Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz ha (308 db)

A lényeg, hogy barátnőm nem akar anál, után orálisan kielégíteni. Azt mondja, hogy végtermékes lesz ekkor a szerszámom és ő ezt nem veszi a szájába. Ez tényleg igaz, ha nem akkor mivel győzzem meg?

Legjobb válasz: Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..

Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..
Minden féle szemétkedés nélkül. Kérlek most állj fel, dugd be az egyik ujjadat a fenekedbe, és utána szagold meg, vagy nyalogasd meg...
Ne haragudj, de szánalmas vagy!nevetsége sdolgokat kérdezel!Szerinted ha seggbe rakod akkor csokispuding lessz rajta?észlény!Ki lessz dobva?ilyen nagy kaszanova vagy?ember örülj hogy megengedi!Vedd alapul hogy ugyanúgy elvárhatná õ is hogy egy vibrivel megcsinálj a p.csádat és utánna szopogazsd le!Megtennéd G.rény?
Akkor az asszony is hülye, hogy egyáltalán szóba áll veled.
Majd az is alap lesz, hogy pár év múlva pelenkázni fogod az asszonyt? :)
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
magyarázd ezt olyannak aki kidobná a nõjét, ha nem análozik....elkeserítõ...ez a mai ifjúság...
Én sosem próbáltam, és nem is tenném. Szerencsére a férjem is anál ellenes, meg amúgy sem kérne tõlem olyat, amit nem akarok. De sajnos tényleg nem ez az átlagos, még házasságon belül is hallani sok olyanról, hogy a férfinek "semmi" nem elég. Annál viszont még azok is értelmesebbek, hogy utána szájba akarják tenni. :s
Pedig az évszázadok alatt megtanulhatták volna, hogy sem használati, sem dísztárgyak nem vagyunk. :(
Jamie88 tökéletesen egyetértek Veled :) ) én nõ vagyok, és komolyan kinyílik a bicska a zsebemben mikor ilyeneket látok....az ilyenek azok akik abszolút nem tisztelik a nõket és szexuális tárgyként kezelik...de az a nõ aki ebbe belemegy meg is érdemli.....
Hülyegyerek, mosd meg a faszod (kivételesen szappannal), és utána talán lehet róla szó. De pl. ha én lennék a barátnõd, úgy elküldenélek az anyádhoz szopásért, hogy lelankadna a szaros f*szod! (Bocsánat a stílusért mindenki mástól, de az ilyet úgy megcsapnám...)
de hülye vagy gondold már végig mit kérsz tõle?????fordított helyzetben te szádba vennéd????igénytelen vagy???
Ha gumit húzol az análhoz, akkor utána leveszed, és szívesen be fogja fejezni neked szájjal. Ha viszont gumi nélkül csináljátok, akkor értelemszerû, hogy nem veszi úgy a szájába...
jah, hogy Nálad ki lenne dobva, ha nem engedné az anált....akkor az Õ baja, hogy egyáltalán szóba áll Veled...és még anál után orális örömökre vágysz ? :O te jó ég...micsoda férfi...
Tisztelt kérdezõ tegyük fel párodról kiderül, hogy szereti ha szájba fossák te megadod neki mert ki akarod elégíteni. Te utána megcsókolnád?
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem, hogy leoltsatok, hanem kíváncsi voltam a válaszra. Bunkózni, meg hülyézni teljesen felesleges, nálam alap h az asszony engedje, mert különben ki lenne dobva a fenébe!:)
Hát segbõl szájba nem túl egészséges ugyanis a valagadban vannak olyan emésztést segítõ baktériumok amik ha a szádba jutnak kapsz tõlük egy fasza fertõzést.
Kedves kérdezõ, te hülye vagy már ne haragudj. Örülj, hogy az asszonypajti egyáltalán belemegy az análba! A seggbõl-szájba pedig tényleg gusztustalan.
Sok pornót nézel öcsi. Örülj, ha megy otthon az anál móka. Rászarni nem akarsz a végén?

Tényleg igaz? Ha ennyit tudsz húzóckodni akkor ennyit is nyomsz ki?

Na szóval... Olvastam a neten, ami kíváncsivá tett. Szerintem elég nagy hülyeség de titeket kérdezlek err?l.

Legjobb válasz: Ha tényleg meg akarod tudni akkor menj le egy terembe és próbáld ki!

Ha tényleg meg akarod tudni akkor menj le egy terembe és próbáld ki!
ez tuti hülyeség. mivel fekvenyomásnál a mellizmod és a tricepszed dolgozik, húzódzkodásnál meg a hátad és a bicepszed... abba most ne menjünk bele, hogy a profi fekvenyomóknak a fekvenyomás alatt dolgozik a mellük, válluk, hátuk, tricepszük, bicepszük. és abba se, hogy a fekvenyomásnál meg a húzódzkodásnál is használjuk a vállunkat, mer most lényegtelen. amugy hol olvastad? bár szerintem próbáld ki. van egy haverom aki olyan 70-75 kiló lehet, õ elég sokszor feltudja magát huzni, viszont fekve kb 45 megy neki. szóval azért szerintem nincs összefüggés. viszont én kb 3 szor tudom felhuzni a 74 kilómat szabályosan, mégis sokkal többet nyomok fekve, mint 74
én 182 cm vagyok meg kb72kg. fel tudom magam húzni tízszer(kb 15 a max) és 60kg-nál többet ki tudok nyomni(65öt kb). egyébként nincs sok összefüggés a kettõ között szerintem.
Marhaság mivel húzóckodásnál nem terheled a gerinced és a lábad sem, viszont kinyomásnál igen! Kinyomásnál sokkal több izmot használsz mint húzóckodásnál!

Tényleg igaz? Ha egy 800 Mhz-es 8 gb DDR3-as Ram-hoz, hozzácsapok egy másik 8 gb DDR3 Ram-ot, ami 2100 Mhz-es, tényleg "Degradálja" a 2100 Mhz-es ram-ot a 800-as szintjéig?

(A jó válaszolók, zöld kezet kapnak)

Legjobb válasz: Igen, a kisebb órajelû nem fog a magasabb órajelén járni, mivel nem lenne képes felvenni azt a frekvenciát. Gondolj bele, hogy egy 800mhz-re optimalizált memóriamodulnak hirtelen több, mint 2x-esére növekedne az órajele, abban a szent minutumban égne le.

Igen, a kisebb órajelû nem fog a magasabb órajelén járni, mivel nem lenne képes felvenni azt a frekvenciát. Gondolj bele, hogy egy 800mhz-re optimalizált memóriamodulnak hirtelen több, mint 2x-esére növekedne az órajele, abban a szent minutumban égne le.
jó lenne, !DE! a jelenlegi alaplapodon hány RAM slot van és hányban van RAM és ahogy a többiek írták nem 1600-on menne hanem csak 800-on. De javaslom, hogy tegyél fel újabb kérdést (nem hiszem, hogy hülyeséget írtam volna, de tudod csak a biztonság kedvéért). ;)
A kérdező hozzászólása: És ez jó lesz a 800Mhz-es ramom-hoz? Ugye a kommenteket felül, végigolvastad?
[link] Szerintem nem roosz RAM, mellesleg 5 év garancia jár hozzá. De ha nem tetszik akkor válasz másikat. Márkákból ÉN a KINGSTON, CORSAIR-t ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Munka. Videó konvertálás stb...
Mire kell ennyi RAM? A jatekoknak eleg 8GB-t is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy Ti, milyen Ram-ot ajánlanátok, ami 16 GB DDR3 és lehetõleg 20-30k környékén lenne?
Mivel a memóriáknak azonos frekvencián kell mûködniük, így a gyorsabbik a lassabb memóriához igazodik. A 800MHz-es DDR3 memóriád szerintem is DDR3-1600-as modul: 800MHz valós órajel és 1600MHz hatásos (DDR) órajel! A memória órajele nem számít sokat a gyakorlatban, memória benchmarkokon kívül egyedül esetleg az intenzív memóriahasználatot igénylõ feladatoknál lehet valamit kimutatni, de átlagban ez kevésbé jellemzõ, hogy észrevennéd a különbséget két ugyanolyan gépben a DDR3-1600 és DDR3-2100MHz modulok között! Az APU egységek integrált grafikus vezérlõje már jobban meghálálja, ott jobban kamatozik a gyorsabb memória, de a legfontosabb dolog a dual-chanel ebben az esetben is. Diszkrét videokártya használata esetén nem ér sokat a dual-chanel megléte és/vagy a magas órajelû memória a játékoknál!
DDR3 ram van 800mhz-zel, nem 1600mhz-es ramod van?
Maga a memóriamodul megmarad 2100mhz-esnek, csak nem tud a saját órajelén járni, nem megy tönkre, nem lesz belõle 800mhz-es ram, de ameddig a másik memóriamodul ott van mellette, addig "alkalmazkodik". Ha viszont veszel mellé egy másik 2100-asat, akkor viszont mindkét memóriamodul újra az eredeti órajelén fog pörögni. A sebességre annyit tudok írni, hogy én 1066mhz-es memóriáról váltottam 1600-asokra és játékok alatt lényegi különbséget nem vettem észre, de memóriaigényes alkalmazásoknál, mint mondjuk tömörítés, videóvágás, már érezhetõ volt a nagyobb frekvencia.
A kérdező hozzászólása: És, a gép észrevehetõen gyorsabb lenne ha, 2100-as kerülne a 800Mhz-es helyére? Vagy, nem venném észre?
A kérdező hozzászólása: Jó, de a kérdés igazából az lenne, hogy a 2100Mhz-es ram, degradálódik e, a 800Mhz-es szintjére, ha összerakom a kettõt...
A kérdező hozzászólása: 4 Slot. Ebbõl kettõ már fullon van. Amúgy, azért írom ide, és nem rakok fel újabb kérdést, mert én azoktól szeretném a választ kapni akik értenek hozzá. És akik itt hozzászóltak, nem olyannak néznek ki, mint akik még csak ma kezdték a PC tanulmányozást...

Tényleg igaz, ha otthon ér baleset egy dolgozó embert pl. kimegy a bokája és elmegy az orvoshoz ezzel a panasszal ami nem (visszatérő) betegségnek minősül (pl:megfázás, influenza. Stb. ) akkor 90%-os táppénz jár azokra a napokra amire kiírja?

Legjobb válasz: Nem igaz. Úti balesetre jár a 90%-os táppénz. Tehát munkába menet vagy jövet kell történnie a balesetnek. De ha otthon ér a baleset az nem úti baleset.

Nem igaz. Úti balesetre jár a 90%-os táppénz. Tehát munkába menet vagy jövet kell történnie a balesetnek. De ha otthon ér a baleset az nem úti baleset.

Szerintetek az tényleg igaz ha mindennap kb fél órát azzal foglalkozol h a péniszed nagyobbítod (csavarod) akkor egy idő után kiszakad az izomrost és hosszabbodni fog? Ha ez igaz akkor hány cm-t nőhet?

Ezt nem én találtam ki csak hallottam ilyenr?l hogy ha mindennap ezt csinálják akkor 1 id? után kiszakad az izomrost a sok "nyúlítástól" és meg fog hosszabbodni a pénisz pár centit...de lehet hogy hülyeség az egész :)

Legjobb válasz: :)))))) próbáld meg láncfûrésszel akkor oda viheted majd ahova akarod:))

:) ))))) próbáld meg láncfûrésszel akkor oda viheted majd ahova akarod:) )
Ja az tényleg tök jó lenne kiszakad az izomrost szétszakad a kötõszövet azt lehet h nagyobb lesz csak épp nem fog felállni :P:P
A péniszben nincs izomrost. Innetõl fogva tippelj, hogy mennyire igaz az egész... Azt meg csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogyha neked bármely izomrost elszakad, akkor A, baromira fáj B, amit addig mozgatott tovább már nem tudja mozgatni. Szóval a helyedben nem nagyon szakítgatnám õket.
Nem, a pénisz mérete genetikai adottság, nem tudod növelni mûtét nélkül.
Nem az izomrost szakad ki, hanem a folyamatos kényszer miatt megnyúlik megnagyobbodok, mintha gyúrnál és nõ a karod, vagy mint amikor elhízol és a bõröd nõl meg.
Ehhehehe...:) Ne hidd már el, hogy ha sodrod a fszod, azzal bárkinek is jobb lesz. Max neked perpill.

Tényleg igaz, ha az ember elmult 30 (én most vagyok 29), akkor már a korban hozzá pasik húzzák a szájukat, mert mindenkinek csak a huszonévesek kellenek?

Legjobb válasz: Nekem nem lenne ezzel bajom. Mondjuk még csak 23 vagyok, de jobban izgatnak a 30+ nõk, mint a korombeli lányok. Tapasztalatban legalábbis jóval elõrébb jár a 30-as mint a 20-as. De ez nem mindenkire igaz. Ezalatt a normális lányokat értem, nem a [email protected], akik több [email protected] fogtak, mint kilincset.

Nekem nem lenne ezzel bajom. Mondjuk még csak 23 vagyok, de jobban izgatnak a 30+ nõk, mint a korombeli lányok. Tapasztalatban legalábbis jóval elõrébb jár a 30-as mint a 20-as. De ez nem mindenkire igaz. Ezalatt a normális lányokat értem, nem a [email protected], akik több [email protected] fogtak, mint kilincset.
A kérdező hozzászólása: korban hozzá illõ, bocs kimaradt
Hát én nem ábrándulnák ki belõled, ha megtudnám, hogy 31 vagy.Abszolut lényegtelen.
Hát ezzel tudnék vitatkozni.Én 31 éves vagyok 1 éve szakítottam 6 éves kapcsolat utánn.Nem dicskedni akarok de ált 25-26 évesnek tippelnek.De amint bevallom, hogy hány éves vagyok látom a pasik arcán a csalódottságot, és mindjárt nem vagyok olyan érdekes...Gondolom attól tartanak, hogy már attól rögtön pottyantok egy gyereket ha meg merik fogni a kezem...Pedig egyáltalán nem ez mnden 30-as nõ leghõbb vágya bármrnnyire is hihetetlen.Max 40-50 közötti elváltak ragadnának, de õk meg nekem nem kellenek...Nem a vidámparkban más nõ gyerekével akarom tölteni a vasárnapokat...Majd ha erre vágyom szülök sajátot:-)
Szerintem nincs ráírva senkire sem hogy hány éves. Szóval nem hinném hogy ez alapján válogatnak az emberek. Ha meg már tetszel és érdekesnek találnak akkor lehetsz akár 40 éves is, tök mindegy lesz.
Hát ez lényegében attól függ, hogy milyen a viselkedésed és a külsõd.Nekem például egy húszonéves is jó de egy 30as csaj is jó...egész attól függ, hogy milyen a csaj/nõ.Mindenesetre gondolj bele, nagy esélye van hogy korban hozzád illõ pasik jobban el tudnak beszélgetni veled, mint egy sokkal fiatalabbal, de ez is személyiségtõl függ.... 30/pasi
LOL! Ez jó hasonlat, több asz mint kilincs. Ha f.asz > kilincs = k.urva. ^^ Amugy nekem is bejönnek a 30-asok. Sõt szerintem a mai társadalom elég hülyén mûködik mert 30 belegondolok még simán a fiatalabb kategória, 40 az már érett felnõtt, 50 az már középkor pont, 60 idõs felnõtt, 70-100 szemilis vén .. :3. Csak hát manapság már csak a tinik számítanak fiatalnak mármint komolyan kezdem én is ezt érezni, (24 vagyok amúgy). Voltam talp-masszázson és ott is volt egy picit idõsebb csávó, és hát nõ valami szex témáról beszélt, erre mondta a csávó áá õ már öreg ehhez, nõ meg rászólt hogy jaj ugyan már. És igaza volt, de hát ma már ugye az a divat hogy 16 évesen gyerek, 26 évesen 10 éves évforduló, 32 évesen elsõ unoka. 50-re meg már déd-nagymama/papa. Visszatérve most 3 30 fölötti csaj is van ahol dolgozom, hát van családjuk, de amúgy bejönnének illetve jönnek.
nem igaz!
Én már 21 évesen is öregnek érzem magam, mert 20on éves fasziknak 16, 17, 18éves kis p*csák kellenek...
Mutass egy képet magadról! Megmondom, hogy húzom e szájamat vagy sem. (F/32)
Én elsõsorban a 28-32 éves lányokat kerestem a közelmúltban. 35/F
A 30-as nõkre gondolva a férfiak egy részének sokszor olyan dolgok juthatnak eszébe, ami zavarhatja õket, pl. hamarosan gyereket akar majd, "igényei vannak", stb. És ebben a korban már rossz fénybe kerül a "tapasztalt" szó is. Sajnos minden férfi hiú valamennyire, és rossz lehet a gondolat, hogy esetleg bár a nõ 14. pasijánál jobban dug, de az 1-13 és 15-55 sorszámúaknál rosszabbul. Fõleg, ha így is van. Engem nem tartott vissza, mikor megismertem az asszonyt, 28 éves volt, én meg 27.

Az tényleg igaz, ha kiflashelem a ps3-at akkor megszűnik a neten keresztüli játék? és a gép élettartama is lecsökken? Szerintetek megéri?

Legjobb válasz: Gép élettartama csökken: nem, le is lõném aki ezt terjeszti, de azt sem értem miért hiszi el ezt bárki. Nincs multis játék: igaz. A flash csak 3.55-ös FW-n mûködik, PSN-re meg mindig csak a legfrissebb FW-vel lehet bejelentkezni.

Gép élettartama csökken: nem, le is lõném aki ezt terjeszti, de azt sem értem miért hiszi el ezt bárki. Nincs multis játék: igaz. A flash csak 3.55-ös FW-n mûködik, PSN-re meg mindig csak a legfrissebb FW-vel lehet bejelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor elviszem a gépem egy szervizbe, kirakok 8-10 rogyot, kichippelik, én itthol letöltöm a torrent oldalrol a legujabb ps3 játékot, ráküldöm egy pendrive-ra, utánna a ps-re vagy media serveren keresztül rárakom a gép vinyójára és ennyi?akkor végülis annyi a hátrány, jobb megszünik a store, és a netes játék?
Igen, elviszed valahova, kiflashelik neked, otthon meg rámásolod a PS-re. Pendrive-ra nehezen másolnál fel egy 45 gigás Uncharted 3-at, meg a régebbi játékok is 15-20 gigásak, de amúgy valahogy fel kell másolni a HDD-re. Nem vagyok benne biztos, hogy tversity/ps3 media server-rel lehet-e ilyet, valószínûleg nem. Külsõ HDD-vel 100% mûködik
Ja és igen, egyelõre annyi a hátrány, hogy nincs store és psn, de ugye a 3.55-ös fw-n kell maradnod amíg nem tudnak újabbat is meghackelni, tehát ha jön valami új funkció, mondjuk a 3.95 tud majd sajtot reszelni, akkor az neked kimarad az életedbõl. De ilyen nagy változások ritkán vannak

Az tényleg igaz ha valaki sokat ül egy helyben akkor kinyilik a méhszája? Mivel a baba nyomja lefelé magát! Ugy értem hogy ez már végefelé inkább!

Legjobb válasz: Nem igaz, nem nyílik ki az üléstõl a méhszáj. Ettõl függetlenül nem jó sokat ülni, fontos a jó vérkeringés, ehhez pedig nem jó ülni sokat. Mozogj minél többet, persze nem kell túlzásba vinni azt sem. Csak a jólesõ mértékig.

Nem igaz, nem nyílik ki az üléstõl a méhszáj. Ettõl függetlenül nem jó sokat ülni, fontos a jó vérkeringés, ehhez pedig nem jó ülni sokat. Mozogj minél többet, persze nem kell túlzásba vinni azt sem. Csak a jólesõ mértékig.
szerinem sem igaz, mert én ülõmunkát végeztem a 8. hónapig, aztán pedig otthon táppénzen rengeteget ültem, de csak a 40. hét elején nyílt 1 ujjnyira a méhszáj - az sem az üléstõl, hanem mert már itt volt az ideje :) 40+3 napra szültem
szia! Csatlakoznék az elõttem szólókhoz. Attól , hogy ülsz , magában nem fog még kinyílni a méhszájad.Ami ilyenkor "veszélyes" lehet az a sok séta , rohanás, meleg ülõfürdõ, izgága szex:) 1 kismami
Én is csatlakozok :) 35.hétig dolgoztam irodában, azután meg itthon ültem. Nem nyílt ki a méhszájam, az utolsó pillanatig zárt volt. 39+3-ra szültem. Üdv

Tényleg igaz, ha valaki bizonyos tanulmányi versenyeket megnyer, akkor egyes egyetemekre felveszik az embert? (pl. : biosz verseny országos első, akkor felvehetik az orvosira? )

Az egyik ismerősöm mesélte, de nem hittem el neki... Ti tudtok erről valamit?

Legjobb válasz: Régen valóban így volt, talán egyes helyeken ma is. Az viszont biztos, hogy szakmába vágó versenyeken országos helyezésért pluszpontokat lehet kapni. Ez amúgy logikus, ha felvesznek 300 embert, miért pont azt ne vegyék fel, aki amúgy a korosztályában a legjobb? Vagy ha nem is a legjobb, mert mondjuk nem megy mindenki versenyezni, aki megnyer egy országos versenyt, arról bõven feltételezhetõ, hogy benne van a 300 legjobban.

Régen valóban így volt, talán egyes helyeken ma is. Az viszont biztos, hogy szakmába vágó versenyeken országos helyezésért pluszpontokat lehet kapni. Ez amúgy logikus, ha felvesznek 300 embert, miért pont azt ne vegyék fel, aki amúgy a korosztályában a legjobb? Vagy ha nem is a legjobb, mert mondjuk nem megy mindenki versenyezni, aki megnyer egy országos versenyt, arról bõven feltételezhetõ, hogy benne van a 300 legjobban.
Régen így volt, ma már csak pluszpont jár az OKTV elsõ nem tudom hány helyezettjének.

Tényleg igaz, ha a gumicukorra alkoholt öntök akkor felszívja azt, így be lehet tőle rugni?

a kérdés pusztán elméleti

Legjobb válasz: Az alábbi cikk írója vodkát öntött a gumicukorra és hagyta 5 napig állni az egészet. Azt írja hogy elég tisztességesen be lehet tõle rúgni. http://gizmodo.com/5864703/get-really-drunk-off-gummi-bears/

Az alábbi cikk írója vodkát öntött a gumicukorra és hagyta 5 napig állni az egészet. Azt írja hogy elég tisztességesen be lehet tõle rúgni. http://gizmodo.com/5864703/get-really-drunk-off-gummi-bears/
Igen. Az egyik legjobb barátnõm mesélte, hogy volt rá példa, hogy pár barátnõjével vodkába áztatták több napra a gumicukrot, s mikor megették, rendesen bekészültek tõle. Hiteles információforrásnak tartom õt.
Aszalt gyümölcsökkel (meg persze frissekkel) is mûködik. Értelme nem sok van, de kivitelezhetõ.
Én vízzel próbálta (halottam h jó nagy lesz XD) de gondolom alkohollal is sikerül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!