Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz hogy a (584 db)

Tényleg igaz.
Ön tényleg igazi ámítás.
Önámítás, de reménykedni lehet. Van kb 1% esélyed, hogy az ocsmányságod ellenére beléd szeret egy lány. Hogy az általad is imádott lány szeressen beléd, arra meg 0.1% az esélyed. Bejöhet, csak nem valószínû.
Önámítás.
Velem már megtörtént, azóta mondjuk õt látom a világon a legszebbnek. =P Van az úgy, hogy az aprócska (vagy nem éppen aprócska) hibák szexepilként is szolgálhatnak (nagy orr, asszimetrikus arc, aránytalan test, stb.). ;) L
Megeshet hogy elnézik a külsõ hibáit de a mellett még a kuki is kicsi...:DD
Volt már rá példa. Nagyon csúnya volt, de utána szóba elegyedtünk. Nem hittem a fülemnek. Félelmetes esze volt. És az a humor...utána õ volt a leggyönyörûbb pasas, akit valaha láttam :)
Ez igaz. Bár sajnos csak akkor, ha megismeri a belsõd.Egyébként, ha szótlan vagy és nem is beszéltek, szinte lehetetlen.

Tényleg igaz, hogy a sziámi harcos hal egy befőttes üvegben el van?

Legjobb válasz: Igaznak igaz, mert valahogyan tud a levegõbõl is oxigént nyerni, nem kell levegõztetni. Én mégsem javasolnám senkinek, hogy ilyen módon tartson állatot.

Igaznak igaz, mert valahogyan tud a levegõbõl is oxigént nyerni, nem kell levegõztetni. Én mégsem javasolnám senkinek, hogy ilyen módon tartson állatot.
Ez így igaz.El van.Ebbenaz értelemben szinonímának kell vennünk az el van-t a szenveddel.Nem elég neki.A legalapabb amit meg kel ladnod neki a szûrés, levegõztetés a szûrõbaciknak kell, fûtés világitás növények és min 20literes akvárium, de inkább 50...20ban már "elvan"
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
igen de soha ne rakj 2-öt egymás hozz (egy befõtes üvegbe) mert szét cincálják egy mást
Más halak nélkül a betta nagyon magányosnak hat. És egy befõttes üvegbe biztos nem tudsz tenni több halat. És ne is tegyél befõttesüvegbe semmit, mert úgy nem érzi jól magát a hal. Egy 15 literes akvárium 1300 Ft, szerintem aki már 600 ft-ért vesz egy bettát, az befektethet egy rendes akváriumba is.
hát nem igazán. nem szabad befõttes üvegbem tartani csak téglatestben. vagyis értitek ne legyen gömbölyû, hanem szögletes az üveg amiben van

Tényleg igaz, hogy a Li-on akkukat már nem kell 12-16 óráig tölteni?

Nemrég vettem egy telefont, amiben ilyen tölt? van, de mivel a boltban sem mondták és a füzete sem irja, nem töltöttem csak addig, amig ki nem jelezte, hogy a töltés befejez?dött.

Legjobb válasz: Elvileg tényleg igaz, de nem árt meg neki ha a legelsõ töltése eltart 12 órán keresztül.(Lehet, hogy normál használat mellett az aksi túléli a telefont is ha rendesen van megformázva.) De nem kell kétségbe esni miatta, a Li-ion akksik a rövidre záráson kívûl szinte bármit kibírnak (attól meg általában az összes elég gyorsan elpukkan!)A telefonodban meg szerintem nem a töltõ van, hanem az akksi, nem? :-)) Más: A telefonok elég "huncutok" kiírja, hogy a töltés kész, de valójában az akku még csak kb. 90%-ban van feltöltve, csak az utsó 10% betöltéséhez kb. 5-ször annyi idõ kell mint az elõzõ 90%-hoz és közben az akku is egyre jobban melegszik a töltéstõl. De ha fenthagyod a töltõn akkor persze sutyiban un. "csepptöltés" üzemmódban tuszkolja az akkuba az energiát, meg közben a töltõrõl megy a telcsi nem az akkuról és amikor lehúzod onnantól meríti csak a teló az akkut + persze a plusszban betáplált energia is benne van az akksiban. Remélem érthetõ voltam, bocsi hogy ilyen hosszú de az akkuk világáról is meg lehetne tölteni 1-2 könyvet.

Elvileg tényleg igaz, de nem árt meg neki ha a legelsõ töltése eltart 12 órán keresztül.(Lehet, hogy normál használat mellett az aksi túléli a telefont is ha rendesen van megformázva.) De nem kell kétségbe esni miatta, a Li-ion akksik a rövidre záráson kívûl szinte bármit kibírnak (attól meg általában az összes elég gyorsan elpukkan!)A telefonodban meg szerintem nem a töltõ van, hanem az akksi, nem? :-)) Más: A telefonok elég "huncutok" kiírja, hogy a töltés kész, de valójában az akku még csak kb. 90%-ban van feltöltve, csak az utsó 10% betöltéséhez kb. 5-ször annyi idõ kell mint az elõzõ 90%-hoz és közben az akku is egyre jobban melegszik a töltéstõl. De ha fenthagyod a töltõn akkor persze sutyiban un. "csepptöltés" üzemmódban tuszkolja az akkuba az energiát, meg közben a töltõrõl megy a telcsi nem az akkuról és amikor lehúzod onnantól meríti csak a teló az akkut + persze a plusszban betáplált energia is benne van az akksiban. Remélem érthetõ voltam, bocsi hogy ilyen hosszú de az akkuk világáról is meg lehetne tölteni 1-2 könyvet.
Az elõzõ vagyok. Elolvastam a másik válaszoló linkjén lévõ válaszokat a megjegyzésem egy saját példa: 2003. Vettem 1 Li-ion akkus telót(E...son T65) mondták a boltban "ahogy hazaviszem tegyem fel 12 órát tölteni, attól lesz jó". Ezzel szemben a gyári töltéssel"értsd:kémiai" még két napig ment a telcsi mielõtt lemerült(magátol kikapcsol és nem lehet bekapcsolni állapotra gondolok, nem arra amikor reklamálni kezd, hogy "éhes"), ezután 24 órát ült a töltõn mire levettem róla. Eredmény: SOHA nem kellett 1 hétnél sûrûbben a töltõ közelébe vinnem(akárhogy is használtam). 2008. a telcsi hosszú agónia után végleg kimúlt, az akksija most egy lcd kijelzõs kis óra elemét játsza 3 hetente két órát kell tölteni(ha nem veszem észre hogy töltést kér még akkor is bírja 3-4 napig).Be lett mérve, a kapacitása még 6 évesen is több mint a gyári adat szerint ráírt érték. Értékeld a dolgot saját belátásod szerint.


Tényleg igaz, hogy a szobabiciklizéstől nem lehet fogyni csak jó vaskos lábakat szerezni?

Akartam venni szoba biciklit de a barátnőm azt mondta,hogy ne vagyek mert fogyni nem lehet tőle csak izmot növeszteni. Igaz vagy kamu?:)

Legjobb válasz: Igaz

Igaz
Az izomnövesztés és a fogyás két külön dolog. Ha fogyasztó étrendet van, akkor sport mellett fogyni fogysz, ha szálkásító, akkor izmot növeszteni. De elõbb a zsírt kell leadni.
Az én felfogásomban a fogyasztó és szálkásító étrend ugyanaz. Ha izmot akarsz építeni, akkor tömegnövelõ étrend kell neked. Biciklizéstõl tudsz fogyni, de ne felejtsd: a fogyás sikere döntõen az étrendtõl függ (80%-20%). "Vaskos" láb nem tudom mit takar, de egy szép izmos nõ láb semmiképp nem vaskos...
A kérdező hozzászólása: A diétám meg van nem eszem fehér kenyeret zsírt és cukrot.Sok zöldség és hús.A biciklire lettem volna kiváncsi.
Biciklizz nyugodtan! Ha a kajád rendben van, fogyni is fogsz tõle.
Ne csak fehér kenyeret ne egyél, hanem semmilyent.
igaz, ugy kb par honap mulva
A kérdező hozzászólása: ok kössz de én nem az elkezdésre gondoltam hanem a folytatásra mert 32 es vagyok
Egy szót sem láttam a fórumon arról hogy 'bezárnák', csak errõl az egyesítésrõl, ami nem jár adat veszteséggel mint ahogy a fórumon írták, szóval szerintem nyugodtan elkezdheted.
A kérdező hozzászólása: de nem csak az kevés a játékos ... nem a szerverrõl kérdeztem
http://board.metin2.hu/board1-h%C3%ADrek/board2-h%C3%ADrek-f.. A szerver egyesítés nem egyenlõ azzal hogy bezárják. A szerverek egyesítése annyit foglal magába (ha jól értelmezem xd) hogy például létrejön 1 új szerver, az 'X', ami magába foglalja a Pegasus, Auriga, és az Aquilát, stb.
A kérdező hozzászólása: mert engem az érdekelne hogy igaz vagy nem vagy be fog zárni vagy valami csak mert hogy játszak vagy ne mert így értelmetlennek találom..
Szerintem nem igaz, de nézz utána a forrásnak, hacsak nem a GameForge írta. akkor kicsi az esély rá. Nem lenne okuk bezárni, mert játékos van bõven, és ahogy elnézem a játékosokat SÉ rendelésbõl sincs hiány. ((De kaphatnék esetleg linket, hogy hol láttad ezt?))
A kérdező hozzászólása: de komolyan mert máshol is irták h max 1-2 év és ez igaz?
Énszerintem akkor a fórumra kiírták volna
A kérdező hozzászólása: és ehhez van valami bizonyíték..jel? link? róla
A Metin2-t sose fogják bezárni! Ameddig lesz elég játékos és Bevétel a GF-nek a Magyaroktól addig biztosan nem. Nos játékos egyre kevesebb de a sé-sek mindig is jelen lesznek.
igaz
Igen, persze. Sokáig az alkonyatot is csak úgy adták le, szerencsére. A szinkron ugyanis borzalmas lett. Edward hangja se semmi, bellá-é még a drámai részeknél is nagyon röhejes, de james-é...Hát az hallgathatatlan... Szörnyû! Remélem a new moon-t jobban megcsinálják! :D
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bajom sincs a szinkron hangokkal bár a Belláé tenyleg nem a legjobb.

Tényleg igaz hogy a D Vitamintól túl nagy babám fog születni?

Legjobb válasz: Szia!Ez nem igaz!Én mindegyik terhességemben D,Evitamint,folsavat szedtem csak és átlagsúlyú babáim születtek!

Szia!Ez nem igaz!Én mindegyik terhességemben D, Evitamint, folsavat szedtem csak és átlagsúlyú babáim születtek!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Tényleg igaz hogy a zumbától nem lehet fogyni, csak izmosodni?

Legjobb válasz: Elõbbi beírásom minden sportra igaz, a Zumbát nem ismerem.

Elõbbi beírásom minden sportra igaz, a Zumbát nem ismerem.
Mindentõl lehet fogyni, a diétától függ. Ha a bevitt energia kevesebb, mint amit elhasznál a tested (alapanyagcseréd+normál napi tevékenység+sport), akkor fogyni fogsz.
Azt azét tegyük hozzá hogy ha sportolsz akkor a fehérje és vitamin (+ásványi anyag) igénye a szervezetednek megnõ, mert a vitaminok segítenek lebontani a zsírt, és a fehérje alakul eközben izommá. Ezért nem lehet igazán koplalással fogyni. Illetve az izom sûrûsége (térfogat/kg) az nagyobb mint a zsíré, így elõfordulhat ha sportolva fogysz hogy a mérleg egy dekával nem mutat kevesebbet, viszont közben a zsírbeli térfogatod átalakult kisebb térfogatú de ugyanakkora súlyú izommá, ergo soványabbnak látszol és a formád is szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen nektek!
hány izmos zumbást láttál már? mert én egyet sem, pedig sokat láttam már.

Ez tényleg igaz, hogy a Samsung csak 4 telefonját frissíti 4. 0-ra?

http://www.technet.hu/telefon/20111221/a_samsung_galaxy_mobi..

Legjobb válasz: Galaxy S-re már van kint custom 4.0(igaz alpha) Galaxy S plus-ra nem lesz több frissítés De úgyis jön a CyanogenMod 9 és lesz majdnem mindenre

Galaxy S-re már van kint custom 4.0(igaz alpha) Galaxy S plus-ra nem lesz több frissítés De úgyis jön a CyanogenMod 9 és lesz majdnem mindenre

Az tényleg igaz, hogy a zember az erejének csak egy kis részét tudja használni?

Egyik ismer?söm egy elmegyógyintézetben dolgozik, és mondta, hogy az elmebetegek például nagyon er?sek. Azt mondta, hogy ilyen 50-60 kilós n?ket is alig tudnak lefogni 3-an, amikor azok dühöngenek, normális esetben pedig ugyanolyan er?sek, mint egy átlagos n?! Azzal magyarázta, hogy az ember az erejének csak kb a 10-15 százalékát tudja használni, és ilyenkor ez el?jön. Ezek szerint igaz ez? Valaki élt már meg ilyet?

Legjobb válasz: nem nagyon igaz. Azok az emberek nem zombik, hogy 3x akkora erejük van. Neked is megvan, csak nem akarod elõhozni. A sportolók kihasználják

nem nagyon igaz. Azok az emberek nem zombik, hogy 3x akkora erejük van. Neked is megvan, csak nem akarod elõhozni. A sportolók kihasználják
Nincs így. Õk egyszerûen az õrületbõl fakadóan nem félnek a sérülésektõl, ezért maximális erõvel dobja bele magát a dühöngésbe, míg egy normális ember visszafogja magát.
A sokkhatásra feltörõ adrenalin rövid idõre megnövelheti az erõkifejtést, de olyan formában, hogy, hogy az ember csak az erejének egy kis részét tudja felhasználni, nem igaz.
15% az kevés, de valóban nem tudod az egészet felhasználni, ennek oka, hogy sérülést okozhat, illetve nyilván vészesen túlterheli az izmot. De mondjuk egy tetanuszos embert megnézel, akkor látszik, hogy van ott még erõ tartalákban.
Az ember védi magát a sérülésektõl. A részeg ember sokkal nagyobb erõt tud kifejteni, mert ezek a védekezõ mechanizmusok részben kikapcsolnak. Nem csak egy kis részét, de nem 100% alapból. De nem kevesebb, mint 80-90...
Hát, lehet benne valami, mert egyszer láttam sokkterápiát, na ott 4 megtermett pasas fogta le a pácienst (el volt altatva), mert annyira erõsen összerándulnak olyankor az izmok.
"Adrenalin-löket guglizz rá"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!