Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz hogy a (611 db)

Tényleg igaz.
Ön tényleg igazi ámítás.
Önámítás, de reménykedni lehet. Van kb 1% esélyed, hogy az ocsmányságod ellenére beléd szeret egy lány. Hogy az általad is imádott lány szeressen beléd, arra meg 0.1% az esélyed. Bejöhet, csak nem valószínû.
Önámítás.
Velem már megtörtént, azóta mondjuk õt látom a világon a legszebbnek. =P Van az úgy, hogy az aprócska (vagy nem éppen aprócska) hibák szexepilként is szolgálhatnak (nagy orr, asszimetrikus arc, aránytalan test, stb.). ;) L
Megeshet hogy elnézik a külsõ hibáit de a mellett még a kuki is kicsi...:DD
Volt már rá példa. Nagyon csúnya volt, de utána szóba elegyedtünk. Nem hittem a fülemnek. Félelmetes esze volt. És az a humor...utána õ volt a leggyönyörûbb pasas, akit valaha láttam :)
Ez igaz. Bár sajnos csak akkor, ha megismeri a belsõd.Egyébként, ha szótlan vagy és nem is beszéltek, szinte lehetetlen.

Tényleg igaz, hogy a Nyugat-Európában kapható élelmiszerek sokkal jobb minõségûek a hazainál?

Van errõl egy nagyon érdekes cikk, és kíváncsi vagyok, hogy kinek milyenek a tapasztalatai evvel a témával kapcsolatban, és tényleg idehozzák azokat a termékeket, amelyeket külföldön már nem tudnak eladni?

Legjobb válasz: ez így ebben formában nem teljesen igaz. Tény ,hogy vannak olyan dolgok -termékek amik nekünk ott jobban tetszenek ízlenek,és jobb minõségüek. Nyugat-Europában is van jó -és rossz termék. Termékekrõl annyit,hogy amit pl nálunk az Aldiban lehet kapni náluk nem mert :ott tényleg a rendes német termékeket árulják. Én személyszerint az itthoni Aldiban pl még egy db Jacobs kávét sem láttam kint pedig más kávét nem árulnak csak német eredetüt.

ez így ebben formában nem teljesen igaz. Tény , hogy vannak olyan dolgok -termékek amik nekünk ott jobban tetszenek ízlenek, és jobb minõségüek. Nyugat-Europában is van jó -és rossz termék. Termékekrõl annyit, hogy amit pl nálunk az Aldiban lehet kapni náluk nem mert :ott tényleg a rendes német termékeket árulják. Én személyszerint az itthoni Aldiban pl még egy db Jacobs kávét sem láttam kint pedig más kávét nem árulnak csak német eredetüt.
Nem voltál még Angliában hentesnél ugye? :) Hát persze hogy nem, mert meg sem tudnád fizetni...
Pl. Angliaban a hus es az import zoldseg\gyumolcs, meg sem kozeliti a magyar minoseget!
Szerintem is igaz amit a cikkben írtak! Mi például Bécsben vásároltunk joghurtot ami igen is finomabb volt mit amit itthon árulnak, mosóport amivel szebbek lettek a ruhák mint az itthon vásárolttal, és még lehetne sorolni. De például azt amit itthon mi sajtként megveszünk azt Ausztriában el sem lehetne adni, ott nem találni olyan vacak minõséget mint itt. Sajnos valószínûleg ez abból fakad, hogy itthon erre van kereslet, ezt tudják megfizetni az emberek.
A cikk sajnos igaz. Amit benne írnak pl. milka csokit az hülyeség, a kinti jobb! De magyarországon is lehet venni külföldit, mert van amit a német/osztrák piacos, és úgy van nálunk forgalomba helyezve, hogy csak egy matrica van rajta magyarul az összetevõkrõl. Szlovénia a nyugat keletje, de mi náluk költjük el a pénzünk nagyobb részét, jobb, finomabb, egészségesebb, és elég sok esetbe pofátlanul olcsóbb. De ugyan azt is meg tudjuk venni fele áron!! és ez nem vicc.
En londonban elek. Ami itt a legszutykosabb alja minoseg, az egy otthoni felso kozep, vagy also premiumnak felel meg. Tehat ha bemegyek a boltba, akkor a tej, sor, sonka, gyumlcsle, stb. ugyanannyiba kerul mint otthon, de a minosege joval magasabb. Es a fentebb emlitett hus pelda azert nem mervado, mert itt nem divat a hentes. De azert van, es ha bemesz egy igazi angliai henteshez, gyonyoru arut talalsz.
Igen, igaz. Én Nyugat-Európában élek, jó sok éve már, de néha haza szoktam látogatni. Néhány alapélemiszertõl eltekintve a hazai élelmiszerárak vannak azon a szinten, mint itt. A minõség sajnos néha nagyon gyenge, fõleg a nagy láncokban kapható "saját" termékek.
"Én személyszerint az itthoni Aldiban pl még egy db Jacobs kávét sem láttam kint pedig más kávét nem árulnak csak német eredetüt." Ez most nem értem hogy jön ide? A Jakobs kávé pl. kifejezetten alsó középkategóriás, a jótól messze áll, de iszonyatosan, mindegy milyen nemzetiségû. Mindenesetre az Aldiban, Lidlben is a termékcsaládok jó 70%-a megegyezik, ugyanazok a német márkák, a maradék Magyarországon utángyártott vagy tényleg magyar/egyéb környezõ országokból származó termék.
Igaz. Elsõsorban azért, mert minden élelmiszerfajta elõállításánál sokkal szigorúbb elõírásoknak kell megfelelniük, és mert itt nem az a szempont, hogy a végén az ára minél olcsóbb legyen, hanem manapság az elsõdleges piacot az egészséges/bio/természetes/jó minõségû termékek viszik - ezzel lehet itt eladni a dolgokat (míg otthon meg ugye azzal, hogy most 3 forinttal olcsóbb).
A kérdező hozzászólása: Én fõleg a márkás termékekre gondolok, melyeket itthon és külföldön is egyaránt lehet kapni (pl: csokoládék, üdítõk, sörök, mosóporok, tejtermékek, felvágottak), és azoknál szerintem érezhetõ a különbség.
Szerintem meg sajnos igaz a cikk.
Nem igaz. Otthon ezerszer szebb disznóhúst veszel mint itt kint Angliában.
Szerintem annyival nem dragabb a hentes. Az akcios tesco csirkecombhoz kepest persze draga, de a tobbi normal husokhoz kepest nem annyival dragabb.

Tényleg igaz, hogy a sziámi harcos hal egy befőttes üvegben el van?

Legjobb válasz: Igaznak igaz, mert valahogyan tud a levegõbõl is oxigént nyerni, nem kell levegõztetni. Én mégsem javasolnám senkinek, hogy ilyen módon tartson állatot.

Igaznak igaz, mert valahogyan tud a levegõbõl is oxigént nyerni, nem kell levegõztetni. Én mégsem javasolnám senkinek, hogy ilyen módon tartson állatot.
Ez így igaz.El van.Ebbenaz értelemben szinonímának kell vennünk az el van-t a szenveddel.Nem elég neki.A legalapabb amit meg kel ladnod neki a szûrés, levegõztetés a szûrõbaciknak kell, fûtés világitás növények és min 20literes akvárium, de inkább 50...20ban már "elvan"
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
igen de soha ne rakj 2-öt egymás hozz (egy befõtes üvegbe) mert szét cincálják egy mást
Más halak nélkül a betta nagyon magányosnak hat. És egy befõttes üvegbe biztos nem tudsz tenni több halat. És ne is tegyél befõttesüvegbe semmit, mert úgy nem érzi jól magát a hal. Egy 15 literes akvárium 1300 Ft, szerintem aki már 600 ft-ért vesz egy bettát, az befektethet egy rendes akváriumba is.
hát nem igazán. nem szabad befõttes üvegbem tartani csak téglatestben. vagyis értitek ne legyen gömbölyû, hanem szögletes az üveg amiben van


Tényleg igaz, hogy a Li-on akkukat már nem kell 12-16 óráig tölteni?

Nemrég vettem egy telefont, amiben ilyen tölt? van, de mivel a boltban sem mondták és a füzete sem irja, nem töltöttem csak addig, amig ki nem jelezte, hogy a töltés befejez?dött.

Legjobb válasz: Elvileg tényleg igaz, de nem árt meg neki ha a legelsõ töltése eltart 12 órán keresztül.(Lehet, hogy normál használat mellett az aksi túléli a telefont is ha rendesen van megformázva.) De nem kell kétségbe esni miatta, a Li-ion akksik a rövidre záráson kívûl szinte bármit kibírnak (attól meg általában az összes elég gyorsan elpukkan!)A telefonodban meg szerintem nem a töltõ van, hanem az akksi, nem? :-)) Más: A telefonok elég "huncutok" kiírja, hogy a töltés kész, de valójában az akku még csak kb. 90%-ban van feltöltve, csak az utsó 10% betöltéséhez kb. 5-ször annyi idõ kell mint az elõzõ 90%-hoz és közben az akku is egyre jobban melegszik a töltéstõl. De ha fenthagyod a töltõn akkor persze sutyiban un. "csepptöltés" üzemmódban tuszkolja az akkuba az energiát, meg közben a töltõrõl megy a telcsi nem az akkuról és amikor lehúzod onnantól meríti csak a teló az akkut + persze a plusszban betáplált energia is benne van az akksiban. Remélem érthetõ voltam, bocsi hogy ilyen hosszú de az akkuk világáról is meg lehetne tölteni 1-2 könyvet.

Elvileg tényleg igaz, de nem árt meg neki ha a legelsõ töltése eltart 12 órán keresztül.(Lehet, hogy normál használat mellett az aksi túléli a telefont is ha rendesen van megformázva.) De nem kell kétségbe esni miatta, a Li-ion akksik a rövidre záráson kívûl szinte bármit kibírnak (attól meg általában az összes elég gyorsan elpukkan!)A telefonodban meg szerintem nem a töltõ van, hanem az akksi, nem? :-)) Más: A telefonok elég "huncutok" kiírja, hogy a töltés kész, de valójában az akku még csak kb. 90%-ban van feltöltve, csak az utsó 10% betöltéséhez kb. 5-ször annyi idõ kell mint az elõzõ 90%-hoz és közben az akku is egyre jobban melegszik a töltéstõl. De ha fenthagyod a töltõn akkor persze sutyiban un. "csepptöltés" üzemmódban tuszkolja az akkuba az energiát, meg közben a töltõrõl megy a telcsi nem az akkuról és amikor lehúzod onnantól meríti csak a teló az akkut + persze a plusszban betáplált energia is benne van az akksiban. Remélem érthetõ voltam, bocsi hogy ilyen hosszú de az akkuk világáról is meg lehetne tölteni 1-2 könyvet.
Az elõzõ vagyok. Elolvastam a másik válaszoló linkjén lévõ válaszokat a megjegyzésem egy saját példa: 2003. Vettem 1 Li-ion akkus telót(E...son T65) mondták a boltban "ahogy hazaviszem tegyem fel 12 órát tölteni, attól lesz jó". Ezzel szemben a gyári töltéssel"értsd:kémiai" még két napig ment a telcsi mielõtt lemerült(magátol kikapcsol és nem lehet bekapcsolni állapotra gondolok, nem arra amikor reklamálni kezd, hogy "éhes"), ezután 24 órát ült a töltõn mire levettem róla. Eredmény: SOHA nem kellett 1 hétnél sûrûbben a töltõ közelébe vinnem(akárhogy is használtam). 2008. a telcsi hosszú agónia után végleg kimúlt, az akksija most egy lcd kijelzõs kis óra elemét játsza 3 hetente két órát kell tölteni(ha nem veszem észre hogy töltést kér még akkor is bírja 3-4 napig).Be lett mérve, a kapacitása még 6 évesen is több mint a gyári adat szerint ráírt érték. Értékeld a dolgot saját belátásod szerint.

Tényleg igaz, hogy a szobabiciklizéstől nem lehet fogyni csak jó vaskos lábakat szerezni?

Akartam venni szoba biciklit de a barátnőm azt mondta,hogy ne vagyek mert fogyni nem lehet tőle csak izmot növeszteni. Igaz vagy kamu?:)

Legjobb válasz: Igaz

Igaz
Az izomnövesztés és a fogyás két külön dolog. Ha fogyasztó étrendet van, akkor sport mellett fogyni fogysz, ha szálkásító, akkor izmot növeszteni. De elõbb a zsírt kell leadni.
Az én felfogásomban a fogyasztó és szálkásító étrend ugyanaz. Ha izmot akarsz építeni, akkor tömegnövelõ étrend kell neked. Biciklizéstõl tudsz fogyni, de ne felejtsd: a fogyás sikere döntõen az étrendtõl függ (80%-20%). "Vaskos" láb nem tudom mit takar, de egy szép izmos nõ láb semmiképp nem vaskos...
A kérdező hozzászólása: A diétám meg van nem eszem fehér kenyeret zsírt és cukrot.Sok zöldség és hús.A biciklire lettem volna kiváncsi.
Biciklizz nyugodtan! Ha a kajád rendben van, fogyni is fogsz tõle.
Ne csak fehér kenyeret ne egyél, hanem semmilyent.
igaz, ugy kb par honap mulva
A kérdező hozzászólása: ok kössz de én nem az elkezdésre gondoltam hanem a folytatásra mert 32 es vagyok
Egy szót sem láttam a fórumon arról hogy 'bezárnák', csak errõl az egyesítésrõl, ami nem jár adat veszteséggel mint ahogy a fórumon írták, szóval szerintem nyugodtan elkezdheted.
A kérdező hozzászólása: de nem csak az kevés a játékos ... nem a szerverrõl kérdeztem
http://board.metin2.hu/board1-h%C3%ADrek/board2-h%C3%ADrek-f.. A szerver egyesítés nem egyenlõ azzal hogy bezárják. A szerverek egyesítése annyit foglal magába (ha jól értelmezem xd) hogy például létrejön 1 új szerver, az 'X', ami magába foglalja a Pegasus, Auriga, és az Aquilát, stb.
A kérdező hozzászólása: mert engem az érdekelne hogy igaz vagy nem vagy be fog zárni vagy valami csak mert hogy játszak vagy ne mert így értelmetlennek találom..
Szerintem nem igaz, de nézz utána a forrásnak, hacsak nem a GameForge írta. akkor kicsi az esély rá. Nem lenne okuk bezárni, mert játékos van bõven, és ahogy elnézem a játékosokat SÉ rendelésbõl sincs hiány. ((De kaphatnék esetleg linket, hogy hol láttad ezt?))
A kérdező hozzászólása: de komolyan mert máshol is irták h max 1-2 év és ez igaz?
Énszerintem akkor a fórumra kiírták volna
A kérdező hozzászólása: és ehhez van valami bizonyíték..jel? link? róla
A Metin2-t sose fogják bezárni! Ameddig lesz elég játékos és Bevétel a GF-nek a Magyaroktól addig biztosan nem. Nos játékos egyre kevesebb de a sé-sek mindig is jelen lesznek.
igaz
Igen, persze. Sokáig az alkonyatot is csak úgy adták le, szerencsére. A szinkron ugyanis borzalmas lett. Edward hangja se semmi, bellá-é még a drámai részeknél is nagyon röhejes, de james-é...Hát az hallgathatatlan... Szörnyû! Remélem a new moon-t jobban megcsinálják! :D
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bajom sincs a szinkron hangokkal bár a Belláé tenyleg nem a legjobb.

Tényleg igaz hogy a D Vitamintól túl nagy babám fog születni?

Legjobb válasz: Szia!Ez nem igaz!Én mindegyik terhességemben D,Evitamint,folsavat szedtem csak és átlagsúlyú babáim születtek!

Szia!Ez nem igaz!Én mindegyik terhességemben D, Evitamint, folsavat szedtem csak és átlagsúlyú babáim születtek!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Az tényleg igaz, hogy a zember az erejének csak egy kis részét tudja használni?

Egyik ismer?söm egy elmegyógyintézetben dolgozik, és mondta, hogy az elmebetegek például nagyon er?sek. Azt mondta, hogy ilyen 50-60 kilós n?ket is alig tudnak lefogni 3-an, amikor azok dühöngenek, normális esetben pedig ugyanolyan er?sek, mint egy átlagos n?! Azzal magyarázta, hogy az ember az erejének csak kb a 10-15 százalékát tudja használni, és ilyenkor ez el?jön. Ezek szerint igaz ez? Valaki élt már meg ilyet?

Legjobb válasz: nem nagyon igaz. Azok az emberek nem zombik, hogy 3x akkora erejük van. Neked is megvan, csak nem akarod elõhozni. A sportolók kihasználják

nem nagyon igaz. Azok az emberek nem zombik, hogy 3x akkora erejük van. Neked is megvan, csak nem akarod elõhozni. A sportolók kihasználják
Nincs így. Õk egyszerûen az õrületbõl fakadóan nem félnek a sérülésektõl, ezért maximális erõvel dobja bele magát a dühöngésbe, míg egy normális ember visszafogja magát.
A sokkhatásra feltörõ adrenalin rövid idõre megnövelheti az erõkifejtést, de olyan formában, hogy, hogy az ember csak az erejének egy kis részét tudja felhasználni, nem igaz.
15% az kevés, de valóban nem tudod az egészet felhasználni, ennek oka, hogy sérülést okozhat, illetve nyilván vészesen túlterheli az izmot. De mondjuk egy tetanuszos embert megnézel, akkor látszik, hogy van ott még erõ tartalákban.
Az ember védi magát a sérülésektõl. A részeg ember sokkal nagyobb erõt tud kifejteni, mert ezek a védekezõ mechanizmusok részben kikapcsolnak. Nem csak egy kis részét, de nem 100% alapból. De nem kevesebb, mint 80-90...
Hát, lehet benne valami, mert egyszer láttam sokkterápiát, na ott 4 megtermett pasas fogta le a pácienst (el volt altatva), mert annyira erõsen összerándulnak olyankor az izmok.
"Adrenalin-löket guglizz rá"

Tényleg igaz, hogy a lépcsőzéstől nyílhat a méhszáj? Terhesség 17. hetében is?

Legjobb válasz: Nekem nem nyílt ki, pedig állandóan lépcsõztem terhesen. Az utolsó héten még jobban fel-le (kilencediken lakunk), hogy szüljek már meg. Szülés elõtt 2 nappal nyíltam ki egy picit, de igazán szülés közben.

Nekem nem nyílt ki, pedig állandóan lépcsõztem terhesen. Az utolsó héten még jobban fel-le (kilencediken lakunk), hogy szüljek már meg. Szülés elõtt 2 nappal nyíltam ki egy picit, de igazán szülés közben.
Szerintem nem.Ez inkább a harmadik trimeszterre jellemzõ.17 hetesen szerintem még nem nyilhat a méhszáj.
Igaz, kinyílhat.
Nem, én minden nap lépcsõzök 4.-re, nincs lift a házban, és zárt a méhszájam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!