Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz, nem csak (68 db)

Ez tényleg igaz, nem csak mese?

Igaz,hogy akivel elvesztette az ember a szüzességét, arra mindig szeretettel fog visszagondolni, és hiányozni fog neki az illetõ? ( Úgy értem,hogy nem egyéjszakás , stb kapcsolat.. mindketten akarták és bensõséges viszony állt fönn)

Legjobb válasz: Nem, te jó ég. Nem igaz. Nem feltétlenül.

Nem, te jó ég. Nem igaz. Nem feltétlenül.
Az elsõ. akiben megbíztam és szerettem.. Hát most a föld alá kívánom.. mivel elég szépen megcsalt.. Úgyhogy nálam ez nem jött be.. :D 21/L
Úgyanúgy vagyok ezzel, mint az utolsó válaszoló. 26éves leszek, túl vagyok pár kapcsolaton, de az elsõ volt életem legmeghatár
Mai napig nagyon jó a kapcsolatunk. Hiányozni úgy nem hiányzik, de örülök h barátok vagyunk mert egyszer fontos részei voltunk egymás életének és ez mkettõnknek egy szép emlék. Tudom, h 100-ból egy ilyen van és mi sem közvetlenül a szakítás után lettünk barátok, de nagyon jó h azok vagyunk. Amolyan fél szavakból, mozdulatokból barátság a miénk és ez nagyon jó. És még mielõtt vki azzal jönne, h biztos akarunk még vmit; nem akarunk.
8-as, simán!! :D Amúgy nálam sem igaz egyáltalán, egy egész kellemes emlék, de egyre halványodik ;)
A kérdező hozzászólása: Hmm kedves utolsó! Érdekes amit írtál, és logikus is. :)
Én tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Általában az elsõ szex ha mindkét fél akarta, úgy jön, hogy úgy érzik szerelmesek egymásba. Mivel a legtöbb esetben az elsõ szerelem elmúlik az mindig fájdalommal jár. Ki az aki egy fájdalmas szakításra szeretettel gondol?? Senki. Nekem a volt férjem volt az aki elvette a szüzességemet. Válóper után nem hogy nem hiányzik, de a szüzesség elvesztésére sem emlékezem jó szívvel.. 46/N
A kérdező hozzászólása: Értem, szóval az elsõt is "felülírhatja" majd más ember:)
Rám sem igaz, pedig én szerettem. De azóta voltak már más pasijaim, akivel meg jelenleg együtt vagyok felülmúl mindenkit, így eszembe se jut az elsõ soha. 20/L
A kérdező hozzászólása: Azért írtam oda, hogy mindketten akarták.. érdekelt, hogy ti hogy gondoljátok ezt!:)
Nem feltétlenül....de lehetséges!
Is-is.
"arra mindig szeretettel fog visszagondolni, és hiányozni fog neki az illetõ" ezt mondd annak akit megerõszakoltak
Általában igen, persze nem mindig ez a helyzet.
ozóbb emléke, és a leghosszabb, legõszintébb kapcsolata (10 év, ebbõl 4 évet éltünk együtt, és egy közös gyerek is van.) Csúnyán váltunk szét... De jóba vagyunk, és mint ember, mint barát, még mindig fontos nekem.

Ez igaz? Egy nyíregyházi infó boltban azt mondták nekem, hogy csak 150ért lehet olyan gépet venni ami viszi az új játékokat (az assasincreed III-ra értették) és 120ért is vinné csak nem úgy ahogy kell. Ez tényleg igaz vagy csak a pénz beszél?

Legjobb válasz: buta vagy! elõszörm legyél képben a számítógép alkatrészeivel, majd nézd meg hogy mi van a 120ezres illetve a 150ezres gépben. mezei szar gép is elviszi az AC3-at,csak szaggat mint atom.

buta vagy! elõszörm legyél képben a számítógép alkatrészeivel, majd nézd meg hogy mi van a 120ezres illetve a 150ezres gépben. mezei szar gép is elviszi az AC3-at, csak szaggat mint atom.
igen, intel CPU-kon nincs is annyira gond. Nem tudom van e már rá javítás, de néhány dolog csak egy szálon volt képes futni, az AMD bull(és pile)architektúrája meg tudjuk milyen egy magon. Bár nálam az i5 2500K-val is amikor beérek forgalmas területre(pl Boston) szép kis fps drop van néha(magasabb CPU órajellel jobban fut a játék).
Ismerõsnek i3+HD6770 párossal 1440*900-on mediumon fut.
" itt van 105k-ból olyan PC amin nem hogy elmegy, hanem elrepül az AC3. " Azt megnézném, mivel az én konfigomon is szépen kifog a játék(amennyire jó játék, annyira szarul lett portolva), bár azóta lehet van hozzá patch.
A kérdező hozzászólása: hát akk maximum 130
A kérdező hozzászólása: 120-130 között a 130at ne lépje át:)
A kép nem található, a konfig meg siralmas. Alles zusammen mennyid van gépre?
Tessék, itt van 105k-ból olyan PC amin nem hogy elmegy, hanem elrepül az AC3. Alaplap ASROCK FM2A75M-DGS 1 db 15.834 Ft Processzor AMD A10-5700 3.40GHz FM2 BOX 1 db 29.862 Ft Memória KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1866MHz CL9 KHX1866C9D3/4G 1 db 7.315 Ft Videókártya SAPPHIRE 11192-14-20G HD6670 1GB GDDR5 PCIE 1 db 18.574 Ft Merevlemez TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 1 db 14.783 Ft Optikai egység SAMSUNG SH-118AB/BEWE Fehér OEM 1 db 3.950 Ft Ház M-TECH FM12A BLUE 1 db 5.055 Ft Táp FSP FSP400-60APN 1 db 9.671 Ft Összesen: 105.043 Ft (82.711 Ft + áfa)
A kérdező hozzászólása: Alaplap: Asrock B75 Pro3-M CPU: Intel Core i3-3220 3, 3 GHz Memória: 4 GB 1, 6 GHz DDR-III VGA: ATI HD7750 1GB DDR-5 HDD: 500 GB 16 MB Cache Sata-III Ház: C. Master RC-350 460W táp ODD: LG 22x DVD író Bill: USB-s, magyar kiosztással Egér: Genius Xscroll optikai Ez van 125ért amit igy összeraknak botlban, de van amit az ipon.hu-n raktak itt össze nekem ez jobban megéri ennyi pénzért nem? http://kepfeltoltes.hu/view/121201/121_www.kepfeltoltes.hu_... '50ért nemtudom mit raknak bele.
Igen, az indián gyerek kinéz a monitoron, hogy "csak 120 ezret költöttél a gépre, te sóher [email protected]?! Nem is futok rendesen!" :D Az alkatrészek számítanak, nem az a 30 ezer!
Mindezt max grafikára értve.

Az igaz hogyha valaki 2-3 napig nem eszik-de tényleg semmit nem! -csak iszik akkor szívelgyengülésben meghal?

egyre többet alszik és akkor egyszer csak nem kel föl?

Legjobb válasz: Baromság. Most kapom a kemoterápiát és egy hétig nem ettem csak ittam és itt vagyok. Igaz napi 1 kilót fogytam...

Baromság. Most kapom a kemoterápiát és egy hétig nem ettem csak ittam és itt vagyok. Igaz napi 1 kilót fogytam...
2-3 napot étlen-szomjan is kibír az ember, nemhogy kaja nélkül! szerintem amire te gondolsz, az az, hogy ha valaki úgy próbál fogyókúrázni, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra elkezd nem enni, vagy csak alig, akkor egy idõ után a szervezet elkezdi a szívizmot lebontani, de az se úgy mûködik azért, hogy egyik pillantról a másikra meghalsz, mindenesetre nagyon veszélyes a teljes koplalás, bármi féle böjtöt csak orvosilag ellenõrzött körülmények között szabad csinálni!
Nem igaz.
Alapvetõen egészséges, normálisan táplált, felnõtt ember (azaz nem idõs és nem is gyerek) kibírja 2-3 napig. Volt, hogy olyan fertõzést kaptam, hogy kb. ennyi ideig hánytam, értelemszerûen semmit nem ettem, és örültem, hogy a víz nem jött ki belõlem. Még itt vagyok. Viszont az jogos, amit az egyik elõzõ írt, hogy ha ezt valaki megfelelõ kitartással csinálja, abba tényleg bele lehet halni (valószínûleg egyénenként igen változó, hogy milyen gyorsan).

Tényleg igaz, hogy csak évfordulóval mondhatom fel a lakásbiztosításomat és addig nem léphetek át másik biztosítóhoz?

Legjobb válasz: Nem ez tévedés. Bármikor lemondhatod és bárhol újrakötheted. Ha körülményesek(mert nem igazán szeretik ha ügyfelet vesztenek)csak annyi hogy ne fizesd be a soron következõ díjat és hagyd figyelmen kívül a felszólítást így 1 hónap múlva felmondják õk.Eközben megkötheted a másikat.

Nem ez tévedés. Bármikor lemondhatod és bárhol újrakötheted. Ha körülményesek(mert nem igazán szeretik ha ügyfelet vesztenek)csak annyi hogy ne fizesd be a soron következõ díjat és hagyd figyelmen kívül a felszólítást így 1 hónap múlva felmondják õk.Eközben megkötheted a másikat.
Mi történt végül, én most pont ebben a helyzetben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Megint hívott a biztosító embere és azt mondja ha nem fizetem ki az évfordulóig járó összeget, egy behajtó cégen keresztül be fogják hajtani. Hallottatok már ilyenrõl?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor egyelõre nem fizetem ki az elmaradásomat. Megpróbálok váltani.
Az csak mese amit az ügynököd be akar adni! Legalábbis én év pont év közepén váltottam másikra most néhány hónapja. Felhívtam az ügyfélszolgálatot mondtam hogy meg akarom szüntetni, azt mondták hogy akkor ne tegyem fel a csekket és automatikusan megszünik.Kb. 2hónap múlva jött is a levél hogy megszüntették a biztosításom.Az újat már a telefonhívás napján megkötöttem ugyanúgy az én nevemre.
A kérdező hozzászólása: Amit egy éve meg lehetett csinálni azt nem biztos, hogy most is meg lehet.
Ezt nekem is próbálták beadni. Ezért én is még csak azt a szívességet sem tettem meg nekik, hogy lemondtam, hanem nem fizettem be a csekket és máshol kötöttem másikat. Ennek egy éve már és nem történt semmi. Nem kötelezhet semmire.
A kérdező hozzászólása: Nem tudják behajtani késõbb?
tényleg így van .Csak évforduló váltáskor lehet .Én is úgy csináltam , hogy letiltottam a banknál hogy ne tudják leemelni a havi díjjat , aztán addig a férjem máshol megkötötte .Az a lényeg hogy ne a te nevedre kösd meg .Hiába küldték hónapokig a csekkeket , nem fizettem be és így megszüntették .
A kérdező hozzászólása: Régebben tényleg így volt, de most az ügynököm azt mondja, hogy ettõl az évtõl megváltozott. Nem igaz csak átverés?
A kérdező hozzászólása: Még nem történt semmi. Küldi a biztosító a csekket rendületlenül.

Tényleg igaz vagy csak riogatás? Ti hogy voltatok ezzel? Nem kell vele foglalkozni mert mindenkinek csak ezt a sablon dumát nyomják?

Na az a helyzet, hogy most ballagtam és a tanáraim meg a szüleim azzak piszkálnak, hogy "júj jön a közép iskola és ott majd nagyon sokat kell tanulni meg majd kifognak onnan rugni meg ilyen kemény lesz meg olyan kemény..."-igen szó szerint így mondják.Én tudom, hogy néhány iskolába már dogával kezdik meg minden de én egy laza suliba megyek. Az a neve, hogy Magyar Hajózási Szakközépiskola.Azt hallottam, hogy könnyű meg minden de nem csak ez a suli érdekel hanem, hogy más suli is.Most komolyan úgy van ahogy mondják??

Legjobb válasz: Attól is függ egyébként, hogy milyen szakra mmész a szakközépbe. Ha olyan szakra, melyet te választottál és érdekel, akkor nem lesz nehéz, hisz olyan szakmát tanulsz, amivel késõbb is szeretnél foglalkozni. A szakközépiskola szinvonalától is függ, nem ismerem a tiedet, de van különbség iskola és iskola közt. Az meg õrültség, hogy gimnázium így, meg úgy, van jónéhány szakközépiskola, melyek messze felûlmúlnak elég sok gimnáziumot, mind szakmailag, mind pedagógiailag. Nyílván azért mondogatják neked, (helyesen persze) hogy készülj majd becsületesen. Végezd tanulmányaid a tõled elvárható legnagyobb mértékben, akkor nem lesz baj...

Középiskola utólag már egy viccnek tûnik.. Egyetemen többet tanulsz 1 vizsgára mint egész középiskola alatt, kivéve ha nem vagy túl okos és nem ragad meg benned semmi még ott se. Középiskolában megélsz abból ha kicsit figyelsz órán.. Érettségivel is riogatnak majd de azon is átmegy mindenki könnyedén. Volt sok elég gyenge képességû osztálytársam akik sz*rtak mindenre még is elvégezték.
Attól is függ egyébként, hogy milyen szakra mmész a szakközépbe. Ha olyan szakra, melyet te választottál és érdekel, akkor nem lesz nehéz, hisz olyan szakmát tanulsz, amivel késõbb is szeretnél foglalkozni. A szakközépiskola szinvonalától is függ, nem ismerem a tiedet, de van különbség iskola és iskola közt. Az meg õrültség, hogy gimnázium így, meg úgy, van jónéhány szakközépiskola, melyek messze felûlmúlnak elég sok gimnáziumot, mind szakmailag, mind pedagógiailag. Nyílván azért mondogatják neked, (helyesen persze) hogy készülj majd becsületesen. Végezd tanulmányaid a tõled elvárható legnagyobb mértékben, akkor nem lesz baj...
hülyeség... annyi h a tanároknál be kell vágódni elsõ hónapba és megalapoztad a tanulmányaidat :D De ez a bevágódás ne nyalizás legyen, hanem kemény tanulás. Én elsõ pár hétben tanultam a mtekot meg a németet törit és végig 4-5 voltam belõle
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Esetleg ha valaki ismeri vagy hallott valamit a suliról Magyar Hajózási Szakközép-rõl akkor írhatna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz. A matektól és a fizikátol már most félek mert nagyon gyenge vagyok belõle. Végig 2-es voltam. Mondjuk a tanár nagyon rosszul magyarázott meg szigoru volz stb.. Már csak az a reményem hogy a Matek tanár ilyen kedves mosolygós megértõ néni lessz. Vagy nem tudom mit kezdek magammal. :-(
Elsõ vagyok, és egy viszonylag erõs szakközépbe jártam, szinte minden fontos tárgyból szigorú és az adott szakon legjobb tanár tanított a suliból.
a matekot tanuuljad mert én pl 8- ba 5 voltam de 9-be 3 as a s módfelett agyonmagyarázott azonosságok miatt. a legtöbben szerintem a matek miatt buknak ki mert gimiben már egy kicsit bonyolultabb mint egyszerü elsõfoku egyenleteket vagy egyenlõtlenségeket tanulni. pl.: jönnek a szögfüggvények meg a logaritmikus finomságok
Nem lesz gáz. Ugyanúgy a sarkatokra fognak lépni, minden a feneketek alá lesz téve, még mindig gyerekként lesztek kezelve. És ott majd azzal fognak riogatni, hogy , , az egyetemen már nem fogjuk helyettetek intézni a dolgokat" és stb. Nem lesz kemény... Pláne, hogy szakközépbe mész, nem valami kéttannyenlvû sznob gimibe. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. És te milyenbe jártál?Gimi, Szakközép, Szakmunkás??
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Kicsit megnyugodtam de még jöhetnének tapasztalatok, válaszok!

Ha szakítás után azt mondja nem szeret akkor az tényleg igaz vagy csak a büszkesége miatt mondja?

Legjobb válasz: Mindjárt megmondom, csak tedd a kezed a képernyõre! Üdv, Marika jósnõ.

Mindjárt megmondom, csak tedd a kezed a képernyõre! Üdv, Marika jósnõ.

Mi tortenik velem? Bunkok kimeljenek . Es mielott valaki megkerdene ez tenyleg igaz, nem viccelek. Csak az irjon aki valoban hisz nekem!

Ugy 3 honapja kezdodott az egesz.Eszrevettem hogy egyre idegesebb es idegesebb leszek naprol napra , mara mar egy teljesen apro dolgon is teljesen elborul az agyam.Nem is forditottam erre kulonosebb figyelmet , egeszen multhet vegeig , amikor is nem dolgoztam , itthon ultem egyedul , teljesen normalisan mint maskor.megvacsoraztam es gondoltam iszok par sort egy film melett.A masodik soromnel tartottam amikor hirtelen a semmire nagyon ideges lettem , mar megszokott volt , gondoltam beveszek egy nyugtatot es elmullik , mint altalaban , de most nem igy tortent.Visszajottem a nappaliba ez kb ojan este 10 korul lehetett.Az idegessegem nem mult , teljesen duhos voltam de nem volt ra okom.Gondoltam szivok egy cigit hatha az segit , de mikor ra akartam gyujtani , es az ongyujto nem gyulladt meg elsore teljesen elborult az agyam.Ennyi emlekem maradt arrol az esterol , az ongyujtonal megszunt a kep.Masnap felkeltem teljesen jol ereztem magam , sot meg jobban mint maskor , de mikor bejottem a nappaliba fura latvany fogadott.A gyujtot szetveertem az asztalon , latszottak a karcolasok az asztalon , eleg nagy erovel verhettem az asztalhoz mert az asztalbol nehany csavar is kiesett es tenyernyi feluleten teljesen felsertettem az asztalt.Hamuzo , poharak , es a ket sorosboboz szethajigalva a nappaliban.Meg neztem a furdot is , a zuhanyfuggony letepve WC uloke ugyszinten.Biztosan nem az alkohol miatt volt mert eleg jol birom a piat , maskor 8-10 et is megittam hetvegi napokon , es semmi bajom nem lett tolle , szoval ezt kivartam.Aztan beugrott nehany kep ahogyan nekiesek a furdoben a falnak es idegessegemben leteptem a zuhanyfuggonyt , meg hogy ulok a nappaliba es orditok es kozben teljes erombol utom az asztalt ket kezzel , okolbe szoritva.Amugy fura valtozasokon megy at a testem is , az utobbi 2 honapban az izmaim rendesen fejlodnek , bar nem jarok konditerembe , es fizikai munkat sem vegzek.A munkam nagyreszet gepek vezetesevel toltom.De ha meg ez nem eleg , gyerekkoromban volt egy ful serulesem ami reszleges suketedest okozott az egyik fulemre.Nemreg eszrevettem hogy teljesen jol hallok mar mindket fulemmel.Tovabba a reflexeim kifejlodtek es a latasom is mintha jobb lenne, elesebb.Nem ugy kell elkepzelni mint a filmekben , annyira nem drasztikus , de azert nekem ez akkor is nagyon fura. Erosnek gyorsnak erzem magam mikor ideges vagyok ojankor meginkabb.Mikor ideges vagyok es valamit megutok ojankor masodpercek alatt leizzadok , es teljesen forro lessz a testem.Valami tortenik velem , erzem.Ha valaki tud valamit kerem irjon. 19/F

Legjobb válasz: Nekem volt egy õrült szomszédom, így tudom, ha egy ilyen bekattan, akkor a testi ereje "megnövekszik". Õhozzá se mertek közel menni, amikor ilyen volt. Nem azt mondom, hogy meghibbantál, de sürgõsen keress fel egy jó pszichiátert.

Nekem volt egy õrült szomszédom, így tudom, ha egy ilyen bekattan, akkor a testi ereje "megnövekszik". Õhozzá se mertek közel menni, amikor ilyen volt. Nem azt mondom, hogy meghibbantál, de sürgõsen keress fel egy jó pszichiátert.
Mókás. Tegnap 23.25 tetszett a legjobban. Ha érzed hogy nem vagy jól, és valami nincs rendben veled, akkor ne piálásra nyugtatózd magad, hanem menj el orvoshoz és vizsgáltasd meg az egészséged milyen állapotban van, és ne ide irj egy ilyen hamukát hanem az orvosnak mondd ezt el.
Úgy nagyjából le is írtad a kezdõdõ skizofrénia tüneteit. Orvos, de nagyon sürgõsen!
Látom valaki sok Hulk-ot nézett.
Jót tenne neked egy pszichiáter, írna fel Haliperidolt meg Xanaxot.
ez olyan Hulk-os, ráadásul kamuszaga van
Az is lehet hogy Reptoid vagy és most változól át. Ember közeleg az invázió.
Nemhiszem hogy átváltoznál valamivé, de ha tényleg igaz amit leírtál akkor keress fel orvost sürgõsen.
Nem olvastam végig a szófosásodat, de egyetértek az elsõvel. "bunkók kíméljenek" akkor hogy bírsz békében lenni ônmagaddal?
Hallotam már ilyet vérfarkas vagy xDD
Nem kéne a nyugtatót alkohollal keverni. Keress fel sürgõsen pszichiátert, mielõtt ön- és közveszélyes lennél.
Az agresszió növeli a teljesítõképességet, az alkohol pedig csökkenti a tudati gátlást, ami ezt megakadályozná, fõleg ha nyugtatóra iszol. Az egész fizikai "fellendülés" az adrenalinnak köszönhetõ. Szerintem is orvos, méghozzá ha lehet, hamar.
Orvos, olyan, mintha valami elég komoly személyiség zavarod lehet, de persze simán lehet a sör-nyugtató kombótól, illetve ha drogozol/drogoztál...
Az már régen rossz, ha a "mariska" oldja meg. Még nyomósabb ok a doki felkeresésére.
használj füvet a nyugtató helyett és olvass utána, miknek a gyógyítására használták régen.talán egyszer rájön a kormány is, hogy jobbanjárnának az emberek, ha legális lenne.
Kamu szöveg. De ha mégse akkor ne igyál és gyógyszerezd magad egyszerre. sõt külön se! sok alkoholista/ittas elveszti az eszét! pszichológust meg keress magadnak vagy menj vissza hozzá(gondoltam beveszek egy nyugtatot es elmullik , mint altalaban), mert ezek alapján már kevés a dózis. Valakitõl meg kapnod kellett a nyugtatós vényt... Igazából szerintem unatkozó, szórakozásra vágyó kis tini vagy...
Ez egy RAGE-volt ha lever az élet mint pl manapság akkor szokott rámjönni ilyen hirtelen dühroham amikor minden bosszant és el akarsz pusztítani mindenkit és erõs káromkodási kényszer meg csapdosás jön rád. A tiéd durvább mint ami nekem szokott lenni nekem elég 5 perc semmittevés és lenyugszom. Az természetes hogy sokkal inkább toppon vagy olyankor mert felszabadulnak a gátlásaid és kihozod magadból a maximumot:) Szerintem nézz el egy pszichológushoz és kérdezz rá mit lehet tenni vagy csak próbálj meg változtatni azon hogy kissebb nyomás legyen rajtad mert nagyon el tud harapódzni. Nekem úgy sikerült legyûrnöm hogy átváltottam a pozitív gondolkodásmódra. De sajnos ezek a szemét nõk képesek megtörni minden igyekezetét az embernek és kihozni belõle az állatot:) Jobbulást bro:)
Ha csak egyszer alkalom volt , akkor talán csak a hormonok játéka, ha többször ismétlõdik próbáld meg máshogy levezetni az energiáid és az elfojtott frusztációkat pl. sporttal (kondi, futás, úszás), az úszás a legjobb , mert a szív, tüdõ, és izmok erõsítése mellett ellazít is. Ha ezek nem válnak be, szerintem csak akkor fordulj szakemberhez, õ is ezt mondaná, mivel a pszichiáter szerintem olyan kórképekre ad gyógyszert ami a normális életvitelt nagymértékben befolyásolja és megnehezíti pl. iskolába járást, munkába járást stb. Amúgyis a fokozatosság elvének vagyok a híve. Én mikor ideges voltam mandalákat színeztem, de gondolom ez egy pasinál nem válik be, ezért gondoltam hogy próbáld ki a testedzést elõször, nagyon jótékony hatása van, tudod "ép testben ép lélek" ez még mindig igaz! Üdv, Kym
de miért kell valakit lepontozni, ha õszinte választ ad és tapasztalata szerint beszél??? -.-
Az elõzõ válaszolónak adok igazat!
Diagnózis: alkoholizmus, gyógyszerekkel spékelve!!4 Mi a fenén csodálkozol!!! Örülj hogy nem vagy még epilepsziás, keress orvost minél hamarabb, mert az OPNI-t S A J N O S bezárták!!!!
Csak úgy szólok, hogy kamu a kérdés.
8-10 sör és meg sem árt? Nyugtató? Komoly bajok vannak. Orvoshoz minél elõbb!!!
Vizsgáltasd meg, hogy nincs-e tumor az agyadban. De minél elõbb! Nem viccelek, ez okozhat ilyen személyiségváltozást.
Most nem azért meg nem bunóságból, de.... napi 2 sör, nem alkoholfüggõség? ez még egy dolog. Gyógyszert szedsz be rá? Elmondom neked az én sztorim. fájt a fejem, bevettem egy saridont, aztán 10 perc múlva valami hülyeségen összebalhéztunk asszonnyal én voltam a barom, bocsnatot kertem de meg mindig szegyeltem magam igy lehuztam feldeci páleszt, egy évbe ha 2x vagyok részeg. Ahogy megittam a pálinkát beugrott, hogy basszus az elõbb vettem be gyógyszert. 10 perc múlva olyan légszomjam lett, meg pánikrohamom, hogy ki akartuk hívni a mentõket, de aztán nem kellett..
Elmondom a nagy titkot: ADRENALIN. Nem vicc. Piálsz, cigizel, gyogyózól 19 évesen (gondolom most már 20, de akkor is) Ha az ember dühös, akkor gyorsabban ver a szíve, így a vér eljut mindenhová a testedben, ez a fáradtságérzetet elveszi, és csak az marad helyette, hogy nagyon erõsnek érzed magad. Ezzel egy idõben az érzékeid is élesebbek lesznek. Bár erre a másik elméletem az, hogy a pia, a cigi és a gyogyó a többit lelassítja, és a fontosabb érzékeid kármentés gyanánt még megvédte az agyad.

Ez tényleg megtörtént, nem csak szemfényvesztés? Nagyon igaznak tűnik, bizonyítják is, de egyszerűen hihetetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=FCqqRUHeSFw&feature=PlayList&..

Legjobb válasz: a 2.tuti kamu(egy filmbõl van kivágva) az elsõt nem tudom,bár én nem hiszek benne....

a 2.tuti kamu(egy filmbõl van kivágva) az elsõt nem tudom, bár én nem hiszek benne....
Az elsõ videót láttam egy Molyemberrõl (amerikai kriptid) szóló összefoglalásban. Én is ilyen idegesen néznék az emberekre, há rámrontanának, miközben végzem a dolgom.. Ezt félretéve szerintem nincsen benne semmi paranormális.
ezt konkrétan nem, csak a kommentekbõl vettem. de ehhez kísértetiesen:) hasonlót igen..Hollywoodban ez népszerû téma...
a második egy portugál rövidfilmbõl van, innen: http://www.acurva.net/index2.php tehát meg van rendezve. Az elsõ pedig szerintem rajtakapott valakit aki a bokorban végzi s dolgát :)
A második tuti kamu. Az elsõn tulajdonképpen mi látszik? Ketten mennek egy erdõben és találnak egy embert. Ja, közben látnak egy kacsatollat is.
Hát nemtudom, de én majdnem összecsináltam magam amikor rájuknézett és a szeme megvillant.Jeszsus, Szent Kaka XD Tényleg megijedtem:S És az egy dolog, hogy én de más miért?am semmi jesztõ nem volt benne, csak én vok parázós:D
15:22-es vagyok. Molyember egy körülbelül két láb magas, molylepkéhez hasonló lény volt, Point Pleasant és Charleston között "kísértett", egy régi TNT gyár közelében. Páran állították, hogy találkoztak vele, vízióik támadtak egyes katasztrófákról. Készült róla film "Megszólít az éjszaka" címmel. Hozzá kötik a Silver Bridge összeomlását is. Azóta nem érkeztek róla beszámolók.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
Mind a kettõ közismerten kamu.
Médiahack, gerillamarketing stb-stb. Nézz meg egy pár új amerikai filmet. Annyira életjhûek, hogy szinte elhiszi az ember, hogy tényleg megtörtént. A speciális effektek, a színészi játék, a maszk. Miben különbözik ezektõl a felvételektõl? A minõségben. Az általad feltett két video ócska, hagyományos "handycam"-mel lett felvéve, amitõl hihetõbb, eredetibbnek tûnik a felvétel. Hiszen a minõségébõl adódóan nem lesz annyira "steril" a felvétel. Erre épített az iskolai házifeladatnak induló "Blair witch project". Rángasd a kamerát, tûnj hozzá nem értõnek, ne legyen jó a kompozíció stb. Hollywoodban sokkal jobban megoldják, de amennyiben egy hagyományos kézikamerával rögzíted, hitelesebbnek tûnhet a végeredmény, mivel látható lesz, hogy nem "profi" készítette. Az igazság az, hogy ezek is profik, és tisztában vannak vele, hogy ezáltal hitelesebbnek tûnhet (és annak is tûnik) a felvétel. Megjátszott kamu "áldokumentumfilm".
Tulajdonképpen egy gumimaszkot készíteni nem túl nehéz, egy embert úgy kifesteni, hogy így nézzen ki, még könnyebb. Végignéztem vagy háromszor a filmet, kimerevítettem az alakot, de tulajdonképpen semmi sem látszik belõle, így elég nehéz eldönteni, hogy is néz ki valójában.
A kérdező hozzászólása: mi az a molyember? és egyáltalán létezik?
A kérdező hozzászólása: csak szerintem az elsõ vidin az "ember" nem túl emberi.. kb olyan mint gollam a gyûrûk urából:D szerintem egy ember ha ide jutna h így nézzen ki, mittomén éhezik v vmi, akkor már hallott lenne. a szeme..a feje... az egész sztem nem emberi
A kérdező hozzászólása: pedig nem ugy nézett ki az illetõ:D de köszi..:)
A kérdező hozzászólása: hát az biztos :D
A kérdező hozzászólása: láttad a filmet?:)
Remélem segítek, csak már nem tudok pontosat mondani. A molyember nem igazi, egy férfi készítette mindet, amit megtaláltak. Valahol egy pár kilométerre lakott attól a helytõl, ahol megtalálták azokat. Denevérbõl és valami más kis állatból (már nem emlékszem) készítette. Mégegyszer boccs, hogy nem tudtam pontosat, remélem segítettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!