Találatok a következő kifejezésre: Tényleg igaz, ha csak (46 db)

Tényleg igaz, ha az ember elmult 30 (én most vagyok 29), akkor már a korban hozzá pasik húzzák a szájukat, mert mindenkinek csak a huszonévesek kellenek?

Legjobb válasz: Nekem nem lenne ezzel bajom. Mondjuk még csak 23 vagyok, de jobban izgatnak a 30+ nõk, mint a korombeli lányok. Tapasztalatban legalábbis jóval elõrébb jár a 30-as mint a 20-as. De ez nem mindenkire igaz. Ezalatt a normális lányokat értem, nem a [email protected], akik több [email protected] fogtak, mint kilincset.

Nekem nem lenne ezzel bajom. Mondjuk még csak 23 vagyok, de jobban izgatnak a 30+ nõk, mint a korombeli lányok. Tapasztalatban legalábbis jóval elõrébb jár a 30-as mint a 20-as. De ez nem mindenkire igaz. Ezalatt a normális lányokat értem, nem a [email protected], akik több [email protected] fogtak, mint kilincset.
A kérdező hozzászólása: korban hozzá illõ, bocs kimaradt
Hát én nem ábrándulnák ki belõled, ha megtudnám, hogy 31 vagy.Abszolut lényegtelen.
Hát ezzel tudnék vitatkozni.Én 31 éves vagyok 1 éve szakítottam 6 éves kapcsolat utánn.Nem dicskedni akarok de ált 25-26 évesnek tippelnek.De amint bevallom, hogy hány éves vagyok látom a pasik arcán a csalódottságot, és mindjárt nem vagyok olyan érdekes...Gondolom attól tartanak, hogy már attól rögtön pottyantok egy gyereket ha meg merik fogni a kezem...Pedig egyáltalán nem ez mnden 30-as nõ leghõbb vágya bármrnnyire is hihetetlen.Max 40-50 közötti elváltak ragadnának, de õk meg nekem nem kellenek...Nem a vidámparkban más nõ gyerekével akarom tölteni a vasárnapokat...Majd ha erre vágyom szülök sajátot:-)
Szerintem nincs ráírva senkire sem hogy hány éves. Szóval nem hinném hogy ez alapján válogatnak az emberek. Ha meg már tetszel és érdekesnek találnak akkor lehetsz akár 40 éves is, tök mindegy lesz.
Hát ez lényegében attól függ, hogy milyen a viselkedésed és a külsõd.Nekem például egy húszonéves is jó de egy 30as csaj is jó...egész attól függ, hogy milyen a csaj/nõ.Mindenesetre gondolj bele, nagy esélye van hogy korban hozzád illõ pasik jobban el tudnak beszélgetni veled, mint egy sokkal fiatalabbal, de ez is személyiségtõl függ.... 30/pasi
LOL! Ez jó hasonlat, több asz mint kilincs. Ha f.asz > kilincs = k.urva. ^^ Amugy nekem is bejönnek a 30-asok. Sõt szerintem a mai társadalom elég hülyén mûködik mert 30 belegondolok még simán a fiatalabb kategória, 40 az már érett felnõtt, 50 az már középkor pont, 60 idõs felnõtt, 70-100 szemilis vén .. :3. Csak hát manapság már csak a tinik számítanak fiatalnak mármint komolyan kezdem én is ezt érezni, (24 vagyok amúgy). Voltam talp-masszázson és ott is volt egy picit idõsebb csávó, és hát nõ valami szex témáról beszélt, erre mondta a csávó áá õ már öreg ehhez, nõ meg rászólt hogy jaj ugyan már. És igaza volt, de hát ma már ugye az a divat hogy 16 évesen gyerek, 26 évesen 10 éves évforduló, 32 évesen elsõ unoka. 50-re meg már déd-nagymama/papa. Visszatérve most 3 30 fölötti csaj is van ahol dolgozom, hát van családjuk, de amúgy bejönnének illetve jönnek.
nem igaz!
Én már 21 évesen is öregnek érzem magam, mert 20on éves fasziknak 16, 17, 18éves kis p*csák kellenek...
Mutass egy képet magadról! Megmondom, hogy húzom e szájamat vagy sem. (F/32)
Én elsõsorban a 28-32 éves lányokat kerestem a közelmúltban. 35/F
A 30-as nõkre gondolva a férfiak egy részének sokszor olyan dolgok juthatnak eszébe, ami zavarhatja õket, pl. hamarosan gyereket akar majd, "igényei vannak", stb. És ebben a korban már rossz fénybe kerül a "tapasztalt" szó is. Sajnos minden férfi hiú valamennyire, és rossz lehet a gondolat, hogy esetleg bár a nõ 14. pasijánál jobban dug, de az 1-13 és 15-55 sorszámúaknál rosszabbul. Fõleg, ha így is van. Engem nem tartott vissza, mikor megismertem az asszonyt, 28 éves volt, én meg 27.

Egyik ismerősömtől azt hallottam h ha eszek élesztőt akkor a hajam kevésbé lesz töredezve és helyre hozza. Ez igaz? És ha tényleg igaz akkor csak úgy magában egyem meg?

Válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: én sokáig ettem naponta fél kocka élesztõt,de semmi pozitív hatása nem volt, ezért abbahagytam, azóta sem lett rosszabb semmim

én sokáig ettem naponta fél kocka élesztõt, de semmi pozitív hatása nem volt, ezért abbahagytam, azóta sem lett rosszabb semmim

"Veled álmodtamaz éjszaka" ha egy csaj ezt irná nektek mit szolnátok? Vajon tényleg igaz vagy csak hulyit? Mit gondoltok erröl?

Legjobb válasz: Én értem mire akarsz kilyukadni. Lehet, hogy nem teljesen így volt, csak így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire nagy hatással vagy rá, bár szerintem nem kell ennyire túlspilázni, most miért hazudott volna? Egyébként valószínûleg ha más jelek is utalnak rá, akkor nem vagy közömbös a számára és valsz így akarja felhívni a figyelmet magára. :)

Én értem mire akarsz kilyukadni. Lehet, hogy nem teljesen így volt, csak így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire nagy hatással vagy rá, bár szerintem nem kell ennyire túlspilázni, most miért hazudott volna? Egyébként valószínûleg ha más jelek is utalnak rá, akkor nem vagy közömbös a számára és valsz így akarja felhívni a figyelmet magára. :)
Igaz is lehet, meg az is lehet hogy csak így próbál célozni arra, hogy akar valamit. Ha ezt mondja kérdezz rá, hogy: Igen? És mégis mirõl szólt az álmod? Õ elmondja hogy pl vadul csókolóztatok. Erre te: ha szeretnéd valóra válthatom az álmodat. És így már beindulhat a láncreakció.
Azt hogy önbecslésére kicsit is adó csaj ilyet párján kívül másnak nem mondana. Egy jó külsejû csajnak erre én is azt mondanám, hogy segítek, hogy az álmod valósággá váljon, és könnyen kapható csajként kezelném.
nem mindegy, hogy tenyleg igaz vagy sem? ez egy utalas arra, hogy gondol rad es neked lepned kellene. ha hulyit, az ugyis kiderul. de ez egy jo jel arra, hogy van keresnivalod nala :)
szerintem ezt egy csaJ SE ÍRNÁ A PASINAK.. utána kicikézné és "orgazmus" is volt az álmodban? szerintem attól hogy álmodik nem attól lesz könnyen kapható.. de az ha már álmodott és igaz akkor bizonyára többet gondol rá a kelleténél..
Én is álmodtam már egy srácról, de csak barátok vagyunk. Megmondtam neki, elmeséltem mi volt benne és ennyi. Nem kell hozzá képzelni semmit se. Csak egy álom volt, és ez nem jelenti azt, hogy szeretnék is tõle valamit. N
én álmodtam azzal a sráccal már jónéhányszor aki tetszik. sráccal nem ismerjük egymást, szoktam látni a suliba és akkor mindig jobb lesz a hangulatom . egyszer beszéltem vele fb-n de caak annyit hogy gratuláltam egy gõzelméhez meg hogy jó programok voltak. persze õ csak kedvességbõl írta azt hogy köszi , , nagyon aranyos vagy". jó lenne ha komolyan gondolná. meg írtam.neki egyszer hogy amúgy tök aranyos és csak látta. nem válaszolt.. :(

Ha szakítás után azt mondja nem szeret akkor az tényleg igaz vagy csak a büszkesége miatt mondja?

Legjobb válasz: Mindjárt megmondom, csak tedd a kezed a képernyõre! Üdv, Marika jósnõ.

Mindjárt megmondom, csak tedd a kezed a képernyõre! Üdv, Marika jósnõ.

Tényleg igaz, hogy csak izomból fogyunk ha alig eszünk valamit?

Ha mondjuk naponta csak egyszer ebédelünk pl. húslevest meg valami másodikat (kis adag) és tornázunk akkor is csak izomból fogynánk? És ha ez igaz akkor az anorexiásokon miért nincs 'háj' ? Vagy ez hogy m?ködik? :o

Legjobb válasz: ha nem eszel a szervezetedben hiány lesz cukorból és fehérjébõl. 3 napi éhezés után a szervezet glikogén raktárai teljesen kiürülnek az izmokból a májból. Ekkor nyúl hozzá a szervezet a zsír tartalékaidhoz. természetesen éhezés mellett a szervezet nem képes regenerálni a roncsolt izomszövetet, ami csupán mozgás közben is roncsolódik nap mint nap, és mivel azt is át tudja alakítani energiává, lebontja. Igazából ebben a fázisban zsír a fõ energia forrás, de a vázizmok is leépülnek.

ha nem eszel a szervezetedben hiány lesz cukorból és fehérjébõl. 3 napi éhezés után a szervezet glikogén raktárai teljesen kiürülnek az izmokból a májból. Ekkor nyúl hozzá a szervezet a zsír tartalékaidhoz. természetesen éhezés mellett a szervezet nem képes regenerálni a roncsolt izomszövetet, ami csupán mozgás közben is roncsolódik nap mint nap, és mivel azt is át tudja alakítani energiává, lebontja. Igazából ebben a fázisban zsír a fõ energia forrás, de a vázizmok is leépülnek.
Az anorexiásokon izom sincs. Ha tornázol és elég fehérjét eszel, akkor elvileg nem épül le az izomzat. Valójában ekkor is, ha az elégetett zsír nem fedezi az energiaszükségletedet - akkor fehérjét (az abból készült cukrot) is égetsz. Lehet naponta egyszer enni, de akkor sokat kell - ez nem praktikus.
ez bullshit...
fõképp a zsír ég, és kissebb mennyiségben az izmok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
jól mondják nem kéne az alapanyagcseréd alá menni csak max nagyon picivel, de inkább a kalóriadeficitet mozgással és rendszeres sporttal érd el, egyrészt a sport minõsége is jobb lesz, nem éhezel, fogysz fõleg testzsírból, jobban regenerálódsz, már írtam többször is, hogy az alapanyagcserém kb 2000 kcal / nap, 2200 kcal, ennyit viszek be naponta viszont 800 kcal-t használok el edzésen átlagosan egy héten, és fogyok, viszont ha nem mozognék semmit akkor ha lassan is de híznék.
Ezért fontos, hogy edzés után és elõtt is vigyél be szénhidrátot is. A ch kell az idegrendszernek is, nem is kevés, és kell az izomnak is, mint hajtóanyag. Ha nincs ch, a fehérjét szintetizálja a testünk ch-vá, az izom önmagát emészti. Nem annyira drasztikus folyamat ez, de a fõ cél ennek megakadályozása, hosszú távon látványos lehet. Láthatod néhány sportágon a testalkautak, pl extrém sportok. Nem figyelnek a kajára olyan mértékben, mint egy úszó, látszik is rajtuk, hogy vékonyak, és szálkásak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Nem igaz, mert 10 évesen jön a bagoly a Roxfortból azoknak, akik tényleg varázslók/boszorkányok.
Ennyit tudsz?! Hahh, én csak radírt tudok lebegtetni, meg álmomban meglátom a jövõt...
sziaa :) én is 13 leszek februárban csak nekem sokkal több ilyen van pl. mondom :barcsak találnék egy pár zokni kinyitom és a kezembe esik a megérzéseim mindig beválnak stb. nem tudom hogy létezik e xdd ;)
Ezek megmagyarázható dolgok, de had ne kezdjem el. Amúgy is ilyen korban nehéz lenne megértetni veled, abból kiindulva, hogy hiszel az ilyen boszorkányos hülyeségekben, és nem érted a poént az elsõ válaszában... Ilyen nem létezik, fogadd el. Nincs semmilyen beavatás, nincs, és nem is lesz erõd. Inkább készülj a sulira...
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ válaszolónak vagy annak szól aki tudja miféle avatáson kell részt venni??hol??mikor?? hol találok boszikat akik segítenének??
Igen, valóban létezik ilyen, de ahhoz meg kell majd felelni az avatáson.
Annyiban lehet igaz, hogy 13 évesen már picit felnõttebbé válsz. Varázslat nem létezik, mágia létezik. Ami a tudáson alapul. Elméleti, és gyakorlati tudáson. A mágia maga a bölcsesség. 13 évesen már elkezdhetsz komolyabban érdeklõdni a téma iránt, én is akörül kezdtem el, habár fiatalabban már foglalkoztam gyertyamágiával, meg ilyenek (persze mindez hülyeség, csak ugyebár egy fiatal még nem jön rá - mármint a gyertyamágia) :)
Mik a jelei?
13 éves vagy? Akkor menekülj ettõl a kategóriától!
Miféle jelei vannak?
Amúgy galia, ha találsz tanárt, szólsz? Nekem is kéne tanulni, vagy avatáson részt venni... vagy már késõ? Dec. 18. Voltam 13. A nap egy rémálom volt!!!Szóval szólj!

Tényleg igaz, h Kínában ha beviszel egy sérültet vagy egy haldokló embert akkor kb 2 millió Ft kell fizetned? Ha hullát akkor CSAK 600 ezret?

nem rég hallottam egy ismer?sömt?l.. és teljesen ledöbbentem.. ha ez tényleg igaz akkor gondolom a nagy népesség szám miatt lehet h ennyire leszarják azt a napi pár száz vagy ezer emberi életet... valaki aki ebben jártasabb vagy hallott err?l kérem írjon, h ez tényleg így van-e vagy falsh dolog az egész...!!

Legjobb válasz: Tényleg mindent elhiszel, amit hallasz? ÚRisten, ember, gondolkodj már... NEM igaz.

Tényleg mindent elhiszel, amit hallasz? ÚRisten, ember, gondolkodj már... NEM igaz.
Hajszálra így van, hiszen megírta a KURUCINFÓÓÓ. Ezután már kétség sem lehet...... Az eszünket is próbáljuk már használni, hátha jó valamire.
Ez így nem igaz. Megcserélted a számokat.
A gázolásról tudom, hogy megtörtént, videón is láttam, szörnyû...... De a kérdés tárgya nem ez, hanem hogy büntetik-e azt, aki bevisz valakit a kórházba. Na a kuruc azt írja, hogy igen, még összeget is ír. Errõl pedig az elsõ pár gugli sem ír. Sõt olyan törvényt terveznek az eset kapcsán, ami alapján a felvételen látható közömbös, segítséget elmulasztó embereket is meg lehetne büntetni.
Utolsó nem csak a kuruczinfó írta meg, több lap is ír az esetrõl, ha netán a linkeltet nem találnád hitelesnek http://www.google.hu/webhp?hl=hu&tab=ww#sclient=psy-ab&hl=hu..
Én egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ilyen emberek léteznek, hogy rászólnak a nõre, hogy "törõdjön a saját dolgával" és inkább otthagynák a vérben tocsogó sérültet :-O És azt, hogy ez van hogy inkább megölnek valakit, mert akkor kevesebbet kell fizetni...:-O ( ha, megyek Kínában elüt egy autó, de csak a lábam töröm, de inkább még egyszer áthajt rajtam, nehogy felépüljek...Milyen emberek ezek....???
Én a TV-ben hallottam ezt. Szörnyû :(
Na megvan a linkelt oldal, itt olvastam még pár napja: http://kuruc.info/r/4/86811/ Akkor még életben volt a kislány, úgy tûnik azóta belehalt a sérüléseibe. Oké, azt hiszem tényleg szembe kell nézem azzal, hogy ilyen tényleg van. De egyszerûen hihetetlen. Több google hivatkozás is foglalkozik vele.
A kérdező hozzászólása: jól van rendben nyugodj meg.. csak ennyit szerettem volna tudni.. és am meg nem hittem el én sem csak azért jobban szeretek valamit TUDNI mint HINNI ;) nem kell bunkónak lenni EMBEEER..-.-
Hova viszed be?
Ami a kurucon van hír, azok általában részletesebb, szókimondóbb tudósítások. A többi magyar hírportál sokszor olyan híreket közöl, ami erõsen cenzúrázott és sokszor bizony ferdített is, sõt vannak olyan cikkek, amelyeket a másik portálok már nem mernek leközölni. Többek közt ezért az egyik legolvasottabb magyar hírportál.
Tényleg igaz.
Ön tényleg igazi ámítás.
Önámítás, de reménykedni lehet. Van kb 1% esélyed, hogy az ocsmányságod ellenére beléd szeret egy lány. Hogy az általad is imádott lány szeressen beléd, arra meg 0.1% az esélyed. Bejöhet, csak nem valószínû.
Önámítás.
Velem már megtörtént, azóta mondjuk õt látom a világon a legszebbnek. =P Van az úgy, hogy az aprócska (vagy nem éppen aprócska) hibák szexepilként is szolgálhatnak (nagy orr, asszimetrikus arc, aránytalan test, stb.). ;) L
Megeshet hogy elnézik a külsõ hibáit de a mellett még a kuki is kicsi...:DD
Volt már rá példa. Nagyon csúnya volt, de utána szóba elegyedtünk. Nem hittem a fülemnek. Félelmetes esze volt. És az a humor...utána õ volt a leggyönyörûbb pasas, akit valaha láttam :)
Ez igaz. Bár sajnos csak akkor, ha megismeri a belsõd.Egyébként, ha szótlan vagy és nem is beszéltek, szinte lehetetlen.

Régóta nincs barátom, vibrátort nem merek venni, mivel helyettesíthetem ezt a két dolgot? És tényleg igaz, hogy ha mindig csak a csiklóm ingerlésével jutok csúcsra, akkor sokkal nehezebb elérni a hüvelyi orgazmust?

Legjobb válasz: Akkor használd az ujjad. Amúgy meg nincs semmi rossz a vibrátor vásárlásban, ha nem mered boltban, akkor rendeld meg interneten. A második kérdésedre pedig: ha csak a csiklód ingerled, akkor ahhoz fogsz hozzászokni és tényleg nehezebb eljutni a csúcsra más úton.

Akkor használd az ujjad. Amúgy meg nincs semmi rossz a vibrátor vásárlásban, ha nem mered boltban, akkor rendeld meg interneten. A második kérdésedre pedig: ha csak a csiklód ingerled, akkor ahhoz fogsz hozzászokni és tényleg nehezebb eljutni a csúcsra más úton.
Szia! Én is a neten rendeltem vibrátort. Teljesen átlagos dobozban küldik, nincs ráírva mi van benne. Ha csak ez tart vissza a vásárlástól nézz szét a neten, de alaposan, mert elég nagy árkülönbségek vannak! Sok sikert! :) )
szió. próbáld ki a gésagolyókat, nekem a párom vett, egyedul is meg vele is móka :)
az elozo valaszadó vagyok, rendelj neten batran!
A kérdező hozzászólása: hihi (: rendben. köszi a válaszokat!

Mit gondoltok, nagyot szívhatok, ha most felveszek 200 ezer forintnyi diákhitelt úgy, hogy már csak egy féléven van hátra a suliból? Tényleg igaz, hogy sokkal többet kell visszafizetni, mint ami a kamatok alapján kiszámítható lenne?

Elég sok rosszat hallottam a diákhitelr?l, hogy átverik, lehúzzák a fiatalokat és, akinek meg nem lesz melója, annak hamar fel is mondják, meg aztán szépen tönkre megy a fiatalsága a sok felvett összeg és kamatai miatt.

Legjobb válasz: Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)

Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)
Senkit nem vernek át, csak sokan nem tudják értelmezni a feltételeket! Ha többet törlesztesz, mint az elõírt minimum, akkor gyorsan vissza tudod fizetni. Ha viszont évekig csak a minimumot fizeted vissza, akkor az a kamatokra sem lesz elég, így a törlesztés ellenére nõ a tartozásod. Én 1, 5 milliót vettem fel, és 1 év 10 hónap alatt vissza is fizettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!