Találatok a következő kifejezésre: Tényleg használ a (286 db)

Szerintetek tényleg használnak a ganodermás termékek?

Ilyenekre gondolok:

Legjobb válasz: egy fr´szt használnak. kidobot pénz

egy fr´szt használnak. kidobot pénz
A kérdező hozzászólása: Te próbáltad már?

Tényleg használ a Dr. Levine's mágneses térdpánt?

Azt szeretném tudni hogy másoknak bevált-e és hogy érdemes e megvásárolnom. Nem sok fórumban tudtam még róla olvasni tapasztalatokat, hát megpróbálkozom itt... :)

Legjobb válasz: Ha valóban használ akkor fene bánja, hányadik villáját veszi...

Ha valóban használ akkor fene bánja, hányadik villáját veszi...
Persze hogy használ, Dr Levinnek! Most vette meg a 2-ik villáját Madeirán.

Tényleg használ a ricinusolaj hajra?

Sok helyen olvastam hogy növekszik t?le a haj.Esetleg tapasztalat valakinek,száraz vagy nedves hajra érdemesebb rátenni?

Legjobb válasz: igen használ.:) én valami tojásos-olívaolajas-ricinusolajas keverékrõl hallottam, amit ha hetente 2× ráviszel a hajadra csodákra képes.:) én a szempillámon használom és mûködik!:) csak ajánlani tudom. száraz hajra kell felvinni, rajta hagyni 5 órát, majd lemosni vízzel és samponnal.

igen használ.:) én valami tojásos-olívaolajas-ricinusolajas keverékrõl hallottam, amit ha hetente 2× ráviszel a hajadra csodákra képes.:) én a szempillámon használom és mûködik!:) csak ajánlani tudom. száraz hajra kell felvinni, rajta hagyni 5 órát, majd lemosni vízzel és samponnal.
Én még csak másfél hete kezdtem el használni, és remélem hogy tényleg használ. :) Én száraz hajra viszek fel ricinusolajat+olívaolaj keveréket.

Mikor adtok a babátoknak tejpépet hogy átaludja az éjjszakát? (5honap körüli babák) Tényleg használ a tejpép hogy tovább aludjon? Vagy van valami más ami használt nektek?

Legjobb válasz: Szia! Én 4 hónaposan kezdtem el adni a kislányomnak a Milupa HA vaníliás tejpépet. Neki használt, azóta este 8-reggel 7ig alszik :) Én olyan 6 körül adom neki a pépet (120 ml vízbõl) és fürdés után, olyan 3/4 8 körül még kap tápszert, de abbból olyan 80-100 mlnél többet nem iszik már akkor. 4,5 hós kislány anyukája

Szia! Én 4 hónaposan kezdtem el adni a kislányomnak a Milupa HA vaníliás tejpépet. Neki használt, azóta este 8-reggel 7ig alszik :) Én olyan 6 körül adom neki a pépet (120 ml vízbõl) és fürdés után, olyan 3/4 8 körül még kap tápszert, de abbból olyan 80-100 mlnél többet nem iszik már akkor. 4, 5 hós kislány anyukája
Mi is 4 hósan kezdtük a tejpépet. Imádja a kicsim, aki már 7 hónapos. Arra nem tudok pontos választ adni, hogy mitõl alussza át az éjszakát, mert mi 1, 5 hósan már átaludtuk, pedig akkor még szopott. Én csak 3 hós koráig tudtam szoptatni.
szia! az én fiam 4 hónapos múlt, tegnap kapott elõször tejpépet utolsó etetésre 9-kor. ÉS CSAK REGGEL 5-kor kelt!!! egyszerûen hihetetlen... én is innen kértem tanácsot és hasonló biztató válaszok alapján próbáltam ki. a kicsim idáig még este 11-kor behúzott 2 deci tápszert és fél 3-kor már éhes volt. agyon bízom benne, hogy az alvás maradandó szokása lesz :)

Tényleg használ a Béres csepp étvágytalanság esetén? Tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Én a fiamnak adtam kb. fél évig.Semmit nem használt nincs étvágya ugyanúgy válogat.

Én a fiamnak adtam kb. fél évig.Semmit nem használt nincs étvágya ugyanúgy válogat.
Béres csepp igen, falánk lett tõle a gyerek, meg ami még látványos volt, az a Protexin Restore (ez probiotikum, kis tasakokban adagolva). Ha nagyon gyenge sovány a gyerek, Nutridrinkkel (bármelyik doki felírhatja, azt hiszem, és akkor 50%ra kapod) is próbálkozhatsz, energiabomba, és mivel kinézetre és ízre is olyan mint egy hagyományos csokis tej (vagy vaníliás, meg van még pár ízben), lehet hogy szívesebben megissza mint azt, aminek gyógyszer-kinézete/íze van. Hátha.
3as és 12es vagyok. Én sem aggódtam volna, ha az egész napos étele egy fél karé vajas kenyérnél több lett volna. De ez biztos, hogy nem normális, nekem senki ne mesélje be. Az, hogy egy 2 évesnek elég egész napra ennyi, vagy még ennyi sem. Mert az is elõfordult. Ezt is úgy kellett beleimádkozni.
Ovis és kisiskolás koromban az alultáplált kategóriát súroltam, a dokim azt mondta, hogy még a rizsszemeket is kiválogatom. Ezen úgy megsértõdtem, hogy dacból jól meghíztam. Évekig csúfoltak a súlyommal. Ne aggódj érte, egy-két év és rendbe jön. Nem szabad tömni.
A harombol kettonek nincs egetvero etvagya...keveset esznek ...nem szeretnek enni...vallogatnak...nem eroszakolom ....a gyermekek sem egyformak...vekonyak ...minden rendbe veluk...eszembe sincs gyogyszerekkel meg-ha etvagygerjeszto sem etetni oket....
Kis fiam 2 éves, Avena Sativa 9 CH napi 2x5 golyó csodákat mûvelt.
Tolj be propolisz cseppeket, attól megéhezel biztos, nálam mûködik, bár nem pont erre szedem :)
Nekünk bevált napi 10 csepp Béres + 10 csepp C-vitamin. A kislányom születése óta nagyon rossz evõ, most 3 éves. Most szedtük egész télen betegségek megelõzésére, s amellett, hogy nem volt beteg, még a bölcsiben is megjegyezték, hogy sokkal jobb az étvágya.
A kisöcsém 3 és fél éves...õ is válogat meg alig eszik, max ami a fogára való. Mi is etetünk vele Béres cseppet meg C-vitamint is kap, de nem túl látványos az eredmény :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
nálunk sem használt.
Béres csepp + c vitamin.5-5 csepp reggel este.Nem mondanám hogy megváltottuk vele a világot, de egy picikét talán segített.
nekunk bejott
nekünk sem használt. azóta a 3 féle étvágy javítót kapta de semmi!
Fiam 2 éves, semmi hatása nincs.
Nekünk használt. Válogatni válogat de amit szeret abból hegyeket képes betermelni. de ez is valami.5 éves amúgy
Kis tesóm nemrég beteg volt, és nem a betegsége miatt, de nagyon keveset evett, de betegségére kapott Béres-t és végül megjött az étvágya is, és már normálisan evett.

Mi a véleményetek Zagiba Zoltánról, tényleg használ a mágiája?

Legjobb válasz: A folyószámlájának egészen biztosan használ.

A folyószámlájának egészen biztosan használ.
Csak kb annyira használ mint az enyém.
nem
Megnéztem ki ez a muksó...nem kicsit röhögtem fel:D:D:D Talán az segítene, ha nem a könnyû utat keresnétek, hanem fejlesztenétek magatokat, tanulnátok, olvasnátok amennyit csak lehet...na ez a "mágia" mûködik.
Nem hinném hogy sokat használna.
Én nagyon bírom az ürgét :D Mostanság olyan 'mágiát' csinál, hogy a kezében van valamilyen gyertyaviasz és miután a telefonló bemondta a nevét + az életkorát/születési dátumát elfeketedik a kezében Nem semmi, hogy vannak akik ilyennek bedõlnek :) )) Azt meg pláne bírom mikor olyat kijelent élõ adásban, hogy a neve a garancia a tevékenységére :DDD Röhejes... U.i.: Nem szoktam nézni az Asztro showt, hanem anyám a másik szobában és néha áthallatszik, hog mit beszél ez az ürge :D

A citromlé tényleg használ a pattanásokra?

Legjobb válasz: Igen, ha belsõleg használod. A grimasztól kevésbé látszanak.

Igen, ha belsõleg használod. A grimasztól kevésbé látszanak.
Kis mennyiségben hámoldó, szárító hatású.Nagyobb mennyiségben roncsoló hatású.Én inkább fertõtlenítõ ecsetelõt használnék.
Nem használ semmit se.:)
Inkább a sör, mert abban B vitamin is akad... :) Amúgy napi egy szem B1 vitamin segít, de büdösebbet izzadsz tõle. Valamit valamiért...
Az ecet inkább használ, de csak ha nem raksz túl sokat (ellenkezõ esetben maximum a hangosabb ordítást segíti elõ).
Paradicsom leve is jó rá, de inkább csak a gennyesekre.

Melyiket ajánlanátok revalid vagy biovanne? Ezek tényleg használnak a hajnak, körömnek?

Legjobb válasz: Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Tényleg használ a Clostilbegyt tabletta? Írjatok akinek használt, és akinek nem. Ikrek milyen gyakran lettek a tapasztalataitok szerint?

Én ma kezdem el szedni... és bizakodom, hogy használ. 1 éve próbálkozunk. 5 naptól 9.-ig napi 1 szemet kell, uh-t nem néz a doki majd csak a köv. hóban ha most nem jön össze...!

Legjobb válasz: Akkor honnan tudja az orvosod hogy segít petét érlelni és nem csak túl stimulál??? Egyébként ém is most kezdtem el szedni ebben a hónapban,én is bizom benne én holnap megyek uh-ra, és 4 év után elöször érzem hogy van petefészkem. Ugyhogy nálam sgít pé-t csinálni

Akkor honnan tudja az orvosod hogy segít petét érlelni és nem csak túl stimulál??? Egyébként ém is most kezdtem el szedni ebben a hónapban, én is bizom benne én holnap megyek uh-ra, és 4 év után elöször érzem hogy van petefészkem. Ugyhogy nálam sgít pé-t csinálni
Szia! Closti elõtt nem voltál hormontükör vizsgálaton? vérvételen? miért indította a doki? Nálam rendszertelen volt a ciklus, 19-32 nap. voltam kivizsgáláson, hormonvizsgálaton a ciklus 3.napján. az igazolódott, hogy van amikor nincs tüszõrepedésem, és peteérésem.ezért indította a Clostit, hogy legyen érett tüszõ, és ezáltal több esély a babára. DE már az elsõ hónapban hüvelyuh.a 9. és 12. napon és 19.napon progeszteronszint nézés. Nálam: szép érett tüszõk, és spontán tüszõrepedés lett, nagyon jó progeszteron eredménnyel. napi 1 szemet szedtem a 2-5 napig. sajnos nem lettem babás, 3 hónapig szedtem, most Closti mentes idõszak van, és természetesen nem adjuk fel, próbálkozunk:) nálam nem stimulált túl, viszont elvékonyította a méhnyálkahártyát (sajnos ez gyakori) ami viszont fontos a beágyazódás szempontjából. Jó gyógyszer, nekem beállította 25 naposra a ciklusom, és pont 11-12.napon van PÉ is. Két b.nõm pedig Closti hatására lett babás, igaz, nem az elsõ három hónapban, de ez nagyon egyénfüggõ. van akinél már az elsõ kúra sikeres:) sok sikert és kitartást!!!
Nekem rendszeres ciklusaim vannak 15 éve, 2* lettem simán terhes a Closty elõtt, de mind 2 elhalt.A doki csupán rutinból írta fel a gyógyszert, a vérzés elsõ napjától kellett szednem, mind a 3 gyógyszeres hónapban csinált hüvelyi UH-t és mindig csak 1 dominásns érett tüszõm volt.Amikor abbahagytam, mert nem akart összejönni a baba és már ki voltunk bukva(a túlzott akarás miatt) rögtön terhes lettem.Az új dokim (akkor váltottam, mert az elõzõben csalódtam) rögtön Utrogestant írt és ez a baba már megmaradt:)
PCO-s mellett két és fél év rendszertelen 80-100 napos ciklusaim voltak. Az elsõ adag closty pé-t csinált és 29 napos ciklust. A második ciklust már a 29 nappal számoltam, pont félidõben lett is pé-clostyval, most a 38. terhességi hetemet töltöm, a többi closty meg ment a kukába! Szóval nekem használ, még ekkora bajommal is.
Szia! Nekem ikreim lettek tõle. Nemsokára 10 évesek.
A kérdező hozzászólása: Nekem van már egy kislányom, 4, 5 éves. Nem tudom honnan tudja, a doki, De ezteket mondta, tehát így cselekszem... :) A második hóban kell mennem csak uh-ra...
A kérdező hozzászólása: Igen azt én is hallottam, hogy elvéknyítja a méhfalat, de erre is van valami gyógyszer... mi is az? vérvételen, hormonvizsgálaton én is voltam...igen rendszertelen, és hosszú a ciklusom, ezért kaptam. 32-39 nap, 1x volt már 40 napos is, de most ebben a hóban 47 napra jött meg. 6 hónapja hõmérõzök is, már már hozzám nõtt a lázmérõ :) ...

Tényleg használ a jég szülés után, hogy könnyebben visszahúzódjon a hasunk?

Legjobb válasz: szerintem az elég kellemetlen, ha jeget teszel a hasadra, de nem tudom,hogy használ e. vissza fog húzodni, nyugi. sõt, ha szoptat valaki, annak még gyorsabban.

szerintem az elég kellemetlen, ha jeget teszel a hasadra, de nem tudom, hogy használ e. vissza fog húzodni, nyugi. sõt, ha szoptat valaki, annak még gyorsabban.
IGEN, több kórházban egybõl tesznek a hasra szülés után
Nekm a hideg vizes zuhanytól is megfájdul minden ott benn, én kihagynám a jeget. A méh a szoptatástól húzódik vissza legjobban!!!
Én is hallottam már errõl a jegelésrõl, sajnos itt Pécsen meg sem említették szülés után, hogy kérhetnék jeget, de ha lesz következõ bébi, akkor biztosan kérni fogok. Nekem ugyanis nem nagyon húzódott vissza a hasam, vagyis elég lassan, pedig szoptattam.
A jégtõl maximum csak megfázhatsz, de nem hiszem, hogy attól fog visszahúzódni a hasad. Ez részben alkat kérdése is. Nekem szülés után 3 héttel már nem is látszott, hogy szültem, pedig szülés után semmit nem tettek a hasamra, viszont szoptatok.
Jeget v. homokzsákot akkor tesznek kórházban a hasadra, ha császárral szülsz. Nekem homokzsák volt, de kórháza válogatja.
Én simán szültem és kaptam jeget. Jól esett a hideg a hasamnak, de azt nem tudom, hogy ettõl húzódott-e vissza gyorsan a hasam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!