Találatok a következő kifejezésre: Tényleg gyorsan sokat (4 db)

A második babánál tényleg gyorsan adnak akkora oxitocin mennyiséget, hogy az ember ettől sokkal gyorsabban tágul?

Mármint az els?nél szép lassan adagolják, a második babánál gyorsan nagy mennyiséget. Ami el?segíti a gyors tágulást. Vélemények?

Legjobb válasz: Ez teljes mértékig kórház és orvos függõ.

Ez teljes mértékig kórház és orvos függõ.
Én elsõnél kaptam, másodiknál egyáltalán nem. Pedig szó szerint ugyanúgy történt mindent.
elsőnél nem kaptam, másodiknál nem engedtem. féltem, mert brutál fájásaim voltak amúgy is. a végén kiderült, jobb is volt így, fél óra alatt magamtól kitágultam 2 centiről 10re. 3.nál szintén nem kaptam.
Én a másodiknál nem is kaptam (elsõnél igen).
Betti válasza: Én az elsõnél is kaptam, meg a másodiknál is. Mindkettõ másfél óra volt. Elsõnél szörnyen fájdalmas, egybefüggõ fájásaim voltak, másodiknál meg alig fájtak és sokkal ritkábbak is voltak.

Tényleg gyorsan és sokat le lehet fogyni a káposztaleves diétával?

20kg súlyfelesleg van rajtam.Az egészséges és hosszantartó diétákkal,már 1kg se akar levándorolni rólam,ezért végs? elkeseredésemben próbálom ki a káposztaleves diétát kombinálva almaecettel.

Hogyan lehet viszonylag "gyorsan" nőni? Tényleg segít ha sokat alszunk? 14f vok

Legjobb válasz: Mi az, hogy "gyorsan nõni"? Hogy reggelre megnõsz? A testmagasság genetikai. Nagy valószínûséggel akkora leszel, mint az apád, + 3-5 centi, a mai táplálkozás, vitamin és gyógyszerellátás miatt.

Mi az, hogy "gyorsan nõni"? Hogy reggelre megnõsz? A testmagasság genetikai. Nagy valószínûséggel akkora leszel, mint az apád, + 3-5 centi, a mai táplálkozás, vitamin és gyógyszerellátás miatt.
A kérdező hozzászólása: most 164cm vok 14 éves fiú?megfogok-e nõni 170cm??mivel tudom segíteni a növésem?
Nem tudod segíteni, most írtam le, hogy ez genetika. Gondolod, hogy az alacsony emberek mind azért nem nõttek meg, mert alacsonyak akartak maradni?


megcsináltam a tesztet, és az az eredmény jött ki, hogy átlagosnál jobb
nekem átlagos jött ki, pedig elég sokat olvasok :/
Az átlagos olvasási sebességed: 55 betû/mp volt. Amely az átlaghoz mérve: hihetetlen sebességû!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Minél több a jelentkezõ annál jobb :) 09:48 -as, magyar szakos vagy? :) Külön fejlesztetted a sebességed, vagy alapból ilyen? :)
nem vagyok magyar szakos, szociális munkát tanulok :) De imádok olvasni. Kb mióta megtanultam oviban olvasni, azóta falom a könyveket, gondolom emiatt. De mindig is gyorsan olvastam :) És jól meg is értem :)
9 évesen 20 betû/mp, átlagosnál jobb. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!