Találatok a következő kifejezésre: Tényleg gyógyerejű Attila-domb (1 db)

Tényleg gyógyerejű az Attila-domb?

Legjobb válasz: tényleg! mi is kimentünk és annyit röhögtünk, hogy az biztos gyógyerejû volt! olyan az egész, mint egy strand, csak víz nincs sehol. emberek ülnek meg fekszenek és bámulnak, közben zabálnak meg dumálnak. ja és 10 rugóért valami gagyi bõrellenállásmérõ ökoezobiólóf*sz aurafotót csináltathatsz! viszont voltak szõrös disznók, azok miatt megérte kimenni.

tényleg! mi is kimentünk és annyit röhögtünk, hogy az biztos gyógyerejû volt! olyan az egész, mint egy strand, csak víz nincs sehol. emberek ülnek meg fekszenek és bámulnak, közben zabálnak meg dumálnak. ja és 10 rugóért valami gagyi bõrellenállásmérõ ökoezobiólóf*sz aurafotót csináltathatsz! viszont voltak szõrös disznók, azok miatt megérte kimenni.
a szõrös disznót mangalicának csúfoljuk:D
A kérdező hozzászólása: höh. xD
Az az aurafotózás kamu (ledeket villant a negatívra, vagy az újabb verzió OpenGL-ben rajzolja fel az "aurát"), de a dombon sokan meggyógyultak. Ismerek külföldit is, aki beteg volt és a vendéglátó kivitték, de direkt nem mondták el neki, hogy miért, hátha rosszul sül el a dolog, és erre meggyógyult. Tehát itt meg még a placebó/hit is kizárható volt.
Vannak barlangok is amik a levegõ tisztasága miatt gyógyerejûnek vannak titulálva. Persze különbözõ tüdõbajokra tényleg hasznos. De szerintem ez parasztvakítás, még ha van is gyógyereje a dombnak akkor is csak sznoboknak, meg bioembereknek (tudod aki azért bio, mert attól, amit megeszik, elõbb kerül vissza biológiai körforgásba) lett kitalálva, hogy el tudják költeni a pénzüket :D...komolyan ez az aurafotózás is mekkora maszlag XD Egyébként én hiszek az ilyen dolgokban, én hiszem, hogy az embernek van aurája, sõt zavaró is tud lenni ha egy másik ember belehajol a "magánszférádba" de ezek a TIPIKUSAN PARASZTVAKÍTÁSOK mikor már mindez pénzbe kerül, és ettõl neked jobb lesz :D..menj ki próbáld ki, aztán gyere vissza és mondd el milyen volt, de ne adj ki érte pénzt ;)
Az aurafotózás nem kamu... persze vannak kóklerek, mint minden más területen. Én 3 év különbséggel csináltattam két külön helyen aurafotót... ugyanaz az eredmény jött ki, úgy értem az alap dolgok (aura alapszínei) ugyanazok voltak, csak a csakráim lettek aktívabbak.
a gyógyító hatásában nem hiszek, de ha jó levegõn pihenve töltesz egy napot, az inkább gyógyít :) Mi még 2003 táján gyengébb kerítés mellett belógtunk kíváncsiságból, de azóta olyan drága, hogy nem mentünk. Szállásunk itt volt: http://www.tapio.fw.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A fokhagymanak van parazitaolo hatasa?

Melyik novenynek van?

1

Mi a velemenyetek DR HULDA CLARK parazitaelmeleterol es kurajarol?

1

Mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb betegség, gyulladásos állapotok, láz, stb. mindig du. és este (hét vége! ) súlyosbodik, majd reggelre-nappalra sokszor szinte "kikapcsol", hogy utána estére újra "bedurvuljon"?

3

Miért hiszi sok ember, hogy a masszázs egy sexuális tevékenység?

Jól lejáratják ezzel a szakmát, hogy összemossák a két dolgot

6

Hogyan adjunk ugy beontest magunknak, hogy ne folyjon a viz a huvelyre es a szemeremtestre?

3

Szombathelyen vagy környékén ismertek jó csontkovácsot?

1

Az orvosok (egy része) miért asszisztál olyan nyilvánvalóan tudománytalan (áltudományos) sarlatánsághoz mint a HOMEOPÁTIA?

A homeopátia olyan hígításokat alkalmaz, hogy gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy a végtermék egyetlen egy darab árva molekulát is tartalmazzon az eredeti "hatóanyagból". A vegyületek ugyanis molekulákból állnak, egy adott mennyiség? ilyen anyag molekuláinak száma darabra meghatározható. Valahányadik hígítás után valószín?leg már csak 1-2 molekula van abban az anyagban amit ezután még sokszor hígítanak a tízszeresére. Tehát milliószorosára, billiószorosára vagy még tovább hígítják azt az egy-két molekulát.

16

A teafaolaj hatassal van a hormonrendszerre?

1

Hatasos HOMEOPATIA kronikus betegsegek gyogyitasara?

2

Nystatin (Nistatin, nistatinum, stb. elnevezésekkel) nevű gombaellenes szer honnan szerezhető be még?

Tudom, hogy kivonták a forgalomból, viszont azt is, hogy ez nem jelenti automatikusan azt, hogy mára már beszerezhetetlen... -ötletek, gyöngyszemek.. ?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!