Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz, hogy szülés után (2 db)

Az tényleg igaz, hogy magzatviz vizsgálat után beindul a szülés?

Legjobb válasz: A statisztikák szerint 0,05 % esély van rá.

A statisztikák szerint 0, 05 % esély van rá.
Magzatvívételrõl írsz, vagy a szülésre kiírt idõpont utána méhszájon történõ magzatvíz megnézésérõl? Mert a kettõ nem ugyanaz... A korai magzatvívétel után valóban fél százalék. A túlhordás utáninál van rá esély, és minden vizsgálattal nagyobb, mert "megpiszkálják" a méhszájat, és ez beindíthatja a szülést.
Szia! Én 39hetes voltam, amikor magzatvizet néztek. Rá másnapra el is folyt. (Kórházban feküdtem, és már küldtek volna haza sztem, ezért a korai magzatvízvizsgálat. Nem is értettük, miért rendelték el. Mindenesetre egyszer jutottam el a vizsgálatig, a másodikra már nem került sor.:) )
A kérdező hozzászólása: Én is 39 hetes leszek szombaton és tegnap néztek magzatvizet! Ma reggel pedig elkezdett elmenni a nyákdugó! Ezért kérdezem csak.
Nekem 8szor nézték. 2 hetet hordtam túl.
Nekem 2-szer nézték utánna görcsöltem és véreztem is de nekem nem ez miatt indult meg a szûlés. Elvileg beindithatja a szûlést. Már csak a görcs miatt is.
Szia! Mai napra vagyok kiírva. Kedden néztek elõször magzatvizet, utánna délután elkezdett a nyákgugó kijönni, pici vérzés is volt, ma reggel újra nézték. De még semmi.Van olyan ismerõsöm akinek 10x is megnézték, 10 napot hordta túl.

Tényleg igaz, az hogy szülés után "kimosódik" a hüvelyből a gomba? Akkor elmúlik?

Már régóta küszködöm vele és a doki azt mondta, hogy ez nem múlik el csak ideiglenesen és aztán újra el?jön akármit is ad. De ez tényleg így van, mindig visszatér.

Legjobb válasz: Nem mosódik ki csak szülésnél kívûl bellûl jódoznak és ezt a gomba nem szereti.De valóban visszajön.Mond a dokidnak írjon ki kanesten hüvelykúpot.Kívûlre pedig krémet.Nekm is ez vált be .Ennek 2 éve, azóta semmi bajom.Sok sikert!

Nem mosódik ki csak szülésnél kívûl bellûl jódoznak és ezt a gomba nem szereti.De valóban visszajön.Mond a dokidnak írjon ki kanesten hüvelykúpot.Kívûlre pedig krémet.Nekm is ez vált be .Ennek 2 éve, azóta semmi bajom.Sok sikert!
A gomba az nem mosódik ki.Viszont a fertõzés igen.Az elsõ fiam korábban született egy fertõzés miatt, és mikor mentem szülés utáni kontrollra, kérdeztem a dokit, hogy nem ad e vmi gyógyszert a fertõzésre, azt mondta mostmár nem kell.És valóban nem volt utána bajom..
szülés után menj el egy jó nemibeteggondozóhoz.(mi maszeknál voltunk, írt vmi gyógyszert mindkettõnknek kellett szedni, azóta semmi bajunk, peig elötte évekig szinte minden hónapban kijött)
Szerintem is mindkettõtõket kezelni kéne, mert oda vissza adhatjátok a tüneteket egymásnak, még ha nem is jön ki a párodon, lehet hordozó.Nekünk is volt egyszer ilyen hónapokig küszködtünk még végül kaptunk egy egy pirulát, bevettük és pár nap mulva semmi bajunk nem volt.Azóta sincs szerencsére.Szerintem kérdezz rá a nõdokidnál.De ezt csak szülés után.A gombávall vigyázni kell, nehogy a babára átmenjen valami szülés közben...erre is kérdezz rá.
Szia! Én úgy tudom, ha nincs kikezelve, akkor szüléskor a baba is fertõzõdik.Szerintem kezeltesd ki magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!