Ezt már ezerszer hallottam, de szerintem hülyeség. Azt tudom elképzelni, hogy aki kisgyerekként csúnyácska volt, az késõbb odafigyel magára, hogy csinosabb legyen, ápolja magát, odafigyel magára, de nem hiszem, hogy csúnyából szép lesz, szépbõl meg csúnya. Persze biztosan van rá példa, de nem hiszem, hogy ez általános jelenség lenne.
Egyszer aztmondja bátyám: aki kiskorában szép az nagykorára mindig csúnya lesz, aki meg csúnya az megszépül. Ránézek szúrós szemekkel és megkérdem:akkor én mi leszek? Nem adott rá választ :D
Csak úgy maguktól nem! Ha valaki ronda akkor az is marad. De ha tesz azért hogy megváltozzon akkor lehet szép is belõle. Itt a változásba gondolok a fogyókúrára ha kövér az illetõ ha csont sovány akkor hízó kúra, valamit adjon magára szánja rá az idõt a testének ápolására és még sorolhatnám.
Ez buta általánosítás. Gyakoribb, hogy, aki szép gyerekkorában az szép marad, aki csúnya az csúnya marad. Az ellenpéldák meg feltûnõbbek, ezért jobban megjegyezzük. Természetesen én is láttam már példát mindegyik esetre.
hát ez nálam kicsit igaz ...3éves köröm eõtt meg utánai is pár évig úõgy néztem ki mint egy kis béka xdd (apám mondta :S ) de mostmeg az egész suliból én tetszetem a legtöbb embernek .
Én nem így látom... aki nem hanyagolja el magát az felnõtt korára is szép lesz. Mondjuk egy csúnya bõrû dagi kisgyerek sokat változhat felnõtt korára... de ezért tenni is kell. Csak úgy magától nem lesz szép felnõtt belõle.
ezt így nem lehet kijelenteni, de én is azt figyeltem meg, hogy akik nagyon szép kisgyerekek voltak, azok csúnyák lettek, fordítva már nem teljesen igaz, mert nem a nagyon csúnyákból lettek a szépek, hanem inkább az átlagos, vagy kicsit csúnyácskából.
Láttam már ezt igazoló gyerekeket is, meg ellenpéldát is. Én szerintem az elsõbe tartozom. Nem voltam olyan hû-de-gyönyörû gyerek. Nem volt kis angyalarcom meg szõke hajam, kék szemem. Most már viszont nagyon sokat teszek érte, hogy szépnek lássam magam. És mondhatjuk azt is, hogy megszépültem. Testvérem viszont teljesen olyan maradt, mint kicsiben. Nála nem változott semmi. Viszont láttam már olyat, hogy aranyos, cuki kisgyerekbõl lett egy nem olyan szép tini/felnõtt. Ez teljesen változó.
Ez szerintem is egy fas.zság. Nem nagyon van olyan ismerõsöm, akit oviban bottal etettek volna most meg modell lenne.
A kérdező hozzászólása: haha, oké :D igen én is tudnék példákat mondani :)
én ellen példa vagyok, maradtam olyan, mint kiskoromban. ja, és nem a szép:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!